Setari Cookie-uri

Romania-o tara de grase sau de frustrate?

De la: Barbie30_, la data 2011-01-09 19:00:07
De la: miss_darine, la data 2011-01-09 17:18:40
De la: battleofwits, la data 2011-01-08 13:32:34
De la: Sibel_16, la data 2011-01-08 13:22:08....parerea mea..este ca toate..santem stresate...s-au ,nemultumite...cele,care sant slabute...doresc sa mai scada in greutate...iar cele grasute, doresc macar un kilogram minus..deci in consecinta ... de la cap se trage tot....

amin

in loc sa-ti faci cruce...mai bine citeai cu atentie postarea fetei...cica alea slabe, vor sa mai scada in greutate...adica noi ne impartim in anorexice si mai putin bulimice

Darine,tu de unde mai vrei sa dai jos?Eu m-am gandit sa mai scap de niste grame (kilograme nu am de unde sa dau) si sa ma tund

sa te si razi barbie
pickard
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:02
De la: pickard, la data 2011-01-09 19:02:30
De la: Barbie30_, la data 2011-01-09 19:00:07
De la: miss_darine, la data 2011-01-09 17:18:40
De la: battleofwits, la data 2011-01-08 13:32:34
De la: Sibel_16, la data 2011-01-08 13:22:08....parerea mea..este ca toate..santem stresate...s-au ,nemultumite...cele,care sant slabute...doresc sa mai scada in greutate...iar cele grasute, doresc macar un kilogram minus..deci in consecinta ... de la cap se trage tot....

amin

in loc sa-ti faci cruce...mai bine citeai cu atentie postarea fetei...cica alea slabe, vor sa mai scada in greutate...adica noi ne impartim in anorexice si mai putin bulimice

Darine,tu de unde mai vrei sa dai jos?Eu m-am gandit sa mai scap de niste grame (kilograme nu am de unde sa dau) si sa ma tund

sa te si razi barbie

N-am unde
Barbie30_
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:03
Buna! Asa cum spuneam cu catva timp in urma,esti veninoasa ca o cobra,crezi oare ca trebuie sa jignesti pe oricine nu are aceeasi parere cu tine? Mai gandeste si fii mai blanda,mai inteleapta.Iti doresc multa sanatate,soare in suflet si caldura in inima.
doinitaeda
Postat pe 10 Ianuarie 2011 11:36

tu din ce categorie de romani faci parte? din cea a inteligentilor? de inteligenta ce esti scrii sant in loc de sunt? [/quote]
doinitaeda
Postat pe 10 Ianuarie 2011 11:37
De la: doinitaeda, la data 2011-01-10 11:36:30 Buna! Asa cum spuneam cu catva timp in urma,esti veninoasa ca o cobra,crezi oare ca trebuie sa jignesti pe oricine nu are aceeasi parere cu tine? Mai gandeste si fii mai blanda,mai inteleapta.Iti doresc multa sanatate,soare in suflet si caldura in inima.

sa inteleg ca aceste cuvinte mi le ai adresat mie? faptul ca tu nu cunosti o regula elementara de gramatica, o regula de clasa I, ma face pe mine sa fiu veninoasa? te am jignit eu ca te am intrebat? te jignesti singura neglijand limba romana. pai daca noi ca romani scriem gresit (si nu ma refer la greseli de tastat), pai ce pretentie mai avem de la altii?
angelradios
Postat pe 10 Ianuarie 2011 16:24
De la: angelradios, la data 2010-09-27 17:43:09
De la: scorpio67, la data 2010-09-27 17:37:00
De la: angelradios, la data 2010-09-27 17:32:31mai de graba romania, o tara de imbecili, asa cu este si cel care a propus topicul

Ei, aici nu cred ca ai dreptate.Tu cumva esti din Australia nu cumva tot romanca ?
Cat priveste cea care a deschis topicul nu mi se pare deloc imbecila .Nu mai trage concluzii atat de repede fara sa cunosti oamenii. Romanii sunt departe de a fi imbecili !

este parerea mea si mi o sustin. sunt tari in care rata obezitatii e enorma fata de romania. tara asta nu are oameni grasi, ci oameni bolnavi, bolnavi din cauza saraciei care i obliga sa manance alimente ieftine si daunatoare, bolnavi din cauza stresului si a probelmelor, toate astea ducand la kg in plus.

Si care este problema ta ? Daca romanii sunt nevoiti din cauza precaritatii veniturilor sa manance mai prost nu inseamna ca sunt prosti , nu vad de ce atata rautate , doar n-a venit vreun roman la tine sa-l hranesti pe banii tai cu alimente bio scumpe.Probabil tu-ti cresti porcul si gainile in balcon si mananci numai bio si de cand asta te face mai desteapta decat majoritatea romanilor?Sunt o multime de cauze care duc la kilograme in plus si a scapa de ele nu e intotdeauna foarte simplu.

