Setari Cookie-uri

Aplic tot ce stiu si tot degeaba

Noapte buan si tie
AdrianaR
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:02
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-17 00:49:29
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-17 00:43:19

In primul rand venirea unui copil trebuie planificat nu hai top gata in primii ani de casnicie sa facem copii , in acel interval poate sa descopere apucaturile partenerului si sa decida daca doreste sa cantinue sau nu , si daca prefera sa ramana cu el nu are nici o scuza , ca viata departe de cel ce o maltrateaza e dura , da asa e viata e dura dar daca continua sa se intoarca la el insemna ca accepta situatia asta . In ziua de azi majoritatea tinerilor ce ii cunosc nici nu vor sa auda de casnicie sau accepta un eventual contract prenuptial sau o casnicie la terment , daca trece termenul si s-au inteles bine reinoiesc contractul daca nu se despart . si divortul e simplu ptr ca au contractul in prealabil facut .

ma, tu ai vazut prea multe filme!

Plus: alte exemple din gurita ta ca nu respecti femeia...

Femeia o respect , prostia nu .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:03
Noapte buna pudica,merg sa iau o gura de aer pe balcon ca deja m-am imbacsit aici...si-apoi somn!!
Te pup
AdrianaR
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:04
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-17 01:03:36

In primul rand venirea unui copil trebuie planificat nu hai top gata in primii ani de casnicie sa facem copii , in acel interval poate sa descopere apucaturile partenerului si sa decida daca doreste sa cantinue sau nu , si daca prefera sa ramana cu el nu are nici o scuza , ca viata departe de cel ce o maltrateaza e dura , da asa e viata e dura dar daca continua sa se intoarca la el insemna ca accepta situatia asta . In ziua de azi majoritatea tinerilor ce ii cunosc nici nu vor sa auda de casnicie sau accepta un eventual contract prenuptial sau o casnicie la terment , daca trece termenul si s-au inteles bine reinoiesc contractul daca nu se despart . si divortul e simplu ptr ca au contractul in prealabil facut .

Iar tu cu gura ta, ai insinuat ca femeile sunt proaste, deeeeciiii .....
kudika_pudika
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:05
De la: AdrianaR, la data 2011-01-17 01:04:28Noapte buna pudica,merg sa iau o gura de aer pe balcon ca deja m-am imbacsit aici...si-apoi somn!!
Te pup

Noapte buna Pupici si tie
kudika_pudika
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:06
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-17 01:05:34

maiximmmm
AdrianaR
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:06
De la: AdrianaR, la data 2011-01-17 00:54:39Hmmm...atatea stie el,dar defapt nu stie nimic!
Domnu`,sa stii ca un copil,are nevoie sa suga de la san prin natura lui...mamele care se mulg doar ca sa nu-si "strice" ele sanii,sunt vai de ele...Aproperea dintre copil si mama nu se face doar prim povestit si tinut in brate,sa stii tu,Mr. stie-tot!

Si-apoi...ca tot ma faceai inculta,si te uimeste inteligenta femeilor,zi-mi tu mie ce studii ai,daca cu la 20 de ani erai insurat!Vreau sa stiu si eu unde muncesti de tu ai fost in stare sa-i dai fetitei tale un apartament si bani in cont!

Esti penibil!Nu faci 2 bani in ochii unei femei independente si care stie ce vrea de la viata!

Asta e tare , o femeie ce stie ce vrea de la viata , femeile sunt cele mai indecise fiinte din univers , mereu cred ca stiu ce vor si au impresia ca vor ceea ce le lipseste , apoi il obtine si isi dau seama ca nu acel lucru isi doreau in realitate .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:08
De la: AdrianaR, la data 2011-01-17 01:06:39
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-17 01:05:34

