Setari Cookie-uri

De ce credem in Dumnezeu?

IMI PARE RAU CA AM SPUS LUCRURI URITE DE DOAMNE DOAMNE PT CA EU CRED IN DUMNEZEU SI KIAR AU IN CEPUT SA MI SE INTIMPLE LUCRURI BUNE IN VIATA MEA MAI ALES CEA MAI MARE MINUNE A VIETII MELE FIIND MATEUTUL MIC SI ANTONIA CEA MARE.
:smlASTEPT RASPUNS
-rolleye0012:
kudika322053
Postat pe 31 Octombrie 2010 10:23
IMI PARE RAU CA AM SPUS LUCRURI URITE DE DOAMNE DOAMNE PT CA EU CRED IN DUMNEZEU SI KIAR AU IN CEPUT SA MI SE INTIMPLE LUCRURI BUNE IN VIATA MEA MAI ALES CEA MAI MARE MINUNE A VIETII MELE FIIND MATEUTUL MIC SI ANTONIA CEA MARE.
-rolleye0012: KIAR EXISTA DUMNEZEU SI A EXISTAT DINTOTDEAUNA SI E PLIN DE BUNATATE CU OAMENII ASA RAIIIIII CA NOIII
kudika322053
Postat pe 31 Octombrie 2010 10:27
CA EXISTA SI NE DA CEEA CE DORIM
kudika183384
Postat pe 31 Octombrie 2010 16:14
EU SUNT O NOROCOASA TOT CE-AM DORIT MI-A DAT D-ZEU,CHIAR APROAPE TOT
kudika183384
Postat pe 31 Octombrie 2010 16:15
De la: bella_mafia, la data 2010-09-26 17:14:14nu cred toti in dumnezeu..alti cred in alte suprematii..sunt multe religii si fiecare crede in ceva anume...i au dat forma de om-spirit pt ca cei ce cred sunt oameni. sincer nu exista.. e ceva de care ne agatam si s au agatat toti de cand lumea si pamantul..unii au fost mai inteligenti si au creat biserica astfel incat sa atraga cati mai multi adepti si sa creada in continuare.. pt ca asa gandesc ei...ca omului i ar fi mai bine sa aibe un sfant, stapan, atotstiutor, etc.. in care sa se increada si sa vorbeasca in clipele singure si grele..toata lumea..de fapt crestinii zic ca dumnezeu a creat lumea...sincer dau mai multa crezare stiintei si incep de la celule si dezvoltarea lor treptata pana la dinozauri si etc..pana apare si omul cum a aparut crocodilul sau alt animal..singura chestie e ca omul are inteligenta mai aprofundata...de asta am evoluat atat...voi care credeti in dumnezeu chiar va ganditi ca atunci cand muriti ajungeti in ceruri si alergati pe campii verzi imbracati toti in alb?....mai sunt altii care dau vina pe dumnezeu ca a murit cineva drag..dumnezeu nu ia pe nimeni pt ca nu exista...se intampla accidente..daca analizezi aici omul e de vina ca a inventat masinariile si am evoluat...moare de boala..iar nu e vina lui dumnezeu pt ca pers respectiva s a nascut cu un organism slab si nu a rezistat chiar daca sunt medicamente si operatiii..daca de la nastere ai un corp si celule nefunctionale nimeni nu te mai rezolva....nu stiu ce sa mai zic..sincer fiecare cu ale lui si cu credinta lui in ce vrea ..omul isi face viata singur...eu una stiu sigur ca nu ma intanlesc cu elvis sau eminescu cand voi muri..
tu vb niste prosti mai mari ca tn sa nu mai deschizi gura altadata sa debitezi tampenii
zmeu
Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:05
De la: kudika322053, la data 2010-10-31 10:23:03IMI PARE RAU CA AM SPUS LUCRURI URITE DE DOAMNE DOAMNE PT CA EU CRED IN DUMNEZEU SI KIAR AU IN CEPUT SA MI SE INTIMPLE LUCRURI BUNE IN VIATA MEA MAI ALES CEA MAI MARE MINUNE A VIETII MELE FIIND MATEUTUL MIC SI ANTONIA CEA MARE.
-rolleye0012:
ce raspuns astepti
zmeu
Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:10
De la: kudika195501, la data 2010-10-09 22:20:48
De la: thadoogback, la data 2010-09-16 19:10:12
De la: andrutzaaa88, la data 2010-09-16 00:35:11Din contra, cred in Dumnezeu..cred ca El e acolo sus si ne vegheaza..dar sincera sa fiu am intalnit pe cnv care nu crede in Dumnezeu..este ateu...si am discutat f mult pe tema asta...mi-a dat foarte multe explicatii de ce nu crede el in Dumnezeu care daca stau bine sa ma gandesc sunt logice...tin de stiinta....La un moment dat el m-a intrebat:"Dar tu de ce crezi ca Dumnezeu exista?' fara absolut nici o condamnare...Si i-am raspuns ca asta cred...pentru mine exista Dumnezeu, El este undeva in sufletul meu ...si bineinteles nu s-a convins de raspunsul meu...De aceea vreau si alte pareri...:)
EL ESTE LOVIT LA CAP DE AYA este ateu,,daca esti intradevar un om de stiinta nu o sa spui niciodata ca dumnezeu nu exista,,,si matematic si logic exista

