Setari Cookie-uri

escrocheria sentimentala

De la: Barbie30, la data 2010-09-10 20:04:54 Mai cauta,poate....poate

o sa mai caut draga mea . dar sa nu plangi ca nu mai stau cu tine,ca sunt mereu pe ganduri,ca nu-ti dau atentie si toate cele.... ma bazez pe intelegerea ta da?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:06
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-10 20:06:47

o sa mai caut draga mea . dar sa nu plangi ca nu mai stau cu tine,ca sunt mereu pe ganduri,ca nu-ti dau atentie si toate cele.... ma bazez pe intelegerea ta da?

daca faci asa dormi pe presul de la usa
Barbie30
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:08
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 20:08:46

lasa iubita mea ca ma descurc eu cu problemele mele,oricat de suparat voi fi,tu vei ramane mereu insula mea de bucurie in oceanul de griji si greutati
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:10
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-10 20:10:41

lasa iubita mea ca ma descurc eu cu problemele mele,oricat de suparat voi fi,tu vei ramane mereu insula mea de bucurie in oceanul de griji si greutati

De dragut din partea ta... si ce frumos ai invatat sa minti!
Barbie30
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:12
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 20:12:08
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-10 20:10:41

De dragut din partea ta... si ce frumos ai invatat sa minti!

nu mint.... de cand ma stiu ma zbat singur

i-mi lipseste doar insula
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:15
iote...ce coincidenta si yo tot o insula caut,da ` sa fie plina cu palmieri
Barbie30
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:19
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 20:19:57 iote...ce coincidenta si yo tot o insula caut,da ` sa fie plina cu palmieri

ai grija draga mea ...am o cunostinta care numeste "palmieri" ghemotoacele de marihuana
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:22
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-10 20:22:30
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 20:19:57 iote...ce coincidenta si yo tot o insula caut,da ` sa fie plina cu palmieri

ai grija draga mea ...am o cunostinta care numeste "palmieri" ghemotoacele de marihuana

nu nuuu yo sunt
Barbie30
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:33
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 16:06:54
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-10 16:05:16
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 15:42:40Scuze ca nu am citit "pomelnicul",care e problema?
femeia a dat de unu pe net,mare dragoste mare,barbatul ideal,declaratii,concediu impreuna,toate bune si frumoase..
pana cand omu a cerut cascavalu strans de femeie ,din ce a putut si ea. acu...ea a sarit sa-l ajute ca o durea sa-l stie suparat,mintea spunea ca poate e un golan si nu-i mai da banii,inima zicea sa-i dea ca e baiat bun si o iubeste.....
omu a refuzat initial(de fatada cred) sa ia banii,cat a stat ea pe ganduri...a dat banii fratelui sa-si ia masina,ala nu a luat masina ca astepta sa cada preturile,intre timp golanul a cerut banii..... dar tot nu am inteles daca a luat banii de la frate sa-i dea sau nu

mai cititi si voi o data....

ce mai pot sa spun yo.... "iubirea e ca o clepsidra,cand ti se umple sufletul ti se goleste creierul"

