Mai multe
De la: battleofwits, la data 2011-02-22 18:16:02De la: contesina, la data 2011-02-22 09:15:03vizionati filmul "Ingerul digital" (se gaseste pe net)........ hi,hi,hi...esti plin de prejudecati, dragul meu....ai vazut doua icoane si ai fugit....patrunzi in profunzimea lucrurilor, deschide-ti mintea si inima.......oricum, nu esti in drept sa-ti dai cu parerea, pentru ca nu ai vazut pana la capat....
|
||
|
contesina Postat pe 22 Februarie 2011 20:42 |
||
|---|---|---|
De la: rockk, la data 2011-02-22 17:43:36ok, m am hotarat sa va fac un dar. ma bucur pentru darul tau.....am sa ma uit pana la capat, promit .... |
||
|
contesina Postat pe 22 Februarie 2011 20:44 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-22 20:42:09hi,hi,hi...esti plin de prejudecati, dragul meu....ai vazut doua icoane si ai fugit....patrunzi in profunzimea lucrurilor, deschide-ti mintea si inima.......oricum, nu esti in drept sa-ti dai cu parerea, pentru ca nu ai vazut pana la capat.... asta asa e, recunosc insa timpul meu e prea pretios, si nu vreau sa-l irosesc aiurea ... iar prejudecatile si cliseele ma ajuta sa nu imi irosesc timpul cu "balari" eu nu mi-am dat cu parerea despre subiectul documentarului (desi e previzibil, ceva de genul "drac=card"), insa daca sursa nu o consider de incredere, nici nu o pot lua in seama |
||
|
|
||
|
battleofwits Postat pe 22 Februarie 2011 20:48 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-22 20:48:50De la: contesina, la data 2011-02-22 20:42:09hi,hi,hi...esti plin de prejudecati, dragul meu....ai vazut doua icoane si ai fugit....patrunzi in profunzimea lucrurilor, deschide-ti mintea si inima.......oricum, nu esti in drept sa-ti dai cu parerea, pentru ca nu ai vazut pana la capat.... arata multe aspecte ale politicii mondiale, ale vietii sociale si este sustinut si stiintific...cei care au facut documentarul sunt sarbi.....e de vazut, zic eu...ai la ce te gandi dupa aia, crede-ma ! ti-as mai spune de cateva filme....dar ma mai gandesc....
|
||
|
contesina Postat pe 22 Februarie 2011 21:01 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-22 21:01:47 daca vrei iti pot face cunostinta cu cativa amici ..."conspirationisti" sincer, ma bufneste rasul cand vad oameni care incearca sa schimbe lumea insa nu sunt in stare sa se schimbe pe ei insisi - intr-un fel e normal asta, e mult mai usor sa schimbi lumea din cauza asta nu-mi bat capul cu conspiratii
|
||
|
battleofwits Postat pe 22 Februarie 2011 21:04 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-22 21:04:32De la: contesina, la data 2011-02-22 21:01:47 nu-ti bate capul cu nimic, dragalasule, ca sa nu faci buba ........
|
||
|
contesina Postat pe 22 Februarie 2011 21:34 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-22 21:34:56pai nu are cum sa-si bata capul cu ceva ce n-are....sau ma rog, este doar pe post de capac, sa nu-i ploua in gat....De la: battleofwits, la data 2011-02-22 21:04:32De la: contesina, la data 2011-02-22 21:01:47 si asta este foarte tare pt cei ce vor sa vada inca o adevarata conspiratie la nivel mondial: http://video.google.ro/videoplay?docid=6592355148420454993# |
||
|
4Life Postat pe 22 Februarie 2011 21:49 |
||
De la: 4Life, la data 2011-02-22 21:49:12...si asta este foarte tare pt cei ce vor sa vada inca o adevarata conspiratie la nivel mondial.../quote] |
||
|
battleofwits Postat pe 22 Februarie 2011 21:58 |
||
|
biblia a fost scrisca acum mii de ani, e o carte superba, in sensul ca sunt mii de povestioare intr adevar inteligente cu multe invataturi care dezvaluie NATURA UMANA , insa trebuie sa tii cont ca a fost adresata oamenilor acelor vremuri si probabil, daca intr adevar exista ...oameni iluminati, sa zic asa, si de ce n ar exista... care au scris o sau a existat o forta divina, acea forta divina trebuia sa le o redacteze intr o forma inteligibila oamenilor acelor vremuri. degeaba li se zicea ca materia e formata din atomi, atomic care, si aici e ironic, e format dintr un nucleu si electroni care se nvart in jur ca niste planete in jurul soarelui, iar ACESTI ATOMI sunt 99% vid, nucleul nu constituie