Setari Cookie-uri

Cum sa-mi uit sotul infidel dupa divort

De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-30 08:33:51
De la: evelyne15, la data 2010-08-29 22:57:31Dl. Geo ai impresia ca sunt o nebuna care se plictiseste acsa si inventeaza povesti??? am mailurile dintre ei in care isi aminteau momentele frumoase pe care le-au petrecut ce naiba, dar oricum dumneata abtinete de la comentarii ca nu de asta mi-am zis povestea ca sa ma contrez cu cineva sau sa demonstrez cuiva ceva.

deci sa inteleaga neuronu' mieu inca netrezit ca tu de fapt cauti doar sa te plangi???

Geo, doamna nu vrea sa priceapa ca iubirea dansei s-a rezumat doar la tinut un barbat de la 19 ani pana cand l-a luat de sot si nu numai, de mana, cum l-a lasat abia a asteptat sa scape de tot ce inseamna familie.
imi pare rau pt. ea ca nu a realizat cu mult inainte acest aspect.
Insa poate spune ca Dumnezeu o iubeste, a scapat-o de un astfel de om, care pe langa ca face o si recunoaste cu nonsalanta, care habar nu are prin ce trece o femeie fizic, psihic dupa ce naste, habar nu are cate consecinte negative pot sa apara intr-o astfel de situatie ( pierderea laptelui, depresii..etc)....Oricum raman la parerea mea, acest om e bolnav.
stem_29
Postat pe 30 August 2010 08:52
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-29 22:26:16
De la: evelyne15, la data 2010-08-29 22:24:46M-a inselat in 15.12.2099 prima oara se intampla , adica pana atunci doar flirtau, si atunci s-au gandit ei sa sarbatoreasca si la modul ala.Tot ce am povesti s-a intamplat in aceste 8 luni si jum. adica din 15.12.2009 pana in prezent.Pana atunci nu ma inselase niciodata. A fost omul cu care am dormit 12 ani si care ma tinea strans in brate noaptea sau macar mana, care simteam ca ma iubeste.. care imi spunea in fiecare dim ca sunt cea mai frumoasa si ca sunt minunata.... si acum in asa scurt timp nu mai insemn nimic, nici eu nici copilul meu..... asta e ....

cum poti sa tii minte atat de sigur data la care te-a inselat?
ti-ai notat in vreun carnetel?

pai tine minte.. a facut o obsesie pt mother fucker asta.. io zic asa bea apa rece .. muulta.. baga picioarele-n lighean .. pune mana pe o carte sau apuca-te de crosetat.. mai "egzact" foloseste-ti energiile in scopuri pozitive si nu mai pierde timpul gandindu-te la cand cum unde in ce pozitie te-a inselat .. daca ai avea mai multe vieti poate as intelege ca una vrei sa o risispesti facand o obesie pt asta...
dulcineeaXXX
Postat pe 30 August 2010 09:47
io raman la parerea ca exagerarea este mama plangerii!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 30 August 2010 10:02
"Ma inselase fix in ziua cand am nascut prima oara "
Si cand ai nascut a doua oara?
Barbie30
Postat pe 30 August 2010 10:06
De la: Barbie30, la data 2010-08-30 10:06:33"Ma inselase fix in ziua cand am nascut prima oara "

logic, dupa prima oara!

geo_reincarcat_iara
Postat pe 30 August 2010 10:07
Yo nu am inteles,vrea sa il uite sau il vrea inapoi?
Barbie30
Postat pe 30 August 2010 10:14
De la: Barbie30, la data 2010-08-30 10:06:33"Ma inselase fix in ziua cand am nascut prima oara "

Asta am citat si eu ieri insa cred ca a scris asa din cauza emotiilor......zic eu, cine stie.
stem_29
Postat pe 30 August 2010 10:16
violenta fizica, violenta psihica, inselata in timp ce erai cu burta la gura si cand ai nascut, interes pt tine si pt copil zero..si tu nu stii cum sa il uiti?
ma da voi ce aveti in cap?tarate?
size_back
Postat pe 30 August 2010 10:26
De la: stem_29, la data 2010-08-30 10:16:42

Asta am citat si eu ieri insa cred ca a scris asa din cauza emotiilor......zic eu, cine stie.

