Setari Cookie-uri

Romania-o tara de grase sau de frustrate?

In cazul in care nu stiati...

78% of african american women are overweight, 50% are obese, 70% are single and 43% have never been married.Also, they are the highest percentage people infected with HIV/AIDS.
Am incercat si eu sa flirtez cu niste negrese in Londra si pot sa va spun ca sunt niste rebuturi de femei, au un comportament care l-ar indeparta si pe cel mai intelegator barbat din lume.
La polul opus, ca sa fac o paranteza, se afla rusoaicele, ucrainiencele...iti vine sa le mananci pasarica si mai multe nu.Stiu asta din proprie experienta si de la ce am vazut si auzit la altii.Romancele ar fi pe undeva la mijloc.Nu-mi dau seama cum pot fi diferente asa mari intre niscai est-europence.

Revenind la problema obezitatii, ar fi util de stiut ca metabolismul incetineste odata cu inaintarea in varsta,deci si capacitatea organismului de a arde caloriile in plus.Caz concret: am 2 prieteni insurati, unul s-a casatorit cu o fata potrivita, nici grasa nici slaba, iar celalalt cu o schiloada.Bineinteles ca primul radea de nevasta celuilalt, dar ce credeti ca s-a intamplat dupa vreo 5 ani?A celui dintai s-a facut o balena iar a celui de-al doilea s-a facut numa' buna

@amariage, nu-ti mai face atatea probleme inutile
Mr_6pack
Postat pe 2 Octombrie 2010 13:50
numa' buna...de ce? lol
Ronnie_Coleman
Postat pe 2 Octombrie 2010 17:14
De la: angelradios, la data 2010-09-27 17:43:09
De la: scorpio67, la data 2010-09-27 17:37:00
De la: angelradios, la data 2010-09-27 17:32:31mai de graba romania, o tara de imbecili, asa cu este si cel care a propus topicul

Ei, aici nu cred ca ai dreptate.Tu cumva esti din Australia nu cumva tot romanca ?
Cat priveste cea care a deschis topicul nu mi se pare deloc imbecila .Nu mai trage concluzii atat de repede fara sa cunosti oamenii. Romanii sunt departe de a fi imbecili !

este parerea mea si mi o sustin. sunt tari in care rata obezitatii e enorma fata de romania. tara asta nu are oameni grasi, ci oameni bolnavi, bolnavi din cauza saraciei care i obliga sa manance alimente ieftine si daunatoare, bolnavi din cauza stresului si a probelmelor, toate astea ducand la kg in plus.

sunt total de acord, oamenii traiesc din ce in ce mai prost din cauza saraciei, dar multi nu vad asta sau se fac ca nu o vad sunt persoane pt care o crema sau un deodorant a ajuns sa reprezinte un lux, este cu adevarat trist ce se intampla
visan_georgiana
Postat pe 3 Octombrie 2010 10:46
De la: stem_29, la data 2010-09-30 18:51:23Vreau sa va spun ca-mi place la nebunie kudika, suntem aici ca la acloolicii anonimi Aia merg acolo sa scape de viciu...........noi.......
Toti/ mai mult toate scriem si ne intelegem ca si cum am fi bete:)))))))))
Am recitit acum tot topicul, sunteti cele mai cele fete:))))))))
Unele la subiect, altele pe aratura:)))
Mai, eu mor de unele care .......pac, tac, scriu.......nu citesc nimic, dar scriu.
Eu am inteles ca acest topic a fost facut, asa cum e, ca o intrebare.......ca o lamurire a mai multor topice deschise si comentarii facute.........aici, in timp.
Barbi, daca am inteles gresit, vreau sa ma corectezi.
Am inteles ca rautatea unor femei e posibil sa vina din fel si fel de complexe, printre care.....complex ca ai un nas mare, ca esti o grasa, ca esti agramat........etc.
Unele scriu ca-i ok sa fi oricum, doar sa te simti bine in pielea ta......subscriu.
Insa NU cred ca cineva-si doreste sa fie gras, daca vreti sa ma lamuriti ca exista astfel de oameni.......eu ma las de " meserie":))
In fine...eu asta am inteles......
Astept comentarii:)))

bravo
visan_georgiana
Postat pe 3 Octombrie 2010 10:50
De la: angelradios, la data 2010-09-27 17:32:31mai de graba romania, o tara de imbecili, asa cu este si cel care a propus topicul