Stiinta este rezultatul cercetarilor oamenilor (nimic mai mult, nimic mai putin)
stiinta este prostia din capatana lu ala care ti a zis asa cva iar tu neavand habar normal ca nu stiai ce sa i zici,,atei in primul rand sunt ignoranti
zmeu
Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:15
De la: zmeu, la data 2012-01-19 16:15:15
De la: andrutzaaa88, la data 2010-09-16 00:35:11Din contra, cred in Dumnezeu..cred ca El e acolo sus si ne vegheaza..dar sincera sa fiu am intalnit pe cnv care nu crede in Dumnezeu..este ateu...si am discutat f mult pe tema asta...mi-a dat foarte multe explicatii de ce nu crede el in Dumnezeu care daca stau bine sa ma gandesc sunt logice...tin de stiinta....La un moment dat el m-a intrebat:"Dar tu de ce crezi ca Dumnezeu exista?' fara absolut nici o condamnare...Si i-am raspuns ca asta cred...pentru mine exista Dumnezeu, El este undeva in sufletul meu ...si bineinteles nu s-a convins de raspunsul meu...De aceea vreau si alte pareri...:)
EL ESTE LOVIT LA CAP DE AYA este ateu,,daca esti intradevar un om de stiinta nu o sa spui niciodata ca dumnezeu nu exista,,,si matematic si logic exista

Stiinta este rezultatul cercetarilor oamenilor (nimic mai mult, nimic mai putin)
stiinta este prostia din capatana lu ala care ti a zis asa cva iar tu neavand habar normal ca nu stiai ce sa i zici,,atei in primul rand sunt ignoranti

zmeu, tu esti un om ce crede in Dumnezeu, nu? In acest caz ar trebui sa-i respecti si iubesti pe toti oamenii, indiferent daca au credinta sau nu.
franziska_eu
Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:50
De la: franziska_eu, la data 2012-01-19 16:50:38

zmeu, tu esti un om ce crede in Dumnezeu, nu? In acest caz ar trebui sa-i respecti si iubesti pe toti oamenii, indiferent daca au credinta sau nu.
aa si unde vz tu ca nu i respect,,dc ma vizitezi ce doresti
zmeu
Postat pe 19 Ianuarie 2012 18:12
Daca credem in Dumnezeu este bine. Credem in El pentru ca ne ajuta si inevitabil fiecare dintre noi ii simtim prezenta in vietile noastre chiar daca sunt multi care nu sant de acord cu acest lucru si zic ca nu exista - in sufletul lor il simt prezent...la fel ca si unele iubiri uneori ti-este greu sa crezi ca iubesti sau sa recunosti ca iubesti dar tu simti acea iubire in inima. Eu cred in Dumnezeu pentru ca exista...
kudika_nikole
Postat pe 19 Ianuarie 2012 21:27
Am crezut,cred si voi crede,O auzeam pe bunica cand se ruga si lucrurile,adica problemele cele avea se reparau s-au decurgea in bine.Cand credeam ca pe mine MA parasit,ma rugam cu lacrimi in ochi,nu cum facea bunica citind din carti de rugaciuni,ci cu cuvintele mele si IAM simtit Prezenta.Cred in divinitate,in Dzeu,IIsus si SF>Treime!Mau ajutat pt ca am cerut sa ma ajute,nu iam cerut sa-mi dea... pt ca EL,nu mia dat ci ma ajutat.ASA trebuie sa faceti si voi,pt ca va va ajuta daca II cereti lucrul acesta!!!
Si nu uitati sa-i Multumi-ti LUI pt fiecare zi ce a trecut,chiar daca nu ati fost multumiti pt acea zi,Pt ca El te incearca....sa vada daca nu i-ai intors spatele.Deci nu uitati sa va rugati de fiecare data,ori de aveti probleme si chiar daca nu aveti,Multumi-ti pt fiecare zi ce a trecut!!!
Titanika
Postat pe 19 Ianuarie 2012 22:45
Si inca ceva:NU CRED IN POPI,PAPA S-AU VATICAN!!!Ma rog in casa s-au oriunde in natura s-au n oricare loc unde ma simt bine si ca pot comunica cu EL!!!
Titanika
Postat pe 19 Ianuarie 2012 22:50
De la: bebe_Cristina, la data 2010-09-16 09:42:17Ceea ce mintea mea,mediocra poate,nu intelege.......... este dc mor oamenii in chinuri.Spre exemplu am av un bun prieten,care a murit la 25 ani de cancer,s-a chinuit enorm,daca Bunul Dumnezeu l-a luat pt k a avut alte planuri cu el sau pentru ca era prea bun pentru acest pamant,dc l-a lasat sa se chinuie atat??????? Tot preotul spune ca toate chinurile copiilor sunt defapt pacatele parintilor,dc?????

