Setari Cookie-uri

caffe frape

Un Jumbo-Jet decoleaza de pe aeroportul Rossy.
Dupa ce atinge altitudinea de croaziera, Comandandtul se adreseaza pasagerilor la microfon:
-Doamnelor si d-lor, va vorbeste comandantul aeronaveiavem conditii meteo excelente..etc..prevedem un zbor fara incidente.Trebuie sa aterizam la aeroportul New-York la ora 12 :35.Va amintim sa luati o pozitie comoda sa urmariti un film si sa va relax...Ohhh! Nu!!! Doamne!!!
Se aude un zgomot sec si.... nimic!
Liniste de moarte in avion!
Pasagerii se pregatesc inghetati...
Nimeni nu mai misca!
Avionul isi mentine in continuare pozitia si altitudinea, dar...
Stewardezele zambesc nervos..!!.Ssemn rau!!!
Dupa cateva minute lungi comandantul revine la microfon:
-Va cer scuze, pentru incidentul neplacut, tocmai mi-am varsat cafeaua firbinte pe pantaloni!
Ar trebui sa vedeti cum arata pantalonii mei in fata!
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 10:08
De la: kudika023770, la data 2011-10-03 09:55:24Doua femei, stateau de vorba la fereastra unui bloc.In timp ce flecareau ele lucruri de-ale femeilor, una il vede pe barbatul ei cu un buchet de flori in brate, apropiindu-se de casa:
-Oh, zice ea.Barbatul meu a adus flori. Asta inseamna ca iar va trebui sa stau cu picioarele in sus.
-Dar ce draga, voi nu aveti glastra?

Un cavaler urma sa plece in cruciada. Isi facu bagajele , puse centura de castitate nevestei si ii dadu cheia centurii celui mai bun prieten:
-Asculta ,.....daca nu ma intorc in trei ani.. o poti avea pe nevasta mea.Si pleca la drum in mare cruciada.Dupa o ora de mers prietenul il ajunse din urma:
-Bai ,vezi ca mi-ai dat alta cheie!!!
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 10:19
si cu asta inchei...las cafea pentru prieteni...o zi buna!
http://www.youtube.com/watch?v=KX4jAplZb0Y
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Octombrie 2011 10:23
A fost odat�, numai Dumnezeu �tie c�nd , fiindc� oamenii mor mai repede de at�ta de�tept�ciune. A fost �n vremea c�nd lupii se pupau fa�� �n fa��, bot �n bot ca porumbeii �i se iubeau de mama focului. Astfel c� mieii ajungeau friptur� �i lupii din cauza dragostei lor declarate f��i� sau furi�, erau nevoi�i s� �i m�n�nce �n semn de mare pre�uire. Din aceast� cauz�, dragostea de aproape s-a r�sp�ndit p�n� �n zilele noastre. De aceea vedem ast�zi cum oamenii �i dau -iubindu-se- cu b�ta-n cap, �i fur� femeile unii altora �ncerc�nd �n fel �i chip s� �i fac� via�a c�t mai fericit� �i confortabil�.

A fost odat� un �mp�rat mare. Avea �n jur de doi metri �n mod frecvent. Numai c�nd dormea covrig, dimensiunile lui ajungeau p�n� la 1,65, ceea ce era un stimulent pentru p�tura de mijloc �i pentru pensionarii cu venituri minime. Despre �mp�r�teas� nu �tim prea multe. Femeile sunt mai secretoase. Ele c�nd vorbesc, se refer� la dou� aspecte foarte importante ale vie�ii cotidiene: c�t de bine arat� �n oglind� �i c�t de porci sunt b�rba�ii pe care �i trag dup� ele de nevoie. Dac� nu ar fi fost femeile, barbatii ar fi r�mas s� se b�l�ceasc� �n mocirl� �n condi�ii de igien� precare.

