Mai multe
| nu pentru ca io am deja 30 de ani si nu mam intalnit de mult cu dragostea | ||
|
dragul266 Postat pe 22 Martie 2011 09:07 |
||
|---|---|---|
| da | ||
|
kudika183384 Postat pe 23 Martie 2011 05:34 |
||
De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele? [/quote |
||
|
|
||
|
amg_life Postat pe 13 August 2011 12:32 |
||
de crezut cred da nu stiu pe unde e da il mai caut poate o aparea
|
||
|
dontworibehapi Postat pe 13 August 2011 12:35 |
||
De la: amg_life, la data 2011-08-13 12:32:19De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele? [/quote |
||
|
kudika034292 Postat pe 13 August 2011 16:55 |
||
De la: kudika034292, la data 2011-08-13 16:55:22De la: amg_life, la data 2011-08-13 12:32:19De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele? [/quote |
||
|
maimai_no1 Postat pe 20 August 2011 17:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubirea adevarata nu are de-a face cu obsesia... | 1 | De la: kudika379923 30 Octombrie 2011 10:33 |
| Profesorul meu... | 70 | De la: danaeu 12 Iulie 2010 14:08 |
| voi, cei ce iubiti! help me! | 325 | De la: autosoul41 24 Iunie 2011 10:53 |
|
|
||
| cum sal cuceresc??? | 5 | De la: cristinutzza1987 15 Aprilie 2010 09:23 |
| Obsesie | 12 | De la: kudika_1019941 7 Decembrie 2016 11:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.