Setari Cookie-uri

am o relatie de 4 luni jumatate cu un barbat pe care nu lam vazut

ce naiva esti fetito!! lasa lumea virtuala si socializeaza cu oamenii reali, pe care ii poti privi in ochii, asa incat sa-ti dai seama cu ce persoane ai de-a face!
kudika185133
Postat pe 27 Septembrie 2010 09:39
DE LA BRUNO :GÂNDEªTI RETRO SAU ANTICIPAT ? LA CE OSPICIU AI FIªE ? DACÃ N-AI ...E TARDIV !
kudika312524
Postat pe 27 Septembrie 2010 09:40
nu-i concurs!

ah, ce-mi place cand stric vise!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 27 Septembrie 2010 09:51
Cati ani ai pasarica,13,14? Scuza ma dar numai la varsta asta poti gandi in halul asta!
kudika074285
Postat pe 27 Septembrie 2010 10:26
incercasa-l intilnesti,apoi puteti vb de dragoste.
Botiza
Postat pe 27 Septembrie 2010 10:36
Suna mai mult a telenovela....sunt convinsa ca minte cu nerusinare....daca tu vrei sa devii o parte din fatatda asta pe care el si-o insuseste...gresesti asa cum ai gresit si pana acum....ori este un handicapat...ori are o problema psihica...este imposibil ca in decurs de 1 luna sa nu vina sa va intalnit ...ce sa mai discutam de ani...este un psihopat.
Isabela_healthy
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:04
....ciao....
vin si eu
kudika117876
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:06
Draga mea, nu ai o relatie ci poti un dialog! Si pentru ce iti trebuie o asa complicatie? Chiar daca nu te minte, e un las, un barbat care nu va face decat ce ii zice familia si daca "mamuca" zice nu, tu esti afara din schema. Treci mai departe , sunt o multime de tipi care chiar merita sa fie iubiti
lisaU
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:11
De la: kudika154638, la data 2010-09-18 16:17:56eeeeeeeeeeeeeee.ce destepte mai sunt unele.tot critica si fac misto insa sunt vai de ele.mai bine stati in banca voastra si nu mai comentati nimic.unele persoane vor un sfat nu prostii din capu vostru .desteptaciunilor.eu nu ma impac cu limba romana dar macar gandesc nu sunt proasta si fac misto cand alti vor un sfat.dute tu pe la scoala pe la orele de logica poate incepi si tu sa gandesti

Intai sa incep cu sfaturile si apoi cu criticile.Ceea ce ai tu nu se numeste relatie.Nu poti avea o relatie cu o persoana pe care nu o cunosti.Asteapat sa va intalniti, sa va cunoasteti si apoi poti vorbi de o relatie.

In privinta exprimarii, sa stii ca este foarte important in viata sa cunosti notiuni elementare de limba romana.Tu la capitolul gramatica stai foarte prost.Degeaba te superi pe cei care ti-au facut observatii, ca au dreptate.Tu nu ai notiuni de gramatica, care se invata in clasele I-IV.Nu stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical si nici cu exprimarea nu stai bine.Ar trebui sa-ti spui varsta ca sa stim si noi ( asa de curiozitate)...ca sincer nici de gandit nu prea gandesti.
healthy006968
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:12
Buna , o experienta asemanatoare am avut si eu , numai ca la un moment dat ne-am vazut si aa fost ceva de neasteptat ,pt ca era mai frumos si mai buna relatia pe mess si prin telef..... ceea ce intotdeauna asteptarile te inseala. tu stii mai bine ce asteptari ai de la el ? dar el in schimb poate decat vorbe si numai o persoana ascunsa in spatele unui telef...sau pc.... nunmai bine si bafta cu pers de incredere nu bla,bla,.....
kudika091056
Postat pe 27 Septembrie 2010 12:27
Draga mea iti d-au un sfat cei care nu reusesc in atatea luni sa ajunga unde promit sunt niste lichele care nu au ce face si isi petrec timpul pe internet si promit marea cu sarea ca sunt bogati ca va iubesc si etc.... dar de fapt sunt gogomanii de adormit copii,sunt niste parlitii care nu au nimic si va fac pe voi sa credeti ca suntetii zane sau ilene cosanzene.Atentie mare cu cine vb. pe mess.
lylyana
Postat pe 27 Septembrie 2010 12:50
pai.".mana"--->"mani"+altceva :))asa se formeaza cuvinte si expresii noi
Lb romana..mereu in schimbare
yupz_
Postat pe 27 Septembrie 2010 13:05
De la: yupz_, la data 2010-09-27 13:05:27pai.".mana"--->"mani"+altceva :))asa se formeaza cuvinte si expresii noi
Lb romana..mereu in schimbare

