Mai multe
De la: kudika195501, la data 2010-10-06 23:39:11De la: leo_, la data 2010-10-06 23:35:48mai exista inca oameni care sa creada in diavoli? in satan? in ileana cosanzeana nu credeti? exista rele mai dure pe pamantul asta decat diavolii nascociti de salbatici. tu crezi ca salbaticul ala care vana sau se batea zilnic pentru bucata lui de paine cu altii avea timp si de metafore, de gasit sensuri separate pentru cuvinte? alo, limbile pamantului atunci aveau numar limitat de cuvinte , nu permiteau opere literare in stilul celor de azi, cu figuri de stil. scrierile erau facute sa evoce intamplarile personajelor, nu sa te puna cu mintea in dilema. citeste legendele stravechi si ai sa vezi ca nu au zeci de intelesuri ci autorul s-a chinuit practic sa redea ce a vazut sau auzit, fara artificii. chiar nu vedeti mai oameni buni ca scenariul biblic e simplu ca si codul binar al unui calculator? dumnezeu lupta cu diavolul si nimeni nu invinge de miliarde de ani, cateodata mai castiga unul din ei teritoriu si il pierde ulterior etc. s-a gandit careva din voi ca lucrurile in univers ar fi mai complicate, ca ar putea sa existe dumnezeu si mai multe grupari de diavoli, ca in partea noastra de univers s-ar putea sa nu lucreze d-zeu ci numai diavoli, ca s-ar putea sa existe universuri paralele intr-un numar infinit care nu pot fi guvernate dual, ca asa cum noi declaram ca putem crea cu acceleratorul de particule un univers in miniatura al carui unic d-zeu suntem noi, la fel au facut si alte civilizatii? |
||
|
leo_ Postat pe 8 Octombrie 2010 09:28 |
||
|---|---|---|
| credem in Dumnezeu pentru ca El exista;si exista numai pentru cei ce cred in El pentru ceilalti totul este doar un scenariu | ||
|
myDoctorul Postat pe 8 Octombrie 2010 16:19 |
||
| leo are dreptate | ||
|
|
||
|
myDoctorul Postat pe 8 Octombrie 2010 16:31 |
||
De la: kudika323045, la data 2010-10-08 16:19:31credem in Dumnezeu pentru ca El exista;si exista numai pentru cei ce cred in El pentru ceilalti totul este doar un scenariu.....................................Dumnezeu exista indiferent daca noi credem sau nu In El...Credinta in Dumnezeu in toate interpretarile cunoscute de-alungul timpului demonstreaza elocvent existenta unei puteri caruia noi ii spunem Dumnezeu.Daca studiezi credinta omeneasca din cele mai vechi timpuri si pana astazi tragi concluzia corecta ,mintea omului a fost si este luminata de de Forta Atotziditoare din Univers.Sunt momente in viata individuala cand negi aceasta existenta....Cei mai multi dintre noi revenim ....Intelepciunea isi face loc .... |
||
|
gionson Postat pe 8 Octombrie 2010 20:36 |
||
De la: kudika323045, la data 2010-10-08 16:31:34leo are dreptate Totzi si toate au dreptate ... Nedreptatea, nici macar nu exista... exista doar aceasta lume, cu fiintza limitata-n forma de lut, care evident, a generat sau creeat, diversele puncte de vedere. Reintoarcerea la Fiintza, inseamna sa potzi sa vezi prin ochii tuturor si sa intzelegi ca totzi au dreptate, daca privim din punctul lor limitat de vedere... Lumea 1D este lumea Egoismului, limitarii sinelui,singuratatzii, suferintzei. Lumea 2D este lumea Conflictelor, concurentzei, razboiului, vampirismului. Lumea 3D este lumea Observatorului, judecatorilor, cercetatorilor. Lumea 4D este lumea Lumilor paralele, lumea stiintzei, descoperirii , intzelegerii, a multzumirii de sine. Lumea 5D este lumea Calatoriilor extracorporale, calatoria in lumile paralele, comunicarea prin telepatie Lumea 6D este... ...de fapt, cred ca deja am mers prea departe si am vb prea mult pt. majoritatea egourilor de pe acest sait, care nu reusesc sa depaseasca nici macar lumea celor doua dimensiuni "2D" |
