Setari Cookie-uri

am o relatie de 4 luni jumatate cu un barbat pe care nu lam vazut

De la: AdrianaR, la data 2010-10-02 16:25:24
De la: kudika120283, la data 2010-10-02 16:19:05
De la: AdrianaR, la data 2010-10-01 16:35:20283,faci bine s`o incurajezi sa ramana asa,agramata...datorita celor ca si tine,jumatate tara e populata de oameni mediocrii si superficiali!

scumpi, datorita celor ca si mine, tara asta e populata cu o persoana mai intelegatoare decat unii frustrati care, daca nu au nimic bun in viata lor, se iau de viata altora, cautand mediocritate si superficialitate care sa o scuze pe a lor. altminteri, nu am idee cum ai ajuns la concluzia ca din cauza mea nu suntem toti scoliti la cote maxime, dar imi cer scuze daca nu mi-am adus aportul la critici care sigur ar fi pus toti mediocrii pe treaba.

Mnah...mereu am spus ca tre sa se introduca psihologia ca materie de baza in scoli...v`ar ajuta sa ganditi real, nu "telenovelic"

Bravo. Mi-ai gasit si mie un defect.
Dar, o chestie din psihologie: cand faci presupuneri despre felul de a fi al celorlalti, vorbesti de fapt despre propria ta persoana, pentru ca proiectezi propriile tale experiente si trairi. Si inca ceva important: toate lucrurile care le critici la ceilalti, sunt de fapt chestii pe care le urasti la tine.
kudika120283
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:30
De la: kudika120283, la data 2010-10-03 16:30:45
De la: AdrianaR, la data 2010-10-01 16:35:20283,faci bine s`o incurajezi sa ramana asa,agramata...datorita celor ca si tine,jumatate tara e populata de oameni mediocrii si superficiali!

scumpi, datorita celor ca si mine, tara asta e populata cu o persoana mai intelegatoare decat unii frustrati care, daca nu au nimic bun in viata lor, se iau de viata altora, cautand mediocritate si superficialitate care sa o scuze pe a lor. altminteri, nu am idee cum ai ajuns la concluzia ca din cauza mea nu suntem toti scoliti la cote maxime, dar imi cer scuze daca nu mi-am adus aportul la critici care sigur ar fi pus toti mediocrii pe treaba.

Mnah...mereu am spus ca tre sa se introduca psihologia ca materie de baza in scoli...v`ar ajuta sa ganditi real, nu "telenovelic"

Bravo. Mi-ai gasit si mie un defect.
Dar, o chestie din psihologie: cand faci presupuneri despre felul de a fi al celorlalti, vorbesti de fapt despre propria ta persoana, pentru ca proiectezi propriile tale experiente si trairi. Si inca ceva important: toate lucrurile care le critici la ceilalti, sunt de fapt chestii pe care le urasti la tine.

psihologic vorbind,ar trebui sa porti o discutie in prealabil cu o persoana pt a putea sa`ti faci o parere despre personalitatea acesteia
profilul psihologic se face in baza unor "teste"...observatii si nicidecum pe un forum!
Tie insa ti`a scapat un mic detaliu...asta e un forum...ne prostim...ne spunem parerile pe bune sau nu...Aici,un simplu clik,nu te duce mai departe...daca ma`ntelegi!
Numai bine!
AdrianaR
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:41
Poate sunt multi care stiu gramatica, dar asta cred ca nu e un forum gramatical, si nici ajutorul pe care l a cerut fata asta care e in impas.
Nu va mai dati chiar asa destepti cand e vorba despre un sfat care trebuie sa l dati cuiva.
Sunt conviinsa ca nu sunteti in stare sa dati un sfat chiar daca scrieti corect.
Sicei care vorbesc urat ar trebui sa li se interzica intrarea pe forum, daca n au bun simt degeaba stiu sau nu sa scrie corect.
ldragulescu
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:41
abuz de limbaj pt AdrianaR si Angelo_micnegrusiurat
ldragulescu
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:45
De la: ldragulescu, la data 2010-10-03 16:41:41Poate sunt multi care stiu gramatica, dar asta cred ca nu e un forum gramatical, si nici ajutorul pe care l a cerut fata asta care e in impas.
Nu va mai dati chiar asa destepti cand e vorba despre un sfat care trebuie sa l dati cuiva.
Sunt conviinsa ca nu sunteti in stare sa dati un sfat chiar daca scrieti corect.
Sicei care vorbesc urat ar trebui sa li se interzica intrarea pe forum, daca n au bun simt degeaba stiu sau nu sa scrie corect.

