Setari Cookie-uri

666- mai reprezinta si PROVOCAREA SCHIMBARII/REVOLUTIA SPIRITUALA

De la: pickard, la data 2011-02-13 20:45:03eu ba NA! ca m-am incurcat in divagatii!
e greu sa discuti cu oameni cu frica de D-zeu cum esti tu!
nu e ma greu delok ba dinpotriva,,dar voi,,si nu e vb de voi aici,,multiiiiii din pacate tot mai multi o iau pe aratura,,si nu fac altceva decat sa se minta singuri
eu nu ma mint singur!
altii incearca sa ma minta si unii chiar reusesc!
eu nu ma mint nici pe mine dar nici pe altcineva!
daca am luat-o cumva pe aratura , am luat-o constient, pentru ca asa am vrut eu.
bn ma pikarde bravo
thadoogback
Postat pe 13 Februarie 2011 20:47
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-13 20:44:56
De la: contesina, la data 2011-02-13 20:38:03
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-13 20:30:49
De la: contesina, la data 2011-02-13 20:24:32
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-13 20:06:44 Animalele nu au suflet??? Din punctul meu de vedere, sufletul e acea parte a creierului ce genereaza emotii (de tot felul). Creierul e pionul principal. Pisica mea nu se ghideaza doar dupa instincte, ea ne si iubeste si are trairi de tot felul. Sa spunem ca pe mine ma iubeste pt ca o hranesc, dar pe copilul meu??? Il iubeste neconditionat; asta imi demonstreaza mie ca si animalul are suflet.

pisica ta se va purta cu aceeasi afectiune in orice alta casa in care gaseste adapost si un castron cu mancare

si totusi nu are suflet...nu rade si nu plange, face lucrurile din instinct si se adapteaza mediului , este instinct de conservare...si fata de pui are o anumita afectiune, sa-i zicem, dar e tot instinct, pentru perpetuarea speciei....minunate sunt lucrarile Domnului...

Tocmai de aceea ti-am specificat ca pe mine , poate ma iubeste pt hrana si adapost, dar, pe Sebas il iubeste pt ce? "Nu rade, nu plange"....hehehe. Atunci de ce cerseste afectiune?! Nu pt ca are nevoie de iubire, oare?

pisicile fac asa si in salbatacie, se freaca unele de altele, maimutele se purica, cateii se pupa in..., etc...il simte instictiv pe copil ca-i "pui"...noi le atribuim calitati omenesti ale comportamentului, dar este doar instinct....te inteleg, am si caine si pisica, dar asta e realitatea, ca noi ne-am obisnuit cu ele si sunt membrii familiei, etc, etc, stiu si crede-ma, te inteleg...
dar nu au suflet, au doar instinct

Pai, cu exceptia inteligentei, cu ce ne deosebim noi ca si oameni? Si noi tot dupa instincte ne ghidam. Cautam adapost, hrana, afectiune, ne puricim, ne iubim, ne pupam "in fund"..etc. Si totusi spui ca noi avem suflet iar animalele..NU.
mai tu nu esti animal,,esti tontuta
thadoogback
Postat pe 13 Februarie 2011 20:48
De la: thadoogback, la data 2011-02-13 20:47:48
De la: pickard, la data 2011-02-13 20:45:03eu ba NA! ca m-am incurcat in divagatii!
e greu sa discuti cu oameni cu frica de D-zeu cum esti tu!
nu e ma greu delok ba dinpotriva,,dar voi,,si nu e vb de voi aici,,multiiiiii din pacate tot mai multi o iau pe aratura,,si nu fac altceva decat sa se minta singuri
eu nu ma mint singur!
altii incearca sa ma minta si unii chiar reusesc!
eu nu ma mint nici pe mine dar nici pe altcineva!
daca am luat-o cumva pe aratura , am luat-o constient, pentru ca asa am vrut eu.
bn ma pikarde bravo

dar ce inseamna ca am luat-o pe aratura!?ca nu stau cu biblia in mana si sa respect litera cu litera?
cine procedeaza asa!?
pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 20:49
De la: contesina, la data 2011-02-13 20:44:30
nu te supara, dar argumentatia ta e cam "subtire"....
faptul ca-i simti tu sufletul, hmmm...

esti amuzanta

daca iti spun ca "asta simt", tu imi spui ca argumentatia mea e "subtire" ... esti tare

banuiesc ca vroiai sa-ti aduc argumente stiintifice despre existenta sufletului la animale?

asta simt si cred eu ...la fel cum si tu crezi in 666 sau in creationism
battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 20:50
..hai ca am gasit un articol fain:

"Au animalele suflet?

