Setari Cookie-uri

Nu poate uita dar poate ierta

De la: poker_shark, la data 2010-11-20 10:41:43Adminii site-ului nu si fac treaba se pare

Normal ca nu....doar au parte de postrui multe datorita specimenelor ca 282
AdrianaR
Postat pe 20 Noiembrie 2010 13:52
De la: AdrianaR, la data 2010-11-20 13:52:00
De la: poker_shark, la data 2010-11-20 10:41:43Adminii site-ului nu si fac treaba se pare

Normal ca nu....doar au parte de postrui multe datorita specimenelor ca 282
si mai ales au parte de specimene josnice cum esti si tu...duduie
kudika029282
Postat pe 20 Noiembrie 2010 13:57

ce-are gura ta spurcata
de cerseste judecata
ai fost cumva violata?
si daca da?
n-ai putut oare tipa
s-au poate chiar iti placea
altfel eu nu inteleg...
deci nu pot sa te dezleg
de prostia ta din cap
nu mai spun de handicap
care-il ai din nastere
netaiat de foarfece
LOPY_71
Postat pe 20 Noiembrie 2010 19:20
adunate de pe trotuar,
fii si tu macar cu har
respecta-ti aproapele
sa-ti recapeti visele
o altfel de doctorie
iti prescriu cu veselie
ser coios pe nemincate
zi de zi pe saturate
ca sa poti sa oglindesti
din prostie sa muncesti
ca! te certi mereu cu CARUL
ca sa nu-ti lungeasca neamul
de parca ar fi el vinovat
ca esti nebuna de legat.
LOPY_71
Postat pe 20 Noiembrie 2010 19:21
special pentru tine 282

in rest

adaug scuze pentru celelalte persoane de pe forum...
eu ma opresc aici cu jicniri si toate cele cu aceasta nebuna nerezolvata de nimeni,stiti voi cel mai destept renunta.
LOPY_71
Postat pe 20 Noiembrie 2010 19:56
282 eu zic sa-ti revii femeie .la varsta ta (peste 50 de ani )ti-ai facut baietii de ras .de sot ce sa mai zic .stiu ca-l urasti si nu dai doi bani pe el .saracul i-i plang de mila cu asa femeie suie ...
Coco_2
Postat pe 20 Noiembrie 2010 21:06
De la: LOPY_71, la data 2010-11-20 19:20:03
ce-are gura ta spurcata
de cerseste judecata
ai fost cumva violata?
si daca da?
n-ai putut oare tipa
s-au poate chiar iti placea
altfel eu nu inteleg...
deci nu pot sa te dezleg
de prostia ta din cap
nu mai spun de handicap
care-il ai din nastere
netaiat de foarfece
special pentru cretinul spurcat LOPY_71..ce are gura dumitale spurcata..de ce cerseste judecata....ai fost cumva muscat intre picioare de vreuna sugatoare...si daca da..nu ai putut oare tipa..sau poate chiar iti placea...altfel nu inteleg..si nu pot sa te dezleg..de imbecilitatea de care ai dat dovada aici...nu mai spun de handicap..care il ai din nastere..si netaiat de foarfece...pentru un dobitoc ca tine
kudika029282
Postat pe 21 Noiembrie 2010 10:21
De la: LOPY_71, la data 2010-11-20 19:21:10adunate de pe trotuar,
fii si tu macar cu har
respecta-ti aproapele
sa-ti recapeti visele
o altfel de doctorie
iti prescriu cu veselie
ser coios pe nemincate
zi de zi pe saturate
ca sa poti sa oglindesti
din prostie sa muncesti
ca! te certi mereu cu CARUL
ca sa nu-ti lungeasca neamul
de parca ar fi el vinovat
ca esti nebuna de legat.
special pentru nebunul de legat LOPY_71..adunate de pe trotuar..de har mcar habar nu ai..respecta-ti aproapele..sa-ti recapeti visele...o altfel de doctorie ..iti prescriu cu veselie...ser coios pe nemancate..sa-l maninci zi de zi pe saturate..ca sa poti sa oglindesti...din prostie sa muncesti...ca te certi mereu cu CARUL...ca sa-ti nu-ti lungeasca neamul...de parca cine-i vinovat..ca dumneata esti un NEBUN DE LEGAT...
kudika029282
Postat pe 21 Noiembrie 2010 10:25
De la: LOPY_71, la data 2010-11-20 19:56:07special pentru tine 282

