Setari Cookie-uri

Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes!

vai oare o sa am vreodata bani sa-mi cumpar niste cizme din piele......cele negre,lungi,cu toc m-au cucerit definitiv,sunt cizmele visurilor mele......le-as purta peste tot,la serviciu,la plimbare,la facultate,la cumparaturi,pana si prin casa....oriunde..... va rog,da-ti-mi-le mie,va rog,mie mie o sa-i scriu lui mos craciun ca-mi doresc aceste cizme sub bradut,ce spuneti?oare o sa ma dezamageasca mosul?
alecsuta_dragutza
Postat pe 5 Noiembrie 2010 09:49
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-plate-peste-genunchi-479-ron/
le ador!!!! l-as purta...in fiecare zi la facultate....si cand ies cu prietenii in oras ....si cred ca e de ajuns
kudika328695
Postat pe 5 Noiembrie 2010 10:11
La prima vedere am crezut ca sunt pantofiori pentru papusile Barbie(deoarece sunt foarte colorati)…dar sunt balerini cu funda pentru femei adevarate, pentru fane Barbie probabil. Sunt foarte comozi si pot fi purtati la tinute de zi cu zi, serviciu, sau chiar atunci cand ies in oras.
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/balerini-funda-249-ron/
popaveronicasimona
Postat pe 5 Noiembrie 2010 10:19
buna...imi doresc chiar pantofii din imaginea ptr.concurs...cei rosii...am sa va spun si cu ce ocazia imi doresc sa-i port...am aproape 48 de ani..acum ceva ani am divortat dupa 23 de ani de casnicie...atunci credeam ca totul ptr.mine s-a terminat...si ca pamantul s-a deschis iar eu am cazut acolo.dar,uite ca viata face ce vrea ea cu noi...si am cunoscut o a doua dragoste la varsta asta...este minunat sa iubesti acum..percepi iubirea altfel,pe langa cel sentiment placut pe care-l ai cand esti indragostit mai exista si ratiune,respect...multe..care in adolescenta nu prea le vezi sau nu ti cont de ele...asa ca dragele mele..IUBESC!!!si voi fi in primavara o miresica...draguta foc si moderna cu acei pantofiori superbi rosii la nunta mea!!!
tutzy
Postat pe 5 Noiembrie 2010 10:19
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-cu-funda-299-ron/

Sunt pantofii pe care i-as purta la orice eveniment special. Imi plac mult. La o cina romantica cu iubitul meu as arata perfect incaltata cu ei. Doar cu ei ...
sabynutza_shuby
Postat pe 5 Noiembrie 2010 10:43
Pantofi felii de culori i-as purta intr-o intalnire de business. Acesti pantofi se potrivesc cu tinuta business, cateodata prea sobra. Cu siguranta vor da tinutei un pic de culoare si un aer sexy, deci clinentul ( de cele mai multe ori de sex masculin) sigur va accepta fee-ul.
stefi_nitu
Postat pe 5 Noiembrie 2010 10:48
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/balerini-cu-trandafir-249-ron/ Pai ii pot purta oriunde la munca, la plimbare, la cursuri...sunt perfecti..