Cornel Dragoº

"Dacã spun cã existã alte fãpturi ale lui Dumnezeu, unele sunt mai puþin minunate decât sufletul, iar altele la fel ca sufletul.

Sufletul unui animal, spre exemplu, este mai puþin minunat decât al omului, iar acela al unui înger este la fel de minunat; dar nimic nu este mai bun decât sufletul. ªi dacã într-un anumit moment, nici unul dintre acestea nu este mai bun, acest lucru este urmarea pãcatului sãvârºit de suflet ºi nu þine de natura sa. Totuºi pãcatul nu-l scade pe om atât de mult încât sufletul unui animal sã fie preferat acestuia sau chiar asemuit cu acesta". Cuvintele surprinzãtoare ale Fericitului Augustin evidenþiazã mãreþia sufletului uman în raport cu cel al necuvântãtoarelor. Dar, ce fel de suflet au animalele? Rãspuns nuanþat: de la Sfinþii Pãrinþi citire.

În celebrul Hexaimeron, Marele Vasile al Cezareei nota cã pãmântul nu a scos la ivealã sufletele dobitoacelor ascunse în el, ci acestea au fost chemate la existenþã în momentul în care a poruncit Dumnezeu, Cel care "þine în mâna Lui viaþa a tot ce trãieºte ºi suflarea întregii omeniri" (Iov 12, 10).

Nuanþãri interesante întâlnim în lucrãrile Pãrinþilor filocalici. Sfântul Antonie cel Mare confirmã existenþa sufletului la animale: "Fiindcã anumiþi oameni lipsiþi de cucernicie îndrãznesc sã spunã cã plantele ºi legumele au suflet, voi scrie pe scurt despre aceasta pentru cãlãuzirea celui simplu. Plantele au o viaþã naturalã, dar nu au suflet. Omul este numit animal raþional pentru cã are raþiune ºi poate sã dobândeascã cunoºtinþe. Celelalte animale ºi pãsãri pot produce sunete fiindcã au rãsuflare ºi suflet. Toate lucrurile care sunt supuse creºterii ºi descreºterii sunt vii; dar faptul cã trãiesc ºi cresc nu înseamnã neapãrat cã toate au suflete" (Filocalia Vol. I, pag. 61). În viziunea "Patriarhului cãlugãrilor singuratici" existã patru categorii de vietãþi: primele, fiinþele îngereºti, înzestrate cu suflet ºi nemuritoare; a doua categorie sunt cele cu raþiune, suflet ºi rãsuflare - oamenii; din cea de-a treia fac parte animalele, care au rãsuflare ºi suflet; a patra categorie cuprinde plantele care au numai viaþã, lipsite de suflet, rãsuflare, raþiune sau nemurire. Pe de altã parte, aceste patru atribute presupun ideea de posesie a vieþii.

ªi Mãrturisitorul de vârf al secolului VII, Sfântul Maxim, diferenþia în volumul II al Filocaliei puterile de care se împãrtãºesc plantele, animalele ºi fiinþele umane. "Sufletul are trei puteri: prima este puterea prin care se hrãneºte ºi creºte; a doua, aceea a imaginaþiei ºi a instinctelor; a treia, a inteligenþei ºi a raþiunii. Plantele se împãrtãºesc numai de prima din aceste puteri, animalele de primele douã, iar oamenii de toate trei" (Filocalia, Vol. II, pag. 88).