||
|
denis_3d25 Postat pe 9 Octombrie 2010 15:10 |
||
|
Ce pacat ca atati de multi oameni se indoiesc de existenta lui Dumnezeu si cred din ce in ce mai mult in Satan...de fapt asta e lucratura lui,aduna oameni impotriva lui dumnezeu.Incercarile pe care le avem in viata sunt doar teste ,unii trec ,iar altii pica.primim semne ,dar nu le vad decat cei care au credinta.averea si copiii uneori pot fi daruri, alteori pot fi mijloace de pedeapsa...depinde cum e sufletul nostru.uneori Dumnezeu te lasa sa te bucuri de ceea ce ai, ignorandu te si lasandu te sa te cufunzi in pacate si viata plina de placeri....pentru ca in viata de Apoi..vei plati tot.Alteori,m primesti semne si esti salvat ,pentru ca Dumnezeu chiar tine la tine. Raspunsul lui Dumnezeu fata de oameni in parte este direct proportional cu intensitatea credintei si ruga fiecaruia fata de EL.cu cat te rogi mai mult si crezi mai mult, cu atat vei primi raspuns. Daca oamenii nu ar fi testati in legatura cu credinta lor, CUM AR PUTEA FI SORTATI CARE IAU CALEA IADULUI SI CARE IAU CALEA RAIULUI???? |
||
|
ana_34 Postat pe 9 Octombrie 2010 16:07 |
||
De la: ana_34, la data 2010-10-09 16:07:30 exista vreun timp minim de rugaciune? adica, cam de unde incepe dumnezeu sa-ti auda rugaciunile? o ora, doua, trei... ciudat mod de a prezenta iubirea lu' dumnezeu. io credeam ca e de ajuns sa o ai in suflet, ca dumnezeu oricum vede. ma faci sa cred ca dumnezeu sta pe un tron, cu pletele-i curgand si nu are altceva de facut decat sa inventeze teste de perspicacitate; ia sa vada daca ala cu nasu' coroiat, ma iubeste! si pooooc, ii tranteste o situatie!! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 9 Octombrie 2010 17:16 |
||
De la: ana_34, la data 2010-10-09 16:07:30Ce pacat ca atati de multi oameni se indoiesc de existenta lui Dumnezeu si cred din ce in ce mai mult in Satan...de fapt asta e lucratura lui,aduna oameni impotriva lui dumnezeu.Incercarile pe care le avem in viata sunt doar teste ,unii trec ,iar altii pica.primim semne ,dar nu le vad decat cei care au credinta.averea si copiii uneori pot fi daruri, alteori pot fi mijloace de pedeapsa...depinde cum e sufletul nostru.uneori Dumnezeu te lasa sa te bucuri de ceea ce ai, ignorandu te si lasandu te sa te cufunzi in pacate si viata plina de placeri....pentru ca in viata de Apoi..vei plati tot.Alteori,m primesti semne si esti salvat ,pentru ca Dumnezeu chiar tine la tine. ana, ce simplu ar fi daca lumea ar fi guvernata cand de d-zeu cand de diavol. din pacate lumea nu este asa simpla si alegerile sunt infinite nu doar doua. satan inseamna dusman sau inamic nu inseamna diavol, de altfel sunt convins ca nu exista nici un diavol si ca raiul si iadul sunt fabulatii. cine in lumea asta te tine doar sa stai si el sa munceasca pentru tine? crezi ca dumnezeu va munci sa te tina pe tine in rai sa te distrezi doar pentru ca acum ai crezut in el si nu l-ai casunat pe vecin cu bataia? crezi ca d-zeu e sluga la cineva? eu sper ca nu. nu exista loc de odihna nici aici si nici dincolo. dincolo este o lume cu reguli bine stabilite la fel ca si aici. si acolo muncesti un timp si dupa pleci aici sau in alta parte. de ce crezi tu oare ca pomenile se fac 