Setari Cookie-uri

dureri articulare

Buna ziua,pentru durerile articulare este indicata dieta alcalina.
Harpagophytum (Ghiara diavolului) este o plantã originarã din Africa de Sud. Medicina modernã a pus în evidenþã o importantã acþiune antireumaticã datoritã prezenþei harpagozidelor cu proprietãþi antiiflamatoare ºi analgetice comparabile cu ale fenilbutazonei ºi derivatilor pirazolonici. Utilizarea timp mai îndelungat a acestei plante înlãturã durerile reumatice, îmbunãtãþeºte mobilitatea articulaþiilor fiind eficientã îndeosebi în artroze, spondiloze, poliartritã cronicã, nevralgii. Deoarece conduce ºi la scãderea concentraþiei de colesterol ºi trigliceride din sânge este utilã persoanelor care suferã de afecþiuni reumatismale dublate de adipozitate ºi hiperlipidemie.
Scoarþa de salcie albã este precursolul natural al aspirinei. Ea conþine din abundenþã saligeninã, constituent care se transformã în organism în acid salicilic, cu acþiune antiinflamatoare, antialgicã, antireumaticã ºi sedativã.
Creþuºca este înruditã ca ºi acþiune cu scoarþa de salcie deoarece conþine derivaþi ai acidului salicilic care îi conferã proprietãþi antireumatismale, antiiflamatoare, diaforetice. La acestea se adaugã acþiunea diureticã conferitã de flavonoide ºi cea protectoare gastricã.
Frunzele de mesteacãn exercitã un efect antiinflamator, diuretic, depurativ. Favorizeazã eliminarea acidului uric ºi a reziduurilor metabolice având un efect foarte bun în suferinþele reumatice ºi gutã.
Glicirizina din rãdãcina de lemn dulce are o structurã asemãnãtoare cortizonului conferindu-i un puternic efect antiinflamator și antialgic. Studiile științifice au arãtat prezența unei substanțe (carbenoxolona) care imprimã o importantã acþiune antiulceroasã.
Fructele de ienupãr având proprietãþi antiinflamatoare ºi diuretice sunt utile în inflamaþiile acute ale articulaþiilor ºi muºchilor.
Toate aceste plante fac parte din remediul Articulatii sanatoase, sub forma de pulbere sau extracte.
Studiile realizate cu acest produs, timp de 2 luni la pacienþi care sufereau de artrite, artroze, artropatie uricã, arata ameliorarea durererii la peste 80% dintre pacienþi, reducerea semnificativã a redorii articulare ºi a contracturii musculare.
Poate fi adminstrat ºi pacienþilor cu afecþiuni cardiovasculare, deoarece nu produce retenþie hidro-salinã si celor cu afecþiuni peptice (gastrite, ulcere), deoarece are ºi efect de protecþie a mucoase gastrice.
kudika_15604
Postat pe 5 Noiembrie 2013 16:10
Buna ziua, va recomand pennru dureri articulare gel de Ghiara diavolului si untul pamantului in aplicatii klocale de 2-3 ori pe zi.Intern cu foarte bune rezultate sunt ceaiul si capsulele Atriculatii sanatoase.
kudika_15604
Postat pe 25 Februarie 2015 16:06
lyprinol, celadrin capsule si gel . dar si vitalion ...cititi despre ele ...merita ....
kudika_956659
Postat pe 25 Februarie 2015 17:54
De la: kudika_956659, la data 2015-02-25 17:54:03lyprinol, celadrin capsule si gel . dar si vitalion ...cititi despre ele ...merita ....




Daaaa....Vitalion, spalation pe creieron...
kudika226898
Postat pe 26 Februarie 2015 15:31
Buna ziua.Pentru dureri articulare sunt capsulele Biomobil 1 si Biomobil 2 care pot sa fie administrate fiecare in cure alternative de 3 luni.Multa sanatate!
kudika_15604
Postat pe 30 Iulie 2015 16:53
Durerile artriculare sunt simtome care se datoreaza sau au la baza mai multori factori: infectii, inflamatii, alergii alimentare, expunerea indelungata la factori de mediu nefavorabili, activitatea sedentara, consumul de alimente bogat in omega 6, consumulk ridicat de sare, zahar si alimente acide. Ce masuri putem lua in acest sens? Este bine sa incepem sa facem miscare, angrenandu-ne intr-o activitate sportiva care ne face placere, sa consuma mai multe alimente care contin acizii grasi esentiali omega 3, sa evitam frigul, sa ne imbracam corespunzator, preferand imbracamintea confectionata din fibra naturala (lana, in, bumbac, matase etc). Dintre cele mai eficiente plante pe care le putem folosi in aceasta directie, putem enumera: curcuma, ghiara diavolului, coltul lupului, salcia, boswellia, ashwaganda, ienuparul, telina, mesteacanul, extractul de jneapan, vita de vie salbatica sub forma de extract etc. Evident aceste remedii nu se administreaza toate concomitent, ci se aleg 2-3 in functie de particularitatile de sanatate a fiecarei persoane in parte. Pentru realizarea unor scheme de tratament personalizate, adresati-va unui fitoterapeut sau unui medic cu competenta in tratamentul cu plante medicinale (fitoterapie). Mie imi puteti scrie scrie pentru abordarea naturista pe adresa de email plantevindecatoare@gmail.com

Adrian Udrea- fitoterapeut, nutritionist- Timisoara, colaborator al revisterol de sanatate Taifsuri si Formula As
Adi_Udrea_1
Postat pe 18 Decembrie 2015 10:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
anticonceptionale. 2 De la: kudika_954349 11 Februarie 2014 06:48
Mierea sau zaharul? 40 De la: lilian77 12 Decembrie 2013 11:18
Tratament pentru reumatism degenerativ 48 De la: Klara_kudika 7 Noiembrie 2013 18:29
tratament parodontoze 8 De la: RalucaRalu 10 Martie 2011 17:28
Face 2 De la: kudika226898 2 Septembrie 2010 10:25