Setari Cookie-uri

Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes!

http://pixieshoes.ro/colectii/colectie-toamna-iarna-2009-2010-cizme-botine-pantofi-balerini/cizme-dartagnans-daughter-380-ron/

le-as purta toata iarna!!!! sunt superbe, elegante, au clasa si te fac sa te simiti din "Cei 3 Muschetari" ....cred ca mi-ar sta minunat!
le-as purta cu fuste, cu blugi skiny, cu rochii, ce mai .... cu orice, oricand, oriunde!!!
elenabisir
Postat pe 4 Noiembrie 2010 19:44
http://pixieshoes.ro/colectii/colectie-toamna-iarna-2009-2010-cizme-botine-pantofi-balerini/cizme-dartagnans-daughter-380-ron/ Am ales Cizmele D’Artagnan’s Daughter pentru ca se apropie incetul cu incetul iarna si mi se par chiar foarte potrivite.Sunt elegante,design-ul este simplu si se potrivesc foare bine cu blugii stramti.Nimic de comentat,nota 10 sunt fascinante!!!
girl_mari
Postat pe 4 Noiembrie 2010 20:41
Heii
Ador acesti pantofi http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Pantof-decupat-cu-siret-299RON2.jpg
Nu mai e mult si este ziua mea si vreau ca pana atunci sa gasesc perechea de pantofi care sa mi se potriveasca cu tinuta aleasa .. am cautat in toate magazinele de la mine din oras,dar nu am gasit acest model nicaieri . Mi-i doresc enorm :x
kudika328635
Postat pe 4 Noiembrie 2010 20:59
Dupa ce m-am gandit bine, am realizat ca http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-fronsate-449-ron/ sunt perfecti pentru zilele in care incep orele la facultate la 7:30 am si termin abia la 4:30 si ziua abia incepe. Sunt perfecti! Comozi, la moda, te fac sa intorci privirea..oricum ai privi problema, indiferent de situatie arati ca o diva!

Daca ar trebui sa fac putin PR pentru ele ar fi ceva de genul: Te trezesti greu dimineata? Vrei sa sa dormi mai mult dar trebuie sa te pregatesti pentru o noua zi si vrei sa arati impecabil? Nicio problema!!! Cizmele Pixie, restul nu conteaza!"

Got the news?? Pixie Shoes!

AdeMe
Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:25
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-cu-siret-299-ron/
Imi plac foarte mult pantofii cu siret deoarece nu am avut pana acum asa ceva si nici nu imi permit sa cumpar asemenea pantofi de la pixieshoes.Se vede ca sunt foarte confortabili si desi au tocul mare,este foarte ok.Sunt genul de persoana care vrea mereu sa incerce lucruri noi si cum asta este o ocazie foarte buna,m-am gandit sa particip si eu pentru aceasta pereche de pantofi.Si ca sa rasspund la intrebarea de pe forum,as vrea sa port acesti pantofi nu numai in ocazii speciale,ci dupa parerea mea ar putea fi purtati in mod casual in orice zi,deoarece s-ar potrivi cu multe tinute.Dar cel mai sigur,i-as purta cand ma vad cu iubitul meu,deoarece adora sa ma vada ca port tocuri,si imi place sa il fac sa zambeasca.Va multumesc
iulyana9
Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:27
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-cu-siret-299-ron/
Venirea toamnei trebuie sa fie un motiv de bucurie pentru ca acum ar putea fi momentul cand pot savura pe deplin orasul meu. Incaltata cu aceasta superba pereche de pantofi indiferent ce tinuta as avea cred ca as arata perfect pentru o zi in care sa pot colinda cu prietenele prin magazine pentru a dezvalui noile colectii, pentru a iesi la o cafea. Sunt sigura ca acea zi ar fi un eveniment deosebit, o zi in care sa descopar ce noutati ne aduce toamna in materie de culoare si croieli, ce mai o zi cu final fericit!
coryalecs
Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:33
ma' astia cu concursu', daca nu va ajung botosei sa-i dati cadou, va donez perechea mea de papucei. de casa!
geo_resuscitat
Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:36
Imi plac cizmele cu 3 cureluse. Le-as purta intr-o zi de toamna tarzie la o fusta scurta la un spectacol de teatru insotita de prietenele mele si cu siguranta nu voi trece neobservata. Merg purtate si in club, la o rochie scurta si un pic mulata pentru ca fiind fara toc pot sa ma misc in voie si cine stie cine se va prinde in "hora " mea?
an_dee31
Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:43
Buna!

