Mai multe
De la: stem_29, la data 2011-01-21 17:12:49De la: yo_anna_dragutza, la data 2011-01-21 16:56:37nu a citit ea bine.eu am spus ca am luat pastilele dupa ce am facuto..dar tot in acea zi nu a 2a zi.. Uitasem sa scriu......... In ziua in care ai facut-o, sau a doua zi, trebuia sa iei altfel de pastile. Cele care tu le iei, pe langa ca nu le-ai inceput bine, n-au niciun efect.... Referitor la testul de sarcina, binenteles ca-i irelevant si negativ......cam peste 1-2 saptamani poti sa fii sigura. ( si cand ma gandesc ca doar am citit despre astea:))) Apropo tu micuto, eu am o fiica de anii tai, vorbesc orice cu ea. Tu cu mama ta? |
||
|
stem_29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:17 |
||
|---|---|---|
|
buna fetelor am si eu o problema... luna asta am schimbat anticonceptionale scrise de doctor yassmine pe 9 ianuarie mi-a venit ciclu si am luoat prima pastila pe 14 ianuarie mi sa terminat nu am mai avut nimic iar dupa 2 zile mi-a aparut dinou da nu e un ciclu normal curge foarte putin si are o culoare mai deschisa... si in momentul actual am nu se mai termina oare din ce cauza ?? |
||
|
healthy006043 Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:22 |
||
| imi este frica sa vorbesc cu ea,deoarece ar reactiona...socant..si mar despartii de pr'nul meu si numi odresc asta:( | ||
|
|
||
|
yo_anna_dragutza Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:22 |
||
|
Apropo tu micuto, eu am o fiica de anii tai, vorbesc orice cu ea. Tu cu mama ta?[/quote] asa e si mami ca tine Stem, si ii multumesc pt ca m-a invatat sa am grija de mine |
||
|
visan_georgiana Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:23 |
||
De la: yo_anna_dragutza, la data 2011-01-21 17:22:34imi este frica sa vorbesc cu ea,deoarece ar reactiona...socant..si mar despartii de pr'nul meu si numi odresc asta:( Nu despre asta, acum....ci asa, cand aveti voi chef de povesti. De fapt ea ar trebui sa-ti zica:( ........acum eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, sincer:( |
||
|
stem_29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:33 |
||
| si dak as fii..thm fereste..ceea ce numi doresc..ce ar trb sa fac?:| | ||
|
yo_anna_dragutza Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:34 |
||
De la: TIGRA, la data 2011-01-21 17:23:10 asa e si mami ca tine Stem, si ii multumesc pt ca m-a invatat sa am grija de mine[/quote] Eu TOTTT, doamne, uneori imi pare c-o sperii......dar " musai" sa-i zic, ca doar ia in ce lume traim. Mama mea povestea cu mine cam tot, dar mai pe ocolite, insa are tata o sora de varsta mamei mele, aia imi spunea pe sleau sa fie sigura ca pricep Parca acum o vad pe mama cum ii zicea cumnate-si:" taci tu Liana, cum ii zici asa ceva fetei" Iar zapacita de Liana....".lasa-ma tu sa-i zic, sa nu fie toanta" Fiica mea in luna mai are 18 ani))) Doamne, eu i-am zis si sa fie atenta la ce bea, sa nu bea nimic platit de cineva, ii dau bani de taxi, sa nu cumva sa vina cu vreun baiat care a baut cu masina))).......te miri ce ))) (Acum vreo 10-12 ani, aici la mine in vecini o fata, cam de 18 ani la acea vreme, au venit vreo 6 intr-o masina de la colindat si baiatul a fost baut.......au murit toti!) |
||
|
stem_29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:40 |
||
si mama imi spune din astea..sa ma protejez si altele sa am grija la multe..