maiximmmm

Poate nu mai stiu eu sa citesc in romana , dar unde am scris mai exact ca femeile sunt proaste ? am zis clar femeile le respect , mai sus discutam despre o parte dintre femei care se complac a se victimiza dar nu fac nimic sa scape din situatia asta , si asta mi se pare o prostie , deci babute si bunici , calmativa , stergetiva ochelarii si cititi din nou , ptr ca vi s-a urcat tensiunea si nu ami vedet clar ce scriu .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:12
Wow putina liniste , in fine viata mea e mai complicata si se pare ca am diferente de mentalitate cu unii de pe forum , dar nu e nici o problema fiecare are dreptul sa isi exprime parerea .Un scurt rezumat ? in doar cateva ore s-au scris 6 pagini pe subiectul asta si mai mult a fost o continua asalatare a persoanei mele . Nu stiu de ce sunt considerat asa febril personajul negativ al povestii . E vorba de o femeie pe care am indragit-o dar care nu e inca pregatita ptr o noua relatie , ptr ca numa ce divorteaza acum de cel ce a batut-o . Eu nu ii ofer doar atentia mult ravnita ci si pe cea pe care o merita , ptr ca o consider deosebita fata de majoritatea femeilor . Recunosc ca am facut greseli in trecutul meu , dar cine nu a facut in viata ? Eu incerc sa invat din propriile mele greseli si sa nu le repet a doua oara . Am incercat sa cer un sfat cum as putea sa ma apropriu mai mult de aceasta femeie . Dar se pare ca toti ma condamna ptr trecutul meu in loc sa incerce sa vada cum sunt acum . Tot trecutul meu a adus la evolutia mea . Ceea ce am fost atunci nu mai sunt acum , dar tot ptr asta imi primesc mustrarile cum eram .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:36
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-17 01:36:49Wow putina liniste , in fine viata mea e mai complicata si se pare ca am diferente de mentalitate cu unii de pe forum , dar nu e nici o problema fiecare are dreptul sa isi exprime parerea .Un scurt rezumat ? in doar cateva ore s-au scris 6 pagini pe subiectul asta si mai mult a fost o continua asalatare a persoanei mele . Nu stiu de ce sunt considerat asa febril personajul negativ al povestii . E vorba de o femeie pe care am indragit-o dar care nu e inca pregatita ptr o noua relatie , ptr ca numa ce divorteaza acum de cel ce a batut-o . Eu nu ii ofer doar atentia mult ravnita ci si pe cea pe care o merita , ptr ca o consider deosebita fata de majoritatea femeilor . Recunosc ca am facut greseli in trecutul meu , dar cine nu a facut in viata ? Eu incerc sa invat din propriile mele greseli si sa nu le repet a doua oara . Am incercat sa cer un sfat cum as putea sa ma apropriu mai mult de aceasta femeie . Dar se pare ca toti ma condamna ptr trecutul meu in loc sa incerce sa vada cum sunt acum . Tot trecutul meu a adus la evolutia mea . Ceea ce am fost atunci nu mai sunt acum , dar tot ptr asta imi primesc mustrarile cum eram .

... nu ai nimic ... nici macar liniste ... esti un LOOSER ... tactu o batea pe mata ... mai mult ca sigur si pe tine ... ai crescut in certuri si scandal ... poate mai ai si alte ''amintiri'' placute din copilarie ... acum ai frustrari ... urasti copii ... ti-e frica de ei ... tie frica de femei si vreei sa le cumperi cu cadouri ca se iti ignore paranoia ... te-ai insurat ''din dragoste'' ... nevasta-ta, o dansatoare, a preferat sa te paraseasca cu un copil in brate decit sa continue viata cu tine ... ''filozofezii'' cu ideii de nebun ... fara exagerare ... te uiti la altii dar niciodata la tine ... te minti si te frsutrezi singur ... per total, pari o personalitate simpla, de proasta calitate, egoist, cinic, cu o minte axata pe strictul necesar si cam atit ... nu ar fi exclus sa treci la poponari sa faci vreo prostie sau sa te vedem la televizor ca ai incercat sa violezi vreo femeie pentru ca nu ti-a raspuns la avansuri ... mai trebuie sa acumulezi doar putina nebunie si un strop de frustrari ... dute si trateaza-te ...

