Setari Cookie-uri

am o relatie de 4 luni jumatate cu un barbat pe care nu lam vazut

ESTE UN MARE MINCINOS, PAREREA MEA
kudika061601
Postat pe 29 Septembrie 2010 13:15
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:52:38buna
am o relatie cu un baiat de 4 luni jumatete insa nu neam vazut de cat in poze
lam cunoscut acum 4 luni si jumate din greseal pe un site de invizibil.intrasem sa vad daca e pe mes o prietena si am vazut avatarul lui si mia placut si iam dat add.de atunci tot vb la telefon si pe mes.insa nu lam vazut de cat in poze.am vrut sa ne vedem pana acum insanu neam intalnit niciodata au tot aparut piedici.prima data a trebuit sa plece din tara ca avea treaba cu serviciu.apoi am zis ca o sa isi ia concediu si va veni la mine sa ne cunoaste. insa inainte de asta a aparut o problema cu tatal lui si a trebuit sa plece din tara iar cu el la spital.mama lui e foarte hitlerista aproape nebuna.si sora lui la fel si au profitat de el ca are bani si lau tot stresat.el a facut un blocaj fizic si a lesinat in fata spitalului pt ca erea epuizat si maam lui tot tragea de el .tatal lui fiind bolnav nu erea inca in stare sa il viziteze la spital dar mama lui la obligat mai mult .a lesinat si sa lovit la coloana.acum nu merge insa noi continuam sa vb la telefon ca webul lui nu mrge din cauza ca are linux pe laptotp.acum e tot acolo de 2 luni si cred ca o sa mai dureze pana va aveni acasa.imi spune ca ma iubeste ca vrea sa vina acasa la mine ca abia asteapta sa se faca bine .acum se simte mai bine face cativa pasi insa nu stiu ce sa cred oare o fi adevarat?ma suna in fiecare seara si vb si pe messenger, masuna si in cursul zilei imi lasa mesaje,cica ma iubeste.face planuri pt cand va veni acasa.imi vb de casa lui de vacanta de faptu ca are bani ca de asta la disperat si familia lui ca tot timpu vroiaiu cate ceva.sincer mam atasat de el.dar imi e frica .daca nu e adevarat.

e insurat, are 40 si ceva de ani si 1-2 copii...
Lucia38
Postat pe 29 Septembrie 2010 13:18
Grea este ortografia limbii romane.
costsor
Postat pe 29 Septembrie 2010 14:26
well you are not the only one. Eu is in o relatie pe internet cu un tip de 9 luni jumate, si nu e din tara. Intrebarea mea pt tine: nu iti da de banuit ca de fiecare data , cand trebuie sa va intalniti apare o problema ? Eu nu cred ca in coincidente. Ai grija. Nu te agata numai de vorbele lui, asteapta si faptele .
Andreeea_healthy
Postat pe 29 Septembrie 2010 14:32
Se termina lumea,zau!
Deja si relatia intre doua persoane a devenit virtuala si fara sa se vada vreodata!WTF?Ati luat`o razna?
Copii cum draq mai faceti? Va puneti sperma si ovulele la share si iata cum se fecundeaza virtual???
AdrianaR
Postat pe 29 Septembrie 2010 14:39
De la: AdrianaR, la data 2010-09-29 14:39:57Se termina lumea,zau!
Deja si relatia intre doua persoane a devenit virtuala si fara sa se vada vreodata!WTF?Ati luat`o razna?
Copii cum draq mai faceti? Va puneti sperma si ovulele la share si iata cum se fecundeaza virtual???

o sa fie inventate nejte computere in care sa ne putem baga.....pu....ciucurelul
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 29 Septembrie 2010 15:02
De la: gabryella8, la data 2010-09-27 17:25:49Fetelor de ce sunteti asa rautacioase....in romania asta multe persoane sunt frustrate...
ohhhhooo....mai ales pe Kudika...a lot of...
Caliope
Postat pe 29 Septembrie 2010 21:32
vrajealaaa.scuza-ma dar tu chiar crezi toate prostiile astea?suna a scenariu de film...hmmm messu merge pe linux? webu nu?ciudata treaba...mi se pare cam incredibil.daca nu poate el sa te vina sa te vada... du-te tu si elucideaza enigma.succes!
MIssLo
Postat pe 29 Septembrie 2010 22:10
ai mare grija cf pentru k asa se atrag fetele in cursa prin mila poate el este bonlav de mult poate fi ori cine dar nu crede tot ce auzi fi fff atenta te pop si mult succes
kudika152458
Postat pe 30 Septembrie 2010 07:54
Draga, invata sa scrii corect gramatical si pe urma dai papucii ca nu e de bine
kudika178703
Postat pe 30 Septembrie 2010 14:32
De la: kudika178703, la data 2010-09-30 14:32:42Draga, invata sa scrii corect gramatical si pe urma dai papucii ca nu e de bine

