Mai multe
|
Totul e doar în mintea noastrã! ...Depinde de natura relaþiei, de gradul de implicare, de temperament ºi caracter, de nivelul comunicãrii între parteneri, de limitãrile psihologice ale acestora, de nivelul de realism ºi cunoaºtere, de capacitatea de adaptare ºi anticipare, de starea materialã ºi concordanþa cu posibilitãþile reale, de discernãmânt... Conceptul de Mister "Fustã" e direct proporþional cu nevoile proprii, dorinþa de impunere ºi necesitatea femeilor de a fi dominate ºi de a se simþi protejate ... De aceea femeile cautã mereu un Mascul Alfa, dominant, puternic ºi viril, catalogându-i pe ceilalþi "fuste"... Sentimentele apar si "se fabricã" ulterior, in funcþie de ºansele pe care apreciazã cã le au faþã de (noul) Tip. Sunt convins cã doar femeile cu experienþã de viaþã imi vor da parþialã dreptate, convinse fiind cã timpul lucreazã în defavoarea lor... A tuturor, de fapt. Alte pãreri realiste pe aici? |
||
|
Equilibrum72 Postat pe 1 Noiembrie 2010 09:56 |
||
|---|---|---|
| pentru Hystria1 - crezi ca doar romanii au obsesia sexului?? Te inseli grav, toate natiile balcanice sunt asa; vezi grecii, turcii, bulgarii ! Sa nu mai vorbim de italieni, focosi (macar in inchipuirea lor ), ca si spaniolii. Noi, romanii putem lua lectii de la ei, de ex. de la greci, Sexul si Fumatul sunt sporturi nationale !! | ||
|
maria_resios Postat pe 1 Noiembrie 2010 14:25 |
||
| Parerea mea este ca si barbatii indiferent de varsta si statut social sau moral au sentimente si tot dreptul din lume sa planga.Pana la urma si barbatii si femeile au un suflet | ||
|
|
||
|
danutchirila Postat pe 1 Noiembrie 2010 19:40 |
||
"si barbatii pling citeodata"....da nu tre sa-i vada nima...ca sunt slabi nu mai sunt barbati.
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 1 Noiembrie 2010 19:47 |
||
|
mie nu imi plac barbatii ca se smiorcaie cand sunt parasiti de iubite , prietene , amante...se autodistrug...nu ies din casa cu zilele , se apuca de consumate diverse prostii , ameninta ca se siucid...pentru ce ca ia parasit femeia vietii lor...in loc sa vada de ce oare au facut asta, sa se autodepaseasca ,sa incerce sa fie mai bun , mai rabdator ps: e valabil si pentru femei. |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 1 Noiembrie 2010 19:53 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-11-01 19:53:47mie nu imi plac barbatii ca se smiorcaie cand sunt parasiti de iubite , prietene , amante...se autodistrug...nu ies din casa cu zilele , se apuca de consumate diverse prostii , ameninta ca se siucid...pentru ce ca ia parasit femeia vietii lor...in loc sa vada de ce oare au facut asta, sa se autodepaseasca ,sa incerce sa fie mai bun , mai rabdator
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 1 Noiembrie 2010 19:56 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-11-01 19:53:47mie nu imi plac barbatii ca se smiorcaie cand sunt parasiti de iubite , prietene , amante...se autodistrug...nu ies din casa cu zilele , se apuca de consumate diverse prostii , ameninta ca se siucid...pentru ce ca ia parasit femeia vietii lor...in loc sa vada de ce oare au facut asta, sa se autodepaseasca ,sa incerce sa fie mai bun , mai rabdator Tu ai fost printre putinele persoane care au inteles despre ce tip de barbat vorbesc
|
||
|
Barbie30 Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:06 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-11-01 20:06:34De la: roz5blue6lila7, la data 2010-11-01 19:53:47mie nu imi plac barbatii ca se smiorcaie cand sunt parasiti de iubite , prietene , amante...se autodistrug...nu ies din casa cu zilele , se apuca de consumate diverse prostii , ameninta ca se siucid...pentru ce ca ia parasit femeia vietii lor...in loc sa vada de ce oare au facut asta, sa se autodepaseasca ,sa incerce sa fie mai bun , mai rabdator viata trebuie traita si nu trebuie sa ne plangem mereu de ceea ce nu avem, mai bine ne bucuram de ce avem. |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:13 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-10-15 10:57:52Ce ii determina pe unii barbati sa-si puna "fusta" si sa-si planga de mila intr-un colt al camerei si nu numai?Care sa fie cauza?Au fost intarcati mai tarziu? Esti absolut sigura ca erau barbati? |
||
|
cristinarudi Postat pe 2 Noiembrie 2010 13:44 |
