Marco ......stai calm ,lasa nu te'avorteaza nimeni...........du-te la somnic
|
cristinxxx Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:37
|
De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:37:04Marco ......stai calm ,lasa nu te'avorteaza nimeni...........du-te la somnic
... tarane ... iar ... gindesti ? ...
|
marco918 Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:40
|
De la: marco918, la data 2010-11-21 23:40:13De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:37:04Marco ......stai calm ,lasa nu te'avorteaza nimeni...........du-te la somnic
Da....spre disperarea ta......
|
|
|
cristinxxx Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:41
|
De la: decizie_incorecta, la data 2010-11-21 23:36:19 De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:12:36
De la: decizie_incorecta, la data 2010-11-21 23:10:43Multumesc Hystria1...voi incerca sa-ti urmez sfatul si sa fiu optimista.
Nu urma sfatul nimanui fii tu insati dar mai......demna !!!!
nu e vorba de demnitate. de ce caute asta ? este deja mai demna decat multi venind aici si vorbind de lucruri ca acestea.. femeile sint deja de multe ori, mai demne decat barbatii.. nu de la noi trebuie ele sa auda asta.
Multumesc inca o data Hystria1 si tuturor celor care au incercat sa ma inteleaga ...si sa priceapa ca de fapt asta imi doream...sa vorbesc ,sa ma eliberez .
... ar mai fi si sfaturi de dat ... dar fiecare caz e particular in felul lui ... oricum ... fara compromisuri ...
|
marco918 Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:42
|
De la: marco918, la data 2010-11-21 23:16:26De la: hystria1, la data 2010-11-21 23:05:59De la: decizie_incorecta, la data 2010-11-21 22:38:37NU VREAU SA FIU COMPATIMITA...INCERCAM SA EXPLIC.LA INCEPUT MARCO MI-A SPUS SA FAC UN COPIL CA ASA SE REZOLVA TOTUL...I-AM SPUS CA NU VREAU INCA UN COPIL.ESTE DESTUL DE DUREROS PENTRU MINE SA SPUN CA NU POT AVEA NICIODATA COPII...SI CUM TOT MA BOMBARDA CU FACUTUL UNUI COPIL AM DECIS SA SPUN ADEVARUL.
DE CE ?PENTRU CA ATUNCI CAND SE ADUNA PREA MULTE SIMTI NEVOIA SA TE DESCARCI DAR SE PARE CA NU MI-AM ALES PREA BINE MODALITATEA...PENTRU CA SUNT PERCEPUTA GRESIT.
marco vorbeste din idealism religios (nu o spun pejorativ) .. are idei frumoase.. si ar fi bine sa fie asa .. dar lumea nu e ideala. poate ce spune el e bun de luat inainte de a fi facut pasii gresiti.
acum eu zic sa nu te gandesti negativ.. ca nu ai fi gasit pe nimeni daca aveai un copill (acum nu se mai pune cazul) sau ca nu ai gasi pe nimeni ca nu poti face copii.. poate vei gasi pe cineva care nu-si doreste copii sau care are deja de la altcineva.. pe de alta parte s-a vazut clar ca te-ai descarcat .. dar aici sint si persoane imature (prea tinere) ca sa ia unele lucruri in serios (cum ar fi remarca lui cristin..) fii optimista
... ... idealism religios ... ... sint ortodox ... dar am fost prin mai multe moscheii si catedrale catolice decit biserici de-ale noastre ... am plecat de acasa de foame (in mod figurativ pina la un anumit punct) ... am facut exact tot ce multi de aici nu vor sa faca nici in ruptul capului ... si m-am convins ca nimic nu scapa neplatit si ca cel mai bun lucru este sa mergi direct inainte fara ocolisuri ... sa ai grija sa nu faci compromisuri majore si de prost gust ... m-am casatorit cu o femeie de calitate (eram niste mucosi la inceput) cu care parintii nu erau de acord nici in ruptul capului ... pentru ca este straina (si ii sfida prin calitati care in romania erau doar de aparentza) ... am niste copii la fel ca toti copii ... am trecut prin multe ... am cunoscut fel si fel de oameni si tot felul de situatii ... orice om poate fi foarte fericit daca trece de aparentzele impuse de altii mai fricosi ... nu poti sa iti para rau de un lucru pe care il faci cu placere ... pentru tine ... nu pentru cei din jur ... ohooo cite as putea spune ...