Multumesc si Bafta la toata lumea!!!!
ad__83
Postat pe 5 Noiembrie 2010 10:52
intr-un final (dupa 5 ani) de stat in casele altora (cu chirie adica), am hotarat sa luam imprumut de la banca pentru o casuta a noastra (apartament). Si... reusim! asa ca... in prima noapte in noua noastra casa, as vrea sa port acesti pantofi. DOAR acesti pantofi. Si poate, se lasa si cu un bebe !!!!(de la efectul pantofilor asupra sotului...). ce spuneti???
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ :sml-
gabitza82
Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:24
Cei mai minunati pantofi sunt cei bej decupati cu toc de 12 cm. Daca i-as castiga i-as purta cu orice, pentru ca, asa cum zice Kudika, sunt un must have al oricarui sezon. Se potrivesc cu orice, de la fusta la pantaloni, de la petrecerea de Craciun la teatru, cred ca sunt perfecti. Varianta noua si moderna a pantofilor negri.
Mi-am invatat bine lectia? :)
Alungesc piciorul, il fac frumos si ma fac pe mine sa-i doresc mai tare.
In plus, anul 2011 se anunta plin de nunti ale prietenilor, pantofii mi-ar acoperi o parte din gaura in buget!
tinerica
Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:46
mie imi plac pantofi rosii se potrivesc de minune cu rochita rosiie pe care o am si cu paltnul rosu i-as purta in seara de anul nou la petrecerea unde sunt invitata si in mod clar as fi cea mai invidiata pt cei mai dragutii pantofi sunt super!!!!!!!!!!!!
ady24
Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:57
Buna..eu am balul bobocilor in curand si mi-as fi dorit sa particip, dar..mi-e foarte greu sa-mi achizitionez o asemenea pereche de pantofi..cei rosii decupati sunt superbi si foarte indrazanet...cu siguranta as atrage atentia si m-as bucura mult daca as iesi si miss:X e visul meu de cand am intrat la liceu:*
kudika038767
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:18
Perechea de pantofi pe care mi-as dori-o de pe pagina http://www.pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011este : http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/ , pe care as purta-o in noaptea de revelion deoarece stiu ca acesti pantofi mi-ar pune in valoare picioarele si cu siguranta voi fi invidiata de toate femeile prezente.
kudika328713
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:21
Sincer…mi-a fost foarte greu sa ma decid! Dar,cum sunt eu o tipa visatoare,m-au atras cel mai mult Pantofi decupati toc 12 cm(http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/),in loc sa ma uit dupa cizmulitze,ca nah…vine iarna… eu ma uit dupa pantofi;)).Unde as vrea sa ii port...?Deja ma imaginam mai inalta cu 12 cm(eu am 1.56 m), intr-o roche eleganta,dansand la un eveniment select,cu barbatul visurilor mele (cred ca am citit prea multe romane de dragoste ) ),sau…i-as oferii iubitului meu o seara d neuitat ghidandu-ma dupa articolul vostru “12 pasi ca sa faci striptease ca o profesionista”,cu pantofii astia sigur l-as da pe spate!(si la propri si la figurat ;)) )
1oanna
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:24
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-plate-peste-genunchi-479-ron/
O zi speciala,o garderoba speciala ce este completata de aceste cizme pe care i-as achizitiona imediat deoarece mi-au facut cu ochiul. O sa imi iau o pereche de jeansi negri , bluza alba cu decolteu in V si sacoul negru.O sa fiu sexy chiar daca incepe o furtuna… Incalt cizmele si dintr-o data ma transform intr-un personaj de film ,o femeie razboinica,puternica,asa cum trebuie sa fim noi femeile.pentru ca ziua se anunta cu emotii,cu grele incercari ale destinului totusi ma simt sigura pe ceea ce imi inspira cizmele: o femeie cruda si totodata pasnica cu indeletniciri,sigura pe sine.Imi transmite o forta care imi spune ca am puterea sa trec peste orice.iata ca soseste si momentul interviului cand ma prezint in fata "juriului"un juriu exigent cei drept care pune accent pe aspectul fizic si pe prezenta.increzatoare ,reprezint imaginea a ceea ce isi doresc:eleganta,stil,rafinament.totul decurge perfect iar cizmele au devenit astfel talismanul meu.
angel_mary
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:24
Buna! cu siguranta as alege aceste cizme, http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-plate-peste-genunchi-479-ron/ sunt super frumoase,clasice cu stil si bineinteles potrivite stilului meu,le-as purta mereu in fiecare ceas,as face din fiecare zi o ocazie speciala,unica doar sa le pot purta iar daca le-as castiga ar fi perfecte pentru noaptea dintre anii ca sa incepem anul cu dreptul :) le ador sunt Perfecte!!!!
Gennyfer
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:28
M-am hotarat!!! pantofii pe care ii vad pe piciorusele mele sunt :http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/..
Pai musai la o tinuta rosie ca focul, pe care o voi purta de revelion imi trebuie o pereche de pantofi de o nuanta calda, neutra...de ce ii vreau eu??
Simplu : Mi-am organizat programul de anul viitor si MA MARIT!!!...el inca nu stie, dar de revelion o sa il anunt ca vreau sa ii fiu sotie asa cum viseaza el de vreun an! (ssstt!! sa nu suflati vreo vorba, vreau sa fie surpiza, nu trebuie sa stie el nimic! ) Dar daca nu sunt sexi, nu sunt femeia cea mai frumoasa pentru el in seara de revelion, s-ar putea sa nu imi iasa planul exact asa cum mi l-am facut eu, asa ca trebuie sa ma ajutati sa il ametesc si sa fie de acord cu tot ce ii voi propune...o sa il ia ameteala, doar asa am fost eu mereu, surprinzatoare, cu mine niciodata nu a stiut la ce sa se astepte!
p.s. Promit sa postez fotografii cu rochita rosie si cu pantofii!!
kudika175012
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:38
Cand vad un pantof intr-o vitrina si-mi plac, parca totul staluceste in jurul lui, parca nu am vazut niciodata nimic mai frumos, mii de fluturasi simt in stomac si in acel moment nimic nu ma opreste sa-i probez, sa-i port. Euforia unei prime intilniri nu se compara cu sentimentul pe care il am cind il incalt pentru prima oara. Asta am simtit eu cind am vazut pantofii rosii decupati. Si i-as purta oriune, oricind pentru ca fiecare pas pe care l-as face ar elibera zimbete si stele, cu siguranta mi-ar rasua in urechi..." pretty woman walking down the street, pretty woman".
marriposa_aszull
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:38
Buna ziua!

