Setari Cookie-uri

poveste care nu iti da pace

poveste care nu îți da pace

întodeauna te gandesti ca tie nu ti se va intampla niciodata. cã toate astea le întâlnești în filme si ATAT! Dar se intampla uneori sã te ciocnești de persoane și situatii care îți fac sufletul sa stea in loc. În loc, si nu altfel. Și desi ai plecat sau ai trecut pe langa ei/ele inima nu inceteaza sa isi recapete ritmul , iar atunci incepe sa te doara.

Sa va povestesc? Am trecut printr-o situatie mai dura cu o prietena ( care ca intodeauna sunt cele mai bune si te tradeaza fiind de partea noilor persoane aparute in viata lor) timp de un an am evitat sa o iau pe aceleasi drumuri cu fostul grup de amici, locuri pe care chiar si ea le frecventa. Dar în tot timpul asta in care am incercat sa imi gasesc un loc, prieteni noi( am reusit, putinti dar buni! ) un baiat cu care de altfel am avut o legatura și mi.a zis ca ii pare rau si ca inca tine la mine, a inceput sã reaparã în viata mea.

În urmã cu câteva luni, ( fiindca avea nr meu de tlf , dar nu avusese curajul sa ma contacteze) ma sunã pe motiv ca vrea sa il ajut sa faca un apply pentru un job. L-am refuzat, îi dadeam ocupat de fiecare data cand suna. Apoi, mi-a trimis un msg in care imi spunea ca vrea sa ma revada, ca vrea sa aflu si partea lui , ca vrea sa lamurim totul, ca ii e dor de mine. L-am refuzat, nu vreau sa mai am nimic de a face cu persoanele din grupul ala( credeti-ma ai mei sunt total impotriva sa ma uit la ei, da pai sa mai si vb cu ei. si nu ii condamn, ei au fost singurii care mi-au fost alaturi. si. desi mereu ma atentionasera sa am grija cu ei, eu ii ignoram pana cand am cazut in prapastie). Când ma întorcean spre casa, el m-a asteptat în colt. I-am spus-o, chiar m-am rastit la el, sa ma lase în pace cã nu mai vreau sa il vad, ca mai bine își vede de viata lui exact cum era inainte de a ma cunoaste. A insistat pânã cand a vãzut cã nu îi merge și a renunțat.

Am fost în multe locuri, am avut ocazia sa ma regasesc in mii si diferite locuri de pe planeta asta, am fost plecata din tara, din oras, cu prieteni i familie, dar cicatricea ramane și de fiecare datã cand esti singur cum poti sa incetezi in ați aminti lucrurile frumoase, iar mai apoi fiecare secunda în care ai suferit?

recent m-am reintalnit cu el( de data asta nu era singur) si m-a salutat. I-am raspuns si eu, dar mi.am vazut de treaba mea. dupa ce m.am intors din oras el era in acelasi loc, cu acelasi prieten si mi.a spus ca m.a asteptat. Eu i.am ras. Cum sa ma astepte? Sa fim seriosi! Logic ca nu il cred, de altfel, cine ar crede?

Mi-a spus ca inca are nr meu de telefon si ca si-ar dori sa ne revedem. WAW! La ce folos toate astea? Și de fiecare data incerc sa imi gasesc o ocupatie ca sa alung gândul asta.Uneori vorbesc tare cu mine, ca sa îmi acopãr gândurile.

Daca ma intrebati daca inca tin la el, v-as raspunde fãrã sã ezitare ca inima îmi stã în loc de fiecare datã când trec prin fața casei lui! cãci eu am evitat încã de la început sã mã implic sentimental în ceva ce nu vreau, dar am vrut daca tot am facut-o... stiu ca nu e bine sa fii cu persoane in care nu poti avea incredere. De ce? o persoana care tradeaza o data ,logic ca o va face si a doua oara. Când ieșeam cu ei, nu doream sã îi vorbesc, de altfel nici nu stiam cum sa fiu mai aproape de el și în același timp, cat mai departe. Iar acum nici nu vreau sã mã priveascã întrebãtor când ne ciocnim, eu nu il intreb de treburile lui ba chiar evit sa mai stau acasa sau pe strazile unde sigur el se afla. Așa cã încerc ca de fiecare datã sã nu îl privesc rãutãcios, ne salutam prietenos și poate cã și el, încearcã sã se convingã cã e mai bine așa.sã ne vedem de viata și sã trecem mai departe!

Citind o carte m-am oprit asupra unei scene pe care o gândea personajul principal. am sa il scriu pentru ca asa cred ca subliniez tot ce am scris mai sus.