|
||
|
yo_anna_dragutza Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:43 |
||
De la: healthy006043, la data 2011-01-21 17:22:23 Citeste prospectul. Stiu ca pot aparea sangerari si in timp ce iei pastilutele. http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=767 |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:47 |
||
De la: yo_anna_dragutza, la data 2011-01-21 17:34:49si dak as fii..thm fereste..ceea ce numi doresc..ce ar trb sa fac?:| Eu de ex. sa-mi zica fiica mea ca-i insarcinata.......m-ar durea fix in dos de lume si as lasa-o sa faca copilul, evident daca ea asta si-ar dori. Ca eu ca mama pot sa o stresez, pot sa-i propun avort...insa nu pot sa fiu sigura ca nu o nenorocesc pe viata. Nu stiu ce sa-ti zic......nu pot sa spun ca nu as fi necajita daca fiica mea ar fi in locul tau. Insa nici nu pot sa cred ca as alege eu in locul ei. Ea ar decide, si oricare i-ar fi decizia, i-asi respecta-o......asta-i viata, nimeni nu e perfect. Insa si mama ta, nediscutand despre astea, niciodata cu tine, are cea mai mare parte de vina. Nu stiu puiule ce sfat sa-ti dau..... Zic sa nu te stresezi pana nu mergi la medic, sa fii sigura ce si cum. |
||
|
stem_29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:50 |
||
| si sa mai iau pastilele?:( sau sa ma opresc? | ||
|
yo_anna_dragutza Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:53 |
||
|
Eu TOTTT, doamne, uneori imi pare c-o sperii......dar " musai" sa-i zic, ca doar ia in ce lume traim. Mama mea povestea cu mine cam tot, dar mai pe ocolite, insa are tata o sora de varsta mamei mele, aia imi spunea pe sleau sa fie sigura ca pricep Parca acum o vad pe mama cum ii zicea cumnate-si:" taci tu Liana, cum ii zici asa ceva fetei" Iar zapacita de Liana....".lasa-ma tu sa-i zic, sa nu fie toanta" Fiica mea in luna mai are 18 ani))) Doamne, eu i-am zis si sa fie atenta la ce bea, sa nu bea nimic platit de cineva, ii dau bani de taxi, sa nu cumva sa vina cu vreun baiat care a baut cu masina))).......te miri ce ))) (Acum vreo 10-12 ani, aici la mine in vecini o fata, cam de 18 ani la acea vreme, au venit vreo 6 intr-o masina de la colindat si baiatul a fost baut.......au murit toti!) [/quote] , mie imi spui si pe mine la fel m-au invatat, taicamiu si cand aveam 23 de ani nu dormea pana nu ma vedea acasa, il vedeam cum stinge televizorul cand parcam masina
|
||
|
visan_georgiana Postat pe 21 Ianuarie 2011 17:59 |
||
De la: TIGRA, la data 2011-01-21 17:59:30 , mie imi spui si pe mine la fel m-au invatat, taicamiu si cand aveam 23 de ani nu dormea pana nu ma vedea acasa, il vedeam cum stinge televizorul cand parcam masina[/quote] Ce bine e de voi ca aveti parinti...eu nu mai am Si stiti ce e cel mai trist? Ca baiatul meu nu are bunici ( nu mi-ar fi stricat putin ajutor din partea lor cu privire la copil).
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 18:15 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-21 18:15:31De la: TIGRA, la data 2011-01-21 17:59:30 Ce bine e de voi ca aveti parinti...eu nu mai am Si stiti ce e cel mai trist? Ca baiatul meu nu are bunici ( nu mi-ar fi stricat putin ajutor din partea lor cu privire la copil). [/quote]da, sa stii......pacat:( Mama m-a ajutat enorm cu fetita...nici nu ma lasau sa-i duc nimic cand era la ei. Tata zicea:" acum e la noi, noi ne ocupam de ea, nu-mi aduceti 3 kg de banane sa le arunc, ca nu pot sa o indop pe mama'ta, ca se ingrasa accepta doar haine si ceva doar pt. atunci......nu pachete.De mare ajurot mi-au fost. Insa stii cum e mimi, fiica mea venea de acolo cam cu fite.....de ex.vroia clatite la 7 dimineata in zi de servici imi zicea asa:" fa-mi si tu, ca Ana imi facea fix cand eu vroiam"....na!...mai da-i replica.