7 ani doar? dupa nu mai are nevoie spiritul? sau crezi ca dincolo il tine cineva pe energie gratuit pentru meritele deosebite, pe care sa spunem drept niciunul nu le avem? si daca exista doar d-zeu si diavol, bine si rau, o lume 2D cu o singura axa despartitoare, e bine daca iti omori dusmanul care ti-a calcat pamanturile ca sa te omoare? daca te iei dupa cartile sfinte, nu, esti pacatos pentru ca dupa ce te omora trebuia sa te mai ridici odata sa ii arati si celalalt obraz. e bine sa minti ca sa savezi un om de la moarte sau sa spui adevarul iar el sa fie ucis? e bine sa salvezi de la moarte un criminal (religia zice ca da, il salvezi ca sa inteleaga ce inseamna bine), iar el sa mai ucida si pe altii? cine atunci e responsabil de crimele lui? e bine sa fii conducatorul unui popor si sa il tii in lipsuri ca sa pastrezi bani pentru a reface casele lui dupa un cutremur sau e bine sa il lasi sa se distreze si cand se intampla evenimentul sa spui ca nu ai cu ce sa il ajuti? e bine sa lasi sa supravietuiasca trantorii (desi albinele scapa de ai lor) sau e mai bine sa pui toata societatea sa le creeze bunastare? cateva intrebari... vezi tu, exista alb si negru in lume, dar si o zona gri. cand te afli in zona gri dupa regulile religioase nu cumva de afli de o mana cu d-zeu si de alta cu diavolul? ce e bine mai sus si ce e rau? |
||
|
leo_ Postat pe 9 Octombrie 2010 20:04 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-09 17:16:26.............................Imi permit sa-mi exprim parerea si cred ca varsta inaintata pe care o am mi-a dat ocazia sa am mai multa experienta.Astazi pot trage concluzia ca daca ai credinta si respecti cele 10 porunci si concluziile ce se trag din "Tatal nostru" (cel putin ),ai sanse ca spre finalul existentei tale sa fii multumit de ceea ce ai trait .Pe acest pamant existenta vie ,incepand de la plante si pana la animale ,este o vesnica lupta pentru existenta.Din adancul marii si pana in inaltimile vazduhului,nu-i decat o lupta in care animalele se devoreaza unele pe altele.In lumea plantelor,in natura,in paduri si pe campii,acolo unde oamenii se duc sa guste pacea,nu este in realitate decat o lupta surda si necrutatoare pentru viata.Omul este dotat cu forta de gandire superioara celorlalte vietuitoare:vorbesc de omul adevarat.De-a lungul istoriei s-a dovedit ca el-omul- s-a comportat la fel ca celelalte vietuitoare: a cucerit prin razboi -ucigator.Nu este nevoie sa dau exemple....Toate neamurile ,insa,au inavatatura mesilor ...Toate,absolut toate figurile mesiatice din timpuri adanci si pana la Iisus au invatat omul sa fie bland ,iertator,sa ajute pe cel nevoias,sa nu...Ca din credinta s-au efectuat institutii ce au legiferat fardelegile pentru a cuceri,a oropsi....Nu dau exemple pt. stiti la ce ma refer ....Ramane sa demonstrez ca am credinta adevarata si ca cel mai bine ma simt cand am posibilitatea sa vin ajutorul celui care are nevoie...Fara sa ma laud:sa stie el-necajitul,eu si Dumnbezeu.Atunci,spre sfarsitul drumului,uitandu-te in urma,multumesti inca odata Domnului ca ti-a dat puterea sa rezisti si sa faci bine celor ce au avut nevoie.Puterea pe care ai avut-o,te-ai luptat pentru ea si ai obtinui-o cu ajutorul Lui.Fiecare dintre noi poate face bine cu cat l-a blagoslovit Cel de Sus...De la: ana_34, la data 2010-10-09 16:07:30 |
||
|
gionson Postat pe 9 Octombrie 2010 20:35 |
||
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina...