Probabil
Barbie30
Postat pe 30 August 2010 10:29
nu inteleg de ce sunteti asa de rautacioase.topicul este deschis pt a oferi sfaturi celor care au nevoie.ca le urmeaza sau nu, este treaba fiecaruia. insa este total deplasat sa ironizam o situatie sau alta.intrati aici pt a va amuza, sau cum?nu stiti ce sfat sa dati, abtineti va de la comentarii rautacioase.
referitor la situatia prezentata;este f greu sa l uiti dar tb sa o faci.nu te mai gandi la el si sa stii ca o noua dragoste, este cel mai bun mijlic.pacat ca ai renuntat la cel despre care ziceai ca se poarta mai frumos cu tine decat exsotul.cu cineva alaturi ai sansa sa l uiti mai repede.nu te mai agata de amintirea lui. oricum niciodata nu se va schimba.
sincer, cea mai mare greseala ar fi sa te impaci cu el.incearca sa vb mai mult cu o prietena, sa te sfatuiesti cu ea, sa fii cat mai mult in compania cuiva.cu timpul o sa l uiti.cand iti zboara gandul la el, gandeste te la cata suferinta ti a produs si alunga l din gandul tau.trebuie sa fii tare.nu se termina lumea cu el.
ibis
Postat pe 30 August 2010 11:39
De la: ibis, la data 2010-08-30 11:39:24.topicul este deschis pt a oferi sfaturi celor care au nevoie..

nu, topicul e deschis de cineva care care cauta pe altcineva sa-i poata planje pi umeras si care nu accepta intrebari indiscrete.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 30 August 2010 11:51
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-30 11:51:59
De la: ibis, la data 2010-08-30 11:39:24.topicul este deschis pt a oferi sfaturi celor care au nevoie..

nu, topicul e deschis de cineva care care cauta pe altcineva sa-i poata planje pi umeras si care nu accepta intrebari indiscrete.

"Sfatul este ceea ce cerem atunci cand stim raspunsul,dar am vrea sa nu-l fi stiut!"-Erika Jong
Barbie30
Postat pe 30 August 2010 12:16
geo, tu nu ai plans niciodata pe umarul nimanui? poate ca ai dreptate, poate simte nevoia sa se descarce, sa spuna si altcuiva durerea ei si sa auda o vorba buna. este atat de greu sa spunem cuiva o vorba buna in loc sa o ironizam? vorbesc in general, nu neaparat privitor la situatia data.am obs , din pacate, ca f multi nu fac decat sa rada si nu de putine ori chiar sa jignesca o persoana sau alta. nu mi se pare corect.
ibis
Postat pe 30 August 2010 14:06
De la: ibis, la data 2010-08-30 14:06:41geo, tu nu ai plans niciodata pe umarul nimanui? poate ca ai dreptate, poate simte nevoia sa se descarce, sa spuna si altcuiva durerea ei si sa auda o vorba buna. este atat de greu sa spunem cuiva o vorba buna in loc sa o ironizam? vorbesc in general, nu neaparat privitor la situatia data.am obs , din pacate, ca f multi nu fac decat sa rada si nu de putine ori chiar sa jignesca o persoana sau alta. nu mi se pare corect.

