Setari Cookie-uri

666- mai reprezinta si PROVOCAREA SCHIMBARII/REVOLUTIA SPIRITUALA

De la: vyoryca, la data 2011-03-05 20:22:42
Adevarul e numerele ce simbolizeaza "LUMINI CE ARD CONTINUU" sunt 6, 9, 6, 3, 6. Aceste numere reprezinta INCEPUTUL, SFARSITUL si ESENTA TIMPULUI ca 666 e considerat un Numar Magic In Antichitate.

condamni religia,
dar cochetezi cu magia numerelor

battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 20:32
De la: battleofwits, la data 2011-03-05 20:32:03
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 20:22:42
Adevarul e numerele ce simbolizeaza "LUMINI CE ARD CONTINUU" sunt 6, 9, 6, 3, 6. Aceste numere reprezinta INCEPUTUL, SFARSITUL si ESENTA TIMPULUI ca 666 e considerat un Numar Magic In Antichitate.

condamni religia,
dar cochetezi cu magia numerelor

...condamn manipularea prin religie, impiedicandu-ne accesul la adevarata spiritualitate...
...nu cochetez cu cifre e un manuscris de cercetare a credintei dacilor...iata o continuare...
o informatie bazata pe un ACROSTIH descoperit undeva în România... s-ar putea sa fie un vechi text grec care atribuie Dacilor paternitatea Rugaciunii 666, o descriu ca fiind Baza sistemului de ascensiune Spirituala a Initierii dacilor, textul respectiv dovedeste inca o data marele rafinament spiritual si ezoteric atins de geto-daci. Se pare ca "formula magica " era un mesaj direct adresat Creatorului.
Putem deslusi caracterele urmatoare (aveti semnificatia ezoterica) :
A*YRELIA- STRALUCITOARE
B*ENERIA -CURATA
S*YM FORO -MAREATA DOAMNA
S*YN DIO -SUNT CREDINCIOASA
S*YN ZE SASE- TRI SUNT CU TREI DE SASE
K*AI TETHI GATRI -DAR ATAT TE ROG
A*YRIS NONAM -CANDVA SA MA AJUTI
N*IASCHARIAN -SA RENASC
Dar citind pe vertical, primele litere apare ,,AB SSS K-AN" : ,,Cu 666, de ani" aceste fiind semnul la care se inchinau "cei intorsi la adevarata religie", semn ce se purta pe mana dreapta sau pe frunte.Uitati o explicatie data de Mitologia Dacilor

vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 20:39
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 20:39:38...condamn manipularea prin religie, impiedicandu-ne accesul la adevarata spiritualitate...

si cum gasesti accesul la spiritualitate?
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 20:40
De la: battleofwits, la data 2011-03-05 20:40:51
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 20:39:38...condamn manipularea prin religie, impiedicandu-ne accesul la adevarata spiritualitate...

eu stiu.....da nu-ti spun
lilu_67
Postat pe 5 Martie 2011 21:03

...citind si comparand...Biblia, Coranul, Cartea Tibetana, scrierile sumeriene si Ramayanei, Zoharul....
.... fara sa te lasi influientat de nimic si nimeni, doar transpui puterea de intelegere in "eu-l" tau...
vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 21:09
hai ca deja e prea mult

666 e de la numerologie, numele lui Nero care i a persecutat pe evrei. atat de simplu. pt evrei nero era diavolul insusi, imperiul roman care sta pe 7 dealuri , etc , pe atunci normal nu se puteau exprima liber, asa ca, la fel ca si nostradamus , ascundeau adevarul in simbolistica , frumos ascunse.

ca si in cazul lui nostradamus si profetiile lui, lol, de fapt ilustreaza perfect cum istoria omenirii e absolut ciclica. acelasi rahat, intr o alta perioada. poti aplica aceleasi profitii la o multitudine de perioade: imperiul roman, imperiul american , sa fim seriosi, tre sa fii orb sa nu vezi asta, si in in evul mediu papalitatea, dark ages, care era ce e acum sistemul economic. si apropo pentru cei care inca nu stiu pe ce lume traiesc, si merg la vot ca oile, crezand ca voteaza un om, un partid, deschideti va ochii. totul e controlat de corporatii, wall street. la fel cum religia/papalitatea controla in trecut absolut tot, acum sistemul economic o face la fel.

rockk
Postat pe 5 Martie 2011 21:11
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 21:09:57

