Mai multe
| Eu am priceput ca ea e socata ca exisat excroci pe lume. Tinand cont ca nu e foarte tanara as zice ca e o norocoasa ca abia cum a descoperit acest lucru. majoritatea descoperim ca exista excroci pe lume in jurul varstei de 18 ani cand incepem sa umblam singuri prinlume. Ce nu pricep - e ce o tine langa un om care despre care crede ca e excroc. Sa nu-mi zica iubirea ca nu o cred. Daca il iubeste inca crede ca nu e excroc. Asa ca de fapt nu e sigura daca e sau nu ... Complicat oricum. | ||
|
I_m_nuts2011 Postat pe 22 Octombrie 2010 11:00 |
||
|---|---|---|
Eu sunt mai sceptica de felul meu - asta e cumva reclama la emisiunea pe care ia facut-o la TV? Lumea e plina de excroci si de naivi. Prost nu-i cine cere e cine da. Cred ca fiecare dintre noi a fost macar odata inselat in viata - si ce-i cu asta? Face parte din experienta noastra de viata. S-ar putea ca maica-sa sa fie nevasta-sa - mergi la el acasa si lamureste-te. Cum poti sa te indragostesti de un om pe care nu-l cunosti? |
||
|
I_m_nuts2011 Postat pe 22 Octombrie 2010 11:09 |
||
De la: liliana04, la data 2010-09-12 06:38:46De la: kitty_na, la data 2010-09-11 21:54:49Fetita, da' mult mai scrii! Mi se pare mie sau devii paranoica? Nu e normal sa-ti pierzi increderea in oameni - numai sa nu o dai oricui. |
||
|
|
||
|
I_m_nuts2011 Postat pe 22 Octombrie 2010 11:13 |
||
De la: I_m_nuts2011, la data 2010-10-22 11:13:49De la: liliana04, la data 2010-09-12 06:38:46De la: kitty_na, la data 2010-09-11 21:54:49Fetita, da' mult mai scrii! este bine ca aud pareri... eu vorbesc ce simt cum am ajuns sa vad ..si chiar am o gramada de argumente, dar daca nu mai aveam absolut de loc incredere nu cred ca auzeati sau mai vedea ceva ce eu am trait ...dar am ramas dechisa si nu numai pentru mine ci pt cine isi deschide mintea si inima la ce am scris...nu ma refer la cei care deja sunt deschisi. |
||
|
liliana04 Postat pe 23 Octombrie 2010 08:48 |
||
De la: I_m_nuts2011, la data 2010-10-22 11:09:34Eu sunt mai sceptica de felul meu - asta e cumva reclama la emisiunea pe care ia facut-o la TV? Uite ca se poate..si mai este ceva...daca ai cunoaste tot despre cineva cu siguranta l-ai iubi cu mult mai putin...in afara de perioada in care deja te obisnuiesti cu indragosteala si deci cu persoana si zici ca iubesti hm ce cunosti...Oricum ma-sa daca nu-i este nevasta sigur ii este complice pt ca stie macar ca banii ii vin dintr-un loc cam famat.Poate a mintit-o in privinta varstei mele aas cu 6 ani macar..dar asta este scuzabil cand in casa iti intra 2000 euro nemunciti. Nu este reclama ..ca asa nu-i reclama , este o intamplare reala . Prost este cine da desigur daca impartim lumea in prosti si destepti... Sper ca cine are nevoie in casa de un barbat ca el sa i-l dea Dumnezeu ca sa il vanda intr-o zi cu totul pentru un peisaj mai frumos si un hotel mai luxos! Si altceva...Iisus a avut un apostol ..El l-a primit ,l-a invatat , samd si acela l-a vandut..pentru asta a fost Iisus prost? Acesta era Drumul si cale Victoriei...acesta este drumul nostru de Om! |
||
|
liliana04 Postat pe 23 Octombrie 2010 09:00 |
||
De la: valy90, la data 2010-10-22 09:47:21De la: rashela, la data 2010-09-10 16:57:10Ok. Nu spun sa ii dai banii sau nu. Iti povestesc ceva similar. Pe bucati sa nu zica cineva de un alt pomelnic Diferenta intre mine si ea este urmatoarea ..nu a scris nicaieri ce apatit ca s amai9 afle si altii de asemenea cazuri.In atata timp cine stie cum s-au strans acei bani si ce au mai facut de nua descoperit ce caracter are ,sau i-a convenit.Oricum ..ne dam cu parerea .dar au cautand pe internet am gasit f. putine chestii despre cum se fac acest gen de tunuri...cum am putea sa ne fenim samd.Ce este drept este f greu sa sti exact pana nu patesti! Cum s acuzi omul nevinovat,Iata ajunge vinovat si ce? El acum este in club agata niste pitzi cu ifose care cer bani multi ca sa stie ca sunt iubite ca altfel nu stiu ..si uite asa se perpetueaza escrocheria .Si nu vb din carti ..asta a fost ultima discutie cu el.Ca a bagat intr-o lucrare fix 2000 euro banii lui dupa cum s-a exprimat...de banii mei nici pomeneala ...si desera ce duce in club cu un tip ,unul mai versat decat el...mai aveti discutiii.credeti ca bat toba asa ..oricum îse pare ca v-a ramane doar istorie! |
||
|
liliana04 Postat pe 23 Octombrie 2010 18:36 |
||
pfffoooaaiiii ! ce telenovela |
||
|
Coco_2 Postat pe 20 Noiembrie 2010 21:28 |
||
|
da este foarte trist... cine a mai trait ceva in accest sens va rog postati aici sau pe blogul care l-am creat http//escrocheriasentimentala.blogspost.com sau cam asa |
||
|
liliana04 Postat pe 23 Noiembrie 2010 04:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am nevoie de un sfat,parere personala :) | 2 | De la: kudika_992011 28 August 2015 21:21 |
| HBV- relatie/casatorie | 1 | De la: HBV123 27 Aprilie 2015 15:03 |
| Ce ar trebui sa aleg:o dragoste nebuna-sau linistea unei relatii sigure? | 12 | De la: Katty03 30 Aprilie 2010 22:20 |
|
|
||
| Femeia Leu+ Barbat Berbec | 5 | De la: Saby205 27 Noiembrie 2008 16:17 |
| o relatie dezastruoasa sau nu???!!!! | 13 | De la: madalinasparaschiv 29 Octombrie 2009 12:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.