Pentru ca parintzii, directioneaza calea copilului... copilul este sub indrumarea si influentza parintzilor.
Daca tu esti soferul unei masini si conduci prost si dai cu masina-n pom, masina are de suferit datorita pacatului tau ca nu sti sa conduci.

Tot asa si copii unui teritoriu, isi aleg conducerea si presedintele si suporta consecintzele alegerilor.

Elevul isi alege un conducator, dintre cei doi invatatori si invatza ori de la D-zeu ( care inseamna: Adevarul, increderea, Iubirea, viatza) ori invatza de la Dracu ( care inseamna: minciuna, furatul, asuprirea, moartea)
Si suporta consecintele alegerilor lui.

De aceea copii suporta deciziile bune sau rele ale parintzilor lor. Pentru ca pur si ei se afla sub indrumarea lor.

De aceea a spus Isus Hristos ca cel ce nu se desparte de mama si de tata ca ca-l urmeze pe el, nu este vrednic de imparatia lui.

Cu alte cuvinte spus, daca tu esti o masina si nu de desparti de soferul prost, ca sa-l servesti pe soferul bun, vei suporta consecintzele soferului prost pe care l-ai servit.
denis_3d25
Postat pe 21 Ianuarie 2012 03:26

Isus Hristos, afirma despre sine: " Eu sint Lumina Fiintzei, Calea, Adevarul, Iubirea si Viatza "

"De ce credem in Dumnezeu ?"

Pentru ca in Mincinosi nu are rost sa credem...

Pentru ca Dracul este=( Minciuna , Tradarea, Intunericul, Ratacirea, si Moartea) care ne invatza numai tampenii, prin care sa ne pierdem relatia cu Adevarul (D-zeu) si sa devenim tot mai prosti si mai plini de intrebari fara raspunsuri , prin care sa ne facem rau, atit noua, cit si celorlalti ingeri.

Iar Adevarul =(D-zeu), ne lumineaza gandurile, intelegerea, ne raspunde la toate intrebarile, ne scoate din toate minciunile, ne descopera nestiintza, ne pune dovezi clare si concrete pe masa. Si ne este de folos la toti ingerii. De aceea CREDEM in Adevar, in Iubire, in Fidelitate, In Fiintza Vietii vesnice... care toate impreuna inseamna= (Domnia lui Zelot Eu) = D-z -Eu.

(Dracul)= Mincinosul, se simte evident agresat, jignit, inferiorizat, blasfemiat de catre Lumina Adevarului si se straduieste mereu, sa se impotriveasca , si sa nascoceasca alte si alte minciuni, prin intermediul carora sa fuga din fatza Adevaru lui= (D-z eu)

Daca ati mintit pe cineva si persoana in cauza v-a prins, ati simtit ca va arde si se roseste obrazul. Si pentru ca nu va placut senzatia de inferioritate, ati coborat si mai jos, mintind si mai mult si mai departe. Pina cand, nu ati mai simtit prezentza Adevarului care sa va arda obrazul... Dar odata cu pierderea relatiei cu Adevarul, au inceput intrebarile ? ? ? sa se inmulteasca , minciunile sa creasca si sa va calauzeasca Familia, Tarile, Planeta intreaga si ca un virus in computer, MINCIUNA a produs toate esecurile la nivel mondial...
Rusinea voastra, bazata pe mandria minciunilor, se mareste tot mai mult, iar dorintza de a ascunde rusinea, mareste si mai mult puterea virusului global ....
Asa s-a pierdut toata frumusetea si armonia paradisului si sufletele mincinoase aluneca tot mai jos si mai jos in orbire si surzenie, prin ignorantza fatza de Adevar, marind suferintzele iadului.

Recunoasterea minciunilor, o numim spovedania pacatelor si intoarcerea in Lumina Adevarului.
Inceteaza cu mintitul si vei descoperii Adevarul. Mincinosul care spune ca nu exista Adevar (Dzeu), are dreptate... in el, nu mai exista Adevar(D-zu) ci doar Minciuna. Iar cel ce vede Adevarul , vede ca si mincinosul rosteste Adevarul, dar, fara sa-si dea seama.

