Mai multe
| reducere set cadou burberry the mini 5 ml parfums 50 ml lait lotion 50 ml gel showers 65 ron , crema anti ride capture totale multi perfection creme dior 30 ml 85 ron 100 5 originale ofer tester gratuit | ||
|
ocaziebuna Postat pe 7 Ianuarie 2011 10:42 |
||
|---|---|---|
|
Draga mea, daca el spune ca vine aici sa te cunoasca, din punctul meu de vedere este o relatie serioasa. Depinde in cat timp se gandeste el sa faca asta. Parerea mea este ca tu sa iti vezi de viata ta aici pana el se hotaraste sa faca asta. Pana nu va vedeti fata in fata, relatia voastra este una virtuala, practic sunteti unul pentru celalat doar o imagine pe desktop. Fii realista, chiar daca iti doresti o relatie si traieste prezentul. Pentru voi viitor va exista in momentul in care va ve-ti vedea. Nicoleta Leahu, psiholog, relatiidecuplu.ro/blog |
||
|
kudika109274 Postat pe 7 Ianuarie 2011 11:12 |
||
lasal sa vina eu in rom si atunci o sa va cunoasteti mai bine,draostea nu poate sa fie doar vb de la distanta tebuie gustata in realitate......bafta
|
||
|
|
||
|
kudika348602 Postat pe 7 Ianuarie 2011 11:17 |
||
|
Cati ani au oamenii astia ???????????iubire virtuala pe mess de 9 ani vai de mine !!!!!!!!! poate se casatoresc virtual .......... si atunci rezolvi problema e mai ieftin eu.............nu cred in asa ceva tre sa fii tare naiv sa ai incredere in cineva orbeste asa si parintii baiatului ??????????!!!!!!!!!!!!sigur nu au toate tiglele pe casa
|
||
|
crifeli Postat pe 7 Ianuarie 2011 14:25 |
||
De la: kudyka96, la data 2010-12-28 11:34:38Buna ziua tuturor! Cred ca e virgin!! |
||
|
oanabrit Postat pe 7 Ianuarie 2011 16:16 |
||
| buna!:) pana nu va vedeti eu zic ca nu aveti cum sa stiti ce sentimente aveti unul pt altul! vede-ti-va fata-n fata si atunci ia o decizie pt viitor!:) | ||
|
dayenera Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:17 |
||
|
" Intrebarea mea este,poate sfarsi ceva cu bine din aceasta? " Nimic nu se sfarseste cu bine, pentru ca totul se continua la nesfarsit... Fericirea nu este un loc ... ci este o Cale... Traieste-ti momentul de fericire, traieste-ti momentul mortii... priveste formele cum se schimba si priveste eternitatea vietzii... frica si fericirea sint surori egale-n drapturi... viata-i perversa si o face cu amandoua E Frica ta, e Fericirea ta, e Viatza ta... traieste-ti aventura si mergi mai departe
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 7 Ianuarie 2011 18:03 |
||
De la: kudyka96, la data 2010-12-28 11:34:38Buna ziua tuturor!iubeste-l georgiana nimeni nu-ti poate declara ca te iubeste daca n-ar fii adevarat |
||
|
kudika183384 Postat pe 7 Ianuarie 2011 20:11 |
||
De la: kudyka96, la data 2010-12-28 11:34:38Buna ziua tuturor! IN PRIMUL RAND LASA-L SA VINA EL LA TINE SI SA VA VEDETI IN REALITATE SA VEZI CUM DECURG LUCRURILE APOI INCEARCA SA IL CUNSOTI BINE BINE PANA A TE DUCE TU LA EL, SA NU TE TREZESTI CINE STIE PE UNDE CU VREUN PSIHOPAT PE CAP SI ALT IMPORTANT ASPECT, CA SA SE CONCRETIZEZE RELATIA LA UN MOMENT DAT, UNUL TREBUIE SA RENUNTE LA TARA DIN CARE PROVINE, PT CA SA FITI ALATURI, BANUIESC CA EL NU VA DA AMERICA PE ROMANIA, SI ATUNCI AR TREBUI CA TU SA RENUNTI LA TARA SI FAMILIA TA, PENTRU A MERGE LA EL, ESTI DISPUSA ??? DACA NU, MAI BINE RUPE O ACUM, CA SA NU AI DE SUFERIT MAI MULT MAI TARZIU |
||
|
oana84onutza Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:29 |
||
|
DA, DRAGOSTEA PRIN INTERNET EXISTA.. ESTE OK DACA O GASESTI ONLINE, DAR TREBUIE TRAITA LIVE.. DACA ITI GASESTI PARTENER PE NET, NU-I RAU, DAR DACA TU CREZI CA POTI TRAI O POVESTE DE DRAGOSTE ONLINE, TE INSELI... DACA PRIETENUL VIRTUAAL DIN AMERICA VINE IN ROMANIA..SUNT SANSE CA RELATIA VOASTRA SA CAPETE CONTUR.. NU FACI NICIO GRESEALA DACA IL CHEMI.. ITI DORESC SUCCES!! |
||
|
kudika095783 Postat pe 8 Ianuarie 2011 09:34 |
||
....vorbe spunem cu totii....faptele vorbesc!!!!....in rest....bafta!!! dar atentie.....fara naivitate!!!!