Pantofii cu toc de 12 cm si platforma de 3 cm cu asa o culoare la moda (nude) vor fi perfecti pentru cununia mea din februarie!!
Sunt pregatita sa spun DA sa avem un sens al vietii, sa ne traim povestea de dragoste si sa ma simt extraordinar langa cel de langa mine! Asa ca, astept lista castigatorilor sa ma regasesc in ea si sa ma pregatesc pentru acea zi!
http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/IMG_0622.jpg
Va pup!
tutupepe2001
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:47
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-plate-peste-genunchi-479-ron/ Sunt o viitoare mamica si nu mai pot purta tocuri in aceasta perioada,asadar imi place foarte mult acest model de cizme plate peste genunchi la pretul de 479 lei pe care le-as purta de SARBATORI, in special, apoi, oriunde ar trebui sa merg. Imi sunt foarte necesare si nu mi le-as putea permite.
helena_loredana
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:48
Buna ziua!

In primul rand felicitari pentru concurs, sunteti fantastici! In al doilea rand vreau sa va fac partase la fericirea mea si cred ca acest concurs este ocazia perfecta! Ador pantofii nude (http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/) si cred ca s-ar potrivi de minune cu tinuta pe care am ales sa o port in seara cand il voi da sotului meu vestea ca vom deveni parinti! Sunt foarte emotionata si nu stiu cum voi pastra secretul pana atunci! Va multumesc!
RxGB
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:12
Dat fiind faptul ca sloganul Kudika este 'Feel sexy!' am ales aceasta pereche de pantofi : http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ care cu siguranta te fac sa te simti sexy completati de o little black dress si o esarfa rosie care sa se asorteze perfect cu pantofiorii.
Pantofii mi se par foarte dulci si romantici asa cum sunt si eu zi de zi, si i as purta la o cina romantica pe malul marii , la petrecerea de revelion,in club,dar si in alte imprejurari.Imi plac pt ca scot din anonimat orice tinuta si cu putina inspiratie pot fi purtati aproape oriunde.Daca voi castiga cred ca voi face dus cu ei in picioare inchipuindu mi ca filmez o scena romantico-sexy.

Pantofi rosii decupati
Vreau sa fiti purtati
De piciorul meu mic
La fiecare tac-tic.

Adica tic- tac .....mereuuuuuuuuuuuuuu....para siempre
blue_deeya
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:13
Buna...TO ALL!
EU AM DOAR O PARERE :Imi plac toti! de as avea cumva,posibilitate ma refer,pe toti i-as cumpara!
ADOR TOT CEEA CE TINE DE SHOES!

SUNT O ADEVARATA ARTISTA CAND VINE VORBA DE SHOES, SUNT DE PARERE CA TOTUL INTR-O TINUTA SE PORNESTE DE LA INCALTAMINTE, DACA TE SIMTI BINE,CONFORTABILA ,LEJERA ,SA ITI CONFERE O ATITUDINE SEXY,ARATI BINE IN ORICE TE-AI IMBRACA! IMPORTANT ESTE SA ITI ALEGI INCALTAMINTEA POTRIVITA! ESTE CA SI UN ACCESORIU.