mai bine "da-i" si tu o tura prin ortografie
Vio36
Postat pe 30 Septembrie 2010 16:21
Lasa ca stiu gramatica papucii pentru amandoi.problema este daca papucii au tras chiulul sau nu de la orele de matematica.
kudika023770
Postat pe 30 Septembrie 2010 21:17
nu dau sfaturi ,dar pt mine e un tip care nu are curajul de a se arata si nu din motivele care ti le insira ci asa ii place lui sa creada ca te iubeste si tu la fel. e un fel de abureala la distanta. si sincer si mie-mi place asta dar cand te vei apropia de el va disparea pur si simplu. tu nu-l iubesti pe el ci iubesti inchipuirea barbatului ideal din capul tau care vorbeste cu vocea lui la telefon. tine-o tot asa .la un contact vizual poate vei suferii o dezamagire, tu sti mai bine. tine minte barbatii buni ori sunt insurati ori poponari glumesc dar e pe bune. ha ha bafta.
kompus
Postat pe 30 Septembrie 2010 22:02
buna
tu dupa tine ce simti?oare merita acest sacrificiu ?dupa cum spui ai vrea sa il cunosti sau numai sa fiti impreuna?
kudika321369
Postat pe 30 Septembrie 2010 22:15
Draga mea,eu nu cred nimic...dintr-o data webul nu mai merge ...nu poti vedea nimic concret...daca e si zodia berbec ai pus-o,astia mint de ingheata apele...incearca sa te detasezi de el,nu sa nu mai vorbiti ci doar sa nu mai pui botul la bazaconiile lui,iti doresc mult succes
kudika139787
Postat pe 1 Octombrie 2010 08:02
doamne asa ceva chera n-am mai auzit.... tu nu vezi ca de cate ori treb sa va intalniti se gaseste cate un pretesct lasal fata dal naibii asta e un psihopat sincer...daca totul era in regula cu persoana lui te cauta pana acum nu crezi?
kudika151469
Postat pe 1 Octombrie 2010 09:16
Papusha,invata a scrie corect din pdv gramatical!Si exprimarea ta...e sub orice critica... Nu-ti vine sa-ti dai usurel cu capsorul tau dragut de toti peretii??????Imi imaginez ca nu...de unde nu e,nici D-zeu nu cere...
mirunadana
Postat pe 1 Octombrie 2010 13:00
lam cunoscut acum 4 luni si jumate din greseal pe un site de invizibil.intrasem sa vad daca e pe mes o prietena si am vazut avatarul lui si mia placut si iam dat add.de atunci tot vb la telefon si pe mes.insa nu lam vazut de cat in poze.am vrut sa ne vedem pana acum insanu neam intalnit niciodata au tot aparut piedici.prima data a trebuit sa plece din tara ca avea treaba cu serviciu.apoi am zis ca o sa isi ia concediu si va veni la mine sa ne cunoaste. insa inainte de asta a aparut o problema cu tatal lui si a trebuit sa plece din tara iar cu el la spital.mama lui e foarte hitlerista aproape nebuna.si sora lui la fel si au profitat de el ca are bani si lau tot stresat.el a facut un blocaj fizic si a lesinat in fata spitalului pt ca erea epuizat si maam lui tot tragea de el .tatal lui fiind bolnav nu erea inca in stare sa il viziteze la spital dar mama lui la obligat mai mult .a lesinat si sa lovit la coloana.acum nu merge insa noi continuam sa vb la telefon ca webul lui nu mrge din cauza ca are linux pe laptotp.acum e tot acolo de 2 luni si cred ca o sa mai dureze pana va aveni acasa.imi spune ca ma iubeste ca vrea sa vina acasa la mine ca abia asteapta sa se faca bine .acum se simte mai bine face cativa pasi insa nu stiu ce sa cred oare o fi adevarat?ma suna in fiecare seara si vb si pe messenger, masuna si in cursul zilei imi lasa mesaje,cica ma iubeste.face planuri pt cand va veni acasa.imi vb de casa lui de vacanta de faptu ca are bani ca de asta la disperat si familia lui ca tot timpu vroiaiu cate ceva.sincer mam atasat de el.dar imi e frica .daca nu e adevarat.

