Mai multe
De la: pickard, la data 2010-12-09 14:38:21De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:22:49De la: pickard, la data 2010-12-09 14:19:37 Pot fi indiscreta sa te intreb de ce?
|
||
|
Hope2010 Postat pe 9 Decembrie 2010 14:42 |
||
|---|---|---|
De la: size_back, la data 2010-12-09 14:21:48De la: pickard, la data 2010-12-09 14:19:37 chiloti n-am sigur! am budigai cu manecutza!
|
||
|
pickard Postat pe 9 Decembrie 2010 14:43 |
||
Asta incerc si eu sa le spun. dar ma fac masochista
|
||
|
|
||
|
Hope2010 Postat pe 9 Decembrie 2010 14:43 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-09 14:43:38De la: size_back, la data 2010-12-09 14:21:48De la: pickard, la data 2010-12-09 14:19:37 alea se numesc izmene! |
||
|
size_back Postat pe 9 Decembrie 2010 14:45 |
||
De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:43:56Asta incerc si eu sa le spun. Ca barbatii prea seriosi te deprima adica. |
||
|
Hope2010 Postat pe 9 Decembrie 2010 14:45 |
||
De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:43:56Asta incerc si eu sa le spun. frumos ar fi sa si citezi persoana careia ii raspunzi! |
||
|
size_back Postat pe 9 Decembrie 2010 14:45 |
||
De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:42:47De la: pickard, la data 2010-12-09 14:38:21De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:22:49De la: pickard, la data 2010-12-09 14:19:37 pentru ca sunt multe tentatii! ce sa fac? mai iti da cineva buna ziua, mai zice cineva ca sunt forte tare! mai una mai alta..vorbesc in general ce li se intampla barbatilor as fi ipocrit daca as sustine ca nu ma uit
|
||
|
pickard Postat pe 9 Decembrie 2010 14:46 |
||
De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:43:56Asta incerc si eu sa le spun. hai lasa! nu le baga in seama! sunt prietenele mele! bai! ia nu o mai faceti masochista! sadicelor!
|
||
|
pickard Postat pe 9 Decembrie 2010 14:47 |
||
De la: size_back, la data 2010-12-09 14:45:48De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:43:56Asta incerc si eu sa le spun. #are 23 de ani! de unde sa stie sa citeze!?
|
||
|
pickard Postat pe 9 Decembrie 2010 14:48 |
||
N-am 23 ani - am mentionat ca am copii mari si sunt la a doua tinerete. Sunt o idee mai tanara decat Pickard daca el spune varsta reala.
|
||
|
Hope2010 Postat pe 9 Decembrie 2010 14:50 |
||
De la: size_back, la data 2010-12-09 14:16:38De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:13:20Presupun ca esti tanara. Corect ai mare drepatate |
||
|
ad__83 Postat pe 9 Decembrie 2010 14:52 |
||
De la: Hope2010, la data 2010-12-09 13:05:28De la: vitamina_c, la data 2010-12-09 13:00:58De la: luchianramona, la data 2010-12-09 12:55:56Pe celalalt topic spui ca esti o femeie toreanta. Mie mi se pare ca asta e CULMEA tolerantei !!!! Povestea ta nu este adevarata, cu atat mai putin ce ne indrugi su situatiile cu care jonglezi, asa ca
|
||
|
kudika311399_silvia Postat pe 9 Decembrie 2010 15:12 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-09 14:46:35De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:42:47De la: pickard, la data 2010-12-09 14:38:21De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:22:49De la: pickard, la data 2010-12-09 14:19:37 Si nu te temi ca sotia va pleca? |
||
|
Hope2010 Postat pe 9 Decembrie 2010 15:14 |
||
De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:50:20N-am 23 ani - am mentionat ca am copii mari si sunt la a doua tinerete. eu atat am.. de unde am vazut eu ca ai 23 de ani? chiar ca sunt neatent!
