Mai multe
| Acum e ora 4 dimineata,am deschis calculatorul si am primit o lectie de viata,m-a facut sa ma simt prost,cineva care crede in d-zeu si eu cred foarte mult,dar cateodata sunt doarte rea si nu vreau imi pare rau dupa aceea | ||
|
kudika183384 Postat pe 4 Octombrie 2010 04:44 |
||
|---|---|---|
De la: denis_3d25, la data 2010-10-03 19:35:57 ei, afla ca biserica considera ca e bine sa te inchini la icoane/idoli depinzand daca e ortodoxa sau catolica. cat despre religie nu stiu ce sa spun, e o aberatie in general. |
||
|
leo_ Postat pe 4 Octombrie 2010 09:45 |
||
De la: marco918, la data 2010-10-01 23:02:12 prietene, le mentii standardele ca sa poti trai. daca nu ai armata s-ar putea sa treaca dusmanul pe aici si sa ia de la tine ce vrea zilnic sau lunar cum ii convine, inclusiv sotia, fiica, nora etc. daca nu ai politie s-ar putea ca sa te usuce taxele de protectie pe care le vei da organizatiilor de hoti. daca nu ar fi medici poate nu ai trai acum. nu ai avut niciodata macar o operatie minora de amigdale? tine minte ca in evul mediu se murea de asta pentru ca nu exista medicina dezvoltata. daca nu ai avea popi... probabil ca ti-ar da orice idiot pe strada in cap pt. ca nu i-ar mai fi frica de d-zeu, pentru ca sa fim seriosi frica de iad face oamenii mai buni si nu dragostea de dumnezeu. este unul din aspectele pentru care eu nu prea tolerez religia, dar nu discut mai mult.ce va lipseste voua romanilor este respectul pentru munca fiecaruia si de asta veti sfarsi ca niste salbatici la limita unui suprastat care e in formare, pentru ca noi mai devreme sau mai tarziu vom pleca, cei care suntem cat de cat bine pregatiti. cand veti constientiza ca femeia de serviciu de la locul de munca are o importanta deosebita pentru voi, chiar daca sunteti profesori, atunci veti fi aproape salvati. vad totusi ca experimentul comunist aici a reusit dupa caderea oficiala a curentului sa invrajbeasca categoriile sociale. ati luat din curentul ala exact ce era mai prost, desi daca studiez istoria m-as fi mirat sa invatati un aspect de genul protectiei sociale. |
||
|
|
||
|
leo_ Postat pe 4 Octombrie 2010 09:55 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 13:52:14De la: sia_7, la data 2010-10-02 13:37:38tu ai crezut pentru ca ti -ai atins un scop sau ti s-a indeplinit ceva.cpoilul meu a murit in 3 luni fara sa fi avut vreodata ceva si consultatii ,analize ,ecografii la 6 luni.dintr-o data cancer cu metastaze.in nici 3 luni a plecat.daca nu mi-ar fi cerut sa-i promit ceva as fi plecat demult .nu cred in nimic decit in clipa cind voi pleca si nu voi mai sti nimic.daca ai copii poti sa-ti dai seama in ce stare sunt. dar cu durerea ramani in suflet si fiecare clipa care trece e din ce in ce mai grea...dar ramna vesnic in aminitre si sufletul nostru |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 4 Octombrie 2010 09:59 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-04 09:45:42De la: denis_3d25, la data 2010-10-03 19:35:57 Leo ? zici ca e nevoie sa aflu ? Iar despre religie nu sti ce sa spui ? Dar spui totusi ca este o aberatzie ? Off leo leo... Citeste-n Catehismul ortodox definitzia religiei si "afla" ca, religia, nu este nimic altceva, decat relatzia dintre dumnezeu si om. Religie, nu inseamna nici caltolic, nici ortodox, nici biserici , nici pre-hotzi, nici pre-sinceri, nici pre-sfintzi, nici prefacutzi , nici pre-seriosi ...religie, inseamna doar relatzia intima si individuala, intre un suflet si creeatorul säu. Atat. Simplu... Iar aberatzia, prostia, singuratatea, suferintza si tot ce tzine de antihrism, este opozitzia religiei ... Religia, este sensul vietzii mai Leo... Buna dimineatza... Religia, nu se poate preda in scoli, nu se poate invatza, nu se poate copia, nu se poate falsifica, nu se poate fura, nu se poate desena... se poate doar beneficia de ea sau nu. Intreaba-i pe indragostitzi la ce scoala au invatzat indragostirea ? Inreaba-l pe cainele credincios, de ce-si iubeste stapanul mai presus de orice ? ... Intreaba-l pe Hristos, de ce nu-i este frica de moarte ?... Intreaba-i pe Romeo si Julieta de ce le este mai draga moartea , decat o viatza lipsita de iubire ?... Intreaba Fiintza Adevarului, ce-i viatza si ce-i moartea ?... Intreaba iubirea ce varsta are ?... ... si prin acest gen de intrebari, religia ta pierduta , va fi regasita, constiintza ta se va deschide si va inflorii in extazul multzumirii de sine si de totul tau infinit...