||
| Intrebarea este stupida. daca te referi exclusiv la sensibilitate, ea exista in fiecare persoana deci, si la noi barbatii. Voi femeile vreti doar barbati macho, inteligenti super dotati si devotati exclusiv propriilor voastre capricii. Pe cei sensibili ii ridiculizati, ii considerati niste biete fetite fara sa incercati sa le patrundeti cu adevarat in suflet. Habar nu aveti ca acestia sunt fideli, devotati, buni parinti, educati, manierati si nu in ultimul rand...dotati. Preferati brutalitatea, asta este sigur. Pentru toate femeile, un singur sfat: barbatii extravaganti sunt ,mai siguri, mai destepti si, daca va aleg sa le fiti alaturi, inseamna sigur ca va iubesc. Aceatia sunt singurii nbarbati care stiu exact ce vor, care exprima sincer ceea ce cred si care nu va mint, nu va inseala si va cara plasele de la mall, de la piata, care va sunt, intr-un cuvant, devotati. Ganditi-va bine, intotdeauna lucrurile de care fugim, ni se potrivesc cel mai bine, asa este si cu oamenii. Va pup!...sincer | ||
|
gigi_oprea Postat pe 2 Noiembrie 2010 13:53 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-10-15 10:57:52Ce ii determina pe unii barbati sa-si puna "fusta" si sa-si planga de mila intr-un colt al camerei si nu numai?Care sa fie cauza?Au fost intarcati mai tarziu? da cn facea asa barbi
|
||
|
thadoogback Postat pe 2 Noiembrie 2010 13:55 |
||
De la: gigi_oprea, la data 2010-11-02 13:53:24Intrebarea este stupida. daca te referi exclusiv la sensibilitate, ea exista in fiecare persoana deci, si la noi barbatii. Voi femeile vreti doar barbati macho, inteligenti super dotati si devotati exclusiv propriilor voastre capricii. Pe cei sensibili ii ridiculizati, ii considerati niste biete fetite fara sa incercati sa le patrundeti cu adevarat in suflet. Habar nu aveti ca acestia sunt fideli, devotati, buni parinti, educati, manierati si nu in ultimul rand...dotati. Preferati brutalitatea, asta este sigur. Pentru toate femeile, un singur sfat: barbatii extravaganti sunt ,mai siguri, mai destepti si, daca va aleg sa le fiti alaturi, inseamna sigur ca va iubesc. Aceatia sunt singurii nbarbati care stiu exact ce vor, care exprima sincer ceea ce cred si care nu va mint, nu va inseala si va cara plasele de la mall, de la piata, care va sunt, intr-un cuvant, devotati. Ganditi-va bine, intotdeauna lucrurile de care fugim, ni se potrivesc cel mai bine, asa este si cu oamenii. Va pup!...sincer ce profund ai fost...mai ca mi-au dat lacrimile
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 2 Noiembrie 2010 13:57 |
||
De la: crysa_tm, la data 2010-11-02 13:57:29 si mie
|
||
|
battleofwits Postat pe 2 Noiembrie 2010 14:51 |
||
Fetelor,trebuie sa asteptam varsta de "aur"..40 ani.....sau sa ne luam unul deja la 40 ani,de ce sa ne mai chinuim,unul deja "crescut"
|
||
|
amrita Postat pe 2 Noiembrie 2010 15:22 |
||
De la: gigi_oprea, la data 2010-11-02 13:53:24Intrebarea este stupida. daca te referi exclusiv la sensibilitate, ea exista in fiecare persoana deci, si la noi barbatii. Voi femeile vreti doar barbati macho, inteligenti super dotati si devotati exclusiv propriilor voastre capricii. Pe cei sensibili ii ridiculizati, ii considerati niste biete fetite fara sa incercati sa le patrundeti cu adevarat in suflet. Habar nu aveti ca acestia sunt fideli, devotati, buni parinti, educati, manierati si nu in ultimul rand...dotati. Preferati brutalitatea, asta este sigur. Pentru toate femeile, un singur sfat: barbatii extravaganti sunt ,mai siguri, mai destepti si, daca va aleg sa le fiti alaturi, inseamna sigur ca va iubesc. Aceatia sunt singurii nbarbati care stiu exact ce vor, care exprima sincer ceea ce cred si care nu va mint, nu va inseala si va cara plasele de la mall, de la piata, care va sunt, intr-un cuvant, devotati. Ganditi-va bine, intotdeauna lucrurile de care fugim, ni se potrivesc cel mai bine, asa este si cu oamenii. Va pup!...sincer Am inteles!Tu esti unu din aia sensibili
|
||
|
Barbie30 Postat pe 2 Noiembrie 2010 15:30 |
||
Majoritatea barbatilor ramin toata viata lor copii la minte: initial ai dadaceste mamica dupa aceea isi cauta in graba o dadaca numita sotie/amanta/prietana care indeplineste functiile mamei. Nu e nimic de mirare, unii nu cresc pur si simplu, insa sint iubiti pentu naivitatea si bunatatea lor.