... hai dute si te culca ... poate se stinge ''lumina'' pe care o vezi la doamna in cauza ... ar fi bine sa o lasi in pace ... nu e nevoie sa mai ''aplici'' nimic ... daca ai putina demnitate ... nu e cazul sa mai faci sa sufere si alta femeie ... o sa te ajunga propriile rautati ...

marco918
Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:51
In primul rand , am fost crescut de bunicii mei de la varsta de 9 luni , am fost o greseala cum spunea tatal meu el avand o relatie stabila cu o fiica de doctor de 4 ani deja si mama mea la fel ceva relatie cu unu , apoi o petrecere si hop ceva neplanificat , am aparut . Tatal meu o singura data a reusit sa ma loveasca , ptr acea lovitura a avut parte de dispretul meu total toata viata , a murit un alcoolist distrus in totalitate puteam sa il salvez sa il ingrijesc dar sunt scorpion si razbunarea e una din esentele vietii mele . Tatal meu a batut-o pe maicamea pana in clipa in care ea a spus GATA , si-a luat frumos lucrurile si si-a refacut viata , din pacate viata distrusa alaturi de tatal meu a costat-o foarte scump a decedat cand aveam eu 18 ani . Tatal meu a decedat in anul cand am divortat , in acelas an au decedat toti bunicii mei la interval de 2 luni unul dupa altul . Poponarii pe care ii amintesti cu asa dispret sunt oameni ca tine sau ca mine , doar ca au o dereglare hormonala si prefera barbatii in locul femeilor ... stiu sa se distrese si sa savureze viata din plin , stiu asta ptr ca am fost animator intr-un club de GAY . SPER sa iti placa ca iti ofer munitie ptr viitor . Alte replici ? Inca nu mi-e somn si as aprecia sa fi putin mai respectuos cand vorbesti de aceasta femeie la care tin . ptr ca eu nu am jignit pe nimeni drag tie .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 02:03
Apropo , numa acum am vazut localitate de unde esti , CARACAL , imi amintesc proverbul legat de carul cu pr..ti . Dar stiam deja ce fel de oameni stau pe acolo ptr ca am avut in caracal o iubita , am avut o relatie de un an si 7 luni cu ea , la fel gandea ca tine aceas gandire depasita si ingusta , neputand sa vada schimbarile din lume . Era una din fetele linistite de dupa divort . Dar era olteanca si se shtie din armata ca oltenii sunt disperati dupa grade , la fel era si ea dupa academia de politie . A intrat la academie si in 6 luni nu am mai descoperit nimic din inteligenta ei care m-a fascinat pana atunci . Ziceai ca i-au spalat creierii . Acum inteleg perfect , nu e vina ta sau al ei , e poate din cauza macaralei ingradita de bloc sau a altor atatea exemple dela voi si gandirea voastra .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 02:09
Alex....Alex...Ai avut bafta de femei pe care le-ai sedus repede doar ca nu cu toate se intampla la fel si tu cam vezi acu` ce si cum sta treaba.Nu ai spus(sau mi-a scapat mie),de cate ori te-ai intalnit face to face cu ea?E normal sa fie foarte precauta si sa nu mai aiba incredere in barbati dar la un moment dat indiferent cat vrei sa te controlezi sentimentele sunt mai puternice decat tine.Daca nici dupa un an nu vrea sa aiba treaba cu tine...e cam ciudat Pe de alta parte,interesul tau pentru ea e cu atat mai mare cu cat pana acum nici macar una nu ti-a facut asa,ceva de genu` "cum sa nu o am daca o vreau?".Asta poate sa treaca dupa ce o sa o ai,nu confunda sentimentele.
Barbie30_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 03:07
nu confund sentimentele , stiu ca e o raritate o asemenea femeie , apropo am specificat , ne-am vazut face to face o singura data , dar in afara de mine nu a mai iesit cu nimeni , am "spionii" mei de atunci ma suna sau vorbim pe mess foarte des , discutam despre orice si da semne ca ar accepta sa iesim dar cand o invit iar da inapoi . de la inceputul anului mi-am schimbat jobul si voiavea mai mult timp liber , asa ca voi apuca sa ma vad mai des cu ea dar preferamsa o fac pe un teren pregatit inprealabil de mine , sunt scorpion si de obicei trebuie sa stiu fiecare detaliu ptr un plan , ptr ca orice fac in viata se face in urma unui plan daca ceva neprevazut apare ma blochez putin pana fac un alt plan cu care sa revin pe traiectoria initiala .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 03:15
Ok, hai sa te iau altfel V-ati vazut o singura data si v-ati simtit minunat da ea nu mai accepta o alta iesire.Pai daca te simti minunat de ce sa nu mai accepti?Poate daca i-ai dat de inteles ca a doua iesire inseamna neaparat inceputul unei relatii ca altfel mie imi da cu virgula :)) Permite-mi sa fiu sceptica in ceea ce priveste interesul ei fata de tine.
Barbie30_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 05:21
Mai, da multa filosofie pentru nimic!
Cand nu-ti place de cineva, nu vrei sa te intalnesti cu el si punct.
Unii ti-o spun de-a dreptul in fata, altii o lalaie (ca in cazul de fata) doar-doar pricepe dobitocul / dobitoaca ce trebuie sa priceapa: si anume ca nu-i dorit, nu prezinta interes.

