Mai multe
| Poate ca pare stupid si putini ma v-or intelege , dar intr-adevar am nevoie de ajutor ...:( Sunt intr-o perioada in care mai ca nu inteleg nimic,nu-mi gasesc locul,mii lene sa fac vreun lucru oarecare , adica nu prea am interes...la colegiul am dat-o cam in bara , m-am lasat cam la invatatura ...ma simt singura , macar ca am multi cunoscuti , pe care nu am chef sa-i numesc prieteni , deoarece nu am incredere in nimeni ...simt ca gindesc altfel , ca nu sunt asa ca altii ...si in acelas timp ca nu ma intelege nimeni.Un minus este ca sunt foarte emotionala, adica imi dau lacrimile foarte des , imi este jele de oricine ...Acuma imi doresc 2 lucruri , care cred ca m-ar invia la viata : o chitara si sa merg la dansuri , dar nu am banii respectivi...Poate ca cineva poate sa imi propuna vreo ocupatie ....care m-ar interesa ... nu am ce face , as dormi zi si noapte , dar plus la toate am si insomnie ...pare a fi o depresie , dar care dureaza de ceva timp . Doresc doar ca sa ma intelegeti sau cel putin sa incercati ....ce sa fac ????? | ||
|
_Nina_ Postat pe 4 Ianuarie 2011 01:28 |
||
|---|---|---|
De la: _Nina_, la data 2011-01-04 01:28:22Poate ca pare stupid si putini ma v-or intelege , dar intr-adevar am nevoie de ajutor ...:( Sunt intr-o perioada in care mai ca nu inteleg nimic,nu-mi gasesc locul,mii lene sa fac vreun lucru oarecare , adica nu prea am interes...la colegiul am dat-o cam in bara , m-am lasat cam la invatatura ...ma simt singura , macar ca am multi cunoscuti , pe care nu am chef sa-i numesc prieteni , deoarece nu am incredere in nimeni ...simt ca gindesc altfel , ca nu sunt asa ca altii ...si in acelas timp ca nu ma intelege nimeni.Un minus este ca sunt foarte emotionala, adica imi dau lacrimile foarte des , imi este jele de oricine ...Acuma imi doresc 2 lucruri , care cred ca m-ar invia la viata : o chitara si sa merg la dansuri , dar nu am banii respectivi...Poate ca cineva poate sa imi propuna vreo ocupatie ....care m-ar interesa ... nu am ce face , as dormi zi si noapte , dar plus la toate am si insomnie ...pare a fi o depresie , dar care dureaza de ceva timp . Doresc doar ca sa ma intelegeti sau cel putin sa incercati ....ce sa fac ????? Probabil motivul depresiei tale este...lipsa banilor. Stabileste-ti un tel in viata si lupta pentru el dar incearca sa nu calci pe " cadavre". P.S eu in timpul liber ma plimb cu masina( ma relaxeaza). |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 4 Ianuarie 2011 07:51 |
||
| cu RATB-u'? | ||
|
|
||
|
geo_resuscitat Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:22 |
||
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 09:22:55cu RATB-u'? Iote ca la asta nu m-am gandit,cand sunt suparata oare imi trece daca ma plimb cu metroul de la un capat la altu`?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:36 |
||
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 09:22:55cu RATB-u'? Corectez ( special pentru tine) ... cu autoturismul. |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:42 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-04 09:42:42De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 09:22:55cu RATB-u'? de ce atata rautate!!?? |
||
|
geo_resuscitat Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:00 |
||
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 10:00:43De la: mimi_ca29, la data 2011-01-04 09:42:42De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 09:22:55cu RATB-u'? Din partea cui?
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:03 |
||
| din partea ta!! | ||
|
geo_resuscitat Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:05 |
||
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 10:05:25din partea ta!! Dar eu nu sunt rea Cu un pup crezi ca rezolvam problema?
