Setari Cookie-uri

caffe frape

De la: elenna_39, la data 2011-10-02 21:24:37
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2011-10-02 21:19:40daca o sa va cer sa incetati....cer prea mult????? nu cred ca are sens sa va certati pe aici.....indiferent de motive!in viata mai gresim...unul,altul......mai bine puneti tacere ,pls....e mai corect asa!
buna seara ,am uitat sa si salut!
salutare deni ,sa isi ceara scz si e ok eu una nu vreau sa mai discut nk !

si ...totusi....daca o sa va rog sa incetati?indiferent de ceea ce s-a intamplat!este mai bine sa rezolvati pe privat (asa cred eu).ce rost are sa citeasca toata lumea?????ce zici Danuta?
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 2 Octombrie 2011 21:32
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2011-10-02 21:32:08
De la: elenna_39, la data 2011-10-02 21:24:37
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2011-10-02 21:19:40daca o sa va cer sa incetati....cer prea mult????? nu cred ca are sens sa va certati pe aici.....indiferent de motive!in viata mai gresim...unul,altul......mai bine puneti tacere ,pls....e mai corect asa!
salutare deni ,sa isi ceara scz si e ok eu una nu vreau sa mai discut nk !

si ...totusi....daca o sa va rog sa incetati?indiferent de ceea ce s-a intamplat!este mai bine sa rezolvati pe privat (asa cred eu).ce rost are sa citeasca toata lumea?????ce zici Danuta?
asa ar fi ideal
gabrielle_new
Postat pe 2 Octombrie 2011 21:34
Ovi,ce s-a intamplat?
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 2 Octombrie 2011 21:35
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2011-10-02 21:35:40Ovi,ce s-a intamplat?
daca si avem unde ,e ok
gabrielle_new
Postat pe 2 Octombrie 2011 21:37

Buna seara o cafea cu toate ca e ora tarzie. ..asta am cerut si eu ...liniste..imi cer eu scz. .fata de prieteni..pentru inconveniente..sitot.. ce cer..e liniste in acest loc..seara linistita..o saptamana frumoasa sa aveti!
Fulg-de-nea
Postat pe 2 Octombrie 2011 21:39
cred ca am pierdut prea mult timp pe aici ,discutiile cu astfel de pers sunt inutile ,astept scz de rigoare ,o seara buna ! si totul se incheie
gabrielle_new
Postat pe 2 Octombrie 2011 21:43
...n-a murit inca ,deaia !!!
"Ovi,ce s-a intamplat?"..... ..jalnica !!!
cristinxxx
Postat pe 2 Octombrie 2011 21:45
De la: cristinxxx, la data 2011-10-02 21:45:09

tu chiar ma distrezi....apari din neant incep sa ma intreb..... si in general nu prea ma insel!!!!!!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 2 Octombrie 2011 22:11
De la: Flowers, la data 2011-10-02 21:39:01

Buna seara o cafea cu toate ca e ora tarzie. ..asta am cerut si eu ...liniste..imi cer eu scz. .fata de prieteni..pentru inconveniente..sitot.. ce cer..e liniste in acest loc..seara linistita..o saptamana frumoasa sa aveti!

multumesc pt cafea....o seara buna sa aveti!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 2 Octombrie 2011 22:12
De la: cristinxxx, la data 2011-10-02 21:45:09

nu mor cai cand vor cainii ...sa nu faci rani in palma
Fulg-de-nea
Postat pe 2 Octombrie 2011 22:13
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2011-10-02 22:12:13
De la: Flowers, la data 2011-10-02 21:39:01

multumesc pt cafea....o seara buna sa aveti!

Cu placere..esti binevenita..oricand doresti. la o cafea ..multumesc.. seara buna si saptamana frumoasa
Fulg-de-nea
Postat pe 2 Octombrie 2011 22:16
Kudika este un site de socializare, presupun, unde oamenii se aduna sa schimbe diferite opinii. Sigur ca uneori, manati de valul propriilor noastre personalitati sau alte cauze, se intampla sa ne manifestam frustarile sau supararile in direct. Este insa pacat sa ne provocam suferinte inutile, care ne provoaca mari daune morale. Personal eu crted ca este foarte greu sa iti faci prieteni, dar mai ales sa mentii aceasta prietenie ca pe un miracol pe care ni-l daruieste noua Dumnezeu. Am mai scris in seara asta o poezie, tot o replica la o poezie si la vorbele frumoase ale uneia dintre colegele si prietenele mele.