Mie imi plac foarte mult acesti apantofi : http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/..
Sosirea toamnei si a iernii, imi dau ocazia de a savura fiecare clipa de frig, imbracata cu anumite tinute vestimentare pe care, din pacate, vara nu le pot imbraca.
Pantofii, pentru mine, sunt mai mult decat un accesoriu..ei sunt un mod prin a`mi exprima stilul, personalitatea si feminitatea.
De aceea aleg in general pantofi, cizme cu toc inalt, din piele cu anumite detalii care dau un aer aparte piciorului dar si pantofului sau simplitatea care denota rafinament si delicatete.
Iar pantofii pe care i`am ales eu, imi descriu foarte bine latura feminina, senzuala, rafinata.
Ii pot purta la o rochita scurta sexy, cu un dres in tonul pielii si un pardesiu pentru a`mi proteja trupul de frig.
De asemenea ii pot purta la o pereche de pantaloni skinny, de culoare inchisa, cu un top elegant sau un body sexy, care sa dea un plus de eleganta la vestimentatie:).
Denissa_31
Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:54
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/

Sunt superbi si as purta acesti pantofi de Craciun sau Revelion.
kudika328648
Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:59
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/
Acesti pantofi sunt deosebiti, ei fac tinuta, ies in evidenta cel mai bine cu o rochie uni. Acesti pantofi sunt o alegere inteligenta, sunt exact genul de pantofi care sunt facuti pentru a fi observati si pentru a te face sa arati superb. I-as purta de Revelion, primul Revelion petrecut cu sotul meu si pe 31 decembrie se fac si 4 luni de casnicie. Vom merge in Viena si vom participa la o petrecere organizata de hotel si din toate motivele vreau sa am o tinuta care sa-l incante si sa ma incante si pe mine, bineinteles. I-as mai purta si in februarie de Valentine mai ales ca in februarie facem 3 ani de relatie si 6 luni de casnicie si vreau sa arat superb. Pantofii acestia sunt pentru ocazii in care vrei sa arati si sa te simti bine si feminina. Si l-am intrebat si pe el care dintre acele perechi de Pixie Shoes ii plac si i-a ales si el pe acestia. Normal ca ne potrivim la gusturi
d47
Postat pe 4 Noiembrie 2010 22:21
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/
Imi plac la nebunie acesti pantofi!! S-ar potrivi de minune cu noua mea tunosoare bob si cu rochita mea roz cu imprimeu albastru/gri la o intalnire/aniversare pe care o planific pt inceputul lunii decembrie, cu iubitul :)
kudika328650
Postat pe 4 Noiembrie 2010 22:21
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/Acesti pantofi chic i-as purta in noaptea de Revelion,cu o rochita alba din dantela.Va fii o noapte in care o sa am incredere ca dorintele mele vor deveni realitate!
kudikasunrise
Postat pe 4 Noiembrie 2010 22:34
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/
Aceasta pereche este genul de pantofi recomandati de catre revistele si site-urile specializate in moda. Si pe buna dreptate. Este o investitie foarte buna. Sunt foarte frumosi, feminini, in tendinte si merg cu nenumarate combinatii. Deja m-am gandit la ce rochii as purta cu acesti pantofi dar merg si la blugi si un top foarte dragut colorat. Chiar mi s-ar potrivi. Si materialul ii fac deosebiti. As putea continua aducand argumente pentru acesti pantofi. Chiar sunt o alegere buna.
b87
Postat pe 4 Noiembrie 2010 22:52
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/
Consider ca aceasta pereche de pantofi crem cu toc de 12 cm sunt foarte moderni,culoarea este in trend si sunt,desigur,foarte sexxy!
Orice femeie ar trebui sa se respecte si sa se iubeasca mai mult cumparandu-si o astfel de pereche de pantofi!
Desigur ca merita!
Se vor simti mult mai increzatoare in propriile forte si sentimentele pozitive pe care le vor avea asupra propriei persoane vor depasi cu siguranta cele 12 cm.
Fetelor/femeilor va doresc sa nu va dezamagiti!
rasaman
Postat pe 4 Noiembrie 2010 23:18
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-plate-peste-genunchi-479-rON
As purta aceste cizme toamna la o plimbare in parc cu o fustita pentru ca sunt foarte practice si te simti foarte comod in ele
kudika328659
Postat pe 4 Noiembrie 2010 23:20
Am duoa perechi care m-au cucerit de la prima vedere:

