Mai multe
| Buna ,vreau sa slabesc, am incercat mai multe ceaiuri,pastile nu prea....dar am auzit de pilula de slabit care face minuni.Am auzit la tv ca ii face reclama negativa...si la plafar inca se afla spre vanzare!Ideea este ca se slabeste in urma luarii acesteia.Imi puteti spune daca ati luat, cum va simtiti,adik reactii negative si dc ati slabit??? | ||
|
flory86 Postat pe 18 August 2009 20:18 |
||
|---|---|---|
|
Eu am luat aceste pastile timp de o luna si in tot acest timp m-am simtit excelent. Este adevarat ca in prima zi am avut ceva "palpitatii", adica ma simteam de parca as fi baut 10 cafele una dupa cealalta, insa m-am intins timp de 10 minute si mi-am revenit. Apoi, in primele 2 saptamani am dormit cel mult 4 ore pe noapte, dar pe timpul zilei eram extrem de energica si ma simteam foarte bine. Am ajuns sa beau peste 4 litrii de apa pe zi deoarece senzatia de sete este f mare, dar eu intotdeauna am baut cel putin 2 litrii de apa pe zi. Cat despre foame, intr-adevar, senzatia dispare complet, dar am incercat sa mananc regulat, foarte putin, este adevarat, dar am mancat. Dimineata cateva linguri de cereale cu lapte, la pranz cateva linguri de mancare gatita sau salata iar seara fructe. In perioada dinaintea ciclului menstrual, insa, mi-a revenit pofta de mancare, desi am luat in continuare pastilele. Dupa o luna de zile slabisem peste 6 kilograme si ma simteam excelent. Odata ce s-a implinit luna am renuntat la pastile deoarece eram curioasa sa vad cum reactioneaza corpul si daca este adevarat ca te ingrasi la loc. Am facut, astfel, o pauza de 3 saptamani, timp in care totul a revenit la normal, asta insemnand ca mancam la fel de mult ca inaite, pofteam la fel ca inainte, ma stresam si ma invinovateam la fel ca inainte pentru tot ceea ce mancam, intr-un cuvant ma chinuiam. M-am ingrasat aproximativ un kg in acest timp. Am reinceput sa iau pastilele si ma simt din nou libera, nu mai depind de foame si de pofte (sunt f pofticioasa si intotdeauna mananc mai mult decat decat am nevoie ca sa ma satur), ma simt excelent cand ma privesc in oglinda, am ajuns la silueta de la 20 de ani (acum am 33)pe care nu credeam ca o s-o mai recuperez vreodata, intr-un cuvant sunt fericita. Sunt constienta ca nu voi putea lua aceste pastile la nesfarsit, nu am nici cea mai mica indoiala ca vor avea efecte dezastruoase in cazul unei administrari prelungite, dar in momentul de fata sunt foarte multumita ca exista si ca m-au ajutat atat de mult. Atata timp cat respect niste reguli de baza (mananc regulat) si ma simt bine, nu vad de ce as avea de suferit. Cu aceste pastile poti intr-adevar sa controlezi ce si cat mananci fara sa te simti nefericita pentru ca nu poti sa te indopi cu prajituri, asa cum ai vrea, sau sa te invinovatesti pentru ciocolata pe care ai mancat-o aseara. Eu, una, ma simt LIBERA pentru prima oara in viata mea. Asadar, parerea mea este ca totul depinde de tine. Este adevarat ca fiecare organism reactioneaza altfel, dar atata timp cat esti cumpatat in toate, este posibil ca totul sa mearga bine si sa iti schimbi viata. |
||
|
Didade Postat pe 19 August 2009 15:13 |
||
|
Ma gandesc ca ar fi mult mai bine sa reusesti sa iti educi vointa si mintea in asa fel incat sa mentii controlul asupra unei alimentatii echilibrate si cat poti de sanatoase. Desigur nu e un lucru usor, nicidecum, ba chiar e foarte greu in ziua de azi cu atatea ispite culinare la tot pasul. Este un lucru stiut ca nu e bine sa apelezi la substante de tot felul pentru a inhiba senzatia de foame care pana la urma este un lucru normal ,atat timp cat ai situatia sub control. Acum.... fiecare face cu corpul lui ce vrea, dar e de preferat sa nu recurgi la pastile de acest fel care in mod clar pe moment fac bine dar si dezechilibreaza functiile organismului...fiecare alege pentru el ceea ce crede ca e bine....nu poti condamna pe nimeni in nici un fel, asta e clar, poti doar sa sfatuiesti , dar nu sa impui parerea ta cuiva....deci...alegerea e libera.... |
||
|
|
||
|
sagara_laksami Postat pe 19 August 2009 16:06 |
||
|
Buna fetelor, Didade am vazut k u ai incerkt pilula de slabit..eu nu am auzit de ea..ai putea sa'mi spui de unde ai procurat'o si kt te'a costat ? :) Iti multmumesc pt toate detaliile date :) |
||
|
Postat pe 25 August 2009 14:34 |
||
|
pilula de slabit se gaseste la plafar...nu stiu exact cat costa... am indoieli in privinta ei |
||
|
flory86 Postat pe 26 August 2009 19:10 |
||
de ai ai indoieli? stii pe cineva care a luat si n'a functionat?
