Mai multe
| fiinta asta are nevoie de timp si incredere , chiar si stanca este erodata de apa , asa ca : rabdare si tutun , dar daca reusesti poate ai gasit ce cautai de-o viata , cred ca va merita asteptarea. | ||
|
banalulanonim Postat pe 24 Ianuarie 2011 17:37 |
||
|---|---|---|
De la: banalulanonim, la data 2011-01-24 17:37:22 fiinta asta are nevoie de timp si incredere , chiar si stanca este erodata de apa , asa ca : rabdare si tutun , dar daca reusesti poate ai gasit ce cautai de-o viata , cred ca va merita asteptarea. ...ce mai merita o stanca prea erodata?(oare nu va fii prea subreda?)
|
||
|
kudika195501 Postat pe 24 Ianuarie 2011 19:53 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 22:38:18 Salut , sunt mai nou pe forum dar deja cativa ma cunoastet din postarile mele . Am sedus o viata intreaga femei , am trait ptr placerile mele si pot zice ca m-am descurcat de minune ani la rand pana nu am cunoscut dragostea . Am trait iubiri intense si satisfactia mea era sa ofer amintiri de neuitat . Apoi am obosit , doar distractii si petreceri era deja prea mult , imi doream liniste si o iubita care sa ma completeze si care sa imi ofere acele lipsuri care m-ar ajuta sa ajung la acea fraza " Si au trait frumos pana la adanci batranete !" Salut Alex! In primul rand sa stii ca frumusetea inseamna responsabilitate. Aceasta include si seriozitatea pe care, inteleg ca ai cunoscut-o dupa ce te-ai indragostit de aceasta femeie frumoasa dar, deocamdata dezamagita si inca...nedivortata. In al doilea rand, poate ca ai incercat deja prea mult. Lasa un pic lucrurile sa curga de la sine si mai ales, nu mai fa, din obisnuinta, ceea ce ai facut pana acum, adica nu mai controla. Avand mai multe iubite si fiind disputat intre ele, este clar ca te-ai simtit centrul universului dar, in acelasi timp ai fost si controlat. Ai rabdare ca iubita ta de acum sa termine divortul. Este deja sub o presiune pe care ai cunoscut-o si tu deci, intelege-o si ramane-i fidel in aceasta perioada dar nu insista cu nimic din ceea ce o poate face sa sufere in plus. Nu-i mai verifica adresele de pe telefon, mess, facebook, etc, te rog frumos. O relatie intre doi parteneri se bazeaza pe INCREDERE. Cel mai usor faci pe cineva care te iubeste sa iti fie fidel, oferindu-i fara rezerve incredere. De asemenea, nu uita gesturile simple si frumoase de care o femeie are nevoie pentru a se stii iubita: o floare oferita din inima, o mana sarutata gingas intr-un moment de tandrete - asa ca din intamplare - rabdare pentru a fi din nou sigura pe ea, o vorba calda sau tacerea si ascultarea si mai ales siguranta in sentimente - fara juraminte si vorbe prea multe ci cu...fapte. Clipele frumoase si o relatie de durata se construiesc cu rabdare, pas cu pas. Iti doresc din toata inima mult succes! Aceleasi sfaturi le-am dat si fiilor mei care sunt apropiati de tine si ca varsta si ca aspect. Toate gandurile bune! |
||
|
|
||
|
gigi_oprea Postat pe 25 Ianuarie 2011 00:32 |
||
pup fetele destepte
|
||
|
mari58 Postat pe 25 Ianuarie 2011 12:11 |
||
De la: mari58, la data 2011-01-25 12:11:41pup fetele destepte
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 25 Ianuarie 2011 12:15 |
||
|
Ciudat cum pe data de 25 a fost ultima postare , era data divortului , doamenei pe care doream sa devina partenera mea . Am spus doream ptr ca am facut o promisiune . Am lasat sa treaca cateva zile nu am cautat-o dar la divort am insotit-o ptr orice eventualitate ... . S-a bucurat sa ma aibe acolo alaturi de ea dar atunci am inteles unde ma situez in ochii ei . Intradevar am devenit important ptr ea , zilele in care nu am vorbit cu ea mi-a spus ca au fost un calvar ptr ea , dar discutant dupa divort mi-am dat seama ca ea ma vede ca pe singurul amic pe care il are , ca pe un frate mai mare . Mereu