Setari Cookie-uri

Aplic tot ce stiu si tot degeaba

De la: contesina, la data 2011-02-10 13:24:12am o intrebare pentru domni, un fel de curiozitate feminina sa zicem....

domnilor, care-i primul lucru la care va uitati cand intalniti o femeie ???

...da...prima "atingere" ...sunt ochii...fata...capul...o "plimbare" de sus in jos pe verticala...apoi o privire generala de ansamblu...
kudika195501
Postat pe 10 Februarie 2011 13:45
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 07:04:42
De la: leo_, la data 2011-02-09 18:55:12
nu e mare diferenta sa stii. poate doar e o mica diferenta ca la o femeie serioasa trebuie sa fii cineva si nu sa te prefaci cineva, insa metodele de abordare sunt la fel, atmosfera se face la fel, in pat o bagi la fel.

nu e diferenta? phuaaa cu siguranta nu ai cunoscut femei cu integritate

- una e sa fi ceea ce vrea domnisoara de liceu sa vada si sa o impresionezi cu propriile trucuri de doi lei ... dehhh, am trecut toti prin astea
- si alta e cand cunosti o "femeie cu integritate", cu care trebuie sa fi pe acelasi nivel de integritate ...fara jocuri (fara sa te joci cu gelozia ei, cu vanitaea, fara sa incerci s-o impresionezi cu diversele texte) ...sa fi doar tu asa cum esti cu bune si rele, sa fi 100% real (te tine?) - poate vei zice ca e banal ce spun, insa te asigur ca daca nu ai incercat, nici nu ai idee cat de greu e sa gasesti o astfel de femeie cu integritate

ideea e sa nu mai confundam liceenele si femeile normale cu ceea ce numesc eu "femei cu integritate", e un concept mai complicat ...dar il pot dezvolta la nevoie

:)) esti simpatic, dar daca continui asa sa stii ca o sa ai mari deceptii. integritatea este o caracteristica a logicii, e o parte din a fi om. nu uita ca noi suntem doar 5% om si 95% animal, iar eu m-as baza mai mult pe a ataca partea de 95% decat cea de 5%. exact ca la fotbal, te chinui sa dai gol unde e loc nu unde apara portarul. iti recomand filmul black swan, dar vazut macar de 2 ori si cand esti odihnit. cred ca ai sa intelegi mesajul.

de mult timp am descoperit in personalitatea femeii o bresa... emotiile. le provoci, nu conteaza ce este, prostituata, corporatista, casnica, educata, inculta, atunci poti manipula.

obisnuieste-te sa nu caracterizezi femeile dupa starea civila, profesie, frumusete, gandire logica. Femeile se caracterizeaza dupa cateva elemente: cum se comporta, atitudine, in ultimul rand ce spun sau ce gandesc la momentul respectiv.

leo_
Postat pe 10 Februarie 2011 14:17
De la: leo_, la data 2011-02-10 14:17:50
:)) esti simpatic, dar daca continui asa sa stii ca o sa ai mari deceptii. integritatea este o caracteristica a logicii, e o parte din a fi om. nu uita ca noi suntem doar 5% om si 95% animal, iar eu m-as baza mai mult pe a ataca partea de 95% decat cea de 5%. exact ca la fotbal, te chinui sa dai gol unde e loc nu unde apara portarul. iti recomand filmul black swan, dar vazut macar de 2 ori si cand esti odihnit. cred ca ai sa intelegi mesajul.

de mult timp am descoperit in personalitatea femeii o bresa... emotiile. le provoci, nu conteaza ce este, prostituata, corporatista, casnica, educata, inculta, atunci poti manipula.

obisnuieste-te sa nu caracterizezi femeile dupa starea civila, profesie, frumusete, gandire logica. Femeile se caracterizeaza dupa cateva elemente: cum se comporta, atitudine, in ultimul rand ce spun sau ce gandesc la momentul respectiv.

