Setari Cookie-uri

666- mai reprezinta si PROVOCAREA SCHIMBARII/REVOLUTIA SPIRITUALA

[
daca imi spui si cati dintre ei erau si masoni, am raspuns la o parte din intrebare.

pentru ceilalti iti spun asa, daca imi demonstrezi ca au ajuns si la mantuirea sufletului, eu nu mai zic nimic ![/quote]

din nou acea teorie a conspiratiei privind francmasoneria, hai sa iti spun o treaba oricine poate fi mason, mai putin femeile, dar pe viitor nu se stie, asa ca mai lasa cartile bisericesti, acestia sunt oameni de stiinta filosofi, care au ramas in istorie prin ceea ce au facut sau au gandit. Si ca sa nu o mai lungesc , poti spune ce vrei si veni cu cate argumente vrei, parerea tot nu o sa mi-o schimb deci:
- nu cred in Rai iad, nu cred in preoti si in ce rostesc ei, si imi traiesc viata asa cum vreau eu si cum consider eu ca este bine
visan_georgiana
Postat pe 17 Februarie 2011 15:54
De la: TIGRA, la data 2011-02-17 15:54:30[
daca imi spui si cati dintre ei erau si masoni, am raspuns la o parte din intrebare.

pentru ceilalti iti spun asa, daca imi demonstrezi ca au ajuns si la mantuirea sufletului, eu nu mai zic nimic !

din nou acea teorie a conspiratiei privind francmasoneria, hai sa iti spun o treaba oricine poate fi mason, mai putin femeile, dar pe viitor nu se stie, asa ca mai lasa cartile bisericesti, acestia sunt oameni de stiinta filosofi, care au ramas in istorie prin ceea ce au facut sau au gandit. Si ca sa nu o mai lungesc , poti spune ce vrei si veni cu cate argumente vrei, parerea tot nu o sa mi-o schimb deci:
- nu cred in Rai iad, nu cred in preoti si in ce rostesc ei, si imi traiesc viata asa cum vreau eu si cum consider eu ca este bine[/quote]

NA! Ca ni s-a mai alaturat cineva. Deocamdata, scorul e egal..sunt sigura ca mai sunt , dar le e teama sa posteze , sa nu fie huliti. Parerile sunt impartite, nu am ajuns la nici o concluzie.
mimi_ca29
Postat pe 17 Februarie 2011 16:01
De la: contesina, la data 2011-02-17 15:39:30
am trait multe experiente de genul asta !!! numai ca mai tarziu am inteles ca nu erau deloc de la Dumnezeu, ci de la jupan

durerea, raul, poate fi de multe ori cel mai bun lucru care ti s antamplat, chiar daca pe moment nu vezi, cu trecerea anilor, se ntampla una alta, si ti dai seama ca raul trebuia sa se ntample ca sa devii o persoana "mai buna" sa vezi lumea putin mai altfel, mai bine pentru tine...si zambesti usor gandindu te la cat de naiv, inflacarat sau copilaros ai fost, dar stii ca trebuia sa se ntample ceea ce s antamplat ca sa ajungi unde ai ajuns acum ... tough love. primesti o palma, dar fara palma aia nu te ai trezi.

de ex poate cineva si pierde slujba, si gaseste ceva mult mai bun, daca nu ar fi pierdut o, poate n ar fi ajuns niciodata la un lucru mai bun, la un cuplu le moare copilul, ea nu l mai poate privi n ochi niciodata pe el, ii aduce aminte de tragedia care li s antamplat, undeva ii poarta pica, el e vinovatul, se despart. in nici un an , intalneste pe cineva care o face sa simta ca traieste din nou, arde ,simte cum nu a crezut niciodata ca poate simti.

