Setari Cookie-uri

red-bull

are foarte mare dreptate cel/cea care a scris prima postare.
nu credeam ca are asa efecte, dar uite ca asa e.
o colega din camin era distribuitor de red bull si aducea mereu baxuri multe si o alta colega de camera se invatase in sesiune cu red bullul, consuma cateva pe zi si a ajuns foarte rau. nu stia ce are. a mers cu mama sa la doctor si i-a spus k se drogheaza, ea nu nu nu, pana la urma si-a dat seama doctorita, dupa cateva sedinte, de la ce i se trage. nu a mai continuat facultatea, fiindca nu mai e in stare.
are o privire pierduta, nu mai e deloc cum o stiam...
devenise dependenta de red bull si cred ca si acum cand mai iese prin oras cu fetele, mai consuma...
asa ca nu mai sariti cu gura daca nu stiti sigur in ce consta.
nu spun sa nu consumati,si eu mai beau din cand in cand, dar va sfatuiesc totusi sa fie rar, f rar.
Andutsa
Postat pe 9 Septembrie 2010 21:56
un amic a baut 3 energizante in combinatie cu alcool ...3 zile nu a putu sa doarma !
roz5blue6lila7
Postat pe 9 Septembrie 2010 22:05
haideti sa va dau un forum unde puteti gasi mai multe informatii destre o viata si o alimentatie sanatoasa http://sanatate.findtalk.net nu aveti nimic de pierdut daca tot va pierdeti timpul pe forumuri merita vizitat si acesta foarte interesant
healthy014679
Postat pe 10 Septembrie 2010 23:00
M-am prapadit de ras pe forumul pe care il recomanzi...ar putea fi numit "Din prostiile lui Gigel, debitate chiar de el"...
kudika226898
Postat pe 10 Septembrie 2010 23:31
De la: kudika226898, la data 2010-09-09 19:47:55
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-09 16:16:57
De la: kudika226898, la data 2010-09-08 16:25:59
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-08 16:08:39sucurile naturale facute acasa de fiecare sunt si bune si sanatoase, in rest totul e chimicala daunatoare trupului

Da, dar cu fructe de pe tarlaua ta, ca daca iei de la supermarket, tot un drac e...

oricum tot sunt mai sanatoase decit Red bulul asa ca intre 2 rele o preferi pe cea mai mica...

Pai, Red-bull-ul e cu treaba lui, sucul natural la fel..

si cea mica la fel....cu treaba ei(pt cine o prefera!!)
Nuovamente_Robertina
Postat pe 10 Septembrie 2010 23:45
BULL-SHIT,CA LA INGREDIENTE E SI TAURINA PRINTE ELE!!!!!!!!SAU CREZI CA N-AM OBS.
kudika228362
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:58
Iata ce se spune despre Red Bull:

Mai bine sa prevenim...
´´Creierul nu este un vas pe care-l umpli, ci o lampa ce trebuie aprinsa´´

ATENTIE LA ENERGIZANTUL RED BULL !!!!

ARIPI....SPRE MOARTE...

Se vinde in toate magazinele din tara. Se gaseste oriunde este la moda , oricine poate sa-l cumpere, sa-l guste, fie si numai din curiozitate. ... dar poate fi mortal .
RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul si nu pentru a fi consumat ca bautura inofensiva sau racoritoare.
RED BULL se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul: '' Mareste rezistenta fízica, imbunatateste capacitatea de concentrare si viteza de reactie, da energi­e si o stare de spirit mai buna. Toate acestea se presupune ca exista intr-o cutiuta de RED BULL, bautura energizanta a mileniului, (dupa cum spun propietarii) .

RED BULL se vinde in aproape o suta de tari.
Marca Taurului Rosu are ca principali consumatori tineri si sportivi, doua segmente atractive care au fost captivate de stimulent.
ISTORIA:

Bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un producator austri­ac , care a descoperit-o in timpul unei calatorii de afaceri la HONG KONG, unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti .
Lichidul - bazat pe o formula ce contine cafei­na si taurina - facea furori in orasul respectiv; atunci s-a gandit ca ar putea aduce produsul in Europa, unde nu era inca nici cunoscut, nici inregistrat, si se putea astfel erija in producator.
ADEVARUL DESPRE BAUTURA ESTE ALTUL!