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 4 Octombrie 2010 19:29 |
||
Asta da intrebare....da hai sa te intreb altceva..eu..Daca Nu crezi atunci tu ce cauti pe pamant cu viata in tine??? Dumnezeu a facut UNIVERSUL !!! |
||
|
kudika161952 Postat pe 4 Octombrie 2010 21:21 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-03 13:36:11De la: marco918, la data 2010-10-02 23:09:15De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 19:20:54Eu am 6 miliarde de copi de tot felul ... auzi POCAITULE ... da cind vei sta in fatza MEA nu ai putea sa ma pupi si in c_r ? ... ... esti cautat prin spitale si tu butonezi pe internet ... |
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2010 00:35 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-04 19:29:54De la: leo_, la data 2010-10-04 09:45:42De la: denis_3d25, la data 2010-10-03 19:35:57 ... POCAITULE ... eu inteleg ca te-au ''sapunit'' binisor ai tai ... adica Catehismul ortodox te-a invatat sa ii INJURI pe toti si sa te departezi de ... invatatura ? ... adica Catehismul otodox e bun doar sa il citesti odata si apoi sa te stergi la fund cu el ... ai devenit brusc un o ''eminentza'' !!! ... ce texte aveti voi sectanti doar, doar va mai pica vreun fraier/a la muls pe care sa il speriati cu tot felul de amenintari daca va deranjeaza modul de gindire ... ... nu ortodoxia reprezinta o problema, nici macar preoti, ci nivelul vostru de mediu ev pe care il raspinditi ... vi s-a inoculat o ura patologica impotriva celor care nu impartasesc conceptiile ... va incinta distrugerea unor structuri ECHILIBRATE, in lipsa carora sa va puteti impune conceptiile si sa ajungeti, de fapt, la telul care va intereseaza ... impunerea propriilor interpretari ... |
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2010 00:49 |
||
[quote name='denis_3d25' date='2010-10-04 19:29:54'Religie, nu inseamna nici caltolic, nici ortodox, nici biserici , nici pre-hotzi, nici pre-sinceri, nici pre-sfintzi, nici prefacutzi , nici pre-seriosi ...religie, inseamna doar relatzia intima si individuala, intre un suflet si creeatorul säu. Atat. Simplu... .......................... Religia, nu se poate preda in scoli, nu se poate invatza, nu se poate copia, nu se poate falsifica, nu se poate fura, nu se poate desena... se poate doar beneficia de ea sau nu. [/quote] ... pocaitule ... tu intelegi ce scrii ? ... parca esti adeptul Guvernului Mondial ... religiile, asa cum sint ele, sint o forma a unei identitati ... ce spui tu e o omogenizare COMUNISTA a unor culturi, valori, identitati ... iar comunismul a fost un experiment ESUAT ... si asa va fi indiferent de formele pe care le va lua ... e ca si cum ai incerca transformarea tuturor carnivorele in lei pentru ca, in fond, ei sint cei mai reprezentativi ... si uiti ca fiecare specie reprezinta o valoare din alte puncte de vedere ... ... si cum ma rog ''beneficiezi'' de religie ? ... iti pica para malaitza in gura lui natafleatza ... incepem sa meditam si levitam toti ... pina beneficiem de ea ... daca nu sintem ''ajutati'' de ''iluminati'' ca tine ... ce ''noroc'' pe noi ... pacatosii ... |
||
|