1. Pantofi cu toc "nude", sunt potriviti si pentru o intalnire de afaceri , la o tinuta business, dar si seara , cu o rochie sic in culori vii - recomand http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/

2. Pantofii decupati rosii sunt absolut adorabili, ii vad asortati la o rochie simpla neagra :X - http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/

minadi
Postat pe 5 Noiembrie 2010 01:20
Adoooorrr acesti pantofiori http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/ ... i`as purta cu o rochita cu volanase crem,sau cu o pereche de blugi taiati si o camasuta cu volane crem .... sunt absolut superbi
Monis02
Postat pe 5 Noiembrie 2010 02:27
Botine felii piele – 349 RON
Botine din felii de piele diferite – diverse combinatii
Pret: 349 RON
Platforma 1,5 cm toc 10 cm
Aceasta este alegerea mea. Cand le a-si purta? De ziua mea pe 17 noiembrie, cred ca ar aduce ceva distractiv dar si elegant la tinuta mea: o fustita de blugi si cu o bluza bej ca se asorteze. De ce as alege botine si nu pantofi? Pentru ca vremea e mai capricioasa cu noi acum. Chiar daca sunt botine tocul de 10 cm le fac elegante si imi vor lungi piciorul. LE VREAU
toby2
Postat pe 5 Noiembrie 2010 05:29
Mie imi plac chiar pantofii din imaginea de prezentare a concursului...sunt superbi,i-as purta la o rochie rosie cu o fonta mare pe umarul drept de culoare roz,la restaurantul meu preferat.Sunt sigura ca sotul meu ar fi "dat pe spate" de atata eleganta si s-ar mandri cu mine:)
shania_twain0801
Postat pe 5 Noiembrie 2010 06:16
Eu as purta acesti balerini
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/balerini-cu-trandafir-249-ron/
impreuna cu aceasta geanta...
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/geanta-mare-399-ron/
fiind parte dintr-o tinuta vesela si colorata care sa sfideze toamna aceasta trista si incolora...chiar daca vremea de afara indeamna la melancolie si tristete sunt sigura ca purtand acesti balerini plini de culoare si de viata m-as simti fericita, caci se stie ca cea mai mare pasiune a unei femei...sunt pantofii, iar o tinuta bine alcatuita va aduce oricand satisfacere si buna dispozitie unei femei, indiferent de circumstante.


Cam asa ar arata tinuta mea:
http://img844.imageshack.us/i/70114690.jpg/
CristinneD
Postat pe 5 Noiembrie 2010 07:06
Imi plac acesti pantofi http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/. Sunt persoana care poarta toc cu orice ocazie asa ca ...ii voi purta in primul rand cand vine sotul meu din voiaj si cred ca vor face furori, nu-i asa?
claudia73
Postat pe 5 Noiembrie 2010 07:46
eu as alege Pantofi decupati toc 12 cm – 319 RON si i-as purta la petrecerea de dupa nunta mea care nunta inca nu am facut-o din lipsa de fonduri dar sunt sigura ca o sa imi stea f bine si viitorul sot o sa ii placa.
anjula
Postat pe 5 Noiembrie 2010 08:11
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/botine-felii-piele-349-ron/
Nu am nevoie de o ocazie sa port pantofi frumosi, dar cu siguranta ca, daca ar fi ale mele, botinele astea ar bate cluburile o iarna intreaga, si s-ar plimba cel putin o data pana in berceni, la prietenuta mea, ca doar trebuie sa ma laud, nu? De ce ar fi un lucru minunat sa le castig? Pentru ca mi se par adorabile si probabil le voi cere cadou de Craciun de la prietenul meu, lucru care nu ii va avantaja deloc inceputul de chelie... Dar daca nici pantofii nu merita sacrificii... atunci nimic nu merita!
crisuletzia
Postat pe 5 Noiembrie 2010 08:15
Cizme plate peste genunchi cu dungi colorate – diverse combinatii

