Setari Cookie-uri

Aplic tot ce stiu si tot degeaba

De la: contesina, la data 2011-02-10 15:57:16
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-10 15:10:46
De la: contesina, la data 2011-02-10 14:56:20
de mult timp am descoperit in personalitatea femeii o bresa... emotiile. le provoci.... atunci poti manipula...

asta se traduce "escroc sentimental"...........evident, persoanele de fata se exclud...

Nu intotdeauna , acel " escroc sentimental " va face doar pagube , uneori poate oferi clipe de neuotat pe care poate altfel nu le descoperea nici cum ...

dar care-i pretul "acelor clipe de neuitat" ??? pentru ca orice lucru-si are pretul sau...
oare merita??? si nu ma refer doar la "victima", ci si la ...."vanator", sa-i zicem

La intrebarea asta iti pot raspunde prin cum imi fac cumparaturile spre deosebire de prietene ale mele . Un adin prietenele mele cand vrea sa cumpere ceva , umbla prin toata piata nu se opreste la un singur cumparator si chair face rondul de 5- 6 ori , oprinduse la ceas cumparatori si intrebandui daca nu s-au razgandit si nu dau mai ieftin produsul , in cele din urma cumpara produsul acela mai ieftin , dar a pierdut mult timp si pe langa asta cum a cutreierat piata a mai cumparat cateva lucruri doar ca le-a vazut si s-a gandit sa le cumpere . Eu imi fac lista cu ce imi trebuie , ma duc in piata , ma duc la vanzator si cumpar produsul , nu ma intereseaza ca puteam cumpara mai ieftin de dincolo , sau daca insistam si cicaleam pana de nervi imi dadea numa sa plec o data . ajung acasa , relativ repede cu produsele ce le-am dorit fara nimic extra . Dar avand timp ptr o gramada de alte lucruri pe care amica mea nu mai are timp sa le faca .
Alex_Bodea
Postat pe 11 Februarie 2011 19:12
Si pretul "clipelor de neuitat " difera la fiecare , diecare stie cat e dispus sa sacrifice ptr ele , eu sunt dispus sa sacrific totul ptr persoana care cred ca merita asta , am facut-o si daca mai gasesc o asemenea persoana o sa o mai fac si in viitor .
Alex_Bodea
Postat pe 11 Februarie 2011 19:14
De la: mari58, la data 2011-02-10 17:07:15helau Alex cum esti? hai miine la armonia cinta directia5 iesi si mai uiti invito si pe ea

Nu sunt fan Directia 5 , dar veneam . Alta data trimitemi un mesaj , trebuie saimi verific mail-urile de doua ori pe zi , iar pe Kudika intru cand am timp uneori trec si mai multe zile fara sa intru .
Alex_Bodea
Postat pe 11 Februarie 2011 19:21
De la: AncaCostyna, la data 2011-02-10 21:51:36
P.S. Nu te-ai gandit sa asterni frumos pe hartie viata ta tumultoasa, Doamne ca multe ai mai patimit, si sa trimiti manuscrisul la cei de la Acasa TV? Parca si vad titlul " Viata ca o telenovela".
Acu' pe bune asta da idee de business, public constant, nu tu criza, rating alea alea...banisori. Dar e musai ca povestea ta sa aiba happy-end, deci mai lucreaza la asta. Multa "inspiratiune"..

Farewell Alejandro

Am obiceiul sa imi enumar argumentele dar asta nu inseamna ca nu aplic un ton amical . Ideea cu manuscrisul deja a aparut de mult timp prin randul prietenilor mei doar ca e mai greu pe mine sa ma convinga sa stau sa le spun chiar tot , oricum cea mai mare distractie a lor e sa ne adunam si sa aduc cate o cunostinta care numa cunoste , si sa il socheze cu povestea vietii mele , de obicei toti acetia raman uimiti si putin plictisiti de viata de care au parte . Poate daca as gasi un scriitor bun ar reusi sa ma convinga , oricum telenovelele romanesti de la acasa ar ramane mult in urma la povestea mea .
Alex_Bodea
Postat pe 11 Februarie 2011 19:33
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-11 19:14:51Si pretul "clipelor de neuitat " difera la fiecare , diecare stie cat e dispus sa sacrifice ptr ele , eu sunt dispus sa sacrific totul ptr persoana care cred ca merita asta , am facut-o si daca mai gasesc o asemenea persoana o sa o mai fac si in viitor .

si totusi in prezent esti singur...
contesina
Postat pe 11 Februarie 2011 22:02
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-11 19:12:54
de mult timp am descoperit in personalitatea femeii o bresa... emotiile. le provoci.... atunci poti manipula...

asta se traduce "escroc sentimental"...........evident, persoanele de fata se exclud...