si barbatii plang, cateodat!
da' totusi, unde se simte jignirea? pentru ca io am pus niste intrebari, dupa dansa, indiscrete.
in foond, asta-i rolul meu p-aci, sa pun intrebari indiscrete, sa rascolesc olecuta dupa realitate.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 30 August 2010 18:20
Deci scuzati exprimarea M-a inselat prima data in ziua cand am nascut cred ca aceasta este forma corecta. a inteles toata lumea?? nu mai conteaza daca e adevarat sau nu in fine.
Cred ca am plans destul pe umerii tuturor timp de 8 luni probabil ca numai asta am facut. acum cautam ceva sfaturi practice pt a nu mai plange pe umarul nimanui.De la cei apropiati nu am auzit decat: " poate va impacati, poate ii vine mintea la cap, cheama-l acasa bla blaaaaaa. fara comentarii.
dl geo cred ca ai destui neuroni ca sa poti face diferenta intre intrebari indiscrete si ironie sau poate nu .
Barbie mi-a placut citatul,
size back daaa ai fosrte mare drepate unele dintre noi sunt duse rau, nu mai fac diferenta intre bine si rau, sau care sunt parametrii normall ai unei relatii.Am fost doar cu el mi-am pirdut ratiunea sau mi-a fost umbrita, era sotul meu asa cum era,era casnicia mea asa cum era, asa suntem ne amagim cu momentele frumoase si cu micile tandreturi si trecem peste momentele cu adevarat nasoale, asta e.
evelyne15
Postat pe 30 August 2010 19:36
Eveline,sfaturile de aici crezi ca te-au ajutat cu ceva?
Barbie30
Postat pe 30 August 2010 19:40
De la: evelyne15, la data 2010-08-30 19:36:28Deci scuzati exprimarea M-a inselat prima data in ziua cand am nascut cred ca aceasta este forma corecta. a inteles toata lumea?? nu mai conteaza daca e adevarat sau nu in fine.
Cred ca am plans destul pe umerii tuturor timp de 8 luni probabil ca numai asta am facut. acum cautam ceva sfaturi practice pt a nu mai plange pe umarul nimanui.De la cei apropiati nu am auzit decat: " poate va impacati, poate ii vine mintea la cap, cheama-l acasa bla blaaaaaa. fara comentarii.
dl geo cred ca ai destui neuroni ca sa poti face diferenta intre intrebari indiscrete si ironie sau poate nu .
Barbie mi-a placut citatul,
size back daaa ai fosrte mare drepate unele dintre noi sunt duse rau, nu mai fac diferenta intre bine si rau, sau care sunt parametrii normall ai unei relatii.Am fost doar cu el mi-am pirdut ratiunea sau mi-a fost umbrita, era sotul meu asa cum era,era casnicia mea asa cum era, asa suntem ne amagim cu momentele frumoase si cu micile tandreturi si trecem peste momentele cu adevarat nasoale, asta e.

in viata asta nu se merita sa suferi decat pentru copii tai si pentru tine (daca ai asa un barbat).el nu stie decat sa te injoseasca,sa te faca sa-ti fie frica de ziua de maine.capul sus si mergi inainte(tu+copil).mult succes!!!!!!!!!
ALEXA70
Postat pe 30 August 2010 19:48
Sfaturile mi-au reinviat ura pt el, poate mi-au deschis ochii din nou.La mine este o batalie intre ratiune si inima sa zicem, se i-au la trata in fiecare zi, castiga ba una ba alta.Lucrurile pe care mi le-ati spus mi-au alimentat din nou ratiunea.Am precizat anterior cei din jur salta de bucurie si de fericire la cel mai mic mic semn al lui si tot spera si eu le mai zic baii treziti-va in loc sa-mi spuna ei mie trezeste-te femeie
evelyne15
Postat pe 30 August 2010 19:51
De la: evelyne15, la data 2010-08-30 19:36:28