Pret: 479 RON

Sunt pur si simplu superbe si le-as purta atat la birou cu o pereche de pantaloni skinny, dar si in club cu o fustita mini pentru ca am picioare lungi si frumoase si mi s-ar potrivi de minune:)). Sunt foarte sexy si feminine si confera un plus de incredere celei care le poarta :)
midroxy2005
Postat pe 5 Noiembrie 2010 08:27
Cizme plate peste genunchi cu dungi colorate – diverse combinatii Pret: 479 RON
Sunt superbeeeeeeeee, cand ceva e perfect nu exista nici termen de comparatie si nici mod de a descrie acel ceva.Just perfect pentru o zi de munca in care sa te simti comoda dar si sexy, si atragatoare de priviri si "invidie "din partea fetelor.
cristina3333
Postat pe 5 Noiembrie 2010 08:49
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/
Imi plac tare mult acesti pantiofi rosii,sunt foarte eleganiti si imbinarea de culori este minunata. I-as purta la revelion,cum este una din cele mai speciale seri din an merita sa port asemeanea pantofi deosebiti.
zanasimona
Postat pe 5 Noiembrie 2010 09:16
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/botine-felii-piele-349-ron/. Aceste botine sunt superbe. Eu le-as purta la o petrecere pe care o astept de mult timp, si am tinuta dar nu am niste botine sau cizme potrivite si acestea s-ar potrivi perfect. Imi doresc mult sa le castig:) Va pup.
adela_s
Postat pe 5 Noiembrie 2010 09:23
Ziua bunã, fete dragi!
Am rãmas doar în nãdragi…
Cardu-i mic, e crizã mare,
Semne rele anul are!
Mã întreb ce sã încalț
Doar un pic sã mã înalț
Vine soacra pe la noi
De Crãciun nu-i joc de doi
Cu brãduț și cu dichis…
Trebuie sã fiu de vis!
Îngrijitã și cochetã:
De-aia eu încep o chetã
Vreau pantofii cu felii
Greu e, fetelor, sã fii
Fãrã Pixie la-nãlțime
Shoes – vã mulțumesc în rime!

http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-felii-299-ron/
oldwitch
Postat pe 5 Noiembrie 2010 09:35
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-cu-toc-479-ron/. Cizme negre cu o combinate o asa combinatie..sunt absolut suuuperbe. Le-as purta foarte bine la serviciu cu o rochitza neagra tricotata si un palton roz in aceeasi nuanta. Precizez ca sunt bruneta si presupun ca nu am cum sa dau gres cu o asa alegere sau la fel de bine le-as purta si in club cu o rochitza subtire cu nuante de mov si
anaganga
Postat pe 5 Noiembrie 2010 09:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un voucher fashion in valoare de 600 RON oferit de B-mall.ro! 144 De la: concursKudika 24 Iunie 2014 00:37
Castiga cu Optifort un set de recipiente pentru bucatarie 614 De la: concursKudika 21 Februarie 2011 10:37
Concurs Pantene saptamana 3 254 De la: angelo_micnegrusiurat 11 Octombrie 2010 12:23
Concurs Larissa Fashion: Castiga o rochie pentru Revelion! 1503 De la: moniqtza91 28 Decembrie 2009 09:37
Concurs: bilete la fim! 16 De la: Kudika 17 Iulie 2009 14:57