Într-o perspectivã psiho-teologicã se situeazã cele ºapte niveluri ale sufletului, parafrazate din lucrarea augustinianã "Mãreþia sufletului tãu". La nivelul primar (întâlnit la om, animale ºi plante), sufletul, puterea de viaþã a trupului care îl þine în unitate ºi armonie, susþine hrãnirea, creºterea ºi reproducerea. La nivelul al doilea (regãsit la om ºi animale), sufletul cautã orice se potriveºte cu firea trupului, are memorie, amintindu-ºi de cele trãite prin simþuri ºi ceea ce a învãþat prin obiºnuinþã. La nivelul superior, sufletul învaþã ºi îºi aminteºte prin observaþie (limbã, citire, scriere etc.) ºi nu numai prin obiºnuinþã. Este nivelul raþiunii ºi al gândirii logice, al muzicii, poeziei ºi elocinþei, caracteristic oamenilor. Nivelurile IV-VII corespund treptelor urcuºului duhovnicesc specific uman: purificare, iluminare, îndumnezeire.

ªi dacã raþiunea este facultatea logicã a omului prin care observarea ºi analizarea datelor conduc la concluzii raþionale, animalelor nu li s-a dat aceastã capacitate, fiindcã ele nu au voinþã liberã. În schimb, ele posedã înalte reacþii instinctuale. Creatorul le-a învãþat pe animale anumite lucruri pe care oamenii de abia ºi le însuºesc într-o viaþã. El a compensat lipsa de raþiune la animale înzestrându-le cu simþuri superioare. În acelaºi ton glasul aniversatului zilei de 30 martie, Sfântul Ioan Scãrarul: "Nimic nu este fãrã ordine ºi scop în împãrãþia animalelor, fiecare poartã înþelepciunea Ziditorului ºi Îl mãrturiseºte. Dumnezeu a dãruit omului ºi animalelor multe însuºiri fireºti, cum ar fi mila, iubirea, sensibilitatea . cãci pânã ºi dobitoacele necuvântãtoare se tânguiesc când pierd pe vreunul de-al lor" Fãrã insinuãri zoolatre, putem compara dragostea ºi recunoºtinþa unui câine faþã de stãpânul sãu cu nerecunoºtinþa pe care unii oameni o aratã Creatorului lor? Celor dintre noi care se conduc instinctual dupã legea lui Plant "Homo homini lupus" le adresãm spre meditaþie cuvântul neobositului analist Vasile cel Sfânt: "Nu vã temeþi mai mult de fiarele sãlbatice decât de propria voastrã lipsã de credinþã"."
kudika195501
Postat pe 13 Februarie 2011 20:52
noi suntem niste straini practic unii pentru ceilalti...poate voi va cunoasteti mai bine intre voi, cu toate ca ma indoiesc...sunt lucruri intime pe care nu le discuti decat cu anumite persoane si poate nici cu ele...asa ca sa avem mai mare atentie la afirmatii ! putem gresi rau de tot....

respectele mele,
o seara buna
contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 20:52
Uite, ca ne-a lamurit Vorbaretu'.
mimi_ca29
Postat pe 13 Februarie 2011 21:03
De la: contesina, la data 2011-02-13 20:52:19noi suntem niste straini practic unii pentru ceilalti...poate voi va cunoasteti mai bine intre voi, cu toate ca ma indoiesc...sunt lucruri intime pe care nu le discuti decat cu anumite persoane si poate nici cu ele...asa ca sa avem mai mare atentie la afirmatii ! putem gresi rau de tot....

respectele mele,
o seara buna

iar ti-e frica! de ce oare va e frica de D-zeu!? nu poti face o afirmatie daca El nu vrea!
pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 21:21
De la: pickard, la data 2011-02-13 21:21:00
De la: contesina, la data 2011-02-13 20:52:19noi suntem niste straini practic unii pentru ceilalti...poate voi va cunoasteti mai bine intre voi, cu toate ca ma indoiesc...sunt lucruri intime pe care nu le discuti decat cu anumite persoane si poate nici cu ele...asa ca sa avem mai mare atentie la afirmatii ! putem gresi rau de tot....

respectele mele,
o seara buna

iar ti-e frica! de ce oare va e frica de D-zeu!? nu poti face o afirmatie daca El nu vrea!

cui ii e frica, Pickard ???