IN FRANTA SI DANEMARCA a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA. GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stressul de razboi. Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.
In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul:
GLUCURONOLACTONA, catalogata intre madicamente ca un stimulent.

Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga la o serie de AVERTIZARI:

1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul cardíac si iti poate provoca un INFARCT FULGERATOR.
2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.

3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o 'bomba mortala' care ATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata.

4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica. Astefel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate, ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool .
5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile (nu se pot recupera).

CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela, Republica Dominicana, Puerto Rico si alte tari din Caribe avertizeaza celelalte natiuni ca, amestecul acestui lichid cu alcool creaza o bomba cu ceas pentru corpul omenesc.

Fiind o problema de SANATATE PUBLICA, ar fi bine sa va avertizati fii si fiicele, prietenii si cunostintele.
AdrianaR
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:04
haha,tocmai am observat ca mai exista o pagina inafara de asta si ca defapt am repetat un post...
in orice caz...sunt convinsa ca prea putina lume v`a tine cont de cele de mai sus...pt ca deh...Red Bull`ul e ca si cartofii prajiti... poate doar 1% din populatia globului nu consuma asa ceva...
AdrianaR
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:14
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-08 16:08:39sucurile naturale facute acasa de fiecare sunt si bune si sanatoase, in rest totul e chimicala daunatoare trupului
asa e!.
CJari
Postat pe 17 Martie 2011 19:31
probabil in cantitati mari e daunator..
kudika330714
Postat pe 3 Mai 2011 00:25
In loc sa iei redbull fa si tu 15 minutele sport. Te revigorezi atat cat sa te apuci din nou de munca fara si fi extenuat si iti mai da si o stare super buna de spirit
RoxRoxy
Postat pe 8 Mai 2011 17:33
Ok...stiam asta...de cola nu zici nimic???
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Mai 2011 17:35
aici pot spune ca am patit-o
o singura data am baut un red-bull de la un prieten care lucrase la o filmare de noapte si li se impartise acolo vreo doua baxuri
prima impresie a fost ca are un gust de medicament mai exact de fervex(or fi la fel) dar la scurt timp am simtit ca mi se umfla limba iar inima imi batea cu putere ca si cum as fi fugit 100 de metri garduri. stiindu-ma si hipertensiv am crezut ca mi-a sosit obstescul sfarsit
pickard
Postat pe 8 Mai 2011 17:44
De la: roz5blue6lila7, la data 2011-05-08 17:35:26Ok...stiam asta...de cola nu zici nimic???

cola nu-mi face rau dar nu mai dorm deloc dupa ce beau
pickard
Postat pe 8 Mai 2011 17:45
De la: AdrianaR, la data 2010-11-03 12:14:16haha,tocmai am observat ca mai exista o pagina inafara de asta si ca defapt am repetat un post...
in orice caz...sunt convinsa ca prea putina lume v`a tine cont de cele de mai sus...pt ca deh...Red Bull`ul e ca si cartofii prajiti... poate doar 1% din populatia globului nu consuma asa ceva...

fac parte din 1 %
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Mai 2011 17:48
De la: pickard, la data 2011-05-08 17:44:57 aici pot spune ca am patit-o
o singura data am baut un red-bull de la un prieten care lucrase la o filmare de noapte si li se impartise acolo vreo doua baxuri
prima impresie a fost ca are un gust de medicament mai exact de fervex(or fi la fel) dar la scurt timp am simtit ca mi se umfla limba iar inima imi batea cu putere ca si cum as fi fugit 100 de metri garduri. stiindu-ma si hipertensiv am crezut ca mi-a sosit obstescul sfarsit