Acum, cei doi fiind tineri, s-au g�ndit s� fac� copii, dar nu prea �tiau cum, deoarece chiuliser� de la orele de botanic� �i anatomie. Aveau c�teva idei vagi, dar nu �tiau sigur cum s� le aplice. Din aceast� cauz�, au umblat pe la vraci �i filozofi, dar degeaba.Vracii erau prea b�tr�ni �i nu mai aveau leacurile corespunz�toare, iar filozofii parc� erau poe�i. St�teau toat� ziua cu ochii pe sus �i cu gura deschis�, a�tept�nd s� le pice muza �n bra�e, fiindc� se temeau de sabia �mp�ratului cea cu dou� t�i�uri. Este �i normal. Uneori �i cele mai bune inten�ii pot fi �n�elese gre�it �i te puteai trezi cu capul t�iat ceea ce era destul de inconfortabil. �n loc s� adormi seara cu capul pe pern�, dormeai cu capul unde sunt picioarele �i pe vremea aceea nu erau s�punurile parfumate cu care ne d�m noi ast�zi, astfel c� vinova�ii se trezeau nu numai f�r� cap , dar �i f�r� miros.

Au existat vreo dou� cazuri de filozofi cunosc�tori de Kama Sutra, dar au fost respin�i pentru c� erau prea tineri �i nu aveau suficient� vechime �n c�mpul muncii. A trecut un an, a trecut �i al doilea, al treilea �ns� a fost mai scrupulos �i nu a vrut s� treac�.

-Las� c� am s� v� rezolv eu. �i s-a dus anul acela, prin toat� �mp�r��ia. A g�sit un mo� care se juca �ntr-un boschet cu o t�n�r�.Ea nu f�cea copii dar vroia unul, iar mo�ul, �i citea soarta �n palm�.

-Mo�ule, vino �ncoace.

-Da stai c� n-am terminat.

-N-are nimic. Termini c�nd te �ntorci �napoi.

-Da' de ce m� chemi ?

-Uite, �mp�ratul are o problem� �i ar vrea s� cunoasc� pe cineva capabil s�-l ajute s� o rezolve.

-E t�n�r� sau b�tr�n� problema? -a �ntrebat mo�ul curios.-Nu de alta dar dac� este o problem� mai tineric�, se poate rezolva mai repejor. Dac� este mai b�tr�n� , poate c� ar fi mai bine s�-l chema�i pe taica popa, care st� imediat dup� col�, dincolo de plopii �ia din dreapta.

A ajuns mo�ul la �mp�ratul. A f�cut el ce-a f�cut, a dres el a�a cum s-a priceput �i a r�mas �mp�r�teasa gravid�. Pentru a �nchide gura r�uvoitorilor s-a dat o declara�ie public� �n ce prive�te prezența la locul faptei a mo�ului.A fost declarat� facultativ� și de faț� cu martori. De altfel mai t�rziu dup� na�tere, moa�a a afirmat sub semn�tur� al�turi de mama �mp�r�tesei c� feciorul n�scut este de s�nge nobil și a ar�tat ca dovad� scutecele fiului de �mp�rat uscate, a�a cum ar�tau dup� ce popa l-a scos din sc�ld�toare.

A r�mas deci �mp�r�teasa grea.O cam durea burta �i prezenta st�ri de greaț� ca orice femeie �n aceast� situa�ie.Starea asta de greaț� nu o au numai femeile �n anumite momente specifice ale vie�ii.C�teodat� ea se r�sp�nde�te prin vecini de�i cauzele sunt diferite.

Asta �mi aminte�te o �nt�mplare interesant� cu Suzuki.Se duce Suzuki la Dumnezeu, face o plec�ciune ad�nc� și �i spune:

-M�rite Doamne. Vreau s� te rog ceva, spre binele acestor jum�t��i ale noastre care s�racele sufer� at�t de mult din pricina noastr�.

-Ce vrei Suzuki? S� le m�resc aloca�ia pentru copii?