nu mi-am permis nimanui de aici sa-i insinuez ca ar fi lipsit de sentimente, ca n-ar avea suflet sau inima !!!
ce mi-ar mai ramane de spus???
contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 21:26

respectele mele,
o seara buna

strain este acela pe care nu-l intelegi!
daca fugi si te ascunzi vei deveni straina
pune imediat pozele si avatarul la loc!
iti ordona D-zeul mai mic!
pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 21:27
De la: contesina, la data 2011-02-13 21:26:00
De la: pickard, la data 2011-02-13 21:21:00

respectele mele,
o seara buna

cui ii e frica, Pickard ???

nu mi-am permis nimanui de aici sa-i insinuez ca ar fi lipsit de sentimente, ca n-ar avea suflet sau inima !!!
ce mi-ar mai ramane de spus???

pai iti permit eu!
spune ce ai de spus ! cine nu are sentimente!?da-mi-i pe lista!
pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 21:29
te rog mult intra pe site'ul asta: http://concurs.eza.ro/concurent-kara47.html apoi apasa butonul "voteaza" .. raman datoare. ms mult de tot.
baby_r
Postat pe 13 Februarie 2011 22:05
666, din punct de vedere biblic reprezinta organizatia lui satan, mai precis, sistemul ei de organizare. Numarul 6, din punctul de vedere biblic, reprezinta imperfectiunea.
healthy005455
Postat pe 13 Februarie 2011 22:28
De la: contesina, la data 2011-02-13 19:26:13
De la: kudika355503, la data 2011-02-13 18:12:37
De la: contesina, la data 2011-02-13 16:22:11
De la: kudika355503, la data 2011-02-13 11:17:09
De la: contesina, la data 2011-02-13 10:57:28
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 10:34:51
De la: contesina, la data 2011-02-13 08:12:44...in ceea ce priveste "calugarii analfabeti", chiar am avut un schimb de replici in care au sustinut clar ca problema sfinteniei nu tine de nivelul de cunostinte acumulat...

nu tine insa are o stransa legatura

asa e la tine in capsor, unde ideile iti sunt in miºcare brownianã...
salutare la toata lumea,intrebare contesina,cum se manifesta sfintenia sufletului in realitatea noastra de zi cu zi

nu inteleg exact, scuza-ma !
adica daca se poate atinge starea asta in "realitatea noastra", ca sa te citez, daca exista sfinti in zilele noastre sau cum se poate ajunge la sfintenia sufletului ?
poate ca te referi la mantuirea sufletului...

un picut mai detaliat, ca sa nu fac erori in a te intelege...
cu placere,fiecare corp are un suflet-doar el e cel care comunica cu dumnezeu si se intoarce la tatal ceresc-care este limbajul sufletului in realitatea noastra-sentimentele-ei,acestea se materializeaza prin -gind-cuvint-fapta.noi ca si corp fizic nu putem fi sfinti dar ca si suflet putem tinde si de aceea in viata de zi cu zi ne aratam "SFINTENIA "sau curatenia sufletului,prin ceea ce facem.cel putin aceasta este umila mea parere,au fost citiva oameni care au atins aceasta stare pe parcursul unei vieti si noi iam numit sfinti-dar de fapt nu corpul lam numit sfint ci sufletu...o alta parere o ascult cu placere

hai sa lamurim un pic lucrurile...
Cea dintai datorie a credinciosului, in viata, este grija de mantuirea sufletului sau.
Spunea Mantuitorul : "Ce va folosi omului de ar dobandi lumea toata si-si va pierde sufletul sau? Sau ce va da omul, in schimb, pentru sufletul sau?"
Mantuire = eliberarea din robia pacatului si a mortii si dobandirea vietii de veci, in Hristos.Ea ne-a fost facuta cu putinta prin Intruparea, jertfa, invierea si inaltarea Domnului Iisus Hristos.
Mantuirea ne-o putem insusi prin harul dumnezeiesc, cu care trebuie sa conlucram prin credinta si fapte bune.Orice om are acces la mantuire.

Adevarul care duce la mantuire se gaseste in Sfanta Biserica Ortodoxa si l-a dat Dumnezeu prin Descoperire dumnezeiasca.