in rest

adaug scuze pentru celelalte persoane de pe forum...
eu ma opresc aici cu jicniri si toate cele cu aceasta nebuna nerezolvata de nimeni,stiti voi cel mai destept renunta.
special pentru handicapatul cretin LOPY_71...dute si te spanzura sau daca nu te mai poti suferi arunca-te in fata trenului..ca e mare pacat sa mai imputesti forumul cu porcariile care iti ies din gura ta ce pute a rahat puturos...cu acest nebun nerezolvat de nimeni....ar trebui adminii sa isi faca treaba si sa-l dea afara urgent de pe aici...
kudika029282
Postat pe 21 Noiembrie 2010 10:29
De la: dusmanu_lu_Celina, la data 2010-11-20 21:06:14282 eu zic sa-ti revii femeie .la varsta ta (peste 50 de ani )ti-ai facut baietii de ras .de sot ce sa mai zic .stiu ca-l urasti si nu dai doi bani pe el .saracul i-i plang de mila cu asa femeie suie ...
ia vezi-ti de treaba dumitale mai muiere de 30 de ani...habar nu ai ce idiotenii vorbesti...dupa tot ce ai scris cred ca nu ai mai mult de 12 ani la mintea ta ingusta..esti redusa rau mintal ..handicapat-o....
kudika029282
Postat pe 21 Noiembrie 2010 10:32
depinde de situatie eu sunt genul care iarta dar nu uita ... bineinteles daca persoana care m-a ranit este cineva drag mie
iar daca e o persoana cu care nu am nici o treaba si ma raneste uit in mare parte ce mi-a facut ca sa nu mai sufar in continuare dar in subconstientul meu nu il iert niciodata si nici nu-l mai bag in seama pe strada, il sterg din viata mea
jessica23_healthy
Postat pe 10 Decembrie 2010 05:00
De la: jessica23_healthy, la data 2010-12-10 05:00:54depinde de situatie eu sunt genul care iarta dar nu uita ... bineinteles daca persoana care m-a ranit este cineva drag mie
iar daca e o persoana cu care nu am nici o treaba si ma raneste uit in mare parte ce mi-a facut ca sa nu mai sufar in continuare dar in subconstientul meu nu il iert niciodata si nici nu-l mai bag in seama pe strada, il sterg din viata mea
cine poate ierta trebuie sa poata si uita mai ales ca e vorba de o persoana draga...
kudika029282
Postat pe 10 Decembrie 2010 21:44
jessica23_healthy:"depinde de situatie eu sunt genul care iarta dar nu uita ... bineinteles daca persoana care m-a ranit este cineva drag mie"

Stii ca e un imens non sens nu?!:))..iertarea implica si uitare. Daca sustii ca ierti dar nu uiti inseamna ca nu ierti!;)
Nicoleta01
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:43
trec printr-o asemenea situatie
chiar daca ne-am inpacat
si am facut acest lucru pt ca tin foarte mult la ea
prin ce am trecut cu ea nu pot uita dar de iertat am iertato
sper sa ma faca ea sa uit totul si cred ca o sa si reuseasca
in concluzie acolo unde exista iubire adevarata exista si fericire,
de aceea trebuie sa uitam si sa iertam.

LOPY_71
Postat pe 13 Decembrie 2010 01:49
Pai, sa zicem ca, daca iubitul m-ar ruga sa-i fac o prajitura si eu i-as face-o, desi n-am inteles exact de ce imi cere acest lucru si dupa aia el n-ar manca-o, cred ca nu l-as ierta! Duduie, adica sa arunc bunatate de prajituri? Cu toate ca, daca ma gandesc bine, n-ar trebui sa le arunc... de anul nou as putea sa le folosesc in loc de petarde!
mika76
Postat pe 13 Decembrie 2010 17:07
De la: LOPY_71, la data 2010-12-13 01:49:11trec printr-o asemenea situatie
chiar daca ne-am inpacat
si am facut acest lucru pt ca tin foarte mult la ea
prin ce am trecut cu ea nu pot uita dar de iertat am iertato
sper sa ma faca ea sa uit totul si cred ca o sa si reuseasca
in concluzie acolo unde exista iubire adevarata exista si fericire,
de aceea trebuie sa uitam si sa iertam.

daca treci printr-o asemenea situatie si zici ca ai putut ierta..inseamna ca trebuie sa poti si uita prin tot ce ai trecut cu respectiva altfel nu avea sens sa o si ierti...pentru raul ce ti la facut ea...
kudika029282
Postat pe 13 Decembrie 2010 21:42
De la: mika76, la data 2010-12-13 17:07:14Pai, sa zicem ca, daca iubitul m-ar ruga sa-i fac o prajitura si eu i-as face-o, desi n-am inteles exact de ce imi cere acest lucru si dupa aia el n-ar manca-o, cred ca nu l-as ierta! Duduie, adica sa arunc bunatate de prajituri? Cu toate ca, daca ma gandesc bine, n-ar trebui sa le arunc... de anul nou as putea sa le folosesc in loc de petarde!

Fulg-de-nea
Postat pe 3 Martie 2014 13:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt intr-o mare dilema, ma ajuta cineva ?! 21 De la: 21 Iulie 2012 00:20
Ia-ma asa cum sunt. 24 De la: Arutzu28 11 August 2011 16:52
xxx 21 De la: kudika_6235 30 Aprilie 2012 11:02
cum sa ne mentinem un ten tanar si frumos? 4 De la: kudika035989 24 Ianuarie 2010 14:15
vrei sa-ti faci prieteni noi?! 2 De la: anastasia_m 4 Iunie 2010 22:18