Setari Cookie-uri

Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes!

http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Botina-felii-de-piele-349-RON1.jpg

sunt pur si simplu superbe .Am o imaginatie foarte bogata si sunt sigura ca as putea sa le potrivesc cu gust la mai multe tinute.Da pentru prima data cred ca le-as purta la examenul de atestat la limba franceza,Cu o perechie de pantaloni conici,o camasa si un sacou.As avea mai multa incredere in mine si as spera ca profesoara sa fie atenta la minunatele mele botine si nu la micile mele greseli gramaticale.Si daca as avea noroc mi'ar da un punct in plus pentru stil
miss_kat
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:35
da,chiar am nevoie de o pereche de pantofi ,merg la nunta unei colege.mi-ar placea sa ii am,oricum cu salariul de bugetar nu-mi permit asemenea pantofi.succes tuturor : :
kudika022359
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:47
Sunt obsedata de pantofi, mai vreau o pereche daca s-ar putea rosii, o sa imbrac in Craciunita de sarbatori, va pup
lover_woman
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:49
mi-as dori si mi-ar face placere sa port pantoful decupat...rosu....in prima zi de la finalizarea divortului.....asa ca o demonstratie de atitudine si izbanda....zi buna...
mutrisoara
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:55
http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/IMG_0622.jpg

Pentru mine, pantofii cu toc, sunt accesoriile care ilustreaza cel mai bine zicala "baba sufera la frumusete".
De multe ori, am sacrificat propriul confort pentru a arata fabulos la un eveniment / petrecere.... de aceea, pe data de 12 decembrie, eu si iubitul meu sarbatorim doi ani si jumatate de cand suntem impreuna; Pentru un astfel de eveniment, am nevoie de un "cadru" romantic, o tinuta sexy si o pereche de pantofi care sa ma scoata in evidenta. As putea rezolva cu locul si tinuta , dar mai putin cu pantofii .... ce ziceti, ma ajutati?
laurakudica
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:57
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ Imi doresc acesti pantofi deoarece nu am nicio pereche cu un toc atat de inalt.Mentionez ca sunt foarte mica de inaltime (1,49) si intotdeauna am avut si am un complex de inferioritate din aceasta cauza.Consider ca acesti pantofi m ar ajuta nu doar sa arat f bn ci si sa scap de complexe.Sunt pasionata de incaltaminte in special cea cu tocuri f inalte insa nu am gasit niciodata o pereche de pantofi atat de deosebiti ,cu un toc superb si comozi in acelasi timp datorita platformei. Culoarea ma prinde f bn intrucat sunt bruneta.In eventualitatea in care voi castiga acesti pantofi ii voi purta in noaptea de ziua mea,pe 6 decembrie cand voi merge cu iubitul sa cinam.Consider ca ar fi un moment deosebit si as putea sa i port atunci deoarece implinim si 2 ani de cand ne am cunoscut.si cu atat mai mult ca rosul e o culoare puternica si potrivita pentru o astfel de ocazie.I-as putea asorta cu o rochita neagra o esarfa rosie si un paltonas mov.
kudika151734
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:59
Mie imi plac balerinii cu floare.
Sunt profa, stau mult in picioare, in clasa e cald, deci sunt perfecti in orice sezon.
Nu fac zgomot pe podium si, in plus, sunt in trend cu elevele. Ma simt si eu mai tanara, nu ca n-as fi .
09061978
Postat pe 5 Noiembrie 2010 16:10
Perechea favorita din colectia Echinox : botinele din felii de piele diferite ! As combina aceste botine cu o fusta pentru a evidentia feminitatea...cu aceasta combinatie m-as duce la serviciu pentru o negociere de salariu ...
andreea_21_2007
Postat pe 5 Noiembrie 2010 16:21
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/

Ador acesti pantofi pentru ca aduc impreuna doua dintre culorile mele preferate: ROSUL si MOVUL. I-as purta la majoratul meu, care este in curand, pentru ca ii consider chiar piesa de rezistanta a tinutei mele de PRINETSA: rochia alba gen Marilyn Monroe, parul brunet (lung si ondulat), si acesti PANTOFI.
Toate cele scrise mai sus suna extrem de bine pentru mine!! Mai ales pentru ca sunt destul de mica de inaltime (1.59)! Am o colectie de pantofi (ca orice alta fata, ce e drept) destul de maricica, dar nici o pereche nu e atat de extravaganta ca aceasta!!

