Mai multe
mai ai/are relatia ?
|
||
|
Caliope Postat pe 12 Decembrie 2010 22:29 |
||
|---|---|---|
|
Buna Draga mea din proprie experienta iti spun si fara nici un alt interes..daca nici macar nu l/ai vazut vre/o data ..mai bine nu crede ..crede/ma pe cuvant,te minte!! Lasa/mi id/ul tau sa vorbim mai mult si sa iti impartasesc din experienta mea. O zi frumoasa..si astept raspunsul tau |
||
|
mara_bogdan Postat pe 13 Decembrie 2010 15:01 |
||
| buna,am citit povestea ta si mi se pare ca tipu se rade de tine ,in 4 luni era timp suficient pt a se deplasa sa te cunoasca nicidecum sa iti spuna asemenea aberatii,deci incearca sa nu te amagesti ca vei suferi | ||
|
|
||
|
loly9 Postat pe 13 Decembrie 2010 21:53 |
||
|
Buna..Mai copila...o relatie cu o persoana de 4 luni si ceva?...e o relatie virtuala..stai atenta ,nu te hazarda..pune un antivirus in fata sufletului..sa nu fii dezamagita..nu zic ca nu ar merge..ba da..Dar,un barbat ce cauta cu adevarat o relatie...sa fie stabil sa-si creeze o familie...vine vede originalul..Si nu va vb.niciodata familia de rau....vorbind asa..inseamna ca nu e un familist...NU vorbeste de bani doar daca e unul care castiga ceva ..si se crede buricul targului!Un barbat inteligent ce munceste ...si doreste o familie..ca si femeia ..verifica multe inainte de a lua o decizie! Traieste viata..bucura-te de real..de va fi sa fie ..te va cauta !..Barbatul cand simte femeia ca indragostita sau ca nu poate trai fara el..o considera o prada si pleaca in cautarea altei! Mult succes !
|
||
|
doridor Postat pe 15 Decembrie 2010 14:44 |
||
| cel mai bine ar fi sa nu te arunci orbeste ionainte ,sa astepti intalnirea fata in fata ,si nu crede tot ce ti se spune, daca te iubea facea tot posibilul sa va intalniti nu crezi? oricum iti doresc mult noroc dar ai grija | ||
|
vas Postat pe 15 Decembrie 2010 18:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castigati bani simplu ,testat si adevarat, poate singura modalitate de a face bani!!!!! fara prea multa munca | 1 | De la: sanete 4 Noiembrie 2010 16:25 |
| Copiii in vacanta | 7 | De la: criszoe 3 August 2013 16:18 |
| ce se intampla cu aparatul meu foto? | 8 | De la: _oktober_ 9 Octombrie 2010 22:06 |
|
|
||
| Ajutor?? Sarcina? | 11 | De la: kudika_21232 29 August 2013 15:02 |
| i need.... | 4 | De la: g_mihaela19 4 Decembrie 2010 23:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.