Setari Cookie-uri

Sterilet... daca mai exista acest subiect imi cer scuze...recunosc nu am citit!

Am nevoie de un sfat.... sunt in primele mele minute pe acest site.... as avea nevoie de un sfat... daca ma puteti ajuta. M-ar interesa sa imi pun sterilet.... ce stiti despre acest dispozitiv? cat costa? care e mai bun? pro sau contra?.... cand trebuie pus? inainte/dupa menstruatie?

orice informatie pe care o aveti este binevenita.

multumesc
o zi buna
gladiola_01
Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:02
in primul rand,trebuie sa mergi la un medic ginecolog,acesta iti va spune care este mai bun si cat costa,si iti spune el pe care sa il cumperi ,dupa ce te consulta.sunt si dezavantaje,aici depinde de corpul fiecareia . se pune cand esti la menstruatie. doar ca dupa un timp,poti sa faci si infectii,pt. ca e totusi un corp strain, dar cel mai bine mergi la medic .bafta
kudika356013
Postat pe 1 Februarie 2011 09:40
EU TE SFATUIESC SA ITI PUI,DAR SA MERGI CAT MAI DES LA GINECOLOG.EU AM AVUT 4 ANI,FARA NICI UN FEL DE PROBLEME.MAINE O SA MERG SA IMI PUN ALTUL PE 3 ANI DE DATA ACEASTA PENTRU CA IMI MAI DORESC UN COPIL( AM DEJA 2 BAIETEI).
kudika360513
Postat pe 1 Februarie 2011 10:53
EU PERSONAL SUNT FOARTE MULTUMITA TE STERILETUL PE CARE IL AM SE NUMESTE T D' ORO E PE O PERIOADA DE 10 ANI SI E CEL MAI BUN PE PIATA LA ORA ACTUALA .MIE MI L-A RECOMANDAT GINECOLOGUL MEU IL AM DE 3 ANI SI E OK.DOARE LA INCEPUT CAND IL PUI CATEVA ZILE DAR NU TREBUIE SA TE SPERII CA E NORMAL SUNT PERSOANE CARE NU SIMT NICI O DURERE DEPINDE DE ORGANISM. NU TE INGRASI SI NU SLABESTI DE LA EL ASTA E O PROSTIE DIN POPOR.CRED CA ACUM E VREO 200 LEI SI L-AM COMANDAT PRIN SPITAL LA BANII ASTIA ASA CRED CA E MAI SCUMP
iuliana_florentina16
Postat pe 1 Februarie 2011 16:38
multumesc pt raspunsurile voastre... dar nici un doctr nu a vrut sa-mi puna... ca e spre binele meu etc.... asta e.... voi mai incerca pareri medicale si poate imi voi pune si eu
gladiola01
Postat pe 1 Februarie 2011 23:26
De la: gladiola01, la data 2011-02-01 23:26:49multumesc pt raspunsurile voastre... dar nici un doctr nu a vrut sa-mi puna... ca e spre binele meu etc.... asta e.... voi mai incerca pareri medicale si poate imi voi pune si eu

Medicii ginecologi,nu vor sa monteze sterilete nuliparelor-asa se numesc femeile care nu au nascut inca-deoarece,in general,steriletele se adreseaza femeilor care au nascut un copil ...dar sunt si medici care monteaza nuliparelor.
sagara_laksami
Postat pe 2 Februarie 2011 12:02
Da ,e adevarat ca nu iti pun steriletul daca nu ai copii inca,dar eu cu doi copii si am fost la n...medici si tot nu au vrut sa imi puna,dupa 18 ani am gasit o dr. care a reusit sa il monteze,invers decat la alte femei,pt.ca am uterul cazut pe spate si foarte sus.Au trecut 5 ani de atunci,am mai avut si mici probleme cu el ,dar totul e ok
kudika356013
Postat pe 2 Februarie 2011 18:40
sagara da-mi si mie niste medici , ca eu am cautat si fara nici un rezultat!
gladiola01
Postat pe 2 Februarie 2011 19:48
De la: gladiola01, la data 2011-02-02 19:48:50sagara da-mi si mie niste medici , ca eu am cautat si fara nici un rezultat!

daca ai o adresa de mail si mi-o poti da iti voi da o adresa de cabinet unde stiu sigur ca monteaza sterilet celor care nu au inca o nastere.....
sagara_laksami
Postat pe 4 Februarie 2011 10:12
De la: kudika356013, la data 2011-02-02 18:40:39 Da ,e adevarat ca nu iti pun steriletul daca nu ai copii inca,dar eu cu doi copii si am fost la n...medici si tot nu au vrut sa imi puna,dupa 18 ani am gasit o dr. care a reusit sa il monteze,invers decat la alte femei,pt.ca am uterul cazut pe spate si foarte sus.Au trecut 5 ani de atunci,am mai avut si mici probleme cu el ,dar totul e ok

5 ani si e ok?!
Steriletul trebuie schimbat, altfel se incarneaza si poti avea alte neplaceri.
Doamne!............
stem_29
Postat pe 4 Februarie 2011 10:27