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 9 Octombrie 2010 20:40 |
||
De la: thadoogback, la data 2010-09-16 19:10:12De la: andrutzaaa88, la data 2010-09-16 00:35:11Din contra, cred in Dumnezeu..cred ca El e acolo sus si ne vegheaza..dar sincera sa fiu am intalnit pe cnv care nu crede in Dumnezeu..este ateu...si am discutat f mult pe tema asta...mi-a dat foarte multe explicatii de ce nu crede el in Dumnezeu care daca stau bine sa ma gandesc sunt logice...tin de stiinta....La un moment dat el m-a intrebat:"Dar tu de ce crezi ca Dumnezeu exista?' fara absolut nici o condamnare...Si i-am raspuns ca asta cred...pentru mine exista Dumnezeu, El este undeva in sufletul meu ...si bineinteles nu s-a convins de raspunsul meu...De aceea vreau si alte pareri...:)EL ESTE LOVIT LA CAP DE AYA este ateu,,daca esti intradevar un om de stiinta nu o sa spui niciodata ca dumnezeu nu exista,,,si matematic si logic exista Stiinta este rezultatul cercetarilor oamenilor (nimic mai mult, nimic mai putin) |
||
|
kudika195501 Postat pe 9 Octombrie 2010 22:20 |
||
am pus si eu o intrebare si nu mia raspuns nimeni mai pe intelesu vostru nu ma lamurit nimeni cu credinta in dumnezeu de ce credem in dumnezeu?
|
||
|
kudika322053 Postat pe 10 Octombrie 2010 09:53 |
||
De la: kudika322053, la data 2010-10-10 09:53:28NIMIC NU EXISTA FARA DUMNEZEU |
||
|
kudika029282 Postat pe 10 Octombrie 2010 11:09 |
||
De la: kudika322053, la data 2010-10-10 09:53:28Numele de Dumnezeu se scrie cu litera mare ,din respect pentru cei care cred in EL...Sa afirmi cu satisfactie: "....nimeni nu mi-a raspuns ....nimeni nu m-a lamurit....".Scuza-ma este o satisfactie negativa....Nu crezi...,sa fii sanatos ! Credinta vine din int eriorul sufletesc..."....Vine-o Vreme/Vine-o vama/Care plange,striga,cheama..."
|
||
|
gionson Postat pe 10 Octombrie 2010 13:56 |
||
| Sc uzati figurile .Nu ma pricep sa scriu prea bine.... | ||
|
gionson Postat pe 10 Octombrie 2010 14:00 |
||
De la: kudika322053, la data 2010-10-10 09:53:28 tu vrei o motivatie? d-aia! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 10 Octombrie 2010 14:37 |
||
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-09 20:40:23Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina...
|
||
|
lover_woman Postat pe 10 Octombrie 2010 14:45 |
||
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-09 20:40:23Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina... exact!
|
||
|
pickard Postat pe 10 Octombrie 2010 14:47 |
||
De la: pickard, la data 2010-10-10 14:47:42De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-09 20:40:23Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina...
