Setari Cookie-uri

caffe frape

cred ca ti-ai pus prea mult alcool in cafeaua aia si nu vezi cine a inceput scandalul...dar e mai bine sa te las cu cafeneaua ta...avea dreptate cine zicea ca aici e de fapt o latrina...sau cam asa ceva...
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 08:58
Iarasi cauti scandal eu servesc doar cafea cu cofeina si cu jignirile tu ai inceput. .am crezut ca te-ai schimbat..dar nu ai cum mergi in locuri placute tie si aici sa numai intri
Fulg-de-nea
Postat pe 13 Decembrie 2011 09:09
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 09:15
De la: GODZILA, la data 2011-12-13 09:15:50

afara a venit echipa sa deratizeze
Fulg-de-nea
Postat pe 13 Decembrie 2011 09:24
Godzila in caffe-frappe ii propune Bibilistrocului un pariu.
Godzila zice "punem pariu pe 10 mii ca eu ma pis intr-un pahar pe care il vei tine in mana ridicata in sus deasupra capului".
Bibilistrocul convins ca nu o sa reuseasca accepta,Godzila se pisa peste tot, nu nimereste deloc paharul,il face fleasca pe Bibilistroc.
Bibilistrocul bucuros cere banii,dupa ce-i da banii Godzila zice:
"uite,il vezi pe ala de la masa de langa bar? am pus pariu cu el pe o 100 mii ca azi ma pis pe Bibilistroc.
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 09:35
Fulg-de-nea
Postat pe 13 Decembrie 2011 09:39
Cica era un bar de vampiri caffe-frappe. Vine intr-o seara un vampir urit rau de tot cu niste colti imensi si-i cere barmanului un pahar cu singe de fata de 17 ani. Este servit, bea, plateste si pleaca. Vine un altul si mai urit:
- Vreau si eu un pahar de singe de fata de 16 ani!
Este servit, bea, plateste si pleaca.
Vine altul mult mai hidos decit ceilalti,Vampirul Bibilistroc Suggativa si spune:
- Vreau si eu un pahar de apa fiarta!
Barmanul, consternat, ii spune:
- Ne pare rau, domnule, dar acesta este un bar de vampiri, nu se serveste decit singe!
- Bai flacau, daca vrei sa nu iasa cu scandal, adu-mi imediat un pahar cu apa fiarta.
Barmanul, putin speriat, se duce si-i aduce astuia un pahar de apa fiarta, dar - curios din fire - il intreaba:
- Domnule, nu va suparati, dar ce aveti de gind sa faceti cu apa asta?
- Vreau sa-mi fac un ceai, ai ceva impotriva? si Vampirul Bibilistroc Suggativa scoate din buzunar un tampon proaspat folosit.
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 09:47
In caffe-frappe... vine patroana sa ia comanda:
- ce doriti baieti ?
baietii toti:
- 4 halbe de bere
la care patroana:
- pahare doriti?
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 09:50
cata cultura...poate exprima primatu` asta...ce misuna p`aci!!!
se pare ca...inca...crede ca...are!!!
pa bune...el nu se vede cata prostie imprastie in juru` lui?
bleah!!!...ce lume...poate exista....
eu_ovidiu
Postat pe 13 Decembrie 2011 18:10
buna seara si bine v-am regasit...va poop pe toti..asta seara mi-s fericitaaaa flooorrrrrrrrrrrrr twist-ul meu te rog
steffy91
Postat pe 13 Decembrie 2011 18:25
De la: GODZILA, la data 2011-12-13 09:50:09In caffe-frappe... vine patroana sa ia comanda:
- ce doriti baieti ?
baietii toti:
- 4 halbe de bere
la care patroana:
- pahare doriti?

steffy91
Postat pe 13 Decembrie 2011 18:25
te amuza....asa ceva...avand in vedere...conotatia?
de ce nu ma mir?
eu_ovidiu
Postat pe 13 Decembrie 2011 18:34
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-13 18:34:00te amuza....asa ceva...avand in vedere...conotatia?
de ce nu ma mir?

nu am citit restul...era frumos bancul....
sau ce? facea referire la flor
steffy91
Postat pe 13 Decembrie 2011 18:38
ofticoasa mai esti...marcoo...ovidiu...acelasi bibilistroc expirat
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 18:38
De la: GODZILA, la data 2011-12-13 18:38:08ofticoasa mai esti...marcoo...ovidiu...acelasi bibilistroc expirat

siktirrrrrrrrrrrrr..............nevertebratule.....
tu...in afara de...virtualul in care te-ai cantonat...nu esti capabil de mai mult...si...lasi sa se vada...fecalele din care esti facut!!!
si...in afara de...cuvantul/expresia folosita...pe care nici tu n-o intelegi...se pare ca altceva...nu te mai caracterizeaza... ...
e tot ce poti... ...
chiar atat de frustrat te simti...de recurgi la...alte conturi...sa arunci cu...ceea ce mananci?
dumnezeule...ce mizerii de oameni...
pikardelu`...zau...ne te simti prost?...
eu_ovidiu
Postat pe 13 Decembrie 2011 18:47
Bibilistrocule,un cuvant care nu inseamna nimic inventat pentru un om de nimic ca tine,asa cum zici,nu poti decat sa te invarti in jurul cozii si sa o musti din cand in cand cand o prinzi...daca o prinzi...mai mult nu ai ce sa faci decat sa-ti spargi calculatorul si sa te oftici...oftica-te,Fufulino...ALUPIGUS...
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 18:57
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-13 18:47:50
De la: GODZILA, la data 2011-12-13 18:38:08ofticoasa mai esti...marcoo...ovidiu...acelasi bibilistroc expirat

tu...in afara de...virtualul in care te-ai cantonat...nu esti capabil de mai mult...si...lasi sa se vada...fecalele din care esti facut!!!
si...in afara de...cuvantul/expresia folosita...pe care nici tu n-o intelegi...se pare ca altceva...nu te mai caracterizeaza... ...
e tot ce poti... ...
chiar atat de frustrat te simti...de recurgi la...alte conturi...sa arunci cu...ceea ce mananci?