mai,ia nu te mai crede u cu atatia ani de`acasa...pt ca sunt convinsa ca nici u nu`i ai...si`n viata ta pana in ziua de azi 100% ti`ai batut macar odata joc de cineva...cu sau fara intentie!
e un forum...asa e...dar sunt multi pe care n`ai cum sa`i ajuti pt ca pur si simplu nu vor sa inteleaga ce li se spune!
nu putem fii psihologi cu toata lumea de aici si nici atat de morali cat pretind altii ca sunt!
Toti suntem oameni...toti avem parti bune si rele...prostie si intelepciune indiferent de rasa,sex,religie,job..etc.
AdrianaR
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:48
De la: ldragulescu, la data 2010-10-03 16:45:52abuz de limbaj pt AdrianaR si Angelo_micnegrusiurat

ce ziceai?
AdrianaR
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:49
Intr-adevar, unii oameni sunt mediocri.Nici noi ceilalti nu ne simtim prea grozav.
kudika023770
Postat pe 3 Octombrie 2010 18:29
fatoooooooooooooo .............. esti bleaga rau,
CODYN
Postat pe 5 Octombrie 2010 23:23
De la: Caliope, la data 2010-09-25 17:17:56
De la: bezi, la data 2010-09-25 17:05:18 Ha ha ha ce " glume " îþi spune tipul !
Sper cã nu crezi toate balivernele ãstea ?
Totul e cusut cu " aþã albã" ,cum naibii nu îþi dai seama ? Spune-i ºi tu niºte poveºti de genul celor pe care þi le spune el þie ºi vezi cum reacþioneazã. Cred cã nici fotogrfia lui de la avatar nu e realã. Doamne ce naivi suntem cîteodatã !

chiar...sa-i spuna ca a primit mostenire o vila pe malul marii si ceva banuti intr-un cont bancar,in euroi,ca este asigurata pe viata si nu o sa mai duca lipsa de nimic pe tot restul vietii,si ca sarbatorile o sa le faca in Bali sa vezi ce repede se pune tipu' pe picioare,zburand o sa vina la ea

si ca are un Porsche cabrio pt vara si un X5 pt iarna , so o sa vina baiatul "turbo", sau daca chiar are bun simt, si ma indoiesc, o sa zica "nu se uita asta la mine"; dar totusi cred ca o sa vina cu maaaaare viteza si o sa zica ca i-a pus Dumnezeu mana in cap
visan_georgiana
Postat pe 6 Octombrie 2010 16:07
De la: AdrianaR, la data 2010-10-03 16:49:15
De la: ldragulescu, la data 2010-10-03 16:45:52abuz de limbaj pt AdrianaR si Angelo_micnegrusiurat

ce ziceai?

no acu va-ti gasit beleaua ...sa va vad pe unde scoateti chilotii
RUY_BLAS
Postat pe 6 Octombrie 2010 16:12
o mai tineti mult cu porcaria asta de subiect?????
numai cand vad greselile de ortografie ma gandesc ca nu merita sa comentez
apoi mai este si exprimarea....si subiectul in sine
gata...gasiti altceva
zau asa
kudika013416
Postat pe 6 Octombrie 2010 16:12
De la: kudika023770, la data 2010-10-03 18:29:46Intr-adevar, unii oameni sunt mediocri.Nici noi ceilalti nu ne simtim prea grozav.