|
||
|
stem_29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 18:29 |
||
|
"Mama m-a ajutat enorm cu fetita...nici nu ma lasau sa-i duc nimic cand era la ei. Tata zicea:" acum e la noi, noi ne ocupam de ea, nu-mi aduceti 3 kg de banane sa le arunc, ca nu pot sa o indop pe mama'ta, ca se ingrasa accepta doar haine si ceva doar pt. atunci......nu pachete. De mare ajurot mi-au fost. Insa stii cum e mimi, fiica mea venea de acolo cam cu fite.....de ex.vroia clatite la 7 dimineata in zi de servici imi zicea asa:" fa-mi si tu, ca Ana imi facea fix cand eu vroiam"....na!...mai da-i replica." Asa e; copii isi adora bunicii. Mergand intr-o zi la gradi dupa Sebas, am auzit un copil spunandu-i mamei lui: " dar de ce ai venit tu dupa mine ? Unde e bunica? Eu o vreau pe buni! " Sunt avantaje si dezavantaje dar totusi raman la concluzia ca sunt indispensabili. Uneori sunt chiar furioasa pe mama mea ca a "plecat" fara sa-si cunoasca nepotelul, dar, ...asta e! Nu pot schimba nimic! Viata merge mai departe!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 18:45 |
||
De la: yo_anna_dragutza, la data 2011-01-21 17:53:08si sa mai iau pastilele?:( sau sa ma opresc? Habar nu am, cred ca n-are sens, eu zic ca n-ai inceput bine.... daca ai inceput asa, aiurea, nu din prima zi de ciclu.......intrebi luni medicul. |
||
|
stem_29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 18:51 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-21 18:45:29"Mama m-a ajutat enorm cu fetita...nici nu ma lasau sa-i duc nimic cand era la ei. Tata zicea:" acum e la noi, noi ne ocupam de ea, nu-mi aduceti 3 kg de banane sa le arunc, ca nu pot sa o indop pe mama'ta, ca se ingrasa accepta doar haine si ceva doar pt. atunci......nu pachete. asa-i..... |
||
|
stem_29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 18:52 |
||
ok ms mult ptr sfaturi
|
||
|
yo_anna_dragutza Postat pe 21 Ianuarie 2011 20:21 |
||
De la: yo_anna_dragutza, la data 2011-01-21 20:21:27ok ms mult ptr sfaturi
|
||
|
stem_29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 20:25 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-21 18:45:29"Mama m-a ajutat enorm cu fetita...nici nu ma lasau sa-i duc nimic cand era la ei. Tata zicea:" acum e la noi, noi ne ocupam de ea, nu-mi aduceti 3 kg de banane sa le arunc, ca nu pot sa o indop pe mama'ta, ca se ingrasa accepta doar haine si ceva doar pt. atunci......nu pachete. ... poate nu ea a plecat prea devreme ... poate tu ai ''analizat'' prea mult ... |
||
|
marco918 Postat pe 21 Ianuarie 2011 22:37 |
||
De la: marco918, la data 2011-01-21 22:37:38De la: mimi_ca29, la data 2011-01-21 18:45:29"Mama m-a ajutat enorm cu fetita...nici nu ma lasau sa-i duc nimic cand era la ei. Tata zicea:" acum e la noi, noi ne ocupam de ea, nu-mi aduceti 3 kg de banane sa le arunc, ca nu pot sa o indop pe mama'ta, ca se ingrasa accepta doar haine si ceva doar pt. atunci......nu pachete. Cu siguranta a plecat ea prea devreme( 44 ani)
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 21 Ianuarie 2011 22:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sarcina sau dereglare menstruala? | 3 | De la: Diavolyta_ 7 Mai 2009 00:25 |
| Sunt pro sau contra vaccinarii copiilor impotriva noului virus gripal? | 3 | De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 13:03 |
| Testele de sarcina si menstruatia peste sarcina | 14 | De la: Frankie_Zuzu 2 Iulie 2009 17:07 |
|
|
||
| inelul contraceptiv | 8 | De la: alexandra_n 27 Mai 2009 16:31 |
| Sarcina? | 2 | De la: 22 Iulie 2012 14:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.