foarte tare comparatia!
sakura_7777777
Postat pe 11 Septembrie 2010 12:14
Am fost in aceea seara la fratele meu si i-am luat banii.
Nu voiam , nu-mi placea asta , dar reusise sa ma convinga intr-un hal..de buna lui credinta, prietenie...imi era greu sa mai fac diferenta dintre el si fratele meu.
Defapt nu mai simteam nici o diferenta. Era mai mult decat fratele meu!
Am mers a doua zi la tren si inainte de asta i-am arat groapa de mormantare pe care mi-o facusem.
Nu era placat ...ar fi fost una din nevoile mele ulterioare...dar acest lucru era defapt altceva...proiectia viitorului pe care eu o vedeam gestului meu..am realizat ca dezastrul sta deasupra capului mei ca sabia lui Damocles..ca ziua suferintei infernale v-a veni...hmmmmmmmmm...si ce era straniu nimic pe chipul lui nu trada asta...parea asa de implicat ..se facea ca isi da silinta sa ma ajute...hmmmmmmmmm dar curand dupa aceea la urmatoarele intalniri se sustragea la orice era de facut!
In noaptea aceea am inebunit dintr-o dat , ce am facut era o mare nebunie ..l-am sunat in noapte a raspuns la telefon ,calm si imperturbabil chiar neenervat.
Am incercat sa dorm. De atunci nimic nu m-a facut sa-mi mai pot dormi noptile.am inceput sa caut date despere el
ceva pe internet pentru ca in aceste conditii in care banii i-am dat fara acte nu mai avea rost ca sa cer ceva date cand el parca nici nu isi amintea sa mi le dea ,ca si cum era f firesc ce facea. Dupa cateva zile de cautari am gasit adresa ...nu credeam ca asta este ceva incredibil..eu daca o caut pe a mea nu o pot gasi. La un timp nu am amai regasit-o!
Speram ca intr-o zi am sa o primesc chiar de la el .
intre timp discutam permanent diverse nimicuri pe internet, la telefon .avea probleme cu o masea care il durea .a continuat sa-mi pomenesca de diverse chestii care ii plac sau care ii trebuiesc ..GPS;telefon, televizor toate la peste 10 mil fiecare...deja imi parea prea mult.
I-am zis sa-si opreasca din banii care i-am dat si sa-si ia
asta mai in gluma mai in serios!
I-am amintit ca i-am dat toti banii pe care i-am avut si de acum trebuie sa ma gandesc si la ce imi trebuie mie.
Mi-a cerut pt stomatolog..cam 5 mil. I-am zis ca ii dau 2 nu mai mult ,ca nu am cum sa-i mai dau atat cat vrea el.
A mai venit..dar de fiecare data imi amintea ca nu are destui bani sa vina , sau ni general nu are bani..adevarat sau nu ..aveam sa continuam cum putem si eu..el venea se mai alegea cu cate ceva , plus plimbare caci el nu putea sta fara masina...nimic de zis asta era de acord oricum.Venea cu trenul si ne plimbam cu masina mea.
A venit de ziua mea .4 aprilie a cazut anul acesta de Pasti!..desi parca o ceva intranse intre noi..a venit..ne-am simtit bine dar au intervenit niste chestii care lui nu i-au facut nici o placere... Ce sa spun nu pot arunca totul pe el..Desi pot zice ca ..ca asa cum eu il intelesesem pe el si el pe mine ar fi trebuit.
Dar ingerasul prinsese gustul banului..obtinut altfel decat prin munca...nu stiu daca i s-a mai intamplat Intradevar il iubeam enorm ..il apreciam f mult nu stiu cat de meriat..dar imi parea sau poate erea perfect.
Pe scurt ingerul meu s-a transfarmat incet f ncet intr-un diavol.
A inceput sa-mi marturiseasca ca fetele il vor , ca oricui ii zice , fete se referea, ca are o iubiata in Craiova ,il faceau nebun si ca e imposibil sa fie ceva la o asa distanta
Sa pomeneasca de varsta mea nici atat!
ca sunt fete frumoase .imbracate frumos,interesante..asta deja ma durea dar cel mai rau cand a povestit ca fosta Liliana -iubita -i-ar fi trimis ceva pe mail .Dar nu asta era as atare ci faptul ca nu stiam mare lucru despre el ca ma tine intr-un con de umbra fata de mama sa ,amici ,familie ,etc. Nici nu credeam ca v-a fi asta Ca isi v-a minti mama cu cine se intalneste ...cand a venit prima data de revelion. Si iata aceasta minciuna avea sa iasa la iveala cu acele coarne!..in timp..Nevoia lui de bani era nestavilita! La fiecare intalnire cerea cate ceva si bani de drum..ca totul ii mergea prost cu datoriile cu faptul ca acele comenzi sunt putine!
Si dupa asta tocmai cand voiam sa-l intreb de ce nu-mi spune unde sta ,de ce nu pot ajunge si eu in Bucuresti de cate ori zic..a zis ca vb a doua zi si a doua zi nu s-a mai intamplat nici a treia..am sunat si nu raspundea.Am intrat pe net si am sunat la un alt numar care era asociat cu al lui...a raspuns era untip care lucreaza cu el fost angajat al lor..i-am zis ca il caut si daca stie ceva de el..In sfarsit in acea noapte am ajuns spre dimineata la Bucuresti la aceea adresa la ora 6 aram acolo.Am facut cumva si pe la 7.30 am reusit sa ajung la usa lui.a raspuns la telefon in sfarsit ..l-am intrebat daca mama lui era acasa ..plecase nici eu nu stiu pe unde.. I-am zis ca sunt la usa lui ..s-a socat pur si simplu..l-am linistit ca sunt la metrou..dar l-am asteptat jos ..in sfarsit nu sunt omul care sa ma ascund..sunt cam verde in fata. M-a vazut ..a fost cald dar si oripilat nu-i venea sa creada ca am ajuns acolo.. Oricum asta l-a suparat f tare desi parea inca atras ca si mine defapt! Logica ,logica ..de ce sa se supere ca am venit
ca am aflat unde sta ..nu era normal?
In sfarsit mi-a zis sa nu mai vin..ca nu vrea sa se supere maica-sa ca sufera de inima... si poate se intampla ceva..
Si pe seara m-a sunat sa-mi confirme..am intat pe mes...dupa care am fost la Cluj...defapt voiam sa leg calatoria aveam de luat un act de la Univesitatea de arte si apoi sa plec la Cluj. Cred ca i-a fost oribil faptul ca l-am putut gasi iar asta nu a fost o omisiune a relatiei noastre ci un bonus pe care si l-a asigurat!.Ideea este ca mie imi repugna procesele..daca voiam proces ii dadeam bani cu acte ...dar si mai bine nu-i dadeam .Insa ..am fost fraira sa fiu prea cinstita...acum imi pare rau..pe de o parte pe de alta ..nu stiu ce sa mai zic...
A mai venit o data la mine ..mi-a pretins cam 20 mil ca avea multe de facut
i-am zis ca nu am ..Mi-a fixat niste lucrari prin casa ..a incercat sa fie ok.sau sa para in continuare si totusi...

