Setari Cookie-uri

ne-am despartit dar nu pot fara ea

buna,is chiar nou pe site,problema mea e ca la altii,am 26 de ani intradevar,ar trebuii sa fiu un pic mai barbat dar pana acuma nu a fost nevoie iar acuma ma simt asa de pierdut ca un pui de urs intr-o padure imensa...povestea mea a inceput acuma 5 ani ,ne-am cunoscut de inainte de aia ,ne-am hotarat adica ea a dorit sa fim impreuna....bla bla bla...astea a fost amu-s de 5 ani,amandoi eram mai saraci,darf ea mai mult ca mine...si cu toate astea am rezistat 5 ani...am facut mereu pt ea tot ce mi-a cerut,fara regrete insa...
de multe ori i-am oferit mai multe decat parintii ei,si spun asta mai ales in ultimii 2 ani cand a dat de probleme financiare....
cu parintii ei ma inteleg super,is ca si a 2-a familie pt mine...ei ma iubesc eu la randul meu la fel...
ne-am despartit de multe ori in astia 5 ani..dar mereu a tinut doar 3-4 zile sau chiar mai putin,mereu am reusit sa o conving sa ne impacam,intradevar eu is ala care o iubeste mai mult ..
ii o fire fff nervosa,se enerveaza repede,si mereu din cauza asta ne certam si ne desparteam dar treceam peste asta dupa ce stateam de vorba cu ea...
acuma 3 luni a plecat in strainatate la lucru,stiam ca o sa imi fie ff greu fara ea dar nu am vrut sa o opresc sa nu plece ba chiar am incurajato...
pana acuma toate bune ..pana amus 2 sapt cand brusc s-a racit fata de mine...
intradevar is un pic gelos,tot timpul mi-a fost frica k o pierd ..dar dupa raceala asta am pus intrebari de genu "ce-i cu tine?dc te-ai racit fata de mine,ai pe cineva,vrei sa ne despartim?
si mereu sarea cu gura la mine ca eu am prostii in cap...
dar cum am mentionat....nu am facut din astea cat a fost plecata,doar amu-s de cateva zile dupa alea 2 sapt de raceala complecta,si banuiesc ca aveam dreptul sa fiu suspicios si sa intreb..
fara un motiv sau un argument s-a despartit de mine,asta a fost de 4 zile,de atunci nu ne-am dat absolut nici un semn,nici macar un bep....
daca as face eu iara primu pas,iara as fii cel disperat,si chiar nu mai vreau sa cobor la nivelul ala
am fost mereu alaturi de ea,mereu..iar acuma cand o duce bine ...ma simt atata de tradat...
80% is convins ca nu are pe nimeni...
mii dor de ea,mii dor de parintii ei...mii dor de tot ce tine de ea....nu am pe nimeni,doar e ea am avut ,pe cuvant
ajutatima si pe mine
flyheart
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:37
1) tu erai ala " avutu'..", in 5 ani de relatie, trebuia sa-o iei de nevasta, atunci abia poti sa zici ca faci orice sau tot pt. omul de langa tine.......te-ai complacut in despartiri si impacari.
( vroiai sa te ceara ea?)
2) ai lasa-o sa mearga in strainatate, clar ca a plecat pt. bani......deci, te intreb, ce ai facut tu asa multe pt. ea, incat a trebuit sa-si ia lumea-n cap. pt. un trai decent?!........un trai decent pt. O persoana, ca sa mai zic daca " lupta" pt. o familie printre straini.
D'sorule, nu i-ai dat nici un semn ca vrei sa o sprijini.......ca vrei sa o iei de nevasta, ca vrei o familie.
De ce plangi?!........Am mai vazut ca ai scris....." meritam o explicatie"......nu, nu meritai nimic, tu nu esti sotul ei sa meriti explicatii.
Esti un prieten cu care atat tu cat si ea si-a pierdut 5 ani din tinerete si atat......finalul e zero.
Chiar nu inteleg ce asteptai sa se intample dupa plecarea ei in strainatate:))).......se destrama familii cu copii cand un EL, nu-i in stare sa o lase pe EA langa copii si sas-i ia EL lumea-n cap printre straini pt. a-si intretine familia.
Asca ca.........TU esti vinovat, nu ai fost in stare ca barbat sa-si intemeiezi o familie si sa-i asiguri un trai minimi de existenta.
Scrii ca n-ai pe nimeni.......la final, la inceput scrii ca esti mai instarit decat ea......s-a vazut, te-a lasat cu bunastarea ta cu tot.
Punct.
stem_29
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:47
Imi pare rau pentru durerea din sufletul tau. Nu as vrea sa scriu ca s-a plictisit si o enervezi cu insistentele tale( considera ca nu ai citit asta, nu vreau sa te doara mai rau). Iti trimit un pupic poate, poate, iti mai alina durerea.
mimi_ca29
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:50
Pfoai frate ...