aproape nici 0,01 la suta din MASA totala a acestuia. atunci ce esti materia, cum poate fi solida materia, cum poate avea bariere bine definite...cum sa fi redactat adevarul ZIlelor noastre in biblie? biblia e un ghid al naturii umane, insa e al naibii de prost redactate cand vine vorba de creatie, si Creator. in afara de o singura linie, desi nu l stiu cita, ceva de genu: DUmnezeu A VRUT SA FIE< si a fost. perfect adevarat, si acceptate de TOTI oamenii de stiinta a zilelor noastra, fenomenul numindu se BIG BANG. totul, din nimic, intr o unitate de timp Planckt. si pt ca azi sunt inspirat, si imi place subiectul, pacat ca mai nimeni nu vb despre ea, ci se rezuma la emoticonisme de 2 bani si misto uri de 3 ... Acum nici 100 de ani credeam ca suntem facuti din atomi. Atomi, care sunt compusi dintr-un nucleu, si electroni. Nucleul unui atom e atat de mic, cat o minge de tenis pe un stadion. De fapt 99,9% dintr un atom, e vid. Atunci, ce ne facem pe noi sa fim noi, sa avem o forma definita, materia sa aibe o forma definita. Daca ati auzit de LHC colider din SUediA, IN 2008 A fost marele experiment, cand lumea se panica, va se vo crea gauri negre, bla bla, etc. de fapt ei incercau sa reproduca primele momente ale big bang ului, pentru a gasi particula HIGGS despre care se crede ca e purtatoarea fortei care de fapt tine totul impreuna. Cum fac asta, simplu, prin coliziunea a doi atomi, in urma caruia , ca orice materie ca e lovita puternic, se sfarma in alte chestii mai MICI. bine nteles , au esuat, prima data a fost o explozie intr o parte a traseului tevii, la stiri au zis doar " it failed, we didnt found it" n a fost nici zumzet cum ca a fost o explozie, probabil sa nu creeze panica, acuma se stie, e pe fata, nici un secret, und etaliu omis. nici nu conteAZA. ideea e ca, realitatea e o iluzie acum. nu stim cum reuseste materia sa fie definita, sa aibe hotare, linii, banuim ca e o particula, acolo undeva, am construit un aparat de 20 miliarde de dolare, CERN... probabile chivalentul piramedilor din zilele noastre, ca sa aflam cel mai elementar lucru, din ce suntem facuti si ce este realitatea pe careo percepem si nici acum nu o intelegem. cum sa nu crezi intr un creator cand insasi stiinta iti spune CA TOTUL A APARUT DIN NIMIC, si mai mult, sa creezi ceva din nimic e posibil din punct de vedere fizic, mecanic. suntem facuti din atomi, daca te uiti adanc in atomi, vei gasi mici particule care sunt tinute impreuna de forte invizibile (inca necunoscute) intr un ocEAN DE Vid (99% intr u n ATOMIC E vid, gol), daca te uiti si mai adnac, ne dam seama ca totul e facut din mici pachete de energie, quark-uri care NU AU MARIME, doar masa. n are sens, dar e asa. Totul , nascut intr o 10la puterea 20 a fractiune dintr o secunda, cred ca se numeste timp planck, o unitate de timp planck, era comparata cu toate secundele care au trecut de can exista universul,.13,7 miliarde de ani. un numar absolut inimaginabil. energia se raceste, in acest timp incredibil de scurt, e ..trasa printr o forta denumita Higgs, care nici acum nu a fost descoperita,(pentru a da forma DEFINITA materiei), se organizeaza in clustere, si formeaza chestia pe care o numim materie. Materia are un opus, antimaterie (e demonstrat, gasit, e video pe youtube cu coliziunea dintre atomi de materie si antimaterie, VIZIBIL CU OCHIUL LIBER, ATAT de puternica e explozia, practic vezi explozia dintre atomi cu ochiul liber...personal mis e pare incredibil), dar marea parte din aceasta antimaterie a disparut demult, altfel n am exista pt ca o neutralizeaza pe echivalentul ei , materia din care suntem facuti toti. (materie care constituie doar 7% din tot universul vizibil, restul fiind denumit dark matter, si n o putem detecta..convenabil). Construim acceleratoare de particule de miliarde de dolari incercand sa recream, la scara infima, primele momente ale big bang ului doar pentru a intelege, macar putin, cum si de ce toate astea, noi, s au intamplat si poate, intr o zi sa gasim o solutie la intrebarile ELEMENTARE la care nu avem nici un raspuns ( din ce suntem facuti, ce e realitatea, de