Setari Cookie-uri

Cum sa-mi uit sotul infidel dupa divort

Are 32, ai dreptate e total imatur.Procesul s-aamanat din nou dar nu ma mai enerveaza acest fapt, cand se termina se termina.....incerc sa ma uit doar inainte
evelyne15
Postat pe 6 Septembrie 2010 09:51
sincera sa fiu credeam ca are mai mult.oricum este imatur.iar tu procedezi f bine.sa te uiti numai inainte.cel care a pierdut el este.lasa l sa si planga de mila de unul singur, sa nu te mai streseze si pe tine.daca nu a stiut sa aprecieze ce are langa el, acum sa si vada de viata lui si sa te lase in pace.tu presupun ca nu ai mai mult de 30, deci tot inainte, nu ai de ce sa te uiti in urma.sigur vei gasi pe cineva care sa te aprecieze si sa ti iubeasca si fetita.poate acum nu te simti pregatita dar o sa treaca si sa vezi ce bine o sa fie.iar divortul, de terminat tot o sa se termine, nu te mai necaji din cauza lui.gandeste pozitiv si incearca sa ti faci viata frumoasa.eu cand nu sunt in apele mele, imi cumpar flori.ma bine dispun de fiecare data.le pun intr o vaza la mine in camera.incearca sa faci numai lucruri care iti fac placere si sa petreci cat mai mult timp cu fetita ta.
pupici.
ibis
Postat pe 6 Septembrie 2010 13:06
De la: JulieJolie, la data 2010-08-29 22:35:45
De la: evelyne15, la data 2010-08-29 22:30:29Nu e nevoie sa-mi notez , e data cand am nascut copilul, si el mi-a marturisit ca atunci s-a intamplattt .Si chiar m-ai putea scutii de ironiile tale, chiar nu e cazul.

Te-a inselat de mai multe ori...o singura data ai aflat tu.
Iertarea unei astfel de fapte...e o greseala....am trecut printr-o experienta similiara si inteleg perfect prin ce treci si tu.
concentreaza-ti atentia asupra copilului si incearca sa-l eviti pe tata cat de mult posibil ! Primele luni sunt grele...apoi o sa te miri cat de usor ti-au disparut sentimentele. Trebuie doar sa vrei ! Numai bine !

nu cred, pentru ca pana atunci dormea cu ea in brate. nu prea-ti vine cand n-o iubesti.
Histria
Postat pe 7 Septembrie 2010 17:35
M-a iubit, stiu asta, dar tot nu am inteles de ce a incetata... si nici nu cred ca o sa aflu de ce.si totusi tind sa cred ca se intampla in felul urmator....Intr-o relatie evident ca ambii parteneri au defecte, si evident ca noi le acceptam si trecem peste ele.... dar cand apare alcineva in peisaj.... incepem sa vedem mult mai clar defectele partenerului... si acestea sa devina insuportabile... si persoana nou aparauta in peisaj sa ni se para contrariul partenerului sa ni se para ca poarta in jurul capului o aureola....ca e perfect/a .....ca e tot ce ne-am dorit blaaaaa blaaaa......ce viata minunata am avea cu acea persoana blaaaaa blaaaa si iata ca ne trezim ca nu mai iubim partenerul nostru de viata...... .... divort ....... eu asa cred ca se intampla.
evelyne15
Postat pe 22 Septembrie 2010 12:39
De la: evelyne15, la data 2010-09-22 12:39:29M-a iubit, stiu asta, dar tot nu am inteles de ce a incetata... si nici nu cred ca o sa aflu de ce.si totusi tind sa cred ca se intampla in felul urmator....Intr-o relatie evident ca ambii parteneri au defecte, si evident ca noi le acceptam si trecem peste ele.... dar cand apare alcineva in peisaj.... incepem sa vedem mult mai clar defectele partenerului... si acestea sa devina insuportabile... si persoana nou aparauta in peisaj sa ni se para contrariul partenerului sa ni se para ca poarta in jurul capului o aureola....ca e perfect/a .....ca e tot ce ne-am dorit blaaaaa blaaaa......ce viata minunata am avea cu acea persoana blaaaaa blaaaa si iata ca ne trezim ca nu mai iubim partenerul nostru de viata...... .... divort ....... eu asa cred ca se intampla.