Aici sunt doua chestii : 1 nu baga mana in foc pentru nimeni nici pentru MAMA nu ar trebui .
2 cunosc multe cazuri cum si lumea o sa vina p-aici si iti va spune cred acelasi lucru,au fost cazuri cand sot si sotie au plecat inafara la munca si s-a mai intors doar sotul .
3 SAU poate tu esti prea obsedat de lucrul asta ,si prea ii dai dureri de cap,poate asa e felul ei ,nah doar tu o stii ,ai spus ca e o fire nervoasa la ce te astepti sa te pupe cand tu sari cu gura pe ea ca s-a racit ? O venii si ea femeia obosita de la munca tu stii cel mai bine.


Concluzia tu o cunosti pe ea spui ... stii ce face ea acolo ( cred ) TU ar trebui sa te pui in locul ei ,si ia vezi cum e sa vii obosit de la munca si sa auzi numa d-astea de la " barbatelu " tau . Si apoi revino cu un raspuns aici sa citim si noi.

Si nu mai fii tu asa convins 80% ca ramai cu o flegma intre ochi ( POATE ) si nu va fii bine .
Adica e bine sa privesti din mai multe parti ,nu doar ca " DOMNE IUBITA MEA SA MA INSELE ?" Iti dai seama ea nu ar putea i-ar fii rusine . Deci priveste si din punctul ei de vedere,vezi sa nu fii prea stresant si nu o mai f..e la cap atata ,si daca nu renunta la NERVII AIA , pune frate " biciul " pe ea
alexo88
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:54
Ce parte nu ai inteles din relatia voastra?Tipa s-a saturat de tine,de gelozia ta,de reprosurile tale si de faptul ca nu faci nimic.A realizat ca a pierdut 5 ani degeaba si acum s-a retras.
Daca ma limitez doar la titlul topicului,ce nu poti fara ea?
Barbie30_
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:55
Uff, mai copile, o sa poti fara ea si ar trebui sa incepi deja sa te obisnuiesti.
Inteleg ca-i tanra ca si tine. Daca are noroc sa gaseasca un job pe aici, sa spele pe jos daca va fi nevoie, diferentele de trai si mentalitate sunt uriase. NU se mai intoarce la tine.

Ai avut dreptate cu un lucru, ai fost baiat pana acum, e timpul sa devii barbat.
rashela
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:59
STEM , cam ce am citit din postul tau ,ca el ar trbui sa isi intretina femeia , pe o parte ai dreptate dar sa nu uitam ca sunt si femei independente ,si nu le poti lua la omor pentru ceea ce isi doresc , asta nu inseamna ca X n-a fost in stare sa o intretina bla bla ,sunt si femei care vor sa faca totul pe ' spinarea ' lor .

In fine ei stiu cel mai bine .
alexo88
Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:00
De la: alexo88, la data 2011-01-24 10:00:12 STEM , cam ce am citit din postul tau ,ca el ar trbui sa isi intretina femeia , pe o parte ai dreptate dar sa nu uitam ca sunt si femei independente ,si nu le poti lua la omor pentru ceea ce isi doresc , asta nu inseamna ca X n-a fost in stare sa o intretina bla bla ,sunt si femei care vor sa faca totul pe ' spinarea ' lor .

In fine ei stiu cel mai bine .