mi-a fost frica sa nu ajung in situatia asta dar cum bine stiu de ce ti-e frica nu scapi . Asa ca am renuntat la idea de a fi iubitul ei , si am ajuns prietenul ei cel ami bun , acum o ajut sa descopere lumea in continuare de unde s-a oprit cand s-a maritat . Iesim in oras , ii fac cunostinta cu baieti si fete de varsta ei (ca sa isi faca mai multi prieteni) si vad cum nu se mai satura de ras . Se simte libera ca s-a terminat divortul si se simte fericita ca ma are alaturi fara sa se ingrijoreze ca as putea sa o ranesc . I-am promis ca nu voi mai incerca nimic , ca voi fi alaturi de ea , ca voi fi prietenul ei , dar pentru mai mult va trebui sa faca ea primul pas . Multumesc ptr discutiile dezbatute la acest dubiect , ptr parerile pro si contra . In zilele cat am lipsit de pe forum si mai ales de la acest subiect am vazut ca unii mi-au sugerat unele tactici , gen push & pull sau rabdare sau incercarea de a ii explica ca izolarea de sine in cele din urma o va dezamagi mai mult decat o posibila relatie . Le-am aplicat inainte sa deschid acest subiect , in acel un an de zile de cand am cunoscut-o . Dar au fost fara rezultat . I-a ajuns relatia pe care a avut-o cu sotul ce o batea , acum nu vrea decat o relatie cu cineva in care poate avea incredere si care stie ca ii va fi alaturi . Si asa ne avem unul pe altul . E diferit fata de ce imi doresc ... dar cam asa sunt majoritatea relatiilor de prieteni dintre un baiat si o fata , careva mereu e atras in secret sau nu de celalalt . |
||
|
Alex_Bodea Postat pe 6 Februarie 2011 03:33 |
||
De la: mari58, la data 2011-01-25 12:11:41pup fetele destepte :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
|
||
|
__XXX__ Postat pe 6 Februarie 2011 08:14 |
||
|
||
|
lilu_67 Postat pe 6 Februarie 2011 09:05 |
||
|
dragul meu.... intr-o situatie asemanatoare eram si eu ca iubita ta.....foarte greu am depasit temerile..nu pot spune ca am depasit temerile in totalitate dar am reusit sa trec putin baricada temerii si a dezamagirii..recunosc ca dupa mult timp.. stii?uneori temerile sint mai puternice decat sentimentele care le ai ptr cineva...iubesc si eu dar temerile care le am uneori isi mai fac prezenta.... tu esti singura persoana care o poti scoate din aceasta stare....trebuie sa iti simta dragostea adevara...sa ai rabdare cu ea..sa o incurajezi..daca este nevoie sa schimbi modul de exprimare adik sa fii mai convingator...incearca prin mai multe metode de a discuta ( nu ma refer brutal)cu ea..pina cind ai sa-i gasesti slabiciunea..ea trebuie sa iti castige increderea.....daca intr-adevar o iubesti ai sa lupti sa fie a ta... dar sa nu-ti bati joc de sufletul ei..sint sigura ca sentimente are ptr tine intr-o perioada de 1 an ..ceva ai rasadit in sufletul ei..dar probabil ai este frica sa se exteriorizeze cu sentimentele..iubeste in tacere... tu simti dragoste si sentimente din partea ei??daca simti cit de putin ;upta sa-i aduci linistea in suflet. cum mentionai ca sotul ei a fost primul in viata ei si se intelege ca alte experiente nu a mai avut..este normal sa se comporte asa si sa creada ca toti sint la fel.... lupta ptr ea..sa nu obosesti sa lupti ptr un suflet minunat ptr ca mai tarziu ai sa ai de castigat..gandestete ca in lumea asta putin mai sint cu suflet fie barbat sau femeie... multa bafta!! |
||
|
