Mai multe
De la: klara_s_1989, la data 2010-11-02 11:39:24dezvalui trecutul tau partenerului .sau doar o parte ?mici omiteri ?daca le afla partenerul ?sau trebue spus ptr ca fapta recunoscuta e pe jumate iertata?faza cu trcutul tau nu ma intereseza doar viitoru nostru...pe mine mau deranzat ff mult unele lucruri facute de sotul meu in trecut inainte sa fie cu mine pe care leam aflat mai tarziu am trecut peste ele usor doar ptr ca am si eu cateva secrete care sant sigura ca lar deranja |
||
|
amaliadragon Postat pe 14 Mai 2011 16:38 |
||
|---|---|---|
| Mintim din nevoia de aparare proprie in fata piedicilor....Frica, pazeste bostanaria | ||
|
amaliadragon Postat pe 14 Mai 2011 16:40 |
||
| ne-am spus multe, ne-am povestit toata viata. nu sint secrete intre noi | ||
|
|
||
|
MariaAchim Postat pe 15 Mai 2011 23:23 |
||
| mai bine ii dezvalui trecutul si il spui asa cum e el!pentru ca altfel e posibil ca el sa afle din alte imprejurari si sa afle o versiune mai urata si atunci ci e vazuta cu ochii rai?uuuuuu!dar si el ar trebui sa faca la fel! | ||
|
goblin Postat pe 16 Mai 2011 09:39 |
||
De la: klara_s_1989, la data 2010-11-02 11:39:24dezvalui trecutul tau partenerului .sau doar o parte ?mici omiteri ?daca le afla partenerul ?sau trebue spus ptr ca fapta recunoscuta e pe jumate iertata?faza cu trcutul tau nu ma intereseza doar viitoru nostru...pe mine mau deranzat ff mult unele lucruri facute de sotul meu in trecut inainte sa fie cu mine pe care leam aflat mai tarziu am trecut peste ele usor doar ptr ca am si eu cateva secrete care sant sigura ca lar deranja |
||
|
kudika376958 Postat pe 16 Mai 2011 14:13 |
||
| giii; | ||
|
kudika402736 Postat pe 16 Mai 2011 19:16 |
||
| giii; | ||
|
kudika402736 Postat pe 16 Mai 2011 19:16 |
||
| Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! | ||
|
vio1955 Postat pe 18 Mai 2011 09:54 |
||
| cel mai interesant subiect in legatura cu misterul si in acelasi timp sa stii sa minti uneori eronat,este necesar ca sa detii controlul asupra unor subiecte tabuu. | ||
|
1kornelia1 Postat pe 18 Mai 2011 18:58 |
||
|
sant anumite schelete pe care nici eu nu vreau sa mi le amintesc, asa ca le tin pt mine. Adevar perfect nu exista, pt ca adevarul e subiective. Ceea ce tie ti se pare normal altora li se poate parea ciudat. Situatia in care esti (locul, timpul, virsta etc.) influenteaza deciziile pe care le ei si de multe ori te uiti inapoi si iti spui: ce greseala am facut! Problema e ca in momentul in care ai luat decizia ti s-a parut cea mai buna optiune. Don't cry over spilled milk! Don't look back, always go forward!!! |
||
|
vsimoni Postat pe 20 Mai 2011 02:56 |
||
De la: vsimoni, la data 2011-05-20 02:56:52...adevarul e subiective... Made by Women
|
||
|
battleofwits Postat pe 20 Mai 2011 05:11 |
||
De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! de obicesi oamenii care se caznesc cel mai mult sa nu minta sunt cei mai mintiti de ceilalti si in general am observat ca daca spui numai adevarul ramai fara prieteni
|
||
|
pickard Postat pe 20 Mai 2011 06:23 |
||
| uneori e necesar | ||
|
1kornelia1 Postat pe 20 Mai 2011 06:43 |
||
De la: pickard, la data 2011-05-20 06:23:31De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! e un film acum "That's What I Am" in care se vede foarte bine diferenta dintre "a spune adevarul tuturor idiotilor" si "a trai in integritate" e vorba de un profesor cu integritate care alege sa nu raspunda unei intrebari puse de idioti problema e ca desi intrebarea e simpla la fel ca si raspunsul, intrebare idiotilor nu are legatura cu adevarul, ci cu ura, cu gelozia, razbunarea si orice tine de non-integritate unele intrebari nu merita raspuns, la fel cum nici unii oameni nu merita raspuns pentru ca atunci cand intrebarea nu vine dintr-un "loc" cu integritate, nu merita raspuns de la un om cu integrtateasa ca "prietenii" care se supara pe adevar de fapt nu se supara pe tine ci pe faptul ca nu au putut sa te "molesteze" decat cu prieteni din astia mai bine lipsa