Alex, eu nu stiu ce intelegi tu prin independenta.......
Eu de ex. am o familie, am un job.......si cu siguranta daca maine as vrea sa traiesc din banii mei as putea sa o fac.
Insa........am ales viata de familie, asta implica niste obligatii din ambele parti, un EL cu o EA....atunci deja nu pune la socoteala care cati bani aduce in casa. In ani, zeci de ani de casnicie ( zic zeci, pt. ca asta ne dorim toti cand ne casatorim, sa imbatranim frumos si sa murim cu " sotul, soata" pe o perna, cum zice o vorba din popor) anul asta aduce al multiii bani.....peste 5 ani aduce ea mai multi.......viata e o roata, nu esista in casnicie sef sau sefa, insa exista sot, care daca-i barbat, stie sa-si protejeze nevasta.....iar nevasta la randul ei, ca o " closca" puii ( aici intra si sotul)....:)))))))
Ei, cand vrei astfel de responsabilitati, si esti sigur ca daca te casatoresti esti " apt" sa faci " sacrificiile" astea..........o faci, daca nu, pass.
El ce vrea acum? ce semne asteapta?...........te intreb, ce obligatii avea aceasta fata sa-l sune pe el?
O sa-mi zici ca morale........oare?
Putem noi sa stim ce a avut ea in suflet cand a plecat?
De ce a plecat?
Eh......fata aceasta daca a stat 5 ani cu el, cu siguranta-l vroia de sot, femeile "independente" despre care banui eu ca incerci sa-mi scrii tu.........nu stau cu anii intr-o relatie.
Ce sa-ti mai zic ca aici, in topic aceasta fata nu era o cine stie ce " banoasa" cu un cine stie ce serviciu " baban" in Ro.......
Sper ca m-ai inteles:)).
stem_29
Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:12
Fiecare are parere lui/ei ,poate unii dintre voi stiti mai bine lucrurile astea ,si sunteti femei deci ...

Eu ce am inteles din chestia asta :

1 a ajutat-o atunci cand ea a avut nevoie cu banuti
2 El de felul lui e mai " baietel " cum spuneti voi ,dar sa nu uitam si ca ea e prea nervoasa ,de ce nu stiu,ei stiu sau doar ea .
3 Poate ea nu mai are nevoie de el acum sau poate prea o sictireste pe ea cu intrebarile de genul TE-ai racit de ce ? Imi vorbesti nu stiu cum ... de ce ? Poate omu o fii un stres pentru ea si de aici poate s-o trage si partea cu nervii,sau poate ca el e prea " baietel " iar ea incearca ceva dar ...degeaba . Baietel ramane .
4 Poate voi chiar aveti dreptate pentru ca sunteti femei si stiti in mare parte cum gandeste o femeie .

Apropo o femeie independenta inseamna o femeie descurcareata in orice indiferent . Sa nu uitam ca mai sunt si femei " barbati "

Dar nah el si ea stiu mai bine ,eu doar am spus sa se puna si in locul ei sa vada cum este.

O zi buna sa aveti cu totii .
alexo88
Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:38
Adevarul e la mijloc:))
sau e dicolo de noi
zi buna si tie.....
stem_29
Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:43
E a doua oara cand citesc un topic in care culmea, tot un el povesteste cum si-a ajutat iubita cu bani.
Pai, stati mai sa ne intelegem. Nu era tovarasa lui, nu era camarada, nu era colega, nu era salteaua: era femeia lui cu care impartea casa, care ii spala, ii calca, ii gatea, avea grija de el. Era sotia lui fara acte. Ca vorbim de cinci ani, nu de o luna de zile si nu de bancile scolii.

Sau, pana nu ma duci la primarie, trebuie sa-mi platesc singura sucul, cand ma scoti in oras?
Sau, daca ipartim pe alea rele, nu e cazul sa le impartim si p-alea bune?

Eu chiar nu inteleg um e chestia asta cu: "imi ajut iubita cu bani". Si daca o ajuti e un imprumut pentru care o vei haitui toata viata? Sau ai pretentie sa-ti ramana datoare neam de neamul ei?

rashela
Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:58
Numai 10 LEI in loc de 45 pentru Manichiura profesionala OPI (inclusiv modele, strasuri in numar nelimitat, tatuaje nelimitate, French)+ tratament cu parafina la cald. Reducere de 78% in Salonul Silouette by Alexia. www.mydeals.ro
dj_dea
Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:24
De la: dj_dea, la data 2011-01-24 11:24:59Numai 10 LEI in loc de 45 pentru Manichiura profesionala OPI (inclusiv modele, strasuri in numar nelimitat, tatuaje nelimitate, French)+ tratament cu parafina la cald. Reducere de 78% in Salonul Silouette by Alexia. www.mydeals.ro