-Nu Doamne, ne descurc�m cu ce ne-ai dat și cu ce ai mai t�iat, fiindc� mila ta este mare, dar ce s� spun, de-a dreptul infinit�.Ba mai mult dec�t at�t.Pot s� v�nd la un moment dat vaca sau boul �i s�-i cump�r caiete �i c�rți copilului, ba �i ghiozdan, h�inuț� și pantalona�i c� tot s-au ieftenit toate.

-Am �n�eles.Atunci ce vrei tu mai Suzuki.

-Uite Doamne.Cel mai r�u lucru care se �nt�mpl� unei femei este atunci c�nd na�te.

-P�i dac� nu na�te, cum ar merge istoria �nainte?

-Nu Doamne.Vroiam s� spun c� femeia na�te �n dureri și c� ar fi corect ca m�car aici, s� sufere �i netrebnicul acela de b�rbatu-s�u care s-a bucurat de partea bun� a lucrurilor, dar dup� aia st� la o berica cu prietenii �i chefuieste de bucurie, �n vreme ce femeia lui geme, țip� �i se zv�rcole�te ca o vac� �n grajd.

-Și ce propui? Spune repede c� trebuie s� �nceap� emisiunea la OTV despre sf�r�itul lumii �i sunt și eu curios s� v�d cum evolueaz� lucrurile.

-Doamne.N-ai putea s� faci ca b�rbatul,- eventual numai el-s� sufere �n locul femeii? - adic� s� �l doar� burta și s� �ipe �n locul ei p�n� se na�te copilul?

-Bun� idee Suzuki. �mi place. Fie a�a cum a sunat dorința ta, amin.

A plecat Suzuki acas�. Pe drum trece pe l�ng� o cas� unde n�tea o femeie.B�rbatul ei st�tea lini�tit la poart� și a�tepta s� vin� moa�a s� �l pun� la curent cu ultimele nout��i mai ales c� femeia urma s� fac� gemeni.

-Cum merge, cum merge...-intreb� prietenos Suzuki.- S� dea Dumnezeu ca so�ia dumitale s� fac� copii s�n�to�i �i s� v� bucura�i de ei.

-Amin.Vino bre �i stai cu mine o clip� s� bem �mpreun� un p�h�rel de �uic� �n s�n�tatea copiilor care se vor na�te.

-Cu pl�cere-a zis Suzuki.

-Vezi cum e dat� soarta asta oamenilor?

-A�a?

-Unii se bucur� de lucruri at�t de minunate iar pe al�ii �i pa�te nenorocirea.

-Cum a�a? -s-a mirat Suzuki d�nd peste cap primul pahar �i �ntinz�nd paharul s� �i mai pun� ni�te �uic� fiindc� pruncii erau doi. Ori cum bine se �tie nu este politicos s� bei doar pentru s�n�tatea unui copil.Pe l�ng� asta �i neamurile sunt destul de multe �i fiecare a�teapt� o vorb� bun�, mai ales din partea unui str�in.

-S�-�i spun. Uite, nevast�-mea st� s� nasc� �i glume�te cu moa�a, semn c� se simte foarte bine, dar vecinul meu s�racul, l-a n�p�dit o durere cumplit� de m�sele �nc�t �ip� de parc� vine sf�r�itul lumii. Se vede treaba c� noi b�rba�ii suport�m durerile mai greu dec�t femeile.

Dup� �nt�mplarea asta, Dumnezeu a schimbat iar�i decizia �i a l�sat ca lumea s� tr�iasc� dup� legile pe care le-a dat el odinioar�.

Spuneam c� nevasta �mp�ratului a r�mas grea.Trece o lun�, trece �nc� una, ajunge femeia la zece luni �i fiul de �mp�rat s� se nasc�, ba.A intrat la g�nduri �i p�reri �mp�ratul, nu mai zic de �mp�r�teas�.Chemar� toate moa�ele din regat �i toate c�te intrar� �n camera unde trebuia s� nasc� �mp�r�teasa se �nchinau.