Hahaha! Subscriu!
Dor_a
Postat pe 6 Octombrie 2010 16:20
teaba ei sa se descurca,eu i-am spus sa nu se duca ,crocodilul sa-l mananca la doua metri de mal.
santiagoculebras
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:34
Buna

am o relatie , cu un baiat , de 4 luni jumate , insa nu ne-am vazut decat in poze .
"L-am cunoscut acum 4 luni si jumate din greseala pe un site de invizibil.Intrasem sa vad daca e pe mess o prietena si am vazut avatarul lui si mi-a placut si i-am dat add.De atunci tot vb la telefon si pe mess,insa nu l-am vazut decat in poze.am vrut sa ne vedem pana acum insa nu ne-am intalnit niciodata ; au tot aparut piedici.Prima data a trebuit sa plece din tara ca avea treaba cu serviciu,apoi am zis ca o sa isi ia concediu si va veni la mine sa ne cunoastem. Insa inainte de asta a aparut o problema cu tatal lui si a trebuit sa plece din tara iar cu el la spital.Mama lui e foarte hitlerista , aproape nebuna,si sora lui la fel, si au profitat de el ca are bani si l-au tot stresat.El a facut un blocaj fizic si a lesinat in fata spitalului pt ca era epuizat si mama lui tot tragea de el .Tatal lui fiind bolnav , nu era inca in stare sa il viziteze la spital dar mama lui l-a obligat mai mult .A lesinat si s-a lovit la coloana; acum nu merge ,insa noi continuam sa vb la telefon ca web-ul lui nu merge din cauza ca are linux pe laptotp.Acum e tot acolo de 2 luni si cred ca o sa mai dureze pana va veni acasa.Imi spune ca ma iubeste ,ca vrea sa vina acasa la mine ,ca abia asteapta sa se faca bine .Acum se simte mai bine ,face cativa pasi insa nu stiu ce sa cred : oare o fi adevarat? Ma suna in fiecare seara si vb si pe messenger, ma suna si in cursul zilei , imi lasa mesaje,cica ma iubeste.Face planuri pt cand va veni acasa.Imi vb de casa lui de vacanta , de faptul ca are bani , ca de asta l-a disperat si familia lui ca tot timpul vroiau cate ceva.Sincer m-am atasat de el, dar imi e frica :daca nu e adevarat ?"

Cam asta cred ca vroiai sa spui ; sa poata citi si altii :)
Oricum , eu cred ca e foarte dubios tipul , mai ales ca tot pune accent pe faptul ca el are bani ....
Trebuie sa ai o personalitate indoielnica pentru a-ti denigra asa familia : mama hitlerista , sora profitare etc
Eu zic sa te gandesti mai bine si sa treci peste "relatia" asta ; nu merita timpul si efortul tau .
Te minte pe fata ....
ica83
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:43

dar dar sa se faca serios psihologie si sociologie, ca asa am facut eu la facultate si copiam kant de ne durea mainile. imi pare bine ca profesorul nu a supravietuit chinului
leo_
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:00
scuze k-ti spun dar mie imi suna a MINCIUNA daia MARRE.NU? Dak erea pana akm va intalne-ati de mult.Si ce ai spus ?K TE IUBESTE
kudika311951
Postat pe 12 Octombrie 2010 19:37
cel mai bn ar fi sa inchei relatia
kudika187425
Postat pe 15 Octombrie 2010 14:59
buna,eu in locul tau nu as crede absolut nimic,ai mare grija sa nu ti ceara bani si tu sa i dai,sa ti zica ,ca are nevoie ca i s au blocat conturile in banca,el fiind mare fomist dar tie sa ti fi creat impresia ca este fat frumos cu casa de vacanta,mare grija,nu l cunosti,esti sigura ca cel din poze este chiar el?eu cred ca este un impostor,care urmareste ceva,mult noroc.
marilenaionela
Postat pe 16 Octombrie 2010 15:29
Bravo!!!! Ati reusit sa ajungeti la pagina 21,demn de ceva mai serios."am o relatie de 4 luni cu un barbat pe care nu l-am vazut" Frumoasa"relatie" Succes in continuare ;si la relatie si la comentarii
healthy005889
Postat pe 16 Octombrie 2010 21:11
La tine un caz mai special,si eu vb de 1.9 luni si tot asa tinem unul la altul, nu ne-am vazut real dar noi suntem casatoriti si ramanem prieteni doar aici..Te inteleg perfect
dorry
Postat pe 23 Octombrie 2010 07:30
De la: kudika013416, la data 2010-10-06 16:12:52o mai tineti mult cu porcaria asta de subiect?????
numai cand vad greselile de ortografie ma gandesc ca nu merita sa comentez
apoi mai este si exprimarea....si subiectul in sine
gata...gasiti altceva
zau asa