Tare rau ..
Ii era greu sa deschida un subiect sa isi faca reclama ceva intra pe unde apuca ...
Mare-i gradina lui Dumnezeu
alexo88
Postat pe 24 Ianuarie 2011 12:05
nu e chiar asa,intradevar amandoi suntem tineri si credetima ca am vorbit despre casatorie,sis tia ca o s-o cer de nevasta,si ne-am inteles amandoi ca atata timp cat nu suntem in stare sa ne cumparam haine atunci cum o sa ne descurcam ca si familie....si ne-am inteles chiar si cu parintii ei despre asta,ca incercam sa mergem pe dincolo,unu il duce pe celalalt si uite asa se realizeaza toate...
dupa cum am mentionat,toate au fost ok absolut toate in astea 3 luni,inca i-am trimis cadou de craciun,mi-a facut lista cu cumparaturi pt mine....si dintr-o data s-a racit...eu lucru 10-12 ore pe zii,nu imi spuneti cum e sa fi obosit...esti obosit o data dar nu 2 sapt la rand...in fine...aveti dreptate...trebuia sa o i-au de nevasta cand era acasa,dar poate acuma ma confruntam cu un divort...si da aveti dreptate s-a saturat de mine,probabil ca a vazut ca e bine sa ai bani e cont propiu..uneori imi plang de mila..alteori ma bucur pt ea ca a scapat de traiul din tara...va multumesc pt toate parerile..
flyheart
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:02
nu simteam ca mii datoare toata viata pt cei 5 ani,dar mi-ar fii placut sa ma ajute,mai ales acuma cand stie prin ce trec....nu mai are importanta....uneori dupa o viata intreaga nu reusesti sa cunosti un om,api dupa 5 ani...doar ca de multe ori vb cu ea despre "acesti oameni" ca,ajungi pe dincolo ,vezi ca iti merge bine si brusc uiti de unde ai pornit,si cine ti-a fost alaturi la greu,am avut prieteni comuni si cam asa au facut cu noi....
flyheart
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:06
...nu-ti fa griji...stiu...e greu(prea greu acum)...neuronii-ti sunt intr-un fel de blocaj si nu poti procesa aceasta informatie...

...asculta...poate te mai unge
http://www.youtube.com/watch?v=sPwjlTc9MYE
...si-ti da idei
kudika195501
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:09
fuse si se duse!
ironia
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:19
De la: flyheart, la data 2011-01-24 13:06:27nu simteam ca mii datoare toata viata pt cei 5 ani,dar mi-ar fii placut sa ma ajute,mai ales acuma cand stie prin ce trec....nu mai are importanta....uneori dupa o viata intreaga nu reusesti sa cunosti un om,api dupa 5 ani...doar ca de multe ori vb cu ea despre "acesti oameni" ca,ajungi pe dincolo ,vezi ca iti merge bine si brusc uiti de unde ai pornit,si cine ti-a fost alaturi la greu,am avut prieteni comuni si cam asa au facut cu noi....



aaa asta era problema Ca dupa tot ce ai facut tu pentru ea te-a lasat cand aveai nevoie de ajutor si cand te-ai asteptat sa ti-l intoarca ca de.....si tu ai ajutat-o.Tu n-ai doua maini,doua picioare si un cap pe umeri de ceri ajutor?Ai fi putut sa faci in asa fel incat sa plecati amundoi ca sa castigati mai bine da probabil tu n-ai avut timp,n-ai gasit sau pe scurt n-ai vrut sa te obosesti si sa te complici.Hai lasa ....poate inveti ceva din asta si te trezesti
Barbie30_
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:19
De la: flyheart, la data 2011-01-24 09:37:06buna,is chiar nou pe site,problema mea e ca la altii,am 26 de ani intradevar,ar trebuii sa fiu un pic mai barbat dar pana acuma nu a fost nevoie iar acuma ma simt asa de pierdut ca un pui de urs intr-o padure imensa...povestea mea a inceput acuma 5 ani ,ne-am cunoscut de inainte de aia ,ne-am hotarat adica ea a dorit sa fim impreuna....bla bla bla...astea a fost amu-s de 5 ani,amandoi eram mai saraci,darf ea mai mult ca mine...si cu toate astea am rezistat 5 ani...am facut mereu pt ea tot ce mi-a cerut,fara regrete insa...
de multe ori i-am oferit mai multe decat parintii ei,si spun asta mai ales in ultimii 2 ani cand a dat de probleme financiare....
cu parintii ei ma inteleg super,is ca si a 2-a familie pt mine...ei ma iubesc eu la randul meu la fel...
ne-am despartit de multe ori in astia 5 ani..dar mereu a tinut doar 3-4 zile sau chiar mai putin,mereu am reusit sa o conving sa ne impacam,intradevar eu is ala care o iubeste mai mult ..
ii o fire fff nervosa,se enerveaza repede,si mereu din cauza asta ne certam si ne desparteam dar treceam peste asta dupa ce stateam de vorba cu ea...
acuma 3 luni a plecat in strainatate la lucru,stiam ca o sa imi fie ff greu fara ea dar nu am vrut sa o opresc sa nu plece ba chiar am incurajato...
pana acuma toate bune ..pana amus 2 sapt cand brusc s-a racit fata de mine...
intradevar is un pic gelos,tot timpul mi-a fost frica k o pierd ..dar dupa raceala asta am pus intrebari de genu "ce-i cu tine?dc te-ai racit fata de mine,ai pe cineva,vrei sa ne despartim?
si mereu sarea cu gura la mine ca eu am prostii in cap...
dar cum am mentionat....nu am facut din astea cat a fost plecata,doar amu-s de cateva zile dupa alea 2 sapt de raceala complecta,si banuiesc ca aveam dreptul sa fiu suspicios si sa intreb..
fara un motiv sau un argument s-a despartit de mine,asta a fost de 4 zile,de atunci nu ne-am dat absolut nici un semn,nici macar un bep....
daca as face eu iara primu pas,iara as fii cel disperat,si chiar nu mai vreau sa cobor la nivelul ala
am fost mereu alaturi de ea,mereu..iar acuma cand o duce bine ...ma simt atata de tradat...
80% is convins ca nu are pe nimeni...
mii dor de ea,mii dor de parintii ei...mii dor de tot ce tine de ea....nu am pe nimeni,doar e ea am avut ,pe cuvant
ajutatima si pe mine