|
||
|
battleofwits Postat pe 20 Mai 2011 07:09 |
||
De la: pickard, la data 2011-05-20 06:23:31De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! si crezi ca cei ce mint nu sunt si ei mintiti la randul lor ??? cine poate spune cat sunt mintiti cei sinceri fata de cei mincinosi ??? ideea este urmatoarea : sa fi sincer din suflet si sa nu astepti recunostinta celorlalti, sa stii sa taci, iar atunci cand spui adevarul sa stii foarte bine ce cuvinte sa folosesti .... |
||
|
contesina Postat pe 20 Mai 2011 08:52 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-05-20 07:09:38De la: pickard, la data 2011-05-20 06:23:31De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! cu toate ca nu sunt de acord cu cele scrise de tine, te inteleg.... |
||
|
contesina Postat pe 20 Mai 2011 08:54 |
||
De la: contesina, la data 2011-05-20 08:54:07De la: battleofwits, la data 2011-05-20 07:09:38De la: pickard, la data 2011-05-20 06:23:31De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! cu ce nu esti de acord?
|
||
|
battleofwits Postat pe 20 Mai 2011 14:38 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-05-20 14:38:23De la: contesina, la data 2011-05-20 08:54:07De la: battleofwits, la data 2011-05-20 07:09:38De la: pickard, la data 2011-05-20 06:23:31De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! nu sunt de acord cu tonul de superioritate.... hai sa fim seriosi, care om este 100% integru ??? si atunci de unde si pana unde chestia asta cu "ala e un idiot", un om necinstit, nu merita sa stau de vorba cu el, nu merita sa-i raspund....nu cred in chestia asta, ca unii sunt mai cu mot ca altii.... in fond toti gresim, nu suntem integrii si nu am fost, sa fim sinceri...ca unii gresesc mai mult, altii mai putin si asta este relativ...care ti se pare mai vinovat : unul care greseste mai putin, dar din mandrie nu vrea sa recunoasca, sau altul care greseste mult, mult si ajunge sa-i para rau, sa regrete si chiar sa vrea sa indrepte ceea ce a facut ?? hm ?? care-i mai rau ? ideea este ca nu stim ceea ce se petrece in interiorul unui om si de aceea dispretul fata de unii nu-si are locul, chiar daca ni se pare noua ca faptele lor sunt condamnabile.... si apoi, nimanui nu-i place cand altii il iau, asa, cam de sus, cu superioritate si cu chestii elitiste...pfuuu, tu esti ceva mai jos ca mine, nu pot sa discut, ca nu te duce, nu poti intelege, esti inferior.... cum ne simtim cand suntem tratati astfel ??? mi-a placut proverbul asta (de obicei nu ma obosesc sa le memorez, le citesc, ma bucur si atat) : "Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie cel mai mult" ... acum sa-ti mai supun sinceritatii inca un fapt.... toti oamenii sustin sus si tare adevarul, sinceritatea, bla, bla, bla....dar cand este vorba de noi insine, cand ni se spune in fata adevarul crud, nu mai reactionam atat de pozitiv; batem in retragere, incercam sa ne gasim scuze, uneori ne suparam si reactionam vehement, ni se pare ca suntem judecati prea aspru, ca suntem neântelesi, cautam justificari etc, etc... |
||
|
contesina Postat pe 20 Mai 2011 21:17 |
||