unde vine gravitatia si de e asa slaba, care sunt particulele purtatoare de restul fortelor, cun doar fotonii, part purt ale fortei electromagnetice, si mai sunt 3, f gravitationala, f nucleara slaba si ..puternica)... si toate astea ca sa intelegem doar LUCURILE De baza care ne fac pe noi sa fim aici. si atunci ma ntreb, toate cele de mai sus, nu sunt echivalentul a ..." Si Dumnezeu a vrut lumina, si s-a facut lumina" .. a uui gand. TOTUL a aparut din nimic, e cea mai plauzibila explicatie pe care o avem in zilele noastre, si mai mult POSIBIL FIZIC SI matematic. in fine, sunt multe lucruri care parca arata spre un Creator, prea multe coincidente in univers, valori care daca nu ar fi exact cat is acum, totul s ar prabusi. totul e fix in univers, nimic nu e la nimereala. si asta stiintific vbind. totul in jurul nostru e incredibil de fascinant,daca avem ochi sa vedem si minte s o apreciem. Si de asta l iubesc pe Dumnezeu, pentru ca totul e incredibil in jurul tau daca faci un pas inapoi. Oamenii au stricat totul cu fenomenul numit societate si mai ales iadul numit sistem economic. |
||
|
rockk Postat pe 23 Februarie 2011 09:30 |
||
Draga Rockky, ma dor ochii ! - Fii tu dragut si zi-mi daca si in ce fel te influenteaza D-zeu. -Spune-mi daca intreg Universul e pe "pilot automat" -Crezi in fortele tale proprii sau apelezi la Divinitate sa-ti dea o mana de ajutor? -Crezi ca exista acolo sus cineva care te priveste, te studiaza, te analizeaza si schimba "mersul trenului" pt ca il rogi tu? -Crezi ca exista viata dupa moarte? - Crezi ca ai nevoie de "lux spiritual"( cum spunea cineva) sau traiesti doar pt a-ti fi bine in aceasta viata? Suficient!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 23 Februarie 2011 10:10 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-23 10:10:33 sunt curios care e raspunsul tau la intrebarile astea... nu de alta dar vad ca te framanta, desi nu-mi dau seama de ce, din moment ce tu nu crezi in "prostiile" astea
|
||
|
battleofwits Postat pe 23 Februarie 2011 10:18 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-23 10:18:05 Foarte simplu: imi place sa "ascult" cat mai multe pareri. |
||
|
mimi_ca29 Postat pe 23 Februarie 2011 10:41 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-23 10:41:07Foarte simplu: imi place sa "ascult" cat mai multe pareri. uitasem ca tu-ti formezi experienta din parerile altora ... succese
|
||
|
battleofwits Postat pe 23 Februarie 2011 10:48 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-23 10:48:12De la: mimi_ca29, la data 2011-02-23 10:41:07Foarte simplu: imi place sa "ascult" cat mai multe pareri. O mare parte din experienta, am capatat-o din trairi proprii, dar recunosc ca imi place sa vad cum gandesc altii. Sunt o baba curioasa, ce sa-i faci?
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 23 Februarie 2011 10:53 |
||
Rockky, e mai mult decat suficient! Interesant mod de a privi Divinitatea. Vezi, Mr. Muscle de ce pun eu intrebari? Pt ca fiecare persoana e unica, deci si modul de a gandi e original si interesant. Si ca sa fiu si mai generoasa in detalii, spun ca, pun astfel de intrebari pt ca imi place sa "cunosc"persoana cu care interactionez. Nu am nevoie de poze, ci doar de cuvinte.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 23 Februarie 2011 11:22 |
||
| Cred ca are sens ce spune Rockk.Si eu cred ca exista o forta divina mult superioara noua,forta care ne-a lasat liberul arbitru. Facem ce vrem,credem sau nu in aceasta forta,supartam consecintele.Noi oamenii ,poate ca nu realizam cat suntem de limitati.Am citit undeva ca,pe o scara de la 1 la 12 a inteligentelor in Univers,omul e abia pe locul 4.Pe locul 12,evident,Dumnezeu. | ||
|
marilyn37 Postat pe 23 Februarie 2011 11:31 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-23 11:22:05 cum sa nu tanti mimi pot eu sa zic ceva, e asa cum zici tu asa e
|
||
|
battleofwits Postat pe 23 Februarie 2011 11:36 |
||
Marilyn,locul 4 este super bine cotata fiinta umana .Suntem deosebiti ,foarte inteligenti nu degeaba suntem aroganti si abordam atat de des principii false...