Postat pe 12 Ianuarie 2011 07:14
care e problema mea? port o discutie legata de acest topic. da problema ta care e? unde mi cresc eu porcul? si ca sa fiu veninoasa, cum zicea o agramata, fara a te face imbecila, iti spun ca mai bine ai reciti postarile ca sa intelegi mai bine ce am vrut sa spun, apoi sa sari de fund in sus (asta daca te duce cerebelul sa intelegi)
angelradios
Postat pe 12 Ianuarie 2011 17:54
De la: angelradios, la data 2011-01-12 17:54:33care e problema mea? port o discutie legata de acest topic. da problema ta care e? unde mi cresc eu porcul? si ca sa fiu veninoasa, cum zicea o agramata, fara a te face imbecila, iti spun ca mai bine ai reciti postarile ca sa intelegi mai bine ce am vrut sa spun, apoi sa sari de fund in sus (asta daca te duce cerebelul sa intelegi)

Hai sa-ti traduc tema topicului ca sa iti dai seama ca ai fost deplasata .Era de fapt o ironie la adresa topicurilor pe care diferite persoane se plang de problema kilogramelor si a asa ziselor drame si mici tragedii create de propria lor prostie .Nu cred ca trebuia sa iei de bun titlul ci sa citesti printre randuri.Era vorba despre cele care nu se simt bine in pielea lor , la modul general si creaza probleme acolo unde de fapt nu exista.
Acum cine trebuie sa reciteasaca toate postarile?

Postat pe 14 Ianuarie 2011 07:27
De la: scorpio67, la data 2011-01-14 07:27:39
De la: angelradios, la data 2011-01-12 17:54:33care e problema mea? port o discutie legata de acest topic. da problema ta care e? unde mi cresc eu porcul? si ca sa fiu veninoasa, cum zicea o agramata, fara a te face imbecila, iti spun ca mai bine ai reciti postarile ca sa intelegi mai bine ce am vrut sa spun, apoi sa sari de fund in sus (asta daca te duce cerebelul sa intelegi)

Hai sa-ti traduc tema topicului ca sa iti dai seama ca ai fost deplasata .Era de fapt o ironie la adresa topicurilor pe care diferite persoane se plang de problema kilogramelor si a asa ziselor drame si mici tragedii create de propria lor prostie .Nu cred ca trebuia sa iei de bun titlul ci sa citesti printre randuri.Era vorba despre cele care nu se simt bine in pielea lor , la modul general si creaza probleme acolo unde de fapt nu exista.

stii ceva...de ce nu ti vezi tu de problemele tale, discutia n o incepusem cu tine. sau te ai dagat si tu ca musca n lapte sa ti etalezi desteptaciunea?
angelradios
Postat pe 14 Ianuarie 2011 18:41
De la: angelradios, la data 2011-01-14 18:41:20

stii ceva...de ce nu ti vezi tu de problemele tale, discutia n o incepusem cu tine. sau te ai dagat si tu ca musca n lapte sa ti etalezi desteptaciunea?

Tocmai aia este .... ca nu am probleme , cel putin nu unele existentiale si nu sufar de grija asta "patriotica" de soarta romanilor care papa mult si prost.Tu sa zici merci ca te-am bagat in seama altcineva nici macar nu s-a sinchisit sa iti raspunda si stii de ce .....erai cam pe langa subiect!!!

Postat pe 14 Ianuarie 2011 21:29
De la: scorpio67, la data 2011-01-14 21:29:26
De la: angelradios, la data 2011-01-14 18:41:20

Tocmai aia este .... ca nu am probleme , cel putin nu unele existentiale si nu sufar de grija asta "patriotica" de soarta romanilor care papa mult si prost.Tu sa zici merci ca te-am bagat in seama altcineva nici macar nu s-a sinchisit sa iti raspunda si stii de ce .....erai cam pe langa subiect!!!

vai de mine ce onorata sunt ca am fost bagat in seama de o diva? oare in spatele profilului ce se ascunde? hmmmm...vreo personalitate marcanta, un geniu pustiu
angelradios
Postat pe 15 Ianuarie 2011 21:11
Romania este plina de fete frumoase , aranjate. Exista si fete mai plinute care doresc sa dea jos..si altele carora nu le pasa. Eu zic ca stam oarecum bine la capitoul kg ca si tara. Cu totii ne dam seama cand inaintam in varsta ca mancam cam mult si facem burta..si unii chiar sunt ambitiosi si dau jos kg in plus
RoxRoxy
Postat pe 21 Octombrie 2013 21:22
De la: kudika344450, la data 2010-12-30 12:52:43De grase invidioase pe fetele care arata bine ...fiind asfel niste frustrate...care se dau mari vedete cu niste haine pe ele de zici ca stau sa crape si mor de invidie.ihh.

Nici eu nu inteleg chestia asta...arati ca naiba si totusi iti pui haine stramte si mici...
RoxRoxy
Postat pe 21 Octombrie 2013 21:23
De la: RoxRoxy, la data 2013-10-21 21:23:59
De la: kudika344450, la data 2010-12-30 12:52:43De grase invidioase pe fetele care arata bine ...fiind asfel niste frustrate...care se dau mari vedete cu niste haine pe ele de zici ca stau sa crape si mor de invidie.ihh.

Nici eu nu inteleg chestia asta...arati ca naiba si totusi iti pui haine stramte si mici...

Snobismul e cea mai mare calitate a unor romani.
cristina_boeru_30
Postat pe 21 Octombrie 2013 22:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna fetelor 2 De la: kudika226898 3 Septembrie 2010 16:21
DESERT PLANT 5 De la: office_salinasusesi_ro 14 Martie 2010 16:39
memoplus 16 De la: MoneyKidu 8 Mai 2012 13:34
vergeturile in timpul sarcinii.. 4 De la: Monicamm85 21 Iunie 2010 14:00
Herbalife 1 De la: dusmanu_lu_Celina 29 Noiembrie 2011 16:55