nu n-am. singuru' neuron prezent in cavitatea numita de unii teasta, craniu dupa altii, inca se trateaza dupa socu' numit inselat in ziua nasterii copilului.
probabil nu mai are rezistenta din tinerete.
sta intr-un colt si se leagana mormaind: nu se poate, ala nu-i om....nu se poate, ala nu-i om.........
obseesiv!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 30 August 2010 20:23
Dl. Geo :) o sa dau un copy paste si o sa-i trimit lui un mail.eu i-am tot zis ca nu e om, dar el nu intelege, zice ca nu-l apreciez suficient :) Pate ca de asta ma tot lamentez, ca idiotul nici macar nu intelege ce a facut.
evelyne15
Postat pe 30 August 2010 20:36
De la: evelyne15, la data 2010-08-30 19:51:59Sfaturile mi-au reinviat ura pt el, poate mi-au deschis ochii din nou.La mine este o batalie intre ratiune si inima sa zicem, se i-au la trata in fiecare zi, castiga ba una ba alta.Lucrurile pe care mi le-ati spus mi-au alimentat din nou ratiunea.Am precizat anterior cei din jur salta de bucurie si de fericire la cel mai mic mic semn al lui si tot spera si eu le mai zic baii treziti-va in loc sa-mi spuna ei mie trezeste-te femeie

Stai linistita, asa bine ti-a fi fara el si o perioada doar tu si cu fetita ta, o sa vezi.
stem_29
Postat pe 30 August 2010 20:44
geo, nu ma referea la tine cand ziceam de jigniri.vorbeam la modul general.nu ai citit bine mesajul dar te iert ca suntem din acelasi oras.evelyn, nu te mai gandi cand te a inselat prima oara, cand a facut o a doua oara.scoateti l de tot din minte .dar nu trebuie sa l urasti pt ca ura nu face decat sa ti macine tie sufletul.trebuie sa te impaci cu aceasta situatie pt ca alta solutie nu ai, sa te linistesti si sa ti vezi in continuare de viata.daca stai sa te gandesti cat de mult il urasti nu faci nimic.trebuie sa fii calma ,linistita si surazatoare macar pt fetita ta. si ai sa vezi ca si tie iti va fi mai bine.
ibis
Postat pe 31 August 2010 09:24
De la: ibis, la data 2010-08-31 09:24:29dar te iert ca suntem din acelasi oras.[quote]

ah, marinimia ta este atat de coplesitoare incat....plang!
multumesc!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 31 August 2010 10:21
De la: evelyne15, la data 2010-08-30 19:36:28