|
||
|
ella_sufletel Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:10 |
||
De la: kudika017854, la data 2011-01-11 10:10:57 http://www.youtube.com/watch?v=fyQwJn7B-2c
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:14 |
||
sorry...am postat varianta necenzurata
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:16 |
||
|
buna....gagika tot ce vreau eu sa`ti spun e ca dk vreti intra`devar vreti s poate...si dk este iubire si incredere... Eu am o astfel de relatie la distantza(rom-it) de 2 ani si 5luni....totul este ft bine....ne iubim la nebunie...am inceredre in el si el evident in mine....Dupa 1 an ne-am logodit deci in prezent aveam 1 an si 5 luni de cand suntem logoditi si avem si data nuntii stabilita...e posibil chiar la vara sa face civila pt ca eu dupa plec la el cu totul deoarece termin facultate si merg pt a ne face un viitor...suna totul bine ,nu??dci s poate si la tn...acu depinde de aman2....multa bafta...!! |
||
|
kudika015725 Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:30 |
||
De la: kudika015725, la data 2011-01-12 12:30:57buna....gagika tot ce vreau eu sa`ti spun e ca dk vreti intra`devar vreti s poate...si dk este iubire si incredere... |
||
|
kudika015725 Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:40 |
||
De la: kudyka96, la data 2010-12-28 11:34:38Buna ziua tuturor! Buna seara, Am scris un comentariu la '' Dragoste pe internet''. Daca crezi ca te poate ajuta cu ceva, citeste-l; este aceeasi situatie. Mult succes! |
||
|
gigi_oprea Postat pe 12 Ianuarie 2011 23:02 |
||
| ...Relatie la distanta.......si eu traiesc o asemena experienta cam de un an.Locuim insa in europa ,desi in tari diferite.Anul trecut in august ne-am intilnit,in tara,in vacanta,si a fost minunat,la fel si sarbatorile.Importante intr-o relatie la distanta sunt libertatea si increderea in cel de linga tine.la mine a tinut si sper sa mearga si la tine SUCCES!!! | ||
|
marri Postat pe 13 Ianuarie 2011 13:13 |
||
relatiile astea p net, eu cel putin nu le vad bine! nu sunt contra dar mai intai trebuie sa-l cunosti personal! de obicei aparentele inseala! au fost prea multe cazuri cu astfel de subiecte.... oricum incearca ca dealtfel nu vei sti
|
||
|
kudika326813 Postat pe 14 Ianuarie 2011 08:47 |
||
Interesant....pai de ce nu s-ar sfarsi bine?
|
||
|
joy_18 Postat pe 14 Ianuarie 2011 19:37 |
||
mda... ma regasesc intr-un fel :) fostul (el din Brasov, eu din Bucursti) mi-a zis tot dupa o sapt. ca ma iubeste, apoi in fiecare zi de cel putin 6 ori...dupa o luna voia sa ne casatorim, insa s-a sfarsit relatia mai repede decat incepuse...parerea mea ca este greu cu relatiile la distanta (am avut 3 incercari esuate), dar exista si exceptii, tu poti fi una dintre ele...asa ca BAFTA MULTA!! Asculta-ti inima, dar prioritara sa fie mintea, pt. a nu avea de suferit pe viitor!