Nu intotdeauna , acel " escroc sentimental " va face doar pagube , uneori poate oferi clipe de neuotat pe care poate altfel nu le descoperea nici cum ...

dar care-i pretul "acelor clipe de neuitat" ??? pentru ca orice lucru-si are pretul sau...
oare merita??? si nu ma refer doar la "victima", ci si la ...."vanator", sa-i zicem

La intrebarea asta iti pot raspunde prin cum imi fac cumparaturile spre deosebire de prietene ale mele . Un adin prietenele mele cand vrea sa cumpere ceva , umbla prin toata piata nu se opreste la un singur cumparator si chair face rondul de 5- 6 ori , oprinduse la ceas cumparatori si intrebandui daca nu s-au razgandit si nu dau mai ieftin produsul , in cele din urma cumpara produsul acela mai ieftin , dar a pierdut mult timp si pe langa asta cum a cutreierat piata a mai cumparat cateva lucruri doar ca le-a vazut si s-a gandit sa le cumpere . Eu imi fac lista cu ce imi trebuie , ma duc in piata , ma duc la vanzator si cumpar produsul , nu ma intereseaza ca puteam cumpara mai ieftin de dincolo , sau daca insistam si cicaleam pana de nervi imi dadea numa sa plec o data . ajung acasa , relativ repede cu produsele ce le-am dorit fara nimic extra . Dar avand timp ptr o gramada de alte lucruri pe care amica mea nu mai are timp sa le faca .

sa inteleg ca acele "cuceriri" au fost pentru tine precum produsele de la piata, bunuri de larg consum, doar atat??? mergand mai departe cu logica, daca-i asa de ce nu-ti iei o femeie gonflabila? in fond, iti aduce aceleasi beneficii ..."fara nimic extra"....
contesina
Postat pe 11 Februarie 2011 22:09
De la: contesina, la data 2011-02-11 22:09:35

sa inteleg ca acele "cuceriri" au fost pentru tine precum produsele de la piata, bunuri de larg consum, doar atat??? mergand mai departe cu logica, daca-i asa de ce nu-ti iei o femeie gonflabila? in fond, iti aduce aceleasi beneficii ..."fara nimic extra"....

contesina!
o gonflabila nu suna la telefon ca sa spuna ca-i e dor de un barbat!
un simplu apel face mai mult decat un sex oral
pickard
Postat pe 11 Februarie 2011 22:24
De la: pickard, la data 2011-02-11 22:24:24
De la: contesina, la data 2011-02-11 22:09:35

contesina!
o gonflabila nu suna la telefon ca sa spuna ca-i e dor de un barbat!
un simplu apel face mai mult decat un sex oral

foarte tare!
Fulg-de-nea
Postat pe 11 Februarie 2011 23:18
De la: contesina, la data 2011-02-11 22:02:14
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-11 19:14:51Si pretul "clipelor de neuitat " difera la fiecare , diecare stie cat e dispus sa sacrifice ptr ele , eu sunt dispus sa sacrific totul ptr persoana care cred ca merita asta , am facut-o si daca mai gasesc o asemenea persoana o sa o mai fac si in viitor .

si totusi in prezent esti singur...

nu are o catea superba!
Fulg-de-nea
Postat pe 11 Februarie 2011 23:20

succes!
Fulg-de-nea
Postat pe 11 Februarie 2011 23:24
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-11 19:05:41
De la: contesina, la data 2011-02-10 13:24:12am o intrebare pentru domni, un fel de curiozitate feminina sa zicem....

domnilor, care-i primul lucru la care va uitati cand intalniti o femeie ???