liliana04
Postat pe 11 Septembrie 2010 12:56
De la: liliana04, la data 2010-09-11 12:56:52Am fost in aceea seara la fratele meu si i-am luat banii.
Nu voiam , nu-mi placea asta , dar reusise sa ma convinga intr-un hal..de buna lui credinta, prietenie...imi era greu sa mai fac diferenta dintre el si fratele meu.
Defapt nu mai simteam nici o diferenta. Era mai mult decat fratele meu!
Am mers a doua zi la tren si inainte de asta i-am arat groapa de mormantare pe care mi-o facusem.
Nu era placat ...ar fi fost una din nevoile mele ulterioare...dar acest lucru era defapt altceva...proiectia viitorului pe care eu o vedeam gestului meu..am realizat ca dezastrul sta deasupra capului mei ca sabia lui Damocles..ca ziua suferintei infernale v-a veni...hmmmmmmmmm...si ce era straniu nimic pe chipul lui nu trada asta...parea asa de implicat ..se facea ca isi da silinta sa ma ajute...hmmmmmmmmm dar curand dupa aceea la urmatoarele intalniri se sustragea la orice era de facut!
In noaptea aceea am inebunit dintr-o dat , ce am facut era o mare nebunie ..l-am sunat in noapte a raspuns la telefon ,calm si imperturbabil chiar neenervat.
Am incercat sa dorm. De atunci nimic nu m-a facut sa-mi mai pot dormi noptile.am inceput sa caut date despere el
ceva pe internet pentru ca in aceste conditii in care banii i-am dat fara acte nu mai avea rost ca sa cer ceva date cand el parca nici nu isi amintea sa mi le dea ,ca si cum era f firesc ce facea. Dupa cateva zile de cautari am gasit adresa ...nu credeam ca asta este ceva incredibil..eu daca o caut pe a mea nu o pot gasi. La un timp nu am amai regasit-o!
Speram ca intr-o zi am sa o primesc chiar de la el .
intre timp discutam permanent diverse nimicuri pe internet, la telefon .avea probleme cu o masea care il durea .a continuat sa-mi pomenesca de diverse chestii care ii plac sau care ii trebuiesc ..GPS;telefon, televizor toate la peste 10 mil fiecare...deja imi parea prea mult.
I-am zis sa-si opreasca din banii care i-am dat si sa-si ia
asta mai in gluma mai in serios!
I-am amintit ca i-am dat toti banii pe care i-am avut si de acum trebuie sa ma gandesc si la ce imi trebuie mie.
Mi-a cerut pt stomatolog..cam 5 mil. I-am zis ca ii dau 2 nu mai mult ,ca nu am cum sa-i mai dau atat cat vrea el.
A mai venit..dar de fiecare data imi amintea ca nu are destui bani sa vina , sau ni general nu are bani..adevarat sau nu ..aveam sa continuam cum putem si eu..el venea se mai alegea cu cate ceva , plus plimbare caci el nu putea sta fara masina...nimic de zis asta era de acord oricum.Venea cu trenul si ne plimbam cu masina mea.
A venit de ziua mea .4 aprilie a cazut anul acesta de Pasti!..desi parca o ceva intranse intre noi..a venit..ne-am simtit bine dar au intervenit niste chestii care lui nu i-au facut nici o placere... Ce sa spun nu pot arunca totul pe el..Desi pot zice ca ..ca asa cum eu il intelesesem pe el si el pe mine ar fi trebuit.
Dar ingerasul prinsese gustul banului..obtinut altfel decat prin munca...nu stiu daca i s-a mai intamplat Intradevar il iubeam enorm ..il apreciam f mult nu stiu cat de meriat..dar imi parea sau poate erea perfect.
Pe scurt ingerul meu s-a transfarmat incet f ncet intr-un diavol.
A inceput sa-mi marturiseasca ca fetele il vor , ca oricui ii zice , fete se referea, ca are o iubiata in Craiova ,il faceau nebun si ca e imposibil sa fie ceva la o asa distanta
Sa pomeneasca de varsta mea nici atat!
ca sunt fete frumoase .imbracate frumos,interesante..asta deja ma durea dar cel mai rau cand a povestit ca fosta Liliana -iubita -i-ar fi trimis ceva pe mail .Dar nu asta era as atare ci faptul ca nu stiam mare lucru despre el ca ma tine intr-un con de umbra fata de mama sa ,amici ,familie ,etc. Nici nu credeam ca v-a fi asta Ca isi v-a minti mama cu cine se intalneste ...cand a venit prima data de revelion. Si iata aceasta minciuna avea sa iasa la iveala cu acele coarne!..in timp..Nevoia lui de bani era nestavilita! La fiecare intalnire cerea cate ceva si bani de drum..ca totul ii mergea prost cu datoriile cu faptul ca acele comenzi sunt putine!
Si dupa asta tocmai cand voiam sa-l intreb de ce nu-mi spune unde sta ,de ce nu pot ajunge si eu in Bucuresti de cate ori zic..a zis ca vb a doua zi si a doua zi nu s-a mai intamplat nici a treia..am sunat si nu raspundea.Am intrat pe net si am sunat la un alt numar care era asociat cu al lui...a raspuns era untip care lucreaza cu el fost angajat al lor..i-am zis ca il caut si daca stie ceva de el..In sfarsit in acea noapte am ajuns spre dimineata la Bucuresti la aceea adresa la ora 6 aram acolo.Am facut cumva si pe la 7.30 am reusit sa ajung la usa lui.a raspuns la telefon in sfarsit ..l-am intrebat daca mama lui era acasa ..plecase nici eu nu stiu pe unde.. I-am zis ca sunt la usa lui ..s-a socat pur si simplu..l-am linistit ca sunt la metrou..dar l-am asteptat jos ..in sfarsit nu sunt omul care sa ma ascund..sunt cam verde in fata. M-a vazut ..a fost cald dar si oripilat nu-i venea sa creada ca am ajuns acolo.. Oricum asta l-a suparat f tare desi parea inca atras ca si mine defapt! Logica ,logica ..de ce sa se supere ca am venit
ca am aflat unde sta ..nu era normal?
In sfarsit mi-a zis sa nu mai vin..ca nu vrea sa se supere maica-sa ca sufera de inima... si poate se intampla ceva..
Si pe seara m-a sunat sa-mi confirme..am intat pe mes...dupa care am fost la Cluj...defapt voiam sa leg calatoria aveam de luat un act de la Univesitatea de arte si apoi sa plec la Cluj. Cred ca i-a fost oribil faptul ca l-am putut gasi iar asta nu a fost o omisiune a relatiei noastre ci un bonus pe care si l-a asigurat!.Ideea este ca mie imi repugna procesele..daca voiam proces ii dadeam bani cu acte ...dar si mai bine nu-i dadeam .Insa ..am fost fraira sa fiu prea cinstita...acum imi pare rau..pe de o parte pe de alta ..nu stiu ce sa mai zic...
A mai venit o data la mine ..mi-a pretins cam 20 mil ca avea multe de facut
i-am zis ca nu am ..Mi-a fixat niste lucrari prin casa ..a incercat sa fie ok.sau sa para in continuare si totusi...