multumesc, stiu ca sunt simpatic

referitor la ceea ce ai scris, nu tin sa te contrazic pentru fiecare cautam ceea ce stim ca ne place
e clar ca noi nu avem aceleasi gusturi, si nu ai cum sa intelegi ceea ce vreau sa spun - insa tin sa te asigur ca femeia aia pe care tu crezi ca o cunosti, si pe care o "cuceresti" (ce urat suna cuvantula asta) prin "trucuri", nu vei face decat sa-ti pierzi timpul in iluzii - ma refer la "cucerire", tu o cuceresti pe ea, fiind ceea ce e isi doreste ca tu sa fi; ea te cucereste pe tine fiind ceea ce tu iti doresti ca ea sa fie...si tot asa iluzia continua ... bla bla bla bla

ps. am incercat sa vad black swan, cica e o scena fierbinte cu doua femei insa dupa 10 minute m-am plictisit si l-am scos
battleofwits
Postat pe 10 Februarie 2011 14:44
INTEGRITÁTE 1) Caracter integru; sentiment al demnitãții, dreptãții și conștiinciozitãții, care servește drept cãlãuzã în conduita omului; onestitate; cinste; probitate. 2) Stare a unui lucru întreg, intact.
contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 14:51
De la: leo_, la data 2011-02-10 14:17:50
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 07:04:42
De la: leo_, la data 2011-02-09 18:55:12
nu e mare diferenta sa stii. poate doar e o mica diferenta ca la o femeie serioasa trebuie sa fii cineva si nu sa te prefaci cineva, insa metodele de abordare sunt la fel, atmosfera se face la fel, in pat o bagi la fel.

nu e diferenta? phuaaa cu siguranta nu ai cunoscut femei cu integritate

- una e sa fi ceea ce vrea domnisoara de liceu sa vada si sa o impresionezi cu propriile trucuri de doi lei ... dehhh, am trecut toti prin astea
- si alta e cand cunosti o "femeie cu integritate", cu care trebuie sa fi pe acelasi nivel de integritate ...fara jocuri (fara sa te joci cu gelozia ei, cu vanitaea, fara sa incerci s-o impresionezi cu diversele texte) ...sa fi doar tu asa cum esti cu bune si rele, sa fi 100% real (te tine?) - poate vei zice ca e banal ce spun, insa te asigur ca daca nu ai incercat, nici nu ai idee cat de greu e sa gasesti o astfel de femeie cu integritate

ideea e sa nu mai confundam liceenele si femeile normale cu ceea ce numesc eu "femei cu integritate", e un concept mai complicat ...dar il pot dezvolta la nevoie

de mult timp am descoperit in personalitatea femeii o bresa... emotiile. le provoci.... atunci poti manipula...

asta se traduce "escroc sentimental"...........evident, persoanele de fata se exclud...
contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 14:56
De la: contesina, la data 2011-02-10 14:56:20
de mult timp am descoperit in personalitatea femeii o bresa... emotiile. le provoci.... atunci poti manipula...

asta se traduce "escroc sentimental"...........evident, persoanele de fata se exclud...

Nu intotdeauna , acel " escroc sentimental " va face doar pagube , uneori poate oferi clipe de neuotat pe care poate altfel nu le descoperea nici cum ...
Alex_Bodea
Postat pe 10 Februarie 2011 15:10
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 14:44:01 tu o cuceresti pe ea, fiind ceea ce e isi doreste ca tu sa fi; ea te cucereste pe tine fiind ceea ce tu iti doresti ca ea sa fie...si tot asa iluzia continua ...

nu era mai simplu daca lalaiai ???...roata morii se'nvarteste tzac tzac tzac
miss_darine
Postat pe 10 Februarie 2011 15:17
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-10 15:10:46

Nu intotdeauna , acel " escroc sentimental " va face doar pagube , uneori poate oferi clipe de neuotat pe care poate altfel nu le descoperea nici cum ...

dar care-i pretul "acelor clipe de neuitat" ??? pentru ca orice lucru-si are pretul sau...
oare merita??? si nu ma refer doar la "victima", ci si la ...."vanator", sa-i zicem
contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 15:57
De la: contesina, la data 2011-02-10 15:57:16
dar care-i pretul "acelor clipe de neuitat" ??? pentru ca orice lucru-si are pretul sau...
oare merita??? si nu ma refer doar la "victima", ci si la ...."vanator", sa-i zicem

pentru EGO-ul nostru e tot ceea ce conteaza...
ca femeie nu te simti bine cand stii ca te doreste 100 de barbati doar pentru ca porti un decolteu mai deschis?
la fel si noi ca barbati (de fapt egoul din noi) se simte minunat cand stie ca a mai "cucerit" o femeie ...face parte doar din joaca ego-ului.