| znu cred ca este important ceea ce ai facut in trecut decat in masura in care te defineste ca persoana...daca tu nu simti ca ai gresit fata de el, mai ales ca nici macar nu il cunosteai atunci este mai bine sa pastrezi trecutul pentru tine....pentru ca si el este om si sigur a facut greseli la viata lui, dar atat timp cat nu a gresit fata de tine cand erati impreuna nu vad rostul sa va dezvaluiti toate secretele din trecut si poate sa va distrugeti relatia fara sa vreti. | ||
|
anita_maria Postat pe 21 Mai 2011 02:13 |
||
De la: contesina, la data 2011-05-20 21:17:08 chiar crezi ca e asa de greu sa ai integritate? si ca sa nu vorbim vorbe vorbite (asa se intampla cand nu vorbesti al obiect) uitate la filmul acela si ai sa intelegi la ce ma refer altfel nu ai cum sa intelegi, pentru ca vorbesti "teoreie morala" |
||
|
battleofwits Postat pe 22 Mai 2011 07:11 |
||
De la: contesina, la data 2011-05-20 08:52:35De la: pickard, la data 2011-05-20 06:23:31De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! adica sa folosim cuvinte mestesugite frumos pentru a spune adevarul? eventual sa ne prefacem ca totul e bine, ok, chiar daca purceaua e moarta in cotetz ba contesina! baga-ti mintile in cap! |
||
|
pickard Postat pe 22 Mai 2011 07:18 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-05-22 07:11:29De la: contesina, la data 2011-05-20 21:17:08 daca stam si ne gandim la definitia integritatii si constatam ce suma de calitati inseamna, da, este foarte greu sa fi un om integru.... pentru ca stiu cat de slab si tentat sa greseasca este omul, de aceea imi permit sa fac afirmatia asta .... cati oameni cunosti avand o conduita adevarata in sensul demnitatii, dreptatii, constiinciozitatii ??? cati sunt in mod real onesti, cinstiti, incoruptibili ??? pai, numai daca este sa luam cinstea si s-a terminat.... suntem noi cinstiti cu noi insine ? daca cu noi nu putem fi, atunci cum ne-ar reusi cu cei de langa noi ? si exemplele ar putea continua ...am inteles ca ai vazut filmul si ai vrut sa faci o paralela cu viata de zi cu zi .... dar imi pare ca uneori te grabesti sa tragi concluzii si sa generalizezi.... si mai mult pe partea negativa .... este doar o observatie ... si pentru ca ai extins subiectul filmului catre general, atunci mi-am permis sa-mi spun punctul de vedere... de obicei, putine sunt filmele cu adevarat profunde (iar cele americane sunt, in general, de o superficialitate crasa), ele ating o anumita zona si lasa apoi privitorul sa traga concluzii, sa extrapoleze....si fiecare o face mai mult sau mai putin corect.... ok.... o sa incerc sa vad si filmul....
|
||
|
contesina Postat pe 22 Mai 2011 07:57 |
||
De la: pickard, la data 2011-05-22 07:18:05De la: contesina, la data 2011-05-20 08:52:35De la: pickard, la data 2011-05-20 06:23:31De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! nu se zice unei persoane de sex feminin "ba".... poti sa zici, in cel mai "fericit" caz, "fã" inca nu ai ajuns la concluzia ca tonul face muzica ??? ca adevarul doare, ca poate rani si nu este primit cu mult curaj ??? daca atunci cand spui adevarul, urmaresti numai sa spui si doar atat, poti sa-l pleznesti peste ochi pe celalalt cu dreptatea ta si gata....dar sa nu te mire reactia lui ....tie asa iti place ??? sa fi pocnit in moalele capului cu dreptatea ??? eu sunt mai laºã si mai putin puternica ....una este sa spui cuiva : "ba, arati ca dracu !" si alta este "nu prea pari in forma....te simti bine, esti ok ???" parca-i o diferenta, nu ?? depinde acum si de context, evident .... sunt situatii cand trebuie sa spui adevarul transant, dar si atunci trebuie tinut cont de factorii externi.... ca sa nu mai zic de arta tacerii....eu, una, am ajuns la concluzia ca sunt prea vorbareata ....