ete janghinosu cum de nu l-ai strans de gat mai fata ' chiar asa sa-i dai bani cu nemiluita unui neica nimeni, pacat ca nu ti-ai dat seama ca profita de tine de la bun inceput, ce smardoiala merita
bombonik_babardik
Postat pe 11 Septembrie 2010 13:13
Femeie ma lasi in suspans!!! scrie tot ca am inceput sa citesc povestea asta a ta ca pe un roman.. si tu ce faci?? ma lasi fara final?!?!?!?!
P.s. Imi pare rau pentru tine, si ceea ce ti s-a intamplat, dar totusi, SCRIE POVESTEA PANA LA CAPAT !!!
lusha_ubitik
Postat pe 11 Septembrie 2010 13:39
Doamne peste ce pramatie ai dat! Acum pe bune,a avut si cu cine sa se joace ca daca tu nu i-ai fi dat bani s-ar fi terminat repede "relatia" asta.Sper sa reusesti sa treci repede peste socul asta si pe viitor sa-ti alegi cu mai multa atentie barbatul!
Barbie30
Postat pe 11 Septembrie 2010 21:25
Fetita, da' mult mai scrii! Nu obosesti? Pana la urma, cat i-ai dat? Eu am inteles ca 2500 de euro si 20 de milioane. Pai cin' te-a pus? Daca ai fost la revolutia din '89 inseamna ca ai in jur de 40 de ani, deci nu esti o copila nestiutoare. Daca te-ai lasat prostita (si nu o data!) n-are nimeni ce sa-ti faca. Si nu stiu ce ma face sa cred ca o vei face si a treia oara...
kitty_na
Postat pe 11 Septembrie 2010 21:54
De la: kitty_na, la data 2010-09-11 21:54:49Fetita, da' mult mai scrii! Nu obosesti? Pana la urma, cat i-ai dat? Eu am inteles ca 2500 de euro si 20 de milioane. Pai cin' te-a pus? Daca ai fost la revolutia din '89 inseamna ca ai in jur de 40 de ani, deci nu esti o copila nestiutoare. Daca te-ai lasat prostita (si nu o data!) n-are nimeni ce sa-ti faca. Si nu stiu ce ma face sa cred ca o vei face si a treia oara...