tie chiar ti-a dat aripi...
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Mai 2011 17:48
Bun, acum ca stim despre RedBull, o parte din noi stiau, altii am aflat acum. Care este remediul? Eu stiu un suc natural care se ia in loc de RedBull, lasa sucul de lamaie care este foarte bun. Mai stii tu altul? Ce facem cu prietenii nostri care totusi consuma ? Multumesc, Stefan.
kudika406288
Postat pe 2 Iunie 2011 20:23
Eu stiu ca sucul de morcovi are un efect revitalizant, plus toate sucurile facute din citrice, care au continut mare de vitamica C. Poate o combinatie intre aceste fruce va ajuta si pe voi.
GeorgianaBB
Postat pe 4 Iunie 2011 00:22
O doamna doctor din Germania s-a gandit si la cei care au nevoie de energie, vitalitate si a facut o formula interesanta din guarana, ceai verde, citrice... Se numeste Kineto. O folosesc si olimpicii germani.
Pentru cei care depun efort psihic este Genio. Ambele sunt bio.
Sa vedeti ce ingrediente au, va trimit linkul:
http://greengold-imune.webs.com/apps/photos/photo?photoid=85391668

http://greengold-imune.webs.com/apps/photos/photo?photoid=85391666
Ildikuta
Postat pe 25 Iunie 2011 18:33
Putem gasi aceste bauturi energizante si in Romania? O fi bune daca au extract din guarana, cel putin redbull contine guarana si efectul energizant sigur se simte!
GeorgianaBB
Postat pe 25 Iunie 2011 21:05
dargii mei dar voi de energizantul natural FAB nu ati auzit?!este un produs unic pe piata bauturilor energizante.contine ingrediente naturale combinate prin tehnologia ADX7,care a ajutat atletii rusi sa castige peste 130 de madalii la Olimpiade.Contine Aloe vera, guarana si amestec de plante Ginseng Schisandra
bighiu
Postat pe 3 Iulie 2011 11:43
S-a gandit cineva la ceai verde? Poate nu o avea gustul de red bull dar sigur te trezeste din toate nebuniile, plus este si foarte sanatos.
RoxyRoxx
Postat pe 7 Iulie 2011 16:56
Da, este foarte bun si ceaiul verde, mai ales cand il preparam din frunze uscate nu din plic ... :) . Kineto contine si ceai verde, pe langa multe altele...
Toate bune!
Ildikuta
Postat pe 9 Iulie 2011 09:29
FOARTE ADEVARAT.AM BAUT ANUL TRECUT CITEVA LUNI,FARA SA FAC ABUZ.2-3 PE SAPTAMINA.NU STIU DIN CE CAUZA,A INCEPUT SAMI FIE RAU SI AM VOMITAT DE FIECARE DATA NU SINT BAUTOARE DE SUCURI CARE CONTIN TOT FELUL DE CHIMICALE SI CARE FAC RAU ORGANISMULUI.DE UN AN NUL MAI BEAU IMI ESTE MULT MAI BINE.TINERETUL ESTE MULT PREA INCREZETOR IN T0ATE RECLAMELE DE DOI BANI.PROSTESTE LUMEA CA SA SE IMBOGATEASCA EI.LUME-LUME!!! MAI BINE BETI UN PAHAR DE VIN ROSU SAU ALB,DAR DE CASA,SI E MULT MAI SANATOS.CU BUSUIOC IN EL LASAT LA MACERAT 2-3 ZILE ,E CEL MAI BUN AFROSIDIAC.VAD CA DE MULT NU SA MAI SCRIS PE AICI NIMIC,POATE VA VEDEA CINEVA SI-SI VA DA CU PAREREA,CEI MAI BUN.VINUL ROSU,SAU REDBUL!?
Titanika
Postat pe 13 Septembrie 2011 09:18
De la: juicenoni, la data 2010-08-12 17:56:36O varianta absolut sanatoasa, dar ramane tot o bautura energizanta, disponibil si in Romania, fara Taurina, fara cofeina si alte prostii:
TaHiro Power

Ingrediente:

