Mai multe
De la: thadoogback, la data 2010-12-09 19:58:09De la: Ionyssa, la data 2010-12-09 19:56:16Referitor la tipul asta de barbati, net superiori comparativ cu femeile, BANC! :)asa ,,,siiii Si...e un banc inteligent :) |
||
|
Ionyssa Postat pe 9 Decembrie 2010 22:17 |
||
|---|---|---|
| stiu cat de greu cu influnta asta a ''prietenilor'' insa e f greu pt el intai pt k ii leaga p rietenie veche cu mult inainte d a ma cunoaste p mn si apoi pt k nu realizeaza k e ceva rau in asta.cu fostul am luptat 3 ani k sa ii dem k ''prietenii'' lui nu ii sunt prieteni si greu a realizat asta.sa nu se inteleaga gresit k as vrea s ii inlatur prietenii in nici un caz dar este unul in particular care are cea m mare infl asupra lui si e o infl negativa ce dauneaza relatiei noastre din punctul meu d vedere.o perioada nu a mai tinut leg cu acesta insa doar din dorinta de a nu mai avea discutii p aceasta tema cred eu din mom ce a durat doar cateva lui si au reluat legatura.ms pt sfat in leg cu sexul.crede-ma k akolo e cel mai bn | ||
|
sonya87 Postat pe 10 Decembrie 2010 11:25 |
||
rsp d sus era pt ce a zis mimi
|
||
|
|
||
|
sonya87 Postat pe 10 Decembrie 2010 11:26 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-10 11:25:22stiu cat de greu cu influnta asta a ''prietenilor'' insa e f greu pt el intai pt k ii leaga p rietenie veche cu mult inainte d a ma cunoaste p mn si apoi pt k nu realizeaza k e ceva rau in asta.cu fostul am luptat 3 ani k sa ii dem k ''prietenii'' lui nu ii sunt prieteni si greu a realizat asta.sa nu se inteleaga gresit k as vrea s ii inlatur prietenii in nici un caz dar este unul in particular care are cea m mare infl asupra lui si e o infl negativa ce dauneaza relatiei noastre din punctul meu d vedere.o perioada nu a mai tinut leg cu acesta insa doar din dorinta de a nu mai avea discutii p aceasta tema cred eu din mom ce a durat doar cateva lui si au reluat legatura.ms pt sfat in leg cu sexul.crede-ma k akolo e cel mai bn Fata draga, eu nu stiu unde ai citit sau cine te-a invatat pe tine ca pentru dragoste se lupta. Dragoste este sau nu este. Nu e un fel de vrei - nu vrei, trebuie sa faci ca mine. Nu stiu de ce te-ai despartit de fostul si nici nu conteaza. Oricum oamenii nu se despart de bine. La ce iti foloseste sa-ti petreci viata invatand un adult sa traiasca CUM VREI TU? Timp irosit. Ai din nou unul langa tine cu care vei sta cativa ani, invatandu-l nu stiu ce. In loc sa ii spui clar, de la bun inceput ca vrei respect. Daca te iubeste si te respecta, iti garantez ca nu se duce brambura nicaieri si nici nu are nevoie de dna profesoara langa el. Vrei sa te mariti cu el? Fa-o! Ai toate sansele sa ai o viata ratata alaturi de el. Nu vreti deloc sa intelegeti ca barbatul care minte sau calca stramb, mai ales cand ti-e doar iubit, o va face inzecit cand iti devine sot. Nu mai reprezinti o provocare pentru el, esti doar o nevasta, ca multe altele, care-si stie bine locul acasa. In fine, tot e bine ca ai scris pe forum. Sa nu zici mai tarziu ca n-ai stiut ce te asteapta. |
||
|
rashela Postat pe 10 Decembrie 2010 12:28 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-10 11:26:26rsp d sus era pt ce a zis mimi Stii ce e trist in relatia voastra? Ca tu esti mai putin importanta pentru el decat prietenii lui. Cand te aflii intr-o relatie serioasa, concubinaj sau casnicie, o mai raresti cu prietenii. Lucrurile se schimba. Familia e cea mai importanta. Puteti sa aveti prieteni comuni, familisti cu care sa petreceti in timpul liber. E inutil sa-ti spun cum te vei simti cand el va iesi cu prietenii lui iar tu trebuie sa ramai acasa cu bebe( cand si daca va veni). Nu stiu ce sa-ti mai zic...cel putin din punctul meu de vedere, o partida buna de sex nu ma satisface in totalitate. Prefer atentie, iubire, respect, liniste,stabilitate... Niciodata nu as renunta la toate acestea pentru cateva secunde de placere. |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 10 Decembrie 2010 14:23 |