|
||
|
pickard Postat pe 9 Decembrie 2010 15:14 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-09 15:14:31De la: Hope2010, la data 2010-12-09 14:50:20N-am 23 ani - am mentionat ca am copii mari si sunt la a doua tinerete. La 23 ani il amenintam pe primul meu sot cu camerele de tortura daca ma inseala. Dar nu mi-ai raspuns. |
||
|
Hope2010 Postat pe 9 Decembrie 2010 15:17 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-09 12:22:01buna...cand ajungi sa nu mai ai raspuns sau rezolvare la anumite probleme la care credeai k ai ,apelezi la alte persoane mai experimentate...de aceea am hotarat s aduag acest subiect in speranta ca cineva (un barbat sau o femeie) a mai trecut prin asta si are o rezolvare..nu cred k are vreo relevanta zodia dar cine stie..eu fecioara el pesti..in general un tip deschis la nou insa cu o gandire comunista in ceea ce priveste pozitia barbatului si cea a femeii in societate ,in relatie in general....prin simplul fapt k e barbat considera ca are dreptul sa faca anumite lucruri (care din punctul meu de vedere nu sunt normale intr-o relatie ) insa mie nu mi se aplica aceeasi regula.ca sa nu va plicitsesc va dau un exemplu concret cel care m-a determinat de fapt sa scriu si care e realul motiv al nemultumirii mele.locuim impreuna de un an jum insa din anumite motive akum suntem in orase diferite pt o scurta perioada.el merge cu baietii la fotbal si dupa meci se opresc in 3 locatii diferite.nimik neobisnuit pana aici.pot sa inteleg ca stau la o bere asa ca baietii.insa el ajunge acasa la 3 noaptea dupa 8 ore de umblat prin baruri si m suna cum l-am rugat s m anunte k a ajuns aks.ii spun k m dernjeaza ce a facut pt k nu e normal s umble brambura pe strazi la ora 3 noaptea si k am sa fac si eu la fel cand o sa vina momentul ca sa vada cum e.la care eu primesc replica:''daca faci asta urmatoarea zi ai zburat.eu sunt barbat si pot sa fac asta dar u nu ai voie si nu sunt de acord pt k esti femeie si difera situatiile.''eu nu pot s accept asa ceva dar cu toate astea e a 3 oara cand se intampla de cand suntem impreuna si inafara de faptul k am urlat am plans si i-m zis c e mi-a venit in gand in momentul respectiv,altceva nu am facut..m-am descarcat pe moment,am fost suparata o saptamana si apoi am renuntat... ce e de facut?in plus are un prieten care ne face zile fripte si care are o influenta proasta asupra lui care bineinteles k a fost cu el cand s-au intamplat toate astea.dar care nu e in permanenta in preajma insa at cand apare scandalul e gata.va rog mistocarii sa se abtina de la comentarii.tin sa precizez k relatia noastra se indreapta spre o concretizare adica spre casatorie...va rog un sfat orice...multumesc De mult timp nu am mai citit ceva atat de urat..( " daca faci asta urmatoarea zi ai zburat..").. Iubire NU; atentie NU; respect...nici atat; atunci ce p...usca masii i-ti ofera? Eu zic sa "zbori" inainte sa ti-o spuna el. P.S. Barbatii nascuti in zodia Pesti nu sunt facuti pentru casatorie. Sunt buni amanti ..si doar atat.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 9 Decembrie 2010 17:27 |
||
aoleo!!!tu vb serios...pestii..al meu ma cere de nevasta!CE MA FAAAAAAC?!
|
||
|
kinki Postat pe 9 Decembrie 2010 17:32 |
||
De la: valy90, la data 2010-12-09 12:39:08 daca el vine la 3
|
||
|
lover_woman Postat pe 9 Decembrie 2010 17:48 |
||
De la: Hope2010, la data 2010-12-09 12:33:46Sotul meu este exact acelasi gen de barbat ca cel pe care-l descrii tu aici. Deci nu e o specie deloc rara zic eu. Eu trebuie sa fiu o zana din povesti perfecta cu cariera de succes, delicata, o buna mama, o buna fiica si nora, o buna gospodina, fidela, discreta, rabdatoare, ingrijita, gospodina - dupa ca casa starluceste de curatenie, mancarea e calda pe masa - eu trebuie sa fiu proaspat spalata ca iesita de la coafor, cosmetica si mani-pedichiura, calma, zambitoare, odihnita. Bineinteles ca trebuie sa fiu iubitoare, fidela, de incredere - cum vrei tu. El? Ce obligatii are el? Nici una. Cum poti iubi un astel de om, adu-l la mine sa l educ si sa i dau cateva palme sa se trezeasca, iar tu cum poti sa fii sclava Izaura si sa acepti aceste nesimtiri, doamne, cica barbatii nu-s destepti..... |