Trebuie s� spun c� �n �mp�r��ia acelui �mp�rat spitalele se desfiin�aser� deoarece era mai comod s� mori acas�, deoarece mai mult te cost� s� sco�i mortul de la morg�.Pe urm�, se consider� c� este mai s�n�tos s� se nasc� copii �n familie unde condi�iile higienice sunt respectate, iar moa�ele liber profesioniste. �n afar� de asta, deoarece unele mame mai erau ame�ite dup� na�tere, exista riscul -s-a dat �i la ziar �i televizor- ca ele s� piard� copilul pe drumul spre cas� �n cele mai neobi�nuite locuri.La spital, la biseric�, ( de�i popa se jura c� nu contribuise cu absolut nimic la afacerea asta cu toate c� unii r�u voitori spuneau c� p�rintele bate prea multe m�t�nii). Mamele jurau c� ele vroiau din toat� inima s� ia copiii acas� dar ace�tia le preferau mai repede pe asistente c� erau tinere, frumoase, blonde �i cu p�rul cre�.

Pl�ngea copila�ul de mama focului. S-au emis diferite ipoteze.Una dintre moa�e spunea c� s-ar putea c� fiului de �mp�rat s� �i fi ap�rut un din�isor precoce �i de aia pl�nge cu at�ta foc.

-�n calitate de �mp�rat ��i ordon s� taci �i s� te na�ti.-a zis �mp�ratul cel t�n�r dar fiul s�u avea chef de pl�ns �i nu era interesat nici de t�cere nici nu dorea s� se nasc�.

-Hai s�-i promitem ceva-a zis inspirat� o moa��.

-�ncepe dumneata.-zise �mp�ratul.

De aceea este bine c�nd ave�i idei s� nu le �mp�rt�i�i nim�nui dac� nu dori�i s� fi�i pu�i s� le duce�i la �ndeplinire. Fiul de �mp�rat se oprise o clip� din pl�ns �i �i sugea degetul de la picioru�ul drept.La cel�lalt deget de la picioru�ul st�ng nu putea ajunge fiindc� �ntre ele se �ntindea ca un �arpe cordonul ombilical.

-Taci cu mama pui�or, c� �i-oi da... un c�lu� de lemn s� te dai hu�a c�t este ziua de mare.

Dar copilul, se mu�c� de dege�elul cu pricina din gre�eal� �i �ncepu s� �ipe mai tare c� se �nc�lzise lichidul din burtica mamei de �ncepuse s� bolboroseasc� �i s� scoat� aburi.

-Nu vrea. M�ria Ta, pot s� vin �i cu alte propuneri?-�ntreba moa�a.

�mp�ratul d�du din cap.

-Taci cu mama, c� ��i cump�r�, un Ford Taunus.

-Vai de mine-�ip� �mp�r�teasa-Dup� cum merg �oferii prin gropile noastre na�ionale nu e de mirare c� se trezesc pe contrasens.Nu vreau ca odora�ul meu s� fie expus la accidente.

-Atunci m�car o calea�c�-zise moa�a.

-�n nici un caz.Nu doresc s� fie nici pilot de avion, nici stewardes�, nici poet, nici scriitor.

-Taci cu tata c� te fac ministru.-zise �mp�ratul autoritar.

Dar copilul continu� s� pl�ng�.�tia el c� func�ia asta de ministru este at�t de schimb�toare �nc�t nu merit� s� te na�ti pentru a�a ceva.Dac� ar fi fost ales prim ministru, poate c� ar fi stat s� se mai g�ndeasc�, iar o func�ie superioar� acesteia l-ar fi f�cut s� ia lucrurile mai �n serios.I se p�rea �n acele clipe c� este mult mai comod s� pl�ng�, �n vreme ce doamnele �i domnii turbau s� g�seasc� o solu�ie rezonabil�.

-�i-o dau pe Ileana Cos�nzeana de so�ie.