...citind si comparand...Biblia, Coranul, Cartea Tibetana, scrierile sumeriene si Ramayanei, Zoharul....
.... fara sa te lasi influientat de nimic si nimeni, doar transpui puterea de intelegere in "eu-l" tau...

daca le citesti si nu te lasi influentat ce rost mai are sa le citesti?

apropo, ce ai enumerat tu mai sus sunt carti religioase ... parca religia nu te ajuta cu nimic?!?! sau spuneai ceva de genul asta

battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 21:12
De la: kudika355503, la data 2011-03-05 21:03:04

uite un sa-mi spui
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 21:12
De la: battleofwits, la data 2011-03-05 21:12:05
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 21:09:57

daca le citesti si nu te lasi influentat ce rost mai are sa le citesti?

apropo, ce ai enumerat tu mai sus sunt carti religioase ... parca religia nu te ajuta cu nimic?!?! sau spuneai ceva de genul asta

...mda...vad ca rastalmacesti ...
....sunt carti sfinte ..preluate de religii...
...a nu te lasa influientat de alte pareri, conceptii referitoare la continut (ashea...ca la scoala prinara...

...)
vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 21:22
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 21:22:09
...a nu te lasa influientat de alte pareri, conceptii referitoare la continut (ashea...ca la scoala prinara...

...)

ce am rastalmacit eu?

referitor la spiritualitate, daca nu te lasi influentat, ce rost mai are sa citesti cartile de religie?
ce legatura are cititul cu spiritulitatea?

battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 21:23
De la: rockk, la data 2011-03-05 21:11:32hai ca deja e prea mult

666 e de la numerologie, numele lui Nero care i a persecutat pe evrei. atat de simplu. pt evrei nero era diavolul insusi, imperiul roman care sta pe 7 dealuri , etc , pe atunci normal nu se puteau exprima liber, asa ca, la fel ca si nostradamus , ascundeau adevarul in simbolistica , frumos ascunse.

ca si in cazul lui nostradamus si profetiile lui, lol, de fapt ilustreaza perfect cum istoria omenirii e absolut ciclica. acelasi rahat, intr o alta perioada. poti aplica aceleasi profitii la o multitudine de perioade: imperiul roman, imperiul american , sa fim seriosi, tre sa fii orb sa nu vezi asta, si in in evul mediu papalitatea, dark ages, care era ce e acum sistemul economic. si apropo pentru cei care inca nu stiu pe ce lume traiesc, si merg la vot ca oile, crezand ca voteaza un om, un partid, deschideti va ochii. totul e controlat de corporatii, wall street. la fel cum religia/papalitatea controla in trecut absolut tot, acum sistemul economic o face la fel.

...ce dreaq le-ai amestecat asea...?
vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 21:24
contesina....contesina cu cine mai discut in contradictoriu ai ma ...scobitiva mintea si veniti cu ceva
lilu_67
Postat pe 5 Martie 2011 21:28
De la: kudika355503, la data 2011-03-05 21:28:31 contesina....contesina cu cine mai discut in contradictoriu ai ma ...scobitiva mintea si veniti cu ceva

dar de ce astepti sa vina cineva ...

pofetestene tu cu ceva
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 21:29
De la: battleofwits, la data 2011-03-05 21:23:55
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 21:22:09

...)

ce am rastalmacit eu?

referitor la spiritualitate, daca nu te lasi influentat, ce rost mai are sa citesti cartile de religie?
ce legatura are cititul cu spiritulitatea?

....daca nu citesti ...cum vrei sa intelegi ..esenta vietii si-a mortii ?...asea...pe la coltz de strada ?...
de fapt, cred ca in mintea ta ..spiritualitatea e la crashma de peste drum... ...cu toti dumnezeii si sfintii...
vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 21:31
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 21:31:14
....daca nu citesti ...cum vrei sa intelegi ..esenta vietii si-a mortii ?...asea...pe la coltz de strada ?...
de fapt, cred ca in mintea ta ..spiritualitatea e la crashma de peste drum... ...cu toti dumnezeii si sfintii...

e posibile... insa mai bine revenim la tine si la "spiritualitatea citita", e o chestie noua si vreau s-o inteleg mai bine

inteleg ca te consideri o persoana spirituala, insa nu vrei sa te lasi influentata de ceea ce citesti in carti, vrei doar sa acumulezi informatie ... eu cred ca esti doar o persoana citita/culta/intelectuala

am dreptate?
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 21:34
De la: battleofwits, la data 2011-03-05 21:34:25

e posibile... insa mai bine revenim la tine si la "spiritualitatea citita", e o chestie noua si vreau s-o inteleg mai bine

inteleg ca te consideri o persoana spirituala, insa nu vrei sa te lasi influentata de ceea ce citesti in carti, vrei doar sa acumulezi informatie ... eu cred ca esti doar o persoana citita/culta/intelectuala

am dreptate?