Nu iti place nu citi.Daca tu crezi ca subiectul asta e o porcarie(ceea ce si este in esenta) propune altul mai interesant.

Postat pe 24 Octombrie 2010 10:33
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:52:38buna
am o relatie cu un baiat de 4 luni jumatete insa nu neam vazut de cat in poze
lam cunoscut acum 4 luni si jumate din greseal pe un site de invizibil.intrasem sa vad daca e pe mes o prietena si am vazut avatarul lui si mia placut si iam dat add.de atunci tot vb la telefon si pe mes.insa nu lam vazut de cat in poze.am vrut sa ne vedem pana acum insanu neam intalnit niciodata au tot aparut piedici.prima data a trebuit sa plece din tara ca avea treaba cu serviciu.apoi am zis ca o sa isi ia concediu si va veni la mine sa ne cunoaste. insa inainte de asta a aparut o problema cu tatal lui si a trebuit sa plece din tara iar cu el la spital.mama lui e foarte hitlerista aproape nebuna.si sora lui la fel si au profitat de el ca are bani si lau tot stresat.el a facut un blocaj fizic si a lesinat in fata spitalului pt ca erea epuizat si maam lui tot tragea de el .tatal lui fiind bolnav nu erea inca in stare sa il viziteze la spital dar mama lui la obligat mai mult .a lesinat si sa lovit la coloana.acum nu merge insa noi continuam sa vb la telefon ca webul lui nu mrge din cauza ca are linux pe laptotp.acum e tot acolo de 2 luni si cred ca o sa mai dureze pana va aveni acasa.imi spune ca ma iubeste ca vrea sa vina acasa la mine ca abia asteapta sa se faca bine .acum se simte mai bine face cativa pasi insa nu stiu ce sa cred oare o fi adevarat?ma suna in fiecare seara si vb si pe messenger, masuna si in cursul zilei imi lasa mesaje,cica ma iubeste.face planuri pt cand va veni acasa.imi vb de casa lui de vacanta de faptu ca are bani ca de asta la disperat si familia lui ca tot timpu vroiaiu cate ceva.sincer mam atasat de el.dar imi e frica .daca nu e adevarat.
healthy001673
Postat pe 29 Octombrie 2010 16:31
Parerea mea personala este ca cea mai mare probabilitate sa atragi atentia unei fete, femei , mai ales pe net este textul pe care ti l-a servit tipul, dar care poate fi adevarat sau nu. Pe de alta parte daca nu risti niciodata nu castigi niciodata , Pa si bafta...
healthy001673
Postat pe 29 Octombrie 2010 16:36
De la: TIGRA, la data 2010-10-06 16:07:30
De la: Caliope, la data 2010-09-25 17:17:56
De la: bezi, la data 2010-09-25 17:05:18 Ha ha ha ce " glume " îþi spune tipul !
Sper cã nu crezi toate balivernele ãstea ?
Totul e cusut cu " aþã albã" ,cum naibii nu îþi dai seama ? Spune-i ºi tu niºte poveºti de genul celor pe care þi le spune el þie ºi vezi cum reacþioneazã. Cred cã nici fotogrfia lui de la avatar nu e realã. Doamne ce naivi suntem cîteodatã !