Doamne, mare ti-e gradina.Unii au mai sarit si gardul.Fata draga, tu ai fost la vreo ora de limba romana?Dupa cum scri, cred ca nu.Nu se poate ca cineva sa fie atat de agramat.Toti mai facem greseli, dar tu nu sti sa scri in limba romana.Nu e posibil asa ceva.In loc sa stai pe mess, mai bine ai pune mana sa studiezi gramatica limbii romane ( notiuni de clasa a III-a sau a IV-a).Daca scri asa si pe mess, nici nu ma mir ca cel cu care vorbesti nu vrea sa te intalneasca.Sa ne fereasca Dumnezeu de asa specimene.
healthy014384
Postat pe 1 Octombrie 2010 13:02
De la: healthy014384, la data 2010-10-01 13:02:13

Doamne, mare ti-e gradina.Unii au mai sarit si gardul.Fata draga, tu ai fost la vreo ora de limba romana?Dupa cum scrii, cred ca nu.Nu se poate ca cineva sa fie atat de agramat.Toti mai facem greseli, dar tu nu stii sa scrii in limba romana.Nu e posibil asa ceva.In loc sa stai pe mess, mai bine ai pune mana sa studiezi gramatica limbii romane ( notiuni de clasa a III-a sau a IV-a).Daca scrii asa si pe mess, nici nu ma mir ca cel cu care vorbesti nu vrea sa te intalneasca.Sa ne fereasca Dumnezeu de asa specimene.
healthy014384
Postat pe 1 Octombrie 2010 13:06
healthy014384 extista optiunea "modifica"
AdrianaR
Postat pe 1 Octombrie 2010 13:07
De la: healthy014384, la data 2010-10-01 13:06:09
De la: healthy014384, la data 2010-10-01 13:02:13

Doamne, mare ti-e gradina.Unii au mai sarit si gardul.Fata draga, tu ai fost la vreo ora de limba romana?Dupa cum scrii, cred ca nu.Nu se poate ca cineva sa fie atat de agramat.Toti mai facem greseli, dar tu nu stii sa scrii in limba romana.Nu e posibil asa ceva.In loc sa stai pe mess, mai bine ai pune mana sa studiezi gramatica limbii romane ( notiuni de clasa a III-a sau a IV-a).Daca scrii asa si pe mess, nici nu ma mir ca cel cu care vorbesti nu vrea sa te intalneasca.Sa ne fereasca Dumnezeu de asa specimene.

Mai, lasati fata in pace cu gramatica voastra. Are si ea nevoie de un ajutor si voi o tineti una si buna de 20 de pagini cu gramatica. Daca sunteti asa de sensibili la subiectul asta, plecati naibii de pe forumuri. Ce vi-ati imaginat ca o sa intalniti numai academicieni pe aici? Luati de cititi carti daca va trebuie exprimare corecta. De-aia intram aici ca sa aratam cat de mult am fost la scoala? Ei, uite eu am fost, dar mi se pare o prostie ce-i tot strigati.
Toti trecem prin momente dificile in viata si ne prinde bine un sfat si daca stim sa scriem si daca nu.
kudika120283
Postat pe 1 Octombrie 2010 16:28
A mai aparut fetita asta pe aici,sau nu...?!?!
Caliope
Postat pe 1 Octombrie 2010 16:31
De la: Caliope, la data 2010-10-01 16:31:53A mai aparut fetita asta pe aici,sau nu...?!?! Nici un da sau ba din partea ei...
Caliope
Postat pe 1 Octombrie 2010 16:32
283,faci bine s`o incurajezi sa ramana asa,agramata...datorita celor ca si tine,jumatate tara e populata de oameni mediocrii si superficiali!
AdrianaR
Postat pe 1 Octombrie 2010 16:35
mai lasat masca Adriana de unde stii tu ca tara noastra e agramata..... cumva tu esti un aistan si nu te-am observat noii...... .....ai sa fim seriosi sa vedem barna din ochiul nostru si dupa la cei lalti ....
kudika151469
Postat pe 1 Octombrie 2010 17:32
De la: kudika151469, la data 2010-10-01 17:32:30mai lasat masca Adriana de unde stii tu ca tara noastra e agramata..... cumva tu esti un aistan si nu te-am observat noii...... .....ai sa fim seriosi sa vedem barna din ochiul nostru si dupa la cei lalti ....