marco918 Postat pe 5 Octombrie 2010 01:05 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-04 19:29:54 ma simt indreptatit sa te contrazic, religia este doar o inventie a unor salbatici, saraci material si spiritual, prin care si-au explicat fortele care actioneaza pe pamant. de asta toate religiile lumii provin din zone sarace si nu de la popoare bogate. credinta este insa legatura dintre creator si creatia lui. te contrazic iarasi: religia se preda la ordinea zilei in scoli, s-a modificat o data cu cartile ei in functie de fiecare rege si preot interesat, s-a desenat si sculptat (icoane, statui, pentragrame ale lui solomon, alte semne etc), iar de beneficiat nu beneficiem de ea pentru ca la vatican sunt manuscrisele de la marea moarta care se spune ca ar reforma-o total dar de care nu beneficiem pentru ca e mai productiva asa (oamenii nu vor mai crede o data ce le spui ca i-ai mintit milenii). Intreaba-i pe indragostitzi la ce scoala au invatzat indragostirea ? simplu, creierul limbic vine cu instinctul sexual la pachet Inreaba-l pe cainele credincios, de ce-si iubeste stapanul mai presus de orice ? aspect genetic Intreaba-l pe Hristos, de ce nu-i este frica de moarte ? nu ii e? reciteste cu atentie noul testament. poate te va mira... daca stii sa il citesti fara sa iti imaginezi ca citesti altceva, ceea ce e destul de greu tinand cont ca biblia este cea mai veche carte de razboi psihologic. si poate cea mai reusita. Intreaba-i pe Romeo si Julieta de ce le este mai draga moartea , decat o viatza lipsita de iubire ? iubirea accepta mai usor absenta sau moartea decat tradarea. daca ar fi acceptat viata in continuare trebuiau sa se "tradeze" unul pe altul. Intreaba Fiintza Adevarului, ce-i viatza si ce-i moartea ? asta iti spun eu. moartea este o separare de corpul in care a fost tinut spiritul prizonier cu sau fara voia lui. viata e ceva mai complex avand in vedere dubla natura a fiecarei fiinte spirit/corp. am putea spune ca este starea de facto a fiecarei fiinte. Intreaba iubirea ce varsta are ? varsta = ziua disparitiei sentimentului - ziua constientizarii sentimentului * sensul vietii este inmultirea speciei - "cresteti si inmultiti -va si stapaniti pamantul" daca ar fi sa pun asta in termenii in care vb tu. alte sensuri ale vietii sunt indirecte. creatorul are nevoie de mai multi oameni doar. |
||
|
leo_ Postat pe 5 Octombrie 2010 11:21 |
||
De la: kudika161952, la data 2010-10-04 21:21:14 intrebarea mea e care din ei? cel biblic e doar o abominatie insetata de sange, care a macelarit pur si simplu popoare si nu se sfieste sa de exemplu de astfel de practici chiar si in cartea sfanta. "cãci Eu, Domnul, Dumnezeul tãu, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea pãrinþilor în copii pânã la a treia ºi a patra generaþie a celor ce Mã urãsc" - asta e d-zeul biblic, nu e nici pe departe fiinta iertatoare care se pretinde a fi. |
||
|
leo_ Postat pe 5 Octombrie 2010 11:28 |
||
| AM SA TE IUBESC PANA LA MOARTE,VROIAM SA FII BARBAT SA MA SMOTOCESTI,NU DOAR EGOIST,PANA IN ULTIMA CLIPA AM SPERAT CA-MI VEI SPUNE NU CADOUL MA FASCINA CI TU ,PENTRU TINE PENTRU BARBATUL DIN TINE | ||
|
kudika183384 Postat pe 5 Octombrie 2010 19:16 |
||
| Eu nu prea cred ! Adica mai deloc ! Si e dreptu meu sa pun la indoiala ca exista .... Poate gresesc ... nu shtiu ! | ||
|
andreea_tw33ty Postat pe 5 Octombrie 2010 19:22 |
||
| Buna seara, frati crestini ortodocsi, Dar in cine vreti sa credem.?? Nu este el atotputernicul?? Nu este el creatorul??? Chiar va indoiti ca exista.Eheheheiiiiiiii putin credinciosilor ,cititi Sf. scriptura si mai stam de vorba. Doamne ajuta.Pace tuturor | ||
|
lizi_preda Postat pe 5 Octombrie 2010 22:29 |
||
De la: lizi_preda, la data 2010-10-05 22:29:48Buna seara, frati crestini ortodocsi, Dar in cine vreti sa credem.?? in gigi becali?? |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 6 Octombrie 2010 08:34 |
||