ai dreptate langa mine mai toti au comportament de infractori..le este greu sa nu isi arate latura malefica,,, pana si amicele mele am observat ca au ceva malefic..e de groaza .
...si cand vad oamenii facand rau nu-mi vine sa cred ca au ochi ,maini,samd bine si dracul ...exista in om o pofta deosebita de a fi rau!
liliana04
Postat pe 12 Septembrie 2010 06:38
De la: kitty_na, la data 2010-09-11 21:54:49Fetita, da' mult mai scrii! Nu obosesti? Pana la urma, cat i-ai dat? Eu am inteles ca 2500 de euro si 20 de milioane. Pai cin' te-a pus? Daca ai fost la revolutia din '89 inseamna ca ai in jur de 40 de ani, deci nu esti o copila nestiutoare. Daca te-ai lasat prostita (si nu o data!) n-are nimeni ce sa-ti faca. Si nu stiu ce ma face sa cred ca o vei face si a treia oara...

Ai dreptate si tu si totusi...multe chestii sunt ascunse...Am multe sa povestesc sa vad cand si cum se termina ce urmeaza!
liliana04
Postat pe 20 Septembrie 2010 19:46
Salut, deci eu tot nu am inteles clar ce s-a intamplat pana la urma...
I-a dat banii sau nu? ce s-a intamplat dupa? nu a mai scris nimeni de cateva zile..
La inceput descrie tipa jumate de pagina despre ea, oleaca despre "relatie" si apoi bla blauri la sfarsit...
Someboby explain...pls
kudika86
Postat pe 24 Septembrie 2010 10:41
Am trecut printr-o situatie similiara. Am avut o relatie de 6 ani cu un tip, dintre care 5 am locuit impreuna. Cand l-am cunoscut eu eram studenta. Nu aveam bani....stateam in camin. El in schimb...baiat cu situatie. M-a luat la el acasa, a avut grija de mine...ce sa mai...barbatul perfect. Dupa ce am terminat facultatea...m-am angajat si castigam fff bine. Prietenul meu in schimb saracise. Nicio problema...pt mine asta n-a insemnat nimic...ba mai mult m-am simtit obligata sa-l ajut si eu, asa cum ma ajutase el timp de 3 ani. Si uite asa...pr meu nu mai producea nimiic in schimb pretentiile si fitele cresteau de pe o zi pe alta. Haine de fitze de la mall...rate la audi...iesiri in oras cu prietenii...toate pe banii mei. OK! Hia fie si asta...treceau lunile...toate salariile mele in curul lui. Pana cand a inceput sa iese cu femei pe banii mei. Sa cumpere cadouri altora pe munca mea. Ma insela...ajunsese si violent...imi striga zilnic ca el m-a tinut pe mine la el in casa...ca ar trebui sa-0i platesc chirie. NU-l mai suportam deloc...dar eram dependenta de el..psihic si cand ma gandeam la banii pe care i-am bagat in curul lui...imi venea sa mor. A pus capac atunci cand intr-una din certurile noastre mi-a strigat ca singurul motiv pt care mai sta cu mine...sunt banii. Am plecat din casa aia...la fel de saraca precum venisem...dar la fel de usurata.
Asa ca scumpa mea...renunta la jigodia asta de om. Fa-le cruce banilor si mergi mai departe ! Gaseste-ti altul sau stai singura...mai rau decat cu asemenea om nu se poate !
JolieJulie
Postat pe 24 Septembrie 2010 11:02
De la: JulieJolie, la data 2010-09-24 11:02:40Am trecut printr-o situatie similiara. Am avut o relatie de 6 ani cu un tip, dintre care 5 am locuit impreuna. Cand l-am cunoscut eu eram studenta. Nu aveam bani....stateam in camin. El in schimb...baiat cu situatie. M-a luat la el acasa, a avut grija de mine...ce sa mai...barbatul perfect. Dupa ce am terminat facultatea...m-am angajat si castigam fff bine. Prietenul meu in schimb saracise. Nicio problema...pt mine asta n-a insemnat nimic...ba mai mult m-am simtit obligata sa-l ajut si eu, asa cum ma ajutase el timp de 3 ani. Si uite asa...pr meu nu mai producea nimiic in schimb pretentiile si fitele cresteau de pe o zi pe alta. Haine de fitze de la mall...rate la audi...iesiri in oras cu prietenii...toate pe banii mei. OK! Hia fie si asta...treceau lunile...toate salariile mele in curul lui. Pana cand a inceput sa iese cu femei pe banii mei. Sa cumpere cadouri altora pe munca mea. Ma insela...ajunsese si violent...imi striga zilnic ca el m-a tinut pe mine la el in casa...ca ar trebui sa-0i platesc chirie. NU-l mai suportam deloc...dar eram dependenta de el..psihic si cand ma gandeam la banii pe care i-am bagat in curul lui...imi venea sa mor. A pus capac atunci cand intr-una din certurile noastre mi-a strigat ca singurul motiv pt care mai sta cu mine...sunt banii. Am plecat din casa aia...la fel de saraca precum venisem...dar la fel de usurata.
Asa ca scumpa mea...renunta la jigodia asta de om. Fa-le cruce banilor si mergi mai departe ! Gaseste-ti altul sau stai singura...mai rau decat cu asemenea om nu se poate !