|
||
|
Sibel_16 Postat pe 23 Februarie 2011 11:38 |
||
De la: Sibel_16, la data 2011-02-23 11:38:33 Marilyn,locul 4 este super bine cotata fiinta umana .Suntem deosebiti ,foarte inteligenti nu degeaba suntem aroganti si abordam atat de des principii false... Nu stiu,nu eu am facut clasamentul.Nu stiu care sunt celelalte inteligente,si ma refer in special la cele superioare noua. |
||
|
marilyn37 Postat pe 23 Februarie 2011 11:42 |
||
De la: marilyn37, la data 2011-02-23 11:31:02Cred ca are sens ce spune Rockk.Si eu cred ca exista o forta divina mult superioara noua,forta care ne-a lasat liberul arbitru. Facem ce vrem,credem sau nu in aceasta forta,supartam consecintele.Noi oamenii ,poate ca nu realizam cat suntem de limitati.Am citit undeva ca,pe o scara de la 1 la 12 a inteligentelor in Univers,omul e abia pe locul 4.Pe locul 12,evident,Dumnezeu. subscriu...si eu cred intr-o forta divina care ne ghideaza si ne sfatuieste de cand ne nastem pana murim...am putea-o numi constiinta superioara, la care suntem cu totii conectati... multi pierd conexiunea pe parcursul vietii, datorita urii, invidiei, geloziei, egoismului, avarismului, etcps. apropos de ce se intampla cu noi dupa moarte, nu pot decat sa va spun ca mama mea inainte de a muri, chiar cu 2 zile inainte, in coma profunda fiind, a zambit si a vorbit incontinuu cu parintii si tatal meu decedati...iar in momentul decesului, s-a inseninat la fata si a plecat cu zambetul pe buze
|
||
|
miss_darine Postat pe 23 Februarie 2011 11:43 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-02-23 11:43:28De la: marilyn37, la data 2011-02-23 11:31:02Cred ca are sens ce spune Rockk.Si eu cred ca exista o forta divina mult superioara noua,forta care ne-a lasat liberul arbitru. Facem ce vrem,credem sau nu in aceasta forta,supartam consecintele.Noi oamenii ,poate ca nu realizam cat suntem de limitati.Am citit undeva ca,pe o scara de la 1 la 12 a inteligentelor in Univers,omul e abia pe locul 4.Pe locul 12,evident,Dumnezeu. Ce se intampla cu noi dupa moarte, nu stiu,nimeni nu stie.Dar cred ca,Dumnezeu nu ne-a lasat intamplator,si daca exista EL ,sigur noi nu insemnam doar o existenta intamplatoare de cativa zeci de ani.Fie ca trecem intr-o alta dimensiune,fie ca vom invia intr-o zi,nu stiu,dar ceva trebuie sa fie. |
||
|
marilyn37 Postat pe 23 Februarie 2011 11:49 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-02-23 11:43:28De la: marilyn37, la data 2011-02-23 11:31:02Cred ca are sens ce spune Rockk.Si eu cred ca exista o forta divina mult superioara noua,forta care ne-a lasat liberul arbitru. Facem ce vrem,credem sau nu in aceasta forta,supartam consecintele.Noi oamenii ,poate ca nu realizam cat suntem de limitati.Am citit undeva ca,pe o scara de la 1 la 12 a inteligentelor in Univers,omul e abia pe locul 4.Pe locul 12,evident,Dumnezeu. Ma pufneste rasul cand scriu intrebarea asta dar ce sa-i faci...e curioasa baba Mimi Despre ce vorbea mama ta cu ei?