Depinde de partea din care o vad , o vad prima data din spate sau din fata . Daca e din spate , ma uit la par , talie , fund , picioare , imbracaminte , stil de deplasare . In ordine asta . Daca e din fata ma uit la chip , daca imi place scanez si restul . La fel imbracaminte si mersul .

si daca e araboaica ce te faci?
Fulg-de-nea
Postat pe 11 Februarie 2011 23:26
ca nu esti fan alex am inteles lasa, am fost eu si au fost prezenti nu au mai intirziat 2ore ca data trecuta sunt o romantica poate de aia imi place muzica lor acum raspundemi la ce am intrebat....cum esti tu?nu am mailu tau sau spuneai sa scriu aici in pv?Alex dragostea sa te insoteasca
mari58
Postat pe 12 Februarie 2011 12:06
Ba esti nebun?
kudika138362
Postat pe 12 Februarie 2011 19:25
De la: contesina, la data 2011-02-11 17:16:09
De la: leo_, la data 2011-02-11 09:56:12

contesina, am ajuns la concluzia ca este bine sa fii escroc sentimental. face bine la propria persoana si in jur. exista de exemplu si femei timide pe care le poti incuraja cu un "imi place rochia ta, te face foarte interesanta". si nici nu te doare gura sa spui. cum nici unei colege nu te doare gura in prima zi de dupa weekend sa ii spui "ti-am simtit lipsa". nu ma refer neaparat cu un interes. oamenilor le place sa fie apreciati si sa li se spuna cuvinte frumoase.
de multe ori ori am avut colaborari de succes cu femei carora le-am spus doar "esti una dintre cele mai interesante persoane pe care le cunosc", fara sa incerc dupa vreo metoda de abordare. doar pentru ca sa o fac sa se simta bine in momentul ala. oamenii rasplatesc pentru asta.

deci pana la urma tot e un mic interes....

daca nu ar exista interes in lumea asta probabil ca toti am sta cu burta la soare si ne-am lua la bataie pe strada ca romanii care trebuiau sa mearga pe strada de asa natura incat sa poata scoate sabia rapid daca sunt atacati.
leo_
Postat pe 12 Februarie 2011 22:49
De la: contesina, la data 2011-02-10 13:24:12am o intrebare pentru domni, un fel de curiozitate feminina sa zicem....

Depinde de partea din care o vad , o vad prima data din spate sau din fata . Daca e din spate , ma uit la par , talie , fund , picioare , imbracaminte , stil de deplasare . In ordine asta . Daca e din fata ma uit la chip , daca imi place scanez si restul . La fel imbracaminte si mersul .

eu prima data ma uit la fund, apoi la inaltime, apoi la contrastul taliei cu restul corpului, lungimea parului, mers, vestimentatie, figura, uneori sunt atent la gradul de epilare, unghii, ciorapi, data in care si-a facut ultima data machiajul (unele femei poarta machiajul din ziua trecuta).
leo_
Postat pe 12 Februarie 2011 22:53
'uneori sunt atent la gradul de epilare, unghii, ciorapi, data in care si-a facut ultima data machiajul (unele femei poarta machiajul din ziua trecuta)' esti exagerat
Al3xutzaa
Postat pe 12 Februarie 2011 22:57
De la: leo_, la data 2011-02-12 22:53:05

eu prima data ma uit la fund, apoi la inaltime, apoi la contrastul taliei cu restul corpului, lungimea parului, mers, vestimentatie, figura, uneori sunt atent la gradul de epilare, unghii, ciorapi, data in care si-a facut ultima data machiajul (unele femei poarta machiajul din ziua trecuta).

dar ce ochi vulturesti, ai, leo, nu-ti scapa nimic !
iar asta cu machiajul mi-a placut, nu stiam, credeam ca toata lumea a auzit cat de important e demachiajul seara ! o stiu chiar si eu, care nu ma machiez !

contesina
Postat pe 12 Februarie 2011 23:48
Sfat de la scorpion la scorpion!

