Mai multe
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-02-05 10:12:20Salutare Vio O zi cat mai frumoasa si tie, draga mea!
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 5 Februarie 2014 10:13 |
||
|---|---|---|
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-05 10:13:25De la: Fulg-de-nea, la data 2014-02-05 10:12:20Salutare Vio Multumesc frumos Vio asemenea si tie. te pwp si te imbratisez cu drag! |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 11:03 |
||
Pentru tine Vio pentru voi ai mei prieteni las aici un colaj care sper sa va placa.. http://www.trilulilu.ro/muzica-pop/muzica-pentru-suflete-romantice-colaj o zi frumoasa tuturor!
|
||
|
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 11:06 |
||
|
Buna ziua ,la toata lumea ! Pup Vio ,Rotty Fulgulet .Seara frumoasa va doresc si sa auzim numai de bine .http://www.youtube.com/watch?v=r68vhkW5jGk
|
||
|
Camelia_08 Postat pe 5 Februarie 2014 15:43 |
||
De la: Camelia_08, la data 2014-02-05 15:43:16 Buna ziua ,la toata lumea ! Salutare Camy multumesc scumpa, seara frumoasa sa ai si tu. .pwp! http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/frantz-amathy-angelic-garden-albumul-angels-of-the?ref=more |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 15:59 |
||
Buna seara! http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/femeia-e-secretul-ea-este-inceputul-tot-ea-e-si-sf |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 18:59 |
||
| http://www.trilulilu.ro/muzica-acustica/muzica-buna-echoes-of-love-from-sarah-with-love | ||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 19:40 |
||
|
Raspuns la o poezie a Veronicai Micle Nu poti sa stii cat te-am iubit de tare Iubirea mea ramasa fara chip Cat m-au lovit valuri de disperare Si viata ca o duna de nisip Tu ai plecat de mine ai uitat Un fluture tacerea-si plange-n luna Si-n lipsa mea doar plopii ti-au cantat De nostalgia clipei impreuna Din cerul meu ce nu l-ai inteles Am coborat adesea in oglinda Te sarutam pe pleoapa ta ades Luceafarul in brate sa te prinda Dar locul tau era atat de rece Si la fereastra nu ai mai ramas Prin noi simteam strain cum timpul trece Cu-acea bataie in lentori de ceas Acum pe groapa, frunzele s-or cerne Iubiri ce-au fost secate sunt de mult Si clipele au devenit eterne Nici tu nici eu nu stau sa le ascult Pamantu-n care suntem se-nfioara Si uneori tacerile mai tes Parfum de flori pierdut in primavara Cu vorbe care nu au inteles |
||
|
kudika023770 Postat pe 5 Februarie 2014 19:48 |
||
Superbe versuri care izvorasc dintr-un suflet la de minunat. ..eram cufundata in butoiul cu melancolie, insa aceste versuri mi-au luminat chipul... Salutare maestre!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 19:53 |
||
|
Veronica Micle - De-ai sti... De-ai sti, iubite, c�t de mult Mi-i dor ca glasul tau s-ascult, Ai veni pe-aripi de v�nt Si mi-ai spune un cuv�nt. Vorba fie rea sau buna, Am vorbi-o �mpreuna, M-ai vedea, eu te-as privi, Vorbele s-ar �nmulti. Tu mi-ai spune una mie, Eu ti-as spune multe tie Far-de rost si chibzuire, �nsa toate de iubire. Vino dar pe-aripi de v�nt, Vin de-mi spune un cuv�nt, Ca mi-i dor at�t de mult Glasul tau sa-l mai ascult. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 20:21 |
||
|
Papusile tale de ceara Papusile tale de ceara Vopsite albastru deschis M-asteapta tacute spre seara Frumoase printese de vis Danseaza in cumpana lunii Un dans plin de flacari pagan Vorbi-vor probabil iar unii Dar ele eu stiu ca raman Si-n hora ce nu e banala Se urca miresme de nard Mireasa acum este goala Si nurii ispitelor ard Tarziu doar un pumn de cenusa Va geme in zori agitat Va plange dorinta la usa Mireasma ca tu ai plecat Nu voi nimic� Nu voi nimic decat a ta privire Cu focul ei arzand mistuitor Cand stelele pierdute-n ratacire Cad pietre stralucinde pe covor Cand tu esti umbra care-mi cazi la piept In noapte, sa ma-ntampini c-un oftat Cand tu esti singura ce o astept Si ingerii de paza au plecat In noaptea asta ne-om iubi salbatic Cum vantul trece-n ramuri leganat Cu ruginiul de baiat tomnatic Care atatea frunze n-a lasat Si tu te-ai dus� Si tu te-ai dus peste carari de umbra Pe unde gandul bate si nimenea nu umbla Acolo unde luna desface pe furis Lumina sa cea pala ca un paienjenis. Aud cum se cutremur si freamata toti plopii Cand pasul calca moale si-ncet tu te apropii Iluzie iubita pe care-n brate-o strang In cer de dorul nostru sed ingerii si plang Din cerul cu miresme cad florile de tei Acelasi cer ascunde capruii ochii tai Si tu te pierzi departe o umbra trecatoare Un inger , o fantasma, ce a uitat sa zboare |
||
|
kudika023770 Postat pe 5 Februarie 2014 20:57 |
||
Raspuns la poezia ta ..maestre!Tu print iubitor, Eu vesnic in inima ta voi ramane Ca o petala de crin parfumata Pastrata intre file de carte.. Ca un fulg..iar tu print in regatul..de gheata! |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 21:17 |
||
http://www.trilulilu.ro/muzica-acustica/o-seara-mangaiata-de-iubire?ref=similare_jos
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 5 Februarie 2014 21:35 |
||
Frumoase poezii ati postat!