|
||
|
Elly_Whitesoul Postat pe 2 Noiembrie 2010 16:16 |
||
De la: gigi_oprea, la data 2010-11-02 13:53:24Intrebarea este stupida. daca te referi exclusiv la sensibilitate, ea exista in fiecare persoana deci, si la noi barbatii. Voi femeile vreti doar barbati macho, inteligenti super dotati si devotati exclusiv propriilor voastre capricii. Pe cei sensibili ii ridiculizati, ii considerati niste biete fetite fara sa incercati sa le patrundeti cu adevarat in suflet. Habar nu aveti ca acestia sunt fideli, devotati, buni parinti, educati, manierati si nu in ultimul rand...dotati. Preferati brutalitatea, asta este sigur. Pentru toate femeile, un singur sfat: barbatii extravaganti sunt ,mai siguri, mai destepti si, daca va aleg sa le fiti alaturi, inseamna sigur ca va iubesc. Aceatia sunt singurii nbarbati care stiu exact ce vor, care exprima sincer ceea ce cred si care nu va mint, nu va inseala si va cara plasele de la mall, de la piata, care va sunt, intr-un cuvant, devotati. Ganditi-va bine, intotdeauna lucrurile de care fugim, ni se potrivesc cel mai bine, asa este si cu oamenii. Va pup!...sincer fiecare persoana are sensibilitate , eu m-am referit la modul in care isi manifesta aceasta sensibilitate...uni barbatii! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 2 Noiembrie 2010 16:22 |
||
| poate,cine stie? numai bine fac o vizita prin arad:P | ||
|
kudika068544 Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:23 |
||
De la: gigi_oprea, la data 2010-11-02 13:53:24Intrebarea este stupida. daca te referi exclusiv la sensibilitate, ea exista in fiecare persoana deci, si la noi barbatii. Voi femeile vreti doar barbati macho, inteligenti super dotati si devotati exclusiv propriilor voastre capricii. Pe cei sensibili ii ridiculizati, ii considerati niste biete fetite fara sa incercati sa le patrundeti cu adevarat in suflet. Habar nu aveti ca acestia sunt fideli, devotati, buni parinti, educati, manierati si nu in ultimul rand...dotati. Preferati brutalitatea, asta este sigur. Pentru toate femeile, un singur sfat: barbatii extravaganti sunt ,mai siguri, mai destepti si, daca va aleg sa le fiti alaturi, inseamna sigur ca va iubesc. Aceatia sunt singurii nbarbati care stiu exact ce vor, care exprima sincer ceea ce cred si care nu va mint, nu va inseala si va cara plasele de la mall, de la piata, care va sunt, intr-un cuvant, devotati. Ganditi-va bine, intotdeauna lucrurile de care fugim, ni se potrivesc cel mai bine, asa este si cu oamenii. Va pup!...sincer Bun raspuns...daca-mi permiti sa fac o mica adaugare, eu cred ca genul acesta de femei(sau poate nu sunt genul, dar au astfel de momente, cand clacheaza in fata vietii)...sunt cele care fug din calea responsabilitatii, care se complac in ideea ca sunt puternice, adica in acesta falsa senzatie , in fond e doar o senzatie de suprafata, care moare la prima lovitura in ceva tare...de fapt o femeie cu adevarat puternica, e altfel, de asta va veti da seama cu trecerea timpului...si le veti invidia....ca au fost destul de puternice sa nu alunece pe aceasta panta. |
||
|
kudika195501 Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:32 |
||
| Oricum, un om ar trebui sa fie in echilibru intre tot ce ziceti voi, dar uneori pierde acest echilibru, din cauza vostra, ptr ca va iubit poate prea mult...si atunci va dezgustati...in loc sa-l ajutati sa se ridice...oricum se va ridica...iar cand va face asta va fi cu mult mai echilibrat, mult mai matur... | ||
|
kudika195501 Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:40 |
||
De la: kudika195501, la data 2010-11-02 17:40:24Oricum, un om ar trebui sa fie in echilibru intre tot ce ziceti voi, dar uneori pierde acest echilibru, din cauza vostra, ptr ca va iubit poate prea mult...si atunci va dezgustati...in loc sa-l ajutati sa se ridice...oricum se va ridica...iar cand va face asta va fi cu mult mai echilibrat, mult mai matur... Asa este. Acum însã ºtiu cã trebuie sã aleg o femeie... cu fustã, nu cu pantaloni. |
||
|