nufarul__alb Postat pe 6 Februarie 2011 09:12 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-06 03:33:29Ciudat cum pe data de 25 a fost ultima postare , era data divortului , doamenei pe care doream sa devina partenera mea . Am spus doream ptr ca am facut o promisiune . Am lasat sa treaca cateva zile nu am cautat-o dar la divort am insotit-o ptr orice eventualitate ... . S-a bucurat sa ma aibe acolo alaturi de ea dar atunci am inteles unde ma situez in ochii ei . Intradevar am devenit important ptr ea , zilele in care nu am vorbit cu ea mi-a spus ca au fost un calvar ptr ea , dar discutant dupa divort mi-am dat seama ca ea ma vede ca pe singurul amic pe care il are , ca pe un frate mai mare . Mereu mi-a fost frica sa nu ajung in situatia asta dar cum bine stiu de ce ti-e frica nu scapi . Asa ca am renuntat la idea de a fi iubitul ei , si am ajuns prietenul ei cel ami bun , acum o ajut sa descopere lumea in continuare de unde s-a oprit cand s-a maritat . Iesim in oras , ii fac cunostinta cu baieti si fete de varsta ei (ca sa isi faca mai multi prieteni) si vad cum nu se mai satura de ras . asa se intampla! tu i-ai trage-o si acum daca ea ar vrea dar pentru ca ti la ea (poate chiar o iubesti) ,esti multumit ca te accepta macar ca prieten stai sa vezi cand si-o gasi un prieten mai intim sa vedem ce crize interioare de gelozie o sa ai
|
||
|
pickard Postat pe 6 Februarie 2011 09:23 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-06 09:23:43... stai sa vezi cand si-o gasi un prieten mai intim sa vedem ce crize interioare de gelozie o sa ai e dificila tranzitia de la liceence la femei
|
||
|
battleofwits Postat pe 6 Februarie 2011 09:26 |
||
De la: nufarul__alb, la data 2011-02-06 09:12:05dragul meu.... nu confunda FRICA cu ICAPATANAREA este mare diferenta.. |
||
|
nufarul__alb Postat pe 6 Februarie 2011 09:47 |
||
| Ce pot sa-ti spun eu e ca trebuie sa ai rabdare ,dupa o astfel de experienta nu cred ca mai are incredere si increderea conteaza mult intr-o relatie ,iti spun din proprie experienta ,dar eu am reusit sa trec peste si cred ca si ea v-a trece daca esti alaturi de ea si ii oferi multa caldura sufleteasca daca o vrei intradevar langa tine. | ||
|
kudika_33 Postat pe 6 Februarie 2011 09:47 |
||
| Ce pot sa-ti spun eu e ca trebuie sa ai rabdare ,dupa o astfel de experienta nu cred ca mai are incredere si increderea conteaza mult intr-o relatie ,iti spun din proprie experienta ,dar eu am reusit sa trec peste si cred ca si ea v-a trece daca esti alaturi de ea si ii oferi multa caldura sufleteasca daca o vrei intradevar langa tine. | ||
|
kudika_33 Postat pe 6 Februarie 2011 09:47 |
||
|
buna alex am citit marea majoritate a post-urilor de la subiectul asta...n-am avut rabdare sa citesc chiar toate ineptiile unora dar ti-am citit reply-urile ca sa vad cum reactionezi.e foarte ok ca ai fost calm si ai finutz..asta spune multe despre tine..asta spune ca ai tact si personalitate.insa, la urma urmei esti doar om,nu un zeu, si oamenilor le este permis sa greseasca.si un barbat adevarat recunoaste cand a gresit...cu atat mai mult incearca sa nu repete aceeasi greseala, ci sa invete din ea..si ca orice om, ai si pitici pe creier..si piticul tau te indeamna sa te comporti ca un Don Juan pentru ca ai o mare satisfactie din asta..ai o multumire sufleteasca din a le oferi femeilor lumea la picioare, din a le face sa se simta importante, pe scurt, din a le ajuta..cu cat e femeia mai doborata sufletesc, cu atat vei incerca mai mult sa o faci sa-si revina...cred ca fata asta care ti-a atras atentia atat de intens a trecut prin multe lucruri neplacute..si tu ai inceput sa prinzi drag de ea si sa te afecteze cu atat mai mult neplacerile la care era supusa.d-asta ti-ai si propus sa o faci fericita.era un proiect imens pt tine..si spun era pt ca ai reusit asta.ai reusit s-o aduci la mal pana la urma..ai reusit sa fii langa ea pana la sfarsit, cand i s-au terminat problemele care o apasau atat de greu..nu ti-as putea spune ce sa faci de acum inainte..asta depinde strict de ce simti tu si de ce simte ea, lucruri care sunt niste necunoscute pentru mn.asa ca nu imi pot permite sa-ti dau lectii de viata sau sa-ti spun eu ce sa faci in situatia asta..tot ce-as putea face e sa-mi exprim o parere, ca doar de-asta ai postat