te-a iubit si nu poti uita,iar acum nu intelegi de ce s-a schimbat totul.incerci sa cauti raspunsuri,dar nu gasesti.uneori oamenii se schimba brusc si noi nu vom gasi raspunsuri la intrebari.nu mai cauta,cu cat cauti mai mult,cu atat durerea ta va creste.incearca sa uiti,e cel mai bine...e greu,dar e singurul lucru care te poate ajuta acum.
straina
Postat pe 22 Septembrie 2010 12:47
Da, asta tot incerc sa fac, sa gasesc raspunsurile la miile de intrebari .....raspunsul la toate intrebarile..... este: nu mai conteaza, a fost si nu mai e....asta incerc sa-mi spun .... e greu.. e greu
evelyne15
Postat pe 28 Septembrie 2010 10:48
mda... a fost si nu mai este.. inca o poveste de iubira sfarsita prost! doare ca naiba.. stiu! si eu sunt in proces de divort acum cu sotul infidel.. si avem impreuna si un copil mic care, din fericire nu are inca capacitatea sa inteleaga de ce tati nu mai este langa mami si e bine mersi. si eu sunt bine mersi.. cum?
stii cum poti sa iti uiti sotul cel mai bine? aminteste-ti ziua cand ai aflat ca te inseala, stiu ca suna bizar.. dar asculta-mi sfatul! aminteste-ti toate emotiile prin care ai trecut atunci, retraieste-ti durerea.. de cate ori poti sa suporti. aminteste-ti totul mai ales atunci cand ai ocazia sa il privesti in ochi. nu mai conteaza care sunt motivele pentru care te-a inselat, promisiunile de iubire ce ti le facea in trecut trebuia sa si le tina. si daca a simtit la un moment dat.. nevoia de a avea si alta femeie in viata lui.. trebuia sa ti-o spuna. asa e corect. si demn.. asa putea sa iti acorde sansa de a fi fericita cu altcineva, pentru care aceste promisiuni nu sunt vorbe in vant.
cand te vei simti saturata de toata durerea amintita.. atunci, sunt sanse mari sa reusesti sa il privesti in ochi cu.. indiferenta. ca pe un strain cu care.. odata.. ti-ai intersectat destinul. atata tot! si iti doresc ca.. tot atunci.. sa crezi ca nu toate povestile de iubire sunt la fel.. si unele pot dura o viata intreaga. asa ca nu trebuie sa incetezi sa cauti pe altcineva... inchide usa asta pentru a putea deschide o alta. si lasa regretele in pace. sunt inutile. bafta!
DirtyDianna
Postat pe 1 Octombrie 2010 05:34
Astazi a fost ultima infatisare la div. s-a terminat.Am fost mult mai pregatita de data asta...este cursul normal al lucrurilor, nu o mai simt ca o super tragedie.Incet incet ma resemnez, accept, ma impac cu ideea....a fost.. a fost... acum e alceva, si incerc sa fiu cat de cat fericita in conditiile date....Imi e foarte greu sa ma acomodez cu alcineva....dar ma straduiesc.....Lucrul cel mai greu pe care trebuie sa-l depasesc, este intalnirea cu el... pana acum ceva timp persista sentimentul" el e cel care m-a inselat si mi-a facut ata rau" dar la ultimele intalniri a dominat sent" el e sotul meu care sta 2 ore cu mine si copilul dupa care pleaca la alta"sper sa pot reveni la prima varianta... sa-l vad doar ca pe un strain asa cum spuneai forever_me.