Apã Carbogazoasã, Juice de Morinda citrifolia (Noni) (10.6%), Regulator de aciditate (Acid Citric, Citrat de Sodiu), Arome Naturale, Taurinã, Coloranþi Naturali (Sucuri de vegetale ºi fructe, Caramel), Extract de Guarana (cu cofeinã) (0.07%), Conservant (Sorbat de Potasiu), Vitamina C (Acid Ascorbic), D-Riboza, Inositol, Îndulcitori (Sucralozã, Acesulfam de Potasiu), Vitamina B3 (Niacinamide), Clorurã de Colinã, Vitamina E (dl-alpha Tocopherol Acetat), Vitamin B5 (Acid Pantothenic), Vitamina B6 (Clorhidrat de Piridoxinã), Vitamina B2 (Riboflavinã), Vitamina B1 (Tiaminã Mononitrat),Acid Folic , Biotin, Vitamina B12 (Cianocobalaminã). Pasteurizat.

Nu se recomanda consumul de guarana concomitent cu alte produse ce contin cofeina, cum ar fi ciocolata, cola, ceaiul negru sau cafeaua.
Indienii consumau guarana pentru a preveni malaria si dizenteria, pentru a combate crampele, oboseala, foamea si uneori o foloseau chiar si pe post de afrodisiac. In ultimii ani, s-a descoperit guarana prezinta si efecte antioxidante, antibacteriene si de reducere a tesutului adipos, atunci cand este folosita impreuna cu acid linoleic.
gabrielaioana27
Postat pe 24 Septembrie 2011 10:34
De la: pickard, la data 2011-05-08 17:44:57 aici pot spune ca am patit-o
DE ASTA AI UMPLUT FORUMUL CU MESAJE IN SEARA AIA...
Indiana_Jones
Postat pe 24 Septembrie 2011 10:40
Red-bull nu este bun pt broaste,ne face sa oracaim mai mult decat de obicei.
broscoiu
Postat pe 24 Septembrie 2011 13:05
De la: broscoiu, la data 2011-09-24 13:05:50Red-bull nu este bun pt broaste,ne face sa oracaim mai mult decat de obicei.
nu,voi aveti BROSC-BULL care va da avant si sariti mult mai sus ca de obicei
Indiana_Jones
Postat pe 24 Septembrie 2011 13:28
nu cred ca vreo persoana care consuma red-bul este atat de inconstienta incat sa creada ca este sanatos, problema e ca pe moment te ,,trezeste" insa mai apoi simti nevoia sa il bei pt a fi cat mai activ, iar pana sa iti dai seama de nebunia care o faci, distrugand-ti constient sanatatea, deja esti dependent. Si ca orice dependenta, este dificil de invins.
sophia_victoria
Postat pe 7 Octombrie 2011 13:11
Eu am o prietena studenta la Cluj la Facultate de chimie alimentara.Acolo au facut un studiu referitor la Red-Bull.Timp de 30 de zile le-au dat la 100 de sobolani de 3 ori pe zi Red-Bull.Cam in ultima zi a murit al 100-lea sobolan,iar la disectia ce li s-a facut :SURPRIZA!!!!!!!NU MAI AVEAU CREIER DELOC!CONCLUZIA A FOST :aceasta bautura distruge neuronii foarte rapid,precum face alcoolul,cu diferenta ca alcoolul o face in timp indelungat.
Si pentru prietenii nostri care simt nevoia sa bea geva de genul asta,sunt si alte solutii mult mai bune:
Cititi in articolul de mai jos:http://www.garbo.ro/articol/Noutati/7452/Forever-Active-Boost-singurul-produs-din-Romania-care-ofera-o-doza-dubla-de-energie.html
sanatate_libertate_financiara
Postat pe 16 Noiembrie 2011 13:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curatenia de Paste 12 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 09:38
Orele preferate pentru a manca 29 De la: Kincsem 10 Octombrie 2012 15:52
regim 6 De la: office_salinasusesi_ro 3 Aprilie 2010 17:29
Nucile si orzul verde 12 De la: maria_mary 4 August 2011 19:14
Dieta hipocalorica 8 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:01