Setari Cookie-uri

Castiga unul din cele 5 seturi Bema Bio Passion + Bema Breast Plus de la Plafar

Da, este posibil sa am o piele tonica si tanara chiar si atunci cand spun ca nu am timp, chiar si atunci cand buzunarul nu imi permite sa apelez la cele mai scumpe cosmetice! Eu urmez in mare parte aceleasi etape ca si celelalte femei - dus zilnic, hidratarea pielii, exfoliere, pentru ten - un tratament mai special, pentru sani masaj zilnic cu un gel din plante, masti preparate de mine pentru fata; in privinta hranei am inceput de cativa ani sa fiu mult mai atenta si sa consum cat mai multe produse naturale (fructe proaspete, seminte, legume, sucuri preparate in casa, fructe uscate, mai folosesc pentru fermitatea pielii folosesc un piure de avocado amestecat cu cateva picaturi de lamaie aplicat o data pe saptamana pe corp.
pop50
Postat pe 3 Februarie 2011 11:36
Incepem ziua cu un zambet, ne sarutam sotul/iubitul , il tinem 3 min in brate , beam o cana de apa la temperatura camerei cu putin suc de lamaie, papam niste cereale integrale cu fructe si plecam la munca.
Acolo incercam sa nu ne stresam cu toate problemele, zambetul e in continuare pe fata, o disctie cu fetele de destindere , munca o facem cu placere, o gustare la pranz (piept de pui cu salata ), venim acasa, ne mai imbratisam sotul ( imbratisatul partenerului reduce ff mult stresul). Cinam nu mai tarziu de ora 18-19. 30 minute de miscare apoi (plimbare in aer liber, stepper, aerobic, dans, zumba ), dus caldut, citim o revista, o carte si apoi incercam sa dormim ( 22:00- 23:00) maxim ) .

Sanatate maxima !
anuty2001
Postat pe 3 Februarie 2011 11:39
Dimineata (repede, pana nu se trezeste beby) periaj dentar, micul dejun si o cafeluta sau un ceai. Apoi se trezeste piticul si incepe aventura. Toata ziua suntem intr-o continua explorare a mediului inconjurator (fac sport). Seara dupa ce adorme, fac o baie relaxanta si un masaj binemeritat.
angyciobanu
Postat pe 3 Februarie 2011 11:53
salut!
cred ca regulile de baza suntaceleasi de zeci de ani... cele pe care la 18 ani nu le luam in considerare pt ca nu credeam ca voi avea vreodata riduri :)
- somn bun, de preferinta de la 22-7; plus somnic de supa-masa, cine poate :)
- nu rata micul dejun;
- nici o zi fara demachiere si hidratare!
- alimentatie sanatoasa; aici as dori sa precizez ca de aproape un an am trecut pe alimentatie si life-style bio si clar am vazut o imbunatatire; in primul rand nu mai am pete alergice la orice...
- sport, mers pe jos, orice fel de miscare...
- nu in ultimul rand - relaxare si sa razi cat mai din suflet

Evident nu o sa putem tine tot timpul cont de toate regulile din reviste, de la medici, de la prietena... dar macar cat putem e bine sa incercam in fiecare zi.
trucul meu personal pe timp de iarna - nu ies din casa fara fond de ten!
kudika362486
Postat pe 3 Februarie 2011 12:09
asigura-ti o hrana buna si sanatoasa;
-protejaza-te de soare;
-tenul are nevoie de masaj;
-mergi la salon;
-adapteaza creme, lotiuni si geluri la tipul tau de piele;
-ai grija de pielea ta, inca din tinerete;
-incearca sa te lasi de fumat;
-bea multa apa;
-odihneste-te suficient;
deiutza_20
Postat pe 3 Februarie 2011 13:11
In primul rand frumusetea si sanatatea corpului,consta in ceea ce mancam,mananci sanatos ai un corp frumos si sanatos,eu cred ca in fiecare zi trebuie sa iesim afara sa ne plimbam cel mult o jumatate de ora ca corpul sa ia aer curat si asa traiesti mai mult,sa mancam peste de 2 ori pe saptamana,sa bem cata apa putem,sa zambim mai mult chiar daca stim ca e greu in unele momente,dar e bine pentru sufletul nostru,sa dormim 6-7 ore,sa ne ingrijim de noi,sa nu ne mai facem atatea griji pentru ca ne imbatranesc,sa dansam putin pe muzica noastra preferata pentru ca ne elibereaza de stres ,pur si simplu sa facem ceea ce ne place noua,sa evadam cateodata din grijile care ne inconjoara si sa ne bucuram de viata
kiss4you
Postat pe 3 Februarie 2011 14:43
Cateva reguli de baza ale mele:
-ai grija de tine
-mananca sanatos
-bucurate de viata :)
-razi ca un cat poti de mult!
maimuticagogosica
Postat pe 3 Februarie 2011 15:04
Buna fetelor,

Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
As vrea sa raspund la obiect, dar s-ar putea s-o iau pe aratura pana la final, asa ca nu aruncati cu rosii!

Cand ma gandesc la cum sa-mi pastrez sanatatea si frumusetea corpului, ma gandesc la cel din dotare, cel cu care m-a inzestrat mama natura, tragand cu ochiul la momentul conceperii mele ba la mama, ba la tata.
Asa ca mai intai intrebati-ma daca am corpul frumos si sanatos ca sa stiti daca am ce sa pastrez!
Pot sa va spun ca varsta de 30 de ani inca ma ajuta in ce priveste prospetimea pielii, elasticitatea, luminozitatea..
Insa formele corpului si metabolismul, incep sa se schimbe, asa ca aici intervin eu cu putin sport zilnic la bicicleta mea mecanica, cu mese regulate si variate ca meniu, la care adaug si doua gustari mici pe zi. Mai am si scapari, nu va-nchipuiti ca-s vreo perfecta, dar imi revin repede la regimul meu de viata drag.
Sunt in cautarea secretului tineretii fara batranete si de fiecare data cand imi rasfat corpul prin tratamente facute-n casa, o molipsesc si pe mama sa-si puna ba o masca de fata hranitoare, ba o maioneza in par, ca sa-i pastrez si ei frumusetea ca poate asa pacalesc natura si-mi va mentine frumusetea si sanatatea macar cat o are mama. Un lucru pe care-l fac cat de des pot eu este un scrub de zat de cafea cu ulei de masline. Cred ca face concurenta la orice crema de pe piata! Imi lasa o piele hidratata si foarte catifelata dupa dus. Nici nu mai e nevoie de crema de corp in acea zi.
Un lucru nu pot sa-l schimb si anume fermitatea sanilor, care par ca s-au certat cu mine si vor sa schimbe locul cu burtica sau nu stiu ce-o fi in capul lor. :D Asa ca pun o crema de sani pe my wishlist din februarie catre voi si Plafar....

Numai bine si haideti sa invatam sa ne bucuram de viata!