Cunosc bine "rasa" si stiu ca un scorpion nu-si pune gandurile pe tapet decat daca sunt foarte foarte serioase. Te cred ca o iubesti (sau ca macar tii foarte mult la ea) si inteleg ca situatia este destul de incerta pentru tine. Am patit-o si eu. Cunosc acea nesiguranta legata de actiunile de urmat pentru a ajunge la o inima care s-a inchis. Imi amintesc ca as fi luat luna de pe cer sa i-o daruiesc, si m-as fi multumit doar cu un zambet.

Dar cunosc sentimentele ei (pentru ca le-am trait si inca le traiesc). Si-a ales gresit partenerul de viata. A stat cu el foarte mult timp. A ranit-o foarte mult. Sunt lucruri peste care nu se trece usor.

Sfatul meu: ai rabdare. Ai multa rabdare. De ce?
- I-au fost inselate asteptarile de un barbat. E normal sa se teama de un altul.
- S-a obisnuit sa sufere, sa fie cu acea persoana, sa accepte lucrurile pe care fostul le facea (indiferent ca erau bune sau rele). Trebuie sa isi dea seama ca lumea nu se sfarseste cu fostul sot.
- Trebuie sa se redescopere pe ea insasi. Cred ca asta e cea mai importanta lectie a unei despartiri. Sa tragi linie si sa incepi sa aduni concluziile.

Nu ti-as recomanda sa insisti pe calea unei relatii acum, pentru ca ati putea sa va faceti mai mult rau decat bine. Si asta sa nu fie intentia nici unuia dintre voi. Ea trebuie sa nu mai asocieze toti barbatii cu fostul ei partener. Asta e cea mai importanta lectie pe care trebuie sa o invete. Daca grabesti lucrurile, o sa ramana la ideea de a generaliza, o sa se simta incoltita si fortata sa faca alegeri pe care sa nu stie daca vrea sa le faca.

Stiu ca o sa-ti fie greu, dar ce trebuie sa faci este sa-i fii doar prieten si atat. Fara sa-i mai pomenesti de o relatie. Las-o sa se redescopere, dar sa fii alaturi de ea. Poti sa o inviti in oras la filme, sau sa incercati niste cursuri de dans. Ideea este sa va petreceti timpul impreuna, fara a fi impreuna. Ea are nevoie de un sprijin moral si atat. Eventual, ofera-i sfaturi pentru a putea depasi drama despartirii (eu inca le mai caut pe ale mele), dar nu o forta sa le accepte.

Imi cer scuze pentru mesajul kilometric, dar am avut multe de relatat, se pare...

Mult succes si multa fericire!

P.S. Ca sa-ti fie mai usor, imagineaza-ti ca povestea asta este un test de vointa pentru tine si, dupa cum bine stim: "Scorpionii mereu castiga la testele de vointa!".
dallilla
Postat pe 13 Februarie 2011 00:20
De la: dallilla, la data 2011-02-13 00:20:26Sfat de la scorpion la scorpion!

Cunosc bine "rasa" si stiu ca un scorpion nu-si pune gandurile pe tapet decat daca sunt foarte foarte serioase. Te cred ca o iubesti (sau ca macar tii foarte mult la ea) si inteleg ca situatia este destul de incerta pentru tine. Am patit-o si eu. Cunosc acea nesiguranta legata de actiunile de urmat pentru a ajunge la o inima care s-a inchis. Imi amintesc ca as fi luat luna de pe cer sa i-o daruiesc, si m-as fi multumit doar cu un zambet.

Dar cunosc sentimentele ei (pentru ca le-am trait si inca le traiesc). Si-a ales gresit partenerul de viata. A stat cu el foarte mult timp. A ranit-o foarte mult. Sunt lucruri peste care nu se trece usor.

Sfatul meu: ai rabdare. Ai multa rabdare. De ce?
- I-au fost inselate asteptarile de un barbat. E normal sa se teama de un altul.
- S-a obisnuit sa sufere, sa fie cu acea persoana, sa accepte lucrurile pe care fostul le facea (indiferent ca erau bune sau rele). Trebuie sa isi dea seama ca lumea nu se sfarseste cu fostul sot.
- Trebuie sa se redescopere pe ea insasi. Cred ca asta e cea mai importanta lectie a unei despartiri. Sa tragi linie si sa incepi sa aduni concluziile.