din pacate, majoritatea se identifica cu ego-ul, iar ceea ce e trist ca ei considera normaltatea ca fiind doar ceea ce egoul isi doreste

ce-si doreste ego-ul? sa cucereasca lumea, sa foota toate femeile, sa fie adorata de toti barbatii, sa aibe toata puterea din lume ...

battleofwits
Postat pe 10 Februarie 2011 16:07
De la: miss_darine, la data 2011-02-10 15:17:23
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 14:44:01 tu o cuceresti pe ea, fiind ceea ce e isi doreste ca tu sa fi; ea te cucereste pe tine fiind ceea ce tu iti doresti ca ea sa fie...si tot asa iluzia continua ...

nu era mai simplu daca lalaiai ???...roata morii se'nvarteste tzac tzac tzac

exact...cred ca melodia aia e perfecta, pentru ceea ce am vrut sa spun suntem ca o roata a morii care se invarteste din inertie in aceeasi directie ... desi noua ne place sa credem ca ne putem invarti si in cealalta directie, insa ca sa te poti invarti si incealalta directie e nevoie de munca, multa munca, ceea ce nu e usor
battleofwits
Postat pe 10 Februarie 2011 16:09
De la: contesina, la data 2011-02-10 14:56:20...asta se traduce "escroc sentimental"...........evident, persoanele de fata se exclud...

"escroc sentimental" e atunci cand ii spui unei femei ca o iubeste desi nu e asa, iar daca e desteapta se prinde si ea ca nu e asa
el cred ca s-a referit la manipularea aia groteasca ... prin gelozie (ii spui ca mai ai si alte prietene cu care te vezi), frica de parasire (o tii mereu in sah, o suni sau nu, ca si cand nu te intereseaza de ea), etc....
battleofwits
Postat pe 10 Februarie 2011 16:12
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 16:12:57
De la: contesina, la data 2011-02-10 14:56:20...asta se traduce "escroc sentimental"...........evident, persoanele de fata se exclud...

"escroc sentimental" e atunci cand ii spui unei femei ca o iubeste desi nu e asa, iar daca e desteapta se prinde si ea ca nu e asa
el cred ca s-a referit la manipularea aia groteasca ... prin gelozie (ii spui ca mai ai si alte prietene cu care te vezi), frica de parasire (o tii mereu in sah, o suni sau nu, ca si cand nu te intereseaza de ea), etc....

ESCRÓC ~ci m. Persoanã care înșalã pe alții profitând de naivitatea sau încrederea lor; impostor;

nu este tot o forma de inselaciune pana la urma ??
mie ce ai descris mai sus imi suna a tortura....dar in numele dragostei....eeeheeei, merita , nu asta e scuza adesea?
contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 16:28
De la: contesina, la data 2011-02-10 16:28:59
mie ce ai descris mai sus imi suna a tortura...

stiu ...dar ce nu facem noi pentru egoul nostru

atata timp cat traim condusi de ego asta e singura modalitate de supravietuire ... femeile isi pun silicoane iar barbatii isi cumpara masini mari
battleofwits
Postat pe 10 Februarie 2011 16:32
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 16:07:14
De la: contesina, la data 2011-02-10 15:57:16

pentru EGO-ul nostru e tot ceea ce conteaza...
ca femeie nu te simti bine cand stii ca te doreste 100 de barbati doar pentru ca porti un decolteu mai deschis?
la fel si noi ca barbati (de fapt egoul din noi) se simte minunat cand stie ca a mai "cucerit" o femeie ...face parte doar din joaca ego-ului.

din pacate, majoritatea se identifica cu ego-ul, iar ceea ce e trist ca ei considera normaltatea ca fiind doar ceea ce egoul isi doreste

ce-si doreste ego-ul? sa cucereasca lumea, sa foota toate femeile, sa fie adorata de toti barbatii, sa aibe toata puterea din lume ...

si din asta isi face un scop suprem in viata....
asta inseamna sa fi sclav de buna voie, sa pierzi toata distractia, sa nu sti ce inseamna libertatea...si pana la urma linistea sufleteasca, pentru ca nu cred ca aceste persoane sunt multumite sau au o farama de pace in suflet...niciodata nu ajunge, mereu dorim mai mult, cum sa fi linistit???...orgoliul si mandiria nu se pot niciodata potoli sau multumi, trebuiesc ucise (este drastic, dar cred ca e unica solutie)...

contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 16:36
De la: contesina, la data 2011-02-10 16:36:13trebuiesc ucise (este drastic, dar cred ca e unica solutie)...