....spiritualitatea este graduala , in functie de puterea de a intelege si calea (trairea ) inspre divin...
...ca sa intelegi adevarul ..trebuie sa cunosti ..cuvantul...( de aceia te invit la studiu )...
...si crede-ma...nu are legatura cu intelectul !...doar cu perceptia...
vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 21:46
De la: battleofwits, la data 2011-03-05 21:12:29
De la: kudika355503, la data 2011-03-05 21:03:04

uite un sa-mi spui
vai ce dulce ....hai ca-ti spun....ceea ce vrei tu pt tine este ce vrea D-zeu pt tine(liberu arbitru)vocea din noi este vocea cu care ne vorbeste D-zeu deci.....intra in tine ca sa nu ramii pe dinafara.....daca intelegi ce vreu sa spun.
lilu_67
Postat pe 5 Martie 2011 21:50
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 21:46:07
....spiritualitatea este graduala , in functie de puterea de a intelege si calea (trairea ) inspre divin...
...ca sa intelegi adevarul ..trebuie sa cunosti ..cuvantul...( de aceia te invit la studiu )...

mai nene,
imi spui mie ca-ti rastalmacesc vorbele, dar nici tu nu stii ce vrei de fapt

odata spui ca nu te lasi influentata de ceea ce citesti

a doua oara spui ca ....bla bla ...nu am inteles prea bine daca vrei sa repeti ceea ce ai spus prima data sau altceva ...

insa pentru mine un lucru e clar, atata timp cat citesti doar pentru acumulare de informatii, e egal cu zero, cel mult vei avea subiecte de discutie cu diversi la o tigara ... cand vorbim de spiritualitate/religie nu mai vorbim de "ceea ce gandim", e adevarat ca trebuie sa cunosti calea pentru a o urma, insa ceea ce este mai important este sa urmezi calea (adica sa te lasi influentat de ceea ce scrie in carte).

deci?!?!? frunza verde de marar mie-mi vine sa ma car
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 21:51
De la: kudika355503, la data 2011-03-05 21:50:52
uite un sa-mi spui
vai ce dulce ....hai ca-ti spun....ceea ce vrei tu pt tine este ce vrea D-zeu pt tine(liberu arbitru)vocea din noi este vocea cu care ne vorbeste D-zeu deci.....intra in tine ca sa nu ramii pe dinafara.....daca intelegi ce vreu sa spun. [/quote]

si cum facem diferenta dintre vocea divina si propriul nostru ego ... asta e grea
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 21:52

am dreptate?

spiritualitatea este graduala....adevarat.studiul cuvintului(adevarului)are nevoie de intelect..doar perceptia adevarului(din tot acest studiu)in relatia ta cu divinitatea nu are teaba cu intelectu..mai sint persoane care cred in cazanu cu smoala.
lilu_67
Postat pe 5 Martie 2011 22:19
De la: kudika355503, la data 2011-03-05 22:19:38...perceptia adevarului...in relatia ta cu divinitatea nu are teaba cu intelectu...

battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 22:23
De la: kudika355503, la data 2011-03-05 22:19:38

am dreptate?

spiritualitatea este graduala....adevarat.studiul cuvintului(adevarului)are nevoie de intelect..doar perceptia adevarului(din tot acest studiu)in relatia ta cu divinitatea nu are teaba cu intelectu..mai sint persoane care cred in cazanu cu smoala.
cred in cazanul cu smoala amuzanta expresia ..
gabrielle_new
Postat pe 5 Martie 2011 22:34
De la: battleofwits, la data 2011-03-05 21:51:29

mai nene,
imi spui mie ca-ti rastalmacesc vorbele, dar nici tu nu stii ce vrei de fapt

odata spui ca nu te lasi influentata de ceea ce citesti

a doua oara spui ca ....bla bla ...nu am inteles prea bine daca vrei sa repeti ceea ce ai spus prima data sau altceva ...