conteaza mai putin cine are dreptate!
ideea este sa te trezesti macar in al 12 lea ceas si sa realizezi ca ai o singura viata si ca trebuie sa incerci sa gasesti fericirea si sa nu accepti batai!
ce viata este asta cand el se duce cu altele si tu stai cu copilul si il astepti?
si daca ii vine mintea la cap mai tarziu ce?crezi ca poti da anii inapoi sa stergi golul si tristetea pe care ai simtit-o cand erai singura cu copilul si el sarea din floare in floare?
crezi ca se va potoli?niciodata!
si daca crezi ca o faci pentru ca, copilul sa aibe un tata iar nu faci bine...ce sa vada copilul ala?injurii la adresa mamei?sa simta mai rau lipsa lui cand pleaca la alte femei?tristetea ta?
ce simti tu cand faci sex cu el si stii ca s-a dus cu alta? eu m-as simti ca ultima femeie..deci nu am nevoie de asa ceva!
size_back
Postat pe 31 August 2010 10:31
cu placere.
ibis
Postat pe 31 August 2010 12:15
Multumesc tuturor pentru sfaturi.... incerc sa aplic unele dintre ele....pana acum am tot cautat diverse solutii, alta relatie, plecare in concediu, petrecut cat mai mult timp cu familia cu prieteni ( bineinteles toate astea impreuna cu fetita mea, peste tot impreuna ) a fost asa o cursa continua de a fugi de mine si de gandurile mele... imi zicxeam mereu , asta e solutia sau asta sau asta... pana acum toate au dat gres.... acum m-am decis sa incep serviciul ( doar 4 ore ) o sa incep din 01.10 incerc sa-mi recapat viata inapoi, normalitatea vietii .... incerc sa-mi petrec timpul si singura sa nu-mi mai fie frica... incerc .
Acum am o relatie cu cineva care tine de 3 luni, lucrurile mergeau intr-o directie buna.... iubire mare bla bla eu credeam ca incep sa simt ceva....dar parca totul s-a dus de rapa in ceea ce ma priveste nu stiu daca am ceva cu relatia asta care ma nemultumeste sau inca mie nu mi-a trecut...el a fost bun cu mine... imi mangaia parul si doar ma tinea in brate pana adormeam ,, simteam o anumita caldura ....cred ca am fost ca un vampir care avea nevoie de afectiune... parca simt ca mi-am luat portia.... si sunt satula si acum nici macar nu pot sa-l mai privesc imi e greu si sa vb cu el la tel. i-am zis sa luam o pauza... are rabdare cu mine....ieri l-am revazut dupa 3 zile parca am simtit ca mi-a fost dor, dar dupa am avut doar un mare sentiment de triste parca prezenta lui imi aminteste ca nu mai sunt cu Golum ( ex. sot ).....Cred ca e mai bine sa stau o vreme singura
evelyne15
Postat pe 31 August 2010 21:25
Cred ca ar fi cel mai bine asa!Trebuie sa te impaci tu cu tine si cu trecutul tau.
Barbie30
Postat pe 31 August 2010 21:28
De la: evelyne15, la data 2010-08-31 21:25:29
Acum am o relatie cu cineva care tine de 3 luni, lucrurile mergeau intr-o directie buna.... iubire mare bla bla eu credeam ca incep sa simt ceva....dar parca totul s-a dus de rapa in ceea ce ma priveste nu stiu daca am ceva cu relatia asta care ma nemultumeste sau inca mie nu mi-a trecut...el a fost bun cu mine... imi mangaia parul si doar ma tinea in brate pana adormeam ,, simteam o anumita caldura ....cred ca am fost ca un vampir care avea nevoie de afectiune... parca simt ca mi-am luat portia.... si sunt satula si acum nici macar nu pot sa-l mai privesc imi e greu si sa vb cu el la tel. i-am zis sa luam o pauza... are rabdare cu mine....ieri l-am revazut dupa 3 zile parca am simtit ca mi-a fost dor, dar dupa am avut doar un mare sentiment de triste parca prezenta lui imi aminteste ca nu mai sunt cu Golum ( ex. sot ).....Cred ca e mai bine sa stau o vreme singura

intai si intai trebuie sa te vindeci sufleteste, pt ca acum esti in convalescenta...asa ca este cel mai bine sa stai singurica...ca sa nu ranesti pe nimeni, fara sa vrei!!!
miss_darine
Postat pe 31 August 2010 21:38
Doamne Doamne mare e gradina Domnului si cati totusi sar gardul.vineri e ultima infatisare la divort si domnul viitor fost sot zice ca nu vrea sa divorteze , si ca o sa ma tot lungeasca....bla bla bla
evelyne15
Postat pe 1 Septembrie 2010 10:52
nu vrea decat sa te sicaneze si sa te faca sa suferi si mai mult.tu mergi inainte si lasa l in pace.nu stiu cati ani are el. cred ca destui, dar pare f imatur .cel putin asa mi se pare mie din tot ce ai scris tu aici despre el.ca ti se plange de actulala iubita, ca iti da tie telefon cand are probleme...nici nu te poti baza pe un asemenea om.
mai ales dupa tot ce ti a facut, in locul tau nu m as mai uita la el nici sa fie ultimul barbat .
ibis
Postat pe 2 Septembrie 2010 13:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul berbec.. 19 De la: egipteanca1000 7 Decembrie 2011 01:00
cum sa mai am incredere intr-un viitor in doi? 19 De la: steffy91 8 Iulie 2011 16:39
Ce doare mai tare: minciuna sau infidelitatea ??? 63 De la: kudika_20431 8 Noiembrie 2012 13:11
optica noua?! 8 De la: luyyzz 6 Iulie 2009 18:14
fetele rele.sau fetele cuminti? 12 De la: _oktober_ 1 Octombrie 2010 13:30