De la: lizi_preda, la data 2010-10-05 22:29:48Buna seara, frati crestini ortodocsi, Dar in cine vreti sa credem.?? Nu este el atotputernicul?? Nu este el creatorul??? Chiar va indoiti ca exista.Eheheheiiiiiiii putin credinciosilor ,cititi Sf. scriptura si mai stam de vorba. Doamne ajuta.Pace tuturor eu ce sa iti fac acum daca tu te limitezi doar la sfanta scriptura... de alte carti ale marilor religii nu ai auzit? |
||
|
leo_ Postat pe 6 Octombrie 2010 12:46 |
||
De la: marco918, la data 2010-10-05 00:49:10De la: denis_3d25, la data 2010-10-04 19:29:54De la: leo_, la data 2010-10-04 09:45:42De la: denis_3d25, la data 2010-10-03 19:35:57 Propriile interpretari ??? Si te doare ca nu impun ca si tine, interpretatile unor schizofrenicii ? Eu, sint Original si vorbesc despre mine... Eu sint Viatza despre care se interpreteaza... Cuvintele mele, nu sint amenintzari , ci evidentzieri ale Adevarului... tu insa, mort fiind , ar fi si culmea sa intzelegi glasul Vietzii ... La tine-n cap, toate-s pe dos, cantr-un cosh de gunoi... Cuvintele mele, nu sint pt. tine, nu sint pt. cei mortzi... ci pt aceea, care mai au o scanteie de Lumina-n sufletele lor si sint capabili sa auda Glasul din Lumina ... Tu, fa-ti meseria de slavitor al Satanei si pregateste-mi o cruce pe care sa ma rastignesti din nou. Iar pe fii tai, invatza-i sa ucida, pt. ca voi veni din nou si din nou si din nou... Ivatza-i sa bea vin , din cupa de aur fals si sa creada ca-mi beau mie singele ... Fa-tzi bine meseria si nu lasa pe nimeni sa ajunga la mine... caci nimic necurat nu voi primi in imparatzia Totului meu... doar cei ce vor trece peste tine, se vor dovedi a fi suficient de curatzi ca sa ajunga la mine... Stai linistit in lantzul tau "crestin", mai bea niste singe si mai roade un os, ca nu sint interesat sa-ti iau mortaciunile de la gura In basmele voastre "crestine", am avut doar 11 apostoli, al-12-lea ziceti ca m-a tradat, deci am fost o organizatzie mica de sectantzi si pe aceia, oricum nu ai fi avut cum sa-i papi, pt. ca zburau la inaltzimi pe care tu nici nu ti le potzi imagina ...
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 6 Octombrie 2010 18:57 |
||
| mai exista inca oameni care sa creada in diavoli? in satan? in ileana cosanzeana nu credeti? exista rele mai dure pe pamantul asta decat diavolii nascociti de salbatici. | ||
|
leo_ Postat pe 6 Octombrie 2010 23:35 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-06 23:35:48mai exista inca oameni care sa creada in diavoli? in satan? in ileana cosanzeana nu credeti? exista rele mai dure pe pamantul asta decat diavolii nascociti de salbatici. Doamne, nu aveti attia neuroni sa intelegeti, luati totul cuvant cu cuvant, ca pe o poveste....of...of. |
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Octombrie 2010 23:39 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-02 19:20:54Eu am 6 miliarde de copi de tot felul daca asa vezi lucrurile, iti doresc sa nu ai copiii tai niciodata. |
||
|
Lucia38 Postat pe 7 Octombrie 2010 09:14 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-06 23:35:48mai exista inca oameni care sa creada in diavoli? in satan? in ileana cosanzeana nu credeti? exista rele mai dure pe pamantul asta decat diavolii nascociti de salbatici. eu mai cred inca in Mos Craciun si-n iepuras. se pune? |
||
|
Lucia38 Postat pe 7 Octombrie 2010 09:18 |
||
|
Cînd foloseºti aici pluralul, ai în vedere pesemne categoria (mare, ce-i drept) a celor care cred în Dumnezeu. Eu unul nu cred. Dar nu vã veþi supãra dacã îmi dau cu pãrerea, dacãd eschid uºa adevãratului Iad. Credem în el de fricã. Credem pentru cã ne înspãimîntã sinistru o lume fãrã El, o lume fãrã rost (rost fiind chestia aia care ne dã senzaþia cã totul în jur nu e o nebunie). Eu nu cred ºi pentru cã Fiodor Dostievski a pus- fãrã sã ºtie, acum un secol ºi mai bine) cuvinte mirãrilor mele - vezi capitolul despre ofiþerul Zosima. Ori Dumnezeu are alte reguli legate de lume, ori nu cred cã existã. Vãd atîtea... nebunii legate în jur, încît am îndoieli cã un El cu scaun la cap le-ar putea patrona. Aºa cã merg înainte cu ideea cã El nu existã, cã dupã moarte nu e nimic. Cu scuze cã v-am stricat ziua, Mircea |