Equilibrum72 Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:04 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-11-02 16:22:27De la: gigi_oprea, la data 2010-11-02 13:53:24Intrebarea este stupida. daca te referi exclusiv la sensibilitate, ea exista in fiecare persoana deci, si la noi barbatii. Voi femeile vreti doar barbati macho, inteligenti super dotati si devotati exclusiv propriilor voastre capricii. Pe cei sensibili ii ridiculizati, ii considerati niste biete fetite fara sa incercati sa le patrundeti cu adevarat in suflet. Habar nu aveti ca acestia sunt fideli, devotati, buni parinti, educati, manierati si nu in ultimul rand...dotati. Preferati brutalitatea, asta este sigur. Pentru toate femeile, un singur sfat: barbatii extravaganti sunt ,mai siguri, mai destepti si, daca va aleg sa le fiti alaturi, inseamna sigur ca va iubesc. Aceatia sunt singurii nbarbati care stiu exact ce vor, care exprima sincer ceea ce cred si care nu va mint, nu va inseala si va cara plasele de la mall, de la piata, care va sunt, intr-un cuvant, devotati. Ganditi-va bine, intotdeauna lucrurile de care fugim, ni se potrivesc cel mai bine, asa este si cu oamenii. Va pup!...sincer bebelusa...uite pentru bebe barbati de barbati...http://www.youtube.com/watch?v=eqzOzZ4GpGc
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:11 |
||
De la: Optimist72, la data 2010-11-02 20:04:31De la: kudika195501, la data 2010-11-02 17:40:24Oricum, un om ar trebui sa fie in echilibru intre tot ce ziceti voi, dar uneori pierde acest echilibru, din cauza vostra, ptr ca va iubit poate prea mult...si atunci va dezgustati...in loc sa-l ajutati sa se ridice...oricum se va ridica...iar cand va face asta va fi cu mult mai echilibrat, mult mai matur... Ai dreptate, se dau mari "barbate", dar habar nu au ce inseamna o femeie in adevaratul sens al cuvantului, pentru mine femeie inseamna cea care ti se culca pe umar, ca si cand tu ai fi tot universul ei, ii mangai parul...si stii ca atata timp cat sunt in preajma ta nimic nu ii poate atinge... |
||
|
kudika195501 Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:18 |
||
|
Ai dreptate. Am si eu un exemplu simplu, de aici de la mine de acasa. Daca ma cert cu prietenul meu si ma supar pe el incep sa plang iar el este insensibil si ma intreaba doar de ce bazai. Desigur ca eu ma umplu de nervi si explodez, iar ca urmare ne certam si mai si... Pe de alta parte...saptamana trecuta ne-am uitat la un film. Eu vazusem acel film si mi-a placut mult de tot, de aceea i-am spus sa se uite si el. Cand m-am uitat eu mi-au dat lacrimile ce-i drept, ca era un film din ala mai sensibil. Dar cand s-a uitat el...Dumnezeule mare...a plans ca un copil, in hohote. Nu imi venea sa cred ce vadeam in fata ochilor. Astept o explicatie din partea barbatilor, ca eu ma chinui sa va inteleg oameni buni, ca doar iubesc un specimen de-al vostru Cu simpatie si respect, pentru toti barbatii
|
||
|
monik_nik22 Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:17 |
||
De la: monik_nik22, la data 2010-11-03 16:17:37Ai dreptate. Am si eu un exemplu simplu, de aici de la mine de acasa. Daca ma cert cu prietenul meu si ma supar pe el incep sa plang iar el este insensibil si ma intreaba doar de ce bazai. Desigur ca eu ma umplu de nervi si explodez, iar ca urmare ne certam si mai si... Oamenii buni si barbatii sunt tot oameni nu inteleg ce este atat de iesit din comun, sunt multe chestii care ne sensibilizeaza fara sa vrem desi parem de fierSunt de parere ce nu exista doar pentru barbati sau doar pentru femei, exista doar pentru oameni |
||
|
G1ul1a Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:24 |
||
De la: monik_nik22, la data 2010-11-03 16:17:37Ai dreptate. Am si eu un exemplu simplu, de aici de la mine de acasa. Daca ma cert cu prietenul meu si ma supar pe el incep sa plang iar el este insensibil si ma intreaba doar de ce bazai. Desigur ca eu ma umplu de nervi si explodez, iar ca urmare ne certam si mai si... cum era ..."nu descifra aceste legi ...nebun sa fii sa le-ntelegi..." sau ceva de genul asta....si mai spunea cineva barbatii ramin mereu cu o doza de copilarie in ei...rar o sacot la suprafata dar si cind rabufnesc....