multumesc si mult succes si tie.
evelyne15
Postat pe 1 Octombrie 2010 12:13
esti o femeie puternica si nu cred ca ma insel afirmand asta. pierderea familiei pe care credeai ca o ai iti poate da uneori o stare de nesiguranta, tristete deci.. nu e usor sa accepti realitatea care nu mai are nimic in comun cu visul ce ti l-ai dorit sa il ai.. nu te poti abtine sa iti pui intrebari gen: de ce s-a intamplat asa si nu altfel? de ce m-a inselat? am fost eu de vina, oare.. stii ce? stop! e greu, dar nu imposibil sa lasi in urma trecutul. copilul e mai important decat orice si are nevoie de o mamica independenta, sigura pe sine si foarte iubitoare, nicidecum trista, confuza. timpul vindeca toate ranile, ai sa vezi.. iti doresc numai bine eveline!
DirtyDianna
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:19
greu fetelor sa fi mama singura, responsabilitatea pe care o resimti se dubleaza pt ca te trezesti si mama si tata...f greu sa inchegi o relatie cu altcineva, pt ca in primul rand este copilul si dupa aceea tu...dar nu irealizabil fruntea sus mamicilor, pt ca satisfactiile sunt maxime...veti vedea
miss_darine
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:29
De la: forever_me, la data 2010-10-01 05:34:09mda... a fost si nu mai este.. inca o poveste de iubira sfarsita prost! doare ca naiba.. stiu! si eu sunt in proces de divort acum cu sotul infidel.. si avem impreuna si un copil mic care, din fericire nu are inca capacitatea sa inteleaga de ce tati nu mai este langa mami si e bine mersi. si eu sunt bine mersi.. cum?
stii cum poti sa iti uiti sotul cel mai bine? aminteste-ti ziua cand ai aflat ca te inseala, stiu ca suna bizar.. dar asculta-mi sfatul! aminteste-ti toate emotiile prin care ai trecut atunci, retraieste-ti durerea.. de cate ori poti sa suporti. aminteste-ti totul mai ales atunci cand ai ocazia sa il privesti in ochi. nu mai conteaza care sunt motivele pentru care te-a inselat, promisiunile de iubire ce ti le facea in trecut trebuia sa si le tina. si daca a simtit la un moment dat.. nevoia de a avea si alta femeie in viata lui.. trebuia sa ti-o spuna. asa e corect. si demn.. asa putea sa iti acorde sansa de a fi fericita cu altcineva, pentru care aceste promisiuni nu sunt vorbe in vant.
cand te vei simti saturata de toata durerea amintita.. atunci, sunt sanse mari sa reusesti sa il privesti in ochi cu.. indiferenta. ca pe un strain cu care.. odata.. ti-ai intersectat destinul. atata tot! si iti doresc ca.. tot atunci.. sa crezi ca nu toate povestile de iubire sunt la fel.. si unele pot dura o viata intreaga. asa ca nu trebuie sa incetezi sa cauti pe altcineva... inchide usa asta pentru a putea deschide o alta. si lasa regretele in pace. sunt inutile. bafta!

