Setari Cookie-uri

Castiga unul din cele 5 seturi Bema Bio Passion + Bema Breast Plus de la Plafar

Hello all!Respecta-te ca sa fii respectat!Sanatatea....psihica e marele secret.Cum sa fiu....eu daca nu ma simnt bine in pielea mea? .In afara de dieta,aport de vitamine si minerale zilnic,hidratare,sport,somnul de frumusete,nu uit ca pielea este cel mai mare organ al corpului.Pentru ingrijirea fetei demacherea,dimineata si seara e sfanta.Apoi tonic si crema antirid pentru ochi si fata.Odata pe saptamana un scrub dapa dilatarea porilor si neaparat nu uita de masca hidratanta!O aplici seara,relaxata.....Apoi demacherea si cremele de noapte.La 3-4 saptamani tratamentul cosmetic profesional. .Te simnti..rasfatata!Nu uita decolteul.....face parte din...ingrijirea fetei!Apoi...corpul-un adevarat ritual.Dusul obligatoriu,scrub pentru corp,un gel de dus care iti place si neaparat unt de corp sau ulei hidratant sau crema,aplicate prin masaj usor si miscari circulare ale mainilor.Este mai greu pe spate dar te ajuta iubitul .Placut,nu? .Calcaiele si coatele le hidratezi mai..intens.Eu urasc monotonia,asa ca pun untul hidratant de doua ori pe saptamana,iar uleiul sa crema pentru fermitate-hidrateaza excelent-zilnic dimineata si seara,dupa dus evident.Nu exagera cu acel scrub,nu e de folosit chiar zilnic!Masaj profesional cat poti de des,macar unul pe saptamana.Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm deja imi e ...pofta .Ador arganul si migdalele....Tot ritualu e sfant pentru mine,fata si corp.Un mic secret fetelor....sexul revigoreaza corpul si mintea! Ma simnt super in pielea mea asa ca.....radiez all day long .Numai bine!
caruldetriumf
Postat pe 8 Februarie 2011 08:10
Cateva reguli pe care le respect in fiecare zi:ma trezesc devreme,apoi fac cateva exercitii de revigorare,manac un mic dejun sanatos.Cand vin acasa ma demachez, incerc sa beau ceva apa..seara imi fac un dus si imi propun sa dorm cam 8 ore.
kudika081329
Postat pe 8 Februarie 2011 08:57
In fiecare zi trebuie sa ne ingrijim corpul si tenul. In primul rand tenul trebuie sa fie demachiat si dimineata si seara, apoi curatat cu un gel de curatare si apoi folosim lotiunea si crema hidratanta.Inainte de a intra in dus eu imi exfoliez corpul cu o perie uscata.Folosesc un gel de dus hidratant si eventual daca simt nevoia si un gel abraziv. Apoi foflosesc o lotiune hidratanta si o crema anticelulitica. Ingrijirea corpului este esentiala si trebuie sa fim frumoase indiferent de vreme...
kudika090751
Postat pe 8 Februarie 2011 09:19
cateva reguli sant: sa imi fac masca la fata o data pe saptamana crema de corp hidratanta pe fiecare zi masca la par o data pe saptamana cu ulei de masline la par folosesc sampon balsam si masca ingrijirea unghiilor o data pe saptamana multa mancare acatuita din fructe legume si carne alba multe lichide eu oricum sant slabuta deci nu este vorba de o slabire mers pe jos o ra pe fiecare zi la gradinita la copil somnul de dupa amiaza cate 2 ore (cu copii ) seara imi fac iarasi un dus apoi un masaj cu aparat binenteles cu gel sau crema iar seara nu mananc mult beau un ceai de plante sau o salata sau un iaurtel
kudika361864
Postat pe 8 Februarie 2011 09:30

Pentru a-ti pastra sanatatea si frumusetea corpului trebuie sa urmezi cateva sfaturi importante:

1. Faceti sport - miscarea corpului este importanta.

2. Grija mare la ce mancati - asigura-ti vitaminele prin alimentatie. Consumati multe fructe si legume.

3. Fara fumat - toata lumea stie ca fumatul este unul dintre cei mai nocivi factori care duc la imbatranirea tenului.

4. Fara consumu de alcool.

5. Consumati apa- cat mai multa,este necesara.

6. Dormiti - Faceti somnul de frumusete.

7. Demachiaza-te - ori de cate ori este nevoie.

Multa ,multa bafta pentru toate fetele.
kudika053840
Postat pe 8 Februarie 2011 11:07
putin sport de dimineata cu iubitul
micul dejun
2 l apa , multe legume si fructe
iar seara sportul de noapte buna
dorinarotariu
Postat pe 8 Februarie 2011 12:07
Sanatatea si frumusetea corpului din pacate nu o respect asa cum ar trebui. Incerc sa imi respect corpul printr-o alimentatie cat mai sanatoasa, sa il rasfat din cand in cand cu o lotiune , un tratament corporal, un masaj (mai rar).Si incerc sa il hidratez atat cat are nevoie. Din pacate nu sunt foarte mandra despre cum imi ingrijesc sanatatea si frumusetea corpului si de aceea cred ca cea mai buna opinie este a specialistului.
Felicitari tuturor celor care vad ca si-au facut temele si le urez succes in urmarea sfaturilor.
laura127
Postat pe 8 Februarie 2011 13:02
buna,
reteta mea pentru sanatate si frumusete include: somn de 8 ore/noapte, 2 l apa plata/ceai neindulcit/zi, mancare variata si sanatoasa pe cat posibil, plimbari in aer liber, cat mai putin stres la servici si multa, multa dragoste.
kudika347014
Postat pe 8 Februarie 2011 15:53
De la: kudika053840, la data 2011-02-08 11:07:08
Pentru a-ti pastra sanatatea si frumusetea corpului trebuie sa urmezi cateva sfaturi importante:

1. Faceti sport - miscarea corpului este importanta.

2. Grija mare la ce mancati - asigura-ti vitaminele prin alimentatie. Consumati multe fructe si legume.

3. Fara fumat - toata lumea stie ca fumatul este unul dintre cei mai nocivi factori care duc la imbatranirea tenului.

4. Fara consumu de alcool.

5. Consumati apa- cat mai multa,este necesara.

6. Dormiti - Faceti somnul de frumusete.

7. Demachiaza-te - ori de cate ori este nevoie.

Multa ,multa bafta pentru toate fetele.



Chiar nu ai inspiratie? trebuie sa iei comentariul altei persoane?
Ar trebui sa fi descalificata!!!!
Doryana
Postat pe 8 Februarie 2011 18:47
Eu consider ca frumusetea corpului este in parte si ereditara, si tine si de modul in care ai fost educata sa-ti duci viata, ca si alimentatie, sport si ingrijire. Tin minte ca atunci cand eram mica, mereu aveam pe masa un cosulet cu fructe, mere in special, insa intre mese nu mancam niciodata "ceva dulce" sau covrigi pentru a stapani foamea, asa cum fac multe persoane in ziua de azi.
Un corp sanatos este dat de o minte sanatoasa si de atentia noastra neincetata la ceea ce mancam si la ce produse folosim. Pentru mine este imposibil sa mananc doar ce scrie la carte, insa incerc pe cat posibil sa am o dieta echilibrata, si chiar daca nu merg la sala cel putin o data pe saptamana asa cum ar trebui, incerc sa merg cat mai mult pe jos si sa fac astfel miscare.
Si chiar cred ca frumusetea vine din interior; am observat asta atunci cand eram fericita si primeam remarci de genul: "Ti-ai facut ceva la par? Arati extraordinar astazi!" prin urmare sfatul meu pentru a pastra sanatateaa si frumusetea corpului este sa aveti o dieta echilibrata, sa faceti miscare si sa nu uitati sa va ingrijiti si de suflet!
Aprilia82
Postat pe 9 Februarie 2011 10:54
Toate ne dorim sa imbatranim frumos, mai ales acum cand toate vedetele de 50 ani arata ca la 20. Pentru mine e foarte importanta alimentatia, cat mai multa apa bauta zilnic (eu personal prefer ceaiul), sa facem miscare cat se poate, sa folosim produse cosmetice adaptate pielii, nu neaparat cele mai scumpe.
camylia
Postat pe 9 Februarie 2011 12:29
cate concursuri...?!
roz5blue6lila7
Postat pe 9 Februarie 2011 12:34
consider ca frumusetea corpului ti-o intretii prin sport ,alimentatie si flosirea cremelor... masaj etc , dar frumsetea vine din interior ... FI FERICIT ... ZAMBESTE
vevenica
Postat pe 9 Februarie 2011 12:46
Pentru a-ti pastra sanatatea si frumusetea corpului in primul rand ai nevoie de :o ingrijire zilnica a corpului incepand cu dusul de dimineata,apoi aplicand o crema hidratanta ptr. piele,exfolierea pielii o data pe saptamana,demachierea fetei,aplicarea unei creme hidratante.Trebuie sa ai grija ce mananci sa incluzi multe fructe si legume.Mai trebuie sa faci sport pentru tonifierea organismului.Trebuie sa ai o viata echilibrata.
vanessa23carina
Postat pe 9 Februarie 2011 15:27
In primul rand avem nevoie de o dieta echilibrata, de sport , de igiena si de hidratare.
veronicadrobota
Postat pe 10 Februarie 2011 00:54
Pentru a-ti pastra sanatatea, frumusetea corpului consider ca cele mai importante sunt:multa miscare,
-ingrijirea tenului- demacherea corecta sera si dimineata, folosirea de creme specifice fiecarui tip de ten , creme de corp , maini si pt.picioare
- pt.un organism sanatos un consum ridicat de fructe si legume, respectarea meselor fara exces de grasimi de grasimi
- consuma apa max.2litri/zi
- odihna-cel putin7-8 ore de somn n/noapte
- evitarea consumului de bauturi alcoolice
-fa sport ,iubeste si lasate iubita f.f.f.mult
kudika152147
Postat pe 10 Februarie 2011 08:08
Dimineata la trezire
Zambesc plina de fericire,
Iar pentru inviorare
Ies rapid la alergare.
Mic - dejunul copios,
Sa n-am ziua pusa pe dos.
Fac un dus revigorant
Si-o iau spre servici pedant.
Ca sa am viata frumoasa,
Fericirea o pun pe fata
Si mereu ochi-mi zambesc
Toti din jur ma indragesc.
Pranzul cu salata-l tin
Si admir cerul senin.
Vin de servici pe jos
Ca sa am popou frumos.
Daca am viata frumoasa
Inima e sanatoasa.
Ascultati aici la mine
Ca fac tot cum se cuvine
Sa va pastrati corpul tare
Faceti muuuuulta, multa miscare,
Si pentru un ten frumos
Trebuie sa mancati sanatos
Iar in rest multa iubire
Dragoste si fericire...
kmy50rynn
Postat pe 10 Februarie 2011 09:49