Am mai trecut odata pe aici
S-ascult povestile spuse la vatra
Afara-n noapte cainii aprig latra
Poate ca trece drumul un arici

Stau porumbeii sus pe-acoperis
Cu capul lor ascuns pe sub aripe
Prin fulgii cenusii atatea clipe
Se-adauga la noaptea lor furis

Pe undeva zambeste imparatul
Povestea lui la tine doar s-a scris
La mine este doar un paradis
Si-un inger ce strabate-ncet veleatul

Istoria curge universala
Cu repetari si multe cotituri
Numai in versuri cresc inflorituri
Si-n visele plangand carafa goala
kudika023770
Postat pe 2 Octombrie 2011 23:01
Kudika este un site de socializare, presupun, unde oamenii se aduna sa schimbe diferite opinii. Sigur ca uneori, manati de valul propriilor noastre personalitati sau alte cauze, se intampla sa ne manifestam frustarile sau supararile in direct.sa lasam basmele cu fat frumos si alba ca zapada spuse la gura sobei parerea e una si frustarea e alta si discuitia civilizata face parte din educatie ,banuiesc ca si la mata e parul alb e o replica la gogosi cu zahar pudra ,daca intelegi ce vreau sa zic !!
gabrielle_new
Postat pe 3 Octombrie 2011 00:28
despre autoflagelari nu citisem aici altceva ce ne poti spune
gabrielle_new
Postat pe 3 Octombrie 2011 00:40
Good Night maestre
gabrielle_new
Postat pe 3 Octombrie 2011 00:41
http://www.youtube.com/watch?v=V_ojoxYr5aA&feature=player_embedded
gabrielle_new
Postat pe 3 Octombrie 2011 00:49
In clipa cand renuntam la basme, parerea mea este ca renuntam la copilarie. Ne mai raman doua treimi de viata pe care le traim asa cum credem noi mai bine. Dar intr-o proportie destul de mare, lucrurile merg taman in directia opusa intentiilor noastre generoase. Exista si categoria oamenilor sceptici, prin care te numeri si tu Elena .Totusi, legile care guverneaza lumea incearca sa tina cont de toate gusturile si sa nu nedreptateasca sau sa raneasca pe cineva. Daca ele n-o fac, noi de ce am face-o? Ti se pare ca permanenta cautare a frumosului, a adevarurilor existentiale trebuie sa ne proiecteze orgoliul undeva deasupra celorlalti acolo unde inaltimea noastra ar trebui sa fie o replica a milei?
Apropo de gogosile cu zahar: Nici mie nu imi plac, deoarece imi fac rau la diabet. Oricum iti doresc o zi frumoasa si ma bucur ca am avut placerea sa te salut .Adresez acelasi salut celorlalti colegi si ma duc sa beau o cafea reala, desi cea virtuala scade colesterolul.
kudika023770
Postat pe 3 Octombrie 2011 07:34
salutare cafegii
Buna dimineata d-nule Vanghele eu ador basmele.. .va asteptam cu unul aici in frape santeti invitatul nostru la cafea si binenteles prietenii cafeaua e proaspata si aburinda...o zi buna tuturor!
http://www.youtube.com/watch?v=_1aQlwH7gJg&feature=player_embedded
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 08:15
L�ng� cascada Niagara, ghidul se adreseaz� grupului de turi�ti:
- Dac� doamnele vor binevoi s� tac� un moment, ve�i putea auzi zgomotul c�derii apelor.
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 08:42
- Ai auzit ce i s-a �nt�mplat lui Costic� azi noapte?
- Nu. A p��it ceva?
- Vai de capul lui, am�r�tul, ce-o s� aib� de tras: a fugit cu nevast�-mea!
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 08:46
Un tip �ncerc�nd s� aga�e o blond�:
- Domni�oar�, nu cumva ne-am v�zut ieri la gr�dina zoologic�?
- Parc� da, �n ce cu�c� era�i?
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 08:48
Ai spus trei bancuri din care reiese ca femeile sunt rele. Oare chiar asa sa fie ?
kudika023770
Postat pe 3 Octombrie 2011 08:55
un inceput de saptamana frumos..sa aveti
http://www.youtube.com/watch?v=R9T29ILZ0nk&feature=related
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 08:55
De la: kudika023770, la data 2011-10-03 08:55:22Ai spus trei bancuri din care reiese ca femeile sunt rele. Oare chiar asa sa fie ?