M-ai uns la inima cum le-ai spus (in aceiasi situatie sunt si eu).Ce mult conteaza cand cineva poate fi cu tine pe aceiasi lungime.
ALEXA70
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:35
timpul trece, ma trezesc dimineata surprinsa ca nu mai sufar ca un caine cum obisnuiam, milioane de intrebari a caror raspunsuri incep cu adevarat sa nu mai conteze........ si totusi acum tarziu am primit niste raspunsuri m-am indoit ca as fi fost o sotie buna,mi-a venit raspunsul--- mi-ai oferit tot, tu chiar ai avut grija de mine.....nimeni nu ma va iubi cum m-ai iubit tu.....regret tot raul pe care ti l-am facut, nu sunt fericit... viata mea e searbada....platesc pt tot raul pe care ti l-am facut"" aceste lucruri mi-au adus putina liniste dar tarziu cand deja ma vindecasem singura dar, foarte greu.....Acum cateva luni ma ura credea ca am fost cea mai ingrozitoare sotie.....imi reprosa lucruri de genul: " nu m-am simtit destul d eimportant pt tine pt ca nu ai venit sa imi cumpar rame pt ochelari ( desi am fost de 2 ori ), nu iti placea sa vi cu mine sa bagam benzina!!!!!! dar la dracu, el a uitat ca am stat sa-l astept 7 ore cand a avut un interviu ff important, dar a trebuit sa-l tin de mana, sa-l incurajez dar lucruri de genul asta le-a uitat... totul i se parea ca i se cuvine.... asta a fost obisnuit sa primeasca adica totul....si acum prin comparatie cu o alta femeie, nu am fost totusi o sotie rea si totusi dupa 12 ani irational dar inca il iubeam.....Deci concluzie cateodata, partenerii inceteaza sa ne iubeasca... cine stie de ce... nici macar ei... pur si simplu se intampla....Sunt constienti poate de calitatile noastre si de alte lucruri dar dragoastea a trecut si nu mai vine inapoi........Parca chiar simt ca amandoi platim cumva... el pentru tot raul pe care mi l-a facut fiind intr-o relatie unde el da mai mult si nu primeste in aceeasi masura.....eu fiind intr-o relatie in care mi se ofera totul dar nu pot sa dau nimic in schimb....s-au schimbat rolurile? sau doar platim
evelyne15
Postat pe 5 Octombrie 2010 21:34
Offf mai razbunata de atat nu cred ca as fi putut fi.... sau cine stie :) oricum sunt multumita. Mi s-a confirmat de la fostii socrii ca relatia ex sotului meu e un cosmar....ca in toata perioada asta de 6 luni ea nu l-a vazut fericit...imi spune "eu stiu cum arata un om fericit, nu arata ca el, el nu manaca , nu doarme.....au zile si nopti intregi in care se cearta pana la 4 dimineata prin telefefon sau prin msg si a adoua zi nu e in stare sa mearga la servici....din greseala a ajuns factura detaliata din iunie a tel lui la mine... unde atunci cu oroare am descoperit sute de mesaje tot asa care tineau zile si nopti intregi.. ea sta la 50 kg. de orasul nostru si cred ca nu are semnal tot timpul si vb prin msg... eu atunci m-am ingrozit doamne daaaa cat te iubesc si te ador si alte declaratii de dragoste poti sa tot spui in mesaje in valoare de 300 euro ...am zis doamne cat o poate iubii.... fratele meu mai intelep a ziss draga astia se cearta n-ai ce zice atat de dragoste in conditiile in care te si vezi in acea zi... 4 ore. si rel lor asa este si acum.Parintii lui mi-au spus ca el a luat-o complet razna, ca s-a oferit sa-l duca la doctor ca ei au impresia ca ceva e total neinregula cu el....bla bla ca l-au renegat insfarsit...ca s-au certat ingrozitor ... si ca el a plecat in final de la ei...sa locuiasca cu ea...El dorea sa o aduca acolo la ei si asta ei nu au mai putut accepta asa ceva...dar treba asta e partiala adev, cred eu ... in fine...ideea e ca socrela si socrelu nu o suporta de nici o culoare, i-au spus lui ca nu se compara ea cu mine din nic un punct de vedere... ca ceva nu e in regula cu ea...o multime de lucru.....dar dragii de socrii au stat linistiti timp de 5 luni pana au cunoscut-o, ca au crezut ca cine stie ce zana minunata a intalnit baitul lor....si acum cand o cunoscc, nu au mai stiu cum sa-l faca sa se intoarca la familie....Deci fata e mai nebuna ca el... deci se merita...acum simt ca a platit oarecum...de acum nu ma mai intereseaza.. ca se desparte de ea, ca ramane cu ea... ca o sa fie cu alta... nu mai conteaza sunt razbunata...
evelyne15
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:50
Da socrii nu prea te aveau la inima,ca 5luni.........dupa cum spui si tu.......aiurea
kudika322371
Postat pe 28 Octombrie 2010 01:03
De la: kudika322371, la data 2010-10-28 01:03:53Da socrii nu prea te aveau la inima,ca 5luni.........dupa cum spui si tu.......aiurea

eu credeam ca ma au la inima...veneau mereu sa vada fetita si mereu imi ziceau sa fac ceva sa-l chem acasa sa bla bla , dar ei nu i-au zis lui nimicsi l-au lasat in paca ca el le inchidea gura urgent...si au crezut probabil ca si-a gasit el fericirea... si au zis ca poate o sa fie mai fericit baiatul lor...dar acum s-au convins cat d efericit e si cu cine.
evelyne15
Postat pe 28 Octombrie 2010 11:02
Serios? Ii era greu sa stea la spital pana naste si pe urma sa plece .....la treaba lui....
Stau si ma gandesc ca tu chiar nu gandesti deloc dar chiar deloc .....am citit si celelalte postari ale tale si pe toata lume ii faci cum vrei........TU CE PROBLEME AI ,NE IMPARTASESTI SI NOUA CA POATE ITI DAM UN SFAT....MACAR O TRIMITERE LA CINEVA DE SPECIALITATE .....PT CA CEI CARE AU O PROBLEME CA FEMEILE SE POT TRATA ....noroc mult si multaaaa sanatate !
jasmine_94
Postat pe 12 Ianuarie 2012 22:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hello, 2 De la: Barbie30_ 30 August 2011 09:43
cum sa procedez? 33 De la: Deeliaaaa 2 August 2011 12:30
cum sa trec peste o despartire...sau cum sa o fac sa se antoarca la mine 6 De la: mara1876 24 Iunie 2010 01:37
am nevoie disperata de sfaturi..... 24 De la: kudika379564 27 Aprilie 2011 21:32
Visul oricarui barbat? 29 De la: Aer_D 23 Aprilie 2010 10:14