nu dau sfaturi dar va spun cum procedez eu

am un bebelus de 3 luni deci nu am prea mult timp pentru mine ( sala, masaj...) dar am cateva trucuri. ma joc cu bebelusul des, il imit si nu ezit sa ma maimutaresc pentru a-l face sa rada. cu ocazia asta imi tonific muschii facial si-mi imbunatatesc circulatia. rad cat pot de mult. il iau in brate si dansez cu el prin casa. acum ca a dat caldura ies cu el in fiecare zi in parc. atunci cand il dau cu crema ii " fur " putina si ma dau si eu pentru ca se stie ca produsele pentru copii sunt mai bune chiar si pentru adulti. si multe alte trucuri marunte care sunt la indemana oricui indiferent de buget.

si nu in ultimul rand IUBESC mult si GANDESC POZITIV
munteanu_mariana1
Postat pe 10 Februarie 2011 10:22
SECRETELE UNUI CORP FRUMOS SI SANATOS SUNT DOUA :
1. MISCARE, MISCARE SI IAR MISCARE.DEGEABA NE UNGEM CU LOTIUNI DE TOT FELUL DACA STAM CA BABELE IN FOTOLIU LA TV TOATA ZIULICA SAU IN MIJLOCUL PATULUI CU PUFULETII LANGA NOI..OK???;
2. ALIMENTATIE SANATOASA..ADICA MANCARE DIVERSIFICATA(DAR IN CARE SA PREDOMINE FRUCTELE, LEGUMELE SI VERDETURILE)