mesajul pe forum si sa sper ca iti va fi de folos cumva aceasta introspectiva a mea..cred ca ar trebui sa te gandesti daca o mai vrei langa tine pentru tot restul vietii sau misiunea ta s-a incheiat, reusind s-o scoti din belele astea cu bine.daca intr-adevar o vrei, trebuie sa te gandesti si la faptul ca dupa aceasta relatie cu fostul ei sot, poate are nevoie de un timp in care sa fie libera sa flirteze sa faca ce doreste, sa-si traiasca viata, pentru ca nu prea a apucat sa faca asta..de-abia acum, pentru ca i s-a finalizat divortul, poate incepe sa o faca..sa lase totul in urma..deci tu gandeste-te daca si cat de mult te intereseaza de acum inainte:) cred ca majoritatea oamenilor trec prin foarte putine schimbari in viata, si asta pt ca sunt mult prea conventionali, mediocrii si fara simtul perseverentei.din cate am citit despre tine, din post-urile tale, am ajuns la concluzia ca you're above average cum s-ar spune.si majoritatea persoanelor care posteaza la subiectul tau o fac din plictis sau din nevoia de a se simti importanti cand te judeca, de parca ar conta prin ce-au trecut ei..pentru ca ei asta fac..practic iti prezinta pasaje din experientele lor, fara sa se gandeasca la reactivitatea individuala si fara sa se gandeasca la faptul ca nu este vorba despre ei aici.daca vor sa-si expuna ofurile s-o faca pe alt topic..si tu stii asta si din aceasta cauza te-ai si controlat.opinia mea e ca ar trebui sa-ti asculti si prietenii, pentru ca ei te cunosc mult mai bine decat noi, cei care ne dam cu parerea.pentru ca ma gandesc la faptul ca nu degeaba ii ai ca prieteni, ci sunt niste oameni care iti sunt apropiati ca si caracter si logica si care tin la tine si iti vor binele.tu esti subiectiv in toata treaba asta..ai vrut ceva obiectivitate si de-asta cred ca ai si postat, dar adevaratul raspuns il vei gasi tot in tine..un sfat ar fi sit back and enjoy the ride si vezi unde te va duce, timp in care te vei putea deconecta usor si sper ca vei avea macar un gram de obiectivitate.mult succes pe viitor :) |
||
|
silver_wings Postat pe 6 Februarie 2011 10:41 |
||
| Daca o iubesti cu adevarat, trebuie sa ai rabdare cu ea! Surprinde-o cu mancarea ei preferata, florile preferate, cadoul preferat!!! | ||
|
luiza12021991 Postat pe 6 Februarie 2011 12:18 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 23:04:27De la: kudika_pudika, la data 2011-01-16 23:01:10De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 22:56:07De la: kudika_pudika, la data 2011-01-16 22:53:21Pariu ca dupa ce iti cedeaza, iti piere interesul pentru ea? Stie fata ce stie! si totusi cu toata aceasta experienta ti-ai mai si luat-o in dragoste |
||
|
melka Postat pe 6 Februarie 2011 12:33 |
||
| sincer as vrea sa te cred pe cuvant,dar cred ca e doar o piesa pe tabla ta de sah,ma intreb daca interesul tau va disparea pentru ea in momentul in care va fi a ta. ca sfat eu zis ca incerci sa te apropi de ea,sa ii fi intai prieten,sa o cunosti mai bine si abia apoi sa te gandesti daca e ce iti trebuie,barbatilor le plac femeile imposibil de cucerit si dupa ce si-au atins scopul isi pierd interesul. nu sunt in masura sa te critic,e viata ta si faci ce vrei cu ea,dar incerca sa fi realist,fluturasi din stomac vor disparea si tu va trebui sa fi in continuare acolo pentru ea,sa iti ti promisiunile si sa nu o ranesti,e greu sa incetezi sa traiesti pentru tine si sa traiesti pentru ea,dar nu imposibil. gandeste-te daca o poti face fericita pentru o viata,nu pentru o ora,o zi sau o luna.se spune ca iubesti pe cineva atunci cand iubesti acea persoana ca pe propiul copil,ca pe o parte din tine si tie nu ti-ai face rau,nu?! | ||
|
cris_cor Postat pe 6 Februarie 2011 13:37 |
||
De la: cris_cor, la data 2011-02-06 13:37:12... din stomac vor disparea ... ...unde vezi tu "fluturasi"?