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 23 Februarie 2011 11:49 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-23 11:49:56 nu cred ca trebuie luat in deradere subiectul...pe mine chiar m-a marcat episodul...ce-ti pot spune este ca nu-si impartaseau retete
|
||
|
miss_darine Postat pe 23 Februarie 2011 11:55 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-02-23 11:55:26De la: mimi_ca29, la data 2011-02-23 11:49:56 Scuze, Darine( ma pufnea rasul de prostiile ce pot sa le debitez). Voiam sa stiu daca vorbeau despre ce s-a intmplat cand erau in viata sau vorbeau despre ce e Dincolo. Nu am vrut sa te supi
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 23 Februarie 2011 11:58 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-23 11:58:33 "stiam ca o sa fie bine" si " eram convinsa ca nu ma lasati singura"erau un laitmotiv al "discutiilor" ...si nu m-am suparat, ci doar am fost deranjata, pt ca este un subiect destul de delicat pt mine
|
||
|
miss_darine Postat pe 23 Februarie 2011 12:16 |
||
De la: marilyn37, la data 2011-02-23 11:42:09Normal ca nu tu ai facut clasamentulDe la: Sibel_16, la data 2011-02-23 11:38:33 Marilyn,locul 4 este super bine cotata fiinta umana .Suntem deosebiti ,foarte inteligenti nu degeaba suntem aroganti si abordam atat de des principii false...
|
||
|
Sibel_16 Postat pe 23 Februarie 2011 12:17 |
||
|
Fie ca trecem intr-o alta dimensiune,fie ca vom invia intr-o zi......................[/quote] si una si alta ....
|
||
|
contesina Postat pe 23 Februarie 2011 13:15 |
||
De la: Sibel_16, la data 2011-02-23 11:38:33 Marilyn,locul 4 este super bine cotata fiinta umana .Suntem deosebiti ,foarte inteligenti nu degeaba suntem aroganti si abordam atat de des principii false... cum ar fi ??? (ma refer la "principii false") |
||
|
contesina Postat pe 23 Februarie 2011 13:20 |
||
De la: marilyn37, la data 2011-02-23 11:49:43De la: miss_darine, la data 2011-02-23 11:43:28De la: marilyn37, la data 2011-02-23 11:31:02Cred ca are sens ce spune Rockk.Si eu cred ca exista o forta divina mult superioara noua,forta care ne-a lasat liberul arbitru. Facem ce vrem,credem sau nu in aceasta forta,supartam consecintele.Noi oamenii ,poate ca nu realizam cat suntem de limitati.Am citit undeva ca,pe o scara de la 1 la 12 a inteligentelor in Univers,omul e abia pe locul 4.Pe locul 12,evident,Dumnezeu. nimic nu este intamplator! totul e cum pentru un motiv anume pe care nu-l stim noi
|
||
|
pickard Postat pe 23 Februarie 2011 13:20 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-23 09:30:01biblia a fost scrisca acum mii de ani, e o carte superba, in sensul ca sunt mii de povestioare intr adevar inteligente cu multe invataturi care dezvaluie NATURA UMANA , insa trebuie sa tii cont ca a fost adresata oamenilor acelor vremuri si probabil, daca intr adevar exista ...oameni iluminati, sa zic asa, si de ce n ar exista... care au scris o sau a existat o forta divina, acea forta divina trebuia sa le o redacteze intr o forma inteligibila oamenilor acelor vremuri. degeaba li se zicea ca materia e formata din atomi, atomic care, si aici e ironic, e format dintr un nucleu si electroni care se nvart in jur ca niste planete in jurul soarelui, iar ACESTI ATOMI sunt 99% vid, nucleul nu constituie aproape nici 0,01 la suta din MASA totala a acestuia. atunci ce esti materia, cum poate fi solida materia, cum poate avea bariere bine definite...cum sa fi redactat adevarul ZIlelor noastre in biblie?bravo ma roackere,,si mie imi plac chestiile astea cu universul,,iar uni care hop prind si ei ptn din stiinta asta ,,gata cica uite domne ce inteligenti suntem gata zic nu exista dumnezeu domne hai sa ma fac si eu un ateu mik ,,ce sunt ei defapt ,,,niste super dezvoltati mintal
|
||
|
thadoogback Postat pe 23 Februarie 2011 13:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vreau un sfat...va rog mult. | 9 | De la: kudika_19413 29 Martie 2013 02:34 |
| care sunt motivele pentru care un barbat renunta la o femeie???? | 26 | De la: kudika081126 16 Aprilie 2010 00:36 |
| despre scuze patetice si necesitatea de a cunoaste adevarul (si altele) | 44 | De la: kudika076975 7 Martie 2010 14:17 |
|
|
||
| Am si eu nevoie de un sfat | 14 | De la: alfredodecurtofreco 10 Noiembrie 2010 15:21 |
| Iubitul ma minte | 40 | De la: misha79 23 Martie 2015 16:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.