|
||
|
rubine Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:29 |
||
|
am o prietena care la fel si-a cunoscut jumatatea.... dupa o luna de zile de vb pe mess, a cerut-o de nevasta.... a venit in romania... si in toamna acestui an... o sa aive loc nunta... deci asteapta si vei vedea;) |
||
|
ada_love_me Postat pe 18 Ianuarie 2011 15:04 |
||
| Buna Giorgiana am trecut prin ce treci sa iti sp pe scurt povestea mea.....am cunoscut pe cineva in 2009 in iulie eu ro el spania tot roman dupa apox 1 luna imi sp ca ma iubeste cas totul pt el si vrea sa ne vedem totul bn si ok dar eu intre timp am plecat in italy si binenteles ca sami demonstreze cat de mult ma iubeste a venit in italy la mine neam vazut neam placut sa reintors dupa o saptamana sa ma vada (zicea ca nu poate trai fara mine)mia propus sa merg cu el in spania cea ce eu iam rasp ca vreau sa ma mai gandesc(cu toate ca in sufletul meu as fi vrut sa merg)a fost ok a plecat si nu am mai auzit nimik de el(noiembrie 2009)iar acum in dec2010 reapare spunandumi ca ma iubeste enorm ca nu stie ce la facut sa renunte la mine..”e nebun” asta e concluzia la care a ajuns el dar....eu ma intreb oare ce la determinat sa dispara fara urma si sa reapara din nou in viata mea....imi sp ca ma iubeste prea mult si ca nu ar face nimik care sa ma faca sa sufar..........deci concluzia e depinde intodeauna de sentimente si de cat de hotarati sunteti....multa bafta iti doresc sa fi iubita | ||
|
deutza_giulya Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:18 |
||
De la: denis_3d25, la data 2011-01-07 18:03:40" Intrebarea mea este,poate sfarsi ceva cu bine din aceasta? " |
||
|
deutza_giulya Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:21 |
||
| draga Georgiana ,nu vreau sa te dezamagesc dar totul pare frumos virtual nu se stie reactia life cum va fii si ai mare grija daca l-ai cunoscut pe acest tip pe un site de socializare tot ce e posibil sa nu se rezume la tine si in paralele sa racoleze si alte fete,eu am patit-o sa stii,fii cu mare bagare de seama.bafta | ||
|
rosalia69 Postat pe 24 Februarie 2011 07:45 |
||
| el se joaca ma voi jucasieu | ||
|
kudika183384 Postat pe 24 Februarie 2011 18:06 |
||
|
||
|
kudika183384 Postat pe 24 Februarie 2011 18:07 |
||
m-aavut langael si n-astiutcesa-mi faca
|
||
|
kudika183384 Postat pe 24 Februarie 2011 18:09 |
||
| nu ma iubeste am vazutazi lapolitie ,ce gandestedespre mine rasplata cal-am iubit | ||
|
kudika183384 Postat pe 24 Februarie 2011 18:11 |
||
| n-astiutsa profitede dragostea mea side bunatate | ||
|
kudika183384 Postat pe 24 Februarie 2011 18:11 |
||
| poatesacaute o saregrete ca eu nu i-am facutrau,darel astazida am vazut la politie | ||
|
kudika183384 Postat pe 24 Februarie 2011 18:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ghicit in carti gratuit 1 - 8 martie | 98 | De la: rockk 14 Decembrie 2012 23:43 |
| buna | 2 | De la: yumalai 27 Decembrie 2009 16:33 |
| CEL MAI TARE ZODIAC-CAPRICORN | 38 | De la: marlena21 17 Septembrie 2009 11:08 |
|
|
||
| Varsator - Berbec , cum e ? | 79 | De la: yumalai 29 Mai 2009 22:02 |
| zodie | 9 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 23:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.