||
|
lover_woman Postat pe 9 Decembrie 2010 17:52 |
||
De la: kinki, la data 2010-12-09 17:32:45aoleo!!!tu vb serios...pestii..al meu ma cere de nevasta!CE MA FAAAAAAC?! Esti desteapta, stii tu mai bine ce sa-i raspunzi! Nu ma pot abtine sa nu scriu ..... ce san mishto... nu-mi pot lua ochii de la poza...( si sunt femeie)
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 9 Decembrie 2010 17:53 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2010-12-09 17:53:51De la: kinki, la data 2010-12-09 17:32:45aoleo!!!tu vb serios...pestii..al meu ma cere de nevasta!CE MA FAAAAAAC?! aham!desteapta pe dreaq!!i-am spus ca nu vreau sa-mi skimb numele si ...a zis ca n-are nimic impotriva deja face planuri de cati copii o s afacem!de parca i-ar naste el...si mie-mi plac sanii aia!!cineva,de aici,spunea ca-s dulci... |
||
|
kinki Postat pe 9 Decembrie 2010 17:58 |
||
wow,atatea raspunsuri intr-un timp atat d scurt am ramas impresionata....intre timp s-a rezolvat problema si am stiut ce e de facut si de zis fara sa citesc intai rsp voastre si m bucur k am reusit acest lucru desi credeam k nu sunt in stare in mom acela deoarece cum a zis si hope eu doar mi-am exprimat aici frustrarea fiindca nu am putut s ii zic lui dar stiti ce/?am putut si am primit un rsp la care nu m-as fi asteptat vreodatai-am zis clar care e treaba ce ma deranjeaza si k am sa fac la fel sau poate chiar mai rau ca a vada cum e sa fii ingrijorat pt pers iubita asta dk iti pasa.si a spus c a gresit cand mi-a spus propozitia aceea si k ii pare rau si k nu e normal sa fii ingradit si k tb s fim liberi sa ne exprimam si sa facem ce vrem(in limita bunului simt)akuma sper s nu o ia in extrema cealalta .multumesc hope pickard si mimi dar si 'rautaciosilor' sa zic asa sau poate celor care traiesc mai putin cu capul in nori k mn ..va pup si ms mult pt toate raspunsurile...important e ca si-a recunoscut greseala
|
||
|
sonya87 Postat pe 9 Decembrie 2010 18:11 |
||
|
Sonya, nicio problema. Vei invata in scurt timp ca nimeni nu se schimba pentru ca i se spune. Schimbarea o facem noi, din noi, pentru ca vrem. Din pacate, ai langa tine un tip pentru care joci cum iti canta. Si care cu o vorba buna, sterge zece vorbe urate. Asta e, asa invatam. |
||
|
rashela Postat pe 9 Decembrie 2010 18:14 |
||
rashela eu stiu lucrul acesta k nu se schimba fiindca asa zic sau vreau eu,ci doar dk intr-adevar isi doreste pt binele lui al meu al relatiei.insa nu poti judeca un om dupa un singur gest.e adevarat k poate fii relevant un gest k asta intr-un anumit context insa sa nu va imaginati k el e un drac gol care face mereu c vrea.e a trei-a oara intr-un an jum knd se intampla si probabil k vor mai fii discutii pe tema asta sau pe altele(desi nu imi doresc).maturizarea vine o data cu varsta si are 25 de ani...eu am 23 dar o femeie e mai matura decat un barbat.si crede-ma k nu sunt o pers usor influentabila,sunt f incapatanata sunt zodia fecioara stiu s m impun de cele mai multe ori dar recunosc ca fac o greseala atunci knd inchid ochii la anumite lucruri sau poate nu vreau sa le vad din iubire..cu toate k urasc cuvintul compromis..aceste 3dati sunt singurele cand a gresit fata d mn...eu zic k ne indrepam spre bine sau asa vreau s cred
|
||
|
sonya87 Postat pe 9 Decembrie 2010 18:29 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-09 12:22:01buna...cand ajungi sa nu mai ai raspuns sau rezolvare la anumite probleme la care credeai k ai ,apelezi la alte persoane mai experimentate...de aceea am hotarat s aduag acest subiect in speranta ca cineva (un barbat sau o femeie) a mai trecut prin asta si are o rezolvare..nu cred k are vreo relevanta zodia dar cine stie..eu fecioara el pesti..in general un tip deschis la nou insa cu o gandire comunista in ceea ce priveste pozitia barbatului si cea a femeii in societate ,in relatie in general....prin simplul fapt k e barbat considera ca are dreptul sa faca anumite lucruri (care din punctul meu de vedere nu sunt normale intr-o relatie ) insa