nu exista raul absolut, cum nu exista nici binele absolut. De asta , daca exista Dumnezeu, si eu simt ca exista, iti va da semne, bune si rele, alegerea va fi mereu a ta. Unii numesc asta coincidenta, eu nu cred in coincidente. totul se ntampla cu un scop. pe unde o iei, daca ai curajul sa o iei pe calea care ti se arata, daca nu, regretele le porti cu tine n mormant, parca asa se zicea. de asta probabil, nu e bine sa ai regrete. de asta constiinta ta va fi judecatorul tau suprem, daca nu ti poti ierta ceva...nu vad un "iad" mai crancen decat asta.
rockk
Postat pe 17 Februarie 2011 16:04
De la: TIGRA, la data 2011-02-17 15:03:15sa nu amestecam lucrurile....sa nu cadem in capcana acelui mult vehiculat "liber arbitru".

de fapt liber arbitru inseamna mult mai mult, in orice alegere pe care o faci in viata se manifesta liberul arbitru, asa ca mai lasa cartile bisericesti si citeste ceva pertinent

Calea catre mantuirea sufletului se face numai in cuvantul lui Iisus Hristos, pentru ca El de aia a venit!
Unde invata Hristos sa facem dupa capul nostru ?

Pt mine Dumnezeu este ceea ce este mai bun in fiecare dintre noi si atat, nu este o entitate supranaturala, un batran cu barba, nu cred in viata dupa moarte, totusi teoria reincarnarii mi se pare mai plauzibila, nu cred in Rai si Iad astea sunt niste gaselnite inventate ca sa manipuleze prostimea

Nu te lasa inselata ca daca nu ai facut azi rau cuiva, nu ai pacatuit deloc ! Mare capcana ! Ca pacatul se face si cu gandul si cu cugetul, nu numai cu fapta! Cand vei accepta ca in fiecare secunda incalci poruncile lui Dumnezeu, abia atunci poti spune ca esti la capatul drumului catre mantuire.

important este sa nu fiu nevoita sa imi incalc principiile mele

Sa fie foarte clar, calea catre mantuire nu-i calea cea usoara, nu-i poarta cea mare, ci dimpotriva, e poarta cea ingusta !
Nu judec pe nimeni ! Ca sunt constienta ce greu este ! Aveti idee ce inseamna "sa-ti duci crucea" ?

chestia asta cu mantuirea e o alta abureala, daca Dumnezeu exista ca entitate si reprezinta binele absolut. de ce sunt copii mici bolnavi de cancer, aia ce pacate au, si apropos oamenii de stiinta adevarati sunt in mare parte atei, si daca cumva recurg la credinta si biblie o folosesc mai mult ca pe un placebo[/quote]

Spune clar in Biblie, ca Dumnezeu pentru pacatele parintilor pedepseste fiii pana la al patrulea neam.
Si apoi, draga mea, Dumnezeu nu face lucrurile ca omul, la intamplare ! Absolut totul este cu un scop precis ! Si modul de actiune al lui Dumnezeu este clar si metodic, totul intamplandu-se la timpul potrivit.
Si apoi poti tu spune, cu toti medicii (care si in ziua de azi bajbaie si habar n-au care sunt cauzele aparitiei cancerului !), copilul ala care patimeste boala grea, poti spune tu ca prin chinul lui nu salveaza sufletele strabunilor lui ?! Stim noi care-i planul lui Dumnezeu?
Oamenii de stiinta sunt atei pentru ca sunt foarte mandrii !
Einstei, a fost ateu convins toata viata, iar la batrante a ajuns la concluzia ca Dumnezeu exista de fapt !
Si am sa-ti mai spun ceva si stiu ca vei fi contrariata : nimic din ceea ce a descoperit si a creat bun omul nu este de nicaieri, totul a fost din vrerea lui Dumnezeu si totul dat de El. Pentru ca nu exista intamplare ! Dumnezeu e atotputernic si omniprezent.
contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 16:07
Spune clar in Biblie, ca Dumnezeu pentru pacatele parintilor pedepseste fiii pana la al patrulea neam.
Si apoi, draga mea, Dumnezeu nu face lucrurile ca omul, la intamplare ! Absolut totul este cu un scop precis ! Si modul de actiune al lui Dumnezeu este clar si metodic, totul intamplandu-se la timpul potrivit.
Si apoi poti tu spune, cu toti medicii (care si in ziua de azi bajbaie si habar n-au care sunt cauzele aparitiei cancerului !), copilul ala care patimeste boala grea, poti spune tu ca prin chinul lui nu salveaza sufletele strabunilor lui ?! Stim noi care-i planul lui Dumnezeu?
Einstei, a fost ateu convins toata viata, iar la batrante a ajuns la concluzia ca Dumnezeu exista de fapt !
Si am sa-ti mai spun ceva si stiu ca vei fi contrariata : nimic din ceea ce a descoperit si a creat bun omul nu este de nicaieri, totul a fost din vrerea lui Dumnezeu si totul dat de El. Pentru ca nu exista intamplare ! Dumnezeu e atotputernic si omniprezent.
[/quote]