Descoperirea dumnezeiasca a fost data pentru toti oamenii, pentru ca toti au nevoie de mantuire, dar din cauza necuratiei sufletului si trupului, in urma caderii in pacat a lui Adam, Dumnezeu a incredintat-o unor oameni alesi, care sa vesteasca la randul lor si celor ce doresc a o primi.

Oamenii alesi - patriarhii, Moise, dreptii si proorocii care au primit si vestit cuvantul lui Dumnezeu poporului evreu.Apoi aceasta descoperire a fost adusa in chip deplin de Insusi Fiul lui Dumnezeu intrupat, Domnul Iisus Hristos.Mantuitorul a raspandit in lume Descoperirea dumnezeiasca prin sfintii Apostoli si Ucenici, in Biserica intemeiata de El si intrata in istorie la Cincizecime.

Descoperirea dumnezeiasca e una singura, insa sunt 2 cai :
1.Descoperirea pe calea firii este invatatura pe care natura si firea omeneasca ni le dazvaluie despre existenta si unele insusiri ale lui Dumnezeu - natura, ordinea si frumusetea alcatuirii lumii.

2.Descoperirea pe cale supranaturala randuita si data de Dumnezeu prin anumiti oameni alesi (in Vechiul Testament) si mai tarziu prin Iisus Hristos.
Daca ne limitam numai la prima descoperire, cea pe calea firii, marginita numai la cugetare stam doar la portile crestinismului.
Descoperirea supranaturala nu poate fi primita si inteleasa decat de omul credincios, adica prin credinta si ne face crestini cu adevarat.

Ceea ce ai spus tu este adevarat, iar pentru a ne arata Dumnezeu inca o data ce inseamna credinta, lucreaza si prin moastele Sfintilor.
Important este ca ne putem mantui si fara sa ajungem sfinti.Aceia sunt oameni alesi si exista si in zilele noastre.

...pertinente explicatii...
..sunt noua ...imi place subiectul si incerc sa intru in ritm...
....sunt de aceiasi parere ca sfintenia sufletului nu tine de gradul de cunostinte acumulate ( vezi -numai 2 din ucenicii lui Isus stiau sa citeasca) ci de nivelul de spiritualitate al fiecarui individ, de cat de puternica e legatura lui cu Dumnezeu.
Si pentru asta , trebuie sa-l punem pe Dumnezeu inaintea tuturor faptelor si vorbelor noastre , fara tam-tamuri, rituri si ritualuri pompoase , simplificandu-ne existenta materiala
Astfel uitam de ura, invidie, dusmanie, infatuare si putem sa pastram si sa respectam nealterate cele 10 porunci in viata noastra
vyoryca
Postat pe 13 Februarie 2011 23:23
ce tampenii. cateodata stau si ma gandesc daca merita sa ...orice ...

gadeste pt tine. ce inseamna raul? pt tine un bine poate fi rau pt altii 100, la fel si invers. nu exista rau, nu exista bine. un om moare, poate omul ala ar omori un copil, care trece strada pe unde n ar trebui...

nu poti judeca, exista un Dumnezeu. Da, cred ca da pt ca absolut toate dovezile stiintifice arata spre asta. e ironic.

una e superstitioasa, si 99% din topicul asta sunteti superstitiosi, nu credinciosi si alta e credinta. religia, e o unealta, si e folosita ca orice alta unealta pt a manipula masele, oile.