Copilul z�mbi o clip� �n burta mamei apoi continu� s� pl�ng� cu furie. Biata fiin�� �i f�cuse urm�torul calcul:

Ileana Cos�nzeana era cu vreo dou�zeci de ani mai b�tr�n� dec�t el.�n momentul c�nd va ajunge s-o ia de so�ie, el ar avea peste optsprezece ani, iar femeia peste �aptezeci.Mai repede putea s-o ia pe mama soacr� de nevast� fiindc� ce mi-e �aptezeci, ce mi-e nou�zeci.Singurul avantaj era c� indiferent pe care dintre ele ar fi luat-o, parastasul sau nunta s-ar fi desf�urat la cimitir. �n aceste condi�ii refuzul era singura explica�ie posibil�. De aceea continu� s� pl�ng� , este drept c� ceva mai moderat s� �i p�streze condi�ia fizic� �i pentru mai t�rziu.

-Dragul tatei, te fac bancher.

Era o idee.Numai c� el vroia s� cheltuiasc� bani nu s� �i str�ng� �i �n felul acesta ar fi existat un conflict de interese

-Femei nu vrei, bancher nu dore�ti s� fii, vino �i tu �n sprijinul nostru cu o propunere.

-Sta�i a�a.Am o idee. Ce-�i dore�te omul �n via�� cel mai mult?-�ntreb� �mp�r�teasa.

-S� c�tige potul cel mare la Robingo-zise cineva.

-S� c�nte din flaut -spuse alt� persoan�.

-Nu �tim. Este foarte obositor s� dai cu presupusul. �i pe urm� m�rturisesc c� de c�te ori mi-am zugr�vit via�� �n roz, ea mi-a vopsit-o �n negru.

-A�a este. Eu am vrut fete �i parc� �i-a v�r�t cineva coada c� au ie�it cu to�ii b�ie�i. Nu mai spun c� sunt ni�te nemernici, fustangii, be�ivani �i fum�tori de notorietate public�.Doi au nimerit �n pu�c�rie, iar restul s-au dus s� munceasc� sau s� fure prin str�in�tate.

-Nici ai mei nu sunt s�n�to�i la cap -mai zise o femeie cu glasul pierit.S-au n�scut chiori �i au nimerit peste o balt� unde au str�ns de g�t ni�te lebede pe care din cauza �ntunericului au crezut c� sunt g�te.

-Sta�i a�a.-zise �mp�r�teasa.- Fiecare om vrea s� tr�iasc� ve�nic. Prin urmare -fiule, -aici femeia �i m�ng�ie cu dulcea�� burtica- te rog s� nu mai pl�ngi �i s� te na�ti, fiindc� am s� ��i dau" Tinere�e f�r� b�tr�ne�e �i via�� f�r� de moarte."

-F�-i muiere...Tu min�i copilul acesta �nc� de la na�tere.Profi�i �n mod malefic de autoritatea ta regal� c� s� �i oferi copilului nostru o iluzie, un nimic.-spuse �mp�ratul uluit.-�i cum ai s� argumentezi c� spui adev�rul?

-�i pun pe sfetnici s� voteze proiectul acesta, a�a cum au votat �i lumini�a de la cap�tul tunelului pe care n-au g�sit-o niciodat� �i continu� s� se �mbr�nceasc� �i s� se calce pe picioare �n �ntuneric.

Ori �n timp ce ei vorbeau �n �oapt�, copilul t�cu �i se n�scu.