* Adeseori încercam sã-mi reprezint cum fusese el, dar nu izbuteam. Nu existã, desigur, o amintire a stãrii de fericire, e acolo un gol despre care știi cã trebuie sã fi însemnat locul unde ai fost fericit, dar când începi sã îl umplii cu imagini, nu se potrivesc de toate și te îndoiești cã ai trãit cândva asta. Golul însã rãmâne.*



Nu știu câți o sã citeascã ce am scris, dar pentru minutele acordate va multumesc. pentru cã eu am simtit ca e momentul sa ma eliberez si sa il scriu aici.

A.
yomarissaly
Postat pe 1 Septembrie 2010 17:55
De la: yomarissaly, la data 2010-09-01 17:55:12poveste care nu îți da pace


Nu știu câți o sã citeascã ce am scris, dar pentru minutele acordate va multumesc.
A.


n-am reusit sa citesc!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 1 Septembrie 2010 18:09
"The past is behind, learn from it. The future is ahead, prepare for it. The present is here, live it"
Barbie30
Postat pe 1 Septembrie 2010 21:25
aceeasi poveste..doar personajele sunt diferite!
singura il aduci din trecut in prezent!
size_back
Postat pe 1 Septembrie 2010 21:40
Golul însã rãmâne.*
deci e gol ...sau nu? da cine cu cine joaca? :
RUY_BLAS
Postat pe 1 Septembrie 2010 21:45
De la: Barbie30, la data 2010-09-01 21:25:24"The past is behind, learn from it. The future is ahead, prepare for it. The present is here, live it"



bine zis.
yomarissaly
Postat pe 2 Septembrie 2010 10:46
Daca ink mai ti la el eu zik sa mai incerkati o data chiar dak tea tradat. Cateodata in viata e bine si sa ierti.
kudika319806
Postat pe 5 Septembrie 2010 17:39
De la: kudika319806, la data 2010-09-05 17:39:57Daca ink mai ti la el eu zik sa mai incerkati o data chiar dak tea tradat. Cateodata in viata e bine si sa ierti.
yomarissaly
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:50
Vreau pentru inceput sa te felicit pentru modul frumos in care ti-ai expus ideile!N-am mai citit de veacuri pe kudika un text lipsit de greseli gramaticale, coerent, pe care sa-l pot duce pana la capat fara sa-mi smulg parul din cap.
Iar legat de povestea ta, tu ai reusit foarte bine sa iti dai seama de posibilele consecinte ale unei impacari, dar in viata mai merge sa si risti. Daca inca ai sentimente atat de puternice pentru el, poate ca ar fi pacat sa nu-i mai acorzi o sansa, orice om merita o a doua sansa, insa daca si de data asta te dezamageste, e mai bine sa privesti inainte. Orice ai decide, iti urez bafta!
sakura_7777777
Postat pe 8 Septembrie 2010 13:50
De la: sakura_7777777, la data 2010-09-08 13:50:35Vreau pentru inceput sa te felicit pentru modul frumos in care ti-ai expus ideile!N-am mai citit de veacuri pe kudika un text lipsit de greseli gramaticale, coerent, pe care sa-l pot duce pana la capat fara sa-mi smulg parul din cap.
Iar legat de povestea ta, tu ai reusit foarte bine sa iti dai seama de posibilele consecinte ale unei impacari, dar in viata mai merge sa si risti. Daca inca ai sentimente atat de puternice pentru el, poate ca ar fi pacat sa nu-i mai acorzi o sansa, orice om merita o a doua sansa, insa daca si de data asta te dezamageste, e mai bine sa privesti inainte. Orice ai decide, iti urez bafta!



Mulțumesc frumos
yomarissaly
Postat pe 12 Septembrie 2010 23:58
Daca inca te mai gandesti la el cred ca merita sa ii mai dai o sansa,poate asa o sa scapi de golul din suflet.. Eu candva am trecut prin ceva asemanator si nu am avut puterea sa iert dar si dupa 7 ani inca mai regret, poate era mai bine sa incerc si nu dadeam de un esec mult mai mare si mai greu de suportat. Mai bine risca decat sa ramai cu regretul ca nu ai incercat si poate ar fi fost bine;pentru ca oricand acest gand te va macina. Bafta
rely83
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog ajutati-ma pt mine f important!! 7 De la: ionutza02 6 Octombrie 2009 11:42
Situatie confuza.... 24 De la: motzko 10 Aprilie 2010 09:43
Ex iubitul meu 12 De la: akaroest 11 Septembrie 2009 18:22
diferenta de inaltime!!!?? 43 De la: ___LL___ 18 Decembrie 2009 23:07
Amantul meu si cu mine vrem un copil... 73 De la: Ana_Armanca 27 Martie 2010 16:25