Setari Cookie-uri

Rog ajutor!!!

Poate ca pare stupid si putini ma v-or intelege , dar intr-adevar am nevoie de ajutor ...:( Sunt intr-o perioada in care mai ca nu inteleg nimic,nu-mi gasesc locul,mii lene sa fac vreun lucru oarecare , adica nu prea am interes...la colegiul am dat-o cam in bara , m-am lasat cam la invatatura ...ma simt singura , macar ca am multi cunoscuti , pe care nu am chef sa-i numesc prieteni , deoarece nu am incredere in nimeni ...simt ca gindesc altfel , ca nu sunt asa ca altii ...si in acelas timp ca nu ma intelege nimeni.Un minus este ca sunt foarte emotionala, adica imi dau lacrimile foarte des , imi este jele de oricine ...Acuma imi doresc 2 lucruri , care cred ca m-ar invia la viata : o chitara si sa merg la dansuri , dar nu am banii respectivi...Poate ca cineva poate sa imi propuna vreo ocupatie ....care m-ar interesa ... nu am ce face , as dormi zi si noapte , dar plus la toate am si insomnie ...pare a fi o depresie , dar care dureaza de ceva timp . Doresc doar ca sa ma intelegeti sau cel putin sa incercati ....ce sa fac ?????
_Nina_
Postat pe 4 Ianuarie 2011 01:28
De la: _Nina_, la data 2011-01-04 01:28:22Poate ca pare stupid si putini ma v-or intelege , dar intr-adevar am nevoie de ajutor ...:( Sunt intr-o perioada in care mai ca nu inteleg nimic,nu-mi gasesc locul,mii lene sa fac vreun lucru oarecare , adica nu prea am interes...la colegiul am dat-o cam in bara , m-am lasat cam la invatatura ...ma simt singura , macar ca am multi cunoscuti , pe care nu am chef sa-i numesc prieteni , deoarece nu am incredere in nimeni ...simt ca gindesc altfel , ca nu sunt asa ca altii ...si in acelas timp ca nu ma intelege nimeni.Un minus este ca sunt foarte emotionala, adica imi dau lacrimile foarte des , imi este jele de oricine ...Acuma imi doresc 2 lucruri , care cred ca m-ar invia la viata : o chitara si sa merg la dansuri , dar nu am banii respectivi...Poate ca cineva poate sa imi propuna vreo ocupatie ....care m-ar interesa ... nu am ce face , as dormi zi si noapte , dar plus la toate am si insomnie ...pare a fi o depresie , dar care dureaza de ceva timp . Doresc doar ca sa ma intelegeti sau cel putin sa incercati ....ce sa fac ?????

Probabil motivul depresiei tale este...lipsa banilor. Stabileste-ti un tel in viata si lupta pentru el dar incearca sa nu calci pe " cadavre". P.S eu in timpul liber ma plimb cu masina( ma relaxeaza).
mimi_ca29
Postat pe 4 Ianuarie 2011 07:51
cu RATB-u'?
geo_resuscitat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:22
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 09:22:55cu RATB-u'?

Iote ca la asta nu m-am gandit,cand sunt suparata oare imi trece daca ma plimb cu metroul de la un capat la altu`?
Barbie30_
Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:36

Corectez ( special pentru tine) ... cu autoturismul.
mimi_ca29
Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:42
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-04 09:42:42

de ce atata rautate!!??
geo_resuscitat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:00
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 10:00:43
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-04 09:42:42

de ce atata rautate!!??

Din partea cui?
mimi_ca29
Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:03
din partea ta!!
geo_resuscitat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:05
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-04 10:05:25din partea ta!!