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:29 |
||
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-03 16:29:47De la: monik_nik22, la data 2010-11-03 16:17:37Ai dreptate. Am si eu un exemplu simplu, de aici de la mine de acasa. Daca ma cert cu prietenul meu si ma supar pe el incep sa plang iar el este insensibil si ma intreaba doar de ce bazai. Desigur ca eu ma umplu de nervi si explodez, iar ca urmare ne certam si mai si... Da ca se vorbea pe un topic de osho, el zicea ca barbatii sunt doza de nebunie de care au nevoie femeile, partea sensibila din familie si veriga inteligenta din lantul slabiciunilor |
||
|
G1ul1a Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:35 |
||
sensibili suntem toti,uni o aratam mai mult,uni nu,cauza princiala,sau cauzele principale,le-ai spus chiar in intrebare"de ce isi pun barbati "fusta",si plang sau sa se plang,cand sunt jigniti,inselati,mintiti etc. de: amante,prietene,iubite etc."cauza principala sau motivul principal dupa mine cred ca e "femeia',cu ea incepe viata si cu ea se si termina viata,daca gresesc te rog corecteaza-ma
|
||
|
gennu83 Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:58 |
||
De la: gennu83, la data 2010-11-03 16:58:38sensibili suntem toti,uni o aratam mai mult,uni nu,cauza princiala,sau cauzele principale,le-ai spus chiar in intrebare"de ce isi pun barbati "fusta",si plang sau sa se plang,cand sunt jigniti,inselati,mintiti etc. de: amante,prietene,iubite etc."cauza principala sau motivul principal dupa mine cred ca e "femeia',cu ea incepe viata si cu ea se si termina viata,daca gresesc te rog corecteaza-ma Nu am inteles de ce se termina viata cu ea?E asa de greu pentru un barbat(tipul de barbat foarte sensibil,ca sa nu mai zic cu "fusta" ca iar se supara lumea pe aici) sa spuna "Eu as vrea sa facem asa" si nu "Da iubi,facem cum spui tu" ?E asa de greu sa ia initiativa,sa-si spuna parerea,sa actioneze si singur(daca e cazul) si nu sa fie doar barbatul din spatele femeii?Sa nu-mi spui ca fac asa de frica,cazurile de batai sunt foarte rare. |
||
|
Barbie30 Postat pe 3 Noiembrie 2010 17:06 |
||
|
nu stiu ce parere aveti despre barbati, insa de felul meu, eu sunt foarte empatic si incerc sa duc o viata plina de compasiune acum exceptia o reprezinta momentele cand ma duc la sala in momentele alea nu mai am ce sa fac, pur si simplu din cauza testosteronului I'm a big bad mean motherfucker si mai e o problema, chiar daca sunt foarte chill de obicei. viata e foarte dura, iar expresia "esti bun esti luat de prost" e foarte adevarata, cel putin in lumea barbatilor. asa ca prefer sa fiu respectat decat sa fiu luat de prost legat de plans, DA, eu am plans, insa niciodata in fata unui barbat , iar ultima data cand am facut-o in fata unei femei era pentru ca tocmai imi murise cainele ...si chiar eram trist |
||
|
battleofwits Postat pe 3 Noiembrie 2010 17:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| babratii....niste ofticati... | 70 | De la: _dulcik_ 6 Mai 2009 21:55 |
| Buna seara ! | 2 | De la: Ruxandra1997 15 Aprilie 2015 07:10 |
| barbatii raci | 90 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53 |
|
|
||
| cum facem un barbat fericit si ce conteaza cu adevarat pt el? | 238 | De la: claudio2 2 Mai 2009 21:26 |
| intrebare pentru barbati | 56 | De la: lilutza09 17 August 2009 21:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.