siguuurrr..picior de urs = mina...
RUY_BLAS
Postat pe 27 Septembrie 2010 13:10
Este o smecherie !!!!!!!!!!!!!!! Asa a incercat sa te faca praf. Sa i-ti fie mila de sarmanul om ...bla bla.apoi sa te fraiereasca . cum poti sa ti la cineva pe care nu-l cunosti . PROSTIIII!!!!!!!!!!!!!! Veziti de viata ta .Si cand vezi omul te poti insela.
moldovancamelia
Postat pe 27 Septembrie 2010 13:20
Scumpik, ai mare grija! ... Am cunoscut si eu unu in genul astuia pe un alt site de socializare si modul ,,relatiei'' este cam la fel. El era frumos, cu bani si vesnic ocupat cand venea vorba sa ne intalnim :))) ... imi promitea la fel de frumos ca ne vedem ,,maine, peste 3 zile, peste o saptamana'' ...dar de fiecare data se intampla ceva si nu mai putea ajunge la mine. Ma iubea enorm, :)) eram femeia visurilor lui, ar fi facut orice sa fim impreuna ... dar cand venea vorba de intalnire live, avea aceiasi problema ... INTERVENEA CEVA! La web spunea ca nu se arata deoarece este agent DIICOT :))) si meseria lui ii interzice sa se arate lumii ( versiunea lui ieftina). In fine, au trecut destule luni in care ne-am rezumat sa vorbim la telefon si pe internet, timp in care eu il urmaream din umbra pentru ca nu-mi place versiunea lui improvizata .... Asa am descoperit si alte iubiri virtuale de-ale lui cu care avea aceiasi relatie, le iubea la fel de mult, le suna zilnic de pe acelasi numar ... si culmea, urma sa se intalneasca si sa se casatoreasca cu fiecare dintre ele =))) .... Suna a telenovela dar e adevarat! Tipul se considera ff inteligent si stia sa ajunga la inima omului asa ca am avut multa bataie de cap pana sa-l demasc. Dupa 6 luni de iubire virtuala cu mine, si dupa alte multe luni de iubire cu celalalte fete, Fat Frumos a patit ceva si a disparut din peisaj ...asa ca si-a sters contul de socializare, si-a inchis contul de yahoo si implicit ID de messenger, a aruncat cartela aia de pe care tot vorbeam ... si am ramas cu ochii in soare ,,ia-l de unde nu-i!''. Prin diverse metode, am reusit sa iau legatura cu parte din ,,iubirile lui virtuale'' si sa aflu ce fel de relatii au avut si sa-i redeschid parte din conturile ce le avusese odinioara.... Asa am aflat ca superbul din poze era doar un vis frumos :))) , barbatul de 26 de ani pe care il cunoscusem nu era nici agent DIICOT, nu avea nici varsta de 26, si nu era nici tipul din poze :))=))) ... barbatul cu care vorbeam era un om bolnav psihic din Valcea , insurat de 10 ani, avea 34 de ani si era disperat ca nevasta-sa nu-i facea copii asa k o luase razna pe net. Deci ai mare grija cu cine te bagi in seara! ... daca ii place Audi si se lauda cu case de vacanta pe la Brasov, daca se lauda k isi permite orice si are voce la telefon de barbat trecut de 30 de ani .... e posibil sa fie acelasi psihopat! pe conturile de socializare purta diverse nume :)) Adi, Andy, Alex, Catalin, Mido .... si cred k mai sunt cateva :))), in realitate il cheama Mihai :))) . Deci, vezi ce faci si ai grija de tine! ... Mi-ar face placere sa vorbim mai mult pe messenger .... s-ar putea sa-ti dau detalii care sa te ajute in a-i descoperi adevarata identitate.
Violett_13
Postat pe 27 Septembrie 2010 13:22
De la: kudika192660, la data 2010-09-26 20:39:26lasa-mi un id de mess....cunosc o situatie similara....barbat cu bani...sta pe mess toata ziua...vrea sa o vada si apoi vine cu scuze ca sa intamplat nu stiu ce...putem dezvolta acest subiect dar nu aici...sunt persoane care nu prea inteleg situatii de genul asta...

