Setari Cookie-uri

1 saptamana si gata...

De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 16:52:04Am cunoscut baiatul asta, genul meu si am reusit sa fiu cu el o saptamana. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, mie mi-a placut mult de el si am decis sa mergem impreuna la acest prieten. Eu i-am spus ca nu vreau sa ma grabesc cu nimic, dar el a insistat pana cand m.am lasat pagubasa. Era foarte simplu, ma intelegea...stia ce ma face sa ma simt bine si stia exact cum sa se comporte cu mine. Era politicos si foarte atent cu mine si adesea ma alinta. Sincer am crezut ca va fi bine, ieri am fost intr-un club, unde m-a lasa cam balta. A venit cu 2 fete si cu prietenii lui si a stat numai cu ei. L-am rugat sa stea un pic cu mine, dar nua vrut. Numai cand a plecat mi-a dat mesaj si mi-a zis ca stie ca m-am suparat, dar are treaba si tre sa ajunga acasa. Mi-a explicat ca are un al doilea job secret. A plecat si m-a lasat balta, fara nici o explicatie. Cand il sun nu imi raspune...Vreau un sfat. Unde am gresit, totul era perfect intre noi si m-am atasat de el! Are rost sa continui?
ica662000
Postat pe 15 Ianuarie 2011 12:52
Las-o balta.Eu am patit acelasi lucru numai k noi am fost impreuna 2 luni in care au existat doar vorbe , mangaieri si promisiuni,si acelasi lucru cand voi fi gata atunci vom face si dragoste, in final k o saptamana inainte sa plec a existat ceva intre noi.Pot sa spun k a fost super nu regret numai k , nici acum nu ma suna sau macar sa trimita un msg.Deci concluzia, stiu sa astepte pana primesc ce vor, iar daca nu primesc isi vad de drum, doar femei sunt peste tot.Si crede-ma k acest lucru este valabil indiferent de varsta.
ica662000
Postat pe 15 Ianuarie 2011 12:58
De la: Maria_santal, la data 2011-01-07 17:29:16Eu cred ca are ceva probleme si de aceea prefera sa stea singur. Cine stie.

atunci nu statea cu alea doua. altadata incearca sa te interesezi ce fel de om e inainte sa te implici.
DayC
Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:21
De la: ica662000, la data 2011-01-15 12:58:21Las-o balta.Eu am patit acelasi lucru numai k noi am fost impreuna 2 luni in care au existat doar vorbe , mangaieri si promisiuni,si acelasi lucru cand voi fi gata atunci vom face si dragoste, in final k o saptamana inainte sa plec a existat ceva intre noi.Pot sa spun k a fost super nu regret numai k , nici acum nu ma suna sau macar sa trimita un msg.Deci concluzia, stiu sa astepte pana primesc ce vor, iar daca nu primesc isi vad de drum, doar femei sunt peste tot.Si crede-ma k acest lucru este valabil indiferent de varsta.

exista si gunoaie din astea de oameni....mai sunt si altii care ii scuza ca "aduna experienta"....vai de mama lor si de cum i-a educat....si de nefericita la care se vor opri cand va trebui si ei sa se aseze la casa lor, ca la ce conceptii au, multe porcarii va trebui sa inghita de la ei....incearca sa eviti genul asta de barbati.
DayC
Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NU IL MAI SUPORT.... dar il iubesc... 39 De la: Rocs 15 Iulie 2009 23:31
cum m-as putea ingrasa 9 De la: kudika_23079 2 Ianuarie 2015 22:57
vreau si eu un sfat..... 6 De la: alexa923 18 Noiembrie 2009 19:01
clipe de viata 5 De la: Shhh 8 Aprilie 2010 07:51
Oare cand ... 67 De la: Arutzu28 15 August 2011 18:41