|
||
|
contesina Postat pe 22 Mai 2011 08:18 |
||
De la: contesina, la data 2011-05-22 07:57:19...ok.... o sa incerc sa vad si filmul.... atunci discutam dupa altfel nu are rost |
||
|
battleofwits Postat pe 22 Mai 2011 09:36 |
||
mincinosii cronici au o problema genetica ,asa ca nu-i poate vindeca nimic .....
|
||
|
healthy017286 Postat pe 24 Mai 2011 19:36 |
||
De la: contesina, la data 2011-05-22 08:18:23De la: pickard, la data 2011-05-22 07:18:05De la: contesina, la data 2011-05-20 08:52:35De la: pickard, la data 2011-05-20 06:23:31De la: vio1955, la data 2011-05-18 09:54:04Nu sunt de acord cu minciuna ,in general ! Cu atat mai mult intr-o relatie serioasa ! Cei care avesti obiceiul de a trece peste anumite momente grele din viata cu o minciuna,oricat de nevinovata, nu va simtiti impovarati , nu stati cu teama ca veti fi descoperiti ? Eu "sufar" de boala de anu fi suspectata de vreo minciuna si prefer sa spun adevarul ,dar pentru asta iti trebuie o anumita doza de resposabilitate a faptelor tale si recomand sa va asumati faptele si veti fii mult mai OK ! Cei care nu va apreciaza sinceritatea e bine sa-i indepartati din jurul vostru ! si eu am ajuns la aceeasi concluzie adica spun un adevar iar ulterior nunt nevoit sa spun 100 de minciuni pentru a repara adevarul
|
||
|
pickard Postat pe 24 Mai 2011 19:47 |
||
De la: healthy017286, la data 2011-05-24 19:36:04mincinosii cronici au o problema genetica ,asa ca nu-i poate vindeca nimic ..... sunt oameni care daca nu mint nu se simt puternici
|
||
|
pickard Postat pe 24 Mai 2011 19:48 |
||
aici discutam ...discutii ca sa ne aflam in treaba.normal ca toti mintim chiar involuntar uneori dar problema vine cand unii oameni mint aiurea , evita adevarul chiar daca ar putea sa-l spuna
|
||
|
pickard Postat pe 24 Mai 2011 20:14 |
||
De la: pickard, la data 2011-05-24 20:14:35 ca doar n-om monologa ...discutii nu cred ca e cazul sa vb despre mitomani...pt ca au o boala care nu are leac
|
||
|
miss_darine Postat pe 24 Mai 2011 20:22 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-05-24 20:22:35De la: pickard, la data 2011-05-24 20:14:35 deschide un topic in sensul asta si voi sta numai acolo sunt probabil cel mai in masura
|
||
|
pickard Postat pe 24 Mai 2011 20:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sa ma despart de iubitul meu? | 13 | De la: anachronism 2 Aprilie 2010 17:08 |
| iubire sau ambitie.. | 7 | De la: _dulcik_ 8 Martie 2009 23:14 |
| ce ar trebui sa fac???? | 16 | De la: AndM 8 August 2010 14:04 |
|
|
||
| Suport moral | 4 | De la: kudika505321 14 Septembrie 2012 14:09 |
| Ce dumnezeu se intimpla ? | 2 | De la: Costel_Piu_1 23 Noiembrie 2014 22:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.