|
||
|
lover_woman Postat pe 10 Octombrie 2010 15:33 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-09 17:16:26De la: ana_34, la data 2010-10-09 16:07:30 Cu cat il iubesti mai mult pe Dumnezeu, cu atat vei fi si tu iubit de catre EL.Nu e vorba de a te ruga o ora sau doua....e vorba de continuitatea si stabilitatea ta in relatia cu EL pe parcursul vietii .E vorba de a te ruga si de a l adora indiferent de situatii...fericite sau nefericite. Atunci cand o persoana te ignora si nu vorbeste cu tine...si tu o vei ignora si ti va fi indiferenta.La fel e si relatia Lui Dumnezeu cu oamenii...daca noi suntem indiferenti fata de EL,,si EL ne va ignora. Nu e de ajuns sa spui ca tu crezi in dumnezeu..si gata...Trebuie sa mentii o legatura spirituala cu EL.IL vei simti ...dar pentru asta e nevoie sa te rogi si sa tii cont de semnele ce ti sunt trimise......Satan e puternic si ia cat mai mult teritoriu..el pune in mintea omului tot felul de ganduri si indoieli..INVINGE L. fii statornic in credinta ta si neclintit in rugaciuni...nu va avea putere asupra ta raul. |
||
|
ana_34 Postat pe 10 Octombrie 2010 16:26 |
||
|
De ce credem in Dumnezeu? De fapt nu credem dar ca sa facem lumea sa raspunda la aceasta intrebare o punem tuturor.Putem obtine acelasi numar de raspunsuri daca punem si intrebarea inversa: -De ce nu credem in Dumnezeu. O intrebare interesanta este si aceasta: -In cine credeti Dvs.? |
||
|
kudika023770 Postat pe 10 Octombrie 2010 16:27 |
||
De la: ana_34, la data 2010-10-10 16:26:41 daca n-are wireless....e cam greu!! uite ca io asa spun. si cred ca dumnezeu n-are nevoie de dovezi palpabile sa stie ca intradevar cred in el. jaba aprinzi jdemii de lumanari, faci matanii si stai toata ziua cu rugamintea-n coltu' gurii, daca inima ta se preface doar! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 10 Octombrie 2010 16:50 |
||
|
Dumnezeu este cretorul cerului si a pamantului si a toate cate se afla intre ele.Viata ne a fost data de catre El si ne este luata tot de El. Tocmai din motivul ca oamenii au fost creati pentru a l adora pe El, sufletul se simte pustiit si gol atunci cand nu adora pe nimeni.De aceea unii oameni au ales sa adore animale, zei, planete. Cate cetati si neamuri puternice nu a zdrobit dumnezeu pentru rautatile ce le au facut pe pamant?Mai vezi vreo urma sau le mai auzi limba vorbita? au disparut civilizatii intregi, pentru nelegiuirile lor, chiar daca erau puternici si bogati.A trimis Dumnezeu ciuma si boli de nu le mai stiau..astfel incat ei au fost dati ca pilda pentru generatii noi. Trimisii lui Dumnezeu au venit cu semne si cu minuni...ia aminte moise ...Iisus...si lumea tot s a indoit si s au razvratit impotriva lor.Chiar daca acum ar veni un trimis la oameni sau un inger....oamenii tot s ar indoi si o parte ar crede iar cei mai multi NU. Stii de ce??? PENTRU ca SATAN a pus mana pe oameni...si oamenilor le place dezbinarea si viata plina de placeri si cand va veni Ziua de Apoi....Satan va rade de ei ca s au lasat inselati. Era un filmulet pe google..cautare -centrul pamantului iadul...nimeni nu stie ce e adevarat si ce nu, dar....de ce sa fim printre cei care nu cred??? Daca crezi...nu ai de pierdut.....DAR DACA NU CREZI ...si E ADEVARAT???? OARE NU ARE IADUL DESTUI OAMENI??VREI SA FII PRINTRE EI?? |
||
|
ana_34 Postat pe 10 Octombrie 2010 16:51 |
||