miha_loves_zaf
Postat pe 3 Februarie 2011 16:11
cat mai mult sex.
kudika059384
Postat pe 3 Februarie 2011 16:29
Parerea mea este ca frumusetea porneste de la sanatate si de la igiena.Dusul zilnic, un stil de viata sanatos(fructe,legume,lactate,lichide,fara tutun si nopti pierdute)sunt principiile mele dupa care ma ghidez.Fac gimnastica acasa de doua ori pe saptamanapentru ca nu am timp si tin foarte mult la creme si lotiuni,pe care le folosesc cu regularitate dupa demachere sau dus.Nu folosesc fond de ten pentru ca nu am nevoie si imi fac saptamanal o masca pentru fata din castravete si clatesc parul cu otet.Nu folosesc sapun pentru fata,iar cremele au ingrediente naturale si m-am oprit la ele dupa ce am incercat mai multe- crema pentru fata- zi si seara,lotiune de corp,gel de dus,crema de maini.
tjanina2
Postat pe 3 Februarie 2011 17:13
Cred ca regula de baza este lipsa stresului. Stiu ca suna fantasmagoric, cel putin pentru mine care sunt o persoana foarte activa, care se implica enorm in ceea ce face si care pune suflet in orice. Majoritatea dintre noi, in cazul in care o facem, intelegem prin frumusetea corpului doar ceea ce se vede in exterior. Eu sunt si adepta frumusetii care vine din interior. Cel putin in cazul meu, degeaba ma machiez, caci orele nedormite, stresul, oboseala, frustrea etc se vad cu ochiul liber - cel putin de catre persoanele apropiate. Pentru a fi sanatos si frumos cred ca in primul rand asa trebuie sa te simti; sa-ti induci starea de bine. Desi timpul nu-mi prea permite, fac eforturi pentru a-mi mentine o stare de bine prin sport, masaj, salon, chiar printr-o alimentatie cat mai sanatoasa. Si, nu in ultimul rand, incerc sa ma inconjor de oameni frumosi sufleteste, cu pofta de viata
laurinda_lazy
Postat pe 3 Februarie 2011 17:50
Pentru sanatatea mea trebuie musai sa fiu indragostita, sa fiu relaxata si odihnita, e foarte important somnul, o gandire pozitiva, exercitiul fizic sustinut, eu prefer inotul , un mic dejun adevarat, sanatos, cu multe fibre si fructe cara sa-ti asigure energia necesara pentru startul de dimineata.....un masaj de relexare, o muzica clasica....un rasfat pentru piele cu un ulei de verbina.....o crema pentru revigorarea tenului....si multa , multa dragoste, asta cred ca e esenta....
kudika187447
Postat pe 3 Februarie 2011 18:11
Frumusetea si sanatatea corpului este un lucru minunat ce e dat de D-zeu,dar ca orice "lucru" trebuie intretinut pentru a avea o evolutie fericita...trebuie sa ma iubesc ca sa pot sa ma ingrijesc(acum iubirea sa nu dea in narcisism)!Imi incep ziua cu o ingrijire sumara si anume un pic de bicicleta si cateva abdomene,pentru inviorare,apoi iau micul dejun care se compune dintr-o cana de lapte cu cereale(pentru energie),apoi merg pe jos pana la statia de autobuz(un pic de sport e si mersul pe jos),ajung la serviciu-imi beau cafeluta alaturi de colegele mele cu care ma intretin si cu cateva stiri din presa,dupa ce termin cu serviciu,merg la piata(fac cateva cumparaturi de pe lista care deja e facuta de acasa),cand ajung acasa pregatesc cina care este compusa din ceva usor(salata de pui cu legume),apoi ma intretin cu cateva discutii depre ziua precedenta cu sotul(cateva glumite pentru a-mi pastra tonusul),dusul de seara ,aplicarea cremei de corp,adorm pe la 22.00-22.30(pentru a reusi sa-mi fac orele necesare de somn).O zi din viata mea inseamna pofta de viata pentru urmatoarea zi...
CARMENA_DIXI
Postat pe 3 Februarie 2011 22:01
Cel mai greu este sa pastrezi ceea ce ai deja. Trebuie sa recunosc ca fac tot posibilul sa-mi pastrez sanatatea implicit frumusetea corpului. Nu mai arat la fel ca in adolescenta...as putea sa dau vina foarte usor pe perioada sarcinii, pe stres, pe lipsa tmpului...dar nici un motiv nu este suficient, nici un motiv nu este plauzibil. Pentru a pastra sanatatea si frumusetea corpului trebuie sa existe acel echilibru intre alimentatie si sport. Ingrijirea pielii, parului, unghiilor, fiecare aspect este important si trebuie sa acordam atentie maxima. Va doresc multa sanatate...pentru ca acolo unde este sanatate este frumusete.
mamamia1
Postat pe 3 Februarie 2011 22:04
Pentru un corp frumos si sanatos fac multa miscare in special pilates,hidratarea este esentiala,mancat sanatos la ore stabilite,odihna,masaj,dusuri,folosirea de produse cosmetice adecvate tenului.