Asa este ...dar eu am sa fac altfel cruce banilor...am sa merg lac ma-sa...ii fac o scrisoare scriu tot si le zic ca acei bani au datoria sa-i dea la bolnavi 10 euro pe luna pana se acopera 2000.Intre timp am descoperit ca banii mei merg la tot felul de curve.Asta nu o las eu asa...si in gaura de sarpe il gaesec si i se v--a plasti fiecare banut.Am aflat ca a mai inselat 2 tipe ..una din Cluj si una din Spania.S-a laudat la unu pe in id de mesenger.Ala face websex pe bani cu programe false .Din intamplare ala m-a cunoscut pe mine mai demult dar nu si-a batut joc de mine ca are id si imagini cu un fotomodel celebru. insa nu mi-a zis mai mult..si cand mi-a zis a fost prea tarziu...
liliana04
Postat pe 24 Septembrie 2010 16:44
Ok, am inteles acum.... dar nu imi intra in cap cum ai putut sa tot ii dai bani?
Si nu orice sume... ma bucur de faptul ca nu am dat peste astfel de persoane , am si eu o prietena care a patit asemanator cu povestea asta cu 6 ani impreuna, ei nu ii placea deloc de el, doar ca o mai scotea in oras ii cumpara ce vroia ea, suferea dupa alt tip in perioada aia. Anyway, prin nu mai stiu ce intamplare, tipul si-a pierdut chiria si a fost nevoita sa-l primeasca la ea, era vorba doar de max o luna... pana isi gaseste el altceva, de atunci au trecut 3 ani...si si acum sunt impreuna si sta la ea, cand are chef lucreaza cand nu traiesc doar din salariul ei, in fiecare zi aproape 2 pachete de tigari, in fiecare zi ii trebuie alta mancare,doar cea de ieri nu mai e buna! vorbeste destul de urat cu ea, si plus ca vad eu ca nu e fericita ... nu cred ca as putea face asa ceva oricat de mare e dragostea, sa traiesc alaturi de cineva care...ma foloseste...alt cuvant nu gasesc...
Draga mea....balta are multi pesti, oricat ai fi de tanara sau mai invarsta...deci... incearca sa ti vezi de viata, banii sigur nu ii mai vezi niciodata... imi pare rau sa citesc astfel de situatii...
Multa putere interioara si succes in toate iti doresc!
kudika86
Postat pe 24 Septembrie 2010 16:49
povestea v-a ajunge intr-o emisiune...nu acum.Si daca am scris aicio..nu e ca sa ma plang..ci sa se stie cum se opereaza ..exact exact...daca se poate astfel de indivizi sa fie blocati ...si pt asta ..cei carora nu le place asa ceva..trebuie sa stie.Eu am cautat despre individul asta date pe net...multe nu am gasit...mai nimic..daca aia din -aintea mea scria aflam poate ce este cu el..Acum si-a sters profilul de pe sentimente..ori are o tipa noua si vrea sa o impresioneze..ori vrea sa i se stearga urma..o vreme...Pe el il cheama Cristian Marian ...cine este intersata ii dau eu si restul numelui sa nu se zica ca eu calomiez...si poate sarmanul este nevinovat! si despre poveste cred ca se v-a face un film ..va fi difuzat intr-o emisiune...daca vad ca povestea interesata cu adevarat am sa scriu sdi aici povestea....si sper sa mai auzim si altele...Asa ca va doresc curaj!
liliana04
Postat pe 24 Septembrie 2010 16:53
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-10 16:01:03
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 15:42:40Scuze ca nu am citit "pomelnicul",care e problema?