daca vorbim de ego, eu nu cred ca e o idee buna
egoul are rostul lui in viata noastra,
eu cred ca daca ajungem la un nivel de constientizare a propriei noastre fiinte, deja egoul nu ne mai afecteaza negativ, pana la urma egoul nu e decat un caine neastamparat care face prostii numai daca il lasi de capul lui.
daca in loc sa ne lasam purtati de ego (de ex. cand cineva ne jigneste, egoul ne face sa-l jignim sau sa-i dam un pumn) am trai intr-o constiinta deplina a propriei noastre fiinte, deja lucrurile se vor vedea altfel
battleofwits
Postat pe 10 Februarie 2011 16:47
helau Alex cum esti? hai miine la armonia cinta directia5 iesi si mai uiti invito si pe ea
mari58
Postat pe 10 Februarie 2011 17:07
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 16:47:21
eu cred ca daca ajungem la un nivel de constientizare a propriei noastre fiinte, deja egoul nu ne mai afecteaza negativ, pana la urma egoul nu e decat un caine neastamparat care face prostii numai daca il lasi de capul lui.

total de acord cu tine, dar iti trebuie o mare doza de sinceritate...in primul rand cu tine insuti...ceea ce pt multi, este de-a dreptul imposibil
miss_darine
Postat pe 10 Februarie 2011 19:10
De la: miss_darine, la data 2011-02-10 19:10:28
... iti trebuie o mare doza de sinceritate...in primul rand cu tine insuti...ceea ce pt multi, este de-a dreptul imposibil

ooo, da cum ... dar e mai simplu de trait in iluzie, si sa te victimizezi
battleofwits
Postat pe 10 Februarie 2011 19:34
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 16:12:57

La Leo nu e manipulare e obsesia de a detine controlul , paranoia , daca vrei.

Postat pe 10 Februarie 2011 21:24
In primul rand (asta ca sa am acelasi ton pe care l-ai folosit tu) ar fi o chestie originala si noi, femeile ne dam in vant dupa asta, cel putin asa se spune,e un fel de adevar general valabil si cine stie poate e incantata de gestul tau romantic de a fi in stare sa suporti pentru ea toate comenturile mai mult sau mai putin dragute sau ar putea citi cat de mult ai suferit tu, asteptand-o....in al doilea rand (pe acelasi ton) ai putea avea nenorocul sa fie indispusa in ziua respectiva si sa nu-i placa, dar macar atunci ai ajunge si tu la un liman

P.S. Nu te-ai gandit sa asterni frumos pe hartie viata ta tumultoasa, Doamne ca multe ai mai patimit, si sa trimiti manuscrisul la cei de la Acasa TV? Parca si vad titlul " Viata ca o telenovela".
Acu' pe bune asta da idee de business, public constant, nu tu criza, rating alea alea...banisori. Dar e musai ca povestea ta sa aiba happy-end, deci mai lucreaza la asta. Multa "inspiratiune"..

Farewell Alejandro
AncaCostyna
Postat pe 10 Februarie 2011 21:51
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 23:01:20Nu cred ca exista ceva in domeniu asternuturilor ce sa nu fi incercat ... asa ca eventualele ambiti ale mele ptr a mai inscrie un "gool" in plu spe tabela chair nu isi mai au rostul , ea detine ceea ce nu am gasit in rest , si deabia acum am ajuns la punctul de saturatie sa pot descoperi acest lucru .

]Nu cred ca exista ceva in domeniu asternuturilor ce sa nu fi incercat......satin, bumbac, poliester...CHIAR TOT? si pe ce mai dormi acum?
AncaCostyna
Postat pe 10 Februarie 2011 22:16
De la: AncaCostyna, la data 2011-02-10 22:16:21
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 23:01:20Nu cred ca exista ceva in domeniu asternuturilor ce sa nu fi incercat ... asa ca eventualele ambiti ale mele ptr a mai inscrie un "gool" in plu spe tabela chair nu isi mai au rostul , ea detine ceea ce nu am gasit in rest , si deabia acum am ajuns la punctul de saturatie sa pot descoperi acest lucru .

]Nu cred ca exista ceva in domeniu asternuturilor ce sa nu fi incercat......satin, bumbac, poliester...CHIAR TOT? si pe ce mai dormi acum?

Pat de cuie ca fachirii!?