chiar...sa-i spuna ca a primit mostenire o vila pe malul marii si ceva banuti intr-un cont bancar,in euroi,ca este asigurata pe viata si nu o sa mai duca lipsa de nimic pe tot restul vietii,si ca sarbatorile o sa le faca in Bali sa vezi ce repede se pune tipu' pe picioare,zburand o sa vina la ea

si ca are un Porsche cabrio pt vara si un X5 pt iarna , so o sa vina baiatul "turbo", sau daca chiar are bun simt, si ma indoiesc, o sa zica "nu se uita asta la mine"; dar totusi cred ca o sa vina cu maaaaare viteza si o sa zica ca i-a pus Dumnezeu mana in cap

Caliope
Postat pe 30 Octombrie 2010 23:35
toate ca toate ...zici ca el nu are web dar tu ai . Poate nu te-a pus pacatul sa-i arati vreo tâta sau vreo piersicuta pe web cam ca deh te iubeste si sta la pat saracul cu atatea probleme merita sa-i distraga cineva atentia
jessica23_healthy
Postat pe 10 Decembrie 2010 04:47
Deci...i-ai vazut avatarul pe site si te-ai indragostit :) Oamenii de pe net sunt exact ceea ce vor ei sa fie: bogati, frumosi, destepti, plini de umor. Dar te-ai intrebat vreodata daca barbatul ala are ceva real din tot ceea ce-ti prezinta? De cate ori a trebuit sa va intalniti, s-a intamplat ceva :) Pun pariu ca nu e roman :) Si daca n-are web cum de esti tu asa sigura ca avatarul lui nu e vreo poza mai veche de-a lui Orlando Bloom? :) Doamneeeee, esti naiva rau! Presupun ca ai facut prostia sa-ti dai drumul la web si sa te expui in toata splendoarea :) spre deliciul lui si al prietenilor lui veniti in vizita sa-i vada noua cucerire :):):)
Ionyssa
Postat pe 11 Decembrie 2010 16:46
Cred ca sunteti dusi amandoi in lumea copiilor .
healthy010635
Postat pe 11 Decembrie 2010 21:23
...doamne, dudui si domnisoare, a venit timpul sa-mi arat adevarata identitate...sunt posesorul insulei xng(nu pot sa desconspir locatia, sa nu dati buzna in oaza mea de liniste)...pe care am achizitionat-o chiar dupa primirea mostenirii mele princiare(sa moara dusmanii)...datorita avansarii tehnologice a omenirii sunt in masura de fi in contact cu intreaga lume tocmai din insorita xng...trebuie sa va dezvalui ca am invatat in copilarie 77 de limbi, printre care si romana, datorita faptului ca am avut un stramos de aceasta origine(si am auzit ca sunt fete "tari" pe acolo). Am o singura problema, datorita intensitatii valorilor unor radiatii nu pot folosi webcam-ul, deci va trebui sa mergeti pe incredere, dealtfel valoarea unei relatii se bazeaza pe incredere, daca nu aveti aceasta valoare, bineinteles nu putem avea o relatie(nici cel putin virtuala)
O astept pe printesa visurilor mele sa ma contacteze la adresa:(virtuala-bineinteles)protopicitocarconita@gionymail.xng
kudika195501
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:26
................................
roz5blue6lila7
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:32
sunteti pierduti in lumea voastra...
roz5blue6lila7
Postat pe 12 Decembrie 2010 13:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Help! 4 De la: kudika_14576 9 Septembrie 2012 14:26
hello?????????? 16 De la: Valy90 19 Mai 2011 14:12
sa merg inainte sau sa ma despart... 11 De la: kudika_pudika 22 Septembrie 2011 01:58
Litoralul pentru Toti 2012 1 De la: Euroteamtravel_Romania_1 30 Mai 2012 08:54
Nu stiu cum este mai bine 7 De la: Viorica_Vio 14 Noiembrie 2013 13:20