Asta-i buna! Sa stau ore in sir pe un forum sa disec o poveste de amor care nu exista.
rashela
Postat pe 17 Ianuarie 2011 05:40
De la: Barbie30_, la data 2011-01-17 05:21:23Ok, hai sa te iau altfel V-ati vazut o singura data si v-ati simtit minunat da ea nu mai accepta o alta iesire.Pai daca te simti minunat de ce sa nu mai accepti?Poate daca i-ai dat de inteles ca a doua iesire inseamna neaparat inceputul unei relatii ca altfel mie imi da cu virgula :)) Permite-mi sa fiu sceptica in ceea ce priveste interesul ei fata de tine.

E totusi cred ca e vorba de frica ei de a nu strica ceva ptr moment functioneza si in stadiul asta , si cu sotul ei totul a fost frumos la inceput dar in cele din urma a ajuns batuta de el . E un lucru peste care ea nu trece asa de usor . stiu stadiu la care se afla ca si eu sunt la acelas nivel cand ies cucineva si vad ca zambeste , nu ma gandesc ca se simte bine ci ma intreb oare de ce zambeste ? oare ce urmareste ? Nu am doar de demonstrat ca nu mint si tin la ea ci si de sters din memoria ei anii de comportament urat de care a avut parte .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:03
De la: rashela, la data 2011-01-17 05:40:37Mai, da multa filosofie pentru nimic!
Cand nu-ti place de cineva, nu vrei sa te intalnesti cu el si punct.
Unii ti-o spun de-a dreptul in fata, altii o lalaie (ca in cazul de fata) doar-doar pricepe dobitocul / dobitoaca ce trebuie sa priceapa: si anume ca nu-i dorit, nu prezinta interes.

Asta-i buna! Sa stau ore in sir pe un forum sa disec o poveste de amor care nu exista.

Si femeia respectiva chiar nu e genul care sa se ascunda dupa un deget , cand are ceva de spus o spune fara , direct in fata fara menajamente . Imi dau seama cand sunt placut , imi dau seama cadn sunt dorit , nu e prima mea iubita si nu sunt nici la gradinita sa nu realizez asta . Doar ca e speriata , era vorba de primul si singurul ei iubit , care a dezamagit-o si acum are impresia ca toti barbatii sunt la fel , ii vine greu de crezut nu doar ca sunt exceptii ca mine ci si ca s-a intamplat sa o cunosc si sa imi palca de ea , de-a lungul timpului a ajuns sa nu se mai respecte , in sensul ca se desconsidera , nu isi mai acorda importantta pe care i-o acord eu sau la 25 de nai considera ca i s-a dus tineretea si ca cei 7 ani de casnicie sunt o pierdere irecuperabila .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:08
Alex, eu nu obisnuiesc sa judec, dar, ce am citit aici....ma ingrozeste. Permite-mi sa te descriu putin dupa tot ce ai scris:
- esti superficial
-te consideri atotstiutor datorita experientei de viata
-esti neiertator( sunt sigura ca in casniciile tale numai vocea ta se auzea)
-consumi alcool si devii insuportabil cand esti in stare de ebrietate
-NU iubesti copii( nu pot sa concep asa ceva)..
- nu pot sa cred ca ii faci ficei tale exact ce ti-au facut parintii tai( si anume o abandonezi in cel mai egoist mod)
E adevarat, toti gresim din diferite motive si meritam sa ni se acorde o alta sansa, dar, ai cateva defecte de neacceptat. In concluzie, nu pot sa-ti spun cum sa o cuceresti pe acea femeie pentru ca nici eu nu mi-as dori o relatie cu un barbat ca tine. Nu esti un specimen dar, evita sa fii in compania femeilor, macar pentru un timp! Esti distructiv pentru ele!
mimi_ca29
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:11
Am mai avut de-a face cu femei umilite de marile lor iubiri , e o frica mult prea puternica pe care doar in timp reusesc sa o dispersez , insa la nimeni nu a durat atat . Poate e si faptul ca lucram mul in timpul asta sau cand eram mai liber era la rude , la inceput cand am iesit cu ea era in doliu a decedat si mama ei ... dar acum vorbim tot mai des , si tot mai multe ore . Si stiu ca in cele din urma perseverenta mea va da rezultate , mereu a dat .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:11
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-17 08:11:05Alex, eu nu obisnuiesc sa judec, dar, ce am citit aici....ma ingrozeste. Permite-mi sa te descriu putin dupa tot ce ai scris:
- esti superficial
-te consideri atotstiutor datorita experientei de viata
-esti neiertator( sunt sigura ca in casniciile tale numai vocea ta se auzea)
-consumi alcool si devii insuportabil cand esti in stare de ebrietate
-NU iubesti copii( nu pot sa concep asa ceva)..
- nu pot sa cred ca ii faci ficei tale exact ce ti-au facut parintii tai( si anume o abandonezi in cel mai egoist mod)
E adevarat, toti gresim din diferite motive si meritam sa ni se acorde o alta sansa, dar, ai cateva defecte de neacceptat. In concluzie, nu pot sa-ti spun cum sa o cuceresti pe acea femeie pentru ca nici eu nu mi-as dori o relatie cu un barbat ca tine. Nu esti un specimen dar, evita sa fii in compania femeilor, macar pentru un timp! Esti distructiv pentru ele!

