Mai multe
buna , am citit ce ati scris despre varsatori si in general aveti dreptate sunt egoisti , gelosi si nepasatori mai ales atunci cand vor sa se desparta de cineva sau cand iubita ia dat "papuci" atunci chiar daca sufera nu se arata si devin foarte indeferenti , stiu pentru ca am avut o relatie cu un varsator si a fost totul ok pana a inceput cu gelozia(dar nu avea dreptate) si vroia sa fac doar ce spunea el adik sa ieie el deciziile in locul meu dar nu i-a mers pentru ca eu sunt scorpion si nu imi place sa fiu dominata adik sa stau sub papukul lui asa ca dupa mai multe certuri ,dupa ce ma intrebat daca el sau familia mea e mai importanta pentru mine ???????i-am spus ca deocamdata el e pe lokul 2 si a fost dezamagit si mam despartit de el nu stiu ce ar fi facut daca eram casatoriti ????? mar fi lovit sau ce ka nu inteleg de ce sunt asa de idioti uni pentru ca nu toti sunt la fel de ex el nu consuma alcool aproape de lok desi am vazut ca cineva a zis ca varsatori consuma alcool . in fine deocamdata mam saturat de varsatori ......astept sa vad ce mai spuneti .
|
||
|
ela31 Postat pe 11 Noiembrie 2010 12:45 |
||
|---|---|---|
De la: ela31, la data 2010-11-11 12:45:41 ......astept sa vad ce mai spuneti . noi spunem...sa inveti sa folosesti cratimele
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Noiembrie 2010 12:53 |
||
| eu spun sa inveti sa fi mai buna /bun ca asa nu o sa castigi nimic si e problema mea cum vorbesc daca vrea cineva sa asculte cineva parerea mea bine daca nu pa .Toata lumea poate sa fie rea dar ce castiga cu asta ?te crezi asa desesteapta/ destept incat ai dreptul sa corectezi bpe cine ai tu chef ? nu prea cred , asa ca vezi de treaba ta | ||
|
|
||
|
ela31 Postat pe 14 Noiembrie 2010 11:17 |
||
| iti dau dreptate.si fostul meu sot ,tot varsator era.mereu imi spunea ca oriunde si cu oricine s-ar duce sa ma multumesc ca,totusi tot acasa vine.era obsedat de femei.de multe ori chiar daca aflam,nu-l deranja.nici nu se mai ferea de mine.pleca si venea cand avea chef | ||
|
desde Postat pe 23 Noiembrie 2010 13:00 |
||
|
Se pare ca acești vãrsãtori sunt foarte ciudați în final....și totuși e greu sa te dezlipești de ei..te fac sa devii uneori chiar dependent de ei...ca un drog...dar ce pãrere aveți despre ce se spune ca ar fi geloși și violenți? Multa lume o afirma și totuși în zodiac se spune ca nu ar fi. Aștept pãrerile voastre. |
||
|
kudika110008 Postat pe 24 Noiembrie 2010 23:58 |
||
...nu stiu cum sunt ceilalti...al meu nu e asa....eu cred ca depinde ft mult si de partenera....
|
||
|
_oktober_ Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu pesti ... el scorpion | 8 | De la: kudika333630 29 Noiembrie 2010 09:12 |
| eu rac ,el capricorn,ce parere avetzi? | 13 | De la: 8 Decembrie 2012 07:30 |
| El,fecioara,eu,rac! | 1 | De la: kymyc 21 Mai 2009 10:41 |
|
|
||
| sagetator-rac | 1 | De la: kudika053783 23 Iulie 2009 14:09 |
| buna tuturor | 2 | De la: LOPY_71 6 Octombrie 2010 00:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.