|
||
|
Postat pe 27 August 2009 16:49 |
||
| cunosc 2 persoane care au luat.una dintre ele a slabit,dar dupa ce nu a mai luat sa ingrasat ,adik a revenit la starea dinaintea luarii pilulei , si sincer nu stiu cat de sanatoasa este.Iar cealalta a luat si pe langa faptul ca bea non stop apa , a ajuns la spital la perfuzii.Deci....dupa parerea mea nu contine ceve benefic organismului. | ||
|
flory86 Postat pe 28 August 2009 18:49 |
||
| aceasta pille se pare ca face minuni as fi foarte curioasa sa stiu daca o gasesc la orice farmacie sau de unde o pot procura | ||
|
mada_healthy Postat pe 6 Octombrie 2009 21:57 |
||
| CUM SE NUMESC PILULELE ACELEA VREAU SA STIU SI EU SI DE UNDE EL EI MULTUMESC nINA? | ||
|
N_Secu Postat pe 11 Octombrie 2009 06:39 |
||
| draga mea nu stiu ce varsta ai si cite kg trebuie sa dai jos, dar mare atentie cu aceasta miraculoasa pastila nici nu va dati seama cate persoane se inbolnavesc in timp din aceasta cauza, ai mare grija un corp nu poate slabi decit intre 3-5 kg pe luna pt a fi sanatos pe parcurs, si cu trei mese pe zi, daca te intereseaza cautama stefania_dareli si vb. | ||
|
stefania49 Postat pe 11 Octombrie 2009 07:47 |
||
|
Eu cred ca cea mai buna metoda de slabit e cea in care apelezi la un regim de viata sanatos. Am tinut si eu diete, ceaiuri, pastile....concluzia-efecte pozitive pe moment, cele negative in timp. Dupa o cura severa imi cazuse parul, imi venise ciclul de trei ori intr-o luna, stari depresive, pielea isi pierduse elasiticitatea, supletea si culoarea normala- aratam ca un cadavru miscator- de ce? Pilula de slabit are efecte negative mari, ataca ficatul si inima- pentu cei foarte sanatosi, da senzatia de bine -initial. Intr-un organism slabit brusc, lipsit de vitamine si saruri, virusii, bacteriile(helicobacter- spre exemplu) se instaleaza si se inmultesc intr-o veselie. Alegeti varianta cu multa miscare, mancare sanatoasa si echilibrata, satisfaceti-va poftele , oricare ar fi ele, cu masura si bucurati-va de viata asa cum este ea- chiar si cu 2-3 kilograme in plus. Imaginati-va ca daca toate am fi suple si la marime standard, vedetele n-ar avea ce cauta la televizor! Acum am descarcat de pe net cateva filmulete cu tae-bo, ma si distrez totodata, insist in zilele de weekend fiindca in cursul saptamanii nu prea am timp suficient, iaurturi, cereale, paine cu tarate, carne gatita dar fara multa grasime, fructe multe, seara evit merele care dau hiperaciditate si implicit senzatia de foame, prefer o banana care oricat de multe se spun despre ea , nu ingrasa in cantitati moderate, salate multe - si multa apa plus miscare. Nu uitati sa va faceti viata frumoasa, sa radeti, sa aveti un tonus bun si o parere pozitiva despre viata, plus o motivatie clara ca dansul, miscarea, plimbarea pe jos ard excesul de calorii. |
||
|
dorina17 Postat pe 11 Octombrie 2009 08:24 |
||
|