kudika023770
Postat pe 3 Octombrie 2011 14:24
Nu doresc sa va sperii nici sa va captez atentia.Am vrut doar sa va arat ce fac eu in timpul liber cand nu scriu pe kudika. Ceea ce am prezentat aici este partea introductiva la basmul: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
kudika023770
Postat pe 3 Octombrie 2011 14:27
De la: kudika023770, la data 2011-10-03 07:34:25In clipa cand renuntam la basme, parerea mea este ca renuntam la copilarie. Ne mai raman doua treimi de viata pe care le traim asa cum credem noi mai bine. Dar intr-o proportie destul de mare, lucrurile merg taman in directia opusa intentiilor noastre generoase. Exista si categoria oamenilor sceptici, prin care te numeri si tu Elena .Totusi, legile care guverneaza lumea incearca sa tina cont de toate gusturile si sa nu nedreptateasca sau sa raneasca pe cineva. Daca ele n-o fac, noi de ce am face-o? Ti se pare ca permanenta cautare a frumosului, a adevarurilor existentiale trebuie sa ne proiecteze orgoliul undeva deasupra celorlalti acolo unde inaltimea noastra ar trebui sa fie o replica a milei?
Apropo de gogosile cu zahar: Nici mie nu imi plac, deoarece imi fac rau la diabet. Oricum iti doresc o zi frumoasa si ma bucur ca am avut placerea sa te salut .Adresez acelasi salut celorlalti colegi si ma duc sa beau o cafea reala, desi cea virtuala scade colesterolul.
eu am renuntat de mult la copilarie ,ma consider un om destul de apt ,in societatea in care traiesc ,sceptica sau nu,nu imi plac cei care trag concluzii pripite !
gabrielle_new
Postat pe 3 Octombrie 2011 20:45
...........pustiu frate !!!!!!Asa-i cand adori clienti de proasta calitate....
cristinxxx
Postat pe 5 Octombrie 2011 21:46
De la: cristinxxx, la data 2011-10-05 21:46:48 ...........pustiu frate !!!!!!Asa-i cand adori clienti de proasta calitate....

sint eu ..dar pe tine nu te adora nimeni!
salutare
Fulg-de-nea
Postat pe 5 Octombrie 2011 22:39
De la: Flowers, la data 2011-10-05 22:39:23
De la: cristinxxx, la data 2011-10-05 21:46:48 ...........pustiu frate !!!!!!Asa-i cand adori clienti de proasta calitate....

salutare
Privesc pe geam nu vreau sa intru .......ma straduesc cat pot sa nu fiu "adorat"
cristinxxx
Postat pe 5 Octombrie 2011 22:56
De la: cristinxxx, la data 2011-10-05 22:56:40

salutare
Privesc pe geam nu vreau sa intru .......ma straduesc cat pot sa nu fiu "adorat"

nu-s decat eu...e gol si plec si eu..trag jaluzelele ...numai incerca...degeaba!...ceau!
Fulg-de-nea
Postat pe 5 Octombrie 2011 23:01
De la: Flowers, la data 2011-10-05 23:01:00
De la: cristinxxx, la data 2011-10-05 22:56:40

salutare

nu-s decat eu...e gol si plec si eu..trag jaluzelele ...numai incerca...degeaba!...ceau!
cristinxxx
Postat pe 5 Octombrie 2011 23:04
Pe coapsa ta fecunda lira
Alearga gandul in dezmat
Cu degetele de porfira
Caldura trupului invat

Si te mangai in noaptea toata
Cu sunetele te ingan
Ma rog, fiinta mea sa poata
Sa te iubesc ca un pagan

Sa devastez frumosul templu
Atat de alb atat de pur
Cand noaptea idol te contemplu
Si vraja formelor o fur

Cand ard cu ingerul in brate
Ca intr-un joc neterminat
Tu , cea cu parul pus pe moate
Eu noptile, crucificat.

Cand ard in noi apocalipse
Gramezi de smirna -n vas de mir
Si visele pe veci ucise
In cupe mari de trandafir.
kudika023770
Postat pe 6 Octombrie 2011 16:45
Pe sanul tau cel drept albit de luna
Am pus sarutul greu impatimit
Ca o stampila-n visul cel din urma
Cand strans la pieptul tau eu m-am trezit

Cu maci de sange te acopar toata
Si trupul tau cu doruri il ranesc
Atatea flori din cupe vor sa scoata
Aromele pe care le pazesc

Atatea-mbratisari ne ard buimace
Cu flacari mari de parca sunt un rug
Cand noaptea din launtruri te desface
Cu doruri vii care de mine fug