Mda din pacate nu ma cunosti , alcool nu consum ptr ca am avut exemple negative in familie si am vazut unde a dus , sunt neiertator ptr ca la inceput iertam si eram ranit din nou si din nou , in relatie de obicei sunt maleabil ,daca tin mult la ea fac multe compromisuri ... dar daca vad ca doar eu fac compromisuri ma va pierde . Ceea ce priveste copii , nu imi plac copii ,ptr ca sunt galagiosi , ca sunt indisciplinati si asa mai departe , eu cand eram copil eram linistit si imi vedea de treburile si jucariile mele , nu facceam orice orice sa atrag atentia . Si legatura mea cu fiica mea hmmm , nu am avut destul timp sa ma acomodez in postura de parinte . Si crezi ca adca eu taiam si spanzuram in relatie se ajungea la divort ? am permis prea multe si amacceptat prea multe si in omentul cand am spus nu asa e corect m-a parasit .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:20
Lucram cate 16-18 ore pe zi fugeam acasa dese ori ptr a ingriji pe nevastamea , deoarece cei de la matern au facut o treaba de toata mantuiala , ca de obicei in romania , cand am in stare e am luat-o acasa si o ingrijam eu ptr ca o iubeam si se vedea asta in ingrijirea mea . Dupa trei saptamani si-a revenit , si era visul ei sa plece cu trupa de dans inturneu , a fost insarcinata cand au plecat prima data si cand a nascut au plecat a doua oara , a dus-o pe fiicamea la soacramea . Nu am putut eu avea grija de fiicamea ptr ca era prea mica , nici o bona nu accepta sa ingrijeasca un copil sub 6 luni . Fiicamea avea o luna . Ii trimiteam bani la soacramea ptr ca o ingrijeste pe Alexandra (fiica mea) pe langa suma obisnuita ce o primea de la noi luna de luna ca o ajutam de cand ne-am casatorit . Insa cand nevastamea s-a dus brusc sa o vada pe fiica noastra s-a ingrozit in ce conditii este tinuta , in acel moment am luat atitudine , i-am spus sa vina acasa cu Alexandra sa aibe ea grija de ea si decat sa ii mai dau o data bani la maicasa ami bine imi tai jos mana . Cu asta mi-amtaiat craca de sub picioare ptr c anu am mai fost ginerele preferat al soacrei mele . A batut-o la cap si a indoctrinat-o pe nevastamea pana cand a venit acasa si a fost hotarata sa divorteze .
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:29
Scuzatimi scrisul , sunt putin agitat la subiectul asta , vroiam sa scriu cand am vazut in ce stare era la matern am luat-o acasa si am ingrijit-o eu.
Alex_Bodea
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:31
Da, posibil sa nu consumi alcool, m-am inselat( probabil). E bine ca nu doresti sa repeti greseala tatalui tau de a consuma alcool, dar... ce pacat ca o repeti pe cea de-a doua!
mimi_ca29
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:40
Intrebare de baraj:de ce ai facut copii daca nu-ti plac????????????
Barbie30_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:48
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 23:13:26
De la: AdrianaR, la data 2011-01-16 23:07:20Alex,nu te-ntrebi de ce oare nici o fata de-aici nu crede in schimbarea ta si-n ceea ce spui ca-ti doresti de la aceea doamna?
P.S. daca n-ai de gand sa-mi raspunzi,zi-mi sa stiu sa nu mai postez degeaba ca nush de ce am impresia ca ma cam ignori!