De aceea, cei din adevar, ii pot vedea si pe mincinosi, iar mincinosii nu-i pot vedea pe cei curati si spun despre cei sinceri ca ei nu exista.

Altfel spus, sufletul care minte, se indeparteaza tot mai mult de Adevar si intrebarile si nestiintza lui devine tot mai mare... iar aceasta despartire de( D-zeu ) Adevar a unui suflet, se numeste caderea ingerului din Paradis.
Acestia sint asa numitii Draci, mutatnti, demoni, vampiri, cu-rve, excroci, hoti, mincinosi, criminali sau cuvintul DRAC, care-i inglobeaza si-i reprezinta pe toti cei care inainte, erau sinceri dar au trecut de partea mincinosilor si au inceput sa produca dezarmoniile din intregul univers...

De aceea credem in ADEVAR (D-zeu), pentru ca Dracul este Minciuna.

Adevarul fie cu tine.
denis_3d25
Postat pe 21 Ianuarie 2012 05:08
De la: denis_3d25, la data 2012-01-21 05:08:53

Isus Hristos, afirma despre sine: " Eu sint Lumina Fiintzei, Calea, Adevarul, Iubirea si Viatza "

Pentru ca in Mincinosi nu are rost sa credem...

Pentru ca Dracul este=( Minciuna , Tradarea, Intunericul, Ratacirea, si Moartea) care ne invatza numai tampenii, prin care sa ne pierdem relatia cu Adevarul (D-zeu) si sa devenim tot mai prosti si mai plini de intrebari fara raspunsuri , prin care sa ne facem rau, atit noua, cit si celorlalti ingeri.

Iar Adevarul =(D-zeu), ne lumineaza gandurile, intelegerea, ne raspunde la toate intrebarile, ne scoate din toate minciunile, ne descopera nestiintza, ne pune dovezi clare si concrete pe masa. Si ne este de folos la toti ingerii. De aceea CREDEM in Adevar, in Iubire, in Fidelitate, In Fiintza Vietii vesnice... care toate impreuna inseamna= (Domnia lui Zelot Eu) = D-z -Eu.

(Dracul)= Mincinosul, se simte evident agresat, jignit, inferiorizat, blasfemiat de catre Lumina Adevarului si se straduieste mereu, sa se impotriveasca , si sa nascoceasca alte si alte minciuni, prin intermediul carora sa fuga din fatza Adevaru lui= (D-z eu)

Daca ati mintit pe cineva si persoana in cauza v-a prins, ati simtit ca va arde si se roseste obrazul. Si pentru ca nu va placut senzatia de inferioritate, ati coborat si mai jos, mintind si mai mult si mai departe. Pina cand, nu ati mai simtit prezentza Adevarului care sa va arda obrazul... Dar odata cu pierderea relatiei cu Adevarul, au inceput intrebarile ? ? ? sa se inmulteasca , minciunile sa creasca si sa va calauzeasca Familia, Tarile, Planeta intreaga si ca un virus in computer, MINCIUNA a produs toate esecurile la nivel mondial...
Rusinea voastra, bazata pe mandria minciunilor, se mareste tot mai mult, iar dorintza de a ascunde rusinea, mareste si mai mult puterea virusului global ....
Asa s-a pierdut toata frumusetea si armonia paradisului si sufletele mincinoase aluneca tot mai jos si mai jos in orbire si surzenie, prin ignorantza fatza de Adevar, marind suferintzele iadului.

Recunoasterea minciunilor, o numim spovedania pacatelor si intoarcerea in Lumina Adevarului.
Inceteaza cu mintitul si vei descoperii Adevarul. Mincinosul care spune ca nu exista Adevar (Dzeu), are dreptate... in el, nu mai exista Adevar(D-zu) ci doar Minciuna. Iar cel ce vede Adevarul , vede ca si mincinosul rosteste Adevarul, dar, fara sa-si dea seama.

De aceea, cei din adevar, ii pot vedea si pe mincinosi, iar mincinosii nu-i pot vedea pe cei curati si spun despre cei sinceri ca ei nu exista.

Altfel spus, sufletul care minte, se indeparteaza tot mai mult de Adevar si intrebarile si nestiintza lui devine tot mai mare... iar aceasta despartire de( D-zeu ) Adevar a unui suflet, se numeste caderea ingerului din Paradis.
Acestia sint asa numitii Draci, mutatnti, demoni, vampiri, cu-rve, excroci, hoti, mincinosi, criminali sau cuvintul DRAC, care-i inglobeaza si-i reprezinta pe toti cei care inainte, erau sinceri dar au trecut de partea mincinosilor si au inceput sa produca dezarmoniile din intregul univers...

De aceea credem in ADEVAR (D-zeu), pentru ca Dracul este Minciuna.