Chiar imi doresc foarte mult sa ii am! Chiar imi doresc foarte mult sa faca parte din tinuta pe care o voi purta la majoratul meu!


http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/
Andreius
Postat pe 5 Noiembrie 2010 16:32
http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Pantof-decupat-cu-siret-299-RON.jpg
SUNT SUPERBI , DEJA O SA INCEP SA II VISEZ . AR MERGE PERFECT CU O ROCHITA-PULLOVER CASUAL NU FOARTE MULT DEASUPRA GENUNCHIULUI , NEAGRA SAU BLEUMARIN , UN SACOU CAMBRAT SI O ESARFA FINUTA . AR MERGE PERFECT :x SI O GEANTA ASORTATA ...
dy_anna_wuv_u
Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:02
eu am ales http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/10/Cizme-piele-peste-genunchi-479-RON.jpg aceste cizme,deoarece sunt foarte comode si ideale pentru acest sezon.m`am gandit ca as putea sa le port la o plimbare cu prietenii bucurandu`ne de primii fulgi de nea.
kudika328752
Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:22
sunt curios cum as arata ca barbat cu aia..dar no.. poate castig si eu macar pantofiorii si apoi..mai vedem
heroes
Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:40
']http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-contrastant-299-ron/ Acesti pantofi i-as purta la petrecerea de Craciun ,dar si de ziua mea in ianuarie
monica85
Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:48
Imi plac forte mult pantofiorii rosii. Sunt foarte draguti si simpatici http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ .
Mi-ar placea tare mult sa pun labuta (sunt o mica pisicuta) pe o pereche de pantofiori d'astia.

Cat despre ocazia speciala unde as dorii sa ii port...
Hmm, recitalul de chitara pe care il voi sustine luna aceasta.
noroace!
DeniseP
Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:50
Acestia sunt alesii mei:)))))))))http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-cu-siret-299-ron/.......Cand ii vad imi vine implicit in minte ideea de fata cumintica, care vrea sa fie chic si sa iasa din banalitatea cotidiana....gen Blair din Gossip Girl eliminandu i tenta ei malefica.Pantofii acestia i-as purta cu o rochita legera, fie primavara tarziu, fie toamna devreme....fie cu un pantalon 3 sferturi si un sacou, fie cu nite dresuri.......Ideea e ca numai cand te uiti la ei deja ai multe filmulete, iar noi femeile......avem o imaginatie jucausa si debordanta:))))))))))
kudika023866
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:20
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-fronsate-449-ron/
as purta cizmele fornate impreuna cu o rochie Creamy Deby Debo la petrecerea de ziua mea
kudika328756
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:23
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-cu-funda-299-ron/

Acestia sunt pantofii pe care ii doresc sa-i port cu ocazia petrecerii de Craciun organizata de firma la care lucrez.
mariuka25
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:30
Balerinii albastri cu funda sunt totalmente electrizanti, imi plac la nebunie, iubesc aceasta culoare frumoasa si in trend, mai am o pereche asemanatoare dar au deja un an, se pot purta fara probleme de asortare si la blugi si la fuste sau rochii, merg cu aproape orice, cred ca i-as purta si cu pijamaua daca s-ar putea.
doinapief
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:48
Cizmulite mai cu stil
Cu rafinament subtil
Cu croiala si design
Mai ceva ca-n Neckerman
Rar mi-a fost dat sa vad
Caci pe pixie shoes gasesti
Modele-n stil rococo
Sau stil gotic de domnite
Sau modern de feministe
Toate isi au locul lor
Si-mi vine de pe site sa le cobor
In viata reala sa defileze
Lumea toata sa se minuneze
Iar modelul cel mai cel
Este http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/
gaby_mimi18
Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:04
Povestea pixie shoes.ro merge mai departe. Creata pentru o lume mai frumoasa, scuturata de uratenie si promiscuitate. Menita sa faca din shoppingul online o experienta fascinanta de viata, povestea pixie isi continua nestingherita cursul.
In poveste sunt urmatoarele personaje, toate slavite de darnice si inzestrate cu puteri supranaturale. Designerul haruit de Dumnezeu cu o imaginatie iesita din comun, in stare sa creeze shoes de printesa cat ai zice peste, cu motive baroce, rococo sau gotice, care sa refaca trasee initiatice prin epoci demult apuse. Mai sunt in aceasta poveste si cei care se ocupa cu derularea ei, cu mersul mai departe, cei care daruiesc celor care cred in acesta poveste papucei dintre cei mai reusiti, care sa le aduca aminte de ei. Si, nu in ultimul rand, suntem noi, cei care citim zi de zi povestea fabuloasa de la pixie shoes.ro.
Pentru iubita mea am vazut ceva care cu siguranta ar transforma-o in printesa balului. cizmele http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/cizme-plate-peste-genunchi-479-ron/ you shall not pass, un model care mie cel putin imi aminteste de amazoancele britanice, care calareau umar la umar cu barbatii in vanatoare, dar care stiau sa-si pastreze feminitatea. Botinele You shall not pass au incrustate motive rococo de mare impact vizual, pe o piele de o textura cat se poate de fina, ceea ce le da un aer sofisticat.
Vom pasi impreuna, tinandu-ne de mana, in povestea fabuloasa de la pixie shoes.ro
lautarescudaniel
Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:10
Recunosc ca alegerea a fost foarte grea, sunt atat de multe modele superbe si unice prin design dar gandul meu a ramas la ele : http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/botine-3-cureluse-349-ron/
Privindu-le parca intru intr-o alta dimensiune , o lume a cabaretului parizian, o lume cu o explozie de culoare , cu fuste superbe , bijuterii spectaculoase si corsete "pacatoase" . Parca o vad pe Nicole Kidman incaltata cu aceste superbe cizme , in scena in care canta in leganul suspendat deasupra multimii.
Sunt sigura ca sunt foarte comode - potrivite pentru un dans sau o plimbare lunga printre frunzele ruginii din parc - pentru ca tocul si talpa arata foarte bine , parca ar fi o prelungire a talpii piciorului.
Sunt superbe, chiar daca am sanse mici sa castig ( pentru ca sunt atatea participante bune ) imi rezerv dreptul de a visa la ele.
Offf, poate la un moment dat le bagati la vreo oferta pentru ca am ajuns sa le visez de cand le-am vazut.
lautarescuadriana
Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:16
mie imi plac pantofii rosii decupati! se potrivesc stilului meu trendy si i-as purta de ziua mea, luna aceasta, in club, imi doresc f mult sa-i castig!
kudika122509
Postat pe 5 Noiembrie 2010 20:05
Salutare!!!! imi plac enorm pantofii felii http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-felii-299-ron/, mi se par cei care ma caracterizeaza cel mai bine!!! i-as purta la o cina romantica in oras, un moment propice de apropiere cu sotul meu , avand in vedere ca nu am mai iesit de ceva mult timp in oras, deoarece am nascut, si tot timpul il aloc fetitei mele....ar fi extraordinar de bine-venita acesta cina imbracata cat mai atragator doar pentru noi doi!!Pupici
ralucutzzaa
Postat pe 5 Noiembrie 2010 21:21
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-contrastant-299-ron/