||
|
perfect d acord cu u mimi insa cred k s-a inteles putin gresit.noi sumtem non stop impreuna si ceea c explicam mai sus s-a intamplat de cateva ori intr-un an jum.nu face asta zilnic ori saptamanal nici macar lunar.si pt k isi doreste o data la cateva luni knd mergem aks s stea si cu prietenii lui nu consider k eu sunt mai putin imp l prietenii lui.dimpotriva eu stiu sigur cde e intre noi si p plan sentimental si p toate planurile.de cand suntem impr lucrurile s-au schimbat pt el.a rarit-o cu prietenii si toate care le-ai scris u. rashela nu cred k am scris k a trebuit s lupt pt iubirea fostului sau actualului ci k am luptat pt a-i demonstra cine ii vrea bine si cine rau.si nu vad care e legatura cu mintitul.eu nu am scris k ma minte. |
||
|
sonya87 Postat pe 10 Decembrie 2010 21:30 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-10 21:30:03perfect d acord cu u mimi insa cred k s-a inteles putin gresit.noi sumtem non stop impreuna si ceea c explicam mai sus s-a intamplat de cateva ori intr-un an jum.nu face asta zilnic ori saptamanal nici macar lunar.si pt k isi doreste o data la cateva luni knd mergem aks s stea si cu prietenii lui nu consider k eu sunt mai putin imp l prietenii lui.dimpotriva eu stiu sigur cde e intre noi si p plan sentimental si p toate planurile.de cand suntem impr lucrurile s-au schimbat pt el.a rarit-o cu prietenii si toate care le-ai scris u. nu mai scrie cu K K ca ma bag aici si fac varza topicul asta!
|
||
|
pickard Postat pe 10 Decembrie 2010 21:35 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-10 21:30:03perfect d acord cu u mimi insa cred k s-a inteles putin gresit.noi sumtem non stop impreuna si ceea c explicam mai sus s-a intamplat de cateva ori intr-un an jum.nu face asta zilnic ori saptamanal nici macar lunar.si pt k isi doreste o data la cateva luni knd mergem aks s stea si cu prietenii lui nu consider k eu sunt mai putin imp l prietenii lui.dimpotriva eu stiu sigur cde e intre noi si p plan sentimental si p toate planurile.de cand suntem impr lucrurile s-au schimbat pt el.a rarit-o cu prietenii si toate care le-ai scris u. Pai daca tipul e perfect care e problema? Marita-te cu el, casa de piatra iti doresc. Probabil ca asta e scopul topicului, sa ne spui cat de fericita esti si ce bine va merge. |
||
|
rashela Postat pe 10 Decembrie 2010 22:00 |
||
De la: sonya87, la data 2010-12-10 21:30:03perfect d acord cu u mimi insa cred k s-a inteles putin gresit.noi sumtem non stop impreuna si ceea c explicam mai sus s-a intamplat de cateva ori intr-un an jum.nu face asta zilnic ori saptamanal nici macar lunar.si pt k isi doreste o data la cateva luni knd mergem aks s stea si cu prietenii lui nu consider k eu sunt mai putin imp l prietenii lui.dimpotriva eu stiu sigur cde e intre noi si p plan sentimental si p toate planurile.de cand suntem impr lucrurile s-au schimbat pt el.a rarit-o cu prietenii si toate care le-ai scris u. |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 10 Decembrie 2010 22:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sunt barbatii varsator in pat :) si cat de zgomotosi sunt? | 16 | De la: kudika010627 11 Iulie 2012 08:59 |
| Caut o fatã virginã ... | 7 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53 |
| Am cunoscut pe cineva pe un site de dating. Cm sa procedez? | 10 | De la: baba_cloanta 9 Iunie 2010 15:10 |
|
|
||
| O iubire la mare distanta!....Ajutor!!!!!! | 14 | De la: ianna05 25 August 2010 11:27 |
| barbat fecioara dificil...help | 19 | De la: kudika006087 11 Martie 2010 18:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.