Adevarul fie cu tine.

cine te-a suparat?
zinaceabunasinebuna
Postat pe 21 Ianuarie 2012 05:23

afirmatia asta de mai sus mi-a placut: cei cu sufletul chinuit de minciuna si indoieli nu pot accepta ca un om e sincer, deoarece il judeca pe acel om sincer dupa sufletul lor negru.
zinaceabunasinebuna
Postat pe 21 Ianuarie 2012 05:26
De la: Titanika, la data 2012-01-19 22:50:46Si inca ceva:NU CRED IN POPI,PAPA S-AU VATICAN!!!Ma rog in casa s-au oriunde in natura s-au n oricare loc unde ma simt bine si ca pot comunica cu EL!!!

asta simt si eu.
zinaceabunasinebuna
Postat pe 21 Ianuarie 2012 05:27
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-19 21:27:45Daca credem in Dumnezeu este bine. Credem in El pentru ca ne ajuta si inevitabil fiecare dintre noi ii simtim prezenta in vietile noastre chiar daca sunt multi care nu sant de acord cu acest lucru si zic ca nu exista - in sufletul lor il simt prezent...la fel ca si unele iubiri uneori ti-este greu sa crezi ca iubesti sau sa recunosti ca iubesti dar tu simti acea iubire in inima. Eu cred in Dumnezeu pentru ca exista...

Dumnezeu exista in fiecare dintre noi.
zinaceabunasinebuna
Postat pe 21 Ianuarie 2012 05:28
De la: bebe_Cristina, la data 2010-09-15 10:20:18Eu pana acum 2 luni am crezut in Dumnezeu pentru ca asa trebuia,asa fusesem educata.Acum cred in Dumnezeu pentru ca mi-a ascultat rugaciunile si pentru ca a facut pentru mine,pentru familia mea o MARE MINUNE,doar mana Lui putea sa fie ,doar El ne mai putea ajuta.Realizez ca pana acum n-am crezut cu adevarat si regret,ma simt rusinata pentru asta.Dumnezeu chiar exista si face minuni!

Dumnezeu e mare si face minuni !!! El e Viata, Iubire si Virtute !!!Toti cei care asculta Cuvantul Lui vor fi rasplatiti !!!
sabina_maria
Postat pe 22 Ianuarie 2012 00:07
De la: zmeu, la data 2012-01-19 18:12:18

Dumnezeu ne-a creat pe TOTI dupa chipul si asemanarea sa, deci trebuie sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca in fiecare dintre noi este o bucatica din spiritul Domnului Sfant.

Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti, indiferent ce religie au sau nu au acei oameni.
franziska_eu
Postat pe 22 Ianuarie 2012 00:40
"Dumnezeu ne-a creat pe TOTI dupa chipul si asemanarea sa, deci trebuie sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca in fiecare dintre noi este o bucatica din spiritul Domnului Sfant.

Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti, indiferent ce religie au sau nu au acei oameni"

O bucatica spui tu ?

Mai franziska_eu

Chiar daca te iubesc mult, pentru ce am vazut la tine si mai ales pentru ca te iubesc, nu pot sa te las in eroare.
Orice informatie preluata doar pe jumatate este o informatie falsa, nefolositoare.
Daca vrei sa-ti cumperi o masina si-i spui vanzatorului, stiti, eu vreau masina aia foarte scumpa dar nu am toti banii, am doar jumatate de timp la dispozitie; mi-o puteti vinde si asa ?
Vanzatorul, iti spune: pai va taiem masina in jumate si va dam jumatate din ea.

Jumatate din informatia scumpa, este nu doar nefolositoare ci este si o pierdere a banilor avuti.
Este risipa de bani de timp de valori scumpe.

NU va mai grabiti atita, ascultati cu rabdare informatia pina la capat caci altfel intelegeti totul gresit. Si nu puteti sa mergeti mai departe tocmai de aceea, pentru ca masina este taiata in jumate

Deci, haideti sa vedem cum au preluat apostolii informatia de la Isus Hristos.
Ei nu s-au grabit sa considere ca ei stiu ce inseamna APROAPELE LOR ci l-au intrebat:
"Si cine este APROAPELE nostru ?"

Si Isus le-a raspuns:
.... va las pe voi sa cautati ce le-a raspuns...
Si apoi , i-a intrebat: Deci ? Care dintre acestia, credeti voi ca este APROAPELE ?

Si dupa ce le-a dat pilda respectiva, ei au inteles, ca nu toata lumea este aproapele nostru... nici reprezentantii religiosi, nici reprezentantii statelor, ci doar acel Samarinean milostiv, care te ridica din erorile in care esti cazut, batut si jefuit.

Azi, lumea intreaga este jefuita, batuta si aruncata jos, intr-o lume cu jumatati de informatii, care nu doar ca nu le sint de folos celor din lume , ci chiar le dauneaza celor ce au parte de ele.