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 6 Februarie 2014 08:08 |
||
-icei lui Fulguletz , pe care nu mai apuc sa o intalnesc
|
||
|
Rotty_ Postat pe 6 Februarie 2014 08:17 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-06 08:08:43Frumoase poezii ati postat! pentru tine.. Prieten devotat C�nd Dumnezeu mi-a dat un bun amic, M-am bucurat c� El mi l-a ales S�-l pre�uiesc, iubirea �mi d� ghes, �i nu i-a� face-un r�u, oric�t de mic Dar consternat am fost �i nu un pic, C�nd constat�nd, din ce �n ce mai des, Cum sufer� cumplit de-al meu succes, Vreau totu�i gestul s�u s� mi-l explic. C�-i pizm�, eu cu g�ndul nu m�-mpac, Ci la du�mani cred, le-a f�cut pe plac. �n explica�ii nu �in s� insist, C�-n via�� drumul este foarte greu. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 13:22 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-02-06 08:17:36 am vazut asta.. ..multa sanatate sa ai Roticel!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 13:29 |
||
|
Album de prieten Pentru ca, �ntre noi, s� nu curg� r�uri de dor, v� las caden�a vorbelor. Pentru ca, �ntre noi s� nu se �ntind� pustiul, v� las gr�dina g�ndurilor mele. Pentru ca, �ntre noi s� nu creasc� hotare, v� las o �mbr��i�are. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 13:31 |
||
O zi cat mai buna iti doresc, Fulgulet!
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 6 Februarie 2014 13:33 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-06 13:33:12O zi cat mai buna iti doresc, Fulgulet! Multumesc, la fel Vio! Poruncile paradoxale Oamenii sunt adesea ilogici, ira�ionali �i egoi�ti. Iube�te-i, oricum. Dac� e�ti bun, oamenii te pot acuza de egoism �i inten�ii ascunse. Fii bun, oricum. Dac� ai succes, po�i c�tiga prieteni fal�i �i du�mani adev�ra�i. Caut� succesul, oricum. Binele pe care �l faci ast�zi, va fi uitat m�ine. F� binele, oricum. Onestitatea �i sinceritatea te fac vulnerabil. Fii onest �i sincer, oricum. Marii b�rba�i �i marile femei cu cele mai mari idei pot fi dobor��i de b�rba�i m�run�i �i femei m�runte cu min�i m�runte. G�nde�te �n stil mare, oricum. Oamenii �i favorizeaz� pe perdan�i, dar �i urmeaz� numai pe �nving�tori. Lupt� pentru c��iva perdan�i, oricum. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 13:40 |
||
|
Nicic�nd supus� �i m� privea nelini�tit �ntr-o culoare despletit�, �n locul care mai stingher El se sim�ea, iar eu gonit�. Se zice c� eu l-am chemat S� �mi arate a mea cale, Iar el, destinul r�zvr�tit Mi-o-nf��i�� �n dor �i jale. Uimirea mea, cap�t de drum; A�a cum ar fi fost s� fie, Dar n-am s-ajung �i s� renun� C�nd am �nc� speran�a vie. Au n�p�dit fiorii reci C�nd pleoape grele acum se las�, Dintr-o iubire sorbi triste�i Cu-aceea�i poft� virtuoas�. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 13:43 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-06 13:33:12O zi cat mai buna iti doresc, Fulgulet! Confesiune Am s�-�i spun de ce z�mbesc, C� vreau s-auzi tot ce g�ndesc, N-am s� mint, ��i spun de bine... Da, drag prieten, e despre tine. �tiu c� acum cite�ti atent, Chiar dac� sunt absent, C�ci m�-n�elegi, nu e�ti oricine, Iar tot ce-i scris e scris de mine. �nt�i de toate, ��i mul�umesc, Am m�ncat, deci nu glumesc, ��i mul�umesc c� �tii s-aju�i, Mul�umesc c� m� ascul�i. E greu, c�nd spun ce simt cuiva, Devin nesigur, �i nu a� vrea, Dar vreau s� �tii de ce z�mbesc, Vreau s� �tii tot ce g�ndesc. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 13:53 |