gandeste te pt tine si te vei elibera de tot rahatul din jur. e atat de frumos sa privesti imaginea de ansambul, trebuie doar sa faci un pas in spate, ca sa vezi tot.
rockk
Postat pe 13 Februarie 2011 23:27
n-am crezut c-o sa ajungem si la semenea teme. Mai stiu eu cativa ciudati care si-au facut provizii de posmagi si apa-n pod ca venea nu stiu ce potop, acum vreo 3-4 ani. Anul trecut a fost isteria unui nou razboi mondial si al sfarsitului lumii din septembrie. Cum marele bum n-a fost decat un fâs lesinat, nu stiu ce-au facut cu proviziile. In fine, ideea e ca oamenii au luat-o la vale rau d etot cu semne precum: cod de bare, 666, card etc. Aaaa asta cu cardul e si mai si! Fiind la Casa de Pensii cu niste probleme, am auzit o dna la ghiseul de relatii cu publicul incercand sa-i explice unei pensionare ca nu va primi pensia timp de 3 luni daca renunta la card, apoi o va primi retroactiv. Explicatia pensionarei: ”Nu mai vreau card, ptr ca acest lucru este al diavolului, insusi cuvantul card citit invers este drac”. Dna de la ghiseu a si zis ca nu-i prima cerere de renuntare care are o asemenea motivare. Asa ca: barvo natiune romana, cinste indoctrinatorilor!
puiut_77
Postat pe 14 Februarie 2011 10:48
De la: puiut_77, la data 2011-02-14 10:48:39 .... ”Nu mai vreau card, ptr ca acest lucru este al diavolului, insusi cuvantul card citit invers este drac”. Dna de la ghiseu a si zis ca nu-i prima cerere de renuntare care are o asemenea motivare. Asa ca: barvo natiune romana, cinste indoctrinatorilor!

ce face din om, incultura combinata cu o proasta intelegere a religiei ... nici macar nu pot sa rad, desi ..

e prima data cand am auzit-o pe asta cu card=drac ... e tare de tot
battleofwits
Postat pe 14 Februarie 2011 11:21
De la: rockk, la data 2011-02-13 23:27:35ce tampenii. cateodata stau si ma gandesc daca merita sa ...orice ...

gadeste pt tine. ce inseamna raul? pt tine un bine poate fi rau pt altii 100, la fel si invers. nu exista rau, nu exista bine. un om moare, poate omul ala ar omori un copil, care trece strada pe unde n ar trebui...

nu poti judeca, exista un Dumnezeu. Da, cred ca da pt ca absolut toate dovezile stiintifice arata spre asta. e ironic.

una e superstitioasa, si 99% din topicul asta sunteti superstitiosi, nu credinciosi si alta e credinta. religia, e o unealta, si e folosita ca orice alta unealta pt a manipula masele, oile.

gandeste te pt tine si te vei elibera de tot rahatul din jur. e atat de frumos sa privesti imaginea de ansambul, trebuie doar sa faci un pas in spate, ca sa vezi tot.
iti apreciez parerea,bine si rau-corect sau gresit nu e o conditie intrinseca,ci o judecata subiectiva intr-un sistem personal de valori.cu alte cuvinte,asa cum ai spus si tu,ce pt mine are o mare valoare pt tine este egal cu zero.lumea e asa cum e si e bine,prin valorile noastre personale ne determinam sine demonstram Cine Sintem aici.......si totusi asa cum pesti dintr-o balta cred ca lumea e doar ce vad ei ,tot asa si noi oameni avem o capacitate linitata de a intelege lucrurile,creatia e cu mult mai mare.
lilu_67
Postat pe 14 Februarie 2011 12:07
De la: battleofwits, la data 2011-02-14 11:21:39
De la: puiut_77, la data 2011-02-14 10:48:39 .... ”Nu mai vreau card, ptr ca acest lucru este al diavolului, insusi cuvantul card citit invers este drac”. Dna de la ghiseu a si zis ca nu-i prima cerere de renuntare care are o asemenea motivare. Asa ca: barvo natiune romana, cinste indoctrinatorilor!

ce face din om, incultura combinata cu o proasta intelegere a religiei ... nici macar nu pot sa rad, desi ..