kara77
Postat pe 3 Februarie 2011 22:05
Suntem ceea ce mâncãm, dormim, citim, zâmbim...sunã banal, dar este deosebit pentru fiecare dintre noi...face parte din miracolul de a fi femeie...în fiecare zi îi mulțumesc mamei pentru șansa de a-mi fi deschis lumea aceasta în care-i greu sã lupți cu vremea și cu vremurile, dar este așa de frumos...nu-mi prea place când sunã ceasul cu o jumãtate de orã mai devreme în fiecare dimineațã, dar mã învioreazã gândul cã este mica mea evadare matinalã...stretching, pilates, dus, crema de fata, crema de corp, machiaj usor..și fuga la muncile zilei! Micul dejun e o bananã pe care-o mãnânc în drum spre metrou. Un ceai verde când ajung la serviciu, un zâmbet pentru florile din fereastrã și...la munci! Apoi, nu cã n-aș fi sãltãreațã, dar peste prânz nu sar niciodatã! Carne albã friptã plus legume verzi. La final - un ceai verde, cã se asorteazã. Dacã nu-i urât-urât afarã, încap și doi-trei pași prin parc, și el e verde :)...Mi-e cam poftã de-un dulce, dar amân pânã pe la 4, când pot sã mã rãsfãț cu o portocalã, hai cu douã...Seara merg pe jos pânã acasã, cina e ușoarã, baia e pregãtitã, demachiere, gomaj, iar un rând de creme - antirid...cãci vine-o vreme...un strop de yoga de relaxare, o carte bunã și soooomnn! Petreceri - din când în când și fãrã fum, fumuri, alcool fãrã ocol...La salã sâmbãta, la pãdure duminica, vara cu cortul în Deltã, iarna cu sania la munte. N-am avut niciodatã bani mulți, dar am avut mereu grijã de mine, cu bucate simple și leacuri la fel. Sãrãcia nu e o virtute, dupã cum bogãția nu e un viciu...conteazã doar sã ne dãm șansa de a fi noi înșine, femei vii la suflet.
oldwitch
Postat pe 4 Februarie 2011 01:21
am 28 de ani, si o fetita; amanuntul asta schimba toate datele problemei; inainte de a se naste maria aveam o gramada de timp liber pentru mine, pentru a ma ingriji in tihna...; ehe, au trecut anii aia! acum totul se invarte in jurul mariei; si trebuie sa facem de toate impreuna; o piele sanatoasa imbraca un corp sanatos, asa ca incerc sa mananc sanatos si echilibrat, sa ma hidratez corespunzator; nu mai exista bai lungi, relaxante in care puneam tot felul de chestii de hidratere a pielii, dar exista dusuri rapide, de energizare, iar "imbalsamarea" are loc dupa ce adorm copilul (asa spun eu cand ma dau cu lotiune de corp); mai fac si masti pentru fata, saptamanal, dar tot asa, cand dorme copilul, pentru ca odata s-a speriat rau cand m-a vazut cu namol pe fata si a plans pana mi-am curatat fata! mai folosesc si creme de fata, dar nu zilnic, recunosc, desi ar trebui sa fie de acum o rutina; si, un lucru foarte important: de cum da soarele afara si e cald, folosesc creme cu protectie solara cat mai mare! folosim creme cu SPF 30 si 50, si i-am aplicat si mariei cremele speciale pentru bebelusi, inca de cand avea 6 luni; nu vrem sa ne ardem pielea sau mai rau, sa ne imbolnavim; cand eram insarcinata am folosit uleiuri pentru vergeturi, acum insa prefer sa fac putin sport si masaj cu un apart special pentru fermitatea pielii; si functioneaza; cam asta fac eu pentru pielea mea...pe curand
Ionela_Gheorghe_1
Postat pe 4 Februarie 2011 08:16
Sa ai grija de corp si sanatate --ar trebui in primul rand sa avem respect pentru apa si sapun, dupa care niscavai ecsercitii pe afara dupa cre ne ingrijim putin si de corp iar daca avem CREME BIO ar fi indicat sa le folosim.Cremele BIO de la Plafar sunt indicateca de nu ajungi asa:
Mocanu_ely
Postat pe 4 Februarie 2011 10:28
Pentru a-mi mentine sanatatea, beau ceai verde, multa apa, in caz ca nu dorm destul ,pentru cearcane folosesc castraveti Fac exercitii acasa, cam 15 minute pe zi, si seara, inainte de somn, nu stau la Tv sau calculator, caci ma trezesc greu dimineata prefer sa citesc. In rest, merg pe jos pana la facultate, desi as putea sa iau si autobuzul
PsychoVolck
Postat pe 4 Februarie 2011 10:28
In primul rand prin sport, apoi printr-o alimentatie adecvata.
RamoDancea_26
Postat pe 4 Februarie 2011 10:40