mie nu mi se aplica aceeasi regula.ca sa nu va plicitsesc va dau un exemplu concret cel care m-a determinat de fapt sa scriu si care e realul motiv al nemultumirii mele.locuim impreuna de un an jum insa din anumite motive akum suntem in orase diferite pt o scurta perioada.el merge cu baietii la fotbal si dupa meci se opresc in 3 locatii diferite.nimik neobisnuit pana aici.pot sa inteleg ca stau la o bere asa ca baietii.insa el ajunge acasa la 3 noaptea dupa 8 ore de umblat prin baruri si m suna cum l-am rugat s m anunte k a ajuns aks.ii spun k m dernjeaza ce a facut pt k nu e normal s umble brambura pe strazi la ora 3 noaptea si k am sa fac si eu la fel cand o sa vina momentul ca sa vada cum e.la care eu primesc replica:''daca faci asta urmatoarea zi ai zburat.eu sunt barbat si pot sa fac asta dar u nu ai voie si nu sunt de acord pt k esti femeie si difera situatiile.''eu nu pot s accept asa ceva dar cu toate astea e a 3 oara cand se intampla de cand suntem impreuna si inafara de faptul k am urlat am plans si i-m zis c e mi-a venit in gand in momentul respectiv,altceva nu am facut..m-am descarcat pe moment,am fost suparata o saptamana si apoi am renuntat... ce e de facut?in plus are un prieten care ne face zile fripte si care are o influenta proasta asupra lui care bineinteles k a fost cu el cand s-au intamplat toate astea.dar care nu e in permanenta in preajma insa at cand apare scandalul e gata.va rog mistocarii sa se abtina de la comentarii.tin sa precizez k relatia noastra se indreapta spre o concretizare adica spre casatorie...va rog un sfat orice...multumesc Interesant subiect...si cred ca nici noi si nici tu nu vom ajunge la o concluzie...dar putem incerca... Oamenii clar sunt diferiti si cuplurile intre ele clar sunt diferite...unii pot accepta ceva, altii nu. Barbatilor de obicei le place sa aiba o prietena geloasa (dar cu masura), DAR in niciun caz posesiva...care sa le interzica sa faca chestii (si nu trebuie sa ii spui: iti interzic...stiu si ei sa citeasca printre randuri). Liberatea...caci despre ea vorbim...este relativa...depinde de la fiecare la fiecare...el poate are mai multa nevoie de libertate decat avea fostul tau prieten sau decat tine... Deinde fiecare ce intelege prin libertate... Si mai este foarte important motivul pentru care tu faci scandal ca el sta noaptea pe strazi (nu intelege ca sunt de acord), dar este important sa iti raspunzi la niste intrebari ca sa vezi ce ai de facut. Crezi ca in acest interval te inseala? sau ca ar putea sa o faca? daca asta e temerea ta...atunci am o veste proasta...si daca se duce zilnic la servici si pleaca la aceeasi ora si vine la aceeasi ora...tot poate sa o faca...daca e inteligent...nu te vei prinde... L-ai amenintat ca te duci si tu si vii la 3...chiar ai face asta? si daca da...de ce?...singurul raspuns pentru mine este: ca sa vada si el prin ce treci tu, ca sa simta, ca sa inteleaga... Poti sa propui urmatoarea chestie: cand el se duce la meci si la baut...mergi si tu cu prietenele si intoarce-te pe la aceeasi ora cu el...sa vezi ce zice...asa ar trebui sa fie impacata si capra si varza...tu nu iti mai faci griji ce si cum...pentru ca ai gandurile in alta parte...si nici nu stai ca fraiera sa il astepti sa vina...Daca nu accepta...nu mai are scapare. Sa nu faci greseala sa crezi ca daca te mariti se va schimba...daca nu o face pana va luati...nu se mai schimba. Bafta! |
||
|
pinguina Postat pe 9 Decembrie 2010 18:43 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-09 18:29:56rashela eu stiu lucrul acesta k nu se schimba fiindca asa zic sau vreau eu,ci doar dk intr-adevar isi doreste pt binele lui al meu al relatiei.insa nu poti judeca un om dupa un singur gest.e adevarat k poate fii relevant un gest k asta intr-un anumit context insa sa nu va imaginati k el e un drac gol care face mereu c vrea.e a trei-a oara intr-un an jum knd se intampla si probabil k vor mai fii discutii pe tema asta sau pe altele(desi nu imi doresc).maturizarea vine o data cu varsta si are 25 de ani...eu am 23 dar o femeie e mai matura decat un barbat.si crede-ma k