Picard..spui?. .mare e gradina domnului ignoral Ovidiu nu merita!
Fulg-de-nea
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:06
De la: Flowers, la data 2011-12-13 19:06:32

e tot ce poti... ...

flooooorrrrrrrrrrrrr
steffy91
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:09
patroano...despre prosti...zau ca...chiar nu merita sa mai spui nik...
se vede de la o poshta...de ce sufera...si...chiar is convins ca...si ei simt...boala...chiar daca le macina viatza!!
asa ca...voi trece pe langa ei...(si multe astfel de vietati)...ca pe langa....un...c****...langa gard... ...totusi...mare atentie...ca`s multi...si...poti calca in `transhii...chiar fara sa vrei...
eu_ovidiu
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:11
daca nuse merita,atunci de ce vorbesti despre tine,bibilistrocule ?
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:13
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-13 19:11:07patroano...despre prosti...zau ca...chiar nu merita sa mai spui nik...
se vede de la o poshta...de ce sufera...si...chiar is convins ca...si ei simt...boala...chiar daca le macina viatza!!
asa ca...voi trece pe langa ei...(si multe astfel de vietati)...ca pe langa....un...c****...langa gard... ...totusi...mare atentie...ca`s multi...si...poti calca in `transhii...chiar fara sa vrei...

ignora..asta fac si eu....doar n-o sa fi doctorul lor multumesc pentru grija si sfat domnul meu..am sa am mare grija pe unde calc si pe ce calc
Fulg-de-nea
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:15
De la: Flowers, la data 2011-12-13 19:15:59
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-13 19:11:07patroano...despre prosti...zau ca...chiar nu merita sa mai spui nik...

ignora..asta fac si eu....doar n-o sa fi doctorul lor multumesc pentru grija si sfat domnul meu..am sa am mare grija pe unde calc si pe ce calc

flor sa inteleg ca nu ma bagi in seama?
steffy91
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:20
iar acum...fac eu cinste...c-o cafea...autentica...aburinda...si-un pahar de apa minerala...
las langa...cateva alune...si...merg sa mai fac si yo umbra prin casa...nitel...
o seara frumoasa va doresc...si...aveti grija...sa nu calcati...intr-anshii!!!
eu_ovidiu
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:21
De la: Flowers, la data 2011-12-13 19:06:32

e tot ce poti... ...

Dar Ovidiu -Sultanu(Prostanu)....merita?...nepartinitor vorbind.
cristinxxx
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:27
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-13 19:21:14iar acum...fac eu cinste...c-o cafea...autentica...aburinda...si-un pahar de apa minerala...
las langa...cateva alune...si...merg sa mai fac si yo umbra prin casa...nitel...

mercy Ovidiu gentlemen ca de obicei..e bine venita cafeaua ta mmmmm...deliciosa .dar..ai uitat florile o seara frumoasa sa ai si tu domnul meu mercy pentru grija. .promit ca o sa am
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=dv958EeZXHc
Fulg-de-nea
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:28
De la: Flowers, la data 2011-12-13 19:28:04
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-13 19:21:14iar acum...fac eu cinste...c-o cafea...autentica...aburinda...si-un pahar de apa minerala...

mercy Ovidiu gentlemen ca de obicei..e bine venita cafeaua ta mmmmm...deliciosa .dar..ai uitat florile o seara frumoasa sa ai si tu domnul meu mercy pentru grija. .promit ca o sa am
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=dv958EeZXHc

ok...chiar nu-mi place sa ma rog de cineva...nu suport...nu vad motivul pt care te-ai fi suparat pe mine...nu te-am jigniti niciodata si m-am comportat prea frumos cu tine.... dar se pare ca tie nu iti convine..e problema ta...iti doresc sa fi fericita...
steffy91
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:30
Stefy mama nu-s suparata pe tine iubita stai linistita.. twist-ul tau si o seara cat mai frumoasa sa ai!
Fulg-de-nea
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:34
De la: Flowers, la data 2011-12-13 19:34:22 Stefy mama nu-s suparata pe tine iubita stai linistita.. twist-ul tau si o seara cat mai frumoasa sa ai!

si atunci de ce nu ma bagi in seama vrei sa ma faci sa plang
steffy91
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:37
aici e WC FRAPPE...o sa mai intru si eu din cand in cand cand o sa am "nevoie"...
GODZILA
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:37
De la: steffy91, la data 2011-12-13 19:37:15
De la: Flowers, la data 2011-12-13 19:34:22 Stefy mama nu-s suparata pe tine iubita stai linistita.. twist-ul tau si o seara cat mai frumoasa sa ai!

si atunci de ce nu ma bagi in seama vrei sa ma faci sa plang

ok..numai plange..vino sa tzuc
Fulg-de-nea
Postat pe 13 Decembrie 2011 19:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
merita sa te "razbuni"? 115 De la: furios 2 Noiembrie 2013 03:15
infidelitate 64 De la: kudika106673 31 Ianuarie 2010 20:55
M-am indragostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!! 13 De la: scorpio67 12 Mai 2011 20:29
FEMEIE SERIOASA , IUBITOARE? 134 De la: puiut_77 22 Februarie 2011 15:32
ajutati-ma 8 De la: miss_darine 6 Ianuarie 2010 18:44