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:09 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-04 07:51:49De la: _Nina_, la data 2011-01-04 01:28:22Poate ca pare stupid si putini ma v-or intelege , dar intr-adevar am nevoie de ajutor ...:( Sunt intr-o perioada in care mai ca nu inteleg nimic,nu-mi gasesc locul,mii lene sa fac vreun lucru oarecare , adica nu prea am interes...la colegiul am dat-o cam in bara , m-am lasat cam la invatatura ...ma simt singura , macar ca am multi cunoscuti , pe care nu am chef sa-i numesc prieteni , deoarece nu am incredere in nimeni ...simt ca gindesc altfel , ca nu sunt asa ca altii ...si in acelas timp ca nu ma intelege nimeni.Un minus este ca sunt foarte emotionala, adica imi dau lacrimile foarte des , imi este jele de oricine ...Acuma imi doresc 2 lucruri , care cred ca m-ar invia la viata : o chitara si sa merg la dansuri , dar nu am banii respectivi...Poate ca cineva poate sa imi propuna vreo ocupatie ....care m-ar interesa ... nu am ce face , as dormi zi si noapte , dar plus la toate am si insomnie ...pare a fi o depresie , dar care dureaza de ceva timp . Doresc doar ca sa ma intelegeti sau cel putin sa incercati ....ce sa fac ????? paremise ai dreptate, deoarece am gasit citeva solutionari, dar nu stiu daca am sa primesc rezultatul dorit ))) ms mult , ca mi-ai raspuns ))) |
||
|
_Nina_ Postat pe 6 Ianuarie 2011 09:08 |
||
| Dac-ar lesina toti care n-au bani....Dar.Din ce zici tu,pari tinerica,in scoala.Poate ca nu-ti place specializarea aleasa,sau poate ca nu-ti da alta perspectiva.La asta gandeste-te tu si schimba ce nu merge.O oarescare depresie cand nu stii ce sa faci,la 20 de ani,dupa o gandire si-o bere ,trece.Dar daca nu-ti place tanti scoala si chestia asta cu "n-am bani/nu-mi place" devine permanenta,ceva mai incolo,ce te faci ? | ||
|
nicossia Postat pe 6 Ianuarie 2011 09:36 |
||
De la: nicossia, la data 2011-01-06 09:36:32Dac-ar lesina toti care n-au bani....Dar.Din ce zici tu,pari tinerica,in scoala.Poate ca nu-ti place specializarea aleasa,sau poate ca nu-ti da alta perspectiva.La asta gandeste-te tu si schimba ce nu merge.O oarescare depresie cand nu stii ce sa faci,la 20 de ani,dupa o gandire si-o bere ,trece.Dar daca nu-ti place tanti scoala si chestia asta cu "n-am bani/nu-mi place" devine permanenta,ceva mai incolo,ce te faci ? Ai dreptate si sunt in total de acord cu tine...cit despre ceea ce e legat de scoala...m-am descurajat citeva ori...din cauza nedreptatii , de aceea m-am si lasat la invatatura....eram o emenenta...nici acuma situatia nu e tare grava, dar oricum se vede deferenta ...sper ca totul o sa se normalizeze...ms p/u timpul acordat si sfat!!
|
||
|
_Nina_ Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:03 |
||
De la: _Nina_, la data 2011-01-06 14:03:28[....eram o emenenta...oricum se vede deferenta cred ca ai vrut sa spui...eminenta...diferenta
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:11 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-01-06 14:11:13De la: _Nina_, la data 2011-01-06 14:03:28[....eram o emenenta...oricum se vede deferenta am gresit....automat asa s-a primit...
|
||
|
_Nina_ Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:14 |
||
Ms moOlt la toti, la cei care mi-au raspuns))) iar acuma , as vrea ca cineva din moderatori sa stearga acest subiect! merci anticipat!
|
||
|
_Nina_ Postat pe 7 Ianuarie 2011 18:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Femeia unui singur barbat sau variatiuni pe tema? | 79 | De la: felixcat 7 Decembrie 2009 23:32 |
| razbunare din dragoste | 69 | De la: rebby 26 Ianuarie 2012 09:55 |
| Vreau sa fiu fericita | 14 | De la: Flowers 13 Martie 2011 13:50 |
|
|
||
| sunt o amanta? | 397 | De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:55 |
| nu stiu p cn sa aleg...sunt 2 baieti in viata mea..!!! | 29 | De la: x_girl_rose 31 Iulie 2012 11:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.