marco, nu intram in detalii de viata personala.. acestea nu le punem aici pe forum.. e vorba numai despre ideile - si sfaturile - pe care le vehiculam. viata loveste si nu prea.. mult prea greu sa generalizam .. mult prea greu sa judecam pe cineva. pentru ca de fapt, cand treci pe acelasi drum, doar daca refuzi sa fii maleabil tu insuti, realizezi ca nu mai ai chef sa judeci... eu asa vad.. am vorbit despre conceptele religioase care inlocuiesc pe "asa se intampla" cu "asa trebuia sa faci". de ce nu cu "asa ar fi bine sa faci"..? esti un caz frumos (realizarile tale) si, poate numai pentru ca lumea sa caute mai multa incredere, ai avea mai mult impact expunand-l cand cineva are nevoie.. oamenii invata mai usor din exemplu .. al lor, sau al altora. realizeaza numai un singur lucru: ceea ce tu numesti urmarea unor decizii personale, este mai mult sau mai putin impletit cu o sansa pe care multi nu o au - si-o doresc totusi. chiar cand e vorba de sansa de a avea o anumita intelepciune mai de timpuriu .. dar nimanui nu o sa i-o poti baga cu forta in cap inainte sa fie prea tarziu... dovada ? lumea nu s-a schimbat niciodata..
|
Histria Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:42
|
De la: marco918, la data 2010-11-21 23:16:26De la: hystria1, la data 2010-11-21 23:05:59De la: decizie_incorecta, la data 2010-11-21 22:38:37NU VREAU SA FIU COMPATIMITA...INCERCAM SA EXPLIC.LA INCEPUT MARCO MI-A SPUS SA FAC UN COPIL CA ASA SE REZOLVA TOTUL...I-AM SPUS CA NU VREAU INCA UN COPIL.ESTE DESTUL DE DUREROS PENTRU MINE SA SPUN CA NU POT AVEA NICIODATA COPII...SI CUM TOT MA BOMBARDA CU FACUTUL UNUI COPIL AM DECIS SA SPUN ADEVARUL.
DE CE ?PENTRU CA ATUNCI CAND SE ADUNA PREA MULTE SIMTI NEVOIA SA TE DESCARCI DAR SE PARE CA NU MI-AM ALES PREA BINE MODALITATEA...PENTRU CA SUNT PERCEPUTA GRESIT.
marco vorbeste din idealism religios (nu o spun pejorativ) .. are idei frumoase.. si ar fi bine sa fie asa .. dar lumea nu e ideala. poate ce spune el e bun de luat inainte de a fi facut pasii gresiti.
acum eu zic sa nu te gandesti negativ.. ca nu ai fi gasit pe nimeni daca aveai un copill (acum nu se mai pune cazul) sau ca nu ai gasi pe nimeni ca nu poti face copii.. poate vei gasi pe cineva care nu-si doreste copii sau care are deja de la altcineva.. pe de alta parte s-a vazut clar ca te-ai descarcat .. dar aici sint si persoane imature (prea tinere) ca sa ia unele lucruri in serios (cum ar fi remarca lui cristin..) fii optimista
... ... idealism religios ... ... sint ortodox ... dar am fost prin mai multe moscheii si catedrale catolice decit biserici de-ale noastre ... am plecat de acasa de foame (in mod figurativ pina la un anumit punct) ... am facut exact tot ce multi de aici nu vor sa faca nici in ruptul capului ... si m-am convins ca nimic nu scapa neplatit si ca cel mai bun lucru este sa mergi direct inainte fara ocolisuri ... sa ai grija sa nu faci compromisuri majore si de prost gust ... m-am casatorit cu o femeie de calitate (eram niste mucosi la inceput) cu care parintii nu erau de acord nici in ruptul capului ... pentru ca este straina (si ii sfida prin calitati care in romania erau doar de aparentza) ... am niste copii la fel ca toti copii ... am trecut prin multe ... am cunoscut fel si fel de oameni si tot felul de situatii ... orice om poate fi foarte fericit daca trece de aparentzele impuse de altii mai fricosi ... nu poti sa iti para rau de un lucru pe care il faci cu placere ... pentru tine ... nu pentru cei din jur ... ohooo cite as putea spune ...