SI DUPA CUM SPUNEAM MISCARE, MISCARE SI IAR MISCARE..CINE ARE NOROCUL DE A STA LA CASA ESTE BINECUVANTAT..MISCARE DE TOATE FELURILE SI FFFF MULTA IN CURTE(EU DE EXPL. VARA INTRU IN CASA DOAR SEARA LA CULCARE ..TOATA ZIUA O PETREC IN CURTE CU DIVERSE ACTIVITATI CARE IMI SOLICITA CORPUL )
kudika190690
Postat pe 10 Februarie 2011 12:45
Am doi copii care ma mentin in forma fizica, vor sa fiu activa la jocurile si nazdravaniile lor cat e ziua de lunga.
Pentru sanatatea pielii sau a altor organe ale corpului fac apel la fructe si legume care sunt bogate in vitamine si minerale.
Nu ma supar sau stresez din lucruri fara importanta.
g_camelia
Postat pe 10 Februarie 2011 13:07
misare, miscare si iar miscare....si din cand in cand cate o crema buna.....:)
kudika197502
Postat pe 10 Februarie 2011 14:19
GUST CATE PUTIN DIN TOATE SI CONSUM CAT DE DES POT FRUCTE SI LEGUME CARE-MI PLAC SI FAC BINE
MANANC CEREALE SI IAURT
AR FI BINE SA BEAU SI CEAI DAR NU-MI IESE TOTDEAUNA MISCAREA ASTA
MA DEMACHIEZ ZI DE ZI
MA DAU CU CREME PROTECTOARE SI CREME NUTRITIVE ATAT PE FATA CAT SI PE CORP
CAND AM TIMP APLIC MASTI DE FATA ,PAR
FAC MISCARE DESI NU CAT AR TREBUI
AM GRIJA DE SUFLETUL MEU MA ODIHNESC SI INCERC SA EVIT STRESUL
nikko71
Postat pe 10 Februarie 2011 14:46
sanatatea corpului se pastreaza in primul rand la interior prin alimentatie sanatoasa stare de spirit buna alungarea stesului ,odihna si prin tratamente de infrumusetare. dar nu trebuie sa uitam ca pe langa aceste lucruri importante cel mai important este DRAGOSTEA .daca toate functioneza in parametrii sanatatea este perfecta
elena39
Postat pe 10 Februarie 2011 16:32
Trebuie sa te iubesti singura... pe zi ce trece tot mai mult! Sa te bucuri de fiecare clipa, de parca ar fi ultima. Sa fii bun si prieten cu toata lumea, pastreaza_ti un gand curat pentru tine si unul pentru semenii tai, roaga-te... de aici vine frumusetea sufletului iar restul va decurge de la sine!
Zambeste chiar si atunci cand esti trista, sau cand te simti urata, neputincioasa, neajutorata. Asa iti vei pastra sufletul si trupul frumos si sanatos.
annya_mya
Postat pe 10 Februarie 2011 17:03
In primul rand ma trezesti dimineta bine dispusa si odihnita, ma spal pe fata cu apa rece, apoi fac sport pana la serviciu, adica merg pe jos cam 40 de minute, am un serviciu activ, nici nu-mi dau seama cand sa terminat ziua de lucru, apoi iar sport 40 de minute pe jos, ajung acasa imi pastrez zambetul si voia buna, intotdeauna optimista, ca un copil ma bucur de tot ce ma inconjoara, desi e mult gri si un pic de roz in jur, eu simt ca e loc intotdeauna de mai bine, seara o inchei cu o baie de obicei mai calduta, asa ma simt bine, imi place sa folosesc geluri tonefiante sau cu mirosuri aromate, apoi ma odihnesc ca deja e noapte.
Nu spun ca arat trasnet, dar nici nu ma plang, la varsta mea am fost binecuvantata de mama natura, nu-mi arat varsta, consider ca ai varsta pe care o simti.
Gandirea pozitiva, voia buna ne intinereste si ne pastreaza tanar sufletul si corpul.
kugina
Postat pe 10 Februarie 2011 18:55
Incerc sa incep in primul rand fiecare zi intr-un mod placut, relaxant, iar pentru aceasta am nevoie de un somn de 8-9 ore, asa cum se recomanda in general pentru pastrarea unui bun echilibru in cee ce priveste odihna, sunt adepta unui regim echilibrat, atat in privinta alimentatiei, cat si in general, in ceea ce priveste modul de viata, cu toate aspectele sale, fiindca toate acestea se leaga de obicei, una de cealalta! Fiecare dintre noi trebuie sa constientizeze daca ceea ce consuma sau face parte din practica sa de zi cu zi ii face bine, trupului sau sufletului sau propriu, precum si sa reflecte la importanta anumitor factori cu influenta asupra sa, analizand si asupra eventualelor consecinte de altfel! Personal, incerc sa-mi mentin un stil de viata cat mai sanatos, fara exagerari de orice natura, iar in ceea ce priveste alimentatia, incerc sa consum produse cat mai naturale, preparate in casa, pe baza de ingrediente neprelucrate, fara aditivi chimici care se gasesc in majoritatea produselor din comert! Consum lichide, sucuri naturale preparate in casa de exemplu la blender, cu tot cu pulpa, in mod rational, cca 2 litri pe zi, cum este indicat, iar din camnd in cand servesc cu mare placere si o mica cafeluta, care este chiar necesara, atunci cand se consuma in cantitati proportionate, moderate, datorita antioxidantilor naturali care se regasesc in boabele de cafea! Ori de cate ori imi permit, imi fac timp de o ora cam, dupa-masa, asa-zisul somn de frumusete, adesea imi fac masaje si dusuri cu produse special concepute care sa confere o buna ingrijire pielii si tenului meu!
korygirl
Postat pe 10 Februarie 2011 20:27
Consider ca pentru a avea o viata sanatoasa si pentru a ne pastra frumusetea trebuie sa nu fumam, sa nu consumam alcool,sa avem o alimentatie cat mai sanatoasa, sa includem in meniul zilnic fructe si legume, sa consumam lichide minim 2 litri de apa pe zi,sa facem sport. Sunt multe cate ar trebui sa facem, dar foarte putine le indeplinim. Ar trebui sa nu ne stresam, sa dormim cate ore ne sunt recomandate, sa ne odihnim. Sa ne demachiem in fiecare seara, sa folosim creme pentru tenul pe care il avem, sa nu mergem la solar. Mi-as dori sa castig un set de produse Bema Bio Passion sau Bema Breast Plus de la Plafar.
kudika104432
Postat pe 10 Februarie 2011 21:54
Imi pastrez un corp frumos prin dieta sport si tratamente naturiste ca ceaiurile si masti de fata naturale
bellisima_2010
Postat pe 10 Februarie 2011 23:29
Frumusetea pielii vine din interior, si daca iti detoxifici corpul iti vei detoxifia si pielea. In plus fata de renuntatul la fumat si alcool poti incepe sa mananci sanatos si sa bei sucuri naturale de fructe in fiecare zi.
Exfolierea celulelor moarte este importana pentru un ten luminos si sanatos, dar supra-exfolierea sau exfolierea prea agresiva poate dauna epidermei, cauzand inflamatii. Iarna, daca ai ten gras, exfoliaza-te de 2-3 ori pe saptamana si nu mai mult de o data pe saptamana daca ai ten uscat si sensibil.
Un regim alimentar echilibrat este factorul cheie pentru un stil de viata sanatos. Chiar daca esti la cura de slabire, chiar daca nu, incearca sa eviti alimentele cu multe calorii, multe grasimi sau cele prea dulci.