Buna seara! Sant pur si simplu uimita de ce poti scrie, prin excelenta romanii sant o natie de oameni inteligenti,curajosi,omenosi,umili,rabdatori.........eu persomal sant mandra ca sant romanca,am avut sansa sa vad mai multe tari si pot spune cu siguranta ca: nu sant femei mai frumoase ca romancele si nu sant oameni mai calzi si mai primitori ca romanii, Am un frate navigator,cutreiera lumea de 25 de ani si el spune tot ca si mine,nu-s femei mai frumoase si oameni mai calzi ca romani.Medicii romani sant vanati de straini si imbiati sa lucreze pt ei,asistentele,infirmierele la fel, programatorii,muncitorii......oare daca romanii ar fi "imbecili" ar mai alerga strainii dupa ei? tu nu esti romanca? cea care a deschis acest topic este o persoana inteligenta,care a propus un subiect care"arde".Se pare ca esti tare suparata si ascunzi in tine o furie pe care o reversi cu rautate asupra celei care a deschis acest topic si asupra romanilor.Iti doresc ganduri pasnice,caldura in suflet si o seara frumoasa.
doinitaeda
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:36
De la: doinitaeda, la data 2010-10-25 20:36:12

Buna seara! Sant pur si simplu uimita de ce poti scrie, prin excelenta romanii sant o natie de oameni inteligenti,curajosi,omenosi,umili,rabdatori.........eu persomal sant mandra ca sant romanca,am avut sansa sa vad mai multe tari si pot spune cu siguranta ca: nu sant femei mai frumoase ca romancele si nu sant oameni mai calzi si mai primitori ca romanii, Am un frate navigator,cutreiera lumea de 25 de ani si el spune tot ca si mine,nu-s femei mai frumoase si oameni mai calzi ca romani.Medicii romani sant vanati de straini si imbiati sa lucreze pt ei,asistentele,infirmierele la fel, programatorii,muncitorii......oare daca romanii ar fi "imbecili" ar mai alerga strainii dupa ei? tu nu esti romanca? cea care a deschis acest topic este o persoana inteligenta,care a propus un subiect care"arde".Se pare ca esti tare suparata si ascunzi in tine o furie pe care o reversi cu rautate asupra celei care a deschis acest topic si asupra romanilor.Iti doresc ganduri pasnice,caldura in suflet si o seara frumoasa.

O seara frumoasa!
Barbie30
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:41
LA MULTI ANI!
Craciun fericit,un an nou cu multe bucurii, impliniri,multa sanatate si...tot ce va doriti.
doinitaeda
Postat pe 27 Decembrie 2010 15:00
De la: doinitaeda, la data 2010-12-27 15:00:01LA MULTI ANI!
Craciun fericit,un an nou cu multe bucurii, impliniri,multa sanatate si...tot ce va doriti.

Sarbatori fericite si un an nou mai bun 2011, multa sanatate va doresc din toata inima, in special persoanelor grasute care au un suflet mare
lover_woman
Postat pe 28 Decembrie 2010 19:46
De la: lover_woman, la data 2010-12-28 19:46:55...in special persoanelor grasute care au un suflet mare

si mie imi plac tatele mari
battleofwits
Postat pe 28 Decembrie 2010 19:52
lover_woman
Postat pe 29 Decembrie 2010 16:54
De grase invidioase pe fetele care arata bine ...fiind asfel niste frustrate...care se dau mari vedete cu niste haine pe ele de zici ca stau sa crape si mor de invidie.ihh.
kudika344450
Postat pe 30 Decembrie 2010 12:52
dar in alte tari sunt mai mult decat grase sun balene,la noi se mai moare si foame
kudika344450
Postat pe 30 Decembrie 2010 12:55
De la: Barbie30, la data 2010-09-11 21:43:54 problema e la corp sau la cap, la cele mai multe dintre ele?

... la cap, bre ... prea multe telenovele si emisiuni de ''divertisment'' ... ar putea si ele sa rupa masa (nu ca ar fi vreun soi de chestie de respectat) dar vor sa isi ''traiasca viata'' ca la televizor ... asa ca muncesc degeaba ... pentru altii ...
marco918
Postat pe 30 Decembrie 2010 13:17
De la: kudika344450, la data 2010-12-30 12:52:43De grase invidioase pe fetele care arata bine ...fiind asfel niste frustrate...care se dau mari vedete cu niste haine pe ele de zici ca stau sa crape si mor de invidie.ihh.

Eu nu cred ca persoanele grasute crapa de invidie daca vad persoane care arata foarte bine, iar daca sunt, pacat, invidia ingrasa. Nemultumirea fata de propriul corp provoaca aceasta invidie, insa poate urmatorul pas va fi facut spre a slabi si a arata exact cum doreste fiecare, gras, slab, nu e frumos sa judeci, nu stii niciodata ce ti rezerva viata, poate candva esti slab si apoi te ingrasi enorm din diverse excese, motive, nu avem de unde sti ce ne rezerva viitorul, asa ca slab, gras, sa ne traim viata frumos, fara regrete
lover_woman
Postat pe 30 Decembrie 2010 18:10
De la: battleofwits, la data 2010-12-28 19:52:41
De la: lover_woman, la data 2010-12-28 19:46:55...in special persoanelor grasute care au un suflet mare

tot cu gandul la tate...
roz5blue6lila7
Postat pe 30 Decembrie 2010 18:13
De la: battleofwits, la data 2010-12-28 19:52:41