si eu am fost plecata in afara cu gandul sa muncesc sa fac ceva bani , sa ne mutam impreuna , sa ne facem viata noastra , aici in tara aveam un salariu mic in fine..... dupa ce am ajuns n au trecut 3 zile si....nu mi a mai raspuns la telefon, intr un final am vorbit , implorandu l prin mesaje si el...radea ... ...stiam ca daca raman acolo o sa ne despartim si m am hotarat sa vin acasa imediat ....poate am ratat o sansa , poate aveam un drum anume de parcurs acolo dar ....am preferat sa ma intorc ptr unu care ma arunca si ma prindea precum o mingie de cateori avea el chef, dar am zis ca daca nu vin poate o sa regret si m am intors dar degeaba despartirea tot a intervenit....pararea mea ca atunci cand doi oameni nu sunt facuti unul ptr celalalt poti sa te pui si in cap ca tot degeaba.....
bella28
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:21
cum sa unu poti fara ea..trebuie sa mergi inainte cu sau fara ea....ce fara ea nu poti sa faci lucururile utile sau cum???da esti barbat ai 26 de ani nu???inteleg ati stat 5 ani impreuna incearca sa faci lucruril care sa te faca sa iesi din starea asta nu te mai gandi la ea...multi cand se despart asculta muzica lor ,se uita la poze siii cu ce folos???:-j mai viata merge inainte....
kudika357734
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:37
De la: kudika195501, la data 2011-01-24 13:09:40...nu-ti fa griji...stiu...e greu(prea greu acum)...neuronii-ti sunt intr-un fel de blocaj si nu poti procesa aceasta informatie...

...asculta...poate te mai unge
http://www.youtube.com/watch?v=sPwjlTc9MYE
...si-ti da idei



mimi_ca29
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:39
eu nu sunt noua, dar mi-am pierdut contul ..

parerea mea e sa nu mai plangi pe net, dar sa faci ceva pentru a o recastiga .. degeaba spui ca o vrei inapoi, demontreaza-i!
zdup
Postat pe 24 Ianuarie 2011 15:14
De la: zdup, la data 2011-01-24 15:14:25eu nu sunt noua, dar mi-am pierdut contul ..

parerea mea e sa nu mai plangi pe net, dar sa faci ceva pentru a o recastiga .. degeaba spui ca o vrei inapoi, demontreaza-i!

...dupa tigara semeni cu freakyyyy (tu esti? ) ( )
kudika195501
Postat pe 24 Ianuarie 2011 16:09
sincer, nu stiu cine e freakky.
zdup
Postat pe 27 Ianuarie 2011 11:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ne-am despartit, si totusi ? 31 De la: steffy91 12 Decembrie 2011 19:22
Il vreau inapoi. Ce sa fac? 5 De la: miruna_1630 20 Ianuarie 2019 00:30
ma simt atit de pierduta,,, :( 22 De la: dandanaua_reloaded 22 Martie 2011 09:28
Se poate sa ma sfatuiasca cineva, va rog? 7 De la: _dulcik_ 5 Martie 2009 18:48
vreau sa fiu cu el 146 De la: verraa 12 Aprilie 2011 12:30