Raspunsul e simplu , sunt mai diferit fata de tot ce stiti pana acum , nimeni nu a avut o viata ca a mea , si rar vet mai gasi pe cineva , tocami de acea e atat de incredibil ca mai exista cienva ca mine . Ptr ca la asa ceva , in sensul ca cineva care sa aprecieze o femeie si ptr ceea ce detine in interior nu doar ptr ceea ce prezinta in exterior , e extrem de rar si pe ascuns toate vor asa ceva , dar cand au parte de asa ceva nu ila preciaza cum trebuie si il pierd .

pe mine m-ai convins! esti campion la "abureli"............... pacat ca nu le crezi nici tu!
vitamina_c
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:56
Pfoai cat am citit aici .
ALEX am sa incerc sa fiu foarte scurt si cat la subiect posibil : Femeia s-a intalnit cu tine O DATA ,caci stia ce ai in cap,dar voia sa te si vada sa iti vada felul tau de a fii in REAL LIFE , ei bine ia fost de-ajuns. Concluzie Nu o mai cauta ,las-o in pace daca te VOIA TE AVEA si viceversa , in mod sigur nu te lasa 1 an sa atarni tu dupa ea ,stiind ca intr-o zi o sa dispara acel " SENTIMENT" al tau si ca te va pierde.Caci eu am impresia ca tu orice vorba orice cuvant al ei din cauza ca tu nu vezi ( vedeai ) nimic decat pe EA , ai interpretat gresit cuvintele ei si le-ai inteles de fapt ALTFEL. Chiar si un simplu Salut sau BUNA tu il interpretezi altfel gen " uite ma ca o intereseaza de mine de persoana mea " dar de fapt era un simplu amiceste BUNA .
Concluzie : Nu o mai cauta ca nu ai de ce ,si apoi pana la urma are si ea un barbat si copil ( familie ) batuta .nebatuta ,sau ca ei ii convine sau nu ,tu nu mai ai de ce sa o cauti si nici sa o " spionezi " .
alexo88
Postat pe 17 Ianuarie 2011 11:40
Iar pe langa astea uitate si tu peste jumate din forumu asta face misto de tine , eu sunt impartial de felul meu dar ,nu sufar sa sara MULTI pe 1 Persoana,si incearca dupa cum am mai scris mai sus sa gandesti la rece ( sau cald ) ,si nu mai continua pe acest subiect te rog frumos ca nu mai ai pentru ce.
Dupa cum am citit din ce ai scris tu pe aici ,pari un baiat de treaba ,cu o gandire logica,si sincer nu are rost sa iti mai bati capul inca 1 an pentru o asemenea persoana care nu te merita. Sunt multe femei pe lumea asta si in Romania si la tine acolo pe unde locuiesti . Ai sa iti gasesti una sa te merite pentru ceea ce esti ( cum oi fii tu intr-adevar ) .
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau .

O zi buna tuturor
alexo88
Postat pe 17 Ianuarie 2011 11:49
cred ca ai fabulat un pic...doua dansatoare ...
roz5blue6lila7
Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:05
Pacat ca nu o ai si cu gramatica, asa cum o ai cu femeile... Nu are rost sa stai pe capul ei, doar timpul va decide soarta voastra. Cred ca si-asa e confuza, nu are nevoie sa o mai stresezi si tu.
Micael
Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prieteni cu beneficii 12 De la: Sasha_Criss 3 Ianuarie 2017 22:56
opinii? 5 De la: yogyb 17 Septembrie 2012 01:06
Stiri ciudate ... 51 De la: rashela 12 Februarie 2011 16:03
sa continui sau nu... 13 De la: Karbon 4 Decembrie 2009 22:20
mi-e teama sa mai iubesc 6 De la: blaa 9 Aprilie 2010 21:44