Odata cu trecerea anilor am devenit mai responsabila , impunandu-mi un stil de viata fara excese .Stilul de viaþã al fiecarui individ se referã la decizii, acþiuni ºi condiþii de viaþã care îºi pun amprenta asupra sãnãtãþii fizice si mentale.. Riscurile sunt prezente zilnic, de tipul: fumatului (activ sau pasiv), abuzului de alcool, alimentaþiei excesive ºi dezechilibrate, sedentarismului, practicilor sexuale riscante, incapacitãþii de a face faþã în mod adecvat stressului zilnic.Incerc sa respect cateva reguli elementare cu reusita sigura .
Meniul zilnic trebuie alcãtuit din cât mai multe ºi mai diverse alimente;trebuie evitate mâncãrurile grase ºi preparate cu cât mai puþine grãsimi (prin fierbere, aburire, etc.);cantitatea de sare din alimente sã fie redusã; dulciurile sã fie consumate doar o datã sau de douã ori pe sãptãmânã, iar zahãrul sã fie înlocuit cu miere;zilnic sã fie consumate legume , fructe , un litru de lapte sau produse lactate;pâinea albã sã fie înlocuitã cu cea neagrã sau cu cartofi ; meniul sã fie împãrþit în mod egal în cinci mese zilnic; necesarul de lichide zilnice sã fie de 1,5 – 2 litri, cu evitarea bãuturilor dulci cu mult zahãr , a tutunului si alcolului; sã facem multa miºcare, de cel puþin 2-3 ori pe sãptãmânã câte 45-60 minute.Sunt convinsa ca recomandarea de a manca sanatos ne va aduce beneficii pe termen lung.Anii trec si maturitatea este o perioada a vietii ce impune o noua abordare. Unul dintre pericolele varstei mature este demotivarea, pierderea interesului pentru tine insati sau pentru un proiect personal.Intre negare, descurajare si provocare, care este cea mai buna alternativa pentru a merge mai departe?Provocarea , cu certitudine.In contectul crizei chiar suntem nevoiti sa ne reanalizam optiunile , sa fim inventivi . Aceasta obordare te disciplineaza interior si iti intaresc respectul de sine.Tenul este cartea de vizita a femeii, iar ingrijirea zilnica trebuie sa se constituie ca un ritual : demachiere , tonifiere , hranire . Cremele sau lotiunile de curatare sunt foarte utile in indepartarea fardurilor si a altor reziduuri solide de pe tenul uscat; deoarece ele sunt emulsii care folosesc ca baza activa uleiuri pentru a dizolva reziduurile solide, lasa, concomitent, prin utilizarea lor, o pelicula emolienta, care previne pierderea in exces a lipidelor structurale de la nivelul pielii, ceea ce previne o noua deshidratare a pielii. Dupa demachiere, aplic Crema Contur Ochi Asla Vital, iar apoi folosesc Lotiunea Tonica Remineralizanta, pentru a indeparta absolut orice urma de machiaj.
Dupa ce las sa intre in piele tonicul, aplic Crema Hidratanta cu Argila Asla Vital. Tonifierea si hidratarea au , de asemenea un rol important si nu trebuie neglijat. Asfel, in timpul zilei sunt stimulate functiile de protectie avand in vedere diferitele agresiuni (RUV, diverse substante din mediu, etc.). Seara si in timpul noptii, activitatea la nivelul pielii este mai accentuata la nivel metabolic si de refacere, reinnoire si reparare ale eventualelor 'stricaciuni' aparute peste zi.Un alt aspect pe care nu-l neglizez este exfolierea.Aceasta stimuleaza reinnoirea celulara. Folosesc masti de fata , gat si decolteu, atat de tip peeling cat si tonice. Toate sunt de la Montagne Jeunesse.Utlizez de asemenea si produse cu efect de drenare asupra circulatiei sanguine de la nivelul fetei care vor preveni aspectul 'umflat' prezent uneori dimineata. In plus, aceasta ajuta la indepartarea mai rapida a toxinelor.Cremele mele de zi si de noapte au proprietati de hidratare, de stimulare a sintezelor celulare, de innoire a celulelor, de stimulare a sintezelor de colagen si elastina ,avand si efect antioxidant. Masajul -medical si de relaxare , este ceea ce-mi rasfta simturile si profit la maximum de acesta.Crema mea preferata cu factor de protectie 15 este Olay-complete care daily UV fluid , dealtfel singurul produs din aceasta gama pe care l-am testat.Nota 10!Ma fascineaza , insa gama TOTAL EFECTS 7 de la OLAY –pe care o consider un”all inclusive” al cosmeticii moderne , o gama completa si complexa ce revolutioneaza piata.7 probleme (pori vizibili, pete, culoare neuniforma,piele uscata, aspect sters, textura neuniforma si riduri )-7 rezolvari % Ce ne-am putea dori mai mult?
ANELY
Postat pe 4 Februarie 2011 10:53
De la: concursKudika, la data 2011-02-01 13:12:58[b]Kudika si Plafar te invita la concurs![/b]