Depinde..de caracterul fiecarui individ...nu toti oamenii sint la fel
sa aveti pofta la cafea!
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 08:57
'neatza!

Dumnezeu, dupa ce a facut barbatul si femeia, isi admira opera. Intai ii cade privirea asupra barbatului: - Ce minunatie, ce opera reusita, cata frumusete! Apoi se uita si la femeie: - Eh... Tu va trebui sa te machiezi putin...
Alvin
Postat pe 3 Octombrie 2011 09:02
De la: justforfun84, la data 2011-10-03 09:02:54'neatza!

Dumnezeu, dupa ce a facut barbatul si femeia, isi admira opera. Intai ii cade privirea asupra barbatului: - Ce minunatie, ce opera reusita, cata frumusete! Apoi se uita si la femeie: - Eh... Tu va trebui sa te machiezi putin...

Buna dimineata bine ai venit la o cafea
Moare toata lumea de pe pamant si se duce in Rai.Dumnezeu vine si spune:
-Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi.Una cu barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una cu barbatii care au fost dominati de ele.Iar nevestele sa plece cu Sf. Petru.Zis si facut.Cand D-zeu se uita din nou, femeile plecase si barbatii formase doua linii.Coada celor dominati de neveste avea 100 km., iar coada celor ce isi dominasera nestele era compusa dintr-un singur om.
D-zeu se enerva:
-Ar trebui sa va fie rusine! V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el!
Spune-le, fiul meu,cum ai reusit sa fi singurul barbat din aceasta coada?
-Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici!
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 09:20
De la: Flowers, la data 2011-10-03 09:20:24

-Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi.Una cu barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una cu barbatii care au fost dominati de ele.Iar nevestele sa plece cu Sf. Petru.Zis si facut.Cand D-zeu se uita din nou, femeile plecase si barbatii formase doua linii.Coada celor dominati de neveste avea 100 km., iar coada celor ce isi dominasera nestele era compusa dintr-un singur om.
D-zeu se enerva:
-Ar trebui sa va fie rusine! V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el!

ahaha e adev.

ps. machiate sunteti frumoase, nimic de zis
Alvin
Postat pe 3 Octombrie 2011 09:25
Domnule doctor, sotia mea spune ca-s nebun.
-De ce?
-Deoarece de fiecare data cand beau cafea mananc ceasca!
-Cummmmmmm? Mananci ceasca cu totul???
-Nu,toarta o las!
-Chiar esti nebun,toarta e cea mai buna!
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 09:26
De la: justforfun84, la data 2011-10-03 09:25:53
De la: Flowers, la data 2011-10-03 09:20:24

D-zeu se enerva:

ahaha e adev.

ps. machiate sunteti frumoase, nimic de zis

Femeia e frumoasa e cea naturala..
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 09:29
Doua femei, stateau de vorba la fereastra unui bloc.In timp ce flecareau ele lucruri de-ale femeilor, una il vede pe barbatul ei cu un buchet de flori in brate, apropiindu-se de casa:
-Oh, zice ea.Barbatul meu a adus flori. Asta inseamna ca iar va trebui sa stau cu picioarele in sus.
-Dar ce draga, voi nu aveti glastra?
kudika023770
Postat pe 3 Octombrie 2011 09:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
amanta 31 De la: schedis 3 Iulie 2013 12:14
nu mai pot 12 De la: aleera 2 Octombrie 2008 18:41
Tradarea... 33 De la: crysa_tm 1 Octombrie 2010 15:49
ajutorrrr 40 De la: gb_byenkutza 7 Iunie 2010 19:17
Hello .. 20 De la: luchianramona 25 Februarie 2011 14:03