draga mea ramai cu biblia si lasa ca eu o sa ard in flacarile iadului, si nu mai sta atat pe net ca net-ul este arma diavolului
visan_georgiana
Postat pe 17 Februarie 2011 16:13
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-17 16:01:44

pentru ceilalti iti spun asa, daca imi demonstrezi ca au ajuns si la mantuirea sufletului, eu nu mai zic nimic !

- nu cred in Rai iad, nu cred in preoti si in ce rostesc ei, si imi traiesc viata asa cum vreau eu si cum consider eu ca este bine

NA! Ca ni s-a mai alaturat cineva. Deocamdata, scorul e egal..sunt sigura ca mai sunt , dar le e teama sa posteze , sa nu fie huliti. Parerile sunt impartite, nu am ajuns la nici o concluzie. [/quote]

mimisor, esti ca un taifun !
si eu care credeam de mine ca sunt impulsiva !
contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 16:14
De la: TIGRA, la data 2011-02-17 16:13:41Spune clar in Biblie, ca Dumnezeu pentru pacatele parintilor pedepseste fiii pana la al patrulea neam.

draga mea ramai cu biblia si lasa ca eu o sa ard in flacarile iadului, si nu mai sta atat pe net ca net-ul este arma diavolului [/quote]

credeam ca avem dreptul sa ne spunem fiecare parerea...chestia e urmatoarea, ca s-ar putea sa fim vecine de cazan !
contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 16:19
De la: TIGRA, la data 2011-02-17 15:54:30...nu cred in Rai iad, nu cred in preoti si in ce rostesc ei, si imi traiesc viata asa cum vreau eu si cum consider eu ca este bine...

e pacat sa nu te poti bucura de avantajul pe care ti-l ofera religia
insa e de inteles atitudinea ta, mai ales daca esti la nivelul in care vezi religia si dumnezeu doar din perspectiva crestina ...

eu sunt genul analitic si autosuficient, stiu cat de urat pot sa sune cuvintele din gura "biserici crestine", insa daca vei depune putin efort sa vezi divinitatea si din alt punct de vedere ... poate vei avea norocul sa gasesti o cale care sa ti se potriveasca ...

battleofwits
Postat pe 17 Februarie 2011 16:19
De la: rockk, la data 2011-02-17 16:04:41
De la: contesina, la data 2011-02-17 15:39:30
am trait multe experiente de genul asta !!! numai ca mai tarziu am inteles ca nu erau deloc de la Dumnezeu, ci de la jupan

durerea, raul, poate fi de multe ori cel mai bun lucru care ti s antamplat, chiar daca pe moment nu vezi, cu trecerea anilor, se ntampla una alta, si ti dai seama ca raul trebuia sa se ntample ca sa devii o persoana "mai buna" sa vezi lumea putin mai altfel, mai bine pentru tine...si zambesti usor gandindu te la cat de naiv, inflacarat sau copilaros ai fost, dar stii ca trebuia sa se ntample ceea ce s antamplat ca sa ajungi unde ai ajuns acum ... tough love. primesti o palma, dar fara palma aia nu te ai trezi.