Impartaseste-ne opinia ta pe forumul Kudika despre cum poti sa iti pastrezi sanatatea si frumusetea corpului in fiecare zi si poti castiga unul din cele 5 seturi Bema Bio Passion + Bema Breast Plus.

Concursul se desfasoara in perioada 1 – 14 februarie 2011, iar castigatoarea va fi anuntata in data de 15 februarie, in cadrul aceluiasi subiect.

Vom premia raspunsurile cele mai argumentate si mai simpatice. Premiile nu pot fi schimbate in bani.
ursulina01
Postat pe 4 Februarie 2011 11:37
Pe langa multe sfaturi date de ceilalti forum-isti as adauga ca este important sa fii pozitiva, sa fii vesela[dar nu exagerat sa nu uitam ca de la prea mult ras facem riduri, cika ..... ]
Atitudinea pozitiva iti mentine un aspect tanar, si asta am vazut la cei din jurul meu.
Multa sanatate tuturor!
"Zambim deci existam! "
cmonacmona
Postat pe 4 Februarie 2011 11:49
Frumusetea inseamna, in primul rand, Sanatatea si Invers! De aceea, orice sfat pentru intretinerea frumusetii si tineretii corpului, are la baza ponturi utile pentru un organism sanatos.

- Miscarea este esentiala: Yoga, pilates, aerobic, dans sportiv sau inot sunt variante foarte bune pentru a face miscare intr-un cadru organizat, la sfarsit de saptamana si nu numai;
- Exercitiile de respiratie maresc capacitatea pulmonara si imbunatatesc circulatia sangelui;
- Trebuie sa reducem grasimile din alimentatie prin inlocuirea lor cu produse sanatoase: Recomand uleiul de masline;
- Trebuie sa renuntam la mesele tarzii si la cele pe fuga!
- Ar trebui sa incercam sa ne relaxam zilnic cateva minute, sa facem ceva care ne face placere cu adevarat, sa nu mai stam incruntate si sa "alungam" stresul prin uleiuri parfumate si amenajarea biroului in culori vii!

Sper ca v-am fost de ajutor! Multa sanatate si .....frumusete vesnica!