marco, nu intra in detalii de viata personala.. acestea nu le punem aici pe forum.. e vorba numai despre ideile - si sfaturile - pe care le vehiculam. viata loveste si nu prea.. mult prea greu sa generalizam .. mult prea greu sa judecam pe cineva. pentru ca de fapt, cand treci pe acelasi drum, doar daca refuzi sa fii maleabil tu insuti, realizezi ca nu mai ai chef sa judeci... eu asa vad.. am vorbit despre conceptele religioase care inlocuiesc pe "asa se intampla" cu "asa trebuia sa faci". de ce nu cu "asa ar fi bine sa faci"..? esti un caz frumos (realizarile tale) si, poate numai pentru ca lumea sa caute mai multa incredere, ai avea mai mult impact expunand-l cand cineva are nevoie.. oamenii invata mai usor din exemplu .. al lor, sau al altora. realizeaza numai un singur lucru: ceea ce tu numesti urmarea unor decizii personale, este mai mult sau mai putin impletit cu o sansa pe care multi nu o au - si-o doresc totusi. chiar cand e vorba de sansa de a avea o anumita intelepciune mai de timpuriu .. dar nimanui nu o sa i-o poti baga cu forta in cap inainte sa fie prea tarziu. dovada ? lumea nu s-a schimbat niciodata.
|
Histria Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:44
|
De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:41:10De la: marco918, la data 2010-11-21 23:40:13De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:37:04Marco ......stai calm ,lasa nu te'avorteaza nimeni...........du-te la somnic
... in nici un caz ... doar ca o faci degeaba ... nu te ajuta materialul ... esti prea batrin sa mai poti fi recuperat ... tot ce se mai poate face este sa fim delicati cu tine si sa nu mai ai crize de paranoia ... ... vai de curul tau ...
|
marco918 Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:45
|
De la: marco918, la data 2010-11-21 23:40:13
De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:37:04Marco ......stai calm ,lasa nu te'avorteaza nimeni...........du-te la somnic
Nu este nevoie sa va jigniti...de ce nu puteti comunica fara sa va luati unul de altul?ce aveti de impartit?...forum-ul este" suficient" pentru amandoi nu trebuie sa va bateti care sa scrie primul...cred ca putem comunica si fara sa jignim ...sa ne comportam civilizat
|
decizie_incorecta Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:46
|
De la: marco918, la data 2010-11-21 23:45:22De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:41:10De la: marco918, la data 2010-11-21 23:40:13De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:37:04Marco ......stai calm ,lasa nu te'avorteaza nimeni...........du-te la somnic
... in nici un caz ... doar ca o faci degeaba ... nu te ajuta materialul ... esti prea batrin sa mai poti fi recuperat ... tot ce se mai poate face este sa fim delicati cu tine si sa nu mai ai crize de paranoia ... ... vai de curul tau ...
stai bland nu facem parte din aceiasi Secta......
|
cristinxxx Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:49
|
De la: hystria1, la data 2010-11-21 23:42:52De la: marco918, la data 2010-11-21 23:16:26De la: hystria1, la data 2010-11-21 23:05:59De la: decizie_incorecta, la data 2010-11-21 22:38:37NU VREAU SA FIU COMPATIMITA...INCERCAM SA EXPLIC.LA INCEPUT MARCO MI-A SPUS SA FAC UN COPIL CA ASA SE REZOLVA TOTUL...I-AM SPUS CA NU VREAU INCA UN COPIL.ESTE DESTUL DE DUREROS PENTRU MINE SA SPUN CA NU POT AVEA NICIODATA COPII...SI CUM TOT MA BOMBARDA CU FACUTUL UNUI COPIL AM DECIS SA SPUN ADEVARUL.
marco, nu intram in detalii de viata personala.. acestea nu le punem aici pe forum.. e vorba numai despre ideile - si sfaturile - pe care le vehiculam. viata loveste si nu prea.. mult prea greu sa generalizam .. mult prea greu sa judecam pe cineva. pentru ca de fapt, cand treci pe acelasi drum, doar daca refuzi sa fii maleabil tu insuti, realizezi ca nu mai ai chef sa judeci... eu asa vad.. am vorbit despre conceptele religioase care inlocuiesc pe "asa se intampla" cu "asa trebuia sa faci". de ce nu cu "asa ar fi bine sa faci"..? esti un caz frumos (realizarile tale) si, poate numai pentru ca lumea sa caute mai multa incredere, ai avea mai mult impact expunand-l cand cineva are nevoie.. oamenii invata mai usor din exemplu .. al lor, sau al altora. realizeaza numai un singur lucru: ceea ce tu numesti urmarea unor decizii personale, este mai mult sau mai putin impletit cu o sansa pe care multi nu o au - si-o doresc totusi. chiar cand e vorba de sansa de a avea o anumita intelepciune mai de timpuriu .. dar nimanui nu o sa i-o poti baga cu forta in cap inainte sa fie prea tarziu... dovada ? lumea nu s-a schimbat niciodata..