Dar aceste informatii false, care sint raspandite pe pamant ca niste virusi de calculatoare, il ajuta pe marele jefuitor de suflete , sa stea in varful mormanelor de cadavrea si sa conduca iadul...

Iar despre Om, care inseamna Chipul si asemanarea Dumnezeilor
Va rog sa citit cu atentie Cap 1 din Geneza vers 26 si 27
Spuneti-mi va rog, cu cine vorbeste "D-zeu" cand spune la plural : Sa "FACEM" dupa chipul " NOSTRU" Barbat si Femeie ??? ??? ???

Daca eu cu sotia mea ma consiliez si spun: Sa facem copil dupa chipul nostru, un baiat si o fata ? Asta inseamna ca eu si persoana cu care ma consiliez, sintem un Barbat si o Femeie. Nu-i asa ?
Nu cred ca este o matematica prea complicata logica asta.
Iar Duhul sint, care uneste masculinul cu femininul este Iubirea.... astfel OM-ul, este chipul Sfintei Treimi materializat in toate formele de viatza, indiferent de specia formelor de lut...
care se poate multiplica prin relationarea dintre ei.... astfel, ei devin creeatori asemeni creeatorilor lor. Femeia singura sau barbatul singur , inseamna jumatate de O+M
Iar Om-ul, nu reprezinta specia de animale A+E Adam+ Eva ci reprezinta chipul lui D-zeu in toate formele de viatza.

Adevarul fie cu voi

denis_3d25
Postat pe 22 Ianuarie 2012 07:23
De la: denis_3d25, la data 2012-01-22 07:23:26"Dumnezeu ne-a creat pe TOTI dupa chipul si asemanarea sa, deci trebuie sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca in fiecare dintre noi este o bucatica din spiritul Domnului Sfant.

Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti, indiferent ce religie au sau nu au acei oameni"

O bucatica spui tu ?

Mai franziska_eu

Chiar daca te iubesc mult, pentru ce am vazut la tine si mai ales pentru ca te iubesc, nu pot sa te las in eroare.
Orice informatie preluata doar pe jumatate este o informatie falsa, nefolositoare.
Daca vrei sa-ti cumperi o masina si-i spui vanzatorului, stiti, eu vreau masina aia foarte scumpa dar nu am toti banii, am doar jumatate de timp la dispozitie; mi-o puteti vinde si asa ?
Vanzatorul, iti spune: pai va taiem masina in jumate si va dam jumatate din ea.

Jumatate din informatia scumpa, este nu doar nefolositoare ci este si o pierdere a banilor avuti.
Este risipa de bani de timp de valori scumpe.

NU va mai grabiti atita, ascultati cu rabdare informatia pina la capat caci altfel intelegeti totul gresit. Si nu puteti sa mergeti mai departe tocmai de aceea, pentru ca masina este taiata in jumate

Deci, haideti sa vedem cum au preluat apostolii informatia de la Isus Hristos.
Ei nu s-au grabit sa considere ca ei stiu ce inseamna APROAPELE LOR ci l-au intrebat:
"Si cine este APROAPELE nostru ?"

Si Isus le-a raspuns:
.... va las pe voi sa cautati ce le-a raspuns...
Si apoi , i-a intrebat: Deci ? Care dintre acestia, credeti voi ca este APROAPELE ?

Si dupa ce le-a dat pilda respectiva, ei au inteles, ca nu toata lumea este aproapele nostru... nici reprezentantii religiosi, nici reprezentantii statelor, ci doar acel Samarinean milostiv, care te ridica din erorile in care esti cazut, batut si jefuit.

Azi, lumea intreaga este jefuita, batuta si aruncata jos, intr-o lume cu jumatati de informatii, care nu doar ca nu le sint de folos celor din lume , ci chiar le dauneaza celor ce au parte de ele.

Dar aceste informatii false, care sint raspandite pe pamant ca niste virusi de calculatoare, il ajuta pe marele jefuitor de suflete , sa stea in varful mormanelor de cadavrea si sa conduca iadul...

Iar despre Om, care inseamna Chipul si asemanarea Dumnezeilor
Va rog sa citit cu atentie Cap 1 din Geneza vers 26 si 27
Spuneti-mi va rog, cu cine vorbeste "D-zeu" cand spune la plural : Sa "FACEM" dupa chipul " NOSTRU" Barbat si Femeie ??? ??? ???