AdrianaR
Postat pe 1 Octombrie 2010 17:37
Bravo .. unele sunteti foarte tari la gramatica si mai faceti si observatii. E greu sa citesti cu atentie sporita ce scriu altii si sa retii cum se scrie corect daca la scoala nu prea ati avut timp? Aveti de unde invata sunt multi care chiar scriu bine.Biata gramatica a limbii romane? Dar fac pariu ca toate acestea pretind ca sunt si vorbitoare de o limba straina.Deschizi topic si nu stii sa scrii. Doamne ce rusine.Ce RELATII mai au unele? Ma minunez in fiecare zi de cat de redusi suntem, ce am facut cu lb. romana, ce am facut cu noi?
LumiTaf
Postat pe 2 Octombrie 2010 07:17

Ma doare sufletul...pentru ca imi amintesc ca si eu am avut o relatie virtuala..si mi-am dat seama ca a fost o prostie..cred ca vrea doar sa te innebuneasca ..sa te atraga pe tine cu faptul ca are bani...tot gaseste piedici in calea intalnirii voastre..oare pentru ca nu vrea sa iti arate cine e defapt? oare pentru ca si-a afisat un anumit statut pe net..iar statutul lui din realitate nu corespunde cel virtual? ...Iar pentru ca o moneda are doua fetze,si cum binele si raul exista in acelasi timp..asa exista si doua posibilitati....cea de-a doua ar fi sa spuna adevarul...poate te iubeste !
mitza_pisicutza
Postat pe 2 Octombrie 2010 10:44
De la: AdrianaR, la data 2010-10-01 16:35:20283,faci bine s`o incurajezi sa ramana asa,agramata...datorita celor ca si tine,jumatate tara e populata de oameni mediocrii si superficiali!

scumpi, datorita celor ca si mine, tara asta e populata cu o persoana mai intelegatoare decat unii frustrati care, daca nu au nimic bun in viata lor, se iau de viata altora, cautand mediocritate si superficialitate care sa o scuze pe a lor. altminteri, nu am idee cum ai ajuns la concluzia ca din cauza mea nu suntem toti scoliti la cote maxime, dar imi cer scuze daca nu mi-am adus aportul la critici care sigur ar fi pus toti mediocrii pe treaba.
kudika120283
Postat pe 2 Octombrie 2010 16:19
De la: kudika120283, la data 2010-10-02 16:19:05
De la: AdrianaR, la data 2010-10-01 16:35:20283,faci bine s`o incurajezi sa ramana asa,agramata...datorita celor ca si tine,jumatate tara e populata de oameni mediocrii si superficiali!

scumpi, datorita celor ca si mine, tara asta e populata cu o persoana mai intelegatoare decat unii frustrati care, daca nu au nimic bun in viata lor, se iau de viata altora, cautand mediocritate si superficialitate care sa o scuze pe a lor. altminteri, nu am idee cum ai ajuns la concluzia ca din cauza mea nu suntem toti scoliti la cote maxime, dar imi cer scuze daca nu mi-am adus aportul la critici care sigur ar fi pus toti mediocrii pe treaba.

Mnah...mereu am spus ca tre sa se introduca psihologia ca materie de baza in scoli...v`ar ajuta sa ganditi real, nu "telenovelic"
AdrianaR
Postat pe 2 Octombrie 2010 16:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
extensii 5 De la: belissyma18 3 Martie 2014 15:58
ce sa inteleg? 58 De la: Gina1989 14 Iulie 2011 13:33
Iubire de bani? 3 De la: kudika_1005869 17 Martie 2016 12:48
PESTE 70% DIN pib-UL AUSTRIEI PLEACA DE LA NOI DIN TARA HAI SA DAM MANA CU MANA DACA AVETI MASINI. 8 De la: anastasia_m 16 Ianuarie 2011 15:18
Prietenul meu e gay????:O 7 De la: kudika418943 5 Septembrie 2011 14:32