de ex poate cineva si pierde slujba, si gaseste ceva mult mai bun, daca nu ar fi pierdut o, poate n ar fi ajuns niciodata la un lucru mai bun, la un cuplu le moare copilul, ea nu l mai poate privi n ochi niciodata pe el, ii aduce aminte de tragedia care li s antamplat, undeva ii poarta pica, el e vinovatul, se despart. in nici un an , intalneste pe cineva care o face sa simta ca traieste din nou, arde ,simte cum nu a crezut niciodata ca poate simti.

nu exista raul absolut, cum nu exista nici binele absolut. De asta , daca exista Dumnezeu, si eu simt ca exista, iti va da semne, bune si rele, alegerea va fi mereu a ta. Unii numesc asta coincidenta, eu nu cred in coincidente. totul se ntampla cu un scop. pe unde o iei, daca ai curajul sa o iei pe calea care ti se arata, daca nu, regretele le porti cu tine n mormant, parca asa se zicea. de asta probabil, nu e bine sa ai regrete. de asta constiinta ta va fi judecatorul tau suprem, daca nu ti poti ierta ceva...nu vad un "iad" mai crancen decat asta.

Rockky, recunosc , am citit mai mult "printre randuri"dar am inteles ce ai spus. Intr-un fel sunt de acord. Sa luam ( ca exemplu) doua persoane de aceeasi varsta. Prima a trecut ca gasca prin apa, pana la varsta de 35 de ani, iar cea de a doua a trait multe experiente negative. Cine crezi ca valoreaza mai mult? Iti spun eu..prima nici nu stie pe ce lume traieste, chiar daca are vreo doua facultati si un job bun. Experienta de viata conteaza foarte mult, chiar daca platim atat de scump pt a o dobandi. Si inca ceva..castigam experienta de viata, dar de cele mai multe ori ne "pietrificam" pe interior.
mimi_ca29
Postat pe 17 Februarie 2011 16:22
eu sunt genul analitic si autosuficient, stiu cat de urat pot sa sune cuvintele din gura "biserici crestine", insa daca vei depune putin efort sa vezi divinitatea si din alt punct de vedere ... poate vei avea norocul sa gasesti o cale care sa ti se potriveasca ...

eu vad divinitatea in tot ceea ce este mai bun si frumos din noi, eu asa o percep, dar nu imi plac oamenii care se dau extrem de evlaviosi si dau citate din Biblie, iar in viata lor fac numai rau
visan_georgiana
Postat pe 17 Februarie 2011 16:27
De la: TIGRA, la data 2011-02-17 16:27:44
eu vad divinitatea in tot ceea ce este mai bun si frumos din noi, eu asa o percep, dar nu imi plac oamenii care se dau extrem de evlaviosi si dau citate din Biblie, iar in viata lor fac numai rau

dar si ceea ce e rau si urat ...tot de divinitate tine,
ca doar nu ne-a facut dupa modelul din cosmopolitan
battleofwits
Postat pe 17 Februarie 2011 16:29
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-17 16:01:44

NA! Ca ni s-a mai alaturat cineva. Deocamdata, scorul e egal..sunt sigura ca mai sunt , dar le e teama sa posteze , sa nu fie huliti. Parerile sunt impartite, nu am ajuns la nici o concluzie. [/quote]

chiar este o conspiratiei a francmasoneriei, ei chiar conduc lumea din umbra, chiar urasc orice credinta si pe crestini, si chiar multi oameni celebrii, incepand cu oameni de stiinta, fizicieni, matematicieni, actori, mizicieni au fost masoni....
nu ma laud, dar cunosc un mason mai micut si stiu ce le poate mintea, crede-ma...e super bogat, ca-l ajuta fratii...
dar nu ma agit, am alte treburi....
contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 16:31
De la: contesina, la data 2011-02-17 16:14:20