seara frumoasa iti doresc

vreau eu ID-ul tau.... sa vorbim! ... daca nu e mincinosul ei , e al meu :)))) ... sa vedem daca seamana sau nu povestea :))) .... oricum eu am aflat cine era boul din spatele pozelor si culmea ... l-am gasit si pe superbul din poze :))) ...akm suntem prieteni buni si avem o relatie ff frumoasa de amicitie :))=))).
Violett_13
Postat pe 27 Septembrie 2010 13:27
De la: mayaliv, la data 2010-09-26 20:51:44
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:52:38buna
am o relatie cu un baiat de 4 luni jumatete insa nu neam vazut de cat in poze
lam cunoscut acum 4 luni si jumate din greseal pe un site de invizibil.intrasem sa vad daca e pe mes o prietena si am vazut avatarul lui si mia placut si iam dat add.de atunci tot vb la telefon si pe mes.insa nu lam vazut de cat in poze.am vrut sa ne vedem pana acum insanu neam intalnit niciodata au tot aparut piedici.prima data a trebuit sa plece din tara ca avea treaba cu serviciu.apoi am zis ca o sa isi ia concediu si va veni la mine sa ne cunoaste. insa inainte de asta a aparut o problema cu tatal lui si a trebuit sa plece din tara iar cu el la spital.mama lui e foarte hitlerista aproape nebuna.si sora lui la fel si au profitat de el ca are bani si lau tot stresat.el a facut un blocaj fizic si a lesinat in fata spitalului pt ca erea epuizat si maam lui tot tragea de el .tatal lui fiind bolnav nu erea inca in stare sa il viziteze la spital dar mama lui la obligat mai mult .a lesinat si sa lovit la coloana.acum nu merge insa noi continuam sa vb la telefon ca webul lui nu mrge din cauza ca are linux pe laptotp.acum e tot acolo de 2 luni si cred ca o sa mai dureze pana va aveni acasa.imi spune ca ma iubeste ca vrea sa vina acasa la mine ca abia asteapta sa se faca bine .acum se simte mai bine face cativa pasi insa nu stiu ce sa cred oare o fi adevarat?ma suna in fiecare seara si vb si pe messenger, masuna si in cursul zilei imi lasa mesaje,cica ma iubeste.face planuri pt cand va veni acasa.imi vb de casa lui de vacanta de faptu ca are bani ca de asta la disperat si familia lui ca tot timpu vroiaiu cate ceva.sincer mam atasat de el.dar imi e frica .daca nu e adevarat. [/quot

Asta nu este o relatie!!!!! mai degraba o prostie!!!! pierdere de timp si de bani

citeste mesajele si astept sa vb!
Violett_13
Postat pe 27 Septembrie 2010 13:33
Simplu....de ce nu mergi tu la el????????? Te ajuta cu banii...........daca asta ar fi o problema....iar doua zile poti locui la hotel...fara angajamente fata de familie...
Daca nu faci asta............eu cred, atunci, ca este doar o minciuna.......si o modalitate de 'petrecere' a timpului in excedenta....
kudika060168
Postat pe 27 Septembrie 2010 13:47
Buna

Eu zic ca merita sa incerci sa va intalniti. Eu am vorbit cu un baiat mai bine de 5 luni la telefon si pe net iar cand in sfarsit ne-am cunoscut a fost totul ok. Incercarea moarte nu are. Daca nu-ti place si nu e ok nu vad ce te retine sa pleci fara sa te mai uiti inapoi.
Asa ca bafta.
kudika133370
Postat pe 27 Septembrie 2010 14:20
vreau sa vb cu tine...lasa-mi id si vb pe mess si iti spun parerea mea .mersi :*
ralucaandra
Postat pe 27 Septembrie 2010 14:23
ca sa vezi daca e adevarat testeaza-l, spune ca vrei sa mergi la el sa-ti zica exact unde este.
pt a sti mai multe imi trebuie mai multe detalii
oricum stiu multi care s-au cunosc pe net,unii care s-au si casatorit,
dar la tine mi se pare mai mult o telenovela,poate e chiar adevarat dar ca sa iti pot da un sfat imi trebuie mai multe detalii....
Lasa un mesaj si mai vb
cu bine
ioanaMar_healthy
Postat pe 27 Septembrie 2010 14:47
salut,
nu-ti face iluzii pana cand nu-l privesti in ochi si te tine de mana......atunci poti sa stii adevarul
kikung
Postat pe 27 Septembrie 2010 15:15
De la: kudika312524, la data 2010-09-27 09:35:15TRATEAZÃ-TE

Ai gandit mult pana ai emis perla asta?