5 ani si e ok?!
Doamne!............[/quote]

STERILETELE SUNT "IN TERMEN" SI PE PERIOADE MAI MARI DE 5 ANI !!!!
sagara_laksami
Postat pe 5 Februarie 2011 08:25
De la: sagara_laksami, la data 2011-02-02 12:02:04
De la: gladiola01, la data 2011-02-01 23:26:49multumesc pt raspunsurile voastre... dar nici un doctr nu a vrut sa-mi puna... ca e spre binele meu etc.... asta e.... voi mai incerca pareri medicale si poate imi voi pune si eu

Medicii ginecologi,nu vor sa monteze sterilete nuliparelor-asa se numesc femeile care nu au nascut inca-deoarece,in general,steriletele se adreseaza femeilor care au nascut un copil ...dar sunt si medici care monteaza nuliparelor.

Asa este!
kudika330098
Postat pe 8 Februarie 2011 20:42
am scos de curand un sterilet pa puate ajuta si pe mine cineva cu un sfat de care sterilet pot sa ami pun pe cel acer lam avut lam tinut 8 ani acum vreau sa ami pun altul si nu stiu de care
cineva ma sfatuit sa ami pun de aur voi ce parere aveti ca nu stiu multumesc de ajutor
kudika377204
Postat pe 18 Martie 2011 11:47
De la: kudika377204, la data 2011-03-18 11:47:05am scos de curand un sterilet pa puate ajuta si pe mine cineva cu un sfat de care sterilet pot sa ami pun pe cel acer lam avut lam tinut 8 ani acum vreau sa ami pun altul si nu stiu de care
cineva ma sfatuit sa ami pun de aur voi ce parere aveti ca nu stiu multumesc de ajutor

Haaa??
Valy90
Postat pe 18 Martie 2011 12:10
De la: stem_29, la data 2011-02-04 10:27:56
De la: kudika356013, la data 2011-02-02 18:40:39 Da ,e adevarat ca nu iti pun steriletul daca nu ai copii inca,dar eu cu doi copii si am fost la n...medici si tot nu au vrut sa imi puna,dupa 18 ani am gasit o dr. care a reusit sa il monteze,invers decat la alte femei,pt.ca am uterul cazut pe spate si foarte sus.Au trecut 5 ani de atunci,am mai avut si mici probleme cu el ,dar totul e ok

5 ani si e ok?!
Doamne!............

Steriletul se pune pe o anumita perioada de timp 1 , 3 , 5 ,10 sau definitiv, depinde de fiecare in parte. Poti sa-ti pui un sterilet pt o durata de 5 ani si sa-l scoti dupa 2 etc/
Eu sincera sa fiu am fost ff reticienta in privinta lui, dar constienta fiind ca am deja 2 pitici frumosi si un stil de viata alert, activ d p d v sexual am hotarat cu doamna doctor ca este mai bine sa-l pun.
A durat ceva timp pana m-am putut obisnui cu el (se spune ca nu se simte, dar eu simteam ca este acolo) dupa vreo 3 saptamani (mi-a fost frica de .....) dupa prima... am realizat ca este bun.... cel putin pt mine.
Nu stiu cum a fost montat dar.... satisfactia a fost deplina. Daca pana atunci mai existau dati cand nu ajungeam pana la ...... de atunci ... fara frica de si cu
Probabil era aproape de ....... G

PS: se incarneaza daca nu este scos la timp : adica este pus (in cazul meu) pe 5 ani , l-am scos dupa 4 (preventiv)
i_kudika
Postat pe 19 Martie 2011 14:27
daca medicul a zis ca nu-ti pune sterilet inseamna ca nu face el asta de nebun.
de ce nu inceric si alte metode? daca nu vrei prezervativ foloseste metodele combinate.
cea mai comoda e inelul vaginal, eu asta folosesc. il pui/scoti o data pe luna ce-i drept, nu ca pe sterilet dar macar nu risti sa ramai infertila asa cum risti in cazul steriletului.
OanaSun
Postat pe 20 Martie 2011 18:37
Depinde de organismul fiecareia .Deci daca mai multi doctori ti-au zis ca nu e bine sa-ti puna atunci eu te sfatuiesc sa nu-ti pui.Cu siguranta au vazut ca e ceva in neregula
iuliana_florentina16
Postat pe 21 Martie 2011 17:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dr. Mateescu Razvan - Sp.Elias 3 De la: alexnails 29 Septembrie 2011 21:18
sarcina?! 4 De la: pickard 12 Aprilie 2011 18:28
ovulele contraceptive 5 De la: happy_face 16 Ianuarie 2011 11:34
Ciclu menstrual intarzie de 4 zile , testul de sarcina negativ. 7 De la: Roxanaa_Mariia_1 16 Noiembrie 2013 16:24
Cresterea apetitului sexual 2 De la: CosminAvram 16 Noiembrie 2009 22:46