nu sunt o pers usor influentabila,sunt f incapatanata sunt zodia fecioara stiu s m impun de cele mai multe ori dar recunosc ca fac o greseala atunci knd inchid ochii la anumite lucruri sau poate nu vreau sa le vad din iubire..cu toate k urasc cuvintul compromis..aceste 3dati sunt singurele cand a gresit fata d mn...eu zic k ne indrepam spre bine sau asa vreau s cred Ma bucur ca te simti mai bine dar mi-e teama ca efectul "analgezicului" administrat de el va disparea dupa " 4 ore". Barbatii "pesti" sunt stricti, severi, misogini si orgoliosi. I-si doresc ca femeia sa le demonstreze clipa de clipa iubirea ce le-o poarta. Unii folosesc urmatoarea replica: " daca ma iubesti, faci...."! SI inca ceva: datorita orgoliului ei nu prea stiu, pot sau vor sa ierte; asa ca, daca ai de gand sa mergi mai departe, ai grija sa nu gresesti. Ai mare grija cu "prietenii"lui pt. ca au o influenta negativa asupra lui. P.S... i-l poti "domina" prin sex.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 9 Decembrie 2010 19:40 |
||
|
Referitor la tipul asta de barbati, net superiori comparativ cu femeile, BANC! :) Merge James Bond intr-un bar si observa o superba domnisoara in imediata lui vecinatate. Foarte sigur pe el, se indreapta spre masa domnisoarei. -Bond, James Bond, zice el, intinzand mana. -Off, F**K Off, zice domnisoara :) |
||
|
Ionyssa Postat pe 9 Decembrie 2010 19:56 |
||
De la: Ionyssa, la data 2010-12-09 19:56:16Referitor la tipul asta de barbati, net superiori comparativ cu femeile, BANC! :)asa ,,,siiii |
||
|
thadoogback Postat pe 9 Decembrie 2010 19:58 |
||
De la: Hope2010, la data 2010-12-09 13:17:28De la: vitamina_c, la data 2010-12-09 13:06:58De la: Hope2010, la data 2010-12-09 13:02:59De la: valy90, la data 2010-12-09 12:59:45De la: Hope2010, la data 2010-12-09 12:53:29am inteles exact ce trebuiaDe la: valy90, la data 2010-12-09 12:41:34] Uite postarile tale sunt atat de contradictorii , ca incep si eu sa cred ca esti barbat . oricum , indiferent de sex , te rog eu nu mai posta aberatiile astea , ca mai citesc si pustoaicele care inca nu stiu cu ce se mananca iubirea , o relatie serioasa , casatoria si , poate te mai si cred . nu de alta , dar sunt deja destule indobitocite inca din familie , nu e cazul sa li se ingroase randurile . un barbat nu este superior doar pentru cele cateva grame de carne dintre picioare , chiar daca sunt multi care cu aia gandesc , iar o relatie serioasa , indiferent ca e legalizata sau nu , se bazeaza in primul rand pe respect reciproc si colaborare ; nu-mi spune mie ca un sot infidel isi respecta sotia , in conditiile in care infidelitatea e o dovada ca nu se respecta nici macar pe el insusi . sau , uaaaaaaaau , ma respecta de nu mai poate in conditiile in care s-a insurat doar ca sa aiba la-ndemana o bucatareasa si o manajera gratuita , in timp ce el umbla creanga noapte de noapte . ti-am scris si pe celalalt topic , esti fericita asa , bravo tie , dar nu face o virtute din chestia asta ca nu e . |
||
|
perce_neige Postat pe 9 Decembrie 2010 21:16 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-09 12:22:01la care eu primesc replica:''daca faci asta urmatoarea zi ai zburat.eu sunt barbat si pot sa fac asta dar u nu ai voie si nu sunt de acord pt k esti femeie si difera situatiile.''tin sa precizez k relatia noastra se indreapta spre o concretizare adica spre casatorie...va rog un sfat orice...multumesc Mi-e mila de tine. De nu scriai finalul, mai mergea cum mai mergea. Dar asa?? Vrei sa te casatoresti cu un asemenea om?
|
||
|
tematoare Postat pe 9 Decembrie 2010 21:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Adevarata fata a barbatilor | 29 | De la: oana84onutza 19 Februarie 2010 18:13 |
| ce parere aveti despre relatiile virtuale | 8 | De la: Fahnell 29 Iunie 2010 11:03 |
| Baieti, nu cedati din prima seara !!!!!!! | 115 | De la: G_I_JOE 11 Martie 2010 09:42 |
|
|
||
| ADUC BANII FERCIREA? | 138 | De la: baby_jacks3187 26 Iulie 2012 04:53 |
| sa ma mai impac cu el??? | 9 | De la: lorenzo32 20 Noiembrie 2008 22:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.