Eu, personal, nu v-as recomanda-o. Sora-mea a luat aceste pilule timp de o luna. A slabit enorm, intradevar, insa la finalizarea pastilelor, a capatat o uriasa egzemape obraz. Nu va mai spun de starile de sanatate. A avut nevoie de o interventie medicala. Nu vreau sa va influentez in vreun mod, insa va spun sa fiti precaute, mai ales cele dintre voi care sunteti sensibile. Va pup. Andreea |
||
|
lacra23_healthy Postat pe 11 Octombrie 2009 08:35 |
||
|
Eu am luat pilula de salbit, recomandata ,fiind ,de vanzatoarea de la plafar. Mi-a spus ca voi fi f incantata si ca sa ma duc sa ii spun cum a fost dupa ce le termin... Ce credeti? Am crezut ca mor!.. incepusem sa umblu prin curte ca o stafie si nu stiam unde si daca voi ajunge unde imi propuneam ..... intradevar dispare pofta de mancare dar ..... chiar nu mai conteaza in cazul in care te distrugi singura.... E FOARTE PERICULOASA PENTRU UNELE PERSOANE.... AVETI GRIJA ! E O TAMPENIE CA LE POATE CUMPARA ORICINE. GANDITI-VA LA RECTIILE ADVERSE INAINTE DE A LE LUA. SPER SA AVETI MAI MULTA INTELEPCIUNE CA MINE!. |
||
|
cry_cristinuta Postat pe 11 Octombrie 2009 08:36 |
||
| eu al luat superslim 3 luni.....am slabit 28 de kg si apoi inca 6...in totaj34 kg in 8 luni....nu am pus un gram la loc....m-am educat si nu ma mai ingras. merita,functioneaza, nu am avut efecte sec nedorite..... | ||
|
alinaoanaboc Postat pe 11 Octombrie 2009 09:26 |
||
| la mine nu.....am slabit 34 de kg in 6 luni...nu am pus 1 gram la loc, fara ef sec., dar eu am luat superslim. | ||
|
alinaoanaboc Postat pe 11 Octombrie 2009 09:27 |
||
|
Singura metoda de Echilibrare Energetica a Trupului Fizic o reprezinta in primul rand Schimbarea Gandirii, schimbarea stilului de viata. De ce mananci ? Cum mananci, Ce rol au produsele alimentare in trupul tau ? Ce rol si cum functioneaza organele principale din trupul tau fizic etc. Deci importanta este o Alimentatia Echilibrata dupa munca pe care o faci, dupa Grupa Sanguina, Miscarea, consum de apa, MAI multe Rugaciuni de multumire adresate trupului tau Fizic , care te plimba cu toata dragostea pe GRATIS oriunde ai nevoie,,, Asa ca terminati cu acele medicamente CREEATE de Acei OFTICATI intunecati, care lupta pe toate caile sa va domine, sa subjuge Fiinta UMANA.Trupul Fizic stie el ce are de facut, voi suneti creeati cu aceeasi putere divina pe care o are creatorul nostru DIVIN, asa ca va da fel si fel de semne. Va ramane doar de pus in aplicare. Mutati Mintea aia care va turuie in CAP non-stop , in Inima si ganditi cu inima - SIMPLU, toate cuvintele pozitive care va vin, le alegeti doar pe cele POZITIVE si le puneti in APLICARE = simplu. Se mai cheama si INTUITIE, Instinct = MESAJ de la Ingerul Protector Dumnezeul nostru Creator sa va protejeze si binecuvanteze dupa voia lui si voiinta vostra cu o infinita iubire Divina si dragoste de viata alaturi de cei dragi.