|
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Februarie 2011 13:42 |
||
Stiu eu...ce-ar fi sa-i arati ca ai deschis un topic despre asta pe Garbo?
|
||
|
AncaCostyna Postat pe 6 Februarie 2011 14:04 |
||
De la: AncaCostyna, la data 2011-02-06 14:04:46Stiu eu...ce-ar fi sa-i arati ca ai deschis un topic despre asta pe Garbo? ...tare...ca si panoul publicitar
|
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Februarie 2011 14:10 |
||
| buna,imi pare rau ca treci prin ce treci tu,dar dn pacate va trebui sa ai f mare grija cu ea.eu am fost acum 3 ani in situatia ei,exact aceiasi poveste.cineva s a oferit sa ma 'salveze',sa fie cavalerul in armura.dar in final s a dovedit a fi un fiasco.ai mare grija si intreaba te daca intr adevar simti ceva puternic pt ea,pt ca daca nu, o vei distruge,asa cum am fost si eu distrusa.tinem legatura aici pe forum sa mi mai povestesti cum a decurs totul.mult succes.totul depinde de tine,daca vei stii sa gasesti cheia de la inima ei si daca vei avea grija de ea. | ||
|
kudika327214 Postat pe 6 Februarie 2011 16:06 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 22:38:18 Salut , sunt mai nou pe forum dar deja cativa ma cunoastet din postarile mele . Am sedus o viata intreaga femei , am trait ptr placerile mele si pot zice ca m-am descurcat de minune ani la rand pana nu am cunoscut dragostea . Am trait iubiri intense si satisfactia mea era sa ofer amintiri de neuitat . Apoi am obosit , doar distractii si petreceri era deja prea mult , imi doream liniste si o iubita care sa ma completeze si care sa imi ofere acele lipsuri care m-ar ajuta sa ajung la acea fraza " Si au trait frumos pana la adanci batranete !" .........salut.......nu mai aplica nimic.....asteapta sa aplice ea.....
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2011 19:38 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 22:38:18 Salut , sunt mai nou pe forum dar deja cativa ma cunoastet din postarile mele . Am sedus o viata intreaga femei , am trait ptr placerile mele si pot zice ca m-am descurcat de minune ani la rand pana nu am cunoscut dragostea . Am trait iubiri intense si satisfactia mea era sa ofer amintiri de neuitat . Apoi am obosit , doar distractii si petreceri era deja prea mult , imi doream liniste si o iubita care sa ma completeze si care sa imi ofere acele lipsuri care m-ar ajuta sa ajung la acea fraza " Si au trait frumos pana la adanci batranete !" Are cu siguranta nevoie de mai mult timp.Nu-i usor sa treci printr-un divort si cine stie prin ce experiente, care au marcat-o, a mai trecut. Iar faptul ca nu te prea crede e normal daca ne gandim bine.Poate ca te place, dar e clar ca ca nu se simte pregatita pentru o relatie. Tu in schimb te tot ambalezi pe zi ce trece, pentru ca si rezistenta ei te ambitioneaza.E chestia cu fructul oprit.Invata sa-i fi prieten si poarta-te ca atare, iar pentru un timp priveste-o doar ca pe o prietena draga.Nu-i usor, dar timpul vindeca ranile si aranjeaza lucrurile (eu cred ca Dumnezeu!). Numai bine! |
||
|
contesina Postat pe 6 Februarie 2011 21:02 |
||
Buna! Eu cred ca daca tipa ar fi interesata de tine,sau te-ar iubi nu i-ar trebui atat de mult sa se decida! spui ca va cunoasteti de ceva timp,de un an parca;pai in cazul asta crezi ca dupa un an nu si-a dat seama daca te vrea sau nu? eu cred ca nu are incredere in tine si nu va avea vreodata si de aceea nu veti fi impreuna niciodata.Se pare ca acum cand in sf ai cunoscut si tu dragostea ea te ocoleste asa cum ai facut si tu cu ea in trecut.Eu zic sa treci mai departe si sa-ti cauti alt drum pt ca asta este infundat! Ma rog,e posibil sa ma insel,desi nu cred! Sper,pt binele tau sa ma insel si sa fiti "impreuna pana la adanci batraneti",asa cum iti doresti tu! Toate cele bune si succes!