Postat pe 27 Septembrie 2010 15:31
sincer.....eu personal...nu as crede ...dar ,exista un 'dar' niciodata nu se stie oricum cel mai bine ar fi sa incerci sa nu te atasezi prea tare,singura care va avea de suferit vei fi tu, asa ca mai bine pune raul innainte,dezamagirea va fi mai mica,bafta multa oricum:)
mariantonia
Postat pe 27 Septembrie 2010 15:35
daca nu e berbec,e bine :)) ai mare grija,indiferenta este ce mai buna arma...sunt curioasa daca va veni la tine cand se va face bine..nu ai nimic de pierdut..tu raspunde-i la telefoane,vorbeste...si vezi tu apoi daca vine sau nu sa te vada...sa ne anunti si pe noi. ai mare grija,barbatii sunt barbati..cuceresc si apoi o cam lasa balta..toate dulcegariile sunt la inceput si apoi nimic...nu crede in cuvintele lui dulci,mai bine spune-i sa nu-ti mai zica..dupa ce va vedetzi..dupa un an de relatie in care sa va vedetzi..atunci poti sa crezi orice zice..pana atunci nu..crede-ma ca stiu cum e..e nasol sa ti se spuna "te iubesc,vreau sa fiu cu tine toata viata" dupa 5 luni de relatie in care sa te vezi...iar dupa un an sa se termine povestea..mai bine fara cuvinte de-astea ;) nu tot ce zboara se mananca..eu cred ca va veni la tine,ceva e..mincinos nu pare a fi..din momenmt ce te tot suna..dar totusi ne bine sa fi sigura..asteapta sa vezi daca vine la tine si mai bine spune-i ca iubirea inseamna s-ati dai viata p[t cel de langa tine si ca spune asa pt ca tine la tine,e indragostit..dar iubirea vine mult mai tarziu...
Corina1205
Postat pe 27 Septembrie 2010 16:29
nu e o prostie..nu te lua dupa lumea rea..ti-am spus..cunosc pe cineva care a vb vreun an-2 pe internet cu un barbat si cum s-au vazut s-au si casatorit..au copil acum...asa ca totul e posibil,tu sa ai grija de tine,sa vezi daca vine sa te vada,daca cuvintele lui sunt adevarate...ai grija.
Corina1205
Postat pe 27 Septembrie 2010 16:31
De la: estera01, la data 2010-09-19 04:34:35ce grea este gramtica pentru unele persoane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad ca nici tu, nu faci exceptie!!!!! Tot cu greseli scrii, nu?
Elly_Whitesoul
Postat pe 27 Septembrie 2010 16:32
Salut! In primul rind as vrea sa iti spun ca imi pare nespus de rau p-u tine, p-u situatia bizara in care te afli...
Eu te-as sfatui sa fii foarte atenta si sa nu te lasi coplesita de "CUVINTE" (care pot fi doar vorbe goale). Inainte de a face un pas mai serios, incearca sa il cunosti mai indeaproape cum se comporta in viata de zi cu zi, ce capricii si ce puncte pozitive are, dupa care la concluzie vei ajunge singura.
Fa tu prima pasul, daca el tot amina intilnirea? Nu cumva este ceva la mijloc de care nu ti-a mai vorbit?
Mergi tu la el in vizita, cred ca are nevoie de cineva cu care sa schimbe doua vorbe, fiind bolnav orice vizita e placuta.
Bafta in toate!
Elly_Whitesoul
Postat pe 27 Septembrie 2010 16:43
Buna...sa sti ca si eu am fost in situatia ta...ne-am cunoscut pe net si am vb la tel si pe mess 6 luni...apoi ne-am vazut...vb si acum si multe altele...ce vreau sa-ti spun e ca...daca te iubeste va veni sa te vada...nu fa nimic vb in continuare cu el si lasa-l pe el sa vina la tine...cu toate ca putin e ciudat ..i s-au intamplat prea multe dar nu conteaza...
gabryella8
Postat pe 27 Septembrie 2010 17:20
Fetelor de ce sunteti asa rautacioase....in romania asta multe persoane sunt frustrate...de asta merge bine tara asta nenorocita...fata doar a cerut un sfat...daca vreti sa-i dati bine daca nu, faceti ceva util macar pt voi daca pt altii nu sunteti in stare.
gabryella8
Postat pe 27 Septembrie 2010 17:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
posibil sarcina 4 De la: kudika464680 17 August 2013 17:41
Transplant renal 5 De la: sanatate08 11 Februarie 2012 22:25
Piascledine 300 pentru gingii 2 De la: kudika_11958 17 Iulie 2012 17:17
produse sunsilk 6 De la: incognito_cris 27 Aprilie 2015 18:16
inselat de ani 3 De la: kudika_959864 4 Aprilie 2014 11:53