Mai multe
| Am cunoscut baiatul asta, genul meu si am reusit sa fiu cu el o saptamana. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, mie mi-a placut mult de el si am decis sa mergem impreuna la acest prieten. Eu i-am spus ca nu vreau sa ma grabesc cu nimic, dar el a insistat pana cand m.am lasat pagubasa. Era foarte simplu, ma intelegea...stia ce ma face sa ma simt bine si stia exact cum sa se comporte cu mine. Era politicos si foarte atent cu mine si adesea ma alinta. Sincer am crezut ca va fi bine, ieri am fost intr-un club, unde m-a lasa cam balta. A venit cu 2 fete si cu prietenii lui si a stat numai cu ei. L-am rugat sa stea un pic cu mine, dar nua vrut. Numai cand a plecat mi-a dat mesaj si mi-a zis ca stie ca m-am suparat, dar are treaba si tre sa ajunga acasa. Mi-a explicat ca are un al doilea job secret. A plecat si m-a lasat balta, fara nici o explicatie. Cand il sun nu imi raspune...Vreau un sfat. Unde am gresit, totul era perfect intre noi si m-am atasat de el! Are rost sa continui? | ||
|
Maria_santal Postat pe 7 Ianuarie 2011 16:52 |
||
|---|---|---|
tu ce zici????
|
||
|
anastasia_m Postat pe 7 Ianuarie 2011 16:54 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 16:52:04Am cunoscut baiatul asta, genul meu si am reusit sa fiu cu el o saptamana. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, mie mi-a placut mult de el si am decis sa mergem impreuna la acest prieten. Eu i-am spus ca nu vreau sa ma grabesc cu nimic, dar el a insistat pana cand m.am lasat pagubasa. Era foarte simplu, ma intelegea...stia ce ma face sa ma simt bine si stia exact cum sa se comporte cu mine. Era politicos si foarte atent cu mine si adesea ma alinta. Sincer am crezut ca va fi bine, ieri am fost intr-un club, unde m-a lasa cam balta. A venit cu 2 fete si cu prietenii lui si a stat numai cu ei. L-am rugat sa stea un pic cu mine, dar nua vrut. Numai cand a plecat mi-a dat mesaj si mi-a zis ca stie ca m-am suparat, dar are treaba si tre sa ajunga acasa. Mi-a explicat ca are un al doilea job secret. A plecat si m-a lasat balta, fara nici o explicatie. Cand il sun nu imi raspune...Vreau un sfat. Unde am gresit, totul era perfect intre noi si m-am atasat de el! Are rost sa continui? Job secret??? Hmmmm
|
||
|
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 7 Ianuarie 2011 16:58 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 16:52:04Am cunoscut baiatul asta, genul meu si am reusit sa fiu cu el o saptamana. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, mie mi-a placut mult de el si am decis sa mergem impreuna la acest prieten. Eu i-am spus ca nu vreau sa ma grabesc cu nimic, dar el a insistat pana cand m.am lasat pagubasa. Era foarte simplu, ma intelegea...stia ce ma face sa ma simt bine si stia exact cum sa se comporte cu mine. Era politicos si foarte atent cu mine si adesea ma alinta. Sincer am crezut ca va fi bine, ieri am fost intr-un club, unde m-a lasa cam balta. A venit cu 2 fete si cu prietenii lui si a stat numai cu ei. L-am rugat sa stea un pic cu mine, dar nua vrut. Numai cand a plecat mi-a dat mesaj si mi-a zis ca stie ca m-am suparat, dar are treaba si tre sa ajunga acasa. Mi-a explicat ca are un al doilea job secret. A plecat si m-a lasat balta, fara nici o explicatie. Cand il sun nu imi raspune...Vreau un sfat. Unde am gresit, totul era perfect intre noi si m-am atasat de el! Are rost sa continui?Da,maritate cu el
|
||
|
Valy90 Postat pe 7 Ianuarie 2011 16:59 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 16:52:04Am cunoscut baiatul asta, genul meu si am reusit sa fiu cu el o saptamana. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, mie mi-a placut mult de el si am decis sa mergem impreuna la acest prieten. Eu i-am spus ca nu vreau sa ma grabesc cu nimic, dar el a insistat pana cand m.am lasat pagubasa. Era foarte simplu, ma intelegea...stia ce ma face sa ma simt bine si stia exact cum sa se comporte cu mine. Era politicos si foarte atent cu mine si adesea ma alinta. Sincer am crezut ca va fi bine, ieri am fost intr-un club, unde m-a lasa cam balta. A venit cu 2 fete si cu prietenii lui si a stat numai cu ei. L-am rugat sa stea un pic cu mine, dar nua vrut. Numai cand a plecat mi-a dat mesaj si mi-a zis ca stie ca m-am suparat, dar are treaba si tre sa ajunga acasa. Mi-a explicat ca are un al doilea job secret. A plecat si m-a lasat balta, fara nici o explicatie. Cand il sun nu imi raspune...Vreau un sfat. Unde am gresit, totul era perfect intre noi si m-am atasat de el! Are rost sa continui? ...sa continui..ce?