Daca eu cu sotia mea ma consiliez si spun: Sa facem copil dupa chipul nostru, un baiat si o fata ? Asta inseamna ca eu si persoana cu care ma consiliez, sintem un Barbat si o Femeie. Nu-i asa ?
Nu cred ca este o matematica prea complicata logica asta.
Iar Duhul sint, care uneste masculinul cu femininul este Iubirea.... astfel OM-ul, este chipul Sfintei Treimi materializat in toate formele de viatza, indiferent de specia formelor de lut...
care se poate multiplica prin relationarea dintre ei.... astfel, ei devin creeatori asemeni creeatorilor lor. Femeia singura sau barbatul singur , inseamna jumatate de O+M
Iar Om-ul, nu reprezinta specia de animale A+E Adam+ Eva ci reprezinta chipul lui D-zeu in toate formele de viatza.

Adevarul fie cu voi

Denis, fiecare om cu parerile sale. Niciun om nu este detinatorul adevarului absolut.
franziska_eu
Postat pe 22 Ianuarie 2012 11:44

Pareri ???

Adevarul relativ, este definitia cuvantului MINCIUNA !!! Minciunile sint relative... mutante, demonice, schimbatoare….relative… dar Adevarul, este Baza fixa pentru toti si toata fiintza. NU se schimba Adevarul dupa voia mincinosului ci mincinosul se schimba dupa voia Adevarului. Nu se misca Lumina dupa umbra, ci umbra se misca dupa Lumina.
De ce traversam toti pe culoarea verde si doar tampitii traverseaza pe rosu ? De ce nu ne dam cu parerea si spunem : mmmmmmm eu sint de parere ca-i verde culoarea rosie si am sa traversez pe rosu ??? Pe acestia ii numim nebuni si-I trimitem la doctor.
Iti spun eu, de ce nu facem pe desteptii cand este viatza noastra in joc... pentru ca sti ca facand asemenea tampenii, ai sa mori in accident.
Iar din punct de vedere moral, de ce nu faceti acelasi lucru ? NU este sufletul mai important decat trupul ???
Pentru moartea trupului va faceti griji... dar pentru moartea moralitatii la nivel global, nu va feriti ci va permiteti sa traversati pe culoarea parerilor ???

Pareri, Aparentze, Minciuni, Iluzii, fatzarnicie... astea-s fiintele si prezentzele intunericului...

Ce-i bucatica aia sfanta despre care vorbeai ? Definestene te rog, "bucatica sfanta" si apoi definestene te rog si ce inseamna acel ceva, care detine "bucatica sfanta" ?
Este "bucatica sfanta" un prizonier despre care sustinem ca nu-l detinem ??? Sau cum ???

Pareri spui tu ???
Adevarul sectionat, ingradit, cenzurat sau limitat, noi il numim crima sau minciuna...
Niciun OM nu detine Adevarul absolut spui tu ????????????????? Dar in textul de mai sus, spuneai ca OM-ul este chipul si asemanarea lui D-zeu, iar acum spui ca Fiul Omului nu detine Adevarul absolut ????

Adica Cel ce este facut dupa chipul Adevarului absolut, nu detine chipul dupa care e facut ???

Fiul Omului, se numeste pe sine insasi Adevarul absotul, iar tu apui ca El nu-l detine ???
Esti AntiHrista fara sa-ti dai seama, sau esti in mod intentionat ???

Franziska ???? Ce-i cu tine ???
Tot ce am citit la tine pe blog, se afla acum in totala contradictie cu ce scri aici.

Pe blog vorbeai despre incredere... iar aici, vorbesti despre PARERIIIII ???
Se poate cladi o relatie fidela, de incredere, bazata pe PARERI ???? Iubire bazata pe Pareri ? Fidelitate pe Pareri ??? Viatza cladita pe Pareri ???

Eu nu am scris aici o parere... mie nu mi se pare ca scriu, ci sint absotul sigur de adevarul ca scriu.... mie nu mi se pare ca exist... nu este o parere ci un adevar absolut si uite ca-l detin si-l exprim.

Il daruiesc, il fac cadou, luminez cararile iubirii, eliberez din robia intunericului pe cei ce-mi aud glasul...

denis_3d25
Postat pe 22 Ianuarie 2012 13:58
De la: denis_3d25, la data 2012-01-22 13:58:20

Pareri ???

Adevarul relativ, este definitia cuvantului MINCIUNA !!! Minciunile sint relative... mutante, demonice, schimbatoare….relative… dar Adevarul, este Baza fixa pentru toti si toata fiintza. NU se schimba Adevarul dupa voia mincinosului ci mincinosul se schimba dupa voia Adevarului. Nu se misca Lumina dupa umbra, ci umbra se misca dupa Lumina.
De ce traversam toti pe culoarea verde si doar tampitii traverseaza pe rosu ? De ce nu ne dam cu parerea si spunem : mmmmmmm eu sint de parere ca-i verde culoarea rosie si am sa traversez pe rosu ??? Pe acestia ii numim nebuni si-I trimitem la doctor.
Iti spun eu, de ce nu facem pe desteptii cand este viatza noastra in joc... pentru ca sti ca facand asemenea tampenii, ai sa mori in accident.
Iar din punct de vedere moral, de ce nu faceti acelasi lucru ? NU este sufletul mai important decat trupul ???
Pentru moartea trupului va faceti griji... dar pentru moartea moralitatii la nivel global, nu va feriti ci va permiteti sa traversati pe culoarea parerilor ???