e prima data cand am auzit-o pe asta cu card=drac ... e tare de tot

nici eu n-am stiut-o pana n-am vazut la mamaica aia ca scrisese CARD, iar din verva discursului ei parea speriata rau de popa, ca taica parintele le indoctrinasera ca, nu-i asa: nu-i mai bine sa doneze babele, frumusel, o suma maricica din pensioara ptr a le ierta el pacatele?
puiut_77
Postat pe 14 Februarie 2011 12:35
Am citit acest topic in ideea ca o sa aflu mai multe pareri in legatura cu cifra 666 , cu ce ne asteapta daca nu o accteptam sau daca o acceptam....Foarte putine comentarii strict la tema ,de unde deduc ca nu suntem prea ingrijorati...Asa cum au spus unii,daca biserica nu se implica noi ce putem face ??? Oare ce este mai grav : sa avem buletin cu microcip sau faptul ca deja mancam din magazine mancare insemnata prin codul de bare cu 666 sau grave sunt ambele.Oare acest 666 este cu adevarat inceputul sfarsitului ? Am inteles ca este semnul fiarei si ca cei insemnati cu acest semn merg in iad .Dar ce se intampla cu cei care nu poarta acest semn si sunt odiosi prin comportament ??? De aceea ,cred ca interpretarea celor spuse in legatura cu aceasta cifra magica 666 lasa de dorit .Probabil ca este un semn al unor schimbari majore pe planeta noastra.Cred ca suntem prea mici pentru fapte atat de mari ,care uneori sunt dictate de colosale cercuri de interese. Sa aveti o zi buna cu 666666... catralioane de bucurii !
kudika080816
Postat pe 14 Februarie 2011 13:04
cand citesc posturile cu 666, imi aduc aminte de adolescenta cand eram "rocher satanist si violator de babe" si purtam numai tricouri cu semne satanice si cand le vedeau "crestin vero vero" incepeau sa scuipe in san

ce vremuri frumoase
battleofwits
Postat pe 14 Februarie 2011 13:17
De la: pickard, la data 2011-02-13 19:13:06cu placere,fiecare corp are un suflet-doar el e cel care comunica cu dumnezeu si se intoarce la tatal ceresc-care este limbajul sufletului in realitatea noastra-sentimentele-ei,acestea se materializeaza prin -gind-cuvint-fapta.noi ca si corp fizic nu putem fi sfinti dar ca si suflet putem tinde si de aceea in viata de zi cu zi ne aratam "SFINTENIA "sau curatenia sufletului,prin ceea ce facem.cel putin aceasta este umila mea parere,au fost citiva oameni care au atins aceasta stare pe parcursul unei vieti si noi iam numit sfinti-dar de fapt nu corpul lam numit sfint ci sufletu...o alta parere o ascult cu placere

mda!dar cum se explica atunci imbulzeala de pe langa oasele unor sfinti? alea fac parte din corpul lor fizic!
si inca o intrebare! animalele au suflet? [/quote da stiu ca am pornit pe toata lumea asera,si asta e bine, am sa-ti raspund si asta e numai parerea mea,inbulzeala de pe linga oasele unor sfinti,se numeste -autosugestie-explicatie;toti cei care vor sa atinga moastele unui sfint,isi doresc ceva,deci se autosugestioneaza singuri ca atingind ceva din preajma acelor moaste,dorinta se adevereste-si nu la toti acei oameni li se intimpla minuni-iar la cei la care se adeveresc dorintele,e pt ca asa e voia lui dumnezeu, dar si pr ca dorinta sufletului este pe aceasi unda cu dorinta corpului sau a ratiuni sau numesteo cum vrei tu.stii ca de foarte multe ori ratiunea iti spune una si sufletul alta................si -da-animalele au suflet dar la un nivel mai grosier.noi oameni sintem lucrarea de diploma a lui dumnezeu
lilu_67
Postat pe 14 Februarie 2011 13:40
De la: kudika355503, la data 2011-02-14 13:40:12
De la: pickard, la data 2011-02-13 19:13:06cu placere,fiecare corp are un suflet-doar el e cel care comunica cu dumnezeu si se intoarce la tatal ceresc-care este limbajul sufletului in realitatea noastra-sentimentele-ei,acestea se materializeaza prin -gind-cuvint-fapta.noi ca si corp fizic nu putem fi sfinti dar ca si suflet putem tinde si de aceea in viata de zi cu zi ne aratam "SFINTENIA "sau curatenia sufletului,prin ceea ce facem.cel putin aceasta este umila mea parere,au fost citiva oameni care au atins aceasta stare pe parcursul unei vieti si noi iam numit sfinti-dar de fapt nu corpul lam numit sfint ci sufletu...o alta parere o ascult cu placere