TOTUSI AS FACE O REFERIRE LA CEEA CE MI-A PLACUT IN MOD SPEICAL DE PE SITE ,SI ANUME BOTINA 3 CURELE-349 RON.
BINE CA AS FII IN STARE SA FAC ASA UN TOP DE PREFERINTE...DAR M-AM REZUMAT DOAR LA ACESTE BOTINE,DEOARECE SUNTEM SI IN LUNA NOIEMBRIE..SI CRED CA AR FII NEMAIPOMENITE PENTRU TINUTA PE CARE MI-AM ACHIZITIONAT-O DE LA UNUL DIN MAGAZINELE BERSHKA .


o ZI MINUNATA TUTUROR...PUPICI!
dulcyk008
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:14
REVIN..NU AM SPUS PENTRU CE OCAZIE....DA ...URMEAZA ZIUA MEA.SA VINA! PE 27 NOIEMBRIE..DEJA ASTEPT
dulcyk008
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:16
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/
Sunt superbi!!!!! I-as purta la o cina romantica ...... si as avea grija sa port pe sub rochita o lenjerie intima care sa se asorteze cu ei si asa l-as innebuni pe iubitul meu cand am termina cina si am trece la partea fierbinte!!!!Sunt cei mai frumosi pantofiori pe care i-as putea avea....si sigur i-ar aprecia si ceilalti cand i-ar vedea, iar fetele m-ar invidia cu siguranta!!!
ada1808
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:28
http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/03/bareta-T.jpg
Imi place foarte mult aceasta pereche de pantofi cu bareta. Cred ca i-as incalta de sarbatorile de iarna sau poate chiar in noapotea de revelion, deinde de garderoba ce o voi avea. Am ales acesti pantofi deoarece mi se par confortabili si m-a atras foarte tare combinatia de culoari ( rosu-gri ), mai ales ca rosu este culoarea specifica sarbatorilor de iarna.
mickioan
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:30
iubesc pantofii!!! iar aceasta pereche ://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ de pantofi decupati, rosii mi se par deosebit de sexy.Ar merge de minune cu my little black dress ...sunt convinsa ca ar face senzatie, ar atrage simpatia domnilor si invidia doamnelor la petrecera de revelion de anul acesta!
alexandruroxy
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:46
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-plate-peste-genunchi-479-ron/
cizmele astea ar fi bestiale pentru ziua prietenei mele cele mai bune la care vreau sa arat bestial cu asemenea cizme:X
d33a_dd
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:50
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ Acestia, pantofii decupati, sunt superbi, rosu fiind si culoarea mea preferata. Se potrivesc foarte bine atat cu rochite, cat si cu blugi. Ei pot fi accentul de culoare si elementul cheie al unei tinute. Pot fi purtati atat seara, la o iesire, cat si la ocazii speciale. Eu i-as purta cu siguranta in seara de revelion, mai ales ca de revelion se spune ca este bine sa porti ceva rosu pentru a avea parte de iubire in noul an. Cu asa pantofi, o sa ai multe persoane la picioarele tale :)) (ale mele, sper :>)!
kudika087812
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:56
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/botine-felii-piele-349-ron/,aceste botine superbe le am ales pentru ca sunt o noutate,sunt in trend si foarte si ,le as purta in sezonul toamna iarna la birou la o tinuta office sau chiar casual as face senzatie cu ele si cred ca as atrage mai multe contracte datorita lor asortate la o tinuta bine aleasa.
oana_cristina97
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:08
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/botine-felii-piele-349-ron/
Buna ziua, Mie imi plac foarte mult botinele felii-349 si sincer nu o sa am bani sa le cumpar niciodata pentru ca nu imi permit si daca le-as castiga ar fii un cadou de sarbatori la care doar as visa, si le-as purta cu mult drag si grija. Va multumesc! Felicitari celei care ii va castiga. si felicitari voua pentru acest concurs.
kudika027226
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Kudika si Palmolive 104 De la: concursKudika 6 Iulie 2009 19:22
Castiga unul di cele 3 Cadouri de Craciun BIO oferite de Orchidea Blu 239 De la: elena_banu87 20 Decembrie 2010 10:37
Castiga stickere decorative CreativeStore! 157 De la: concursKudika 9 Martie 2011 13:18
Concurs Kudika si Ligo 7035 De la: concursKudika 9 Martie 2013 14:46
Castiga unul dintre cele 3 seturi cadou Benecos oferite de BIO-Cosmetics! 501 De la: liuka29 28 Ianuarie 2012 16:16