cu lapte sau fara in ele ?
lover_woman
Postat pe 30 Decembrie 2010 18:15
da asa e ai si tu dreptatea ta.
kudika344450
Postat pe 2 Ianuarie 2011 19:27
salut
de ce se repeta de atatea ori mesajele ma disperaaaaaaaaaa
de 5 sau 6 ori un mesj mai ale deep silence ala care e frustrat si plin de el habar nu are pe ce lume traieste
crifeli
Postat pe 3 Ianuarie 2011 20:39
De la: crifeli, la data 2011-01-03 20:39:11salut
de ce se repeta de atatea ori mesajele ma disperaaaaaaaaaa
de 5 sau 6 ori un mesj mai ale deep silence ala care e frustrat si plin de el habar nu are pe ce lume traieste

mereu trebuie citat???????????
crifeli
Postat pe 3 Ianuarie 2011 20:41
crifeli
Postat pe 3 Ianuarie 2011 20:41
dar dumneavoastra cu cine va certatiu?
geo_resuscitat
Postat pe 3 Ianuarie 2011 20:47
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-03 20:47:58dar dumneavoastra cu cine va certatiu?

... las-o bre in pace ... asa ia zis doctorul ... sa nu se mai interiorizeze ...
marco918
Postat pe 3 Ianuarie 2011 20:50
De la: marco918, la data 2011-01-03 20:50:11
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-03 20:47:58dar dumneavoastra cu cine va certatiu?

... las-o bre in pace ... asa ia zis doctorul ... sa nu se mai interiorizeze ...

Hai ca ai fost tare!
Barbie30_
Postat pe 3 Ianuarie 2011 20:51
La multi ani! va doresc ca noul an sa va aduca multa sanatate,bucurii,intelepciune,ingaduinta si sant convinsa ca 2010 a luat cu el toate rautatile,invidia,dusmania........doamnelor,grasute sau slabute viata e frumoasa dar,scurta. Aveti grija de voi si nu uitati,fiti cochete!
doinitaeda
Postat pe 6 Ianuarie 2011 17:35
....parerea mea..este ca toate..santem stresate...s-au ,nemultumite...cele,care sant slabute...doresc sa mai scada in greutate...iar cele grasute, doresc macar un kilogram minus..deci in consecinta ... de la cap se trage tot....
Sibel_16
Postat pe 8 Ianuarie 2011 13:22
De la: Sibel_16, la data 2011-01-08 13:22:08....parerea mea..este ca toate..santem stresate...s-au ,nemultumite...cele,care sant slabute...doresc sa mai scada in greutate...iar cele grasute, doresc macar un kilogram minus..deci in consecinta ... de la cap se trage tot....

amin
battleofwits
Postat pe 8 Ianuarie 2011 13:32
De la: doinitaeda, la data 2010-10-25 20:36:12

tu din ce categorie de romani faci parte? din cea a inteligentilor? de inteligenta ce esti scrii sant in loc de sunt?
angelradios
Postat pe 9 Ianuarie 2011 14:55
De la: battleofwits, la data 2011-01-08 13:32:34
De la: Sibel_16, la data 2011-01-08 13:22:08....parerea mea..este ca toate..santem stresate...s-au ,nemultumite...cele,care sant slabute...doresc sa mai scada in greutate...iar cele grasute, doresc macar un kilogram minus..deci in consecinta ... de la cap se trage tot....

amin

in loc sa-ti faci cruce...mai bine citeai cu atentie postarea fetei...cica alea slabe, vor sa mai scada in greutate...adica noi ne impartim in anorexice si mai putin bulimice
miss_darine
Postat pe 9 Ianuarie 2011 17:18
De la: miss_darine, la data 2011-01-09 17:18:40...cica alea slabe, vor sa mai scada in greutate...adica noi ne impartim in anorexice si mai putin bulimice

pai asta e realitatea eu am intalnit foarte putine femei care sa fie multumite cu adevarat de propria "greutate" (prin asta ma refer la propriul corp)
battleofwits
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:13
De la: miss_darine, la data 2011-01-09 17:18:40
De la: battleofwits, la data 2011-01-08 13:32:34

amin

in loc sa-ti faci cruce...mai bine citeai cu atentie postarea fetei...cica alea slabe, vor sa mai scada in greutate...adica noi ne impartim in anorexice si mai putin bulimice

Darine,tu de unde mai vrei sa dai jos?Eu m-am gandit sa mai scap de niste grame (kilograme nu am de unde sa dau) si sa ma tund
Barbie30_
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
acneea mereu aceeasi problema 36 De la: ankawkudik 14 August 2012 10:41
produsele ea-fit 1 De la: capriciosa 14 Iulie 2010 08:09
nutritionistul... merita? 83 De la: kudika_970158 4 Iulie 2014 12:24
Euripedia 1 De la: kudika409441 22 Iunie 2011 15:52
Capsacina 4 De la: alex1984 21 Iunie 2013 09:38