Mai multe
|
Vorbesc cu un baiat cam de 6 luni ... e foarte de treaba si ... eu zic ca se poate si mai mult decat prieteni ! Partea proasta este ca de cateva zile ... de 2 mai exact ... am inceput sa spun numai prostii .... ca si cum as fi disponibila pentru mai multi si ... alte idiotenii pe moment nu mi-am dat seama, dar apoi .... ... nu stiu cum sa il fac sa uite prostiile pe care le-am spus zilele trecute !!! (Am spus numai prostii din motivul ca zilele astea am fost sub presiune, si nu mai gandeam ce faceam... )El este genu de baiat care nu agreeaza fitele, modest si dragut ... si imi place felul lui de a fi .... Hellllpppp meee !!! |
||
|
DeeaDumi Postat pe 31 Ianuarie 2011 22:12 |
||
|---|---|---|
De la: kudika311196, la data 2011-01-31 22:12:13 ... am inceput sa spun numai prostii .... draga mea ...tu vrei sa te joci cu gelozia fara sa te arzi? asa e viata, o faci o data si vezi ca pierzi pe cineva drag, a doua oara nu te vei mai juca cu "focul" ... dehhh....daca te uiti prea mult la sex and the city
|
||
|
battleofwits Postat pe 31 Ianuarie 2011 22:18 |
||
De la: kudika311196, la data 2011-01-31 22:12:13Vorbesc cu un baiat cam de 6 luni ... e foarte de treaba si ... eu zic ca se poate si mai mult decat prieteni ! Simplu...daca esti asa cum i-ai aratat zilele astea...las-o asa. Daca nu...discuta cu el si explica-i ce probleme ai avut pe cap zilele astea si ca tu crezi ca el POATE a inteles gresit...pentru ca nu te-ai exprimat tu bine...etc. Incearca sa dai vina pe tine, ca tu nu te-ai facut inteleasa...nu pe el ca nu a inteles bine...ca sa nu te duci spre alte meleaguri. Daca el a ajuns sa te cunoasca aceste 6 luni cred ca va intelege ca a fost o ''scapare''. Oricum daca ma intrebi pe mine cel mai simplu mod intotdeauna e de a spune adevarul...nu de a te complica in diverse minciuni, pentru ca va fi si apreciat, va fi si inteles din prima... Bafta! |
||
|
|
||
|
pinguina Postat pe 31 Ianuarie 2011 22:21 |
||
...de multe ori ne exprimam gresit(unii) ...oricum cred ca e important ceea ce simtim...arata-i ce simti (dincolo de cuvinte)
|
||
|
kudika195501 Postat pe 31 Ianuarie 2011 22:34 |
||
|
, modest si dragut ... si imi place felul lui de a fi .... Hellllpppp meee !!![/quote] ..daca ai vazut ca este,asa cum il ,descri...de ce ai dat curs, aberatilor???...nu stiu cum as putea sa te, sfatiesc..sa-ti ,fie de folos...incearca sa ,te porti cat mai natural in prajma lui...daca mai ai ocazia..sa te invite s-au sa-ti caute ,compania...iti doresc, succes..dar nu incerca sa stai de vorba cu el..sa-i, explici...situatia care te, framanta...s-ar putea din nou sa abuzezi de aberatii...
|
||
|
Sibel_16 Postat pe 31 Ianuarie 2011 22:41 |
||
De la: kudika311196, la data 2011-01-31 22:12:13Vorbesc cu un baiat cam de 6 luni ... e foarte de treaba si ... eu zic ca se poate si mai mult decat prieteni ! Eu zic ca daca tot il iei deoparte si incerci sa-i explici de ce ai zis ceea ce ai zis, n-o sa uite, din contra. Poate chiar se gandeste ca e ceva in neregula, de tot incerci sa te justifici. Mai bine o lasi asa cum a cazut, cel putin o perioada, si te porti natural in preajma lui. Daca te intreaba el ce ai vrut sa zici, ii explici, normal, dar arata-i prin actiuni ca nu esti asa (bineinteles, daca nu te caracterizeaza ceea ce ai spus). |
||
|
kudika_pudika Postat pe 1 Februarie 2011 13:09 |
||
probleme in paradis ... mda...
|
||
|
blaa Postat pe 1 Februarie 2011 13:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna tuturor! | 10 | De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 15:07 |
| Timiditatea... | 21 | De la: kudika094914 4 Ianuarie 2011 00:01 |
| Sa ne-amintim de vremurile cu pionieri... | 29 | De la: alina02 23 Mai 2009 10:39 |
|
|
||
| citat | 10 | De la: dulcyka 23 Septembrie 2009 13:19 |
| ce sa fac cu sora mea???? | 6 | De la: cami_goanga10 27 Aprilie 2010 18:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.