Da, am si o doza de impulsivitate..e din cauza blestematului de orgoliu. Ma lupt cu el in fiecare zi E ca un amant imi face rau dar..si BINE!
mimi_ca29
Postat pe 17 Februarie 2011 16:31
De la: battleofwits, la data 2011-02-17 16:29:47

visan_georgiana
Postat pe 17 Februarie 2011 16:32
De la: contesina, la data 2011-02-17 16:31:51...chiar este o conspiratiei a francmasoneriei, ei chiar conduc lumea din umbra, chiar urasc orice credinta si pe crestini, si chiar multi oameni celebrii, incepand cu oameni de stiinta, fizicieni, matematicieni, actori, mizicieni au fost masoni....
nu ma laud, dar cunosc un mason mai micut si stiu ce le poate mintea, crede-ma...e super bogat, ca-l ajuta fratii...

habar nu am ce fac masonii, insa lor le datoram unirea de pe timpul lui cuza
iar al doilea lucru care mi-a placut la ei, e ca sa inscris florian pitis la ei

PS. exista loja si pentru femei
battleofwits
Postat pe 17 Februarie 2011 16:34
De la: TIGRA, la data 2011-02-17 16:27:44eu sunt genul analitic si autosuficient, stiu cat de urat pot sa sune cuvintele din gura "biserici crestine", insa daca vei depune putin efort sa vezi divinitatea si din alt punct de vedere ... poate vei avea norocul sa gasesti o cale care sa ti se potriveasca ...

ce treaba ai cu ipocritii si fatarnicii ?? lasa-i in plata lui Dumnezeu !
eu altceva am vrut sa-ti transmit ! intra in profunzime, nu te multumi cu o particica ! mai in miezul lucrurilor...si restul o sa vina...
contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 16:41

raul si uratul nu vin de la Dumnezeu...
contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 16:44
De la: battleofwits, la data 2011-02-17 16:34:53
De la: contesina, la data 2011-02-17 16:31:51...chiar este o conspiratiei a francmasoneriei, ei chiar conduc lumea din umbra, chiar urasc orice credinta si pe crestini, si chiar multi oameni celebrii, incepand cu oameni de stiinta, fizicieni, matematicieni, actori, mizicieni au fost masoni....

habar nu am ce fac masonii, insa lor le datoram unirea de pe timpul lui cuza
iar al doilea lucru care mi-a placut la ei, e ca sa inscris florian pitis la ei

PS. exista loja si pentru femei

oameni fara inima si fara credinta ! singurul lor scop de a exista e banul si puterea !
mi-a placut la nebunie "motul" Pitis, dar ca prestatie artistica.....in rest, nu cunosc intunecimile sufletului lui si nici nu-mi doresc...
contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 16:46
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-17 16:31:58
De la: contesina, la data 2011-02-17 16:14:20

Da, am si o doza de impulsivitate..e din cauza blestematului de orgoliu. Ma lupt cu el in fiecare zi E ca un amant imi face rau dar..si BINE!

contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 16:57
De la: contesina, la data 2011-02-17 16:44:00

raul si uratul sunt notiuni create de mintea omului (de ego),
in realitate nu exista rau sau frumos, totul este perfect asa cum e,
din cauza asta eu nu sunt de acord cu dualismul bisericii crestine "bine vs rau"
battleofwits
Postat pe 17 Februarie 2011 17:25
De la: battleofwits, la data 2011-02-17 17:25:21
dar si ceea ce e rau si urat ...tot de divinitate tine