... stii ... nu e vorba ''realizari'' ... nu am realizat nimic din ce au putut fura unii ... si nici nu mi-am dorit ... lumea s-a schimbat foarte mult ... au disparut unii au aparut altii ... valorile nu s-au schimbat niciodata ... la cei care au invins in viata ... romanii au capatat un pesimism patologic ... accentuat de comunism si exacerbat de marketingul capitalist ... visezia la rezultate frumoase dar nu ar face nici un efort pentru ele ... decit sa viseze ... si sa ciuguleasca putin de aici sau de colo ... sau sa ii imite, din auzite, pe altii ... nu se poate ...
|
marco918 Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:51
|
De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:49:17De la: marco918, la data 2010-11-21 23:45:22De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:41:10De la: marco918, la data 2010-11-21 23:40:13De la: cristinxxx, la data 2010-11-21 23:37:04Marco ......stai calm ,lasa nu te'avorteaza nimeni...........du-te la somnic
stai bland nu facem parte din aceiasi Secta......
... sigur ... daca asta te linisteste ...
|
marco918 Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:51
|
De la: marco918, la data 2010-11-21 23:51:19De la: hystria1, la data 2010-11-21 23:42:52De la: marco918, la data 2010-11-21 23:16:26De la: hystria1, la data 2010-11-21 23:05:59De la: decizie_incorecta, la data 2010-11-21 22:38:37NU VREAU SA FIU COMPATIMITA...INCERCAM SA EXPLIC.LA INCEPUT MARCO MI-A SPUS SA FAC UN COPIL CA ASA SE REZOLVA TOTUL...I-AM SPUS CA NU VREAU INCA UN COPIL.ESTE DESTUL DE DUREROS PENTRU MINE SA SPUN CA NU POT AVEA NICIODATA COPII...SI CUM TOT MA BOMBARDA CU FACUTUL UNUI COPIL AM DECIS SA SPUN ADEVARUL.
... stii ... nu e vorba ''realizari'' ... nu am realizat nimic din ce au putut fura unii ... si nici nu mi-am dorit ... lumea s-a schimbat foarte mult ... au disparut unii au aparut altii ... valorile nu s-au schimbat niciodata ... la cei care au invins in viata ... romanii au capatat un pesimism patologic ... accentuat de comunism si exacerbat de marketingul capitalist ... visezia la rezultate frumoase dar nu ar face nici un efort pentru ele ... decit sa viseze ... si sa ciuguleasca putin de aici sau de colo ... sau sa ii imite, din auzite, pe altii ... nu se poate ...
... inca ceva ... TOTI AVEM SANSE ... doar ca multi aleg gresit ... astazi puteam vorbi de o familie fericita ... daca un individ nu credea ca el are un viitor mai special ... daca o fata era mai hotarita in a spune NU ... daca un anturaj nu ar fi speriat-o cu povesti de groaza ... ar fi fost o familie frumoasa care nu s-ar fi chinuit sa treaca peste niste fantome ... sint multi in cazul asta ... multi care cred ca ei merita mai mult si nu dau doi bani pe ceea ce au linga ei ... sint multi care viseaza la urmatorul/urmatoarea cind optiunea lor cea mai buna ar fi sa isi lase pretentiile deoparte si sa imbunatateasca ceea ce au deja ... multi care cauta si pierd doar timp ... oportunitatile sint peste tot ... doar trebuie sa le vezi si partea buna ... orice sut in fund poate fi un salt inainte ...
|
marco918 Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:57
|
De la: decizie_incorecta, la data 2010-11-21 23:46:29
Nu este nevoie sa va jigniti...de ce nu puteti comunica fara sa va luati unul de altul?ce aveti de impartit?...forum-ul este" suficient" pentru amandoi nu trebuie sa va bateti care sa scrie primul...cred ca putem comunica si fara sa jignim ...sa ne comportam civilizat
prea tarziu.
deja sunt valurile luptei de cocosi!
|
geo_resuscitat Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:58
|
De la: geo_resuscitat, la data 2010-11-21 23:58:23De la: decizie_incorecta, la data 2010-11-21 23:46:29
prea tarziu.
deja sunt valurile luptei de cocosi!
... lupta de cocosi ??? ... ... se face doar putina educatie unui ... taran ... nimic mai mult ... un cap de strut ...
|
marco918 Postat pe 22 Noiembrie 2010 00:03
|