mda!dar cum se explica atunci imbulzeala de pe langa oasele unor sfinti? alea fac parte din corpul lor fizic!
si inca o intrebare! animalele au suflet? [/quote da stiu ca am pornit pe toata lumea asera,si asta e bine, am sa-ti raspund si asta e numai parerea mea,inbulzeala de pe linga oasele unor sfinti,se numeste -autosugestie-explicatie;toti cei care vor sa atinga moastele unui sfint,isi doresc ceva,deci se autosugestioneaza singuri ca atingind ceva din preajma acelor moaste,dorinta se adevereste-si nu la toti acei oameni li se intimpla minuni-iar la cei la care se adeveresc dorintele,e pt ca asa e voia lui dumnezeu, dar si pr ca dorinta sufletului este pe aceasi unda cu dorinta corpului sau a ratiuni sau numesteo cum vrei tu.stii ca de foarte multe ori ratiunea iti spune una si sufletul alta................si -da-animalele au suflet dar la un nivel mai grosier.noi oameni sintem lucrarea de diploma a lui dumnezeu

aha!
pickard
Postat pe 14 Februarie 2011 13:52
De la: battleofwits, la data 2011-02-14 13:17:07cand citesc posturile cu 666, imi aduc aminte de adolescenta cand eram "rocher satanist si violator de babe" si purtam numai tricouri cu semne satanice si cand le vedeau "crestin vero vero" incepeau sa scuipe in san

ce vremuri frumoase

sa inteleg ca ai facut ceva victime la viata!
puiut_77
Postat pe 14 Februarie 2011 14:44
intorcindune la titlul acestui topic-666---crede cineva in existenta reala a lui ala cu coarne?.....in cazanu cu smoala?....ce parere aveti despre IAD......vezi sa nu lipsesti magog
lilu_67
Postat pe 14 Februarie 2011 16:13
De la: kudika355503, la data 2011-02-14 16:13:26intorcindune la titlul acestui topic-666---crede cineva in existenta reala a lui ala cu coarne?.....in cazanu cu smoala?....ce parere aveti despre IAD......vezi sa nu lipsesti magog

Eu cred doar in energii( pozitive sau negative); iar ele vin tot din interiorul nostru+ ceva bonus din exterior.
mimi_ca29
Postat pe 14 Februarie 2011 16:22
De la: kudika355503, la data 2011-02-14 16:13:26intorcindune la titlul acestui topic-666---crede cineva in existenta reala a lui ala cu coarne?.....in cazanu cu smoala?....ce parere aveti despre IAD......vezi sa nu lipsesti magog

eu tind sa cred ca aici pe pamant totul e un iad si ardem ca sobolanii
probabil ca unii dintre noi vom ajunge si in rai dar nu stiu pe ce criterii vom fi selectati eu cred ca voi ajunge in rai n-am facut nici un rau nimanui
pickard
Postat pe 14 Februarie 2011 16:48
De la: pickard, la data 2011-02-14 16:48:56

eu tind sa cred ca aici pe pamant totul e un iad si ardem ca sobolanii
probabil ca unii dintre noi vom ajunge si in rai dar nu stiu pe ce criterii vom fi selectati eu cred ca voi ajunge in rai n-am facut nici un rau nimanui

mimi_ca29
Postat pe 14 Februarie 2011 16:53
De la: pickard, la data 2011-02-14 16:48:56...eu tind sa cred ca aici pe pamant totul e un iad si ardem ca sobolanii

eu zic ca aici si acum pendulam intre iad si rai, si asta in functie de cum ne traim viata

totul depinde doar de noi daca suntem fericiti si suntem capabili sa traim in rai sau nu

battleofwits
Postat pe 14 Februarie 2011 17:04
contesina
Postat pe 14 Februarie 2011 17:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat, va rog!!! Nu vreau sa va plictisesc... 12 De la: kudika172385 31 Mai 2010 09:44
Fosta iubita .. subiect inca 8 De la: kudika_595 16 Februarie 2016 11:55
a insela 24 De la: gb_byenkutza 7 Iunie 2010 18:58
ce faceti cand aflati ca el are o sotie? 55 De la: joana_rise 5 Februarie 2009 17:06
strigat de ajutor!! 18 De la: kudika_13773 13 August 2012 10:10