De la: ana_34, la data 2010-10-10 16:51:24 ioiiii! este o tentativa de jaf spiritual, ce spui tu! cu ce te diferentiaza pe tine de un dictator!? aceiasi forma de atac asupra mintii omului foloseste si un dictator. ori cu mine, ori fara mine! iar tu nu faci altceva decat sa pui omu' sa aleaga; ori cu dumnezeu, ori in iad!! iusus a proslavit iubirea de semeni, nu ura! il urasti pe cel ce nu crede sau ii expui politica de iubire a lu' iusus!? |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 10 Octombrie 2010 16:55 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-10 16:50:04De la: ana_34, la data 2010-10-10 16:26:41 DAR NU EVORBA de a aprinde lumanari si a te inchina strict in biserica....poti s o faci acasa...poti s o faci in sufletul tau..cand esti singur...poti s o faci in orice loc te afli..cu conditia sa fii sincer. si de unde stii tu ce i ajunge lui Dumnezeu?poate ca ruga ta "e floare la ureche"....pentru el.. De ce crezi ca cei care au o intensitate in ruga si o reletie profunda cu dumnezeu ,primesc semne si visuri in care sunt preveniti.de ce crezi ca cei care fac exorcizari sunt puternici..mai puternici decat diavolul? pentru ca ei au o legatura profunda cu dumnezeu........nici tu si nici eu...poate nu avem asa ceva |
||
|
ana_34 Postat pe 10 Octombrie 2010 16:57 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-10 16:55:56De la: ana_34, la data 2010-10-10 16:51:24 Eu cred ca tu de fapt te indoiesti de existenta lui Dumnezeu...si cred ca aceste nelamuriri sunt din relatia ta slaba cu El.Asta e viata....fapta si PEDEAPSA. Isus a chemat la Dumnezeu.nu la Satan. Toti cei care au fost pierduti...s au indoit ..ca tine.... hai sa ti amintesc de Noe...si arca lui.....cei care au crezut si au fost cu el...au fost salvati... ceilalti au murit inecati... era Noe dictator???si acum exista ramasite din arca lui Noe....pentru cei care au urechi sa auda si au ochi sa vada......dar nici ochii nici urechile nu sunt de folos pentru cei capturati de SATAN |
||
|
ana_34 Postat pe 10 Octombrie 2010 17:07 |
||
|
ceilalti au murit inecati... te bucuri ca niste oameni au murit!!? asta-i iubirea care o proslavesti tu???? |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 10 Octombrie 2010 17:25 |
||
| inseamna ca te-ai bucurat enorm si cand crestini sarbi au masacrat 8000 de muslumani, necredinciosi in dumnezeu, te bucuri si cand cate un budist moare ca nu crede in dumnezeu sau un negru hutu este ucis doar pentru vina de a fi dintrun trib rival. | ||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 10 Octombrie 2010 17:28 |
||
De la: ana_34, la data 2010-10-10 17:07:22De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-10 16:55:56De la: ana_34, la data 2010-10-10 16:51:24 recitind bine ceea ce ai scris, pentru faptu' ca n-as crede in dumnezeu, tu imi doresti pieirea! cam cum doreste doamna sa duca la indeplinire acest deziderat? ca sa stiu la ce ma astept in urmatoarele zile!! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 10 Octombrie 2010 17:36 |
||
De la: kudika023770, la data 2010-10-10 16:27:44De ce credem in Dumnezeu? De fapt nu credem dar ca sa facem lumea sa raspunda la aceasta intrebare o punem tuturor.Putem obtine acelasi numar de raspunsuri daca punem si intrebarea inversa: eu cred in mine insu-mi in primul rand si cred ca fiecare trebuie sa credem in noi si daca noi ne iertam pentru anumite pacate ne va ierta si D-zeu...daca fiecare interpreteaza credinta dupa precepte, canoane si alte dogme ... nu avem ce face...cred ca si credinta este invers proportionala cu inteligenta
|
||
|
pickard Postat pe 10 Octombrie 2010 17:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Forma perfecta in mai putin de o luna | 3 | De la: reactie_ 13 Octombrie 2009 14:07 |
| buna:) | 1 | De la: kudika036208 16 Noiembrie 2009 18:41 |
| Schimba orice | 1 | De la: mmar_cella 17 Martie 2012 12:10 |
|
|
||
| Iubiri nemasurate | 12 | De la: one_size 7 Decembrie 2009 12:44 |
| Dupa cezariana am ramas cu burta si vergeturi... | 4 | De la: DianaBut29 17 Aprilie 2014 07:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.