Pareri, Aparentze, Minciuni, Iluzii, fatzarnicie... astea-s fiintele si prezentzele intunericului...

Ce-i bucatica aia sfanta despre care vorbeai ? Definestene te rog, "bucatica sfanta" si apoi definestene te rog si ce inseamna acel ceva, care detine "bucatica sfanta" ?
Este "bucatica sfanta" un prizonier despre care sustinem ca nu-l detinem ??? Sau cum ???

Pareri spui tu ???
Adevarul sectionat, ingradit, cenzurat sau limitat, noi il numim crima sau minciuna...
Niciun OM nu detine Adevarul absolut spui tu ????????????????? Dar in textul de mai sus, spuneai ca OM-ul este chipul si asemanarea lui D-zeu, iar acum spui ca Fiul Omului nu detine Adevarul absolut ????

Adica Cel ce este facut dupa chipul Adevarului absolut, nu detine chipul dupa care e facut ???

Fiul Omului, se numeste pe sine insasi Adevarul absotul, iar tu apui ca El nu-l detine ???

Tot ce am citit la tine pe blog, se afla acum in totala contradictie cu ce scri aici.

Se poate cladi o relatie fidela, de incredere, bazata pe PARERI ???? Iubire bazata pe Pareri ? Fidelitate pe Pareri ??? Viatza cladita pe Pareri ???

Eu nu am scris aici o parere... mie nu mi se pare ca scriu, ci sint absotul sigur de adevarul ca scriu.... mie nu mi se pare ca exist... nu este o parere ci un adevar absolut si uite ca-l detin si-l exprim.

Il daruiesc, il fac cadou, luminez cararile iubirii, eliberez din robia intunericului pe cei ce-mi aud glasul...

laso pe franceza,,ea abereaza mult
zmeu
Postat pe 22 Ianuarie 2012 14:02
De la: franziska_eu, la data 2012-01-22 00:40:57

Dumnezeu ne-a creat pe TOTI dupa chipul si asemanarea sa, deci trebuie sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca in fiecare dintre noi este o bucatica din spiritul Domnului Sfant.

Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti, indiferent ce religie au sau nu au acei oameni.
asa ,,si ce vrei sa zici,,sau iar nu sti
zmeu
Postat pe 22 Ianuarie 2012 14:03
De la: denis_3d25, la data 2012-01-21 05:08:53

tot isus te-a invatat sa vorbesti sa frumos prin privat? sau "pulica" e de la tine?
guru_ion
Postat pe 23 Ianuarie 2012 08:16
De la: kudika183384, la data 2010-10-31 16:15:38EU SUNT O NOROCOASA TOT CE-AM DORIT MI-A DAT D-ZEU,CHIAR APROAPE TOT

Esti o norocoasa, intr-adevar, felicitari!
franziska_eu
Postat pe 23 Ianuarie 2012 08:19
De la: zmeu, la data 2012-01-22 14:03:11
De la: franziska_eu, la data 2012-01-22 00:40:57

asa ,,si ce vrei sa zici,,sau iar nu sti

Ca ar trebui sa le arati respect si iubire tuturor oamenilor indiferent de religie sau daca au credinta sau nu. Religia crestina indeamna la toleranta si iubire, nu la ura. Daca vrei sa fii un bun crestin, iubeste-ti aproape ca pe tine insuti.
franziska_eu
Postat pe 23 Ianuarie 2012 08:21
De la: zmeu, la data 2012-01-22 14:02:01

Pareri ???

Pareri spui tu ???

laso pe franceza,,ea abereaza mult

Foarte bine, ar trebui sa te bucuri in acest caz! Esti tu mai cu mot!
franziska_eu
Postat pe 23 Ianuarie 2012 08:22

Pareri ???

Pareri spui tu ???

Interpreteaza cum vrei totul.
franziska_eu
Postat pe 23 Ianuarie 2012 08:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
genti designeri modele 2008 PRADA,GUCCI,CHANRL,FENDI,CD,MIU,MIU ETC 7 De la: visck2001 28 Noiembrie 2009 21:05
cadou miri 1 De la: kika25 27 Septembrie 2009 23:17
bloguri haine 7 De la: dressy8 8 Septembrie 2013 17:38
CEA MAI RAPIDA METODA DE A FACE BANI !!!! 0 De la: 28 August 2012 11:38
Fii modern pe bani putini! 3 De la: _curly 10 Februarie 2010 15:56