eu am citit totul....ma dor ochii de mor....

dar tot nu inteleg daca a dat banii sau nu...a tarntit mare balba la sfarsit.

am crezut ca numai eu nu am priceput nimic...
Lucia38
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:05
este vorba despre un caz de escrocherie sentimentala...nu ai cum....sa citesti tot ca nu este recut tot pana la dovedire...si daca deocamdata nu crezi ca te poate afecta...poti sa zici si asa ..caeste prea mult!
deci rezumat-
unul se baga in seama -este prietenos apoi indragostit se face f placut ..creibil.Pare sensibil..manipuleaza o situatie cu pricepere...si obtine banii..scopul vizitei sale defapt... simuleaza o relatie ..dar in spate este altcineva..o personalitate dubla ... pe care si-o da pe fata cu timpul..si la sfarsit se dovedeste ..ca intentia lui a fost de la inceput asta .baniii ....nu se banuieste ci chiar se dovedeste.. despre asta am scris ..cum dar nu am fost extrem de clara stiu pt uniii..deci cel care a dat pe fata aceea latura nevazuta a lui..e un tip care are niste profile false..cu ajutorul lor tipul face bani si studiaza psihicul uman.. si mai profita sexual cateodata ...tipul asta m-a cunoscut demult doar pe internet...si nu e genul care face rau celor buni..as ca mie nu mi-a facut...dar iata s-a gasit cine...
Acesta acum cateva zile mi-a dat pe fata cine ste tipul ca se intretinea din postura de femeie cu ...hm escrocul meu..caruia i se confesa crezand ca este femeie ....i-a spus totul despre mine ..cum intentioneaza sa ma escvrocheze..cum a escrocat..pentru ca se simtea in bransa cu falsa tipa..presupunand ca si ea face la fel...Si tipul meu a fost inebunit de o astfel de imagine a fost si el putin paclit de ast..Informatiile mel sunt practic la sta ..cu profilul fals..dar nu v-a aparea in veci intr-un proces..pt ca nu-mi da arhiva..el insusi ocupandu-se cu ceva ilegal!
liliana04
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:33
De la: liliana04, la data 2010-09-24 17:33:46este vorba despre un caz de escrocherie sentimentala...nu ai cum....sa citesti tot ca nu este recut tot pana la dovedire...si daca deocamdata nu crezi ca te poate afecta...poti sa zici si asa ..caeste prea mult!
deci rezumat-
unul se baga in seama -este prietenos apoi indragostit se face f placut ..creibil.Pare sensibil..manipuleaza o situatie cu pricepere...si obtine banii..scopul vizitei sale defapt... simuleaza o relatie ..dar in spate este altcineva..o personalitate dubla ... pe care si-o da pe fata cu timpul..si la sfarsit se dovedeste ..ca intentia lui a fost de la inceput asta .baniii ....nu se banuieste ci chiar se dovedeste.. despre asta am scris ..cum dar nu am fost extrem de clara stiu pt uniii..deci cel care a dat pe fata aceea latura nevazuta a lui..e un tip care are niste profile false..cu ajutorul lor tipul face bani si studiaza psihicul uman.. si mai profita sexual cateodata ...tipul asta m-a cunoscut demult doar pe internet...si nu e genul care face rau celor buni..as ca mie nu mi-a facut...dar iata s-a gasit cine...
Acesta acum cateva zile mi-a dat pe fata cine ste tipul ca se intretinea din postura de femeie cu ...hm escrocul meu..caruia i se confesa crezand ca este femeie ....i-a spus totul despre mine ..cum intentioneaza sa ma escvrocheze..cum a escrocat..pentru ca se simtea in bransa cu falsa tipa..presupunand ca si ea face la fel...Si tipul meu a fost inebunit de o astfel de imagine a fost si el putin paclit de ast..Informatiile mel sunt practic la sta ..cu profilul fals..dar nu v-a aparea in veci intr-un proces..pt ca nu-mi da arhiva..el insusi ocupandu-se cu ceva ilegal!