Dar eu nu sunt rea Cu un pup crezi ca rezolvam problema?
mimi_ca29
Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:09
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-04 07:51:49
De la: _Nina_, la data 2011-01-04 01:28:22Poate ca pare stupid si putini ma v-or intelege , dar intr-adevar am nevoie de ajutor ...:( Sunt intr-o perioada in care mai ca nu inteleg nimic,nu-mi gasesc locul,mii lene sa fac vreun lucru oarecare , adica nu prea am interes...la colegiul am dat-o cam in bara , m-am lasat cam la invatatura ...ma simt singura , macar ca am multi cunoscuti , pe care nu am chef sa-i numesc prieteni , deoarece nu am incredere in nimeni ...simt ca gindesc altfel , ca nu sunt asa ca altii ...si in acelas timp ca nu ma intelege nimeni.Un minus este ca sunt foarte emotionala, adica imi dau lacrimile foarte des , imi este jele de oricine ...Acuma imi doresc 2 lucruri , care cred ca m-ar invia la viata : o chitara si sa merg la dansuri , dar nu am banii respectivi...Poate ca cineva poate sa imi propuna vreo ocupatie ....care m-ar interesa ... nu am ce face , as dormi zi si noapte , dar plus la toate am si insomnie ...pare a fi o depresie , dar care dureaza de ceva timp . Doresc doar ca sa ma intelegeti sau cel putin sa incercati ....ce sa fac ?????

Probabil motivul depresiei tale este...lipsa banilor. Stabileste-ti un tel in viata si lupta pentru el dar incearca sa nu calci pe " cadavre". P.S eu in timpul liber ma plimb cu masina( ma relaxeaza).

paremise ai dreptate, deoarece am gasit citeva solutionari, dar nu stiu daca am sa primesc rezultatul dorit ))) ms mult , ca mi-ai raspuns )))
_Nina_
Postat pe 6 Ianuarie 2011 09:08
Dac-ar lesina toti care n-au bani....Dar.Din ce zici tu,pari tinerica,in scoala.Poate ca nu-ti place specializarea aleasa,sau poate ca nu-ti da alta perspectiva.La asta gandeste-te tu si schimba ce nu merge.O oarescare depresie cand nu stii ce sa faci,la 20 de ani,dupa o gandire si-o bere ,trece.Dar daca nu-ti place tanti scoala si chestia asta cu "n-am bani/nu-mi place" devine permanenta,ceva mai incolo,ce te faci ?
nicossia
Postat pe 6 Ianuarie 2011 09:36
De la: nicossia, la data 2011-01-06 09:36:32Dac-ar lesina toti care n-au bani....Dar.Din ce zici tu,pari tinerica,in scoala.Poate ca nu-ti place specializarea aleasa,sau poate ca nu-ti da alta perspectiva.La asta gandeste-te tu si schimba ce nu merge.O oarescare depresie cand nu stii ce sa faci,la 20 de ani,dupa o gandire si-o bere ,trece.Dar daca nu-ti place tanti scoala si chestia asta cu "n-am bani/nu-mi place" devine permanenta,ceva mai incolo,ce te faci ?

Ai dreptate si sunt in total de acord cu tine...cit despre ceea ce e legat de scoala...m-am descurajat citeva ori...din cauza nedreptatii , de aceea m-am si lasat la invatatura....eram o emenenta...nici acuma situatia nu e tare grava, dar oricum se vede deferenta ...sper ca totul o sa se normalizeze...ms p/u timpul acordat si sfat!!
_Nina_
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:03
De la: _Nina_, la data 2011-01-06 14:03:28[....eram o emenenta...oricum se vede deferenta ...sper ca totul o sa se normalizeze

cred ca ai vrut sa spui...eminenta...diferenta
miss_darine
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:11
De la: miss_darine, la data 2011-01-06 14:11:13
De la: _Nina_, la data 2011-01-06 14:03:28[....eram o emenenta...oricum se vede deferenta ...sper ca totul o sa se normalizeze

cred ca ai vrut sa spui...eminenta...diferenta

am gresit....automat asa s-a primit...
_Nina_
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:14
Ms moOlt la toti, la cei care mi-au raspuns))) iar acuma , as vrea ca cineva din moderatori sa stearga acest subiect! merci anticipat!
_Nina_
Postat pe 7 Ianuarie 2011 18:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia unui singur barbat sau variatiuni pe tema? 79 De la: felixcat 7 Decembrie 2009 23:32
razbunare din dragoste 69 De la: rebby 26 Ianuarie 2012 09:55
Vreau sa fiu fericita 14 De la: Flowers 13 Martie 2011 13:50
sunt o amanta? 397 De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:55
nu stiu p cn sa aleg...sunt 2 baieti in viata mea..!!! 29 De la: x_girl_rose 31 Iulie 2012 11:45