mi-ar fi placut foarte mult sa pot purta acesti pantofi la urmatorul interviul pentru flight attendant de la emirate. Si de data aceasta, poate un noroc nu ar veni singur si mi-ar aduce si succesul de a intra in echipa de cabin crew de la emirate!
annabelle23
Postat pe 5 Noiembrie 2010 21:31
buna ziua,
ma nunesc signiorinana si imi plac foarte mult pantofii balerini cu fundita, eu as vrea sa fie de culoare bej cu fundita maro,asa s-ar potrivi cu costumul pe care il am si. am dat de site acum cateva zile. toti pantofii mi-au placut. am zis ca poate o sa ma duc sa-i vad saptamana viitoare la magazin.
kudika077794
Postat pe 5 Noiembrie 2010 21:49
Ei bine, grea alegere ! As prefera totusi botina felii de piele... cu care m-as prezenta la majoratul unei colege. Planuri, impresii, toate vorbesc despre asta, de parca ar fi evenimentul anului iar mie.. imi sta gandul cel mai putin la asta. Dar cred ca mi-ar placea ca imaginea mea sa fie una pe masura, sa ma fac remarcata si sa ... atrag priviri.
claw_dy4
Postat pe 5 Noiembrie 2010 21:53
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/
m-ar ajuta sa scap de complexul "sunt prea mica pentru prietenii mei" si ar merge perfect cu noii mei jeansi primiti de ziua mea:)
simply perfect.
SabrySunshine
Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:18
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-felii-299-ron/
Pantofii acestia i-as purta la birou si la petreceri mondene.
Flori1627
Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:25
mi-as dorii foarte mult o pereche de cizme inalte .pe 17 noiembrie este ziua mea si asa as avea un cadou foarte frumos
kudika147690
Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:27
De la: concursKudika, la data 2010-11-03 09:55:27[b]Kudika si Pixie Shoes te invita la concurs! [/b]

Daca iti doresti o pereche de pantofi personalizati de la Pixie Shoes, intra pe http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/, alege-ti perechea favorita din colectia Echinox si povesteste-ne pe forum: cu ce ocazie ti-ai dori sa o porti? Posteaza raspunsul tau si poti fi fericita castigatoare a unei perechi de pantofi Pixie Shoes facuti special pentru tine.

Concursul se desfasoara in perioada [b]3 – 17 noiembrie 2010[/b], iar castigatoarea va fi anuntata in data de 19 noiembrie, in cadrul aceluiasi subiect.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare.

[b]Vom premia raspunsul cel mai argumentat si mai simpatic.[/b]

Mult succes!
Adrianna_Br
Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! 676 De la: concursKudika 24 Iunie 2013 17:23
Castiga cu Optifort un set de recipiente pentru bucatarie 614 De la: concursKudika 21 Februarie 2011 10:37
Castiga premii cu povestea BIOTISSIMA! 34 De la: concursKudika 27 Aprilie 2011 10:00
Castiga unul dintre cele 8 vouchere de cumparaturi oferite ce Baneasa Shopping City! 220 De la: concursKudika 18 Ianuarie 2012 17:27
Castiga o geanta GUESS 1446 De la: concursKudika 18 Decembrie 2013 16:58