Te rog, fii mai coerenta. I-ai dat lui cei 2500 de euro sau fratelui tau sa-ti ia masina?
Lucia38
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:38
[i-am dat lui 2000euro..nu am mai luat nici o masina..banii ii scosesem din banca cam de un an..sa ii iau masina fratelui meu..dar el voia una mai buna decat am gasit atunci de 3500 euro..si fratele ..tot pe banii mei..intre timp a venit aceasta situatie ..am fos impresionata de cest tip f tare ..si crezand ca ne iubim ..i-am marurist ca am banii .M-a impresionat ca nu s esimte bine din cauza unui imprumut din banca..e mult mai complex cum am accepta sa-i dau banii..
liliana04
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:46
De la: liliana04, la data 2010-09-24 17:46:25[i-am dat lui 2000euro..nu am mai luat nici o masina..banii ii scosesem din banca cam de un an..sa ii iau masina fratelui meu..dar el voia una mai buna decat am gasit atunci de 3500 euro..si fratele ..tot pe banii mei..intre timp a venit aceasta situatie ..am fos impresionata de cest tip f tare ..si crezand ca ne iubim ..i-am marurist ca am banii .M-a impresionat ca nu s esimte bine din cauza unui imprumut din banca..e mult mai complex cum am accepta sa-i dau banii..

Eu nu te condamn, iti deplang naivitatea.
Lucia38
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:55
“Caut mereu un drum intre naivitatea de a iubi totul si nenorocirea de a nu iubi nimic.”
Mai stim, oare, sa iubim naiv, inocent, sa oferim totul in dragostea noastra sau suntem mereu macinati de constrangeri si resentimente? Si daca iubim inca, naivi, ce sa iubim ? Putem iubi lumea, putem iubi clipa, pe cei de langa noi , putem iubi totul.

Dar placerea de a oferi dragoste, implica riscul de a fi raniti, de a ni se raspunde cu ura … neintelegerea celor din jur ne poate face sa nu mai iubim nimic … dar, pana la urma, iubirea fie ea si pentru o clipa merita toate aceste riscuri ale esecului. Caci, cautand mereu o cale de mijloc, intre a iubi “nebuneste” si a nu fi ranit, nu vom reusi sa iubim nimic cu adevarat.
liliana04
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:12
http://www.youtube.com/watch?v=u6sy1niU19g
ascultati asta!
liliana04
Postat pe 25 Septembrie 2010 09:10
sambata 23 octombrie 2010 este povestea aceasta pe tvr2 la ora 9.30 in emisiunea Liber pe contrasens desi nu este toata, este o realizare frumoasa si buna! foarte apropiata de realitatea pe care am relatat-o!
liliana04
Postat pe 22 Octombrie 2010 09:26
De la: rashela, la data 2010-09-10 16:57:10Ok. Nu spun sa ii dai banii sau nu. Iti povestesc ceva similar. Pe bucati sa nu zica cineva de un alt pomelnic

Ea din Bucuresti. El din Timisoara. se intalnesc pe net. Povestea decurge ca oricare alta poveste .. totul e perfect pe net, nu? El se muta la Bucuresti si vreo 6 luni de zile taie frunza la caini. Ea lucra, nu se simteau lipsa banilor in casa. Ea vinde un teren al bunicii cu 3000 dolari (povestea e de acum vreo 15 ani). Si isi cumpara o masina. Cum ea nu avea permis, il trimite pe el s-o ia din targ. Asadar masina e trecuta pe numele lui.
La vreun an de zile el propune emigrarea in Australia. Care costa 3000 de dolari (era vorba de un cont bancar in care trebuiau sa figureze ca titulari AMANDOI). Ea face acest lucru.

Nu o mai lungesc. Dupa inca 6 luni, contul e golit de bani si el pleaca cu masina. Unde? Nu va afla niciodata.

Diferenta dintre povestea asta si a ta este ca ei au locuit impreuna cam doi ani de zile. Voi doar ati petrecut o saptamana de amor. Think again!
noroc cu tine ca ai facut un rezumat.
Valy90
Postat pe 22 Octombrie 2010 09:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa fac? 9 De la: gratuit89 2 Iunie 2009 12:34
Relatia dentist medic stomatolog 24 De la: Shhh 23 Iulie 2010 17:12
dragoste in 3 16 De la: kudika_15802 4 August 2013 18:32
some help please 6 De la: Fly2Freedom 15 Ianuarie 2011 15:17
am o intrebare 50 De la: onlyu 10 August 2009 12:47