insa pentru mine un lucru e clar, atata timp cat citesti doar pentru acumulare de informatii, e egal cu zero, cel mult vei avea subiecte de discutie cu diversi la o tigara ... cand vorbim de spiritualitate/religie nu mai vorbim de "ceea ce gandim", e adevarat ca trebuie sa cunosti calea pentru a o urma, insa ceea ce este mai important este sa urmezi calea (adica sa te lasi influentat de ceea ce scrie in carte).

deci?!?!? frunza verde de marar mie-mi vine sa ma car

...ok...mda...e mai greu....uite ! acele carti sunt vaste..cu pilde , parabole..etc. multe, multe ...esenta insa e aceiasi exprimata in moduri diferite, care, citite literar e un amalgam de neinteles....transpuse ,insa ,in modul tau de gandire si puterea ta de a le intelege, viata ta capata sensul dat de tine , in spiritul divin...
cum sti ?...valorile vietii se schimba, relatiile cu oamenii capata alte valente, cu timpul ajungi la o forma de intelepciune, se dezvolta intuitia .... etc...
vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 22:41
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 22:41:12
...ok...mda...e mai greu....uite ! acele carti sunt vaste..cu pilde , parabole..etc. multe, multe ...esenta insa e aceiasi exprimata in moduri diferite, care, citite literar e un amalgam de neinteles....transpuse ,insa ,in modul tau de gandire si puterea ta de a le intelege, viata ta capata sensul dat de tine , in spiritul divin...
cum sti ?...valorile vietii se schimba, relatiile cu oamenii capata alte valente, cu timpul ajungi la o forma de intelepciune, se dezvolta intuitia .... etc...

cred ca faci confuzie intre spiritualitate si intelectulaitate ... cum am mai spus, dupa atata citit vei deveni o persoana intelectuala pentru spiritualitate e nevoie de ceva mai mult decat citit
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 22:44
ce placut sa-l vezi pe badr hari in ring
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 22:47
De la: battleofwits, la data 2011-03-05 22:44:52

cred ca faci confuzie intre spiritualitate si intelectulaitate ... cum am mai spus, dupa atata citit vei deveni o persoana intelectuala pentru spiritualitate e nevoie de ceva mai mult decat citit

cum ar fi... ?
vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 23:05
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 23:05:09

cum ar fi... ?
daca faci afirmatii ..trebuie sa mergi cu ideea pana la capat ..sa aduci argumente altfel totul ramane ,,in coada de peste ,, parerea mea ..
gabrielle_new
Postat pe 5 Martie 2011 23:10
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 23:05:09cum ar fi... ?

asa cum la varste minore afli despre sex doar din "auzite", si ai impresia ca stii ce e "aia" ...
pana nu ajungi la practiva, de fapt nu ai nici cea mai vaga idee despre notiunea de sex

apoi, dupa ce il pui in practica, de nenumarate ori (cu diversi natarai ) incepi sa te bucuri cu adevarat de ceea ce-ti ofera sexul, adica una din cele mai mari placeri ale vietii ... orgasmul

asa ca drumul asta, de a citi fara sa te implici (fara sa te influenteze), e ca si cum ai stii ce e ala orgasmul doar din ceea ce ai citit
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 23:22
De la: isabelle_11, la data 2011-03-05 23:10:11...totul ramane ,,in coada de peste ,, parerea mea ..

poate sa ramana si in capu' la peste
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 23:23
De la: isabelle_11, la data 2011-03-05 23:10:11
De la: vyoryca, la data 2011-03-05 23:05:09

cum ar fi... ?
daca faci afirmatii ..trebuie sa mergi cu ideea pana la capat ..sa aduci argumente altfel totul ramane ,,in coada de peste ,, parerea mea ..

..mda...vad ca n-ai argumente...si iar interpretezi...si alegi cuvinte disipate din contest...
...eu zic transpunere in propria gandire si trairea (efectiva) in divin...tu , ramai la stadiu de citit..(da..ma rog...)
vyoryca
Postat pe 5 Martie 2011 23:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Yahoo Messenger 1 De la: Blondys002 31 Mai 2011 22:41
Sa merg incontinuare sau sa-l refuz? 68 De la: twincle 1 Septembrie 2010 16:52
strigat de ajutor!! 18 De la: kudika_13773 13 August 2012 10:10
iubiri 6 De la: simonycik 28 Septembrie 2009 12:47
Tine la mine sau ma minte? 34 De la: anastasia_m 13 August 2010 17:27