||
|
Mircea_O Postat pe 7 Octombrie 2010 09:31 |
||
|
EL ESTE LOVIT LA CAP DE AYA este ateu,,daca esti intradevar un om de stiinta nu o sa spui niciodata ca dumnezeu nu exista,,,si matematic si logic exista... Te asigure cã ateii nu-s neapãrat loviþi la cap - dar este cã prinde al naibii de bine sã-i crezi aºa? Imagineazã-þi cum ar fi sã accepþo normalitatea lor... Pur ºi simplu þi-ar fi distruse dureros, insuportabil toate bazele existenþei... Ai tot interesul de aceea, cu orice preþ, s þii cu dinþii de ideea cã ateii-s loviþi la cap... Aaa, am uitat sã te întreb... Dumnezeu fiind atot puternic ºi atot prezent - nu-i aºa cã tot el a decis ca ateii, dupã regula ta, sã fie loviþi la cap? |
||
|
Mircea_O Postat pe 7 Octombrie 2010 09:36 |
||
De la: shania_twain0801, la data 2010-09-20 06:57:04Dumnezeu a existat intotdeuna,problema e ca multi incearca sa Il dea deoparte zicand ca tot ce fac e pe puterile lor...Referitor la catastrofe nu se intampla pentru ca Dumnezeu vrea ca omul sa fie chinuit e doar pentru ca diavolul are si el putere si majoritatea celor care mor cred in Dumnezeu.Si eu mi-am pierdut o minune acum 7 ani si se spune ca timpul vindeca tot dar cicatricea ramane chiar daca nu e vizibila lumii.As vrea daca vreti sa vedeti cum lucreaza in lume diavolul si cum vrea sa ia sufletele care au uitat de Dumnezeu,sa dati un search pe youtube-illuminati,pentru cei care stiti un pic de engleza veti descoperi lucruri infioratoare....Feriti-va din a spune ca El,Dumnezeu,nu exista,bucurati-va de faptul ca aveti un acoperis deasupra capului,ca nu inghetati de frig,ca aveti ce manca...va pot da exemplu India in care majoritatea oamenilor traiesc doar cu un cerceaf infipt in 4 pari si au incaltamintea facute din sticle de plastic pe care altii le arunca...pe langa altii putem multumi ca nu avem incendii ,ca nu avem cutremure.Orice ar zice un ateu si oricum ar incerca pe mine nu ma poate convinge ca nu exista Dumnezeu pentru ca eu traiesc minunile Lui in fiecare zi si stiu ca ma binecuvanteaza si prin simplu fapt ca stau in picioare.bine spus
|
||
|
lory_love Postat pe 7 Octombrie 2010 10:58 |
||
De la: lory_love, la data 2010-10-07 10:58:35De la: shania_twain0801, la data 2010-09-20 06:57:04Dumnezeu a existat intotdeuna,problema e ca multi incearca sa Il dea deoparte zicand ca tot ce fac e pe puterile lor...Referitor la catastrofe nu se intampla pentru ca Dumnezeu vrea ca omul sa fie chinuit e doar pentru ca diavolul are si el putere si majoritatea celor care mor cred in Dumnezeu.Si eu mi-am pierdut o minune acum 7 ani si se spune ca timpul vindeca tot dar cicatricea ramane chiar daca nu e vizibila lumii.As vrea daca vreti sa vedeti cum lucreaza in lume diavolul si cum vrea sa ia sufletele care au uitat de Dumnezeu,sa dati un search pe youtube-illuminati,pentru cei care stiti un pic de engleza veti descoperi lucruri infioratoare....Feriti-va din a spune ca El,Dumnezeu,nu exista,bucurati-va de faptul ca aveti un acoperis deasupra capului,ca nu inghetati de frig,ca aveti ce manca...va pot da exemplu India in care majoritatea oamenilor traiesc doar cu un cerceaf infipt in 4 pari si au incaltamintea facute din sticle de plastic pe care altii le arunca...pe langa altii putem multumi ca nu avem incendii ,ca nu avem cutremure.Orice ar zice un ateu si oricum ar incerca pe mine nu ma poate convinge ca nu exista Dumnezeu pentru ca eu traiesc minunile Lui in fiecare zi si stiu ca ma binecuvanteaza si prin simplu fapt ca stau in picioare.bine spus