eu nu m-am referit la cuvintele in sine,
ci la ce crede fiecare ca e rau sau urat...
de ex. daca enumar un sir de elemente urate sau rele, iti garantez ca sunt creatii ale divinitatii in aceeasi masura in care sunt si lucrurile pe care noi le consideram frumoase si bune
battleofwits
Postat pe 17 Februarie 2011 17:31
Mr. Muscle..pe bune, ma doare capu de cand te citesc si incerc sa-mi dau seama de cum gandesti tu in leg. cu acest subiect. Crezi sau nu crezi? Cum percepi tu pe D-zeu? Care e parerea ta despre cum a aparut viata pe Terra? Te lasi condus de Ego sau nu? Iti doresti "lux spiritual"? Daca da, pt ce ai nevoie de el? Si nu ma lua cu cuvinte mari si fara sens; raspunde clar si la obiect( daca doresti sa o faci).
mimi_ca29
Postat pe 17 Februarie 2011 17:33
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-17 17:33:44Mr. Muscle..pe bune, ma doare capu de cand te citesc si incerc sa-mi dau seama de cum gandesti tu in leg. cu acest subiect. Crezi sau nu crezi? Cum percepi tu pe D-zeu? Care e parerea ta despre cum a aparut viata pe Terra? Te lasi condus de Ego sau nu? Iti doresti "lux spiritual"? Daca da, pt ce ai nevoie de el? Si nu ma lua cu cuvinte mari si fara sens; raspunde clar si la obiect( daca doresti sa o faci).

te doare capul pentru ca ai o idee preconceputa pe subiectul asta, iar din pacate pot sa fac pariu ca ideea pe care o ai este formata in copilarie

ca idee, eu pana acum 3 ani eram ateu convins, de fapt ca si majoritatea uram ipocrizia bisericii, insa acum le inteleg desi consider ca sunt si crestini care pot oferi o cale catre divinitate mai serioasa decat cea cu povestile din biblie
apropo, povestile din biblie sunt doar parabole pentru a intelege divinitatea, insa ele au fost create acum 2000 de ani, iar de atunci pana acum omul s-a mai dezvoltat intelectual, si din cauza asta sunt greu de digerat (pentru oamenii logici) insa daca iti dai silinta sa intelegi ce vor sa spuna, o sa ai o mare surpriza
battleofwits
Postat pe 17 Februarie 2011 17:45
De la: battleofwits, la data 2011-02-17 17:45:48
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-17 17:33:44Mr. Muscle..pe bune, ma doare capu de cand te citesc si incerc sa-mi dau seama de cum gandesti tu in leg. cu acest subiect. Crezi sau nu crezi? Cum percepi tu pe D-zeu? Care e parerea ta despre cum a aparut viata pe Terra? Te lasi condus de Ego sau nu? Iti doresti "lux spiritual"? Daca da, pt ce ai nevoie de el? Si nu ma lua cu cuvinte mari si fara sens; raspunde clar si la obiect( daca doresti sa o faci).

te doare capul pentru ca ai o idee preconceputa pe subiectul asta, iar din pacate pot sa fac pariu ca ideea pe care o ai este formata in copilarie

ca idee, eu pana acum 3 ani eram ateu convins, de fapt ca si majoritatea uram ipocrizia bisericii, insa acum le inteleg desi consider ca sunt si crestini care pot oferi o cale catre divinitate mai serioasa decat cea cu povestile din biblie
apropo, povestile din biblie sunt doar parabole pentru a intelege divinitatea, insa ele au fost create acum 2000 de ani, iar de atunci pana acum omul s-a mai dezvoltat intelectual, si din cauza asta sunt greu de digerat (pentru oamenii logici) insa daca iti dai silinta sa intelegi ce vor sa spuna, o sa ai o mare surpriza

stai linistit ca nici acum 2000 de ani nu intelegeau mare lucru...voiau cu logica sa-L priceapa pe Dumnezeu ! numai cu logica, iar cu sufletul, ba ! Absolul valabil si in zilele noastre ! Cu mintea se intelege limitat, adevarul se simte cu inima, este la un cu totul alt nivel decat cel al ratiunii, mintii, logicii !
Asta se atinge prin rugaciune, post si pocainta.Si se atinge treptat, dupa nevointa si puterea fiecaruia, asa cum iti daruieste Dumnezeu.
contesina
Postat pe 17 Februarie 2011 18:46