Nu ti-as recomanda sa insisti pe calea unei relatii acum, pentru ca ati putea sa va faceti mai mult rau decat bine. Si asta sa nu fie intentia nici unuia dintre voi. Ea trebuie sa nu mai asocieze toti barbatii cu fostul ei partener. Asta e cea mai importanta lectie pe care trebuie sa o invete. Daca grabesti lucrurile, o sa ramana la ideea de a generaliza, o sa se simta incoltita si fortata sa faca alegeri pe care sa nu stie daca vrea sa le faca.

Stiu ca o sa-ti fie greu, dar ce trebuie sa faci este sa-i fii doar prieten si atat. Fara sa-i mai pomenesti de o relatie. Las-o sa se redescopere, dar sa fii alaturi de ea. Poti sa o inviti in oras la filme, sau sa incercati niste cursuri de dans. Ideea este sa va petreceti timpul impreuna, fara a fi impreuna. Ea are nevoie de un sprijin moral si atat. Eventual, ofera-i sfaturi pentru a putea depasi drama despartirii (eu inca le mai caut pe ale mele), dar nu o forta sa le accepte.

Imi cer scuze pentru mesajul kilometric, dar am avut multe de relatat, se pare...

Mult succes si multa fericire!

P.S. Ca sa-ti fie mai usor, imagineaza-ti ca povestea asta este un test de vointa pentru tine si, dupa cum bine stim: "Scorpionii mereu castiga la testele de vointa!".

hai, ma, nu ma lasati cu "scorpionii" ....terminati cu prostiile....ca daca ne bagam in chestii cu astrologie, o sa ajugem la concluzia ca sunteti taaare putin "scorpioni", ca ascendentul, ca planete....nu generalizati ca va pacaliti !
contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 08:39
am ramas singurul care inca se mai uita la tatele unei femei?

toata lumea se uita la caracterul femeii, la frumusetea interioara, la trasaturile intrinseci .... WTF??????

battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 08:47
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:47:25am ramas singurul care inca se mai uita la tatele unei femei?

toata lumea se uita la caracterul femeii, la frumusetea interioara, la trasaturile intrinseci .... WTF??????

......... ...nu esti singurul
kudika195501
Postat pe 13 Februarie 2011 08:55
De la: kudika195501, la data 2011-02-13 08:55:14
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:47:25am ramas singurul care inca se mai uita la tatele unei femei?

subscriu...
BEL_AMY1
Postat pe 13 Februarie 2011 08:57

o tztza se suge ba, nu se uita la ea
pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 08:58
De la: pickard, la data 2011-02-13 08:58:40

.... ...era sa scriu ceva...dar ma abtin(oricum ideea era alta )
kudika195501
Postat pe 13 Februarie 2011 09:04
De la: kudika195501, la data 2011-02-13 09:04:09

ba faci cu tzitza precum porcul cu dovlecul...
BEL_AMY1
Postat pe 13 Februarie 2011 09:06
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-13 09:06:57

pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 09:11
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-13 08:57:20
De la: kudika195501, la data 2011-02-13 08:55:14

subscriu...

battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 09:32
De la: pickard, la data 2011-02-13 09:11:50
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-13 09:06:57

Fruza verde cu o funda,
Frate, ce lume bolândã !!!!!!
contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 09:34
De la: contesina, la data 2011-02-13 09:34:02...
Fruza verde cu o funda,
Frate, ce lume bolândã !!!!!!

mai bine ti-ai pune poze cu bustul la vedere

apropo, tu ce observi prima data la un barbat? puritatea sufletului?
battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 10:31
de dimineata incepeti cu tatele
neata baietii
Ame_ly
Postat pe 13 Februarie 2011 10:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul Pesti sau Barbatul Gemeni? 7 De la: Yellowrose 10 Octombrie 2012 13:54
suflete pereche 64 De la: kudika459180 11 Iulie 2013 08:20
Am o problema ciudataa ! 8 De la: addicted_95 12 Februarie 2011 13:49
ti s-ar putea intampla si tie!!! 26 De la: geo_xx 12 Ianuarie 2010 16:47