P.S. Imi doresc foarte mult un asemenea set si chiar am nevoie de unul....:) Kissoi
claudiapetrea
Postat pe 4 Februarie 2011 13:45
Eu cred ca daca mananci variat, din surse cat mai sigure, fara sa faci excese si fara sa iti interzici ceva, hidratezi pielea cu o crema dupa dus, te relaxezi in cada, iti faci masaj cand ai timp si, nu in ultimul rand, bei apa si inveti sa te respecti asa cum esti, atunci ai mai multe sanse sa arati mai bine si sa te simti bine.
joy_18
Postat pe 4 Februarie 2011 14:15
Eu imi pastrez sanatatea corpului printr-o igiena corecta, dusuri zilnice, aplicrea unei creme de corp, spalatul pe dinti macar de 2 ori pe zi, folosirea unei ape de gura, control periodic la stomatolog ( marturisesc ca nu fac acest lucru decat de 1 an jumatate). in general preocuparea pt. pastrarea sanatatii duce si la pastrarea frumusetii.
irinna_m
Postat pe 4 Februarie 2011 15:44
Sanatatea este esenta vietii, cea care ne mentine zambetul pe buze, datorita unei vieti sanatoase avem viitor pentru noi si copiii nostri, atat timp cat traim trebuie sa luptam pentru ea si sa-i acordam atentia cuvenita.
Eu am grija permanent de sanatatea mea si a familiei mele incepand cu alimentatia. Evitam efortul fizic, stresul, alimentatia nesanatoasa, alcoolul si tutunul. Incercam sa consumam alimente care ne protejeaza de boli, care contin vitamine, minerale, oligoelemente,substante nutritive, antioxidanti etc, pentru intarirea sistemului imunitar, o dieta care contine neaparat fructe, legume si verdeturi, cereale, dar saraca in grasimi, carbohidrati, sare. Consumam cel putin doi litri de lichide pe zi, ca ceai, apa plata, suc natural, fara sucuri acidulate.
O viata frumoasa si linistita inseamna si sanatate. N-ar fi rau sa incepem sa credem in visurile noastre. Calatoriile sunt importante, ne scapa de stres sau de ganduri negre. Apoi abordarea cu umor a situatiilor delicate ajuta foarte mult. Imi pastrez prietenii aproape, viata sociala activa stiu ca ne face mai putin vulnerabili in fata bolilor si ne ajuta sa traim mai mult. Imi fac timp zilnic pentru a-mi pune ordine in ganduri, pentru a ma reculege.
Igiena este un factor foarte important in mentinerea sanatatii. Periuta de dinti si pieptenele le schimb la trei luni, perna o data pe an, medicamentele sa fie tot timpul in termen de garantie, bineinteles aerisitul camerei, igiena riguroasa in bucatarie si baie, lenjerie curata tot timpul, etc.
Daca facem totul cu masura , ne straduim indeajuns, ne informam, mai suntem si norocosi poate avem parte de sanatate pana in ultima clipa.
coryalecs
Postat pe 4 Februarie 2011 17:33
Ma bucura faptul ca predecesoarele mele la acest concurs au grija de ele, iar daca doar au scris, e totusi un lucru bun ca sunt informate si isi doresc sa aiba grija de ele.
Frumusetea este o trasatura atat fizica, cu care ne nastem, cat si sufleteasca. pe care ne-o formam crescand, experimentand, intr-un cuvant, traind.
Incerc sa-mi gasesc echilibrul si sa armonizez trupul cu sufletul, ajutandu-ma de natura. La "Magazinul în care se vând plantele farmaceutice", numit Plafar, gasesc atatea traditii si retete de infrumusetare, folositoare.
Dar, oricat de atente si grijulii am fi privitor la sanatatea si frumusetea noastra, trecerea timpului isi pune amprenta pe fiecare dintre noi. Totusi o viata traita proverbului "carpe diem", intens, fara regrete, mereu optimista si sigura pe sine, ne aduce acea multumire care se reflecta in toata fiinta noastra. Cate femei la varste inaintate, nu arata bine? Pentru ca se simt bine in trupul lor. Pentru ca au iubit viata.
Prin urmare, doamnelor, traiti-va viata, caci doar una avem pe Pamant, mereu multumite de darul pe care il avem ca femei. Faceti-va frumoase asa cum stiti voi, pentru ca stiti bine, intr-un echilibru stiut de fiecare dintre voi.

Aceasta este reteta mea!
florence0377
Postat pe 4 Februarie 2011 18:15
Sanatatea, frumusetea si aspectul fizic depind de modul in care gandim, in primul rand. Din mintea noastra pleaca dorintele, poftele, delasarea, motivatia.
Ma mentin sanatoasa facand sport, ma hidratez consumand multa apa, mananc fructe si legume proaspete. Ma demachiez intodeauna seara si incerc sa ma fardez natural. Imi aplic creme pentru fata , corp sani si fese iar cand am timp merg la gimnastica. In rest duk o viata fericita si gandesc mereu pozitiv.
kudika363341
Postat pe 4 Februarie 2011 20:18
Orice femeie trebuie sa aibe grija de propriul corp indiferent de varsta.Cel mai important lucru in a avea grija de tine este bineinteles o alimentatie echilibrata si sanatoasa in acelasi timp.
Conteaza foarte mult sa fi sanatos in interior, iar dupa aceea la exterior.
d_dana_a
Postat pe 4 Februarie 2011 22:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Avene 1 1279 De la: Glamangel 27 Mai 2010 16:57
Castiga 4 sedinte Olimpic Body Fit! 54 De la: concursKudika 18 Martie 2015 16:21
Concurs: Consultatii astrologice personalizate 604 De la: concursKudika 28 Mai 2010 16:33
Lenjerie sexy pentru Ziua Indragostitilor! 1153 De la: alexandra_princess 17 Februarie 2010 17:29
concurs DanceON 152 De la: AndraMicu 15 Aprilie 2011 11:06