- nu cred in Rai iad, nu cred in preoti si in ce rostesc ei, si imi traiesc viata asa cum vreau eu si cum consider eu ca este bine[/quote] ai grija la consecinte tigruto
lilu_67
Postat pe 17 Februarie 2011 18:49
De la: battleofwits, la data 2011-02-17 17:25:21
De la: contesina, la data 2011-02-17 16:44:00

raul si uratul sunt notiuni create de mintea omului (de ego),
in realitate nu exista rau sau frumos, totul este perfect asa cum e,
din cauza asta eu nu sunt de acord cu dualismul bisericii crestine "bine vs rau"
pai cine o sa-i mai conduca pe nesiguri pe credinta lor,sint uni carora le place sa fie condusi,de ce sa-si asume responsabilitatea actiunilor lor
lilu_67
Postat pe 17 Februarie 2011 19:02
De la: contesina, la data 2011-02-17 18:46:05
stai linistit ca nici acum 2000 de ani nu intelegeau mare lucru...voiau cu logica sa-L priceapa pe Dumnezeu ! numai cu logica, iar cu sufletul, ba ! Absolul valabil si in zilele noastre ! Cu mintea se intelege limitat, adevarul se simte cu inima, este la un cu totul alt nivel decat cel al ratiunii, mintii, logicii !
Asta se atinge prin rugaciune, post si pocainta.Si se atinge treptat, dupa nevointa si puterea fiecaruia, asa cum iti daruieste Dumnezeu.

normal ca nu prin logica se ajunge la divinitate,
insa suntem dominati de logica, de ego si pentru a putea depasi acest prag avem nevoie de un impuls, nu de a ajunge direct la dumnezeu, ci macar de a vedea drumul ... pentru asta s-au creat povestile, parabolele, biblia, etc... de fapt uneltele religiei pana la urma tot ce este fizic si palpabil sunt doar creatii ale omului pentru a transmite mai departe "informatia"
battleofwits
Postat pe 17 Februarie 2011 19:03
na ca iarasi v-am pornit pe toti
lilu_67
Postat pe 17 Februarie 2011 19:06
De la: kudika355503, la data 2011-02-17 19:02:57... pai cine o sa-i mai conduca pe nesiguri pe credinta lor,sint uni carora le place sa fie condusi,de ce sa-si asume responsabilitatea actiunilor lor

din pacate astia sunt "carne de tun" ... unii chiar la propriu, cum sunt cei care poarta razboaie
battleofwits
Postat pe 17 Februarie 2011 19:07
De la: TIGRA, la data 2011-02-17 16:13:41Spune clar in Biblie, ca Dumnezeu pentru pacatele parintilor pedepseste fiii pana la al patrulea neam.

...net-ul este arma diavolului [/quote]

... in trufia ta, sa stii ca ai mare dreptate...si tind sa cred ca e una din cele mai puternice cunoscute pana acum...iti dai deama...atatea suflete...doar la un clic distanta!

(buna seara)
kudika195501
Postat pe 17 Februarie 2011 19:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutati-ma 35 De la: kudika053420 31 August 2009 07:54
am nevoie de un sfat 17 De la: kinki1 10 Decembrie 2010 11:04
Ce ar trebui sa-ti spun acum…? 14 De la: Eva32 19 Octombrie 2011 00:02
cresterea rapida a parului 2 De la: luchianramona 2 Septembrie 2010 15:12
negi genitali 2 De la: botez 4 Iulie 2010 13:01