||
|
S-a schimbat lumea Nu �n�eleg de ce �n juru-mi toate s-au schimbat, Tot ce �nainte era rotund perfect, acuma e p�trat, Natura-a luat�o razna, nu �tii cum s� te�mbraci, Z�pada�i mult mai rece, �i oamenii�s s�raci. Ziua�i acum mai scurt�, banii nu��i sunt destui, S� te descarci de ofuri, demult nu mai ai cui, Lumea e mai gr�bit�, nu�i mai ajunge vremea, Iubirea de aproape s�a dus, l�s�nd �n loc asprimea. Via�a devine tot mai grea, cu fiecare zi ce trece, �i sufletul din oameni acum, este nep�s�tor �i rece. A disp�rut din lumea noastr� lucruri precum copil�ria, Contemporanii habar nu au ce �nseamn� prietenia. Floarea nu mai miroase, a�a cum mirosea odat�, S�a defri�at p�durea, apa din r�uri nu�i curat�, Tot ce era-nainte dulce, ast�zi e acru sau amar, �i via�a noastr� s�a transformat �ntr� un co�mar. Se�ajunge des la crim�, p�catele�s mai multe, Aceste fapte f�c�nd pe Scarao�chi, s� exulte. Cam asta este lumea, �n care eu tr�iesc acum, �i v�d cum tot ce�a fost frumos se face scrum. �mi pare r�u de cei ce se vor na�te dup� mine, Ei nu vor �tii ce gust ar trebui s� aib�-o p�ine, De�asemenea ace�tia nicic�nd n-or avea parte, De�alint, de dragoste, sau prietenii adev�rate. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 13:57 |
||
Buna Fulguletz dadusi in contemplare?O zi buna draga mea
|
||
|
Titanika Postat pe 6 Februarie 2014 14:19 |
||
De la: Titanika, la data 2014-02-06 14:19:45Buna Fulguletz ![]() http://www.trilulilu.ro/video-diverse/anotimpul-copilariei Saliuuuuuu... seara frumoasa!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 17:28 |
||
http://fs68.trilulilu.ro/imgs/tureannadia/am-adus-tortul_3fad7dfbca54d2.jpg
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 17:38 |
||
Salutare cafegii! http://www.trilulilu.ro/muzica-muzica/dansez-cu-tine-ritmul-nostalgic-al-iubirii-party-d
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 17:45 |
||
| http://www.trilulilu.ro/video-muzica/winter-vivaldi?ref=similare_jos | ||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 18:03 |
||
nu-i nimeni pe aici? |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 18:17 |
||
|
A nins cu flori de gheata A nins cu flori de gheata Peste cimpii de vise Cerul inalt de stele S-a stins. Totul murise Zadarnic caut drumul Zadarnic o lumina De frig si intuneric Inima-mi este plina. Numai o licarire, O simpla mingiiere... Pot ele sa renasca Din noapte si durere? Un gind, numai o soapta Incet se infiripa, Ca Phoenix din cenusa Speranta se ridica. In valuri se rasfira Si umple cu-a ei unde Nemarginitul spatiu In citeva secunde Dar va avea puterea, Durerea s-o topeasca? Si-n locul ei sa lase Iubirea-ncet sa creasca? A nins cu flori de gheata Peste cimpii de vise A nins. Si-n visul rece Speranta adormise A nins cu flori de gheata Peste cimpii de vise .. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2014 18:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ati inselat vreodata iubita/iubitul ,si daca DA ati regretat vreodata?? | 143 | De la: dragon_fly88 4 August 2014 11:28 |
| Iubitul meu face parte din mafie | 86 | De la: kudika226898 11 Septembrie 2011 00:57 |
| Nu ma mai cauta | 12 | De la: kudika_16855 19 Octombrie 2012 23:05 |
|
|
||
| Ce sa cred??? | 31 | De la: dolcik1 3 Iulie 2009 20:04 |
| sa propunem o lege ptr cei care inseala | 31 | De la: scorpio67 4 Iunie 2010 07:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.