|
||
|
kudika195501 Postat pe 7 Octombrie 2010 21:51 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-06 18:57:01De la: marco918, la data 2010-10-05 00:49:10De la: denis_3d25, la data 2010-10-04 19:29:54De la: leo_, la data 2010-10-04 09:45:42De la: denis_3d25, la data 2010-10-03 19:35:57 .... Propriile interpretari ??? ....... Eu sint Viatza ........ Tu, fa-ti meseria de slavitor al Satanei si pregateste-mi o cruce pe care sa ma rastignesti din nou ......... ca-mi beau mie singele ........ nu lasa pe nimeni sa ajunga la mine... caci nimic necurat nu voi primi in imparatzia Totului meu... doar cei ce vor trece peste tine, se vor dovedi a fi suficient de curatzi ca sa ajunga la mine... .................. In basmele voastre "crestine", am avut doar 11 apostoli, al-12-lea ziceti ca m-a tradat, .................. ... sigur nu ai uitat sa iti iei MEDICAMENTELE ? ... ai cam multe revelatii ... ''sfintia'' ta ... |
||
|
marco918 Postat pe 7 Octombrie 2010 23:16 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-09-16 10:17:13De la: bebe_Cristina, la data 2010-09-16 09:42:17Ceea ce mintea mea,mediocra poate,nu intelege.......... este dc mor oamenii in chinuri.Spre exemplu am av un bun prieten,care a murit la 25 ani de cancer,s-a chinuit enorm,daca Bunul Dumnezeu l-a luat pt k a avut alte planuri cu el sau pentru ca era prea bun pentru acest pamant,dc l-a lasat sa se chinuie atat??????? Tot preotul spune ca toate chinurile copiilor sunt defapt pacatele parintilor,dc????? cam greu...ori crezi in teoria cu doamne doamne...ori in cea cu vietile anterioare...k se cam bat cap in cap aistea 2.eu personal am insusit anumite lucruri bune care mi s'au intamplat cand ma asteptam mai putin lui dumnezeu.dar de cand nu mai cred in forte divine si alte chestii de genu....am realizat k exact atatea lucruri bune cat cele rele mi se intampla.exact k inainte. |
||
|
dark_eye Postat pe 7 Octombrie 2010 23:39 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-06 08:34:53De la: lizi_preda, la data 2010-10-05 22:29:48Buna seara, frati crestini ortodocsi, Dar in cine vreti sa credem.?? in mos niculai
|
||
|
dark_eye Postat pe 7 Octombrie 2010 23:49 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-09-29 14:08:35De la: Moon_Raven, la data 2010-09-27 13:00:31De la: sabina_maria, la data 2010-09-27 12:50:49Dumnezeu chiar exista si face minuni! alea se numesc extremitati.....stii..sus-jos; stanga-dreapta; incet-repede; frumos-urat etc etc |
||
|
dark_eye Postat pe 7 Octombrie 2010 23:58 |
||
De la: Lucia38, la data 2010-10-07 09:18:06De la: leo_, la data 2010-10-06 23:35:48mai exista inca oameni care sa creada in diavoli? in satan? in ileana cosanzeana nu credeti? exista rele mai dure pe pamantul asta decat diavolii nascociti de salbatici. fiecare are zeii si demonii lui
|
||
|
leo_ Postat pe 8 Octombrie 2010 09:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Blog despre moda si ultimele tendinte | 1 | De la: MaryBabe 13 Septembrie 2009 13:35 |
| Accesorii unicat | 1 | De la: kudika056374 5 August 2009 15:06 |
| Oriflame | 1 | De la: mikaiuli 10 Noiembrie 2009 16:57 |
|
|
||
| sfat | 3 | De la: touch_me 11 Iunie 2010 14:47 |
| Tanar si nelinistit! | 16 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 7 August 2010 11:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.