Si ne iubim cu-adanca disperare
Ramane campul plin de floare ars
Si ochii tai se umplu cu mirare
Desi decorul este vesnic fals.
kudika023770
Postat pe 6 Octombrie 2011 16:47
Cerul e un ciob albastru
Spart in mana mea cea stanga
Din durerea unui astru
Si din pleoapa mea natanga

Cerul tau in mine-i umbra
Si ma prinde-n brate rece
Iar apoi incet ma umbla
Si departe vrea sa plece

Cerul meu parca e bruma
Alb de-atata disperare
Am ramas in el o urma
Iara tu o rupta floare.
kudika023770
Postat pe 6 Octombrie 2011 16:48
In extazul plans de stele
Pe macatul tau cel gri
Suntem doua spade grele
Puse parca-n panoplii

Lacrimile curg ca garla
Ochii tai parca-s umbriti
Inchizand desarta tarla
Celora indragostiti

Ce e val ca valul trece
In nisip se istoveste
Dorul tau cu tampla rece
E in mine o poveste

Eu cu vorbe fermecate
Soapta dulce inconjur
Si sub ceruri instelate
Taina buzelor o fur

Mi-este dor dar nu se poate
Si te-as saruta cuminte
Cate trec prin mine toate
Numai gura ta-i fierbinte.
kudika023770
Postat pe 6 Octombrie 2011 16:48
Cu muzica imi ratacesti in carne
Eu te iubesc sub semnul meu bolund
Cand ingerul in patime adoarme
Plangand in somn si respirand profund

Cu muzica imi ratacesti in sange
De-aceea mi-este dorul disperat
Si-n carnea ta dorinta mea se plange
Cand darurile toate le-a muscat

Tu treci prin ziua mea indiferenta
Cu ochii plini de stele imi zambesti
Din vorbe imi platesti o mica renta
Din care nu stiu daca ma iubesti

Si rascolit de ziua cea poznasa
Prin umbra ta de vorbe ratacesc
Umplut de noaptea ce-a venit abrasa
Sa rup-acum din marul tau domnesc.
kudika023770
Postat pe 6 Octombrie 2011 16:49
De la: kudika023770, la data 2011-10-06 16:49:37Cu muzica imi ratacesti in carne
Eu te iubesc sub semnul meu bolund
Cand ingerul in patime adoarme
Plangand in somn si respirand profund

Cu muzica imi ratacesti in sange
De-aceea mi-este dorul disperat
Si-n carnea ta dorinta mea se plange
Cand darurile toate le-a muscat

Tu treci prin ziua mea indiferenta
Cu ochii plini de stele imi zambesti
Din vorbe imi platesti o mica renta
Din care nu stiu daca ma iubesti

Si rascolit de ziua cea poznasa
Prin umbra ta de vorbe ratacesc
Umplut de noaptea ce-a venit abrasa
Sa rup-acum din marul tau domnesc.

SUPERB...SUPERB...SUPERB !!!...D-zeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca de tot ce este rau domnule ,cat si pe toti cei dragi inimii d-voastra ...Minunate versuri,sunt un pansament ptr sufletele noastre !
Sa aveti o seara frumoasa ,precum sufletul d-voastra cald si bun
O seara minunata va doresc tuturor .

Postat pe 7 Octombrie 2011 18:32
buna seara prieteni...va poop si va doresc un weekend minunat ....dar de curiozitate..ce e cu flor???
steffy91
Postat pe 7 Octombrie 2011 19:14
De la: steffy91, la data 2011-10-07 19:14:47buna seara prieteni...va poop si va doresc un weekend minunat ....dar de curiozitate..ce e cu flor???
zi ce nr ai si ti zik you ce e cu flor
thadoogback
Postat pe 7 Octombrie 2011 19:25
Cand ea trecu pe langa mine
Cu pasii goi dansand absent
Suspinul clatinat de frunze
In praful timpului ma surpa
Si simt cum dorul sarpe urca
In rasucirea zilei lent
Si ma cuprinde-ntr-o iubire
De lacrimi tainuite, dupa.
Eu as iubi-o dar ma dor
Cuvintele pe rand nespuse
Cand in genunchi crudul amor
In ochii verzi tacerea-mi planse
Si o crucific intre maci
Cu vesnicia nerabdarii
Cand ea imi spune tainic:
-Taci.
In flacarile disperarii.
kudika023770
Postat pe 9 Octombrie 2011 19:53
Eu iti doresc de dragoste ranita
Sa fii etern, din ochi sa-ti curga lacrimi
De jad margele, presarate patimi
Sa-ti faca viata pururea cernita