|
||
|
dayenera Postat pe 7 Februarie 2011 09:09 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-06 03:33:29Ciudat cum pe data de 25 a fost ultima postare , era data divortului , doamenei pe care doream sa devina partenera mea . Am spus doream ptr ca am facut o promisiune . Am lasat sa treaca cateva zile nu am cautat-o dar la divort am insotit-o ptr orice eventualitate ... . S-a bucurat sa ma aibe acolo alaturi de ea dar atunci am inteles unde ma situez in ochii ei . Intradevar am devenit important ptr ea , zilele in care nu am vorbit cu ea mi-a spus ca au fost un calvar ptr ea , dar discutant dupa divort mi-am dat seama ca ea ma vede ca pe singurul amic pe care il are , ca pe un frate mai mare . Mereu mi-a fost frica sa nu ajung in situatia asta dar cum bine stiu de ce ti-e frica nu scapi . Asa ca am renuntat la idea de a fi iubitul ei , si am ajuns prietenul ei cel ami bun , acum o ajut sa descopere lumea in continuare de unde s-a oprit cand s-a maritat . Iesim in oras , ii fac cunostinta cu baieti si fete de varsta ei (ca sa isi faca mai multi prieteni) si vad cum nu se mai satura de ras . nu il va face niciodata. daca ai ajuns prietenul ei mai bine cauti in alta parte pentru ca e foarte greu sa iti revii. prietenul pentru o femeie este un barbat fara penis. face orice cu el dar nu se culca. si daca nu vrei sa auzi ce probleme are cu x care ejaculeaza precoce sau nu o respecta, continua sa fii pe langa ea. |
||
|
leo_ Postat pe 7 Februarie 2011 15:57 |
||
De la: melka, la data 2011-02-06 12:33:57De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 23:04:27De la: kudika_pudika, la data 2011-01-16 23:01:10De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 22:56:07De la: kudika_pudika, la data 2011-01-16 22:53:21Pariu ca dupa ce iti cedeaza, iti piere interesul pentru ea? Stie fata ce stie! da, pentru ca nu stapaneste decat mecanismele de baza ale seductiei, stie sa faca atmosfera, are capacitatea zodiei de a raspandi mister in jur, stie sa faca sex (si eu sunt scorpion si stiu ce spun), stie sa foloseasca cuvinte. problema este ca se pierde la lung metraj... acolo nu are experienta pentru ca nu poti vraji la infinit, lucrurile astea merg o luna sau doua pana cand fata cunoaste mai multe despre tine. atunci trebuie sa fii pregatit sa sustii imaginea facuta mai devreme. |
||
|
leo_ Postat pe 7 Februarie 2011 16:03 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-06 21:02:31 hai mai, fi serioasa. tipa a divortat ea nu sotul din cate am inteles eu, nu prea arata a victima traumatizata psihic, mai ales ca ea a inceput deja sa isi faca prieteni, sa cunoasca oameni etc. sa fim seriosi, daca vedeta ei preferata i-ar cere o intalnire maine, ar refuza-o? eu nu cred. atunci inseamna ca el nu e destul de important pentru ea. daca o femeie ar renunta la o cina cu buffet atunci as crede ca ar renunta si la invitatia mea. |
||
|
leo_ Postat pe 7 Februarie 2011 16:12 |
||
De la: leo_, la data 2011-02-07 16:03:28...da, pentru ca nu stapaneste decat mecanismele de baza ale seductiei... cand citesca asta, deja imi inchipui un pustan de liceu care se da cu Axe, are "lantisor" la gat, isi pune cele mai bune toale pentru a se duce la "vanatoare" in discoteca
|
||
|
battleofwits Postat pe 7 Februarie 2011 16:18 |
||
De la: leo_, la data 2011-02-07 16:12:09De la: contesina, la data 2011-02-06 21:02:31 daca isi punea si tipa semnu intrebarii ca voi............nu mai ajungea...la divort.......
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 7 Februarie 2011 22:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| barbatii astia...heeeelp :D | 12 | De la: geo_reincarcat_iara 5 Iulie 2010 12:39 |
| cum si ce sa aleg????? | 13 | De la: inna_1688 9 Iunie 2009 11:37 |
| Buna | 4 | De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:37 |
|
|
||
| voi ce parere aveti? | 17 | De la: Costache_Ofelia_Ofelia_1 2 Aprilie 2013 11:26 |
| Pot fi mai fraiera de-atat???? | 51 | De la: oanarusu29 13 Iulie 2010 01:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.