|
||
|
kudika195501 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:02 |
||
| Sa continui sa-l mai caut. Asta ma intrebam. Eu cred ca e un motiv la mijloc si as vrea sa stiu de ce mi-a facut asta! | ||
|
Maria_santal Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:14 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:14:34Sa continui sa-l mai caut. Asta ma intrebam. Eu cred ca e un motiv la mijloc si as vrea sa stiu de ce mi-a facut asta!Te-ai gandit ca e posibil sa aiba prietena? Eu nu inteleg de ce iti bati capul daca ar fi vrut sa aveti o relatie,nu ar fi venit cu don'soarele alea la club.Lasa timpul sa treaca
|
||
|
Valy90 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:18 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:14:34Sa continui sa-l mai caut. Asta ma intrebam. Eu cred ca e un motiv la mijloc si as vrea sa stiu de ce mi-a facut asta! Nu mai conteaza motivul.... Si de ce sa-l cauti? Nu e destul de umilitor faptul ca te-a lasat balta? Nu tu ar trebui sa fii cea suparata???? |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:18 |
||
| Asa e, de suparata sunt. Eu i-am dat de inteles ca nu a fost deloc frumos ce a facut. Cand mergi undeva cu cineva, nu il lasi balta. Plus ca nici macar nu m-a condus cu masina pana acasa. Nu era obligatia lui, dar era in regula. Si nu cred ca are pe cineva, e mult prea ocupat cu serviciul si facultatea! | ||
|
Maria_santal Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:21 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:14:34Sa continui sa-l mai caut. Asta ma intrebam. Eu cred ca e un motiv la mijloc si as vrea sa stiu de ce mi-a facut asta! ...parerea mea e sa-l ignori putin...vezi ce iasa(e un sfat si pentru viitor, pentru ca apreciem mai mult ceva ce obtinem cu greu, decat ceva care ne pica pe tava)...bafta! |
||
|
kudika195501 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:23 |
||
| Clar, am mai incercat asa ceva cu fostul prieten. Ignoranta doare cel mai tare. Sincer, daca ii pasa o sa ma caute el. Eu cred ca are ceva probleme si de aceea prefera sa stea singur. Cine stie. Parea destul de ingrijorat ieri cand mi-a zis ca stie ca sunt suparata, dar nu poate...in fine. Oricat as incerca sa vorbesc cu el la telefon, nu imi raspune!oare de ce? | ||
|
Maria_santal Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:29 |
||
| Clar, am mai incercat asa ceva cu fostul prieten. Ignoranta doare cel mai tare. Sincer, daca ii pasa o sa ma caute el. Eu cred ca are ceva probleme si de aceea prefera sa stea singur. Cine stie. Parea destul de ingrijorat ieri cand mi-a zis ca stie ca sunt suparata, dar nu poate...in fine. Oricat as incerca sa vorbesc cu el la telefon, nu imi raspune!oare de ce? | ||
|
Maria_santal Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:29 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:29:24Clar, am mai incercat asa ceva cu fostul prieten. Ignoranta doare cel mai tare. Sincer, daca ii pasa o sa ma caute el. Eu cred ca are ceva probleme si de aceea prefera sa stea singur. Cine stie. Parea destul de ingrijorat ieri cand mi-a zis ca stie ca sunt suparata, dar nu poate...in fine. Oricat as incerca sa vorbesc cu el la telefon, nu imi raspune!oare de ce?CA NU VREA SA-TI VORBEASCA
|
||
|
Valy90 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:32 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:29:24Clar, am mai incercat asa ceva cu fostul prieten. Ignoranta doare cel mai tare. Sincer, daca ii pasa o sa ma caute el. Eu cred ca are ceva probleme si de aceea prefera sa stea singur. Cine stie. Parea destul de ingrijorat ieri cand mi-a zis ca stie ca sunt suparata, dar nu poate...in fine. Oricat as incerca sa vorbesc cu el la telefon, nu imi raspune!oare de ce? Cand ai spus "job secret" m-am gandit la ceva ilegal. Poate sunt eu paranoica dar ..ai grija, stai deoparte. |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:33 |
||
| Pai stiu ca lucreaza la o benzinarie si ca face facultate. In rest mi-a zis ca mai lucreaza ceva, dar nu poate sa-mi spuna pt ca fiecare are secretele lui. Poate ii e rusine de asta! | ||
|
Maria_santal Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:35 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:35:34Pai stiu ca lucreaza la o benzinarie si ca face facultate. In rest mi-a zis ca mai lucreaza ceva, dar nu poate sa-mi spuna pt ca fiecare are secretele lui. Poate ii e rusine de asta! imi pare rau, dar intr-o relatie nu ar trebui sa existe secrete de genul acesta, dar avand in considerare timpul infim in care ati fost impreuna, nu stiu daca se poate numi relatie. |
||
|
kudika195501 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:38 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:35:34Pai stiu ca lucreaza la o benzinarie si ca face facultate. In rest mi-a zis ca mai lucreaza ceva, dar nu poate sa-mi spuna pt ca fiecare are secretele lui. Poate ii e rusine de asta! Poate vinde combustibil pe "susta"... ( vreau si eu sa cumpar motorina cu 3 lei/l )....am glumit.....