Postat pe 11 Februarie 2011 07:32

contesina, am ajuns la concluzia ca este bine sa fii escroc sentimental. face bine la propria persoana si in jur. exista de exemplu si femei timide pe care le poti incuraja cu un "imi place rochia ta, te face foarte interesanta". si nici nu te doare gura sa spui. cum nici unei colege nu te doare gura in prima zi de dupa weekend sa ii spui "ti-am simtit lipsa". nu ma refer neaparat cu un interes. oamenilor le place sa fie apreciati si sa li se spuna cuvinte frumoase.
de multe ori ori am avut colaborari de succes cu femei carora le-am spus doar "esti una dintre cele mai interesante persoane pe care le cunosc", fara sa incerc dupa vreo metoda de abordare. doar pentru ca sa o fac sa se simta bine in momentul ala. oamenii rasplatesc pentru asta.
leo_
Postat pe 11 Februarie 2011 09:56
bravoo ba leo de la strehaya,,esti mare inteligentul
thadoogback
Postat pe 11 Februarie 2011 10:04
De la: leo_, la data 2011-02-11 09:56:12
contesina, am ajuns la concluzia ca este bine sa fii escroc sentimental...

normal ca e bine sa fi "excroc" ...ai auzit vreodata un excoc sa spuna ca nu e bine sa fi excroc?

fiecare e responsabil pentru propriul suflet
battleofwits
Postat pe 11 Februarie 2011 11:34
De la: battleofwits, la data 2011-02-11 11:34:27
contesina, am ajuns la concluzia ca este bine sa fii escroc sentimental...

normal ca e bine sa fi "excroc" ...ai auzit vreodata un excoc sa spuna ca nu e bine sa fi excroc?

fiecare e responsabil pentru propriul suflet

Ce s-a intamplat azi cu tine??? Ai uitat sa mentionezi de faimosul EGO
mimi_ca29
Postat pe 11 Februarie 2011 11:50
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 11:50:14 Ce s-a intamplat azi cu tine??? Ai uitat sa mentionezi de faimosul EGO

am avut niste probleme cu politia
battleofwits
Postat pe 11 Februarie 2011 11:51
De la: battleofwits, la data 2011-02-11 11:51:25
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-11 11:50:14 Ce s-a intamplat azi cu tine??? Ai uitat sa mentionezi de faimosul EGO

am avut niste probleme cu politia

Ai condus fara permis? Hi hi hi
mimi_ca29
Postat pe 11 Februarie 2011 11:53

contesina, am ajuns la concluzia ca este bine sa fii escroc sentimental. face bine la propria persoana si in jur. exista de exemplu si femei timide pe care le poti incuraja cu un "imi place rochia ta, te face foarte interesanta". si nici nu te doare gura sa spui. cum nici unei colege nu te doare gura in prima zi de dupa weekend sa ii spui "ti-am simtit lipsa". nu ma refer neaparat cu un interes. oamenilor le place sa fie apreciati si sa li se spuna cuvinte frumoase.
de multe ori ori am avut colaborari de succes cu femei carora le-am spus doar "esti una dintre cele mai interesante persoane pe care le cunosc", fara sa incerc dupa vreo metoda de abordare. doar pentru ca sa o fac sa se simta bine in momentul ala. oamenii rasplatesc pentru asta.

deci pana la urma tot e un mic interes....
contesina
Postat pe 11 Februarie 2011 17:16
De la: contesina, la data 2011-02-10 13:24:12am o intrebare pentru domni, un fel de curiozitate feminina sa zicem....

domnilor, care-i primul lucru la care va uitati cand intalniti o femeie ???

Depinde de partea din care o vad , o vad prima data din spate sau din fata . Daca e din spate , ma uit la par , talie , fund , picioare , imbracaminte , stil de deplasare . In ordine asta . Daca e din fata ma uit la chip , daca imi place scanez si restul . La fel imbracaminte si mersul .
Alex_Bodea
Postat pe 11 Februarie 2011 19:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Are rost sa continuam? 57 De la: Argentina_Malcea_1 18 Iulie 2013 19:40
Mare nevoie de un sfat... 45 De la: Denver 11 Noiembrie 2009 17:58
Indragostita ! 8 De la: Elly_Whitesoul 1 August 2011 17:49
am nevoie de un sfat please 45 De la: dolcik1 3 Iulie 2009 19:10
M-am indragostit iremediabil de un baiat mai mic cu 8 ani. 24 De la: snowdropme 15 Mai 2016 20:52