|
||
|
healthy000378 Postat pe 11 Octombrie 2009 09:34 |
||
| Si eu am inceput sa iau de la superslim,nu inainte de a intra pe net si a citi ce contine pastila.Este numai din plante exotice,care impreuna au un efect mai puternic,probabil de aici si senzatiile de sete mai mari,lipsa somnului in prima parte a inceperii acestui "regim" si chiar poate o energie mare,desi dormi putin.Nu am avut nici un alt simptom,in afara de cele scrise mai sus.Intr-un fel,energia oferita de acestea,m-au impins chiar inspre a face mai multa miscare,ceea ce ma bucura,pt ca am un stil de viata sedentar,mai ales iarna. | ||
|
anabellaludosanu Postat pe 11 Octombrie 2009 09:41 |
||
|
buna, e prima data cind scriu pe acest forum, de citit am tot citit, va spun din propria experienta, nu exista pastila minune, le-am incercat cam pe toate, curele de slabire de asemenea...am fost si la un nutritionist(apare si la tv)....a inceput cu....ti-as da mai intii reductil(fara sa aiba in fata ochilor vreun set de analize)...ce sa mai comentez... am 44 de ani si vreo 10 kg in plus fata decit ar trebui, am incercat de toate, pastile, ceaiuri, faimoase cure de slabire... e vorba de faptul ca nu sintem in stare sa ne schimbam stilul de viata, miscare multa, sa ne iubim suficient incit sa nu mincam ce stim fff bine ca nu ne face bine(eu nu sint mincatoare de dulciuri), sa constientizam ca mincam pe fond de stres...sa bem apa suficient... insa pt ca era vorba de pastila minune, la mine nu au fost reactii neplacute, in afara de uscaciunea gurii, dar nu am slabit decit 2 kg intr-o luna, nu am continuat, nu avea rost sa-mi distrug ficatul, cu lindaxa am slabit anul trecut ceva mai mult, le-am pus la loc...in fine, va doresc toate cele bune, faceti ce este mai bine pt voi insa nu uitati ce importanta este sanatatea dincolo de frumusete... |
||
|
yildyza@yahoo.com Postat pe 11 Octombrie 2009 10:04 |
||
| Buna, eu am luat 3 luni capsula de slabit si am slabit cam 7kg, dupa care am luat super-slim 3 luni fara sa slabesc,ba chiar am inceput sa ma ingras.Dupa ce am intrerupt tratamentul, am pus la loc kg pierdute, ba chiar mai mult!!!Acum iau hofisil,care nu are asa multe reactii adverse.Multa sanatate! | ||
|
Meri_healthy Postat pe 11 Octombrie 2009 10:15 |
||
| aceasta pastila o asesti in farmaci si pretul vatiaza de la 100ron la 160 ron dar ai grije nu tuturor le este bine cu ea | ||
|
tv_orion Postat pe 11 Octombrie 2009 10:16 |
||
De la: mada, la data 2009-10-06 21:57:43aceasta pille se pare ca face minuni as fi foarte curioasa sa stiu daca o gasesc la orice farmacie sau de unde o pot procurade gasit gasesti dar te sfatiu sa ei pentru inceput doar cateva pentru a observa reactiea organismului la ele |
||
|
tv_orion Postat pe 11 Octombrie 2009 10:20 |
||
|
Nu am scris pana acum - traiesc in Germania si nu mai stiu perfect romaneste, scuzati de evtl. greseli - , dar acum nu ma pot abtine. Toata lumea vrea sa slabeasca, fara sa tina cont de un lucru foarte important: nu este totul sa dai kilogramele jos! Fara sa pastrezi vitalitatea nu ai contribuit nimic la frumusete. Un corp poate sa fie frumos dumai daca este si vital, echilibrat din toate punctele de vedere ( mental si psychic). Si aveti mare grija: tesutul adipos este depozitul optimal pentru substantele toxice, pe care le luam zilnic prin alimente prelucrate industrial, plus pesticidele,apa, aer,etc...Ma intreb daca e posibil sa te simti bine in pielea ta dupa o " cura" de niste pastile cu efecte periculoase? Organismul nostru este foarte inteligent, si nu se lasa pacalit! Detoxifierea si aprovizionarea organismului cu substante vitalizante necesare este calea optimala de a recastiga echilibrul metabolic. O combinatie de microalge va poate ajuta simplu,natural, rapid si fara efecte secundare! Produsul mai nou exista si in Romania. Va informez cu placere. Va doresc multa sanatate si o duminica placuta! |
||
|
wellstarlady Postat pe 11 Octombrie 2009 11:35 |
||
|
Si eu am luat-0, costa 120 lei, aprox, am slabit 11 kg si mai vreau sa slabesc, in afara de senzatia de sete la mine nu a avut alte manifestari, este adevarat ca scade pofta de mancare, dar nu dispare pofta, slabirea continua si dupa intrerupere...restul depinde de fiecare sa-si ordoneze mesele si ora de luare a mesei Succes |