Bea foarte multa apa pentru ca aceasta te va ajuta la eliminarea toxinelor si impuritatilor din corp.

Daca esti fumatoare activa, incearca sa te lasi. Daca nu poti, cere ajutor persoanelor specializate care te pot sfatui. De asemenea, daca obisnuiesti sa consumi prea mult alcool, renunta ca acest obicei.

Chiar daca nu mergi la sala, nu uita cat de importante sunt exercitiile fizice pentru organismul tau si incearca faci cateva minute de miscare in fiecare seara.

Evita stresul pe cat de mult posibil. A fost demonstrat faptul ca stresul afecteaza mai mult femeile decat barbatii, asa ca protejeaza-te.

Profita de orice ocazie si relaxeaza-te. Plimba-te cateva minute, citeste o carte, iesi cu prietenii in oras sau rasfata-te intr-o baie calda. De asemenea, nu uita ca somnul este extrem de important. Asigura-te ca dormi opt ore in fiecare seara, pentru ca organismul tau... mai mult
vio_dreams
Postat pe 11 Februarie 2011 01:45
Corpul reprezinta un prieten bun de care trebuie sa avem grija, sa-l protejam si sa-l facem sa se imta bine conferinu-i in fiecare zi un tratament adecvat.Un corp sanatos are nevoie de odihna, miscare, hidratare si o hrana bogata in vitamine, minerale si fibre.
Dupa o noapte de odihna ii ofer trupului meu o hidratare dimineata, band un pahar cu apa si facand un dus fresh. Un mic dejun bogat in fibre. Il destresez dupa o zi intreaga de lucru printr-o plimbare si prin multa, multa miscare-aerobic, il relaxez cu o baie spumosa , geld e dus si cu un masaj cu ulei sau crema hidratanta. Pentru ca hrana e foarte importanta, nu lipsesc din meniul zilnic fructe si legume. O stare pozitiva si optimista ajuta foarte mult. O activitate sexuala adecvata si frecventa ii sustine tonusul.
mmbaciu
Postat pe 11 Februarie 2011 13:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum seduci si cuceresti partenerul compatibil pentru a forma un cuplu? Castiga o invitatie la workshop! 52 De la: concursKudika 2 August 2014 13:11
Castiga unul dintre cele 3 seturi Welness oferite de Bio-Cosmetics! 458 De la: margohertan_condo 30 Aprilie 2011 20:35
Castiga 4 sedinte Olimpic Body Fit! 54 De la: concursKudika 18 Martie 2015 16:21
Pregateste-te de Sf. Valentin! Castiga produse cosmetice profesionale de la Cupio! 304 De la: concursKudika 13 Februarie 2014 08:34
Concurs Ravioli 515 De la: Motz 13 Iunie 2010 16:13