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:40 |
||
| Eu o numesc aventura, nu stiu el cum vede situatia. Dar mie nu imi place sa fiu tratata asa si sper cumva sa pot discuta cu el deschis. Nu i-am gresit cu nimic si chiar ne intelegeam bine! Asta e, viata merge inainte. A vazut ca pun suflet si s-a oprit aici! | ||
|
Maria_santal Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:40 |
||
|
job secret ...tipele alea erau dominisoare de companie si trebuia sa le plasesze? a obtinut ce a vrut de la tine?! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:43 |
||
| Neah, nu prea cred ca am fost dama de companie:)) doamne iarta-ma.... | ||
|
Maria_santal Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:48 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:48:57Neah, nu prea cred ca am fost dama de companie:)) doamne iarta-ma.... tipele de la club...ipotetic vorbind |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:52 |
||
| Am facut cum ati spus si nu prea dat rezultate...nu ma mai cauta. ne-am intalnit iarasi in club si ne-am zambit, ne-am privit si atat. am observat k imi facea taman in ciuda, dansand cu o fata. si eu am dansat cu un amic. in fine, ne-am distrat. a fost ok. Ce sfaturi imi dati acum? Ii sunt indiferenta, dar degeaba...nu are efect! | ||
|
Maria_santal Postat pe 11 Ianuarie 2011 20:54 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-11 20:54:28Am facut cum ati spus si nu prea dat rezultate...nu ma mai cauta. ne-am intalnit iarasi in club si ne-am zambit, ne-am privit si atat. am observat k imi facea taman in ciuda, dansand cu o fata. si eu am dansat cu un amic. in fine, ne-am distrat. a fost ok. Ce sfaturi imi dati acum? Ii sunt indiferenta, dar degeaba...nu are efect! incearca sa-i cumperi de baut in club...ia vezi, poate asa sta cu tine
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Ianuarie 2011 20:59 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:35:34Pai stiu ca lucreaza la o benzinarie si ca face facultate. In rest mi-a zis ca mai lucreaza ceva, dar nu poate sa-mi spuna pt ca fiecare are secretele lui. Poate ii e rusine de asta! poate-i spion! sau detectiv particular. sau in cel mai rau caz, gropar! |
||
|
geo_resuscitat Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:00 |
||
De la: Maria_santal, la data 2011-01-11 20:54:28Am facut cum ati spus si nu prea dat rezultate...nu ma mai cauta. ne-am intalnit iarasi in club si ne-am zambit, ne-am privit si atat. am observat k imi facea taman in ciuda, dansand cu o fata. si eu am dansat cu un amic. in fine, ne-am distrat. a fost ok. Ce sfaturi imi dati acum? Ii sunt indiferenta, dar degeaba...nu are efect! Eu nu inteleg cum spui tu ca intr-o saptamana te-ai atasat de el. Nu inteleg cum de te mai gandesti la el, stiind ca pe el il doare-n cot de tine. In fine, probabil s-au terminat baietii, tu stii. Vrei pareri. Parerea mea e ca esti o naiva si umbli dupa mori de vant. Considera acea saptamana o aventura, iar daca te-ai culcat cu el......asta e, trebuia sa stii ca, odata ce un baiat care n-are ganduri serioase, (adica nu-si cauta o prietena stabila) obtine ce vrea de la o fata, o lasa balta si umbla dupa altele. Eventual o mai ia o data, de doua ori cand e in " pauza" de fete, sa zic asa. Invatatura de minte......si pe viitor lasa sa umle baietii dupa tine, nu tu dupa ei. Tu doar alegi dintre cei care te curteaza. |
||
|
stem_29 Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:05 |
||
De la: stem_29, la data 2011-01-11 21:05:04 hei, hei ... ce faci? ne strici "piata"?
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:07 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-01-11 21:07:04De la: stem_29, la data 2011-01-11 21:05:04 Da!
|
||
|
stem_29 Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:13 |
||
| ce e asa greu .... tipu nu a vrut ceva serios si ar trebui sa ti vezi de viata ta ...de obicei fetele sunt prea naive ....exista cnv si pt tn ;) don't worry mai e pana in 2012 cand vine apocalipsa:)) si iti gasesti si u unu bun :D bft | ||
|
krisbarbie Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:19 |
||
| Ai asteptari destul de joase de inca mai alergi dupa domnisorul asta. Ai grija ce mesaj transmite asta. | ||
|
kudika_pudika Postat pe 13 Ianuarie 2011 21:50 |
||
| A! Si ce-au zis stem_29 si krisbarbie. | ||
|
kudika_pudika Postat pe 13 Ianuarie 2011 21:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Salut :( | 31 | De la: martie02 18 Octombrie 2009 22:53 |
| Diverse.... | 10 | De la: cristiana_cris 12 Noiembrie 2009 12:17 |
| il iubesc | 7 | De la: bubush 20 Iulie 2011 23:58 |
|
|
||
| Cu buget mic iei haine de firma | 3 | De la: valivieru96 9 August 2010 20:10 |
| divortul....? | 23 | De la: kudika_956659 18 August 2014 23:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.