||
|
Lenusa Postat pe 11 Octombrie 2009 11:55 |
||
| Am luat si eu miraculoasele Super slim o luna. Am zis sa incerc pentru nceput doar atat, de proba. Si ce sa vezi...n-am slabit nici macar un gram. In schimb aveam insomnii, palpitatii, stari de voma, ameteli. Poate mie nu mi-au priit, ca la o colega de-a mea chiar a mers. Oricum, eu n-as recomanda nimanui astfel de pilule magice, avand in vedere prin ce am trecut. Si credeti-ma, rezist la multe.A fost cumplit. | ||
|
kmikmonik Postat pe 11 Octombrie 2009 11:56 |
||
|
Eu am luat aceasta pilula si am obtinut rezultate excelente. dar am avut si disconfort. Trebuie sa intelegi ca aproape toata ziua nu mananci mai nimic insa este obligatoriu sa bei cel putin 2 litri de lichide.De fapt in timpul in care urmezi tratamentul cu aceasta pilula vei bea f f multe lichide, iti este sete intr-una. |
||
|
maria_doina Postat pe 11 Octombrie 2009 12:46 |
||
| Buna! Scriu si eu pt prima data pe acest forum. Probabil multe dintre dvs nu ma vor lua in seama, insa nu am nimic de pierdut daca imi expun parerea in legatura cu Superslim. Eu am luat cateva luni, am slabit foarte mult, toate bune si frumoase. In momentul in care am renuntat la ele m-am ingrasat din nou. Deci, ele functioneaza atat timp cat le iei. Pe de alta parte, ceea ce este cel mai grav, mi-a slabit sistemul imunitar extrem de mult. Am devenit foarte sensibila si racesc cel putin o data pe luna. Si nu e vorba de o raceala usoara, ci una care ma tranteste la pat cateva zile :( Astazi este una dintre zilele acelea in care simt ca nu am vlaga in mine. Mai am cateva pastile, m-am gandit sa le arunc si sa-mi fac abonament la sala de banii pe care-i dadeam pe Superslim. Multa sanatate va doresc! | ||
|
andreea_sumanu Postat pe 11 Octombrie 2009 12:55 |
||
| sunt de acord cu tot ce tine de vointa si de educarea acesteia, mai ales ca am mai vazut cativa adepti ai acestei idei ... eu sunt baiat si la baieti e mai grava problema, pt ca e mai usor pt noi sa ne ingrasam. Insa exista ceva foarte natural care te mentine in forma si nici nu te ingrasi si anume SPORTUL ! Cine cunoaste pe cineva care face sport regulat si e GRAS ? Sa mi-l aratati si mie ... deci mie se pare destul de ciudat sa iei o pastila ca sa iti dispara senzatia de foame ! totul tine de vointa si se poate educa in timp ! | ||
|
RApp3rulGL Postat pe 11 Octombrie 2009 15:34 |
||
| Pastila ste foarte nociva ...am luat 3 zile , dar am crezut ca voi muri , aveam niste ameteli ingrozitaoare, simteam ca nu ma pot tine pe picioare si dureri de cap foarte puternice. NU LUATI SUB NICIO FORMA ! este interzica in toate tarile vest europene! | ||
|
tzeitzei Postat pe 11 Octombrie 2009 16:16 |
||
De la: tzeitzei, la data 2009-10-11 16:16:48Pastila ste foarte nociva ...am luat 3 zile , dar am crezut ca voi muri , aveam niste ameteli ingrozitaoare, simteam ca nu ma pot tine pe picioare si dureri de cap foarte puternice. NU LUATI SUB NICIO FORMA ! este interzica in toate tarile vest europene!mda... de ce spui asta...nu a avut efect la tine..dar la alte persoane a avut efect, poate suferi de vreo boala si nu stii, iti dau un exemplu daca tie nu-ti face bine varza la ficat,si nu mananci varza, asta inseamna ca nici altul nu mai tre sa manance varza, hai sa fim seriosi, poate tu esti mai sensibila |
||
|
mihaelatrincu Postat pe 11 Octombrie 2009 16:31 |
||
|
Buna, Chiar asa ii zice pilula de slabit? Eu am luat superslim si m-am simtit exact cum ai povestit tu dar m-a speriat farmacistul care mi-a zis neaparat sa imi fac analize la ficat. Sunt disperata ca nu stiu daca sa le mai iau sau nu si am nevoie de ele.Organismul nu iti mai raspunde ca la 20 ani cand mancai ce doreai la orice ora,acu la 32 face numai ce vrea el. |
||
|
audry Postat pe 11 Octombrie 2009 16:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sa raman insarcinata :) | 2 | De la: healthy011594 26 Ianuarie 2010 20:25 |
| despre purine | 2 | De la: tarot 12 Noiembrie 2009 04:58 |
| ceaiul verde | 36 | De la: aysel 17 Septembrie 2014 11:29 |
|
|
||
| Inscriu Reprezentanti Oriflame in toata tara | 1 | De la: sweet_mihaela 4 Februarie 2011 22:06 |
| salon de slabit mia perfect | 3 | De la: kudika226898 13 Iulie 2010 22:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.