Dorinta ta cea plina de sfiala
In umbra-n care n-o sa ma gasesti
Sa te impinga tandru sa pasesti
Cu lacrimi stranse-n palme si in poala

Sa-ti infloreasca gura ta tarziu
Un trandafir, petala infernala
In cerul serii dureroasa rana
Sa o sarute toamna cenusiu.

Si-n pleoapele ce s-au umplut de umbre
Dorinta mea sa arda ca un foc
Parfumul plans in timp, de busuioc
Cu pasii disperarilor sa umble.
kudika023770
Postat pe 9 Octombrie 2011 19:53
Si indelung din amintiri te scot
Dintr-un amurg ce nu se mai termina
Tu cea zidita toata in lumina
Imi arde dorul valvatai din cot

Melancolii ma-ncrancena profund
Cu dintii musc in adancime fructul
Eu sunt mereu in mana ta doar lutul
Iar tu dorintele ce ma ascund

Si curge rugaciunea susurata
Pe sub icoana moarta, cenusie
Eu te iubesc prea vesnica Marie
Intre-o poezie scrisa si-o erata.

Cu apa visurile stramb se duc
A mai ramas in versuri doar pustiul
Si umbra tremuranda-n care viul
Se scutura ca frunzele de nuc.
kudika023770
Postat pe 9 Octombrie 2011 19:54
seara buna ,
gabrielle_new
Postat pe 9 Octombrie 2011 21:15
De la: elenna_39, la data 2011-10-09 21:15:02seara buna ,

buna si tie
steffy91
Postat pe 9 Octombrie 2011 21:18
De la: steffy91, la data 2011-10-09 21:18:55

buna si tie
un ceai sau ..
gabrielle_new
Postat pe 9 Octombrie 2011 21:19
am luat un trandafir din buchet ,las doar cafea
gabrielle_new
Postat pe 9 Octombrie 2011 21:22
http://www.youtube.com/watch?v=8SGNAOKpCTc&feature=related
gabrielle_new
Postat pe 9 Octombrie 2011 21:24
De la: elenna_39, la data 2011-10-09 21:19:59

buna si tie
un ceai sau ..

un ceai si o cafea pt tine...sa le savurezi cu placere
steffy91
Postat pe 9 Octombrie 2011 21:30
De la: steffy91, la data 2011-10-09 21:30:02
De la: elenna_39, la data 2011-10-09 21:19:59

buna si tie
un ceai sau ..

un ceai si o cafea pt tine...sa le savurezi cu placere
ms ,esti draguta , relaxare placuta
gabrielle_new
Postat pe 9 Octombrie 2011 21:31
http://www.youtube.com/watch?v=3WBXFv-6EOI&feature=related buna seara doamnelor si domnilor!!!
callybra
Postat pe 9 Octombrie 2011 21:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AJUTOR! 38 De la: kudika421339 11 Decembrie 2011 10:53
cum sa trec peste o despartire...sau cum sa o fac sa se antoarca la mine 6 De la: mara1876 24 Iunie 2010 01:37
ce sunt?o scurtatura de a ajunge la prietena mea cea mai buna? 14 De la: ella_tody 25 August 2009 09:36
Mi-a m�rturisit c� m-a �nșelat! 81 De la: 19 Martie 2015 16:02
am nevoie de parerile voastre:( 6 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:40